thoralf

Alla inlägg den 11 januari 2015

Av Thoralf Alfsson - 11 januari 2015 17:15

Har noterat att det finns en och annan ljuspunkt i det svenska mediemörkret. Anna Dahlberg skrev igår en vettig ledarartikel i Expressen där hon lyfter hotet från islam och samtidigt ger bland annat Åsa Lindeborg en känga. Hoppas att det kommer fler som vågar.


Från muslimskt håll är det däremot väldigt tyst.


Det som förvånar mig stort är att det uttalande som kom från Halmstads moské inte fått någon uppmärksamhet. Rubriken var ”Attacken i Paris är en stor lögn” som publicerades den 8 januari. Den 10 januari gick man ut med en pudel och kallade det hela för ett ”socialt experiment” samtidigt som man tog avstånd från terror.


I mina ögon har Halmstad moske ingen trovärdighet. Om man googlar Halmstad moské så upptäcker man att ingen tidning tagit upp den horribla texten från den 8 januari. Mycket märkligt! Medias tolerans är stor mot vissa personer och grupper i samhället! Då syftar jag inte på SD och dess medlemmar.


 


SvD hade igår en ”tycka synd om muslimer” artikel. Man får nästan känslan av att det inte är rätt att skulden läggs på islaamsk extremism när man läser ovanstående text.

Att muslimer dödar muslimer är ju ganska märkligt då man säger sig vara utövare av fredens religion. Dessutom har man ju problemet i egna händer men ändå tycks man inte kunna hantera våldet och dödandet i islams namn. För mig framstår islam absolut inte som fredens religion, utan något som man måste ta avstånd ifrån och i så stor utsträckning som möjligt hålla utanför Sveriges gränser.


Den som har skrivit SvD-artikeln har dock haft lite bråttom och missat att siffrorna inte gäller förra året, utan för 2013. Risken är väl stor att siffrorna och statistiken ser än värre ut för 2014. Jag har tidigare skrivit om rapporten som SvD hämtar sina uppgifter ifrån i ett blogginlägg.


Men det skadar inte att lyfta fram några grafiska diagram från rapporten. Diagram som egentligen inte behöver någon ytterligare kommentar. De talar för sig själva.


Fredens religion toppar statistiken!


 


Jag skulle gissa att hela ökning omfattar fredens religion!


  


Är det inte islamister som utför terrorattackerna så är det kommunister. Sedan har Vänsterpartister mage att påstå att det är högerextremister som står för våldet. Bara för att det passar Vänsterpartiets agenda. Snacka om att gå vilse i sin egen kommunistiska sörja.


 


Den enda logiska slutsatsen borde vara att hålla islam och kommunism utanför landets gränser för att få ett fredligt land att leva i och som kan utvecklas positivt och inge trygghet.


UPPDATERING!


I kvällens Agenda gjorde Richard Jomshof ett väldigt bra jobb. När han krävde att ISIS-islamister skall förlora sitt medborgarskap i Sverige var det en tydlig markering. Mona Sahlin sa blankt nej till detta krav. Uppenbarligen välkomnar de rödgröna alla ISIS-islamister tillbaka till Sverige efter sitt mördande i Syrien och Irak. Där visade Mona Sahlin sin svaghet och feghet inför islam!


Vilken naiv Anders Ygeman, inrikesminister! Som tror att man kan stoppa islamister med en demonstration!


Har Fredrik Önnevall sådana fördomar eller är han bara okunnig?


Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards