thoralf

Direktlänk till inlägg 30 september 2016

GUILT BY ASSOCIATION

Av Thoralf Alfsson - 30 september 2016 18:28

Expressens ledarredaktion uppmanar i en artikel Jimmie Åkesson att sparka Kent Ekeroth. Är det någon som borde sparkas från sin post så är det ansvarig utgivare Tomas Mattsson efter att han publicerat Cecilia Hagens krönika i Expressen. Cecilia Hagen borde vara den första som sparkas men nu är hon ju släkt med familjen Bonnier så det lär inte hända.

 

Man kunde ju tycka att familjen Bonnier borde lärt sig av historien men så tycks inte vara fallet!


Den mediekampanj och det drev som just nu pågår mot Kent Ekeroth är ett praktexempel på Guilt by association.


(Guilt by association (engelska: "skuld genom sammankoppling") är en vanlig typ av argumentationsfel, som begås då en part påpekar en likhet mellan motpartens åsikter och ett referensobjekt (som är klandervärt) och därmed antyder att motpartens åsikter i andra frågor är klandervärda. Det kan även vara att en person eller organisation kan associeras med någon klandervärd eller något klandervärt och därför själv är klandervärd. Guilt by association är en typ av genetisk argumentation)


Anledningen till detta drev är i grund och botten hur Kent Ekeroth agerar i riksdagen. Hur Kent gång på gång klär av ministrar och ledamöter i 7-klövern med deras misslyckanden och hur de har agerat och röstat tidigare i framförallt justitieutskottets betänkanden. Givetvis vill PK-etablissemanget få bort den obekväme Kent Ekeroth. Det är dessa raka och kraftfulla avklädningar av våra politiska motståndare som gjort Kent Ekeroth så omåttligt populär inom Sverigedemokraterna.


Om Sverigedemokraternas partiledning mot alla förmodan skulle peta Kent Ekeroth är det ett tydligt tecken på ett svagt ledarskap, dåligt självförtroende och låg tilltro på vår egen förmåga.

 

Jag tror dock att Jimmie Åkesson och partistyrelsen är klokare än att man lyssnar på argument som grundar sig på Guilt by association. Bara för att tysta de som skriker allra högst och värst inom mediekåren.


Jag skulle istället slå tillbaka hårt mot media. Något som delvis Mattias Karlsson gjorde igår när han uppmanade till köpbojkott av Expressen efter Cecilia Hagens krönika.


Hur tror ni Marine Le Pen, Gert Wilders eller Nigel Farage skulle agera i motsvarande situation? Jag är övertygad om att de skulle kritisera media väldigt hårt och försvara sin medlem och partikamrat till 100 procent. Jag anser att Sverigedemokraterna inte skall låta sig hunsas av media längre. Inte heller av public service. Jag skulle dessutom gå ut väldigt hårt mot Stefan Löfven och hans ”nazistanklagelser”. Ge  tillbaka med samma mynt! Det finns mängder av märkliga omständigheter att lyfta fram angående Sveriges agerande under nazitiden i Tyskland och under kriget. Det är bara att läsa lite om det som Herman Lindqvist skrivit och det som Stellan Bojerud skrivit i sina böcker om nazismen i Sverige under 30-talet och 40-talet.


Sitt bara inte still och tig, utan visa lite stake och att vi tror på oss själva och vår politik!

 

PS

SD Kalmar län har bjudit in Kent Ekeroth som föreläsare och han kommer till Kalmar senare i höst. Det skall bli intressant att se hur många av våra medlemmar som vill lyssna på när Kent Ekeroth föreläser om vår kriminalpolitik. Jag tror det blir väldigt stor uppslutning.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Fasiken

30 september 2016 18:51

"Man kunde ju tycka att familjen Bonnier borde lärt sig av historien men så tycks inte vara fallet!"
Detta kan man uppfatta som ett hot! Vilken historia borde dom lärt sig av ? Förklara dig!

Thoralf Alfsson

30 september 2016 19:21

Hur judarna blev behandlade av nazisterna. Då kanske man inte skall behandla oliktänkande efter samma mall och på liknande sätt.

 
Ingen bild

Hasse Pannband

30 september 2016 19:06

Enligt Kreugerforskaren Nikola Majstrovic ville Bonnier
hösten 1940 sälja hela koncernen "till Hitler?" för 6 miljoner dollar och sedan fly till USA. Synd att så inte skedde,
då hade vi sluppit den vedervärdiga slaskan.

https://www.youtube.com/watch?v=YR211xeEtis

 
Ingen bild

Bosse

30 september 2016 19:29

Hur fasiken får Fasiken ihop det till ett hot?

 
Ingen bild

Pepparholm

30 september 2016 19:36

Skönt att höra Thoralf tala i klartext!!

 
Ingen bild

Didrik

30 september 2016 19:37

@ Fasiken
Fattar du nu liksom?

 
Ingen bild

Kurtan

30 september 2016 19:45

Skulle nog vilja tolka detta som om de är rädda för Kent Ekeroth och försöker få partiledningen att dansa efter deras mycket skruvade "pipa".

Troligtvis har de lagt i lite väl mycket "skrattobak" i den så de har fått permanenta skador i hjärnbalken...

Detta är endast ett bra betyg på Kent Ekeroth's agerande...
Kom ihåg att "politisk korrekthet" är förödande och en mycket farlig form av självcensur...

 
Ingen bild

Hacke

30 september 2016 20:03

Exakt så Thoralf. Istället för att ta ett steg tillbaka är det dags för ett steg framåt när drevet är igång. Det får vara slut med att stillatigande ta emot tomma epitet och löst grundade anklagelser.
Kent Ekeroth är den kanske bäst påläste av alla riksdagsledamöter och det kombinerat med hans vassa retorik gör honom naturligtvis livsfarlig för motståndarna. Det är närmast pinsamt att se hur okunniga de flesta av dem framstår i replikskiften med honom. Man önskar bara att många fler såg dessa debatter och tog del av uppvisningen.
Det är sannolikt ingen tillfällighet att han nästan aldrig förekommer i Rapport, Aktuellt, Agenda, Studio ett eller likande program. Mer än när drevet sniffat upp något embryo till skandal de så innerligt hoppas ska kunna sänka honom förstås.
Såg f ö debatten mellan Åkesson och Shekarabi på AP. Samma sak där. Krossen var så total att t o m debattledaren och hans assistent fick ta till tjuvknep för att ge Shekarabi chansen att inte bli helt uträknad. (Man glömde, eller låtsades glömma, att det var Åkesson om skulle ha slutordet). Nu fick Shekarabi både inleda och avsluta debatten till de inbussade partifunktionärernas stora tillfredsställese kan förmodas. Men vad hjälpte det när Åkesson elegant utnyttjade det med att ställa en fråga till Shekarabi som han naturligtvis blev svaret skyldig på.

Thoralf Alfsson

30 september 2016 20:51

Ja, det pinsamt av den socialdemokratiska debattledaren att Shekarabi både inleda och avsluta debatten. Men som tur är skrattade bara Åkesson åt den orättvisa behandlingen!

 
thojuh

thojuh

30 september 2016 21:04

Kent Ekeroth
Jag älskar den mannen

http://thojuh.se

 
Ingen bild

Odalbonde

30 september 2016 21:08

Anfall är bästa försvar. Har den gångna veckan träffat flera nya SD:are. Till andra som tvekar säger jag bestämt hur landet ligger.

 
Ingen bild

Gute

30 september 2016 21:29

OK, nu börjar det bli lite drag igen!

Så här ska det se ut tills valdagen 2018.

Media gillar inte den fenomenala Kent Ekeroth, det kan man förstå, han var den som klädde av hela medieetablissemanget genom att starta alternativ media som hela folket kunde ta del av.

All heder till Kent Ekeroth!

- Dessutom tror jag att Expressen gjorde ett stort misstag att publicera Cecilia Hagens obehagliga artikel som endast eldar på den hatiska stämningen som råder.
Allt för att hetsa fram arga läsare......

 
Ingen bild

Boris

30 september 2016 21:59

Cecilia Hagens text i Expressen i går var som de flesta konstaterat ett vidrigt och avskyvärt lågvattenmärke. Måtte jag aldrig behöva läsa sån skit på en Sverige-vänlig sida. Cecilia Hagen uppmuntrar i princip till mord på oliktänkande. Härmed kan Expressen officiellt förklaras vara hatmedia.

Vad man inte skall glömma är att Stefan Löfven, vår sk statsminister, ligger väldigt nära Cecilia Hagen i sina formuleringar. Stefan Löfvens hatretorik är ovärdigt en statsminister. Människor som Cecilia Hagen och Stefan Löfven ger med sin retorik i princip carte blanche till våld mot Sverigedemokrater.
Såvitt jag vet får man gå tillbaka till 30-talets Tyskland för att höra liknande retorik från en regeringschef.
Stefan Löfven är en skam för Sverige

 
Ingen bild

Boris

30 september 2016 22:03

Cecilia Hagens text skall nog ses som att etablissemanget känner vartåt vindarna blåser och de är nu desperata

 
Ingen bild

s29

30 september 2016 22:05

Sverige först som vanligt.Världens första feministiska Pokemon riksdag. Revolterande.

 
Ingen bild

alf

30 september 2016 22:15

Jag kan mycket väl förstå att PK-maffian är rädda för Kent och vill ha bort honom.
Till skillnad mot Expressen och div.andra är han inte rädd för att säga sanningen. Jag har hört många som kastar sk-t på honom men aldrig någon som bemött honom med sakliga argument.

http://www.expressen.se/ledare/akesson-sd-maste-sparka-kent-ekeroth/

 
Ingen bild

OT

30 september 2016 22:21

Varifrån hämtar denna Cecilia sina idéer ifrån? Kanske från denna källa? ”Fabian Socialist George Bernard Shaw In His Own Words”: https://www.youtube.com/watch?v=t3lBdyFvPps

Eller varför inte ifrån dagens Isis: https://en.wikipedia.org/wiki/Isis

Men, men som alla fabinist sozzar av högre rang vet, finns det minsta motståndets väg att flå en svensk katt på!

”När vårsolen lyckligt nu lyser,
så kommer nu reprisen…

Gulla-Gulla, med ’små barn’ som säger precis som en gök, koko!
Och skattebetalaren blir utan sitt förtjänade livsrum.
Kom du ’ängla barn’ och gör ett försök
flytta in det som skulle varit Lund studenternas rum och kök.” - Jokkmokks Jokke - ”Gulli gullan”: https://www.youtube.com/watch?v=74akAe8Y5Ro

 
Brel

Brel

30 september 2016 22:49

Börjar bli kletigt i brallan på Lögnvén!

http://www.nogg.se/brel

 
Ingen bild

OT

30 september 2016 23:22

Fortsättning på svar till "gymnasieeleverna"

”- Ni säger att Sverige är i höggrad beroende av våran omvärld och att vi är beroende att handla med andra nationer men, finns det inte en risk att vi kan få ett dåligt rykte om vi inte tänker hjälpa till med flyktingarna? Kan det leda till att andra länder bojkottar och inte handlar med oss?”

Det klart att vår omvärld är i stort beroende av oss!

1. ”Give me Swedes, snuff and whiskey, and I'll build a railroad through hell.”: https://en.wikipedia.org/wiki/James_J._Hill
2. ”There are only two people I take off my hat to. One is the president of the United States and the other is Mr. Johansson from Sweden.”: Henry M. Leland
3. https://en.wikipedia.org/wiki/Gustaf_de_Laval
4. Abba: https://www.youtube.com/watch?v=22CGlF7l5MI
5. …

P.S: Lyssna! Lär! Och dra era egna slutsatser! ”Flotilla Choir presents: We Con the World”: https://www.youtube.com/watch?v=FOGG_osOoVg

 
Ingen bild

OT

30 september 2016 23:35

”- Ni vill minska kraftigt på invandringen. Vilka anser ni då ska få beviljas komma in i landet? ”
De som vill bli svenskar, bidra till vårt samhälle, är tacksamma att det fått en chans att leva här och inte minst uppskattar oss! De andra kan dra så långt pepparn växer.

P.S: ”Blåsippans väg! (Välkomna nästan allihopa)”: https://www.youtube.com/watch?v=ZpQzEnadDek

 
Ingen bild

OT

30 september 2016 23:51

”- Ni vill skicka ner hjälp till flyktingarna på plats men finns det ingen möjlighet att en konflikt uppstår mellan Sverige och landet i fråga? Vilket kan leda till att Sverige blir hotat och ni verkar värna mycket om våran nation är det då så smart att skicka ner folk dit?”

Svenska soldater har dött runt om i världen för att göra Sverige och världen tryggare - ”Balladen om den blå baskern”: https://www.youtube.com/watch?v=SKIvo9mrHH8

P.S Vissa vill ha det så här - ”Krig och död, I Sveriges land, gråt och svält, ett land i brand. Men i sken från en handgranat, stod en malmöit i en svensk storstad.” Vad vill du?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

30 september 2016 23:52

Om SD:S ledning "petar" Kent Ekeroth finns det inte en chans i helvetet att jag röstar på SD igen.

Vi får nog invänta om chefsideologen utfärdar någon fatwa angående hur väljarna skall förhålla sig till den stridbare Kent Ekeroth. Sätt ned foten stenhårt i golvet istället för att dansa efter medias pipa är min rekommendation till SD:s ledning.

INGA fler pudlar tack!

 
Ingen bild

Gold Soundz

1 oktober 2016 00:02

Förtjänar inte Cecilia Hagen ett vykort såhär på höstkanten?

Vad tycker ni?

 
Ingen bild

UncleBob

1 oktober 2016 01:11

Kent Ekeroth är det starkaste kortet för SD om man ser till debattförmåga och det han talar om på torgmöten mm. Hans osvikliga förmåga att sätta fingret på den varböld som massinvandring och brister i regeringens hantering av integration är särdeles effektiv. Kent hycklar inte. Han är inte naiv och kallar en spade för en spade.
Detta retar naturligvis den enade vänstern som tar till alla fulknep och lögner i deras nonsensretorik mot honom. Jag kryssar Kent för hans frispråkighet och oräddhet.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

1 oktober 2016 02:47

Om man går in på Expressen så ligger kossan cecilia hagens krönika hela tiden uppe till höger(klistrad). I vanliga fall ändras krönikörer om man t.ex uppdaterar sidan eller klickar på länkar. Jag är övertygad om att det är en variant på ”anfall är bästa försvar” och en högst medveten strategi från thomas mattsson.

Så borde SD också göra.

 
Ingen bild

Thomaz Wiberg

1 oktober 2016 03:13

@Fasiken.. Utveckla gärna hur du ser de ord du refererar till som ett hot!
Är det inte i själva verket så att som troll försöker du provocera och artificiellt skapa nåt som inte finns där i ett klent försök att själv verka hotfull?.. om så är fallet finns det bra kurser i hur sådant utförs.. jag föreslår ett par lektioner..

 
Ingen bild

Lars S

1 oktober 2016 03:21

Återkommande till Cecilia H och "vykortskampanj". Om jag förstått rätt, när man läser kommentarerna, så har endast några enstaka skickade kort blivit resultatet. All heder till dessa personer. Självfallet har kommentarerna en funktion i att hålla humöret i allt elände uppe på oss själva. Men om ALLA sände var sitt kort, skulle vi ge ett mycket mer uppmärksammat avtryck.

 
Ingen bild

DuGamlaDuFriaex

1 oktober 2016 03:28

I Expressen säger Jimmie Åkesson att det är självklart att SD företrädare eller medlemmar inte ska gilla Putin eller hylla Putin för då ska de inte företräda vårt parti! Vi kanske ska hylla Nato istället? Som en fritt tänkande individ gillar jag Putin och om nolltolleransen inte tillåter det utan underkastar sig Pkmobben så ärjag exmedlem. Sätt ner foten och stå upp för Kent och gör inte vad ni gjorde emot Thoralf.Sluta att mysa med Pkmobben.

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

1 oktober 2016 03:38

Victor Orban är den som är mitt föredöme inom politiken. Godkänns han av SD eller är han också inom Nolltolleransen? En statsman att högakta.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

1 oktober 2016 05:16

Nej, Kent Ekeroth måste vi ha kvar i Sveriges riksdag ,verkligen en frisk fläkt ,påläst och oerhört kunnig !

 
Ingen bild

Tompa

1 oktober 2016 08:03

Håller med om att SD måste stå emot PK drevet. Skulle Ekeroth petas så får jag faktiskt överväga om inte jag helt enkelt skiter i att rösta fast jag vet att det gynnar sjuklövern. Men det känns som att det ändå är helt kört för vårt land om också den enda oppositionen SD låter PK mentaliteten styra vad SD sympatisörer skall tycka. Känns som att partiledningen är ute på väldigt farligt vatten just nu.

Detta ,att splittra partiet, är precis det som vänstermedia är ute efter och sätter inte partiledningen ner foten så kommer vulgärvänstern att lyckas.

Mitt stöd är inte helt villkorslöst

Thoralf Alfsson

1 oktober 2016 09:32

Så sant!

 
Ingen bild

Tony

1 oktober 2016 08:07

Det är klart att Media hatar Kent Ekeroth,, sanningssägare
har aldrig varit populära för den som råkar ut för dom.
Det är bara att följa alla riksdagdebbatter som Kent
deltagit i där han klär av alla dom andra med fakta, där
han påpekar vad dom andra partierna sagt, och sen inte
gjort, i många fall måste det vara direkt pinsamt för
dom andra att möta en person som har fakta i hand, och
som inte är rädd för visa fram detta.

Sen vad Expressen gnäller om ska man inte bry sig om,
man ska helt enkelt vare sig köpa eller läsa den!
Det är samma blaska som uppmanar alla bloggare att
använda sitt eget namn och inte ett Alias, men det är
ju exakt det man själv gör när man undertecknar en ledare
med namnet ledarredaktionen, alltså vill ingen stå för
vad dom skrivit? Fegisar!

Uppmanar alla att inte köpa skiten, när upplagan minskar
blir den även ointressant för annonsörerna som slutar att
annonsera, så kallad dubbel effekt, en tidning som sålt
sig till makten är inte värd pappret den är tryckt på och
skall sakta tyna bort!

 
Ingen bild

Nisse

1 oktober 2016 09:46

Stå upp för Ekeroth. Pudlas han bort så skiter jag i allt. Hanteringen av SDU rågade måttet.
Dessutom gillar jag Putin och vad han åstadkommit. RT följer jag för att få veta vad som händer i världen.
Att Karlsson smörar för att få komma in i "de fina" salongerna äcklar mig.

 
Ingen bild

Fredde

1 oktober 2016 10:28

100 miljoner kronor är staten skyldiga kommunerna på Öland för flyktingjoppot. Självklart tycker lokalpolitikerna att detta låter bra, men i verkligheten ska ju pengarna hämtas någonstans.
Tänkte inte på det...

Noterar för övrigt att SKL (Sveriges Kommuner och Landsting) ska göra en studieresa till Uruguay.
Inte konstigt att skattetrycket behöver öka, när man utan att blinka skickar 15 medlemmar i "Beredningen för Kultur och Fritid" till andra sidan jorden!
De ska tillbringa en vecka på plats, och där ska de bland annat gå på VM-kvalfotboll. Hur kan det stärka det svenska kulturlivet?

 
IDF

IDF

1 oktober 2016 10:34

Finns ingen som helst anledning att peta Ekeroth. Däremot finns det all anledning av SD att tuffa till sig. Det kastas den ena bajsmackan efter den andra mot dem. Visa lite jävlar anamma.
SVT gnällde över att att Mattias Karlsson inte respekterade "allas lika värde". Alla människor har inte lika mycket värde och Allah är inte lika mycke värda, de som påstår något annat ljuger som en häst travar.

http://Har ingen

 
Ingen bild

?

1 oktober 2016 11:13


'Allas lika värde'
är det en vetenskaplig beskrivning av verkligheten,
eller en kommunistisk utopi?

 
Ingen bild

Hasse

1 oktober 2016 11:24

Absolut att Kent Ekeroth gör ett bra jobb i riksdagen, han är förmodligen en ond nagel i ögat på partiföreträdarna. Såg bara häromdagen när Annie Lööf blev angripen av honom hon såg ut som en fisk som har blivit uppkastad på land och "kippar" efter luft. Hon såg naken och avklädd ut och saknade argument att bemöta honom, så ska det gå till i vår riksdag.

 
Ingen bild

Lena

1 oktober 2016 13:19

Tycker att tonen mot SD har intensifierats under hösten o nu t o m att etablissemang o msm i form av Expressen/Cecilia Hagen, inte heller skäms för att använda grova tillmälen mot oss Sverigevänner. De tycker kanske att de sitter säkert i sina Babels torn och kan använda hatiska beskrivningar på oss och sedan göra projektion och att skylla allt på oss.

Viktigt nu att uppmärksamma detta bland alla och få upp det på "dagordningen", aldrig underkasta sig denna smörja. Skicka vykort till Hagen nu, det är en viktig handling. Man behöver inte skriva något oförskämt, bara att man inte delar hennes uppfattning och att man noterat MED FÖRVÅNING hennes tilltag att kalla oss "mänskliga, bruna råttor" och T O M funderar i banor som att GÖRA SLUT PÅ ALLA SOM INTE DELAR HENNES VÄRLDSBILD.

Tror faktiskt att etablissemang o msm, svt, sr m m kommit överens att krossa SD, de är rädda inför valet 2018 att SD växer chockartat igen.

 
Ingen bild

Lena

1 oktober 2016 13:33

Kan rekommendera alla att läsa Lars Berns krönika om hur det politiska spelet mellan stormakterna och övriga länder i MENA utvecklats och varför. Ger en bra och lätt överskådlig skiss varför krigen aldrig tar slut i MENA-länderna, och varför US aldrig ger sig och drar hem sina trupper. De har kört ett fruktansvärt fulspel, i o f s har Ryssland också gjort det skulle jag tro men jag hade nog i min enfald förväntat mig bättre upp av US, svalde helt o hållet deras "demokratiargument". Man kan inte bomba in demokrati i huvudet på efterblivna länder. Dessutom är makthavarna så cyniska att vi aldrig kommer att förstå det.

Personligen tycker jag att det är viktigt med att behålla sin mänsklighet och inte låta sig luras av drömmen om att vara störst, först etc.

http://anthropocene.live/2016/09/30/usas-nykolonialism-ar-det-storsta.hotet-mot-varldsfreden-del-4/#comments

 
Ingen bild

Göta

1 oktober 2016 14:04

Självklart ska Ekeroth stanna kvar i SD. Och jag är absolut inte heller impad av något eventuellt Putinhat eller några kärleksförklaringar till USA/NATO.

Man behöver inte ÄLSKA Putin, men det är verkligen tragiskt om även SD ska anamma den 7-klöverns och den amerikanska vänsterns Rysslands- och Putin-hat och hjälpa de krigshetsande USA-oligarkerna att tjäna ännu fler dollarmiljarder på sin oavbrutet växande krigsindustri. Striderna i Mellanöstern genererar ju inte bara större vinster åt USA:s krigsindustri utan också miljontals människooffer och flyktingar hit till Europa.

Det hade aldrig blivit detta omfattande och långvariga inbördeskrig i Syrien om inte USA och Europa hade blandat sig i den shia-alawitiska Assad-regimens beslut att kuva Syriens olika sunnimuslimska terrorgrupper (som kallas "demokratiska rebeller" i MSM) och bekämpa deras försök att överta makten. Framför allt hade de sunnimuslimska IS-terroristerna aldrig kunnat växa sig så stora.

Kanske är enda möjligheten till fred nu att Assad och hans shia-besläktade alawit-regim får tillbaka makten och kan återuppta försöken att göra sitt numera svårt sargade land någorlunda sekulariserat igen.

Något varaktigt lugn i ett land med både sunni- och shiamuslimer kan man aldrig räkna med. Tragiskt nog kommer också vi svenskar att få erfara detta i sinom tid. Tyvärr en oundviklig följd av de senaste decenniernas vansinniga, okontrollerade invandringspolitik.

 
Ingen bild

Hacke

1 oktober 2016 14:27

Appropå uppståndelsen kring Kenth Ekeroth och hans eventuella kopplingar till Putinryssland.
Lyssnade på Lördagsintervjun med Rysslands sverigeambassadör Viktor Tatarintsev. Som väntat leddes det hela snart in på just sd:s eventuella kopplingar vilket ambassadören naturligtvis valde att inte kommenterade som den inrikespolitiska fråga det är.
Däremot återkom Tatarintsev ständigt till svensk media och den skuld den bär till att ryssofobin, som han uttryckte det, var störst i hela världen bland just svenskarna (en färsk internationell undersökning visar på detta faktum).
I det efterföljande studiosnacket pratades det också om detta och svensk medias roll. Och hör och häpna, SR:s mångårige Moskvakorrespondent Sten Sjögren förstod Tatarintsevs kritik.
- Faktum är att inte någonstans som exempelvis Tyskland, ja inte ens USA, visar media upp en sådan ensidig bild av Ryssland som den svenska.
Hoppsan! Börjar det inte krackelera lite t o m inom svensk msm. Först duellen och krismötet på SVT efter Janne Josefssons råsop mot den egna ledningen följt av denna "förbjudna" kritik inom de egna eden. Det ska tydligen till gamla rävar som i Kjell Albin Abrahamsonanda för att försöka rädda vad som räddas kan av det som finns kvar av svensk journalistik och lite heder i kåren.

 
Ingen bild

ruben

1 oktober 2016 18:24

Ja va f*n. Man räddar ingen genom att vara undfallen eller ödmjuk inför orättvisor. PK har ingen ryggrad att stå upp för sina rötter utan flyter med i en fientlig våldsvåg av främlingsskap med dödshot, våld och förföljelse ( bilbränder, kriminalitet förföljelse av judar eller kristna ) i släptåg. Hur många kvadratkilometer av landområden har Sverige släppt ifrån sig i dag? Nu rapporterar SVT att kommuner betalar för tomma asyl-boenden. Hade platserna varit fyllda så hade ingen rapporterat hur många miljoner det verkligen kostar. Är det dessa "inkomster", som alliansen hymlade om att invandringen skapade? Nyval fort tack!

 
Ingen bild

Boris

1 oktober 2016 20:15

Nu är det dags för SD att sluta kröka rygg och ge tillbaka med samma mynt. Men det är en svår avvägning vad som är rätt. Men en sak är säker. Man vinner inga röster på rabiata utfall och attacker och i längden vinner man heller inga röster på att vara en mes. Alla de som bytt till SD vill ju se att SD har förmågan och viljan. Men för att vinna ytterligare nya väljare får man inte vara för aggressiv. En enormt svår balansgång som jag tycker partiledningen hanterat väl hittills.
Glöm inte all kritik som framfördes mot SDs osynlighet i vintras. Sen dess har faktiskt SD börjat öka igen.

 
Ingen bild

Mona

2 oktober 2016 11:35

Kenth är i särklass Sveriges bästa politiker. Alla i min familj kryssade honom i valet 2006. Han har kvaliteter som väldigt få svenskar har, nämligen, dels att han är helt orädd, men framför allt är det nog ingen i riksdagen som är lika påläst som Kenth. 87% av våra riksdagsledamöter består ju av flummiga batiktanter (manliga som kvinnliga).Dessa saknar helt intellekt, så de är ju ingen match för en sån som Kenth. De står ständigt som kejsaren utan kläder. Klart det gör ont för dem att gång på gång bli bortgjorda.

När det gäller media så är det i dag det ständiga hatet mot oliktänkande som genomsyrar allting. Den "fina värdegrunden" som vi alltid skryter om att vi är så duktiga på, består mest av att mobba och käppjaga alla som vägrar rikta in sig i konsensusledet. Hatet mot oliktänkande är ju avgrundsdjupt i detta land. Finns nog ingen media i ngt annat land som driver på som tex. AB och Expressen gör. Pressetik existerar inte längre. Jag läser tidningar och bloggar från flera olika länder men finner ingenstans ngn liknande dubbelmoral som i Sverige. Sverige ter sig helt sinnessjukt och man skäms för sitt land. Se bara hur man har behandlat Assange. Läser man utländska kommentarer om det fallet så ser man att kritken inte är nådig mot Sverige.

Sveriges regering i dag är ju ett skämt. Ministrar som Löfven och Wallströn skämmer ständigt ut Sverige internationellt. De ligger på grundskolenivå i jämförelse med andra länders politiker. Klart de är ett lätt byte för de amerikanska oligarkerna. Hela svenska etablissemanget är i dag deras lakejer. Undrar också om dessa "intellektuella giganter" har ngn aning om vad TTIP och TISA-avtalen går ut på eller om de har gått med på att sälja ut det sista vi har kvar av Sverige.

Angående vårt stora grannland i öster så tror jag vi ska vara väldigt tacksamma att de har en riktigt stark och intelligent ledare. Tänk bara tanken att en ledare som Löven skulle haft makten i detta världens till ytan största land, med massa olika folkgrupper och världens största olje- och mineralreserver. Vi hade antagligen haft ett land som varit söndertrasat av konflikter mln olika folkgrupper och olika oligarker inom globalistmaffian. I dag har vi som tur är en stark motpol i BRICS med giganterna Ryssland och Kina som ledande. Hatet mot Ryssland är lika sinnessjukt som hatet mot SD.
Slutligen, om Kenth tvingas bort så har jag röstat färdigt i detta landet. Då blir det inget röstande på svenska ambassaden i Oslo.

 
Ingen bild

Ludvig

2 oktober 2016 20:38

Kent Ekeroth är en stor tillgång. Hoppas SD blir lite mer rädda om sina egna.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se