thoralf

Direktlänk till inlägg 5 juli 2016

LANDSHÖVDING STEFAN CARLSSON AVSÄTTS

Av Thoralf Alfsson - 5 juli 2016 23:32

Regeringen avsätter landshövding Stefan Carlsson. Jag anser att det var det enda beslutet som regeringen kunde fatta. Förtroendet för Stefan Carlsson var noll. Jag har egentligen ingen mer kommentar.


SVT Smålandsnytt beskriver i en artikel hur sexsamtalen hemlighölls på Länsstyrelsen. Jag tror att detta handlar om skademinimering på Länsstyrelsen. Det är nog till stora delar riktigt men jag tror däremot att fler i ledningsgruppen kände till detta. Utan tvekan även Malin Almqvist. Ge mig en enda anledning för Johan Wendell att hemlighålla detta för länsrådet Malin Almqvist!


Västerviks Tidning ringde idag och gjorde en intervju. Även om artikeln inte blev så lång så undvek tidning att nämna P4 Kalmar/Radio Kalmar i artikeln. Det gillade jag! Läs gärna artikeln.


Östra Småland har också lagt upp inte bara en, utan två bra artikelar där man heller inte nämner P4 Kalmar/Radio Kalmar. Istället framgår det att det är jag som grävt i denna telefonsexaffär. Läs artikel och artikel.

http://www.ostrasmaland.se/kalmar/det-har-begatts-tjanstefel/


http://www.ostrasmaland.se/kalmar/vagade-ingen-sla-larm-pa-lansstyrelsen/Det som dock retade mig väldigt mycket igår var kanalchefen vid P4 Kalmar, Anja Thorkelssons kommentar på deras webbsida.

 

 


Läs den väldigt noga!


”Kanske Thoralf som följt P4 Kalmar i spåren??”

 

Nej, jag har inte följt P4 Kalmar i spåren. Denna kommentar gjorde mig förbannad!


Det är sannolikt precis tvärtom. Jag har idag begärt ut diarieförteckningen från Länsstyrelsen för perioden 20 juni till den 4 juli för all ingående och utgående korrespondens. Av den framgår att P4 Kalmar sannolikt kommit detta på spåren genom att de prenumererar på diarieförteckning och då uppmärksammat min begäran om utlämnade av dessa fakturor för residenset.


Jag har sedan begärt ut alla korrespondens mellan journalisten Annelie Frank på P4 Kalmar och Länsstyrelsen, intressant läsning.


Vi tar det från början.


Jag började mina förfrågningar den 20 maj och fick det första svaret den 24 maj enligt nedan.


 


Efter diverse mejl så begärde jag den 22 juni ut fakturorna för telefonen på residenset. Se mitt mejl.


 


Efter midsommarhelgen, den 28 juni fick jag ett mejl med 8 pdf-filer med fakturorna.


 


Jag förstod då att jag hittat vad jag sökte. Länsstyrelsen hade utlämnat fakturaspecifikationen men summorna på fakturorna talade sitt eget språk. Jag begärde då omgående ut även fakturaspecifikationerna.

Givetvis diariefördes dessa mejl och utlämnande av handlingar hos Länsstyrelsen. Detta uppmärksammades uppenbarligen av Annelie Frank på P4 Kalmar på morgonen den 29 juni. Hon ringde till Länsstyrelsen och begärde ut samma handlingar som jag fått tidigare. Se nedanstående mejl.


 

 Mina läsare får ju givetvis göra sin egen värdering av detta. Ord står mot ord! Min uppfattning är helt klar. P4 Kalmar följde i mina spår!


Det andra som är än mer intressant i kommentaren från Anja Thorkelsson är följande.


”Vi har en egen journalistisk granskning att luta oss emot och viktigast, bekräftade uppgifter av länsstyrelsens ledning”

 

P4 Kalmar hade alltså bekräftade uppgifter från länsstyrelsens ledning trots länsstyrelsens egen sekretess. Minst sagt anmärkningsvärt.

 

Jag ställde idag frågan till Länsstyrelsen om P4 Kalmar fått de sekretess belagda fakturorna utan sekretess eller om Länsstyrelsen lämnat ut andra handlingar som bekräftar innehållit i fakturaspecifikationerna och fick då nedanstående svar.


 

 


Det här innebär alltså att någon i ledningen på länsstyrelsen lämnat ut sekretessbelagda uppgifter till media. Vilket bekräftas av kanalchefen Anja Thorkelsson.


Vilka ingår i länsstyrelsens ledning?

Vem är det i länsledningen som har intresse av att läcka dessa uppgifter?

 

Johan Wendell som sitter mitt i smeten? Knappast. Länsrådet Malin Almqvist som är tillförordnad landshövding? Vill Malin Almqvist bli av med Stefan Carlsson?

 

Den enes bröd, den andres död!

 

Det troliga är väl att den nya landshövdingen blir en sossekompis till Johan Persson. Det finns ju en kompis till Johan Persson tillgänglig, Mona Sahlin. Hon som aldrig uträttat något som minister.


Hon har väl även sin dotter boende i Hultsfred. Mona Sahlin brukar ju besöka Johan Persson om sommrarna vid hans sommarhus på östra Öland. Eller måste Mona Sahlin sitta i karantän några månader innan Stefan Löfven kan utse henne till landshövding i Kalmar län. 
 
Ingen bild

Gottfrid G

6 juli 2016 00:13


Genomkorrupt, Genomruttet,
Sverige av idag i ett nötskal.

 
Ingen bild

Molle

6 juli 2016 00:29

NEJ NEJ NEJ! INTE Mona Sahlin som ny Landshövding :-(
Det blir ju ur askan i elden.
Även hon snor pengar från oss och ljuger för Svenska folket.

Hade gärna sett dig Thoralf som ny Landshövding i länet, men du behövs än mer när SD bildar regering 2018. Gärna som statsminister. :-)

Ett stort tack för ditt grävande efter sanningen.


 
Ingen bild

Cosmik Debris

6 juli 2016 01:02

”Det troliga är väl att den nya landshövdingen blir en sossekompis till Johan Persson. Det finns ju en kompis till Johan Persson tillgänglig, Mona Sahlin”

Om så blir fallet går skam på torra land. Inte ens en verklighetsfrånvända sossarna ersätter en myglande sexmissbrukare med en lika god kålsupare.

Bra jobbat Thoralf!

Ps.
Det är tyst om Mona ”Ring of O” Sahlin förresten. Om tystnaden blir långvarig har vi ett prejudikat. Då kan vem som helst intyga vad som helst helt enligt ”Lex Mona” utan att riskera repressalier.

Vem skyddar den oduglingen och varför?

Ds.


 
Ingen bild

lena

6 juli 2016 01:56

Hur stort avslöjandet är kan diskuteras. Det verkligt stora avslöjandet på senare tid är Panamadokumenten om den ekonomiska överklassens skattesmitning men den har inte nämnts här.

 
Ingen bild

Blåsippan

6 juli 2016 01:56

Sjukt är Sverige men så sjukt kan det väl ändå inte bli?! Att Måna Muslim blir landshövding över Kalmar län. Löfven är en jubelidiot det vet jag. Men detta..

 
Ingen bild

Ulla

6 juli 2016 03:04

Om inte Johan Perssons fästmö får gå samma väg till mötes, då har vi snart ett nytt DDR eller Nordkorea. Varför stinker allt i Kalmar län och dess kommun?

 
Ingen bild

Stina

6 juli 2016 03:11

Kalmar är utan tvekan den stad med mest svågerpolitik och mygel av alla kommuner i Sverige. Kommer Johan Persson sitta kvar även nästa val? Är Kalmariterna så ofantligt lättlurade? Jag vet enligt en säker källa att tillsättningar i kommunen främst går till anställdas bekanta/barn/släktingar. Hur var det med sommarvärdarna förra året t.ex.? Har t.o.m hört med egna öron hur gata park säger att "det är ingen idé du söker hit, vi anställer barn till anställda".

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

6 juli 2016 03:14

Givetvis undanhåller PK-/kommunist-SVT/SR att bedragaren är socialdemokrat. Pravda förnekar sig inte, vare sig i forna Sovjetunionen, eller som nu i Absurdistan.

 
Ingen bild

Ulle Gull

6 juli 2016 04:45

Tack för att du finns och orkar kämpa emot dårskapen i detta samhälle. Denna man och hans gelikar har gjort mycket skada. Tyvärr, så kommer han att ersättas av någon annan odugling som utses av sina kompisar utan hänsyn till lämplighet eller kompetens.
Med vänlig hälsning .
Ulle Gull

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 juli 2016 05:57

Fråga: Är inte Håkan Juholt från trakten..? Vet inte hur han är eller ställer sig till ett sådant uppdrag. Men oavsett, allt är säkert bättre än Mona Sahlin..

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 juli 2016 06:20

Expressens krönikör mm. Lotta Gröning skriver klokt om polischefen Dan Eliasson, dvs. en rejäl sågning..!

 
Ingen bild

X

6 juli 2016 06:42

Kontentan av detta är att folket får vad de röstar fram.
Ett korrupt Sverige med varelser som Löfven vid ratten.
Men skyll inte på mig.
Jag tillhör inte de 87%'en.

 
Ingen bild

S-E Kalsson

6 juli 2016 06:53

Det sägs att sparkade landshövdingen har gjort mycket bra för Kalmar län ! Vad då tillexempel ? Har han gjort något som tex jag personligen har eller haft nytta av ? Skitprat !

 
Ingen bild

Leon

6 juli 2016 07:40

Vem som blir ny "hövding" i Kalmar är väl ännu oklart. Men regeringen har ju en "hord" av "förtjänta" (=uttjänta) politruker att välja bland. Både i de egna leden och inom alliansen finns lagom (in-)kompetenta personer som kan behöva en välbetalde reträttpost som belöning. En uppsjö både allianspolitiker (f d ministrar och underhuggare) och "regeringskollegor" står i kö. Stackars Kalmar...det kan mycket väl vara Å. Romson eller M. Kaplan som får sin "belöning".

Thoralf Alfsson

6 juli 2016 09:02

Mona Sahlin, Håkan Juholt, Åsa Romson och ;ehmet Kaplan. Det är en fin samling som regeringen har att välja på till ny landshövding för Kalmar län.

 
Ingen bild

Ingrid Back

6 juli 2016 08:10

Hej! Jag gillar inte dina åsikter i allmänhet, men det verkar onekligen som att du gjort ett bra jobb i detta fall.
Men skilj på "utelämna" och "utlämna"! Kan bli missförstånd annars.

Thoralf Alfsson

6 juli 2016 09:03

Du har helt rätt. Jag har ändrat det i texten.

 
Ingen bild

Bo

6 juli 2016 08:47

P4 är en gren i det yviga PK-trädet vars syfte är att välja ut nyheter och presentera dem på ett politiskt korrekt sätt. Vem tror på dem?
Söker man fakta går man till Thoralf, punkt slut.

 
Ingen bild

Tony

6 juli 2016 09:05

På Text TV fortsätter man att skrävla om att det var
P4 Kalmar som avslöjat Landshövdingens agerande.
Det måtte vara svårt för riksmedia att erkänna att det
var en från alternativmedia, och som dessutom är
Sverigedemokrat som fick Hövdingen på fall.

 
Ingen bild

Tony

6 juli 2016 09:19

Ja ska man fortsätta att ha personer från det parti
där man har en kultur av att förse sig själva med
landets tillgångar, så är ju dom föreslagna individerna
som klippt och skurna som ny Landshövding. Att sen samtliga
är klart olämpliga är en annan sak. För när har Sossar
brytt sig om vad Svenska folket tycker??


 
Ingen bild

C Andersson

6 juli 2016 09:44

@Hulda mk1 @Thoralf Alfsson

Jag ska be att få anmäla en annan uppfattning när det gäller Håkan Juholt. När det gäller bostaden i Stockholm så gjorde han inget fel. Reglerna var luddiga och det var knappast hans fel. Tidningarna skrev att hade fuskat med bostadsbidrag när dit i själva verket rörde det sig om hyresersättning. Han hade rätt till hyresersättningen som han fick. Det stred inte mot några skrivna regler. Däremot är det tveksamt om det var moraliskt riktigt. Men det var alltså lögnen om bostadsbidrag man använde i drevet i press, radio och TV. Drevet mot Håkan Juholt. Inte nog med detta. Man fiskade upp oegentligheter med några reseräkningar. Det var naturligtvis inte bra för en man i hans ställning. Jag vill inte bagatellisera den förseelsen. Men jag ska inte heller sticka under stol med att jag har saltat en och annan reseräkning i mina dar. Jag tror faktiskt att Håkan kunde ha blivit en hyfsad statsminister. I alla fall bättre än den vi har nu. Håkan Juholt kommer från Oskarshamn i Kalmar län. Om det är en fördel eller en nackdel återstår att se. Drevet är inte glömt.

Jag minns ett par pajsare som åkte till Brasilien på skattebetalarnas bekostnad och dansade samba i bastkjol och valsade i pressen. Jag bodde i Stockholm på den tiden och jag vill minnas att både Ulf Adelsson och John-Olle Persson var borgarråd. Skällde på varandra i fullmäktige och dansade i Rio.

Jag gillade John-Olle skarpt. Jag tror han kunde ha blivit en utmärkt socialdemokratisk statsminister. Där var det drag under galoscherna. Men John-Olle gick bort alldeles för tidigt.

 
Ingen bild

Ludvig

6 juli 2016 09:47

Dåligt att P4 Kalmar försöker ta äran för att ha avslöjat landshövdingen, men vi som läser Thoralfs blogg dagligen vet hur noga han är. Och vem som avslöjade.

 
Ingen bild

Christer

6 juli 2016 09:49

Grattis till en stor "skalp" Thoralf, även om vi förstår att det var "företeelsen" Stefan Carlsson och inte personen du ville åt. Men visst var det ändå rätt åt honom, så jävla korkat att sitta på fyllan och ringa sexsamtal o tro att det skulle hålla i längden.

En annan filur som man gärna skulle vilja se med brallorna vid fotknölarna är Dan "kräkset" Eliasson. Fan vad illa jag mådde när han i måndagens Aktuellt (4/7) förklarade "tafsarmbandet" som småflickor skulle bära på festivaler för att slippa bli sexuellt antastade. Hans budskap var tydligt - Vi kan inte skydda våra kvinnor, ty vi jobbar nästan bara förebyggande, och har vi fått en anmälan så skyndar vi oss att lägga ner. Det är endast genom förebyggande åtgärder vi på sikt kan lösa problematiken, sa han. - Vilket jävla kräk till polischef!
Tänk om du fick tag på nåt om den mannen Thoralf. Tänk att få se hans näsa gnuggad i kisset, vad jag och hundratusentals andra skulle njuta då.
Apropå vilka som begår övergreppen på festivalerna, så fick Värmlandspolisen backa från sitt uttalande att det var "ensamkommande" som var förövarna. Vilket i sin tur fick stolpskottet Jerzy Sarnecki att gå i taket. "Vet man inte ska man hålla käften" sa han i Expressen. Men tänk att det är just det man visste, de två som greps på "putte i parken" var två "barn" som bodde på ett HVB-hem i Filipstad. Föreståndaren på boendet säger till NWT att dom kommer att "jobba" med de här killarnas värdegrund. Lycka till med det får man väl tillägga, och det får man väl även önska våra tjejer inför en ljus framtid.

