thoralf

Direktlänk till inlägg 6 januari 2016

MÄN ÄR DJUR, I VARJE FALL VISSA MÄN

Av Thoralf Alfsson - 6 januari 2016 00:07

 

Larmtorget i Kalmar tycks vara en mötesplats för dessa män.                   Foto Thoralf Alfsson


För några dagar sedan publicerade jag ett blogginlägg med rubriken ”Tafsande utländska män”. Situationen i Kalmar är betydligt mycket värre än vad som framgår av mitt blogginlägg, kan jag konstatera efter att jag fått flera vittnesmål.


Vi har idag också kunnat läsa om vad som hände i Tyskland under nyårsafton. Jag undrar bara varför det dröjt 5 dagar innan vi kan läsa om detta. Blev trycket för stort i sociala medier så att tysk media inte kunde mörka det längre? Det skulle i så fall inte vara första gången. Läs artikel i SVT och DN.


”Polis och tyska medier har anklagats för att ”täcka upp” eftersom det tog flera dagar att klargöra att de misstänkta förövarna fanns i en folkmassa på omkring 1.000 män ”som av utseendet att döma till stor del var från Nordafrika eller arabvärlden” som polischefen Wolfgang Albers uttryckte det på måndagen. Efter det fick nyheten allt större spridning.

Vittnen har berättat om att grupper av män omringat yngre kvinnor som sedan blivit sexuellt antastade och rånade på sina tillhörigheter.”


För ca tio år sedan sa feministen Ireen von Wachenfeldt att ”män är djur”. Hon var då ordförande för ROKS, vilket hon fick lämna efter detta uttalande som väckte stor uppmärksamhet. Det finns nog visst fog för hennes uttalande, i varje fall när det gäller vissa grupper av män med en viss kulturell och religiös bakgrund.


Efter mittblogginlägg har jag fått en del reaktioner men jag har också varit i kontakt med personer som jobbar inom restaurang och pubverksamheter i Kalmar, framförallt runt Larmtorget. De vittnesmål jag fått är värre än jag kunde tänka mig. Stölder och sexuella trakasserier tycks ha exploderat under hösten. Det sammanfaller med den enorma ökningen av asylsökande och ensamkommande minderåriga.


En annan faktor som tycks vara av stor betydelse verkar vara de gratis busskort som delas ut till alla asylsökande. De innebär att alla asylsökande män, inte kvinnor, kan åka in till Kalmar på kvällarna utan kostnad. Dessa gratis busskort borde ha en begränsning som gör att de bara går att utnyttja mellan t.ex 06:00-19:00. På kvällstid bör det knappast finnas något motiv att åka buss.

 

En anställd skriver följande i ett mejl till mig.

 

”Ett av ställena har ju fått ta in ordningsvakter 1-2 timmar tidigare än vad dom egentligen behöver pga. att bussen kommer kl 21 och det kliver in ca 15-20 flyktingar och plockar allt vad telefoner och plånböcker heter. Personalen vet om det och får stå med massa gäster som blivit bestulna som är arga och upprörda men känner att dom inte kan göra så mycket. Självklart polisanmäls det men vad kan dom göra? För att försöka komma till bukt med problemet har dom nu satt upp en lapp som dom hänvisar till att ingen utan giltig legitimation får komma in. Och det har dom ju inte.”

 

I samband med att jag vara ute på stan en kväll innan jul såg jag själv hur två personer med utländsk bakgrund avvisades från Krögers. Men även hur personer som inte hade legitimation vägrades inträde som jag uppfattade det, om de nu inte hade misskött sig vid något tidigare tillfälle, vilket jag givetvis inte vet.


Vittnesmål finns även om hur till och med personalen antastas med pussar och slickande på kinderna av dessa män.


”På nyårsafton var det 4st som tryckte upp en annan tjej mot väggen mot O´learys när min kollega skulle gå hem över Torget. Hon och hennes väninna såg att tjejen inte kunde värja sig och att dom hade händer innanför jackan, byxorna och var helt enkelt överallt på henne. De skrek då allt vad dom orkade så killarna backade lite.”

 

Jag har även fått vittnesmål om vad som händer på asylförläggningar på Öland. Där ordningsvakter måste kallas in för att vissa arbetsuppgifter skall kunna skötas säkert för personalen. T.ex städning av toaletter utan att personalen blir antastad eller trakasserad.


En populär sysselsättning för dessa män när de inte får som de vill tycks vara att dra ner byxorna och vissa röven. Eller om det bär särk/klänning dra upp den och visa röven. Det skall till och med en shiaimam praktiserat när en kommunal tjänsteman gjorde hembesök. Man blir minst sagt mörkrädd när man hör alla dessa berättelser.


Jag undrar hur mycket media känner till om detta men som journalisterna väljer att mörka? Jag bara undrar! De kan i varje fall inte vara helt ovetande.


Jag är övertygad om att det finns mängder av människor som varit utsatta för dessa män och jag tar gärna emot tips och berättelser. Full anonymitet garanteras.


Det socialdemokratiska kommunalrådet Johan Persson har idag fått tillgång till Barometerns debattsida för att berätta hur bra allting är i Kalmar under hans ledning. Hur länge skall han komma undan utan att media ställer några kritiska frågor till kommunalrådet.

 
 
Ingen bild

Pernilla

6 januari 2016 00:57

Glad att du finns, Thoralf.
Fortsätt ditt viktiga arbete!
Tack och lyckat till!

Kram
Pernilla

 
Ingen bild

tonton

6 januari 2016 01:00

Frukterna av den hejdlösa massimporten av MENA-män låter inte vänta... Den djuriska sexualdriften är enorm, kvinnosynen obefintlig hos dessa animaler till s.k män. Var håller den i övrigt gapiga Gudrun och feministgänget hus? Tiger å samtycker...

