thoralf

Direktlänk till inlägg 31 mars 2016

SISTA CHANSEN PÅ INFOBLADEN MED SKATTEAVDRAG

Av Thoralf Alfsson - 31 mars 2016 08:30

Jag har några tusen infoblad kvar av versionen med skatteavdraget. Nu gäller är först till kvarn. Jag kommer inte beställa fler från tryckeriet. Vill du beställa finns mer information i detta blogginlägg


 


Infobladet finns också för nedladdning och utskrift på egen printer. Länk för nedladdning.
 
 
Ingen bild

SM811

31 mars 2016 09:30

Man blir så trött på alla dessa människor som pratar om rasist och högerextrema. Kan inte ens svara på det hon själv påstår. Då slänger hon bara på luren. Vilken hycklare.

 
Ingen bild

Niklas R

31 mars 2016 09:33

Aj! Stackars flicka, det är så jobbigt när ens egna klockrena argument kommer tillbaka och biter en i r*ven.

 
Ingen bild

Gurra

31 mars 2016 10:26

Detta känns som en klockren JO-anmälan: http://www.friatider.se/facket-om-v-rvningen-ett-aprilsk-mt

"Migrationsverkets operative chef Mikael Ribbenvik, som har ansvaret för värvningen, erkänner för ST:s tidning Publikt att han brutit mot reglerna men försvarar det med att han behövde tillsätta någon snabbt."

 
Ingen bild

Observer

31 mars 2016 13:30

Jan Tullberg har lyckats sammanfatta det här om hur vi beter oss mot utlänningar på ett exceptionellt bra vis:

"Lojalitet är en reciprok relation med tjänster och gentjänster. Men kompensation för att känna sig kränkt är inte en reciprok relation utan liknar mer utpressning. Faran med att betala en utpressare är att det uppmuntrar hans affärsidé och han återkommer med ytterligare krav. Den västerländske mannens slentrianmässiga bekännelser är försök att släta över och få lite lugn och ro, men det blir kompensation utan prestation. Offermaktordningen tar över."

 
Ingen bild

Observer

31 mars 2016 13:54

Ser att vårat pensionssystem belastas av migranterna:

De ensamkommande "BARNEN" får nu efterlevandestöd! ..Ur vårt pensionssystem.

http://avpixlat.info/2016/03/30/efterlevandestod-till-ensamkommande-tar-hart-pa-pensionssystemet/

FRÅGOR SOM UPPSTÅR:

1. VEM HAR FATTAT DET BESLUTET? -ATT GE BORT V Å R A OCH TILL O S S INTJÄNADE PENSIONER.

2. VARFÖR HAR INGEN FRÅGA OM DETTA ÄR OK SKICKATS UT I T.EX DET ORANGE KUVÄRET?

DET HÄR ÄR JU EGENMÄKTIGT FÖRFARANDE SÅ ATT DET BARA SJUNGER OM DET!!! DET ÄR OCKSÅ TROLÖSHET MOT HUVUDMAN. OCH DET ÄR GROV STÖLD.

Och vem fan är det som sitter och h j ä l p e r dessa ensamkommande att söka dessa ekonomiska stöd, och sitter och hjälper dem att gå till förvaltningsdomstolen i mängd???

.....Detta när man inte ens vet vilka det är man hjälper! När migrationsverket inte ens har en aning om dessa i själva verket är vuxna unga krigare som är emot västvärlden.

DE ANSVARIGA BÖR HÄKTAS.


Som nån´sade: Man kan idag åldersbestämma ett fossil som är 1.5 milj år gammalt. En gammal trädstam som hittats i Antarktis. Och en galax går att tidsbestämma.
.......Men inte ensamkommande!

SOM SAGT DE ANSVARIGA BÖR ÅTALAS. PUNKT

 
Ingen bild

Observer

31 mars 2016 15:31

....Att som journalist vara mot yttrandefrihet, Är som att vara pianist och aldrig få spela i dur.

 
Ingen bild

Observer

31 mars 2016 15:34

..Att vara journalist och mot yttrandefrihet, är som att vara snickare och motståndare mot trä.

 
Ingen bild

Lotta

31 mars 2016 18:01

Löser att Sverige fått kritik av FN bla för detta: "FN: Ge tiggare bostad och bidrag
Under en punkt kräver FN-organet att romska tiggare som kommit till Sverige från Östeuropa ska få rätt till bostad, fri sjukvård och bidrag i Sverige, trots att de inte är svenska medborgare.
Kommittén skriver att de är "bekymrade över rapporter om deras [romernas] begränsade tillgång till utbildning, arbete, bostad och vård" samt att de "bara har begränsad tillgång till bidrag"."

Till vilket annat land menar FN att man kan resa till och sätta sig utanför snart sagt varje affärsbyggnad för att tigga, kräva bostäder, skolgång till sina barn, arbete, tillgång till hela bidragssystemet samt fri sjukvård? Vilka länder uppfyller dessa krav? Funderar på att flytta till något av dem för att bli försörjd och riktigt omhändertagen. Dessa individer utnyttjar EU:s regler om att man kan resa till ett annat EU-land och stanna i tre (3) månader för att söka arbete sedan skall man återvända hem till sitt hemland. Vi har ingen som helst skyldighet att ta hand om och försörja halva Europas befolkningar. SD borde ta upp detta ämne och kräva att tremånadersregeln efterlevs.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

31 mars 2016 19:03

Kul att när Johan ber om bevis så säger hon bara att dessa saker är så, det finns inget att diskutera. Men det är på den nivån de ligger när det gäller debatt.

 
Ingen bild

Demokratur

31 mars 2016 21:38

FN...
Totalt irrelevant organisation.
Som att kasta pengar i ett bottenlöst hål.

 
Ingen bild

Lena

31 mars 2016 21:52

@Observer inlägg ett: så sant, visst har det bara fortsatt, och det har kommit smygande, många kan inte protestera då mister de jobbet etc men det är utpressning.

Inlägg två: 100% sant, VEM har fattat det beslutet? Det bestäms viktiga beslut över våra huvuden. Det är kränkande och visst är det trolöshet mot huvudman. Det är att kidnappa våra gemensamma pensionsrätter.

VEM BESTÄMMERV DETTA? Kanske är det den utländska damen från PPMsom knappt kunde tala svenska som uttalade sig om detta på Aktuellt igår? Klart att hon har större lojalitet mot de utländska männen i första hand, säkert avogt inställd mot svenskar. Nu har utlänningarna verkligen fått in fingrarna i syltburken. Och landsförrädarna hjälper till så gott de kan. Varför kan inte folk tänka längre? vad fattas dom? Stöld från vår gemensamma kassa är vad det är. Och det är tystnadskulturen som gör det möjligt.

 
Ingen bild

Kenta

1 april 2016 02:15

Låter riktigt bra detta! Kan man kanske slippa betala skatt i Kalmar kommun också, med tanke på alla inkompetenta och lata tjänstemän som inte vill ge någon service?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Söndag 18 nov 23:56

I början av veckan skrev jag ett blogginlägg om fotboll och Kalmar FF. Som fotbollsälskare och hängiven supporter till KFF var jag besviken på det som laget presterat under de senaste åren och speciellt det man presterat under hösten. Min slutsats va...

Av Thoralf Alfsson - Fredag 16 nov 23:34


  Annie Lööf på Almedalens scen.             Foto Thoralf Alfsson   Att Annie Lööf som kan bli statsminister eller minister i Sveriges regering är med i en internationell organisation vars möten är slutna är problematiskt, menar Birger Schlaug...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 15 nov 23:21

Angela Merkel och Macron vill ha en EU-arme. Något de framfört de senaste veckorna. Angela Merkel uttalade det när hon i tisdags talade i EU-parlamentet. I svensk media har jag knappt sett en stavelse om Angela Merkels tal. SVT har en artikel, men om...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 15 nov 18:03

Lokaltidningarna Barometern och Östra Småland skriver idag om vad en person tjuvlyssnat till på en bilfirma i Kalmar. Jag måste säga att det är pinsamt för dessa tidningar att de använder sig av tjuvlyssning som källa till artikeln. Där tydligen Kalm...

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 14 nov 23:55

Jag är lite förvånad över att ingen har tittat lite djupare på den rapport som kom från Institutet för framtidsstudier med rubriken ”Våldsbejakande extremism och organiserad brottslighet i Sverige”.       I synnerhet den del som...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 139 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se