thoralf

Direktlänk till inlägg 2 juli 2016

FINA JOURNALISTREPRESENTANTER

Av Thoralf Alfsson - 2 juli 2016 12:07

 
 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

2 juli 2016 13:01

"Journalister" är ett konstigt släkte, har dom inga argument att komma med så lägger de alltid på luren! Bra jobbat av Johan!

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Hacke

2 juli 2016 13:19

Undrar hur alla dessa "journalister" och "redaktörer" känner sig innerst inne när de likt trotsiga tonåringar slänger på luren när de ställs inför minsta kritik eller bara helt vanliga frågor.
Att dessa inte fullgångna dessutom har både makt och inflytande är mer än skrämmande ur demokratisk synpunkt.
För mig är det fullständigt obegripligt att det fortfarande finns folk som frivilligt betalar för deras undermåliga "produkter"

 
Ingen bild

Jimmie Åkesson populäraste partiledare

2 juli 2016 13:32

http://gfx.aftonbladet-cdn.se/image/23103753/624/normal/4a6f1e530d1f2/grafik.jpg

 
Ingen bild

stig

2 juli 2016 13:34

Det borde ju inte vara HJ som stängs av utan de som skrivet de rasistiska och hatiska kommentarerna.

 
Ingen bild

Nyfiken blå och gul

2 juli 2016 13:42

Var har det publicerats?

 
Ingen bild

Klartext

2 juli 2016 13:48


'Antirasism' täckmantel för islamifiering.

 
Ingen bild

GBM

2 juli 2016 14:09

Intervjuaren agerar lite segt, måste bli lite rappare i sina frågeställningar. han verkar inte bli tagen på allvar?

 
Ingen bild

Hulda mk1

2 juli 2016 14:34

"Johan" gör alltid ett bra jobb när han ringer upp olika personer och börjar fråga. En vänlig och trevlig röst som efter en stund visar sina skarpslipade huggtänder! Det som verkligen förvånar och oroar mig är att så få vill ta avstånd från kommunismen av hans intervjuoffer.

 
Ingen bild

Fredrik

2 juli 2016 15:17

Det är utmärkt att även enskilda som HJ och inte bara vanliga medier granskar SD och partiets följe. Och vi kan vara alldeles säkra på att Granskning Sverige aldrig kommer att göra det.

Thoralf Alfsson

2 juli 2016 16:59

SD är väl söndergranskade. Vem granskar journalistkåren? Där är behovet minst sagt stort!

 
Ingen bild

Lotta_1

2 juli 2016 17:00

Hörde att Lövén anser att det inte skall bli någon omröstning om Sveriges medlemsskap i EU. För det första gick det ju bra att ha en omröstning om vi skulle gå med eller inte, då borde det vara lika lätt att nu när vi fått se resultatet av medlemskapet ha en ny omröstning om vi skall vara kvar eller inte. För det andra om Lövén är så säker på att svenska folket vill vara kvar borde det väl inte vara några problem för Lövén att låta en omröstning ske. Blir det ett ja till utträde är det Lövén och övriga politikers förbannade plikt att göra som folket vill. Undrar sedan varför texten på Dan Eliassons "tafsband" är på svenska? Borde det inte vara mer lämpligt att texten var på det språk som är gängse i de länder de allra flesta förövarna kommer ifrån?

 
Ingen bild

Hulda mk1

2 juli 2016 17:47

Lotta_1. Eliassons armband får sk-t rättmätigt överallt. Ett skrattretande armband är något som bara de mest blåögda tror på.
Nej, om deras Imam säger till, då lyder de säkert, inte annars..

 
Ingen bild

Pepparholm

2 juli 2016 17:53

Fega journalister, ansvarige utgivare och särskilt medieägarna som inte vågar stå för och diskutera sina alster.

 
Ingen bild

Boris

2 juli 2016 17:58

@fredrik
det finns inget parti någonsin i Svensk historia som granskats lika hårt som SD. Det vet du mycket väl. Ditt problem, du har säkert mängder av andra problem, är att du inte anser att alla skall granskas lika hårt.

 
Ingen bild

Chrille

2 juli 2016 18:09

Här får alltså denna Henko böla ut sin förtvivlan i media. En av dom största hatarna och häcklarna på nätet.
Typen ligger bakom Hatklubben på Facebook, som väl nu också finns på Twitter.
Människan borde bli avstängd på livstid på Facebook.
Det är ju en dåre!

https://youtu.be/Wsl_EgJTeu8

 
Ingen bild

Observer

2 juli 2016 18:30

VARJE journalist som koms på med fiffel med fakta/sanningen eller som bevisligen vinklar SKALL/KOMMER att häktas och få gå i svaromål för den medvetna desinformationen man ägnat sig åt!
-Tro inget annat.

De journalister som tror sig kunna hålla på med sådant bedrar sig själva och k o m m e r att ångra sig.

Chefer inom vår Svenska media kommer att få se sig väl granskade och ev utbytta -Precis som i Polen, Där man fattat rätt beslut gällande massmedias roll. Man lessnade på deras ständiga fiffel med opartiskheten och sanningen.

Media spelar en samhällsviktig roll. -Detta har västerländsk media de sista 20 åren mist förståelsen inför. Och det måste tillrättaställas.

De värsta journalistbykarna bör redan nu dra sig undan om man vill undslippa vreden över det man gjort. I annat fall väntar folkdomstolar med allt vad det kan innebära, är jag rädd.
Troligen är dessa för obegåvade att förstå denna varning.

 
Ingen bild

Sanningen?

2 juli 2016 18:32

Dömda brottslingar som Henrik skall granskas extra noga.

 
Ingen bild

Pepparholm

2 juli 2016 19:30

Jag läste lite av Lars Bern om ett kontantlöst samhälle. Han får mig att tänka till. Det är ju hemskt. En total kontroll över vad jag gör in i minsta detalj. Från banken och säkert från staten som kommer att kräva insyn i mitt konto.

Nu måste SD ta tag i detta och i klartext och på ett "populistiskt" maner visa för svenskarna vad vi är på väg mot. Ett kontrollsamhälle värre än vad Stalin kunde förutse.

 
Ingen bild

OT

2 juli 2016 20:38

Precis som Joshua Brown litade på autopiloten i sin Tesla - ”40-åring omkom när självkörande Tesla kraschade
”: http://www.friatider.se/40-arig-amerikan-omkom-nar-sjalvkorande-tesla-kraschade

Så litar vi på samma sätt på 7klövern som autopilot och vi ser redan vår egen olycka i ultrarapid. ”Anno 2018. Den stora mardrömmens år.”: http://ledarsidorna.se/2016/06/anno-2018-den-stora-mardrommens-ar/

 
Ingen bild

Hulda mk1

2 juli 2016 20:40

@Pepparholm. Rätt. Ett kontantlöst samhälle ger våra myndigheter total insyn i våra liv. Koppla sedan det ihop med våra mobiler, så är 1984 snart här...Var vi är, vad vi köper, av vem vi köper det, vad det kostar, vem vi ringer osv..
Och hur går det med klassresans bull och kakförsäljning, loppisen, och allt annat...

 
Ingen bild

OH

2 juli 2016 21:56

Ännu en tvivelaktig blaska måste skära ned. Skånska Dagbladet nödgas slopa Söndagstidningen p.g.a att prenumeranter och annonsörer minskar.

 
Ingen bild

RobertSt

2 juli 2016 22:02

Pepparholm: kontanter lär överleva i flera hundra år till! Om Sverige slutar med kontanter, byt till €uro! Detta betalningsmedel accepteras redan idag på många ställen. Tänk bara på alla turister från Euro-länderna! Tar inte handlarna emot Euro så missar de affärer! En mardröm för varje entrepenör. Än så länge är det bara Abba museét som inte tar kontanter, landstingen tvingade man. De sätter upp skyltar, erbjuder fakturering, men kontanter måste de ta!
Skall bli intressant att se hur kontantlösa banker kommer att hantera inväxling av utgående sedlar... 20, 50 och 1000 kr i valörerna.

 
Ingen bild

Tobbe S

2 juli 2016 22:30

Expressens ledare idag: "Politikernas uppdrag är att prioritera"...
Kommer ni ihåg Expressens och medias reaktion på SD's reklamfilm inför valet 2010?

 
Ingen bild

Lena

2 juli 2016 23:03

Jag känner denna IRM Henrik Johansson från programmet "Debatt" och senare den nya versionen av samma debatt (tittade endast några ggr o förstod att inget intressant skulle komma därifrån). I dessa program användes Henrik Johansson som "bakhåll", dvs programledaren/journalisten tar upp en från motståndarsidan som har en åsikt om något som är aktuellt, som hon får framföra (i nåder) och sedan kommer Henrik Johansson fram och anklagar personen för att vara rasist! Saken är biff!

Anledningen att journalistkåren i Sverige är under all kritik och att de ofta slänger på luren när de blir ställda mot väggen, är att de inte har några argument. De är skiträdda helt enkelt. Istället argumenterar vänstersidan med att personen ska känna skam genom att påstå att att säga: du är rasist, fascist, nazist, nynazist etc vilket inte är några faktabaserade påståenden. Men vänstern ligger 10-15 år efter (eller mer) vad gäller argument.

Problemet för oss är att de har tillgång till MSM och många "Svenssons" är lättpåverkade då de inte satt sig in i nånting (vilket är oerhört viktigt i sådana här tider).

Tur att det finns sådana som Thoralf och Johan Andersson på Uppdrag Sverige som avslöjar. Det behöva i större skala!

 
Ingen bild

Lena

2 juli 2016 23:20

Jag gillar dina inlägg @Lotta_1, måste säga att det är viktiga inlägg vad som pågår i vår s k stadsministers göranden o låtanden. Han tror säkert att han äger folket, och de ska övh inte yttra sig för de är nynazister hela hopen... Utom de fårskallar som säger: Yes sir, ok sir, det ska bli... fy för dessa förnekare och som bara stryker medhårs.

@Pepparholm ang. det kontantlösa samhället. Detta är en strategi att "äga" folket, att kolla dem inpå ar skinnet. Våra förtroendevalda är inte längre förtroendevalda, de är slavägare och översittare av först graden. Om man påpekar detta skriker de ut att du är "nynazist", vilket är deras enda argument för att själva få styra. Självklart saknar de förnuft. Och självklart ska vi motarbeta och bekämpa dessa imbecilla härskare.

Kanske kan vi som kallar oss folket ha en "egen" valuta och strunta blankt i MSM o banker o de andra?

Ibland tror jag dock att det är bättre att "medelsvensson" får "pungen i kläm", då kommer reaktionen att bli desto starkare.

 
Ingen bild

Lena

2 juli 2016 23:34

Läser på Twitter ett meddelande till Dan Elisson ang. armband till unga tjejer att "ensamkommande? barn" ska låta bli att tafsa. Nåväl meddelandet till Dan Eliasson; ett armband där det står AGÅ på. Precis!

 
Ingen bild

SM811

3 juli 2016 08:11

Dessa PK journalister är för ynkliga. Kan inte svara på frågor.
Tydligen vill de endast ha envägskommunikation och sedan skall läsaren hålla käft.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards