thoralf

Direktlänk till inlägg 31 mars 2016

NAIV MYNDIGHET

Av Thoralf Alfsson - 31 mars 2016 21:54

 
ANNONS
 
Ingen bild

dajevlar

31 mars 2016 22:06

Förstår inte varför Sverige genom tiderna överhuvudtaget haft ekonomisk fördelningspolitik med besparingar osv - vi verkar ju ha hur mycket pengar som helst. Otömbart! (Direkta och indirekta kostnader för massmigrationen kostar flera tusentals miljoner varje år, var har de pengarna kommit ifrån, de har ju inte funnits förut?)

Detta är helt befängt! Vem kan ha kommit på en sån här regel [att ensamkommande, utan kontroller, kan få efterlevandestöd] (och vilka kan ha godkänt det) från första början? Jättekonstigt...

Allt sånt här gör ju inte stämningarna i landet bättre precis.

Politiker: vad vill med allt sånt här egentligen, voffo gör ni på dette sätte'?

 
Ingen bild

millicom

31 mars 2016 22:34

undrar om man kan få skatteavdrag för alla de kuddar som jag köpt enbart för att skrika i...

/millicom

 
Ingen bild

Vaken

31 mars 2016 22:38

Svenska folket är mästare på - att bli bedragna! Vilken regering fattade beslut om dessa regler? Det är så ofattbart dumt - kan inte tro det är sant! Till att börja med är själva lagligheten att vistas i landet ofta en springande punkt och bevisförningen om ålder minst sagt grumlig. Nu detta som lök på laxen! Beslutet måste rivas upp omgående! Sverige behöver sannerligen ett nytt styre!

 
Ingen bild

Christer

31 mars 2016 23:22

Detta om att efterlevandepension även skall omfattas även av de som kommer som ensamkommande är ännu ett hån mot de som byggde detta land. Högsta Förvaltningsrätten fällde utslaget som möjliggör att pensionerna urholkas ytterligare. Alltså: Alla "ungdomar"i hela världen, och som tagit sig till Sverige, och som så önskar får lägga sin parasitsnabel rakt in i pensionssystemet, och ansöka om efterlevandepension. Detta är ännu ett bevis för att detta land håller på att lagstifta sig rakt mot undergången. Inga beviskrav behövs för att föräldrarna faktiskt är döda. Endast en namnteckning behövs så kan man räkna hem dryga 100-tusen. När "barnet" fyllt 20 år så kan man bara säga att man "skojade", man blir inte återbetalningsskyldig heller. 770 miljoner beräknas kalaset kosta till 2020.

Man tror inte det är sant, men det är det. Allt blir fan i mig bara värre och värre. Hur reagerar SD:s Riksdagsgrupp? Vad säger Löfven och c/o om möjligheten att bli återvalda?

 
Ingen bild

Sven

1 april 2016 00:25

Nu har det gått för långt! Dags att gå ut på gatorna och demonstrera!
Rena stölden! Berättar man det här för en norrman eller dansk tror de att f-n är lös - och det är väl så det är. Sverige rasar snabbare och snabbare utför branten. Dags att dra i nödbromsen!

 
Ingen bild

World Traveller

1 april 2016 06:02

Finns det inga möjligheter att lagstifta om någonting som är till svenskars ekonomiska fördel? Jag menar, pengar verkat det ju finnas hur mycket som helst.

 
Ingen bild

Tompa

1 april 2016 06:48

Man blir ju psykstörd på allt som sker. Hur f-n kunde det gå så här illa?
Svenska politiker (utom Sd)och merparten av journalisterna är ju helt störda. Jag har ont i huvudet på riktigt.

Det blir en extra Lottorad i helgen. Så fort ekonomin tillåter så drar jag ifrån detta dårhus till land.

 
Ingen bild

lena

1 april 2016 07:28

Enligt Ipsos anser 75% att SVT är trovärdiga och 4% anser att Avpixlat är trovärdiga.

 
Ingen bild

Riffi

1 april 2016 07:35

Apropå det tidigare bloggämnet "ditt medlemskap i SD"

Argumentet att det inte finns något annat att rösta på än SD om man är emot massinvandringen och dess konsekvenser är ett dåligt argument. För varje människa finns massor av sätt att utvecklas och för de flesta står frågan ändå lågt (konstigt nog) på den personliga dagordningen.

Argumentet att man skall argumentera inom SD för att förändra dess politik om man är överens om huvuddragen håller inte heller. Behandlingen av Thoralf visar detta. (Det här gäller inte bara Thoralf, hundratals andra har fått samma behandling som Thoralf).

Idag ser jag att DN har krystat fram en undersökning att "alla" litar på PK-medierna. Varför har inte SD gjort en liknande undersökning med liknande vridna formuleringar som skulle visa motsatsen?

I ring P1 säger tom Pascalido ibland att hon efterhör kommentarer från någon ansvarig. Jag utmanar JÅ, MK eller RJ att svara på frågan varför SD gör så lite.

 
Ingen bild

Tony

1 april 2016 08:39

Ja Naiva Myndigheter, och korkade TV kanaler, brukar
undvika Svenska Nyhetskanaler, men lyssnade i går på
TV4 nyhetssändning klockan 19, några inslag om Turkar
i Turkiet, och ett gråtinslag om en skadad Kurd här i
Sverige, plus en hel del nonsensreportage från övriga
Världen, kom som absolut sista inslag att Findus lägger
ner hela sin verksamhet i Bjuv i Skåne, och upp emot 500
blir utan jobb?? Alltså ingen stor nyhet när ett samhälle
här med ett par tusen invånare blir av med sin största
arbetsplats när verksamheten flyttas till Tyskland.
Nu börjar Sosseregeringens pålagor på företag att ge
resultat? Men Findus har väl ganska mycket byggnader
som kanske går att göra om till flyktingboenden, så
Bjuv kan väl så småningom kanske få husera ytterligare
något tusental nya spännande invånare?
Men för TV 4 är det viktigare om en kurd stukat foten
än att 500 hundra Svenskar har ett jobb att gå till?

Thoralf Alfsson

1 april 2016 08:58

Bra kommentar. Stefan Löfven har lovat att vi skall EU:s lägsta arbetslöshet 2019. Då borde nog företag istället flytta hit sitta verksamhet.

 
Ingen bild

Hacke

1 april 2016 08:45

Ibland undrar man om svenska folket är utsatt för något slag av gigantiskt ondskefullt experiment. Hur mycket tål ett folk innan det imploderar? För att vi skulle explodera i någon form av revolution verkar ju uteslutet så här långt in i det allt mer surrealistiska experimentet.
Partierna/blocken ligger still i mätning efter mätning, förtroendet för medierna fortsatt stabilt o s v i all evighet, vad som än sker.
Återstår snart bara en utväg, ge upp och se sig om efter andra alternativ i tillvaron. Denna galenskap till politiskt experiment ska inte få fortgå med min medverkan så värst länge till. September 2018 får bli det absoluta avstämningsdatumet.
- Jag tyar inte mer, som Moberg lät Ida uttrycka det.

 
Ingen bild

Hulda mk1

1 april 2016 09:11

Ja, herre Gud. Vilken mjölkko Sverige blivit till de som inte borde ha pengar. Ett stort tack till Granskning Sverige som återigen avslöjar de gigantiska dumheter som förekommer i vårt land.

Ett stort tack också till allas vår Thoralf som för ut detta vansinne till oss!!
(Jag satt och skrattade när jag hörde Johans samtal med kvinnan. Så j-a blåögd hon är...)

 
Ingen bild

SD-väljare

1 april 2016 10:36

Landet är i den situation vi befinner oss i pga att icke-tänkande har premierats under årtionden och försök till tänkande har stigmatiserats i den offentliga debatten. Landet har styrts av ideologiska intressegrupper och hjärntvättade broilers som saknar både arbetslivserfarenhet och människokännedom.

När tackade senast en politiker i något av det etablerade partierna alla skattebetalare för deras tålamod, överseende och slit?

 
Ingen bild

Maria

1 april 2016 14:12

Skandal! Och byråkraterna hjälper till att slösa med våra skattepengar! Nu får det bli slut och efter extraval ny regering!

 
Ingen bild

BOSSE

1 april 2016 14:19

I all sin sorglighet är ju det här en stor humor.
Det är lite svårt att tro på att detta händer i verkligheten, att man kan snurra upp tjänstemän som är satta att bevaka regelverken kring rättigheter att ta pengar från svenska pensionssystemen. Det här är ju precis som i en av Hasse & Tages Lindemanhistorier.
Pensionsfonderna är svenskarnas hoparbetade innestående löner som inte är konstruerade för att ge hela jordens befolkning försörjning.
De som förespåkar och aktivt verkställer det här är ingenting annat än skurkar och skall i framtiden behandlas som kriminella.

 
Ingen bild

Roland Salomonsson

1 april 2016 15:49

NAIV? Det är ju ren korruption. Inga krav på bevisning. Hade det varit "god man för en Nils", så är jag säker på att det hade krävts mängder med bevis och att f ö inget stöd alls hade beviljats.
Myndigheterna är ju KRIMINELLA!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se