thoralf

Direktlänk till inlägg 21 juli 2016

DET SJUKA SVERIGE

Av Thoralf Alfsson - 21 juli 2016 09:49

"På uppmaning av polisen kommer Gothia Cup inte att gå ut med namn eller nationalitet på det lag som utesluts från turneringen"


Är det på order från rikspolischef Dan Eliasson?


Har svensk polis börjat anamma de pressetiska reglerna? Är det så att lagets härkomst och nationalitet kan gynna Sverigedemokraterna? Det brukar ju anges som ett skäl för att mörka vissa uppgifter av journalister men som nu tydligen även polisen och idrottsrörelsen även använder.

Läs artikel i Expressen


Det är något riktigt sjukt i Sverige!


Sedan har vi förstås ”Mustafa” på Öland, inte ”Anders” eller ”Sven”. När Anders Blank på Barometern skulle skriva om den person som blev misshandlat på en buss i tisdags fick han inte namnet ”Anders” eller ”Sven”, utan namnet ”Mustafa”. Annars är det ju väldigt vanligt att journalister ”försvenskar” utländska brottslingar när det skriver sina artiklar. Men journalister verkar ha olika praxis om det gäller ett brottsoffer eller en gärningsman. Varför Anders Blank kallar Mohammad för ”Mustafa” är dock lite märkligt då han framträder i SVT under eget namn Mohammad Alhairiri.


Det är väl också bäst att jag klargör att den misshandel som busschauffören begår på bussen är fullständigt förkastlig. Han skall förlora jobbet och dömas för detta. Han är direkt olämplig som busschaufför. Den fråga som media dock inte sätter något fokus på är vad är det som fått busschauffören att så fullständigt tappa fattningen? Inte en fråga från Anders Blank till busschauffören eller den misshandlade.


Tidningen Östra Småland skriver dock att busschauffören och den misshandlade.


”Chauffören och den asylsökande ska ha varit i delo med varandra tidigare.”


Vad har busschauffören fått utstå? Vi vet alla hur många asylsökanden som funnits på Öland det senaste året. Vi vet också att det förekommit ofredanden och andra händelser på bussarna under det senaste året. Vi vet att alla fick gratis busskort av Migrationsverket under vintern men att dessa busskort började dras in för några månader sedan. Har detta lett till konflikter och bråk på bussarna? Jag har själv åkt på dessa bussar vid några tillfällen, linje 101 och 106 och upplevt dessa ”asylbussar” och ”hucklebussar” där dessa personer inte pratar svenska men ändå skall åka med bussen vare sig de har biljett eller inte. Jag skulle kalla det precis som media brukar kalla bråk, som att det kan vara stökigt. Kom ihåg att det är busschauffören som har ansvaret.


Den busschaufför som låter ”kunderna” bestämma får det ganska lugnt men den busschaufför som försöker följa regelverket och kräva biljett kan få rena helvetet på bussarna. Vem gör rätt?


Det är sjukt hur Sverige på så kort tid kunnat förändras så fullständigt!

 

PS

Det finns dock andra händelser på KLT:s bussar som inte får lika stor uppmärksamhet och där gärningsmannen inte hängs ut i media med namn eller etnicitet men det återkommer jag till senare idag.

 
 
Asatemplet

Asatemplet

21 juli 2016 10:01

Sjukt var ordet!

http://Asatemplet.wordpress.com

 
Ingen bild

Joho

21 juli 2016 10:06

Ja när den utlänningen som slet tag i ratten för busschauffören på Ölandsbron , då var det inte tal om nån Mohammed nej då skulle det döljas vad det var för brottsling, vad sysslar PK- journalisterna med , tror de folk är dumma och dom ska sätta agendan det visar ju bara hur hjärntvättade dom själva har blivit, Sverige är på mot sin undergång om inte något händer snabbt. Tack för din blogg Thoralf.

 
Ingen bild

Busschaffören

21 juli 2016 10:19

Den "unge man" som i vintras försökte vrida ratten ur händerna på en annan bussförare på Ölandsbron i 90km/tim fick litet utrymme. Den bussföraren som då var "offret" fick inte gråta ut i rapport. Förövaren på bron förklarade sig oskyldig via sin tolk nyligen i rättssalen. Jag tror att det var samma chaufför och samma asylsökande bägge gångerna.
Undrar hur Anders Blank(polerad) skulle hantera en sån situation?

 
Ingen bild

Wimarg

21 juli 2016 10:33

Pratade med en busschaufför för några dagar sedan och de är så j-a less på de här personerna. Varje dag har de diskussioner och ibland blir de hotade. I en stad i Norrland.

 
Ingen bild

Peter Kostin

21 juli 2016 10:38

Fattar inte etablissemang att det är mörkläggningen av exempelvis brott utförda av icke-svenskar som gynnar Sverigedemokraterna. Folk är inte så dumma så att det tror att bakom "man" gömmer sig en pur-svensk, eftersom media är så angelägna att skriva ut namnet på svenskar som utför brott.

 
Ingen bild

Tobbe S

21 juli 2016 10:43

Enligt Flashback har Göteborgs Tingsrätt förordnat offentlig försvarare för El Asmar, Mohammed, född 1980-03-21 i Gothia-Cup-ärendet. Förordnandet är offentligt och finns att tanka ner. Det framgår inte vilken nationalitet han har men grävarna på fb vet snart var han kommer ifrån.

 
Ingen bild

Göta

21 juli 2016 11:09

Från Thoralfs text: Tidningen Östra Småland skriver dock om busschauffören och den misshandlade: 'Chauffören och den asylsökande ska ha varit i delo med varandra tidigare.' Vad har busschauffören fått utstå?"

Där har vi den viktiga kärnan i denna händelse. Vi får hoppas att den grävande journalisten Thoralf lyckas få fram något om detta. För PK-blaskorna kommer nog inte att anstränga sig särskilt mycket härvidlag.

Thoralfs undran över vad det var som fick busschauffören att så FULLSTÄNDIGT TAPPA FATTNINGEN skulle man gärna vilja ha svar på.

Vem filmade för resten händelsen? Var filmningen förberedd?


Thoralf Alfsson

21 juli 2016 11:21

Två i allra högsta grad relevanta frågor. Eftersom filmen kom så snabbt till Barometern.

 
Ingen bild

Maja Dacke

21 juli 2016 11:26

Som jag alltid brukar säga:

Det finns idag inga verkliga, verksamma journalister - de är antingen pensionerade eller dö'a. Och en del är lika förtvivlade över dagens situation i Sverige som du och jag. (T ex Julia Caesar.)

Jag pratade för en tid sedan med en f d kollega till Morgan Johansson, och han berättade att Morgan var redan på den tiden en nonchalant översittare, en riktig 'bobbe' som han sa. Min bekant (utan partibok) förstod att MJ skulle gå långt inom politiken med de tendenser han visade.

Tänk att pengar och makt kan få sådant grepp om människor!!!

 
Ingen bild

Tomas Olsson

21 juli 2016 11:26

Om fler agerade som busschauffören hade vi nog haft väldigt få våldtäkter och "tafsningar" på festivaler och torg.

 
Ingen bild

Bo Hofvander

21 juli 2016 11:37

Så snart jag fick se och höra nyheterna om händelsen på bussen sa jag;
- DET MÅSTE LIGGA NÅGOT MYCKET ALLVARLIGT PROBLEM BAKOM ETT SÅDANT HANDLANDE AV EN BUSSCHAUFFÖR?
"Igen rök utan eld?" Något måste ha hänt, något som gått väldigt snett i relationerna med dessa nyanlända och chauffören för jag har svårt att tänka mig att han skulle vara den som initierat konflikten?
Han måste tidigare ha blivit våldsamt provocerad, trakasserad och hotad av dessa asylsökande, som politikerna placerat på Öland och i Kalmar kommun?
Jag ursäktar inte hans agerande men försöker ändå förstå att en människa inte orkar med eller kan klara av att ta hur mycket skit som helst. En normal person skulle aldrig ha handlat på detta sätt!
Någon gång måste det brista även för den med det största tålamod.
För här kan det ha varit just så, att det fullständigt brast för chauffören? Han orkade inte längre, han klarade inte av att ta mera skit av dessa kravfulla, hänsynslösa och otacksamma nyanlända, sådana som uppenbarligen bara tagit sig hit till Sverige för att ta del av våra skattefinansierade trygghets- och välfärdssystem och visar sin tacksamhet på detta skandalösa sätt. De ger inte uppfattningen av att de skulle vara på flykt utan bara söker välfärd på ett annat folks bekostnad.
Chauffören skulle i rättvisans namn också fått tala ut om vad han upplevt. För en normalt fungerande och harmonisk svensk medborgare skulle aldrig ha agerat på detta våldsamma sätt.
Jag tror att det finns många vanliga svenskar som numera känner just att man fått nog av missriktad generositet, beslutsfattarnas flathet, ökande kostnader och kriminalitet, sextrakasserier, sociala försämringar, vandalisering i samhället, bilbränder, ett gränslöst mottagande och inte minst politikernas krav på att vi svenskar ska ta fullt ansvar för andra länders medborgare?
Vi har nog av våra egna problem - lös dem först! Det är våra egna vi i första hand ska ta ansvar för och inte hela tredje världens människor, sådana som våra ansvariga tycker "synd om". Det finns f n 60 miljoner i världen! Ska vi ta ansvar för dem också?
Ett buddistiskt ordspråk: "Generositet och omtanke börjar hemifrån! När detta är uppfyllt kan man rikta sin omtanke och generositet mot andra." - i mån av resurser och kapacitet.

 
Ingen bild

Sanningen?

21 juli 2016 11:39

Marocko enligt uppgift.

 
Ingen bild

Suzie

21 juli 2016 12:19

Sjuk-klöverjuntans svek mot svenska folket och i synnerhet mot våra barn och flickor är gigantiskt och oförlåtligt då de gett våra barn och flickor som lovligt byte till jordens värsta kvinnofientliga barbarer från mena och gett dessa sataniska barbarer frikort till att våldföra sig
som de behagar på våra barn och flickor.Var är alla fäder till dessa stackars utsatta barn/flickor?Bara undrar när de skall komma ut ur sina grottor och stå upp för sina barns/döttrars heder,ära och rätt till skydd och trygghet även utanför hemmets väggar,det är på tiden att fäderna visar sig och agerar NU.
Den här låten beskriver så tydligt hur illa ställt det är i Sverige idag,och de sk folkvalda förrädarpolitikernas gigantiska svek mot våra barn,unga och hela Sveriges befolkning,men också fegheten och sveket föräldrarna utsatt sina barn och barnbarn för.Svenska folket måste sluta att vara så fruktansvärt fega och tillåta sina barn att offras på mångkulturens sataniska altare,svenska folket måste stå enade upp för sanningen sluta upp med det självutplånande och självskadebeteende som har pågått alltför länge, svenska folket måste också högt erkänna vår och våra barns rätt till vårt land,som är vårt fädernearv.Kunskap ger makt,utan kunskap förgås folket.

Några textrader ur låten Några frågor till far

"Minns du den tid som jag själv aldrig sett,
då folket var lyckligt, då folket var ett
Så säg mig nu, pappa, hur känns det idag,
när du sitter i slagget av det som finns kvar?
När du växte upp, säg mig hur var det då,
var en flicka någonting som man fritt gav sig på?
Gick du på gatan och lyssnade smått,
utan att höra ett ord du förstått?
Var du nånsin tvungen att ensam gå hem
sen du rånats och slagits av främmande män?

Säg mig hur kunde ni låta det ske?
Ni blunda för det som en blind kunnat se
Känns det bra, käre far? Är du stolt är du glad?
Och var kommer du stå i vår strid av idag?

Svensk ungdom - Frågor till far

https://www.youtube.com/watch?v=o2DNYz3xZCU

 
Ingen bild

X

21 juli 2016 12:26

Sverige och Turkiet.
Hand i hand.
Och i mitten står svensken och fattar ingenting.
Snart krig.
Kul så länge det varade.

 
Ingen bild

Maja Dacke

21 juli 2016 12:27

Läs Arnstbergs senaste analys om vänster och feminism:

https://morklaggning.wordpress.com/2016/07/21/postmodern-offerlogik/

Och vad Westerholm meddelar om vad som väntar:

http://ledarsidorna.se/2016/07/det-varsta-har-vi-kvar/

Och huka er, gott folk!



 
Ingen bild

Tony

21 juli 2016 12:33

Liknande Snyft artikel kunde man läsa om i
Ystads Allehanda i Tisdags en PK Journalist som heter
Katarina Melvinger ojar sig över en invandrarfamilj som
varit på Loppmarknad i en ort som heter Janstorp och
där kommit i delo med personalen, som menade att dom var
där för att stjäla och dessutom varit hotfulla.
Och naturligtvis blir personalen beskylld för att fält
Rasistiska omdöme om familjen?
Jag tror inte att personalen reagerar utan att det finns
fog för det, det är ju trots allt det som små idrottsf.
på Landsbyggden till stora delar lever av

Kontentan hos denne lotsas journalist blir att Den personal
som själv jobbar gratis fäller rasistiska kommentarer om
stackars oskyldiga invandrare, som alltid är felfria, och
som alla ska tycka synd om, trots att många av dem är
otroligt stora i käften vart dom drar fram, och mycket av
det kan vi tacka journalistkåren för??

 
Ingen bild

Maja Dacke

21 juli 2016 12:36

Bo Hofvander - jag tror mer och mer att jag är buddist ... För visst är det så att det är föräldrarna som lär sina barn hur de ska tänka och agera.

Så väntar jag med spänning på det som Thoralf har lovat oss att komma med om incidenter i hans trakt.

Om alla busschaufförer ställer upp bakom den aktuelle och berättar - kanske för Thoralf - så kommer lite mer sanning ut ... som vi kan berätta vidare. Eller hur?

Att tålamod tar slut och ... Se vad som nu händer i Frankrike! De förväntar sig ett rejält inbördeskrig, sägs det. Mellan dem som tröttnat på islamisterna och de sistnämnda.

 
Ingen bild

crille

21 juli 2016 12:55

Börja bli så trött på de här hycklande människorna i Sverige. Vad pratas det mest om på radio denna veckan? Min lokala tidning skriver om det fö fjärde dagen i rad. Pokemon! Ett spel till mobilen.
Det var en notis om en brand på flyktingboende. Två häktade. Dagen efter var de avförda. Var ingen mordbrand.

Lite ot! Var hos min mor på besök häromdagen, är på äldreboende. Har svårt med talet ibland, men inte förståndet. Är ju så att man knappt hör vad hon säger. Vad är då där när jag kommer till henne? En med huckler, Som inte kan någon svenska. Hör hur de andra i personalen måste förklara för henne. Min mor som är gammal, jobbat sen hon var 14 år, säger lite sluddrigt. Hon förstår ju.
Hoppas våra politikers föräldrar sitter på ett sånt hem.
Ville bara få det sagt Thoralf

 
Ingen bild

Mia K

21 juli 2016 13:37

Det är tydligen det värsta att locka över väljare till det enda partiet som problematiserar det som, vi alla, ser varje dag. Och busschaufförer, sjuksköterskor, läkare, poliser, brandpersonal, socialsekreterare, försäkringskassetjänstemän, måste höja sina röster! Fortsätter detta, kommer SD att få egen majoriter i nästa val! Jag hoppas på det!

 
Ingen bild

S-E Kalsson

21 juli 2016 13:40

Jag vet busschaufförer som är starka godhetsapostlar men jag tycker synd om de vanliga chaufförerna !Skulle själv inte stå ut 1 dag !

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

21 juli 2016 14:05

Vill man veta "namn och nationalitet" är det ju enkelt att gå till Flashback där det inte tog många timmar innan man kunde hitta dessa uppgifter. Där finns även bl a länk till häktningsframställningen och lite roligt att att se att bl a Gota Media har laddat ned denna .PDF-fil.

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Lena

21 juli 2016 14:26

@ Bo Holvander Mycket bra inlägg. Jag reagerade likadant som du att här underskattar SVT folket så massivt att resultatet på inslaget blir tvärtom. Det var också första inslaget i sändningen och helt o hållet vinklat från "asylflyktingens" sida. Ingen undersökande journalistik där inte, endast propaganda.

Det första jag undrade över var hur kunde busschauffören bli så till den milda grad f-bannad? Något måste ju ha förgått den här händelsen! Men nej DET KAN MAN INTE FÖRVÄNTA SIG AV JOURNALISTER IDAG, att de har något att tänka med. Kanske har de fått i sig för mycket gifter som gör människor avtrubbade och "dumma i huvudet" dvs logiken går inte "ända fram".

Säkert att busschauffören förlorar jobbet men journalisterna som begår underlåtelsesynder o direkta tjänstefel, de får dunk i ryggen...

"Asylsökanden" får presentera sin version i pressen men det får inte chauffören - Allahs lika rätt i Sverige.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

21 juli 2016 15:17

Häktningsframställan B8949-16 Göteborgs Tingsrätt. Den muslimske Sexualförbrytaren heter Mohammed El Asmar 36 år och kommer från Marocko

När "agendamedia" sviker och mörklägger kan man lita på alternativmedia.

https://petterssonorg.files.wordpress.com/2016/07/hc3a4ktning.png

 
Ingen bild

!

21 juli 2016 15:28

Regering, majoritet av riksdag, media och nu även

Polisen beskyddar brottslingar!

Sverige ett land i förfall!

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

21 juli 2016 16:36

Gothia Cup-sammanfattning:

Lagledaren Mohammed El Asmar, laget Lanoria, landet Marocko

 
Ingen bild

!

21 juli 2016 16:49

Sexualförbrytaren heter också
....Muhammed!

 
Ingen bild

X

21 juli 2016 17:03

Kommunisten Dan Eliasson har fria händer att hata och förfölja svenskarna.
Som låter sig förföljas och hatas...
Gud hjälpe oss.

 
Ingen bild

kent

21 juli 2016 17:21

Samma

Som polisen i Emmaboda man fick inte veta vad som hände innan det spårade ur.

 
Ingen bild

SD-väljare

21 juli 2016 17:28

Våld löser ingenting och det behövdes inte i det Sverige jag växte upp i. Våld har aldrig varit en dygd i vårt moderna land. Angående buss-incidenten så vet jag inget men kan bara tro. Buss-chauffören kände sig kanske maktlös i situationen?

Det verkar vara sjuklöverns livsluft. Maktlösa medborgare i beroendeställning som tvingas att försöka lyfta sig i en hink varje dag.

SD2018

 
Ingen bild

ruben

21 juli 2016 17:31

Ja vi går samma väg som Frankrike förmodligen.
"Vad gäller Frankrike har de globala eliterna gjort ett val. De bestämde att de "dåliga" väljarna i Frankrike var orimliga människor, alltför dumma för att se det fina i ett samhälle öppet för människor som ofta inte vill assimileras, som vill att du ska assimileras till dem, och som hotar att döda dig om du inte gör det. Eliten tog ställning mot sina egna gamla och fattiga för att de inte ville rösta på dem längre. De valde också att inte bekämpa islamism, för att muslimer röstar kollektivt på denna globala elit."
http://sv.gatestoneinstitute.org/8502/frankrike-inbordeskrig

 
Ingen bild

Morningstar

21 juli 2016 17:49

Dagens bästa inlägg är Bo Hofvanders. Håller med vartenda ord. Tycker inte vi skall döma busschauffören ohörd. jag vill höra hans version av händelsen. Tänk på Bibelns ord om att kasta den första stenen.

Sedan undrar jag om han kommer få en rättvis rättegång. Kommer rätten se förmildrande omständigheter i hans fall? Skulle inte tro det. Han är ju svensk och offret en utlänning. Alltså underförstått är svensken en rasist och man kommer se extra allvarligt på fallet.

 
Ingen bild

calle

21 juli 2016 18:03

Dan Eliasson har nog gett order om att polisen skall misslyckas med flit att gripna gärningsmän med invandrarbakgrund. hur kan polisen misslyckas gripna våldtäktsmannen på Gotland? hur kan polisen misslyckas gripa våldtäktsmännen på hvb-hem bredvid.

https://www.flashback.org/t2743991

statistik får inte skapas vem som begår brott, fakta kan användas, så väljare vaknar upp. och asylbaroner måste få sina miljoninkomster från skattebetalare

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

21 juli 2016 18:17

Alla som vi köra buss på tex Öland räcker upp handen

 
thojuh

thojuh

21 juli 2016 19:48

Svensk press, det är väl lite som som Bagdad Bob.
Killen som ropade i öknen att fienden skulle förgöras, allt medan
stridsvagnarna närmade sej Bagdad och hela världen såg hur det skulle gå.

Men Bagdad Bob upprepade sitt mantra in i det sista. En dåre.

En annan dåre är F. Reinfeldt vars farfars far hette Smith och var loppcirkusdirektör. Med det tagna namnet Reinfeldt försöker nu den här landsförrädaren ge ett sken av adlighet. Hans komplex är oerhörda, men hans förödande inverkan på Sverige kommer att ta lång tid att reparera.

Löfven är skit, men Alliasen är två tunnor sjit!

http://thojuh.se

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

21 juli 2016 20:44

Repris : Alla som vill köra buss på Öland tex räcker upp handen

 
Ingen bild

calle

21 juli 2016 21:20

sjuka Sverige, är skapat av 7 klöver regimen själva. läs om vad som sker ännu på migrationsverket, efter att Dan Eliasson genomförde sin idiotreformer. vänsterextrema och klanledare sitter och beviljar

https://meritwager.se/2016/07/07/vidare-om-asylbedragerier-multipla-identiteter-13-aring-som-var-25-med-mera/

 
Interrail

Interrail

21 juli 2016 21:24


Nymoderaten Ulf Kristersson, ekonomisk-politisk talesperson uppger nu att:
"Det är inte diskriminering att ha höga förväntningar på att de som är nya i Sverige också lär sig svenska". Känns valsen igen. Har någon annan sagt detta för honom?

Nymoderaten Ulf Kristersson tycker också att ett bidragstak, en övre gräns, för hur mycket som kan betalas ut i form av försörjningsstöd och etableringsersättning till den som inte arbetar.

Kan man inte införa detta bidragstak för alla? T.ex en viss Reinfeldt fick ju utbetalt 156 000 kr/mån utan krav om att söka arbete för att försörja sig själv. Varför duger inte vanlig A-kassa för honom?


Källa:
http://www.sydsvenskan.se/2016-07-21/perfekta-kunskaper-i-svenska-ar-ofta-overskattat-men-grundlaggande-kunskaper-lika-ofta-underskattat


Bland de före detta statsråd och statssekreterare som fått omställningsbidrag, enligt regeringskansliet.
Bland de som fått mest och predikat om "arbetslinjen" (dvs för alla utom de själva):

Peter Norman (M), statsråd 1 488 000
Carl Bildt (M), statsråd 1 488 000
Lena Adelsohn Liljeroth (M), statsråd 1 480 000
Fredrik Reinfeldt (M), statsminister 1 468 691
Sven Otto Littorin (M), statsråd 1 243 501
Maud Olofsson (C), statsråd 1 225 782

Detta trots att flera av dem driver egna företag med mångmiljonomsättning.

Källa: tidskriften Scoop


http://www.sydsvenskan.se/2016-07-21/perfekta-kuns

 
Ingen bild

Sanningen?

21 juli 2016 22:03

Interrail, "Detta trots att flera av dem driver egna företag med mångmiljonomsättning."

Det är just det som är grejen. Deras företag går bara jämt upp p.g.a avancerad planering. Därför behöver de lön från oss.

Vansinne naturligtvis, men varför gör vi inget åt det?

 
Ingen bild

Maja Dacke

21 juli 2016 22:10

thojuh - Reinfeldts farfar hette Reinfeldt efter sin mor som inte gifte sig - hon var 'hålldam' åt den resande cirkusdirektören ... om han nu hette Smith eller något annat. Själv kom hon från något land i Baltikum (jag minns inte vilket.)
Så taget var det väl inte precis ... om man säger så. Eller kanske var det?

 
Ingen bild

Maja Dacke

21 juli 2016 22:12

Thoralf - återkom snarast med dina nya uppgifter, pliiiiis! Jag - och andra - spricker väl annars snart ...

Thoralf Alfsson

21 juli 2016 23:44

Väntar på uppgifter från åklagarmyndigheten men dröjer det så kanske jag kör ändå med det som jag har.

 
Ingen bild

X

21 juli 2016 22:13

Såg att Folkutbytesverket vill placera 2000 lyxmigranter på lilla Ivö i nordöstra Skåne.
Varför bara 2000? Varför inte 20 000? Eller 200 000?
Ju fler ju godare blir vi...
Ju fler ju mindre "rasism"...
Det lär vara ca 135 bofasta på ön. Hoppas alla röstade PK i valet...
Så nu är det bara att spotta i nävarna och börja försörja bidragssugna muslimer.
Glöm inte bygga ett par moskéer också. Det måste de ju ha...
Sedan är de säkert sugna på lite kopulering också.
Så ni är förberedna.
Lycka till.

 
Ingen bild

ruben

21 juli 2016 22:21

@Interrail Bra rapport. Det duger nog om Svenska arbetslösa, som jobbat minst 30 år och under de åren betalt a-kassa och skatt får låt säga hälften ca: 650 000 om året fram till pensionen, vid säg, 70 år som alliansen förespråkat. Flesta plikttrogna arbetslösa har större förmåga klara sig bra på mindre ersättning tack vare sina hårdtränade psyken av ödmjukhet :) Blir det pengar över efter att de fördelats ut till sjukvård, äldrevård skola och ordning, så går det till bistånd i utlandet som vanligt ur Svensk synvinkel. Nyanlända får först visa att de kan försörja sig själva, som minimikrav annars återresa till sitt ursprung. Det skall finnas mer biståndspengar i deras hemländer eller angränsande flyktingläger att hämta än att bli Svensk medborgare. Och därmed är medelhavsdöden utplånad.

 
Ingen bild

gnorfel

21 juli 2016 23:24

jag litar mer på busschauffören...
Våldet mot detta ljugande, hotande skäggebarn var med 100% säkerhet HELT befogat.

 
Ingen bild

ruben

21 juli 2016 23:47

En bra inblick från de som jobbar i eländet. De ljuger så länge det gynnar dem.
https://www.nyatider.nu/de-ar-varken-ensamma-flyktingar-eller-barn/

 
Ingen bild

Janne på Hammarö

22 juli 2016 06:19

Hej Thoralf.
Läste detta på vf.se inatt. ( Värmlands folkblad):
http://www.vf.se/asikter/debatt/den-vita-medelalders-nazisten
Enligt den artikeln har alla terrorbrott i Sverige utförts av bara vita män.

Haha tillåt mig att hån le.


 
Ingen bild

Helen

22 juli 2016 06:47

Sanningen om händelsen med busschauffören har nu kommit fram. Tack vare Östran och den fantastiske Ulf Carlsson.

ostran.se. Gick inte klistra in länken, men ni lär hitta den ändå.

 
Ingen bild

HM Gotland

22 juli 2016 07:11

Nu har Östra Småland en intervju med chauffören där han får komma till tals. Sansad och trovärdig.

Det är en ren skam vad Barometern sysslat med.

 
Ingen bild

Malin R

22 juli 2016 08:13

Kalmartidningen Barometerns ensidiga beskrivning av busshändelsen på Öland är en riktig skandal. En påbjuden redaktionell inriktning om det gäller asylsökande får man anta. Ofullständiga beskrivningar av händelser för att få ett korrekt och naturligtvis helt sanningsenligt Mustafaperspektiv. Usch vilken vidrig journalistik!

 
Ingen bild

Pepparholm

22 juli 2016 08:39

Tack Östra Småland!!! Barometern och alla media som utan kontroll tagit Barometerns saga ska skämmas och be om ursäkt.

 
Ingen bild

dajevlar

22 juli 2016 08:43

Tre gruppvåldtäkter i Kalmar län på bara några dagar (och vem vet vad mer som händer men inte anmäls eller kommer fram).

Egentligen konstigt att det inte är fler tillfällen där svenskar och 'nysvenskar' hamnar i oangelägenheter med varann...

 
Ingen bild

crille

22 juli 2016 11:29

Såg att i jönköpingsposten hade tagit upp det här med Ghotia cup. Men bara någon timma senare var den borta. Hela hallpressen verkar totalt åt vänster

 
Mohammed El Asmar

Mohammed El Asmar

14 augusti 2016 03:38

Detta är sanningen:

http://www.gangrapesweden.com/lanoriaclubgothiacup.php

http://www.gangrapesweden.com

 
Ingen bild

Achtung!

11 december 2016 01:37

Det märks vilket folk som sitter och runkar till lilla affes blogg här.
Märks också hur låg iq människor faktiskt har. Ut och rör med er, fetknoppar :d

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards