thoralf

Direktlänk till inlägg 2 januari 2016

TAFSANDE UTLÄNDSKA MÄN

Av Thoralf Alfsson - 2 januari 2016 16:00

I onsdagskväll var jag ute en stund på stan, funderade på att ta en öl hos Fotis men det var stängt. Upplevde dock att de människor som rörde sig på stan i de flesta fall inte pratade svenska, så jag valde att promenera hem istället.


Under nyårsaftonskvällen fick jag ett sms från en vän.


”Kalmars gator, torg och centralstation är inte var de varit”

 

Jag förstår precis vad som avses!


Igår skrev nyhetssajten 24Kalmar om en grupp tafsande män på Larmtorget under nyårsafton


”– Männen bildade en ring runt de unga flickorna, som kände sig väldigt trängda. De började tafsa på tjejerna, och slutade inte trots att flickorna vid upprepade tillfällen sa ifrån, säger P-O Jansson, inre befäl vid Kalmarpolisen.”


”– Männen har inte förstått svenska, eller något annat språk heller. Vi har ingen misstänkt i nuläget, men det finns övervakningskameror som vi kommer kontrollera, säger P-O Jansson.”

 

Det är väl ingen vild gissning att det handlar om unga män från något asylboende eller att det handlar om ensamkommande barn. Kalmar kommun har ju bara under 2015 tagit emot ca 220 ensamkommande män, de flesta i åldern 16-22 år. Ja, många uppger inte sin riktiga ålder.


Enligt migrationsverket statistik så utgör ca 92 procent män av de ensamkommande som kommer till Sverige. Det innebär att ca 32 000 ensamkommande är män! Vi skall nog vara väldigt glada så länge de enbart tafsar på unga flickor. Jag är dock orolig för att dessa unga män kommer få väldigt svårt med att hitta en partner i Sverige och det lär utan tvekan leda till en ökad frekvens av sexualbrott, allt från ofredande till överfallsvåldtäkter och gruppvåldtäkter.


”Kalmars gator, torg och centralstation är inte var de varit”


Jag tror att väldigt många människor ännu inte förstått vilka konsekvenser det kan komma genom den massinvandring som pågår. Tack vare Sveriges naiva och generösa flyktingpolitik. Utanförskapet kommer förändra många mindre orter väldigt mycket under de närmaste åren, inte bara större städer.


Media gör dock sitt bästa för att dölja fakta och de negativa konsekvenserna. Barometern lyfter enbart fram det positiva och blundar konsekvent för det negativa. Tafsandet på Larmtorget är ett utmärkt exempel på detta. I Barometerns artikel utelämnar journalisten helt polisen uppgifter om att männen inte förstod svenska eller något annat språk.


Det fick med andra ord inte framgå av artikeln att det handlade om utländska män.


De nya journalisterna på Barometern inskolas väldigt kvickt i det politiskt korrekta klimatet som råder på Barometerns redaktion.


Jag mejlade några frågor till Barometerns journalist igår kväll men han har valt att inte svara på mitt mejl.


Ibland mörkar till och med Barometern ”positiva” nyheter som beror på massinvandringen men det återkommer jag till under kommande vecka när jag fått lite svar på mina frågor.


UPPDATERING


Journalisten på Barometern har svarat enligt nedan.


Hej Thoralf!

 

Polisen valde att inte gå ut med etnicitet och härkomst. Citatet som återges i 24Kalmars artikel är intetsägande eftersom gärningspersonerna dels inte lyssnade, dels troligen förstår något språk.

Spekulationer om deras språkliga förståelse, eller brist på språkliga förståelse, saknar därför relevans i rapporteringen.

 

Allt gott

 
Anton Lernstål | Webbredaktör & Fotograf | Barometern-OT
 
 
Min egen kommentar till Anton Lernstål
 
Polisen har ju ingen misstänkt och kan givetvis inte gå ut med etnicitet och härkomst. Poängen är ju att Barometern undanhåller att det handlar om personer med utländsk härkomst, oavsett vilket land. Genom att inte återge viktiga vittnesuppgifter i sin artikel som polisen ändå berättar.
Med andra ord menar Anton Lernstål att vittnesuppgifterna är ointressanta och saknar relevans även i polisens utredning!
 
Heja Barometern! Ni går från klarhet till klarhet.
 
 
 
Ingen bild

Lotta

2 januari 2016 16:32

Med tanke på att de flesta som kommer och har kommit hit kommer från länder där Koranen och sharia är rättesnöre är det inte så konstigt att det ser ut som det gör. I deras hemländer går de flesta kvinnor, ja till och med små flickor på några år täckta för att inte bli antastade och våldtagna av de sk männen. När så dessa sk män kommer hit där vi inte skyler oss så anser de att det är fritt fram att göra vad de vill med vår kvinnliga befolkning. Enligt Koranen är det horor som klär sig som vi gör och med horor gör man som man vill enligt samma religion. Våra politiker, massmedia och alla godhetsapostlar är medskyldiga till varenda våldtäkt och sexuellt utnyttjande anser jag. Ni har bjudit in satan till Europa i blind naiv tro att "de är som vi bara det att de inte är födda här".

Läser också rätt ofta att man jämför de islamistiska fanatikerna i IS med den person som dödade några på en skola i Trollhättan. Man kallar båda för terroristbrott. Samma personer nämner aldrig med ett ord IKEA-morden som med rätta borde jämställas med morden i Trollhättan eftersom i båda fallen väljer mördarna ut sina offer efter etnicitet. Är morden i Trollhättan ett terroristbrott så är IKEA-morden det också.

 
Ingen bild

Hulda mk1

2 januari 2016 16:45

Fruktansvärt, och värre kommer det att bli i framtiden. Men varje brottsoffer som drabbas av dessa hemska handlingar har släkt och vänner.
Så, det enda positiva av detta är att nu har SD och lokalt Thoralf kanske 200 nya sympatisörer...
Men detta kommer inte att tas tag i förrän någon politiker på väldigt hög position får sin dotter rejält utnyttjad och skadad för livet. Frågan är då given, hur mångas liv blir förstört innan detta händer. Vidrigt...

 
Ingen bild

World Traveller

2 januari 2016 16:49

Om polisen hade bemödat sig med att ta namnen på dessa tafsande muslimer så hade de kunnat jämföra dom med de namn på våldtäktsmän som kommer att hamna i den hemliga statistiken i år. Tyvärr bemödar sig väl polisen mest med att jaga ''näthatare'' på nätet, det vill säga oss som kritiserar invandringspolitiken, islam och det ökande våldet. Ni poliser som läser här, rätta mig gärna om jag har fel!

 
Ingen bild

tonton

2 januari 2016 17:29

Frukterna av den totalt sanslösa importen av islamister skrödas varje dag och minut i vårt land. Att tro dessa s.k berikare och framtidsinvesteringar ska anamma vårt sätt att leva och bli nyttiga nysvenskar så snart de kliver över gränsen, är inte naivt utan helt idiotiskt, alternativt förräderi mot Sverige och oss som ska finansiera och hålla truten så förrädarna och islamisterna kan härja vidare ohämmat.

 
Lassekolja

Lassekolja

2 januari 2016 17:32

Kan det vara så att flickorna i Kalmar inte har insett hur mångkulturellt och spännande även Kalmar har blivit, allt enligt sju av åtta Riksdagspartier?

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

Kent Petersson

2 januari 2016 17:38

Stå på dig Thoralf. Jag hade ett löfte till dig som jag brutet. Men jag tror fortfarande på namnet "DEMOKRATERNA"
Mvh
Kent

 
Ingen bild

Bo

2 januari 2016 17:53

Tafskultur, borde införas i Sv. Akademins ordlista över kultur-berikande företeelser.

 
Ingen bild

Ingemar Ekman

2 januari 2016 17:59

God fortsättning på det nya året Thoralf och alla dina läsare.
Jag hoppas att jag fattar rätt när jag läser "Vi ska nog vara glada så länge de enbart TAFSAR på unga flickor" och inte "de enbart tafsar på UNGA flickor". :)
Ha det i fortsättningen.

 
Ingen bild

Lassetorsk

2 januari 2016 18:15

@lassekolja Är du dum på riktigt?

Thoralf Alfsson

2 januari 2016 18:21

Det där får du faktiskt förklara! Vad menar du?

 
Ingen bild

Lassetorsk

2 januari 2016 18:54

@thoralf Varför ifrågasätta flickorna? Tycker det var en plump kommentar av @lassekolja.

Thoralf Alfsson

2 januari 2016 18:58

Jag tror inte lassekolja ifrågasatte flickorna, utan snarare den stora massan som bombarderas av media hur fint det är med invandringen och som tror på media.

 
Ingen bild

lassetorsk

2 januari 2016 19:15

@thoralf Det är vad du tror.

Jag ser det jag läser.
¨Kan det vara så att flickorna i Kalmar inte har insett...¨






Thoralf Alfsson

2 januari 2016 19:22

"Flickorna i Kalmar" kan vara allt mellan två och flera tusen!

 
Ingen bild

Demokratur

2 januari 2016 19:26

Tja, vad ska man säga... 87% av svenskarna, den naiva delen av folket, har ju röstat för rådande situation. Så det är väl bara att "gilla läget". Men det är ju synd om oss insiktsfulla.

 
Ingen bild

World Traveller

2 januari 2016 19:46

När detta år, 2016, är till ända kommer säkert flera hundra svenska tjejer ha blivit våldtagna, några gruppvåldtagna, svenska pensionärer misshandlade och rånade, svenska unga killar mördade. Till er som önskar er denna ''mångkultur'' som ni kallar invasionen av muslimer - är det verkligen värt det?

 
Ingen bild

Lassetorsk

2 januari 2016 19:50

@ thoralf Flera tusen säger du. Tack för ditt klarsynta svar!

 
Ingen bild

Demokratur

2 januari 2016 19:57

En tanke. För att finansiera massinvandringen så är det väl rimligt att de som stödjer massinvandringen frivilligt avstår bidrag, pensioner, sjukvård, skola osv. Vi andra ska inte behöva betala för förödande beslut fattade av sverigefientliga oikofober.

 
Ingen bild

Tony

2 januari 2016 20:16

Flyktingsmugglare och ett menlöst rättssystem och
dess företrädare i Sverige har gett dessa bastarder
intrycket att Svenska kvinnor kan behandlas som horor,
och så länge som det tafatta rättssystemet inte sätter
ner foten kommer oförskämdheterna att
fortsätta, det är ingen slump att våldtäkterna i Sverige
snart är flest i världen!

 
Ingen bild

dajevlar

2 januari 2016 20:23

*suck*... att det fortfarande finns folk som med näbbar och klor, hammare och tång, fortfarande försvarar och försöker övertyga att "det är bra att folk söker sig till oss",eller "vi har det så bra, självklart ska vi hjälpa alla som vill ha hjälp" - och inte inser det faktum att det inte blir bra allt det som sker (strunta i vi och dom, rasism eller inte, välfärd eller fattigdom osv).... ser ni inte att en polarisering sker. Folk vill leva vidare, jobba, uppfostra barn.... vi har bara ett liv som håller ca 80-90 år - kanske vill vi fortsätta som vi var uppfostrade att göra, innan vi går hädan. Tvinga oss inte att delta i eran agenda.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

2 januari 2016 20:54

Jag tror att Lassekolja var ironisk i sin kommentar.

För det brukar ju alltid underförstått vara svenskarnas fel enligt massmedia. :/

 
Ingen bild

pepp

2 januari 2016 21:46

Hej Anton! Jag vet att du läser här och jag hoppas att du är stolt över att skydda dessa brottslingar som begår brott på våra svenska tjejer och systrar. Jag hoppas att de ryggdunkningar du får för att presentera den politiskt korrekta bilden av verkligheten väger upp för de moraliska medlöparbrott du begår genom att inte rapportera om verklighetens konsekvenser av den politiska korrektheten.

Allt gott!
Pepp

 
Ingen bild

Göta

2 januari 2016 21:58

"SVENSKA MEDIER BORDE LÄRA SIG SKILLNADEN PÅ ATT FLY OCH ATT FLYTTA"
skriver f.d KTH-professorn Per Kågeson i en artikel i dagens SvD.
Kågeson var aktiv medlem i VPK (Vänsterpartiet Kommunisterna) 1970-1982
och han var socialdemokrat mellan 1985-2008. (Allt enligt Wikipedia).

Hur som helst är det en klart läsvärd artikel, där Kågeson påpekar det absurda i att våra svenska medier inte har några som helst problem att beteckna personer som t.ex illegalt försöker ta sig från Latinamerika till USA för den korrekta benämningen MIGRANTER, men däremot konsekvent KALLAR ALLA SOM TAR SIG ÖVER MEDELHAVET TILL EUROPA FÖR "FLYKTINGAR".

Han skriver också att (citat:) "Inte sällan anförs Karl-Oskar och Kristina som skäl för Sverige att betrakta även migranterna som flyktingar. Mobergs romanfigurer ville lämna fattigdomen, men de flydde inte för sina liv. Dessutom var deras flyttning del av ett stort koloniseringsprojekt som byggde på fördrivning eller utrotning av den amerikanska ursprungsbefolkningen." (slut på citatet.)

Just det, och jag vill påpeka att det som nu pågår i Sverige och Europa är exakt samma sak! Det är ett stort KOLONISERINGSPROJEKT som kommer att resultera i FÖRDRIVNING/UTROTNING AV DEN SVENSKA BEFOLKNINGEN, liksom även utrotning av den inhemska befolkningen i de flesta EU-nationerna. Naturligtvis också med utbyte av vår kristna religion till islam med ständiga inbördeskrig mellan Shia- och Sunnimuslimer, precis som de ständigt pågående inbördes striderna i MENA-länderna.

http://www.svd.se/viktig-skillnad-mellan-flykting-och-migrant/om/svenskt-flyktingmottagande




 
Ingen bild

sarak

2 januari 2016 22:25

Sett bussbiljetterna i Kalmar blivit dyrare? Men det drabbar ju inte våra "nya" innevånare.

 
Ingen bild

Tomas

2 januari 2016 22:40

Rubriken skulle kunna lyda. Tafsande utländsk man på Kalmar stadsbiblioteket. För ca en månad sedan besökte jag Stadsbiblioteket i Kalmar efter en stund läsning, blev jag avbruten av en tjej som skrek "Tafsar du på mig en gång till så ringer jag polisen"

 
Ingen bild

Lena

2 januari 2016 22:50

Jag tror inte att de som försvarar massimmigrationen KAN SE konsekvenserna och problemen av att 90% av de ensamkommande är ynglingar/unga män med höga halter av i kombination med testosteron hormoner samt taskig medeltida kvinnouppfattning. Det kan vara förödande för en ung snygg tjej. Tror dock att 7K försvararna kommer att förbli i det stadiet ända till det HÄNDER deras EGNA något. Jag börja se förändingen nu hos en del kvinnor som hört från bekanta vad deras bekantas döttrar blivit utsatta för. Hur de öppet kritiserar inflödet, trots att de för ett år sedan röstade på något 7K parti.

Det är bättre att tala med/varna alla yngre flickor för detta. Det är svårt när man är ung och kanske blir smickrad av uppmärksameten, att då undvika eller gå över på andra sidan gatan närhelst de möter dessa klungor av utlänska s k pojkar (som i mina ögon är män).
Men i och för sig SKA VÄL SAMHÄLLET vara så funtat att man kan stanna upp som tjej på gatan på väg någonstans, att kanske stå och "snacka" med andra utan att bli antastad.

Men för all del även äldre kvinnor behöver se upp och inte "nattvandra" eller göra sådant man kunde för 20 år sedan.

Myndigheterna har inga resurser, idag är det viktigt att vara på sin vakt. Tror att många kommer att "gå åt". Detta tack vare slappa politiker.

 
Stefan K

Stefan K

2 januari 2016 22:54

Det finns en poäng i det du skriver om antalet ensamkommande ungdomar och unga män.

Vilka rykten har lockat dem hit och vad förväntar de sig?

Är du i åldern 15-25, saknar partner och kommer från ett land där flickor/kvinnor ses som objekt man kan hantera hur som helst, finns det risk att man utnyttjar situationen till egen fördel och struntar i att västvärlden har andra regler än hemlandet.

Har vi inte läst om för många fall där nyanlända män från vissa områden är delaktiga i våldtäkter och sexuella trakasserier?

Journalisten du mejlade har fel om att detta är irrelevant.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Hulda mk1

2 januari 2016 23:25

Inser inte dessa pk-journalister att detta kan drabba någon flicka eller kvinna i deras närhet? Mor, syster, flickvän eller annan nära? Skäms! Gör om och gör RÄTT!

 
Ingen bild

Vaken

2 januari 2016 23:29

Käpprätt @ h-e! Vi behöver en ny regering punkt och slut.
Ynkryggar är vad de är hela bunten som inte kan säga som det är utan att hymla, mumla och göra omskrivningar istället för att medverka till att sprida INFORMATION och ta ställning för rättvisa! Detta kan bara hända i dagens rosenröda Sverige! Det är verkligen ytterst allvarligt att saväl press som polis inte ställer upp för de utsatta - oavsett kön! Här gäller det att sprida information om vad som är acceptabelt, lagligt och likaledes vad som INTE accepteras! Vi vet av bittra erfarenheter i Norge och Finland exakt vad som är att vänta. Detta maste till varje pris stoppas och vi FÖRUTSÄTTER att saväl polisväsende som media medverkar i denna process!! Dags att vakna!!

 
Lassekolja

Lassekolja

2 januari 2016 23:44

@Lassetorsk, kan bara hoppas att Du är ensam att inte förstå mitt kanske något plumpa skämt!?! Generationsfråga? Jag är 70.

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

Häpp

3 januari 2016 00:13

Avsätt en journalist som inte kan relatera varken sanning eller verklighet!

 
Ingen bild

tonton

3 januari 2016 00:20

Göta, heder åt ett ytterst klarsynt inlägg, kommunisten till trots. Att däremot tro att vår s.k skiteliten ska ändra uppfattning när (inte om) de själva drabbas av islamistinvationen är naivt -se bara på Anna Lind som blev ihjälstucken av en berikande nysvensk. Man lagförde inte ens släktingar som gömt honom under jakten -helt ok således...

 
Ingen bild

Japp detta var ironi!

3 januari 2016 03:33

@Lassekolja!

Ironi i dessa dagar är oerhört svårt att tolka,då vi är förgiftade och hjärntvättade av PK-Vänsterextremist landet Moder Svea alias Sverige!
R.I.P
Jag gråter invärtes varje dag!

 
Ingen bild

Demokratur

3 januari 2016 08:04

Såg att SKL tycker att Sverige ska översvämmas av fler ekonomiska migranter. Samtidigt är det katastrof i flyktinglägren i närområdet. Vi kanske skulle ta resurserna från lyxmigranterna här och satsa i närområdet istället... Hjälpa oerhört många istället för oerhört få. Och samtidigt värna Sverige. Men det är tydligen rasistiskt enligt PK. När man läser SKL vill man bara bort från detta "land".

 
Ingen bild

Ludvig

3 januari 2016 09:19

Tack för upplysningen! Det var som jag misstänkte.

 
Ingen bild

Bo

3 januari 2016 10:31

Så Thoralf är du 100% säker på männens identitet och i så fall hur kommer det sig?
Media skall väl hålla sig till sanningen?
Nyhetstexter säger nämnligen ingenting om detta!

Thoralf Alfsson

3 januari 2016 11:32

Bo

Läs vad polisen säger och försök sedan tänka!

 
Ingen bild

Åke

3 januari 2016 10:41

Heja Thoralf & Gott Nytt....

Utan dig vore världen fattig på "riktiga" nyheter!!
Det är märkligt...Allt verkar vara svart eller vitt.Antingen så ska man vara vänster-extremist, eller så jädrans långt åt höger du kan komma, för alla andra åsikter däremellan som betraktas av en normal människa som sunda, blir man både dömd och hängd för....

Thoralf Alfsson

3 januari 2016 11:33

Åke

Ge gärna tre exempel på detta!

 
Ingen bild

Christer

3 januari 2016 11:09

Jag vill också kommentera SKL:s inlägg i flyktingfrågan. Sverige kan ta emot betydligt fler om vi bara fördelar mottagandet jämnare, är budskapet. Dessa verklighetsfrämmande personer är iofs goda valarbetare åt SD, men jag tror att de flesta klarsynta människor tar sig för pannan. Hur ska detta sluta när alla dessa flyktingar skall kommunplaceras, när det statliga 2-åriga stödet upphör, och dessa människor skall försörjas via kommunernas försörjningsstöd. Utanförskapsområdena växer ytterligare när allt fler skall försörjas av allt färre.
SD kan växa om man ligger i framkant i debatten och lämnar förslag till lösningar. Indraget medborgarskap för kriminella är ett sätt. Att på ett demokratiskt sätt "köpa ut" personer som aldrig kommer att vara i närheten av en egen försörjning, och som aldrig lärt sig språket, är en annan. Det är ingen lätt uppgift som våra ansvarskännande politiker står inför. Det är en tungt jobb som väntar, allt för återskapa ett Sverige som våra barnbarn kan känna trygghet och tillförsikt för att växa upp i.

Thoralf Alfsson

3 januari 2016 11:34

SKL:s ordförande och vice ordförande är socialdemokrater. Mer behöver knappast sägas!

 
Ingen bild

Observer

3 januari 2016 11:18

SKL står nu och trumpeterar ut att Sverige kant ta in ä n n u fler.
..Det räcker tydligen inte för dess ansvariga som de senaste 30 åren försnillat ca 1 miljon per Svensk (Historiens kanske största svindleri -Man får gå tillbaka till Romartiden för att se något liknande!) ..Nu vill de ta mer av dig Svensk!
VI har anställt SKL. VI avlönar dem FÖR ATT TILLVARATA V Å R A INTRESSEN! ..I första hand.

DE HAR BEGÅTT TROLIGEN VÄRLDENS STÖRSTA TROLÖSHET MOT HUVUDMAN.

Det är faktiskt otroligt att de ens får gå lösa som fria människor idag, -De ansvariga för detta.

 
Ingen bild

Hasse

3 januari 2016 11:49

Barometerns "nya" journalister verkar var ett riktigt bottenskrap, politiskt korrekta och möjligen inskolade av "palestinaschalen" Blank? Det är så bedrövlig journalistik numera i Barometern så jag skäms nästan att jag prenumererar på tidningen. Intressant att läsa tidningsstatistiken(TS)för 2015, jag tror de har tappat många läsare under året

 
Ingen bild

World Traveller

3 januari 2016 11:51

Bo tror att de tafsande männen kan ha varit eskimåer.

 
Ingen bild

GB

3 januari 2016 12:04

Tänk om denna handling utförts av etniskt svenska unga män.
Feminister, vänsterpartister och miljöpartister hade redan idag uppmanat till ett protestmöte på Larmtorget. Nu är det invandrare och då är det dödstyst från det hållet, märkligt eller det kanske det inte är när man tänker efter.

 
Ingen bild

Motstånd

3 januari 2016 12:11

Tummen upp för Lettland som halverat bidragen till asylanterna! Nu får man mindre än den knappa minilönen. Hur ska nu asylanterna kunna försörja sina släktingar i hemlandet? Det är faktiskt deras eget problem

http://www.friatider.se/lettland-halverar-bidragen-till-invandrare

 
Ingen bild

biran

3 januari 2016 12:20

Jag ser att många här väljer att kalla slöddret i slaskmedia för journalister, varför gör ni det?

 
Ingen bild

Hacke

3 januari 2016 12:43

"Det är medborgarjournalistiken som förvaltar journalistikens kärnidé."
Denna oförblommerade hyllning till den fria journalistiken framfördes idag på statsradions "God morgon världen".
Men då gällde det naturligtvis inte förhållandena härhemma utan i detta fall Turkiet. Precis som gruppvåldtäkterna i Indien är så mycket angelägnare att belysa än de eskalerande problemet i vårt land med sin vanhedrande andraplats på listan för flest våldtäkter i världen.
Förhoppningsvis blir det just alternativmedia och medborgarjournalister som Thoralf som blir traditionell medias och därmed maktetablissemangets slutliga öde en vacker dag här i den sista Sovjetstaten.

 
Ingen bild

Bo

3 januari 2016 13:02

Nej pressetik verkar inte vara din starka sida, men det krävs inte heller för att driva en blogg.

WT är det igentligen en omskrivning för White Trash?

 
Ingen bild

Henrik

3 januari 2016 14:08

Sluta tjata om att det är muslimer.
Det är folk från mellanöstern och Afrika. Det spelar ingen roll om det är muslimer eller kristna.
Titta på Elin Krantz mördare och Ikea-mördaren till exempel. Dom var inte muslimer. Oavsett religion så är detta människor som inte hör hemma i Europa!

 
Ingen bild

S-E Karlsson

3 januari 2016 14:13

Alltså det är konstaterat att det tar sju år för en invandrare att få jobb ,är invandraren 58 år när hon/han kommer till Sverige så kommer dom aldrig ut i arbete utan det blir pension direkt ,för hur många ?

 
Ingen bild

World Traveller

3 januari 2016 14:22

Daily Mail skriver att ett hjul på UKIP's partiledare Nigel Farage's bil lossnade när han körde på en motorväg i Frankrike. Hände inte något liknande dig Thoralf? Att hjulmuttrarna lossats eller nåt?
AFA finns väl i både Storbritannien och Frankrike tyvärr. De borde göras statslösa och landsförvisas!

Thoralf Alfsson

3 januari 2016 17:07

Jo, det stämmer. Men på min bil var det bara på ett hjul som hjulbultarna var lossade. På Nigel Farage bil var tydligen alla fyra hjulen lossade.

 
Ingen bild

melker

3 januari 2016 14:48

@Motstånd
Ja den största njutningen i livet år när de som har det dåligt får det ännu sämrew.

 
Ingen bild

Lotta

3 januari 2016 16:03

@Åke. Är du en sådan där naiv människa som tror att det rör sig om svenskar bara för att det står i tidningen? Du vet svenskarna som åker till Syrien eller Irak för att kriga? Eller gruppvåldtäktarna på finladsfärjan? Här får du ett litet filmklipp: http://youtu.be/bfeZbxT4Cig

Återkom sedan gärna med kommentarer om vad det som utspelar sig på klippet och om du tror dessa är svenskar eller som vi med lite sunt förnuft fattat sedan länge "svenskar".

 
Ingen bild

Adam Fredriksson

3 januari 2016 17:03

Barometern är en mycket tragisk blaska. Skulle aldrig förmå mig stt läsa dess smörja! Det mesta handlar om hur duktig Johan Persson med följe är och hur kommunen växer tack vare invandringen. 70 000 invånare är Johan Perssons mål, trots att det inte finns varken jobb eller bostäder här!

Smart!

 
Ingen bild

pierre

3 januari 2016 17:50

Funderar starkt på att få upptryckta dekaler där det står "Inget Gotamediaskit i min låda" .

Jag undrar hur lång tid det ska ta innan de 100 ensamkommande männen vi tydligen har fått till kommunen ska börja tafsa likt de gjorde i Kalmar och vem vet för den delen om de inte var med för busshållplatserna är fulla med dessa samt asylsökande.

 
Ingen bild

World Traveller

3 januari 2016 18:46

Bo, varför skulle Världsresenär betyda White Trash? Har du inga bättre argument att komma med?

 
Ingen bild

Bo

3 januari 2016 21:04

WT -Eftersom du lägger påståenden i min mun så förväntar jag mig inget annat.

 
Lotta

Lotta

3 januari 2016 21:17

@Bo

Detta klipp tillägnar jag dig. Till vilken kategori anser du dessa individer tillhör? FT? Sedan stavas det egentligen och inget annat.

http://youtu.be/bfeZbxT4Cig

 
Ingen bild

Lotta

3 januari 2016 23:04

Länken tycks inte fungera hur jag än gör?

 
Ingen bild

En småländska

3 januari 2016 23:23

@S-E Karlsson
Det tar 7-8 år för hälften av invandrarna att komma i arbete,detta har också svt o sr svårt att återge enl Tino Sanandaji, nationalekonom!!

 
Ingen bild

World Traveller

4 januari 2016 05:11

Bo, får jag fråga vilka DU tror att de tafsande männen var? Svenskar eller invandrare?

 
Ingen bild

Bo

4 januari 2016 09:52

WT -Tror gör man i kyrkan, det som är fakta är okej att skriva i tidningar.

Jag har ingen anledning att spekulera i männens ursprung, finner inte detta relevant.

Thoralf Alfsson

4 januari 2016 10:46

Inte relevant? Så resonerar de riktigt fega!

 
Ingen bild

World Traveller

4 januari 2016 11:34

Bo, läs Thoralfs kommentar och begrunda. Försök att debattera på ett vuxet sätt och kom med egna förslag på samhällsproblemen som diskuteras här inklusive problemen med de nyanlända muslimernas kvinnosyn. Deras beteende på nyårsafton tyder på att de mycket väl kan vara blivande våldtäktsmän, om de inte redan är det. Jag hoppas att den skrämmande våldtäktsstatistiken med överfallsvåldtäkter och gruppvåldtäkter i Sverige berör dig?

 
Ingen bild

Bo

4 januari 2016 13:20

Att debattera vuxet är att hålla sig till sanningen. Att spekulera och fabulera tycker jag är fegt och tillhör varken media eller seriösa politiker.

Angående våldtäkter och våld i nära relationer så är detta inte enbart ett muslimskt problem. Majoriteten av de våldsutsatta kvinnor som jag träffar på akuten har blivit utsatta av svenska män. Jag tycker att detta är ett ämne som förtjänas att tas ett större allvar en att enbart beskylla en grupp människor för problematiken, det löser inte problemet med vålds och sexuellt utsatta kvinnor om man nu är intresserad av det.

 
Ingen bild

World Traveller

4 januari 2016 16:44

Bo, jag hade tänkt lägga till att du inte behöver nämna ''majoriteten av våldtäkter sker i nära relationer av svenska män'. Det är det standardsvar vi har hört i tio års tid nu nämligen. Om du läser min kommentar en gång till så ser du att jag skrev överfallsvåldtäkter och gruppvåldtäkter. Om du också läser polisrapporterna så finner du att överfallsvåldtäkter begås till omkring 95% av ''män som bryter på svenska eller pratar något främmande språk'' och att gruppvåldtäkterna begås till 100% av nämnda förövare. Detta är alltså ingenting vi ska bry oss om enligt dig? Är det bättre att kritisera våldtäkterna i Indien som media gör? Sen tvivlar jag starkt på dina uppgifter att svenska män begår mer våldtäkter på sina fruar än män från Mellanöstern och Afrika. Kulturerna skiljer sig rejält och våld i alla former är betydligt vanligare i Mellanöstern och Afrika. Jag vet eftersom jag jobbar på i de områdena. Som sagt vad, sanningen bör vi alla försöka hålla sig till och ingen är perfekt. Jag har haft fel ibland men strävar efter att hålla mig till sanningen.

 
Ingen bild

Bo

4 januari 2016 19:51

WT

Och som du säkert förstår vill jag ha källa på dina uppgifter.

 
Ingen bild

World Traveller

4 januari 2016 20:09

BO, läs polisens hemsida över begångna brott! Sen kan du slänga ett öga i massmedia också. Fastän de mörkar så mycket de kan så står det ändå oftast att vid överfallsvåldtäkter är signalementet nästan alltid det jag nämnde och vid gruppvåldtäkter alltid. Du behöver inte göra dig löjlig och köra vänstertricket ''källa på det?''. Du vet likaväl som alla andra att inga svenskar drar omkring i gäng och våldtar invandrarkvinnor eller svenska kvinnor och vid överfallsvåldtäkter är invandrare skrämmande överrepresenterade. Vill du verkligen kolla källor så gå som sagt in på polisens hemsida och kolla också upp rapporterna från Norge angående överfallsvåldtäkter! I Norge ljuger media inte lika mycket som i Sverige. Så sluta spela dum!

 
Ingen bild

Lotta

5 januari 2016 10:38

@Bo
En färsk länk på hur det ser ut i Tyskland. Finns det någon anledning att tro att det skulle se annorlunda ut i Sverige?

http://www.friatider.se/j-ttelik-asylmobb-gick-till-sexattack-mot-minst-35-kvinnor-p-t-gstation

Det sista stycket är ju en blåkopia på vad som hände tjejerna på larmtorget, tycker du inte det? Sverige ligger som tvåa i våkdtäktsligan i världen. Vad tror du det beror på? Du som är så pigg på källor kan ju själv presentera lite av dessa eller gäller inte källhänvisning dig? "På akuten minsann" duger inte riktigt som källa.

 
Ingen bild

Bo

5 januari 2016 12:39

WT vänstertricket, skulle du säga det om du skulle köpa en bil och ville se dokumentationen? Nej jag hittade inte på polisens du är för vag.

Lena träffar du några våldsutsatta kvinnor själv, eller räcker det med rykten för att du skall måla upp din verklighet?

 
Ingen bild

Lotta

6 januari 2016 00:35

@Bo
Rykten? I vilken verklighet lever du? Tvåa i världen på våldtäktslistan är inget rykte hur gärna du än vill det. Var är dina källor till dina påståenden?

 
Ingen bild

Lotta

6 januari 2016 09:20

@Bo
Såg du nyheterna igår där man tog upp det du kallar rykte? I inslaget intervjuades både en polis och ett av alla offren som blev utsatta för "ryktet". Handen på hjärtat, är det inte dags att du tar av dig de rosafärgande glasögonen och ser verkligheten som den är?

 
AndersLeander i Mönsterås

AndersLeander i Mönsterås

6 januari 2016 12:38

Statliga Sveriges Radio är man mer bekymrad över att det stora antalet övergrepp ska leda till en ökad främlingsfientlighet. Att utländska män tafsar på kvinnor är tydligen helt normalt för SR, det är ynkligt!

http://andersleander.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Annica B L

14 januari 2016 16:38

En av mina killkompisar som är kurd gick på Larmtorget i Kalmar vid 23.00-tiden med en polare. Han tyckte att det var en otrygg och hotfull stämning på torget så de gick hem. Anledningen till obehagliga vibbar var att det hade samlats ett 40-tal mena-liknande män som sjöng på arabiska och dansade runt julgranen i en ring. De övade väl sig inför tarrush som visst betyder trakasserier. Gamea betyder grupp och el-ginsy betyder sexuella. Jag har googlat de här arabiska orden så jag är inte säker på att det är en korrekt översättning. Snart kräver väl regeringen att vi svenskar ska integreras, lära oss arabiska så att asylisarna slipper lära sig svenska. Kanske vi allihopa får dansa tarrush dans runt julgranen istället för traditionella svenska?!

 
Ingen bild

Annica B L

14 januari 2016 18:29

Glömde i mitt förra inlägg om Larmtorget vid 23.00-tiden att det gällde nyårsafton 2015! Det fanns alltså tecken och föraningar om man ville se det, att något var på gång utöver det vanliga. Sedan blev det taharrush!

 
Ingen bild

Iréne

11 mars 2016 16:42

Bo!
Du är en stor störd blåögd naiv idiot som inte kan läsa. Du kanske är ett "stackars" 26-årigt ensamkommande "flyktingbarn"

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards