thoralf

Direktlänk till inlägg 11 januari 2015

ÄR DET INTE ISLAMISTER! ÄR DET KOMMUNISTER!

Av Thoralf Alfsson - 11 januari 2015 17:15

Har noterat att det finns en och annan ljuspunkt i det svenska mediemörkret. Anna Dahlberg skrev igår en vettig ledarartikel i Expressen där hon lyfter hotet från islam och samtidigt ger bland annat Åsa Lindeborg en känga. Hoppas att det kommer fler som vågar.


Från muslimskt håll är det däremot väldigt tyst.


Det som förvånar mig stort är att det uttalande som kom från Halmstads moské inte fått någon uppmärksamhet. Rubriken var ”Attacken i Paris är en stor lögn” som publicerades den 8 januari. Den 10 januari gick man ut med en pudel och kallade det hela för ett ”socialt experiment” samtidigt som man tog avstånd från terror.


I mina ögon har Halmstad moske ingen trovärdighet. Om man googlar Halmstad moské så upptäcker man att ingen tidning tagit upp den horribla texten från den 8 januari. Mycket märkligt! Medias tolerans är stor mot vissa personer och grupper i samhället! Då syftar jag inte på SD och dess medlemmar.


 


SvD hade igår en ”tycka synd om muslimer” artikel. Man får nästan känslan av att det inte är rätt att skulden läggs på islaamsk extremism när man läser ovanstående text.

Att muslimer dödar muslimer är ju ganska märkligt då man säger sig vara utövare av fredens religion. Dessutom har man ju problemet i egna händer men ändå tycks man inte kunna hantera våldet och dödandet i islams namn. För mig framstår islam absolut inte som fredens religion, utan något som man måste ta avstånd ifrån och i så stor utsträckning som möjligt hålla utanför Sveriges gränser.


Den som har skrivit SvD-artikeln har dock haft lite bråttom och missat att siffrorna inte gäller förra året, utan för 2013. Risken är väl stor att siffrorna och statistiken ser än värre ut för 2014. Jag har tidigare skrivit om rapporten som SvD hämtar sina uppgifter ifrån i ett blogginlägg.


Men det skadar inte att lyfta fram några grafiska diagram från rapporten. Diagram som egentligen inte behöver någon ytterligare kommentar. De talar för sig själva.


Fredens religion toppar statistiken!


 


Jag skulle gissa att hela ökning omfattar fredens religion!


  


Är det inte islamister som utför terrorattackerna så är det kommunister. Sedan har Vänsterpartister mage att påstå att det är högerextremister som står för våldet. Bara för att det passar Vänsterpartiets agenda. Snacka om att gå vilse i sin egen kommunistiska sörja.


 


Den enda logiska slutsatsen borde vara att hålla islam och kommunism utanför landets gränser för att få ett fredligt land att leva i och som kan utvecklas positivt och inge trygghet.


UPPDATERING!


I kvällens Agenda gjorde Richard Jomshof ett väldigt bra jobb. När han krävde att ISIS-islamister skall förlora sitt medborgarskap i Sverige var det en tydlig markering. Mona Sahlin sa blankt nej till detta krav. Uppenbarligen välkomnar de rödgröna alla ISIS-islamister tillbaka till Sverige efter sitt mördande i Syrien och Irak. Där visade Mona Sahlin sin svaghet och feghet inför islam!


Vilken naiv Anders Ygeman, inrikesminister! Som tror att man kan stoppa islamister med en demonstration!


Har Fredrik Önnevall sådana fördomar eller är han bara okunnig?


 
ANNONS
 
Ingen bild

Martin

11 januari 2015 17:51

Bra artikel.
Sen kan man väl i viss mån skylla terrordödandet i Irak och Afghanistan och möjligen i viss mån i Syrien på USA?

 
Ingen bild

Lars Rosén SD Kalmar

11 januari 2015 18:12

Runt 30 personer på årsbasis behövs för att hålla koll på en enda misstänkt terrorist hävdar SVT - reporten Christian Catomeris. Sov gott.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

11 januari 2015 18:19

Det har uppstått ett delicat problem för hela PK-rörelsen !
Nu ska medier med ökad hotbild skyddas från islamistterrorn.
Som jag förstår måste det vara först och främst vara islamkritiska tidningar och SD,såsom Avpixlat,Fria Tider,Nya Tider SD-kuriren m,m,
Ska bli intressant !

 
Ingen bild

Hulda mk1

11 januari 2015 18:36

Annat ämne. Björn Söder råkade illa ut idag. På flyget till Folk och Försvar, hamnade han intill Jonas Sjöstedt...

 
Ingen bild

Lars Rosén SD Kalmar

11 januari 2015 18:37

Ca 80 personer utgör ett hot mot Sverige hävdar SÄPO. Dvs 80 gånger 30. Har Säpo dom resurserna ca 2400 personer för att bevaka dessa ca 80. Sov gott.

 
Ingen bild

carl

11 januari 2015 19:00

Richard Jomshof borde INTE ställa upp i Svt programmet agenda. svt kommer göra allt för att framställa sd som onda. och det skapar bara hat.

bästa vore om jomshof ställde in pga extrem hotbild. det skulle väcka det sovande folket mer. om sd inte kan ta sig till sv-studio hur skall då folk väga åka buss och tåg, handla i storköp mm

Thoralf Alfsson

11 januari 2015 19:05

Delar inte din uppfattning. Det bästa är att i direktsändning få framföra våra åsikter. Det klarar Richard Jomshof väldigt bra!

 
Ingen bild

Tony

11 januari 2015 19:24

Vår trögtänkte statsminister befinner sig ju i Paris för
att manifestera mot terrordåden där, men här hemma fortsätter
han att utan kontroll släppa in folk från jordens alla hörn.
Vad får honom att tro att bara destinationen är Sverige så
är det bara godhetens företrädare som söker sig hit,
och inga terrorister, det vet han naturligtvis inte, men
den smällen får dom ta som råkar hamna i vägen för sådana
individer!

 
Ingen bild

Stefan A.

11 januari 2015 20:05

Med hundratusentals "borttappade" svenska pass och 40-50 000 papperslösa som man inte vet ett dugg om, så är det nog inte bara 80 återvändande IS-krigare som kan vara ett hot, bara att fråga efter ID-handlingar anses ju av vänsterliberala media både kränkande och rasistiskt.
SVT kör på väldigt i kväll, först ett program där vi i SD kommer att klumpas ihop med Grekiska nazister, sedan Måna Muslim i agenda som kommer att göra allt för att skuldbelägga SD för dåden i Frankrike.
På folk o försvar står man och pratar om inkludering, samtidigt som, i vilken gång i ordningen vet jag inte, SDU nekas medlemskap samtidigt som extremvänster är välkommen, världen är galen och mest galen är Sweden....

 
Ingen bild

Martina

11 januari 2015 20:09

Tråkigt att SvD hade denna artikel för det är en av få tidningar som fortfarande går att läsa men jag måste fråga hur de tänker: är det ok att islamsk terror drabbar västvärlden ibland eftersom den normalt sett annars mest drabbar muslimska länder så det gör att det är mycket mer synd om muslimerna? Hm, kanske de som tillber Allah och profeten isf borde ta sig en funderare över vad deras religion egentligen står för!

 
Ingen bild

Hulda mk1

11 januari 2015 20:26

Det blir synd om Mona Sahlin i kväll. Jomshof är en oerhört skicklig debattör!

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

11 januari 2015 21:03

Igår lyssnade jag på försvarsministern Peter Hultqvist.Han är en mästare på att glida undan fast han är relativt kraftig.
Han ger överhuvudtaget inga besked över huvud taget.
Margot Wallström,som snart är mogen för att spela in Shining 2 och skrämma livet ur Jack Nicolson,ger ett förvirrat intryck i utrikes och försvarsfrågor.
Man kan inte ha förtroende för dessa zombis till ministrar.
Alla värnar det fria ordet men ingen vet vad det betyder.

 
Nisse på Manpower

Nisse på Manpower

11 januari 2015 21:10

Håll islamister och kommunister utanför Sverige, skulle ha en dramatisk minskning av våldsamheterna.

http://thereligionofpeace.com

 
Ingen bild

Stundtahl

11 januari 2015 21:42

Miljoner människor i Europa går ut och protesterar.
-Det påstås i gammelmedia att den gigantiska manifestationen är ett uttryck för det fria ordet!?....tillåt mig vördsamt, istället tro på att dessa massor protesterar mot ett fientligt, ideologiskt efterblivet påhäng.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

11 januari 2015 22:03

Tycker nog att Jomshof kunde ha gjort bättre ifrån sig. Behöver också ha ett internationellt perspektiv på frågan.

Mona Sahlin säger att ingen föds som terrorist och det stämmer nog. Men tillräckligt många verkar kunna uppfostras till att bli det. Eller utbildas till det.

Som så ofta förr dras det upp att en övervägande stor del av alla muslimer inte sympatiserar med dessa extremister. Om så är fallet hur kommer det sig då att det är just extremister som har så mycket inflytande och styr så många stater.

Att hänvisa till Breivik som en kristen terrorist känns väldigt märkligt? Sedan anser Sahlin tydligen att Nazister är ett lika stort hot som muslimska terrorister.

 
Ingen bild

Blåsippan

11 januari 2015 22:25

Måna Muslim nämnde Breivik två gånger och programledaren som självklart avbröt Jomshof och ingen av de andra två gjorde det en gång. Märkligt att de endast kan hänvisa till en enda galning som exempel på västerländsk/"nationalistisk" terrorist då islams lista växer för varje vecka.

 
Ingen bild

Tompa

11 januari 2015 22:36

Denna man skulle utvisas från vårt land snarast möjligt
http://www.dn.se/nyheter/politik/attacken-pa-ministern-han-ar-islamist/

 
Ingen bild

Jomshof kör över Sahlin

11 januari 2015 23:06

Del 1 av 20. Hur ska våldsbejakande islamism stoppas? Intervjuer och samtal med bland andra säpochefen Anders Thornberg, inrikesminister Anders Ygeman (S) och Mona Sahlin, regeringens samordnare mot våldsbejakande extremism. Programledare: Anders Holmberg.
http://www.svtplay.se/agenda

 
Ingen bild

Stefan A.

11 januari 2015 23:54

Mona Sahlin bör förstås genast lämna sitt uppdrag, hon är fortfarande känslomässigt engagerad i dådet i Norge och det kommer att hindra henne från att vara objektiv, hon jämför utan att blinka en ensam galning med organisationer som har många tusen sympatisörer, AFA och revolutionära fronten och allt vad de nu kallar sig på vänsterkanten nämner hon öht. inte, risken är stor att våra skattepengar kommer att gå till att jaga spöken i stället för riktiga hot.

 
Ingen bild

Jomshof kör över Sahlin-Utklippt

12 januari 2015 00:23

Richard Jomshof (SD) säger att terrorproblemen beror på politikerna som står bakom ”massinvandringen” och på islam som religion.
http://www.svt.se/nyheter/sverige/vad-beror-attackerna-pa

 
Ingen bild

anonym

12 januari 2015 06:47

Jomshof är ju en ganska skärpt karl till skillnad från föredettingen från S som ju hör till de 3-4 minst bildade och mest korkade sosseledarna någonsin.

Att han kör över henne är ju närmast självklart om inte "debattledaren" konstant förbjudit honom att tala till punkt. Det enda kortet Sahlin har är ju att försöka mjölka tårar ur publiken. Folk börjar bli otroligt less på den typen av argument efter att ha hört dem tjatas de tre senaste decennierna.

 
Svensson

Svensson

12 januari 2015 06:51

Så länge den svenska regeringen daltar med islam,kan det se ut som regeringen inte tar terrorn i Frankrike på allvar.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Argus

12 januari 2015 07:47

Ja, muslimer är hårdast drabbade av terrorism - av andra muslimer. Alla muslimer är inte terrorister men [nästan] alla terrorister är muslimer. Detta är statistiskt belagt.

Gunilla von Hall är en notorisk apologet så artikeln i SvD är föga överraskande. Det som förvånar är att inte redaktionsledningen ingriper.

 
Ingen bild

Hulda mk1

12 januari 2015 07:49

Anna Dahlbergs artikel var förvånande bra, men en ropande röst i öknen hjälper föga.
Mona Sahlin borde omplaceras omgående. Hon kan inte förhålla sig neutralt till de extremisthot som finns mot Sverige. Hon lever fortfarande kvar i sin politikerroll och attackerade oproffessionellt Jomshof.
Det Breivik gjorde var fasansfullt, men han var en ensam galning. Det som sker nu runt Al-Quida, IS och andra organisationer är något annat mycket värre.

När Breivik utförde sitt dåd, stod hela samhället upp mot dådet. Nu när morden skedde i Frankrike, värnar svensk Vänstermedia den ideologi som ledde till dåden. Ingen kritik får förekomma, ingen granskning av vad som inom ideologin som utlöser dåden, ingenting...

 
Ingen bild

Anna

12 januari 2015 08:02

Mycket bra blogg! Lästips
http://erixon.com/blogg/2015/01/medier-kryper-infor-jihadisternas-vald/

 
Ingen bild

Tony

12 januari 2015 09:11

Det är nog inte mycket som befinner sig under
Mona Muslims sotade kalufs, när hon tror att hennes
tillgjorda Söderdialekt ska kunna omvända radikala
Muslimer som från födsel är marinerade i hat,att dom
blir fredliga personer efter att ha varit i kontakt med
henne? Den Donnan har väldigt hög tro på sig själv, det hade
varit bättre att ge henne en rejäl pension från början
istället för att uppfinna nya tjänster som ändå inte kommer
att ge annat än höga kostnader!

 
Ingen bild

Tony

12 januari 2015 09:28

Vi har i stort sett inget försvar av vårt land,
men likaväl tycker Margot Wallström att vi bör
sända en trupp för att utbilda? Irakier nere i
Irak? Den svenska regeringen liknar mer och mer
en hönsgård, för vad är ett försvar till för? JA
i mitt tycke till att försvara landet som man lever i,
och inte andra länders territorier!

 
Ingen bild

Tony

12 januari 2015 10:18

Istället för att bjuda in Mona Sahlin till Agenda
borde man istället ha bjudit in den Modiga Mona Walter
som själv varit Muslim och kan denna religion inifrån,
läs hennes berättelse på Exponerat över hur Muslimer
i Göteborg bjöd naiva Svenskar på Tårta och Godis
för att fira dom lyckade attentaten i Paris?

 
Ingen bild

Lärare

12 januari 2015 11:58

Tycker Jomshof klarade sig bra. Tyvärr blev han avbruten som väntat. Varför fick Sahlin börja och avsluta debatten? Journalisten var märkbart anti-sd.

Helt rätt att kunna ta tillbaka svenskt medborgarskap, när man inte uppfyller de kriterier som denna förmån ger de som flyr (reser) hit. Har inte grannländerna infört det, eller tänker...

Apropå satirteckningarna; Skulle inte säga något om det var i deras egna hemländer dessa teckningar förekom, då har dom rätt. Varje land bestämmer själva vad som är tillåtet och inte, enligt sina egna lagar.
MEN, de har ingenting att säga till om, vad gäller det som skrivs eller tecknas i andra länder. t ex i Frankrike eller i övriga Europa. Här i Europa har vi lagar och förordningar som ska följas, passar inte det, ja då kan dom återvända till sina egna länder där de passar bättre.

Vad gäller smugglaren, som tog med sig en 15-åring till Sverige, var det inte från Grekland? Men, vad jag vet är väl inte Grekland i krig? Vad händer med smugglaren och med pojken, han måste väl skickas tillbaka till Grekland eftersom det är första landet han kom till, tydligen från Syrien.

Visar vilka journalister vi har i Sverige!

 
Ingen bild

Lars Rosén SD Kalmar

12 januari 2015 13:13

Vi måste stå upp för det fria ordet, läser man i dagens tidningar. Vad bra, då kanske vi Sverigedemokrater får tala till punkt som man säger.

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

12 januari 2015 13:17

Rena straffsparken för Richard i Agenda, de andra tre (inklusive programledaren) vägrade ju att inse att problemet är ideologin islam. Sen bara pinsamma jämförelser med attentat från abortmotståndare i USA och Mona Sahlin drar alltid upp "Breivik" ett par gånger i alla debatter om islam. Richard vann debatten solklart eftersom motståndarna i princip lämnade "walk-over" och jag tror fler och fler svenskar börja inse var problemet ligger, även om det går lite väl långsamt.

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Lena

12 januari 2015 13:42

Jomshof var kanonbra igår på Agenda, trots kortare taltid än de andra och att han blir avbruten stup i ett så hinner han med att leverera. Titta en gång till ca 9 min in på länken ovan till svt play, där Jomshof säger att Jihadister som åkt för att kriga, ska fråntas sitt medborgarskap och att de har ingenting här att göra. Då mörknar Mona S ögon, hon säger ungefär så: jo det måste bli skärpta straff (det säger hon därför att hon är rädd att SD ska vinna ytterligare röster för att de konkret kan visa på åtgärder) men sedan säger hon att hon inte tror på förlorat medbogarskap. Det är många som vet att Mona är på muslimernas sida och att S eller för den delen Mona skulle verka för något som inte är till deras fördel.
Även den trevlige muslimprofessorn stod och skruvade på sig och var obekväm i diskussionen, klart han håller på de sina.

 
Ingen bild

Hulda mk1

12 januari 2015 13:50

Annat ämne. Johan Hakelius skriver ganska bra i en krönika i Aftonbladet. "Någon gång måste vi prata - men inte idag. Han har en bit kvar, men är på rätt väg.

Expressen uppmanar läsarna att ringa ett speciellt nummer för att då skänka pengar till Reportrar utan gränser. Med tanke på Expressens samröre med bla. Resachgruppen, klingar detta budskap väldigt falskt. Bättre att då stödja fristående sverigevänliga bloggar...

 
Ingen bild

lhasa

12 januari 2015 13:56

Det har uppkommit en intressant fråga som ingen, eller media, verkar vilja ta i. SÄPO säger på Folk och Försvar att de "nyligen" har stoppat två terroristattacker, nylighen är förvisso relativt så man vet ju inte riktigt hur nyligen det egentligen är.

Men det har inte, vad jag vet, varit någon stor terrorist rättegång i Sverige "nyligen". Jag antar att vi inte har börjat med hemliga rättegångar nu också och jag förutsätter att SÄPO inte bara släppade dem bakom ett skjul och gav dem nackskott.

Så vad har hänt med X antal islamistiska terrorister som SÄPO "nyligen" har stoppat? Blev det ett litet samtal med Säkerhetspolisen och sedan var saken ur världen eller?

 
Ingen bild

Olle

12 januari 2015 14:53

Angående din hänvisning till artikeln i Svd "SvD hade igår en ”tycka synd om muslimer” artikel."
Så kan i varje fall jag konstatera att religionen Islam har uppenbara problem med våld. Utifrån detta så har jag svårt att ta till mig uttrycket "fredens religion". Det är inte gonom ord utan genom handling som det räknas.
Det förekommer alltså mycket våld i den religionen och utanför.


 
Ingen bild

Lena

12 januari 2015 14:57

@Anna 08.02 och 08.04
Dick Erixon är en mycket skicklig skribent och den första länken du bifogade om att "medierna kryper inför jihadisternas våld" är mycket, mycket bra och borde läsas av alla. Den andra däremot är jag inte lika förtjust i, den är förstårs bra skriven, men jag anser att den saknar tillräcklig kunskap om vad som är källan till all denna terrorism. Vem får dessa ynglingar så dyrbara vapen och granater+ annan utrustning från?
Anledningen att jag inte läser Erixons blogg ofta är att han tycker mycket om Reinfeldt, och där är det tvärstopp för min del.

Vad gäller källan till varifrån dessa dyrbara vapen etc kommer ifrån, så kan jag rekommendera den amerikanske radiomannen m m , Alex Jones, Infowars, lyssna från den 9 /1 om man orkar sig igenom hans skräniga röst + andra utfall, men den mannen kan sin historia samt att han har enorma informationskanaler om vad som händer i nuet. Inte sjutton är han antiamerikansk eller kommunist eller socialist. Han är väldigt mycket liberal PRO AMERIKA, dvs det AMERIKANSKA FOLKET.

Han påstår att det framför allt är Jemen och Saudi tillsammans med USA som är källan till denna terroristträningsläger samt utdelande av vapen, granater etc till dessa farliga jihadister.(USA,s vice president, Joe Biden erkände i tvsän debatt för ca ett halvår sedan att de ÄR med och betalar men att de nu inte lita på sina tidigare allianser i Mellanöstern) Han påstår också att den franska underrättelsetjänsten måste ha "släppt igenom" dessa två jihadister in i Frankrike med vapen och allt. Frankrike är en av världens mest välbevakade länder , så hur skulle de kunna missat dem?.
Det finns mycket mer. Det är oerhört intressant med omvärldskunskap.

President Hollande t ex fick bara 13% i förtroende av folket för inte länge sedan. Varför då? Kanske beror det på att han sett till att ta 100% i skatt på de rika som flyr landet. Frankrike är konkursmässigt nu men har en oerhört stora militärresurser (och underrättelseresurser).

 
Ingen bild

Niklas R

12 januari 2015 15:13

Utan kommunism och islam skulle världen vara en väldigt fredlig plats. Det kan vi nog alla hålla med om.

Såg en video på Dispatch som påminde väldigt mycket om en diskussion med IRM, Slutpixlat och andra islamapologeter.

http://youtu.be/Ie1K6s02Jyk

 
Ingen bild

Gute

12 januari 2015 15:25

Finns det någon bedömning om vad det skulle kosta Sverige att ansluta sig till Nato?
Alltså i kronor, de andra följderna är svårare att sia om.

EU är ju en kostsam historia, och frågan är om det har gynnat Sverige som det var tänkt.

 
Ingen bild

lhasa

12 januari 2015 15:43

@Gute. NATO har en 2% regel i meningen att medlemsländerna skall spendera 2% av sitt respektive BNP på sitt försvar. Vi spenderar nu strax över 1% så vi skulle närmast behöva dubblera vår försvarsbudget först. Därefter tillkommer säkert en del extra, engångskonstnader, för omställningen och anpassningen till NATO standard av diverse system; vilket redan pågår till viss del på grund av våra olika samarbeten.

En, eller ett par, olika utredningar etc är en minimal extra kostnad i jämförelse.

Men som sagt; en, nästan, dubblerad försvarsbudget är den stora "kostnaden".

 
Ingen bild

Onkel Sven

12 januari 2015 16:40

Blå ögon , Fosterlandet ,Landet runt är program som jag utan saknad väljer bort ! God fortsättning !

 
Ingen bild

Anna

12 januari 2015 16:48

@lena
Vad jag har hört är många av vapnen ryska, men jag är ingen expert. Tyckerr också att Dick är för okritisk till alliansen. Jag är själv konservativ, men alliansen har förbrukat sitt förtroende vad det gäller migrationspolitiken, tyvärr..

 
Ingen bild

Pensionisten

12 januari 2015 17:08

Tjohoooo! Kolla här!
http://www.dagenssamhalle.se/nyhet/sd-klar-vinnare-i-opinionen-12982

Ser bra ut!

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

12 januari 2015 17:21

Att jämföra Breiviks skjutningar och hans bomb med skjutningarna i Paris.
Så här har jag uppfattat de olika attentaten.
Breivik protesterade mot socialdemokraterna för att han tyckte att invandringen till Norge var för hög.
Bröderna i Paris sköt för att en tidning exponerat komiska teckningar av muslimer i sina tidskrifter.
Båda dåden är avskyvärda men det finns en stor skillnad.
Likt Breivik finns många svenska som tycker att invandringen är för stor till Sverige.
Däremot finns det inte många svenskae som bryr sig när det gäller mohammedteckningar i en tidning.
Missförstå inte mig ! Båda dåden är avskyvärda !

 
thojuh

thojuh

12 januari 2015 18:36

Automatvapnen som brukar användas vid terrorbrott och inbördesliknande situationer (t ex Sverige) är ofta AK-47 alltså en automatkarbin tillverkad i Ryssland och tyvärr vida spridd över klotet. Vad övrig beväpning angår är litet känt i nuläget, men den judiska butiken och liket av terroristen var tydligen försåtsminerad, enligt pressen. Ofta är ju dom här mussarna så korkade att dom eldar upp sej själva, vilket hände vid ett attentat mot Vilks för något år sedan.

http://thojuh.se

 
Ingen bild

tant Gul

12 januari 2015 19:01


Förringa inte gangsterreligionen

Massakern på redaktionen i Paris skedde helt enligt boken. Lika äkta och islamiskt ursprungligt som ISIS alla förehavanden. Dessa krigare, Jahannam-änglar, är de äkta och riktiga muslimerna, 'grabbarna med äkta mohammad i sig'; - de fredliga och s.k moderata mussarna, som inbillar sig att de ska ta över Sverige, är bara avarter av riktiga muslimer, föraktliga skrymtare och nickedockor - quislingar till den äkta tron.

 
Ingen bild

Lena

12 januari 2015 20:54

@Anna 16.48
Det är nog den andra sidan dvs Syrien eller de som strider på Assads sida i Syrien som har ryska vapen. Ryssland står bakom Syrien och även Iran i denna konflikt.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

12 januari 2015 21:31

Folket i Dresden reser sig mot invandrarvansinnet.
När ska sveriges folk visa att dom vaknat till liv ?

 
Ingen bild

tant Gul

12 januari 2015 22:45

andra och viktigare delen av mitt inlägg råkade falla ifrån - här är det:
- - - - - - - - - - - - - -
Historien om mordet på profeten Mohammads kritiker, poeten 'Kaab ibn`ul Ashraf' finns i Haditen Sahih Al Bukhari, bok 59, no 369 och gällerI även i nutid som den grundläggande motivationen för och bud på mord på kritiker av Islam och Profeten.

 
mig

mig

13 januari 2015 03:44

Brejvik var en ensam galning och har ingenting med islam eller religioner att göra.

http://sverige

 
Ingen bild

Tony

13 januari 2015 08:50

Och ändå försöker man att koppla ihop Brejvik med
SD, vilket är märkligt för det enda parti han varit
medlem i är kommunisterna? Känner man i det partiet
inte igen sina sympatisörer?

 
Ingen bild

Himmelmo

16 januari 2015 15:12

Jag minns när vi tog emot Iranska muslimer 80 talet
vi/jag personligen ställde upp med behövlig hjälp, jag tog sedan avstånd från dessa män,dom hade sjuk kvinnosyn om svenska damer,och att öppet deklarera hur Naiva Svenska myndigheter var/är?Iranierna påstod dom var sluga som rävar, ayatollan från Iran menade att det skall finnas färdiga terrorfamiljer med många barn barnfödslar i varje byhåla,vet ej hur Iranierna dagsläget/ svenska myndigheter hade koll på Iranerna .

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se