Vem som blir nästa Landshövding i Kalmar vet vi inte ännu, men de namn som nämnts ger rysningar. Jag tror att det blir någon, eller ännu värre ur den gruppen som här föreslagits. Innan det blir bättre så blir det nog ännu lite värre.

 
Ingen bild

Onkel Sven

6 juli 2016 09:52

Har starka socialdemokrater i släkten ,har försökt få dem att kolla Thoralfs blogg men dom ser inte skogen för bara trän , tyvärr tror dom att Radio kalmar och Barran ska ha äran ! Vad gör man ?

 
Ingen bild

Odalbonde

6 juli 2016 09:56

Guldspaden till Thoralf.

 
Ingen bild

Hacke

6 juli 2016 10:15

Om trovärdigheten står mellan dig Thoralf och public service-radion är ju utfallet givet för den som följer med i mediebranschen bara det allra minsta. Att SR/SVT ligger så högt i trovärdighet jämfört med exempelvis slaskpressen är egentligen obegripligt. Särskilt som man numera samarbetar i allt högre utsträckning med dessa avarter till publikationer. Man kan ju exempelvis tro att propagandister som Anders Lindberg och Karin Petterson båda står på SR:s/SVT:s lönelistor. Att man numera dessutom ständigt rekryterar folk från den etablerade och i flera fall kriminella hatvänstern är ju inget man döljer utan snarare skryter med. Nej, det är bara gamla meriter man fortfarande lever på i dessa vänsterns egna propagandahögborgar och lekstugor. Det enda rimliga och anständiga vore att Public service omedelbart blev föremål för en grundlig omgörning.

Men det kanske inte är så konstigt att det ser ut som det gör när man läser vad signaturen ”lena” skriver (01:56). Att som hon ifrågasätta ditt grävjobb med ett slutligt fällande av denna politiska tolvtaggare som resultat visar på den djupa okunnighet som finns hos mediekonsumenterna. Att jämföra ditt ideella grävande med ett nätverk bestående av flera hundra av världens främsta högavlönade journalister samlade i nätverk över hela världen som i Panamafallet visar inte bara på okunnighet utan på en rent pinsam infantilitet.

Hade du inte varit sd:are Thoralf och dessutom jobbat i traditionell media (Gud förbjude) hade du sedan länge varit given för en rad olika av alla de ryggdunkarutmärkelser som det idag är inflation på i mediebranschen. Men dessa inbördes hyllningar är inte värda ett vitten i jämförelse med den uppskattning som visas från vanligt folk för insatser av Thoralfs kaliber. Stort tack Thoralf och grattis. Du är ovärderlig i den Sverigevänliga rörelsen och därmed i kampen för sanningen.

OT: Vad gör man åt de reklamvideor som ibland dyker upp och mer eller mindre omöjliggör all vettig aktivitet på din blogg?

 
Ingen bild

Fredde

6 juli 2016 10:18

När det gäller Text-TV, så omfattas den inte av granskningsnämnden. Det går inte att anmäla (även om det ändå inte skulle leda till något)
Är det kanske därför som SVT fortsätter att sända Text-TV...?
Perfekt för att sprida "lämplig" information?

 
Ingen bild

Hm

6 juli 2016 10:22

Haha, nu är det inte bara brallorna som åker, även kalsongerna (trosorna?) är i farozonen. P4 Kalmar framstår som rätt ynkliga i sina försök att sno åt sig äran av Thoralfs avslöjande!

 
Ingen bild

Tony

6 juli 2016 12:31

Anders Ygeman är en av dessa ynkliga politiker som
vrider sig som en mask när han får frågor om Tafsarna.
Han säger att sexuella trakasserier har förekommit i
alla tider och kan inte specifikt kopplas till invandrare?
Nehej, och Grisar kan flyga, eller hur Ygeman???
Hur fan kan människan stå och förneka sådant som han
hur lätt som helst kan skaffa tusentals bevis för?
Kanske dags att ändra namnet till Ynkelman!

 
Ingen bild

LarJoh

6 juli 2016 12:46

Vår riksdagsman,fd Thoralf Alfsson har gjort ännu en fantastisk prestation att avslöja förhållandena på länsstyrelsen i Kalmar län och hur radio-tv fungerar i pk-samhället.Den som vore bäst att utse som landshövding vore Thoralf med sina rötter från Gustav Vasa, men han kommer bäst att behövas i kommande SD-regering under förutsättning att partitoppen kommer till insikt om hans stora kapacitet och förmåga, att
skapa ett bättre Sverige. Än en gång tack för en fin insats för vårt land.

 
Ingen bild

DecemberKartellen

6 juli 2016 13:06


Thoralf har gjort minst tre toppjobb inom grävjournalistiken. (Förmodligen finns det fler).

1) Ett boende i Kalmar där några lyckats komma över personalens telefon och ringde för om jag inte minns fel för närmare 500.000 SEK.
Omkring 90.000 stod en enda ringare för. Intresset i MainStreetMedia var minimalt.

2) Invandrarservice i Kalmar hade mot regelverket betalat böter, dessutom saknades kvitton på mycket.
Intresset i MainStreetMedia var lågt. Minns att det blev ett beslut om att detta inte skulle granskas vidare. Locket på - Buisness as usual.

3) Thoralf begär ut Landshövdingens telefonräkningar/listor. Denna gång skriver MSM om händelsen.
Men det var initialt Thoralf som stod för grävet - som ledde till att "12-taggaren" fälldes.

Då väntar vi bara på utmärkelse till Kalmars bästa grävande journalist - Thoralf Alfsson.

 
Ingen bild

C Andersson

6 juli 2016 14:18

Jag tror att vi ska citera texttv. Texttv-sidorna försvinner ju förr eller senare. I det här det nog förr än senare.

"116 SVT Text Onsdag 06 jul 2016
INRIKES PUBLICERAD 5 JULI

Landshövdingen i Kalmar avgår

Landshövdingen i Kalmar län, Stefan
Carlsson, avgår efter telefonsex-
affären. Han har kommit överens med
regeringen om att lämna sin post redan
nu, enligt länsstyrelsen.

Från och med torsdag ska Stefan Carls-
son stå till regeringens förfogande
och få andra arbetsuppgifter så fort
som hans sjukskrivning är över.

Det var P4 Kalmar som avslöjade att
Carlsson ringt samtal till dyra betal-
tjänster för telefonsex, utgifter som
länsstyrelsen betalat. Han har också
använt sitt tjänstekort till privata
utgifter för bl.a krogbesök."

 
Ingen bild

X

6 juli 2016 15:02

Apropå granskningsnämnden så är det helt meningslöst att anmäla kommunist-SVT dit. De friar alltid all vänsterpropaganda som det vidriga bolaget kräker ur sig.
Sweden is löst...

 
Ingen bild

ruben

6 juli 2016 15:55

Hur är det med landstingen och sjukvården? Varför får man läsa om liknande brister varje dag?
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23121351.ab
Hur kan vi ha råd med så många hundratusen asyl-sökare där var och en kräver resurser som små kungar, medan sjukvårdens brister stiger till den största skam en demokratisk regering har uppvisat? Naturligtvis blir folk galna på all kaos runt om i landet.

 
Ingen bild

Göta

6 juli 2016 16:16

ATT TALA KLARSPRÅK OM DE SEXUELLA ÖVERGREPPEN

Från främst feministiska manshatare, men också från en hel del journalister och politiker hävdas fortfarande att "ALLA män är tafsare och ALLTID har varit tafsare. Men så är det givetvis inte. De numera allt vanligare organiserade sexuella övergreppen på framför allt unga tjejer t ex i simhallar och på festivaler handlar i nästan 100 procent av fallen om vissa grupper av killar och män som har HELT ANDRA VÄRDERINGAR än våra västerländska.

Däremot håller jag med de som påstår att "anmälningsbenägenheten har ökat".
Denna ökning beror nämligen på att anmälningarna från sextrakasserade svenska tjejer nu äntligen har BÖRJAT BLI I PARITET MED ANTALET SEXBROTT mot dem.

Redan för 15-20 år sedan började tafsanden och andra sexbrott på svenska flickor att ÖKA REJÄLT här i Sverige, inte minst i våra grundskolor och gymnasier. Ökningen startade samtidigt som skolorna började fyllas på med elever från muslimska länder. Då blev också ett alldeles nytt tilltalsord mycket vanligt. Plötsligt började man höra "SVENNEHORA" skrikas på skolgårdar, i korridorer och ute på gator och torg.

Till att börja med märktes vissa protester från de attackerade svenska tjejerna, och en och annan vågade sig till och med på att kontra med uttrycket "Blatte" mot sina plågoandar. Men varje försök till protest från de svenska skolflickorna TYSTADES NED VÄLDIGT SNABBT OCH EFFEKTIVT av PK-etablissemanget genom RASISM-beskyllningar och diverse hotelser med hjälp av lagen mot etnisk diskriminering. En lag som gäller för alla i Sverige med undantag för majoritetsbefolkningen, dvs svenskarna själva. Svenskar kan enligt denna lag inte bli diskriminerade i sitt eget land.

Invandrarkillarna upptäckte snabbt att det var fritt fram att tafsa på svenska tjejer och skrika "Svennehora" hur mycket och hur ofta som helst, utan att något hände. Men om en svensk ropade "Blatte" tillbaka, blev hon/han genast beskylld för rasism och kunde till och med anmälas.

De svenska skoltjejerna tvingades alltså inse det FULLSTÄNDIGT HOPPLÖSA läget för dem själva, och att de var bättre att tiga och lida och låta sig tafsas på, än att försöka protestera. Detta har nu varit praxis i Sverige sedan väldigt många år tillbaka. Tydligen också i vissa andra europeiska länder, t ex Tyskland.

Under hösten 2015 översvämmades Europa, i synnerhet Sverige och Tyskland, av unga män från den muslimska världen. På nyårsnatten 2015/16 bland de festande folksamlingarna i städerna kulminerade också de nedtystade problemen med de organiserade sexövergreppen. DÅ plötsligt hände det! Tillräckligt många unga kvinnor och flickor i framför allt Sverige och Tyskland lyckades äntligen samstämmigt göra sina röster hörda!

Därmed började PK-etablissemanget äntligen tappa sitt järngrepp över vårt folk. Men mycket, väldigt mycket, återstår fortfarande.

 
Ingen bild

KS

6 juli 2016 16:25

Gå in och titta på "Min Media Creeper" (Finns länk på samma sida som Avpixlat mfl länkar) så kan ni se SR:s intresse för Thoralfs blogg. Sedan kan ni dra era egna slutsatser om vem som gjort vad. Alldeles utmärkt grävande Thoralf! Ha det på Gotland.

 
Ingen bild

Göta

6 juli 2016 16:34

Tillägg till min tidigare kommentar:
Läs gärna Avpixlats inlägg idag med rubriken "Ängsligt värre efter polisuttalande om 'ensamkommande'". Där återges en viktig kommentar från nationalekonomen Tino Sanandaji, som jag citerar några rader av:

"Jerzy Sarnecki och andra kriminologer har tillgång till data om exempelvis andel våldtäktsmän som har bakgrund i muslimska länder, men har valt att inte redovisa det. Det är en demokratiska skandal att regeringen och kriminologer vägrar redovisa skattefinansierad data, samtidigt som de utnyttjar mörkret de skapat till att förneka invandrares överrepresentation. Det går exempelvis inte att utvärdera Sarneckis påstående om invandrares överrepresentation i våldtäkt då siffrorna är hemliga. Är det normalt? Skulle vi acceptera om nationalekonomer hemlighetsstämplade inflationsdata som de själva har tillgång till?

http://avpixlat.info/2016/07/06/angsligt-varre-efter-polisuttalande-om-ensamkommande/#more-182232

 
Ingen bild

LOA

6 juli 2016 17:43

Det som jag tycker är särskilt intressant är att en visselblåsare på Länsstyrelsen eller närstående person väljer att kontakta och tipsa Thoralf istället för att vända sig till svensk massmedia. Man måste ju fråga sig varför? Kan det bero på att folk börjar inse att det är meningslöst att vända sig till massmedia som ständigt mörkar och vinklar nyheter? Det måste svida enormt i skinnet på Anja Thorkelsson.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

6 juli 2016 18:49

När Plufsen började busa med Bush- Jane och Ölands-Tarzan var nog hans öde beseglat, fällan var riggad, bara en tidsfråga innan personalstödsgrupppen skulle dyka upp när Plufsen var på fyllan i tjänsten med alkometern i högsta hugg , vilket vi tror hände,isåfall en straffspark.

Nu väntar vi bara på att Mehmet Kaplan el Uzz Nöjjen blir ny landshövding i Kalmar, då är det slut med ärtsoppa och fläsk på residenset på torsdagar.

Vad kommunisterna inom radion dampar om är inget att bry sej om, dom får sitt Waterloo, när dom Ungerska mediakonsulterna reviderar deras verksamhet framgent.

Deras kollegor och hjältarn på Östran och Barometern måste ha blundat extra hårt i 4 år, samtliga granskar makten från sin horisont botten på en kattskitstunna

 
Ingen bild

Amanda

6 juli 2016 20:13

Måste inte Johan Perssons fästmö också avgå som begått uppenbart tjänstefel?

 
Ingen bild

Thor

6 juli 2016 22:47

Tusen tack Thoralf! Själv känner jag inget behov av att ringa Myslinjen, jag myser så bra ändå när jag läser det här.

 
Ingen bild

OT

6 juli 2016 22:49

Jag tror att det är den 7klöverpartist med minst vett som vill bli landshövding i Kalmar. För vilken kleptoman med aktiv tankeförmåga, vill ha Thoralf som granskare över sina gärningar.

P.S: Thoralf är TNT - "AC/DC - TNT": https://www.youtube.com/watch?v=6_Y3zbRxZ6Q

 
Ingen bild

Nisse

8 juli 2016 00:51

Jävsfrågan är mer än intrikat när så Malin Almqvist är utsedd till tf landshövding och sambo JP innehar rollen som kommunstyrelsens ordförande i Kalmar. Malin lovar bot och bättring efter att tidigare landshövdingen avskedats av regeringen.Nu ska man skapa ett öppet klimat på länsstyrelsen i Kalmar. Jo hoppsan. Det var säkert inte pratglade Stefan Carlsson som var problemet utan en totalitär och förlegad myndighetskultur där de högsta tjänstemännen styrde och ställde med järnhand och ingen vågade viska. Det krävs mer än att flytta på Carlsson för att få ordning på länsstyrelsen i Kalmar. De som bidragit till dagens prekära situation kan omöjligt få fortsätta styra skutan i sank.....

 
Ingen bild

YL

8 juli 2016 01:07

@Amanda
Du har helt rätt. Carlssons sorti är bara toppen på ett isberg....

 
Ingen bild

YL

8 juli 2016 01:28

Nästan för bra för att vara sant. Var det en komplott mot Carlsson? En hel del personer måste ha hafttillgång tlll nycklar till residenset som ju var representationsvåning.Om ingen säger ifrån om telefonräkningen under flera års tid så....går det obemärkt förbi. Trodde man.

Oförsvarligt!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se