 
Ingen bild

BGF

6 januari 2016 01:21

Även hantverkare kan bli hårt drabbade av MENA när dom ska reparera deras lägenheter, då araber oftast inte vet hur man ska ratta en bil när man backar. https://www.youtube.com/watch?v=E_0VwhOCm5g

 
Ingen bild

Alf

6 januari 2016 01:33

Borgmästarinnan i Köln Henriette Recker sa under en presskonferens angående sexattackerna på unga tjejer på nyårsnatten att uppförandekoder ska publiceras på nätet för att undvika att samma händer igen. Men uppförandekoderna gäller nu inte de afrikanska män som trakasserade och våldtog unga tjejer om nån nu trodde det, icke utan det är de tyska flickornas uppförande som ska ändras så att de inte uppmuntrar till våldtäkter. Alltså det är inte de afrikanska männens fel att tyska flickor blir våldtagna utan skulden läggs helt och hållet på de unga tyskorna som inte anpassar sig efter Islam och täcker sina kroppar. Islamiseringen vann ännu en delseger.

 
Ingen bild

Göta

6 januari 2016 02:31

Ja, Thoralf, faktiskt har vi kunnat läsa även i svensk PK-media om vad som hände i Tyskland (Köln och Hamburg) på nyårsafton. "KRISMÖTE EFTER SEXUELLA MASSÖVERGREPP på nyårsfirande i Tyskland" meddelar DN(!) i en rubrik i gårdagens tidning.

Ett vittne till övergreppen ger följande beskrivning, enligt Junge Freihet: "Jag kände mig som i ett främmande land. Överallt utsattes kvinnor för kränkningar och övergrepp. Jag har aldrig sett så många skrikande kvinnor. Kvinnor som var så fulla av rädsla." Och Polischefen Wolfgang Albers kallade händelserna för en "HELT NY DIMENSION AV ORGANISERAD KRIMINALITET".

http://www.friatider.se/merkel-riktar-kritik-mot-arabiska-sexmobben

Beskrivningarna av sexvåldet känns igen från de stora demonstrationerna på Tahrirtorget i Kairo för några år sedan i samband med den s.k "Arabiska Våren". Kvinnor i MENA-länderna har länge försökt uppmärksamma västländerna på hur de ständigt blir sex-attackerade av männen och skamligt sex-utnyttjade överallt i offentliga miljöer. Men det var inte förrän efter att den kända 60-Minutes-reportern Lara Logan blev omringad och svårt sex-attackerad av drygt 200 araber, då hon bevakade firandet på Tahrir-torget i Kairo och råkade komma ifrån sitt team och sina väktare, som de organiserade sex-övergreppen mot kvinnor utomhus i MENA-länderna började uppmärksammas på allvar (åtminstone under en kort period) även i Europa och lilla Sverige.
Och nu är detta alltså verklighet här.

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 januari 2016 02:43

Tittade nu på Expressens och Aftonbladets hemsida. Aftonbladet har en liten artikel om Tysklandshändelserna långt, långt ner.
Expressen har uppmärksammat detta fruktansvärda betydligt mer. Bra av dem.

Troligen kommer Granskning Sverige att reagera nu. Ringa upp Aftonbladet, Feministiskt Initsiativ, ROKS mfl. och ställa besvärliga frågor... Hoppas verkligen!

Man känner en förtvivlan och vrede över att detta har hänt, att det också händer i Sverige och över media som troligen vetat om detta sedan Nyårsdagen...
Beröringsskräcken finns tydligen också i Kalmar... Nu bor jag inte där, men om så varit fallet och jag varit tidningsprenumerant, hade premumerationen omedelbart ifrågasatts rejält..
Vart är Europa på väg??

 
Ingen bild

World Traveller

6 januari 2016 03:07

Det blir nog en lugn och skön sommar i år. Brottsligheten och dödligt våld minskar ju drastiskt i takt med att antalet invandrare ökar och svenskarna känner sig tryggare för varje år som går. Sveriges tillväxt, BNP och ekonomi är starkast i världen och alla andra länder är avundsjuka på oss. Jag läser Aftonbladet om någon undrar.

 
Ingen bild

Observer

6 januari 2016 04:08

DAGENS JOURNALISTER Upplysning -Nej Tack! Mörkläggning -Ja Tack!

Joseph Pulitzer guldmedalj för Journalistik till den allmänna nyttan ...Så var tanken med det priset.

Dagens journalister verkar snarare sträva mot; "För journalistik till etablissemangets nytta"
Och istället för journalismens hjärta, nämligen UNDERSÖKANDE JOURNALISTIK ..så blir det istället gömmande av fakta, Mörkläggning och vilseledning.

Men s n a c k a om att de fått sitt uppdrag & yrke om bakfoten alltså!!!

Det är rent skrattretande. Nu sitter man med skämskudden för ansiktet när man ser deras debattprogrem på samma vis som när man på 80-talet tittade på Östtysk TV, Alla garvade o skämdes över den teatrala fasch det faktiskt var.

Hög tid för glasnost i Sverige beträffande journalistiken.Bums

 
Ingen bild

Tomas

6 januari 2016 05:48

Jag bor i Tyskland sedan 25 år och kan berätta att här är politikerna lika politisk korrekta som l Sverige. Skillnaden mot Sverige är att journalisterna i Tyskland inte ser sitt jobb som ett politiskt kall utan gör sitt jobb. Att övergreppen inte kom ut tidigare beror på att poliserna var politiskt korrekta (ville inte reta upp sina chefer) och vägrade ta anmälan om övergreppen. När antalet anmälningar ökade till över 60 kunde man inte sopa det under bordet längre. Nu har vi fenomenet "the shit hit the fan" och polis och politiker måste förklara vad de håller på med.

 
Ingen bild

crille

6 januari 2016 06:13

Vet ju inte hur mycket sanning det är, men Kölns borgmästarinna verkar vilja införa uppförande koder.Alltså för kvinnor är det ju tänkt. Undra vad feministerna säger om det? Man kan undra varför de är så tysta nu? Mycket märkligt det här.
Tack för du lägger ner så mycket energi.

 
Ingen bild

Demokratur

6 januari 2016 07:26

Helt naturligt. Svenskarna röstar liberalt eller socialistiskt och får ett samhälle som beskrivs ovan av Thoralf. Inget att förvånas över. Men ändå verkar svensken bli förvånad. Naiv? Lågbegåvad? Jag är i alla fall inte förvånad.

 
Ingen bild

moder svea

6 januari 2016 07:39

Män är djur. Jaha, vilket sorts djur då? Eller är det bara en floskel som vissa hasplar ur sig.

 
Ingen bild

Sven Dacke

6 januari 2016 08:05

Fruktansvärd utveckling i fel riktning för riktiga svenskar, och snart kommer förmodligen ett förbud från Rikspolischefen och Regeringen.

Ett förbud mot att beskriva verkligheten på bloggar som denna, och troligtvis smids planer att undvika en folkomröstning 2018 med hänvisning till "det kritiska läget"

Och till och med FN har förutsett utvecklingen, eller kanske det är något dom bestämt skall ske och våra politiker är dom som genonomför planen.

http://goo.gl/RLtL6w

 
Ingen bild

Bo

6 januari 2016 08:31

”-Det här handlar inte om varifrån någon kommer utan om vad de gjort”, säger justitieminister Heiko Mass. Konstigt! Det brukar ju alltid framhållas hur underbart det är med kulturutbytet mellan länderna. Varifrån kommer ”kulturer” som ser kvinnor som ett byte? Kommer "den oberoende pressen" att ställa Fi mot väggen nu? Nääää!

 
Ingen bild

F.O LIDGREN. Oberoende samhällsdebattör

6 januari 2016 08:46

Jag kan bara konstatera att man kan inte längre kan känna igen sig i sitt gamla hemland. Från Riksgränsen i norr till Ystad i söder ser det ut på ungefär samma sätt idag.Våldet.Alla skjutningar.Rån.Inbrott .Bränder.Skadegörelse.Speciellt illa är det nar man ger sig på äldre personer anser jag.I den lilla stad som finns i närheten av min bostadsort har under hösten ett antal överfall på äldre damer med rullatorer ägt rum. Knivslagsmål på öppen gata. Ett anta rån. Och de första bilbränderna har inträffat. Så här går det inte längre att ha det i vårt samhälle.Jag mår nästan illa när man läser hur vissa ledande politiker står och skryter och talar om hur tryggt det är.Något måste göras för att sätta P för det som pågår.Jag har aldrig tiggt om att få det så här och behöver således inte heller acceptera.

 
Ingen bild

Putte

6 januari 2016 09:02

Den danska vänsterextremisten Annika Holm Nielsen tänker smuggla asylsnyltare från Danmark till "tryggheten" i Sverige. Så gör man när man vill utmåla sig själv som hjälte. I verkligheten är det snarast så att inte ens de vänsterextrema vill ha asylsnyltarna i Danmark. Vad är då lösningen? Jo man skickar dem vidare till Sverige och låtsas vara en hjälte. Annika Holm Nielsen, du och dina vänner är genomskådade och härmed avslöjade.

 
Ingen bild

SM811

6 januari 2016 09:02

"Kan jag göra sex med dig?" – här ofredas kvinnan på nyårsafton
http://www.friatider.se/kan-jag-g-ra-sex-med-dig-h-r-ofredas-kvinnan-p-ny-rsafton
Varför bixlar Arbetarbladet videon?
Här opixlat som finns längst ned.
https://www.facebook.com/Danne026/videos/10153159439506529/

 
Ingen bild

Pepparholm

6 januari 2016 09:02

Thoralf när sanningen ska fram.

I media finns endast obetald annonsplats för politiker och egoister som anses ha samma värdegrund som redaktionschefen.

Agendajournalistik är lika med att uppfostra undersåtarna och dölj det som allmänheten inte ska få veta. Minst sex sidor gullegull varje dag.

 
Ingen bild

Ibbe

6 januari 2016 09:15

Det händer i Köln, Hamburg och lilla Kalmar. Samma
mön ifrån samm länder

 
Ingen bild

olov knatting

6 januari 2016 09:22

Har läsarna tänkt på den tid det tog innan Arabernas uppförande i Köln vågade publiceras i Rikspressen här i riket.... För mig verkar det som om nyheten först skulle tigas ihjäl innan pressen såg sig nödgad/fick godkänt att publicera artiklar om händelsen....

 
Ingen bild

Jerry

6 januari 2016 09:23

Oroväckande att du citerar en radikalfeminist. Jag tror inte SD är så antifeministiskt som man skulle kunna tro. Om män är djur så är kvinnor det också. Jag tror det finns biologiska orsaker bakom alltsammans. Kvinnor i Sverige och Tyskland har uppfostrat män till att vara deras tjänare men egentligen inte den sortens män de tänder på. Att ha en jämställd man som sköter disken och en macho att älska med är den ultimata lösningen för en kvinna av idag. Ingen skulle erkänna detta för sig själv men det är krafter som ligger och lurar i reptilhjärnan.

 
Ingen bild

Opolitisk

6 januari 2016 09:35

Dessa överdrifter och domedagsprofetior gör dig till en farlig människa. Du lockar till dig en mängd osäkra, okunniga människor som letar efter enkla svar och dom enkla svaren levererar du. Dina läsare blir mer och mer rabiata och detta bär du ett stort ansvar för. Tänk på det!

 
Ingen bild

Pepparholm

6 januari 2016 09:58

Med skattepengar anställd personal städar toaletterna på invandrarförläggning och måste skyddas mot brukarna av inhyrda väktare.
Är det inte den typen av arbeten som regeringen talar om som lämpliga instegsjobb. Då ska de väl börja och öva sig. De behöver inte ens ha hunnit lära sig svenska. Ett tips till regering och myndigheter - sätt i gång.

Jag kan också tipsa om, att på den tiden vi hade värnplikt så indelades kasernen i städområden som fördelades på oss värnpliktiga som bodde där. Även toaletterna ingick. De som inte hade skött sitt område godkänt vid inspektionerna fick utegångsförbud tills det var klart. Det var en nyttig lärdom för oss pojkar som gör att vi nu klarar av att städa alla utrymmen hemma utan att staten behöver skicka hem städare till bostaden.

 
Ingen bild

Rune

6 januari 2016 10:02

Kan händelserna I Köln, Hamburg, Kalmar, och kanske på flera ställen? vara samordnade på något vis?

 
Ingen bild

S/S Mangen 5/5 1953

6 januari 2016 10:16

Nu har det varit en avrättning igen utanför en M.Donalds restaurang ,kan "dom" inte hitta avrättningsplatser i de länder de säjs ha flytt ifrån ?

 
Ingen bild

Stefan

6 januari 2016 10:16

Män är djur -- helt fel! Kvinnor är djur, lastdjur. Se bara på denna bild (50 s in i programmet) av några gentlemän på väg genom Serbien åt vårt håll, utan tvivel för att söka asyl här: https://www.youtube.com/watch?v=CScAkhiSmok

 
Ingen bild

Janita

6 januari 2016 11:01

Usch ja vilka hemska individer det har kommit till vårt land. Man blir betryckt och ledsen och förtvivlad. Vi måste sätta stopp för detta fruktansvärda som sker i hela Europa nu. Vi kan börja i Sverige och ta bort denna bedrövliga regering som inte gör ett skit för vårt land. Tystnad råder från denna så kallade regering.

 
Ingen bild

Hacke

6 januari 2016 11:30

Hemska tanke hur mycket som skulle blivit totalt mörkat om inte alternativmedia och medborgarjournalisterna fanns.
Samma fenomen märks f ö i skrivande stund också med den grova våldtäkten som begicks av två flyktingungdomar på ett boende i Alvesta i måndags. Först idag kröp statsradion till korset när nyheten var allmänt spridd på de fria nyhetsportalerna.
Sedan kan man ju bara förfäras av tanken på hur stora de egentliga mörkertalen är i alla sammanhang som rör folkvandringen och de förödande effekter det får för det svenska samhället och dess stackars urinvånare. Alternativmedia med sina oftast ideella krafter kan ju bara täcka upp en bråkdel. Och hur mainstreammedia med deras enorma skattefinansierade resurser använder dessa vet vi ju alla. De är kanske det värsta hindret idag för de som söker fakta och relevans.

 
Ingen bild

Johan

6 januari 2016 11:34

Noterar att Nina Lekander m.fl journalister refererar till Avpixlat.info, Friatider.se. Verkar som t.o.m dessa läser dessa sajter för att få sanningsenligt information.
Då har censuren i gammelmedia gått långt.

 
Ingen bild

calle

6 januari 2016 11:44

jag tror orsaken till allt tok som sker i Sverige är den nya attityden bland 7 klöverns folket i alla nivåer från timanställda till ministernivå. Att det skall tfjäskas för personer med utländsk härkomst från afrika och mellanöstern och romer.

hade tyska män åkt till Kalmar och betett sig som dessa hade media och polis och politiker agerat. Nu gör det ingenting för det är alltid synd om dom av pk-eliten utvalda folkgrupperna.

även kopparstölder från järnväg och kyrktak är helt ok, så länge det dom utvalda folkgrupperna som utför.

enda sättet är väl att placera koppar i förråd i tjuvligornas hemländer, så de slipper åka till Sverige och hämta. Men det skulle det väl anses rasistiskt enligt 7 klöverns media-maskineri.

grundorsaken till att utlänningar måste placeras i Sverige är väl att 7 klövern kan roffa åt sig av Skattepengar och använda invandrarna som verktyg för det.

 
Ingen bild

Peter

6 januari 2016 11:45

Hej Thoralf! Tack för en intressant blogg.

1:e januari höll en nattklubb i Hässleholm ungdomsdisco. Jag tror det var för 15-17 åringar. Sent på kvällen rullar det in 2 bilar med killar i 30-40 års ålder. De börjar locka och flörta med småflickorna. Speciellt intresserade verkade de vara för de tjejer som hade druckit. Tack o lov så var det ingen som åkte med. De flesta gav faktiskt fingret åt männen. Jag fotade deras bilar och höll uppsikt tills de hade åkt. Skrämmande ! Kanske borde man ha ringt polisen!?

 
Ingen bild

World Traveller

6 januari 2016 11:48

Opolitisk, du kallar oss farliga och rabiata. Tycker du inte de ensamkommande männens beteende, både i Sverige och i Tyskland, är farligt och rabiat? Tycker du inte kvinnan som slog Thoralf i ansiktet är farlig och rabiat? Eller tycker du endast vår oro är farlig och rabiat?

 
Ingen bild

Lotta

6 januari 2016 11:53

@Opolitisk
Överdrifter och domedagsprofetior? Vi med förankring i verkligheten kallar det vardag i det "nya spännande Sverige och Europa". Hur kan sanningen vara överdrift?

 
Ingen bild

Klas Johansson

6 januari 2016 11:53

Helt horribel läsning, men som mycket väl tyvärr överensstämmer med dagens verklighet. Min sambo som är i 30-års åldern frågade mig för ett tag sen om hon ens vågade ge sig ut ensammen på motionsspåret där vi bor. Vad ska jag svara på det? Jag tycker det isar ända in i min benmärg att en sådan fråga ens ska behöva ställas i Sverige 2015-2016, det är kort sagt rakt åt helvete. Hon har dessutom i sitt förra arbete blivit såpass trakasserad på olika sätt av diverse ivällare från MENA-områden utan att företaget i fråga vågat göra ett skit förutom att skylla över själva skuldfrågan på henne själv. Det slutade med att hon tvingades säga upp sig. Jag lider med er alla kvinnor som idag får agera försökskaniner i det Svenska mångkulturexperimentet som för länge sedan havererat. Ni har tyvärr blivit svikna på det grövsta vis, och helt bortglömda. Sverige idag har blivit till en av jordens soptippar, ett himmelrike för den som begår brott. Sverige har kört i diket och havererat T-O-T-A-L-T. Du, Thoralf, är en av mina få ljuspunkter idag! Fortsätt ditt enorma jobb du gör!

 
Ingen bild

Tony

6 januari 2016 11:56

Kvinnor som är dom som är mest positiva till importen
av dessa kvinnoförnedrande typer borde kanske tänka mer
än i humanitära banor. Bara det att dom lämnar fru och
barn hemma och låter dessa ta dom grövsta smällarna,
säger väl en del om dessa män. Se hur Finnarna gjorde
när dom hade krig mot Ryssarna, dom sände iväg sina barn
och i många fall även frun till Sverige medan dom finska
männen försvarade landet. Vår fega media och vårt fega rättssystem har ju lagt grundet till att kvinnor får utstå
förnedrande behandling utan att samhället reagerar, det är
bara att se när gängvåldtäkter ägt rum med många inblandade
hur rättsapparaten gör allt för att frikänna dom flesta
och i bästa fall gen en förövare ett så lågt straff som möjligt!

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 januari 2016 11:56

Det är nästan värre att media försökt tiga ihjäl detta, än brottet i sig självt. Samma med Tysk media och tydligen också med Kölns polisledning.
Detta borde tas upp i all SFI-undervisning och alla feministorganisationer borde varna sina medlemmar för MENA-män, men det är nog bara en önskedröm..

 
Ingen bild

Christer

6 januari 2016 11:58

Bra Thoralf att du tar upp detta ämne. Att unga män från MENA har denna kvinnosynen är vida känt. En obeslöjad kvinna är helt enkelt en hora, och skall behandlas därefter. Att detta beteende är "Ok" är antagligen något som flyktingsmugglarna understryker när dom säljer flyktingresor till de unga männen. Många kommer till oss med ett besynnerligt tankemönster.
Både SR och SVT har (konstigt nog) haft inslag som blottlägger märkliga tankemönster. Såg ett inslag från SVT om några grabbar på ett flyktingboende i Sundsvall. Dom beskrev sin vardag som "småtrist och enahanda", maten var dålig och boendet ännu sämre. Men det dom fann mest märkligt var att trots att dom varit där i 14 dagar, så hade ännu inte Migrationsverket varit där och hälsat dom "välkomna"! Dom trodde att dom var efterlängtade, väntade och välkomna. Och förväntade sig ett motsvarande uppträdande från svenskarna.
Ett annat inslag från SR:s Studio 1 beskriver flyktingar i Norberg. En av dom som varit med i ett inslag tidigare beskriver först hur lycklig han var med sitt nya liv. Nu skulle framtiden börja, först lära sig språket, sen jobb och lägenhet, sen ta hit familjen. Nu, 8 månader senare är drömmen krossad, ingen bostad, därför ingen SFI, ingen möjlighet att ta hit fru och barn. Djupt olycklig insåg han att han misslyckats i det "förlovade landet", han hade helt tappat ansiktet inför sin släkt. Skulle han få hit sin familj så blev det ett liv på madrasser hos en trångbodd släkting i Södertälje.
Den "Pull-faktor" som Sverige signalerar, och som smugglarna förstärker håller på att sätta sig hos en del lycksökare som egentligen inte har asylskäl, utan bara vill ha ett bättre liv i "Landet Gratis".
Själv är jag inte ute på kvällar o nätter, men har stött på grupper av "ensamkommande" vid besök dagtid på ett Köpcenter och i elektronikhandeln. 2 araber o 2 somalier, högljudda,otrevliga och aggressiva mot både personalen och övriga kunder.

En tänkbar lösning som antagligen snart kommer från våra myndigheter är väl att unga kvinnor som vill gå ut på "lokal" helst bör ikläda sig Burka! Endast då går man säker.

 
Ingen bild

calle

6 januari 2016 11:59

jag tror f-n makteliten i Bilderberg har planerat att krossa Sverige och Tyskland, de enda folkslagen som bygger stabila samhällen och hade hög moral.

den nya vidriga tolkningen av Islam som växte fram med revolutionen i iran 1979 är nog skapad av pentagons planerare för att kuva jordensbefolkning. islam fanns ju alla länder , och dessa blomstrade på 60 talet efter de fria från kolonialstyrena. men nu är det sharia och byrka i dessa länder. och det blir det i Sverige och Tyskland med.
bara dom folk och länder som maktelitens bankirer planerad får bli högstående kulturer. som israel

 
Ingen bild

Ludvig

6 januari 2016 12:02

Så går det när det inte finns folk som fattar något. Ändå ska dom styra landet.

 
Felix

Felix

6 januari 2016 12:14

Attack på Sverige och övrig Europa fortsätter.
Vad vill/kan du göra åt det? Kolla här:
www.corbettreport.com/solutions-solutions-solutions

http://www.corbettreport.com

 
Ingen bild

Bengt

6 januari 2016 12:40

Varför ser du bara till en problematik som är så försvinnande liten i jämförelse med alla kränkningar och våld som drabbar kvinnor, varför tål inte svenska män som kränker, våldtar och slår kvinnor att likställas med djur? Det blir bara rasism kvar av ditt förenklade resonemang, och en avsaknad av att inte kunna/vilja se problem i sin helhet. Det är självklart att alla oavsett bakgrund skall lagföras för sina brott och att det skall råda en nolltolerans från samhällets sida, men detta är ett problem som inte löser sig bara för att man beskyller en grupp i samhället! Tror du Thoralf att sexuella kränkningar mot kvinnor skulle upphöra om alla MENA-män plötsligt försvann, för du är väll inte naiv?

Thoralf Alfsson

6 januari 2016 13:44

Bengt

Du har uppriktigt sagt inte förstått. Att svenska män också kränker och använder våld mot kvinnor är vi alla medvetna om men det våld uppmärksammas alltid av media, till skillnad mot när nysvenskar begår samma brott eller till och med värre handlingar. Då lägger media ofta locket på och hänvisar till pressetiska regler. Att etnicitet inte är relevant i nyhetsförmedlingen.

Det är det som retar mig och den stora anledningen till att jag skriver om detta ämne på bloggen.

 
Ingen bild

Göta

6 januari 2016 12:42

Tomas skrev (05:48) beträffande nyårsaftonens migrantskandal i Tyskland att politikerna där är lika Politiskt Korrekta som i Sverige, men att: "Skillnaden mot Sverige är att journalisterna i Tyskland inte ser sitt jobb som ett politiskt kall, utan gör sitt jobb."

Vi får hoppas att de tyska journalisternas ärlighet hinner väcka upp det tyska folket innan det gått lika långt som i Sverige.

Våra svenska journalister har slickat Reinfeldt och numera Löfven och alla deras politiska drängar med samma äckliga entusiasm, som våra högt ärade gäster från MENA-länderna slickar krogpersonalen i ansiktet i Kalmar, där 7-klöverns kommunpolitiker verkligen gör så gott de kan för att underlätta för MENA-männen att hämningslöst leva ut sina lustar på "de svenska hororna" (dvs obeslöjade kvinnor i alla åldrar) genom bl.a gratis transportering under nästan hela dygnet till centralorten. Kalmar = Sverige i ett nötskal.

I de flesta av våra skolor behandlas de svenska tonårsflickorna dagligen PÅ SAMMA SÄTT som i de aktuella Tysklands-fallen. De har blivit kallade för horor och trakasserats sexuellt av invandrarkillar i så många år att detta numera tillhör vardagen och räknas som HELT NORMALT I VÅRT NYA SVERIGE. Hur mycket har detta berörts i våra medier? I början för många år sedan kom det några enstaka yttranden om det då nya beteendet. Numera försöker man istället frenetiskt släta över de händelser som råkar bli offentliga i medierna på grund av att de till och med överskridit den snart obefintliga gränsen för råhet.

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 januari 2016 13:09

Vi skriver idag den 6,e januari. Först nu blommar dessa attacker ut i media. Vissa nyheter färdas blixtsnabbt fram och sådana som denna kryper fram. Vet någon avståndet från Köln och till SVT-huset? Det kan inte bli många kilometer i timmen...
Hör nu början på SR P4 Extra och detta var tydligen ett av dagens ämnen. På tiden!

 
Ingen bild

TomasPL

6 januari 2016 13:22

Har blivit blockerat från att skriva kommentarer på SVT Nyheter facebook sidan, efter att ha klistrat in en tidnings artikel från en Tysk tidning, där man kunde läsa om vad som hände under nyårsafton i Köln.

 
Ingen bild

Demokratur

6 januari 2016 13:47

Ett nyårslöfte varje god medborgare borde avge:
- Jag lovar att sluta betala TV-avgift, sluta titta på svensk socialist-TV (SVT) samt undvika PK-media generellt.

 
Ingen bild

SM811

6 januari 2016 13:58

Mycket stolligt har man hört. Detta slår det mesta.
"Uppförandekoder" införs i Köln – för tyska kvinnor men inte för arabiska män.
http://www.friatider.se/uppf-randekoder-inf-rs-i-k-ln-f-r-tyska-kvinnor-men-inte-arabiska-m-n

 
Ingen bild

Bengt

6 januari 2016 14:22

Men det du gör Thoralf är ren rasism d.v.s att särskilja ut en grupp människor och kalla de för djur enbart för deras ursprung. Är det bättre tycker du?

Vi i Sverige har länge försökt undvika att exempelvis särskilja människor på grund av etnicitet, kön och sexualitet, vilket hänger samman med mångårig demokrati där målsättningen har varit att ha en jämställd välfärd. Är detta fel menar du?

Skall vi öka motsättningar och klyftor i samhället, vem vinner på det inte fattigpensionärerna i alla fall!

Thoralf Alfsson

6 januari 2016 16:39

Bengt

Du menar att vi inte skall se verkligheten och därmed låtsas att vi är ett så fint och jämställt samhälle.

Jag föredrar att kalla en spade för en spade! Jag kommer aldrig blunda för politisk korrekthet och brott som sopas under mattan.

Det är precis det som du önskar göra. Om någon annan inte delar din uppfattning skriker du rasism direkt. Det är tragiskt att höra.

 
Ingen bild

Lena

6 januari 2016 15:28

Jag undrar också som en del andra varför man inte hör av FI och andra feminister? Nu finns det väl något att rapportera!

Men Feministernas dolda agenda är inte att klanka på "fel" grupp, deras agenda är att använda argument för att tillskansa sig själva mer makt. Därför kan feminister inte tas på allvar, vi ser igenom deras mörka, dolda drömmar.

Om du har förnuft och sans kvar så spä inte på "kriget mellan könen" (trots att det faktiskt finns saker att diskutera.)

Detta med det de utländska männens agerande visar att de saknar all respekt för både värdlandet och inte minst för kvinnors rättigheter. Detta är av en annan kalliber. Det är inte bara våldshandlingar, det är krigsförklaringar!

 
Ingen bild

C Andersson

6 januari 2016 15:37

Enligt media (refererat i svensk media av vad som sagt och skrivit i tysk media) så är det risk för att asylsökande oförskyllt får stå till svars för detta. Samtidigt sägs det att de förövarna skulle vara från Tunisien, Algeriet och Marocko. Vad jag vet så har människor från dessa länder flyktingstatus i Sverige. Hur det är i Tyskland vet jag inte - befann de sig illegalt i landet?

Helt nyligen föll domen i hovrätten mot tre marockanska ynglingar. Det rörde sig om en gruppvåldtäkt mot en ung kvinna/flicka på Fåfängan på Söder i Stockholm. En av gossarna blev friad eftersom rätten inte kunde säkerställa hans indentitet eller fastställa att han över femton år. Den friande domen kommer förhoppningsvis att prövas i Högsta Domstolen.

Dessa fina gossar håller till i Stockholms undre värld där de livnär sig på rån, stölder, bedrägerier och annan allehaanda kriminalitet. Det upphåller sig illegalt i vårt land och byter namn och ändrar ålder oftare än jag byter skjorta.

Dessa marockanska ligister går inte att utvisa eftersom ingen vill ha dem. Allra minst deras hemland Marocko. De fick i alla fall två ordningsvakter avstängda en månad tror jag det var. För närvarande kan de i alla fall inte tjuvåka fram och tillbaka till Danmark. Jag tror de är i Stockholm och stjäl, rånar och våldtar.

Det båda gossarna som blev fasttagna på Malmö Central tillhör samma klientel. Var de nio och tolv år gamla? Eller tolv och femton.

 
Ingen bild

Lena

6 januari 2016 15:56

@Opolitisk 09.35
Det är du som är väldigt farlig människa som påstår att detta är överdrifter och domedagsprofetior. "Du drar till dig osäkra, okunniga människor som letar efter enkla svar". Så du anser att här skrivs om "enkla svar"? Om det är så enkelt varför läser du själv här?
Du är en sådan människa som genom att alltid hålla käften om alla förfärliga händelser i vårt samhälle vill att resten av befolkningen ska hållas ovetande och rädda för att yttra sig? Inse att ditt inlägg är en projektion! Det är du och din hållning som är mycket farlig.
Du har kanske heller inte fattat att det vi sysslar med här är ett uppror? Vi ser nog hur MSM börjar halta framåt eftersom de mest förmedlar lögner och annan förbannad skit.

http://blogg.vk.se/asasuh/2016/01/02/dagens-nyheters-forlorade-heder/

 
Ingen bild

Lotta

6 januari 2016 16:00

@Bengt


Vilken problematik är försvinnande liten menar du? 2000 hade Aftonbladet med en artikel gällande BRÅ:s brottsstatistik som visade att invandrare var överrepresenterade när det gäller grövre brott oavsett vilket kategori brott det rörde sig om. Tror du att efter en sådan massinvandring som vi haft under så lång tid ändrat på detta faktum? Bara för man slutar redovisa "obekväm" statistik innebär inte att problemen upphör.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12417039.

http://wwwc.aftonbladet.se/nyheter/0003/13/dokument.html

Du ser inga problem med att de som enligt sin tro har stöd i sin skrift som anser att alla kvinnor som inte täcker sig är horor som man har rätt att göra vad man vill med? Behöver vi importera individer med den människosynen? Tror du de lever efter godhetsapostlarnas fina mantra om alla människors lika värde?

 
Ingen bild

Demokratur

6 januari 2016 16:16

Reinfeldts "öppna er hjärtan" har tydligen övergått till "sära på era ben"... Med tanke på Köln och diverse svenska orter.
Vänsterslöddret gnäller tydligen över id-kontrollerna. Gäller det även när man hämtar paket, apotek, systembolag osv? Dumheten är monumental i Sverige.

 
Ingen bild

World Traveller

6 januari 2016 16:28

Är det strul mwd kommentarerna igen? Flera av mina har inte komnit fram.

 
Ingen bild

Hacke

6 januari 2016 17:02

@TomasPL
Du har tydligen drabbats av samma censur som jag, fast då gäller det SR och att nå fram via mejl. Jag tycks vara blockerad över hela linjen.
Detta efter att bara framfört saklig kritik eller t o m bara ställa en enkel fråga. Överkänsligheten mot all form av ifrågasättande tycks ha gått över sjukdomens gräns hos det som skall föreställa public service.
Men vi får inte ge oss, möjligheterna att avslöja deras misshandel av sitt uppdrag finns dessbättre på många håll med dagens teknik och informationsutbud. Vi ska inte ge dom en lugn stund i propagandabunkern

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 januari 2016 17:04

@Demokratur. Jo, du tänker tyvärr rätt. Snart kommer nog Fi med uppmaningen till alla kvinnor att "lätta på särken". Det är ju såååå synd om Baaarnen...
Just när man tänkte att nu kan det inte bli värre...

 
Ingen bild

Oskar

6 januari 2016 17:07

Jag bor själv i Östersund och blir lika chockad varje gång jag besöker en nattklubb. För 3 år sedan var allt normalt. Idag är det 4-5 uniformerade vakter som går omkring på helspänn i lokalen som till 2/3 består av "nya svenskar" och 100% av manligt kön. Att det behövs 4-5 vakter som skyddar kvinnorna i lokalen känns inte alls bra!

 
Ingen bild

OH

6 januari 2016 17:36

Slöddret i Köln är väl sådana som vi kallar för svenskar.

 
Ingen bild

khaled

6 januari 2016 17:51

ögonvittne berättar om köln, fd politisk korrekt blev uppväckt till verkligheten. han är rädd för framtiden

https://www.youtube.com/watch?v=hOWTZJb2C2E&app=desktop

skynda att se innan 7 klöver censuren tar bort, klippet.

vilka program skall man ha för att spela in videoklipp från webben, som en videobandspelare?

 
Ingen bild

P

6 januari 2016 17:52

Efter att ha läst denna och några andra beskrivningar av läget i Kalmar med kommentarer så förstår jag nu varför Stefan Löfven och Ylva Johansson är så positiva om arbetstillfällen. Multiplicera Kalmar med resten av landet så blir det stort. Att det är svenskar; arbetande, sjuka, pensionärer och skolelever som måste betala håller man tyst med. Så även LO som enligt sina stadgar finns till för att slå vakt om sina medlemmar. För dessa pampar kan precis som Reinfeldt sticka med allt på det torra när ansvaret ska utkrävas.



 
Ingen bild

World Traveller

6 januari 2016 18:15

Bengt, svenska maen drar inte omkring i gaeng och trakasserar och tafsar pa kvinnor. Svenska, eller for den delen danska, nepalesiska, norska, filippinska, finska och islandska maen, gruppvaldtar inte flickor. Det gor daremot maen fran Mellanostern och Nordafrika. Notera nu att jag inte skriver alla maen. Om du bott i en storre stad i Belgien, Holland eller Frankrike saa hade du vetat att man aldrig kan lata en kvinna ga ensam hem fran krogen eller restaurangen dar. Man maste eskortera dom annars blir de valdtagna av gang av araber och afrikaner, oftast fran Marocko och Algeriet. Aven om man eskorterar sitt kvinnliga sallskap saa maste man se upp. Ar det ett storre gaeng sa angriper de aendaa. Detta ar fakta!

 
Ingen bild

calr

6 januari 2016 18:27

ögonvittne i köln berättar

https://www.youtube.com/watch?v=hOWTZJb2C2E

 
Ingen bild

C Andersson

6 januari 2016 18:30

@TomasPL @Hacke

"Vi har placerat cookies på din dator och lagrat ditt IP-nummer för att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser."

Jo tjena. Förresten så har jag blivit avpixlat.info Vad det ska vara bra för.

 
Ingen bild

Lena

6 januari 2016 19:14

Skynda er att titta på länkarna som @khaled och @cair lagt ut, inna "Storebror" tar bor dem. Vi är inne i 2016 och Agenda 2013 är i full rullning.
Mannen som talar är en hotellpersonal som berättar om vad som hände vi torget utan för Kölndomen. Han berätta om kvinnor som bad att han skulle hjälpa dem de var förföljda av utländska män och tordes inte gå hem, polisen kom de utländka männen spottade på polisen, sa "fuck the police" sparkade mot huvudena på folk som låg ner på marken, sköt stora smällare mot domen m m.

Läser också kommentarerna i länken jag bifogade i mitt sista inlägg att Mitt i medias många tidningar, bl a Arbetarbladet, Sundsvall Tidning, Borlänge tidning, Dala-Demokraten, Dalarnas Tidning, Östersundsposten och Gefle Dagblad har alla tagit bort kommentarsfunktionerna på artiklar i resp. tidning. Detta är medvetna beslut. Börjar de bli panikslagna?

 
Ingen bild

Thoralf A

6 januari 2016 19:20

Bengt

Om jag skall godkänna din kommentar vill jag ha en länk till källan för den statistik som du tar upp. Jag har aldrig läst någon gång att BRÅ tagit fram statistik på enbart politiker från Sverigedemokraterna.

 
Ingen bild

calle

6 januari 2016 19:20

dom som inte åker kollektivtrafik, kommer få uppleva mycket mångkultur i biltrafiken. hjälper inte hur ny och säker bil man har.

http://na.se/nyheter/orebro/1.3425814-man-greps-efter-krock-vid-eurostop

går inte att ha öppna gränser, folk utan körkort och utan vinterdäck och stulna bilar kan alla nån gång möta i trafiken

 
Ingen bild

OH

6 januari 2016 19:37

Bengt har väl statistik framtagen av EXPO.

 
Ingen bild

calle

6 januari 2016 19:49

sexbrott i badhus, vardagshändelse i mångkulturella Sverige.

http://na.se/nyheter/orebro/1.3426229-polisen-utreder-sexbrott-i-bubbelpool

 
Ingen bild

Thoralf A

6 januari 2016 20:28

Bengt

Det var som jag misstänkte en egenhändig skapad "statistik" av Gellert Tamas.

Att jämföra ett underlag på flera hundratusen människor eller miljoner människor med några tiotal är ju minst sagt oseriöst!

Tycker du inte det Bengt?

 
Ingen bild

dave

7 januari 2016 08:14

Kahled
Använder tre olika program för att spara filer, dom är som följer;
youtube-dl
ffmpeg
mencoder

 
Ingen bild

crille

7 januari 2016 16:52

Här är något att fundera lite över


https://toklandet.wordpress.com/2016/01/07/de-vita-heterosexuella-svenska-mannen-ar-varst/


 
Ingen bild

Tony

7 januari 2016 18:55

Min första reaktion på Irena Pozar var att den tjejen
nog inte är riktigt klok, men sen kom jag på att hon
är representant för FI, och då är ju hennes åsikter
om inte normala, så i vart fall i full nivå med hur
man tänker inom FI?

 
Ingen bild

katinka

11 januari 2016 23:14

World traveller, jag är kvinna, jag blev tafsad på jämt och ständigt i grundskolan, det blev alla med bröst. Det var inget konstigt med det då "killar mognar senare än tjejer" som det sas. I min skola hade ALLA vit hy och bröt på dalmål.

 
Ingen bild

Danne

22 juli 2016 09:06

Katinka: tafsande är fel, men du kan inte på allvar jämföra en klapp på utsidan jeans av en liten kille i lågstadiet med att bli omringad av vuxna män och våldtagen eller annat?!!!!det är skillnad på vad som händer i sverige nu och hur det var förr, känns som många blundar och vill förklara bort det faktum att det är problem i detta landet, Thoralf skriver sanningen, bra!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards