thoralf

Direktlänk till inlägg 18 november 2014

GLOBALT TERRORISM INDEX

Av Thoralf Alfsson - 18 november 2014 12:58

Hamas hyllar nytt terrordåd i Israel som dödat minst 4 personer i en synagoga. Det är en organisation som den rödgröna regeringen nyligen indirekt gav legitimitet genom att erkänna Palestina som en stat. Enligt min mening fullständigt vansinnigt.


En ny rapport om global terrorism visar att 82 procent av alla terroristattacker sker i endast 5 länder. Irak, Syrien, Afghanistan, Pakistan och Nigeria. Talibaner, al-Qaida, Bok Haram och ISIS står för de flesta terrorattackerna.


Men det är inte muslimer som begår dessa terrorattacker? Om man skall tro andra muslimer uttala sig. Visst är det spännande förklaringar.


Se klippet med dessa fakta och de märkliga slutsatserna!


 
 
Ingen bild

Hulda mk1

18 november 2014 14:46

De tre första raderna i detta inägg passar väldigt bra in på vad jag tänkte när jag hörde om detta attentat förut idag.

Nu har de (onmämnbart ord) fått vatten på sin kvarn pga. Sveriges erkännande av Palestina. Nu har oskyldiga människors blod stänkt på Löfvens regering.
Det är också märkbart tyst i kvällspressen om detta illdåd. Märkligt...

Att Muslimska terrororganisationer nu ökar och ökar sina aktiviteter är väldigt oroväckande. När kommer världens demokratier att sätta ned foten?
Hur många människoliv behövs för ett ingripande?
Hur många människoliv kommer ett ingripande kosta?

Bekämpandet av Nazismen kostade enorma mängder människoliv.
Bekämpandet av Kommunismen pågår fortfarande och vållar stora lidanden.
När blir det Islams tur..?

 
Lassekolja

Lassekolja

18 november 2014 15:52

Instämmer med @Hulda mk1! På TV-nyheterna ikväll kommer förmodligen Margot Wallström förklara för "Die dumme Schweden" att "hade inte vi, som representerar "det goda Sverige" erkänt Palestina, ja, då hade allt blivit ännu värre"!
I Riksdagsdebatten (tror det var den 12nov.) kunde vi höra ett stort antal 7-klövare ta replik på ett antal Sverigedemokraters kärnfulla anförande. Det var en skrämmande upplevelse att höra hur fruktansvärt naiva "politiker", som fått hela 87% av svenska folkets röster. Det finns all anledning att vara djupt orolig för våra barns och barnbarns framtid. Detta vansinne måste få ett slut och de enda, som kan åstadkomma detta är ett Sverigedemokraterna med >50% av rösterna, så snart som möjligt!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Niklas R

18 november 2014 16:08

Alla muslimer är inte terrorister. Men de flesta terrorister är muslimer.

Hmmm... undra varför?

 
Ingen bild

Jama'at Khana

18 november 2014 16:23

Vi sverigemuslimer för Fred och Rättvisa arbetar för att bli en av de främsta organisationerna i Sverige och Europa inom freds-, säkerhets- och mångfaldsfrämjande på global basis, grundad på heliga islamiska principer, rättvisa och mänskliga rättigheter samt för att islam ska fortsätt tillväxa för att bli en naturlig del av Europas kulturarv.
https://sv-se.facebook.com/pages/Svenska-Muslimer

 
Ingen bild

jonte bergström

18 november 2014 16:55

Så bäste Jama'at, vad föredrar du och er organisation; Demokrati eller Sharia?

 
Ingen bild

soseHycklare

18 november 2014 17:11

Under andra världskriget fjäskade Svenskarna för Hitler. Idag fjäskar de för Terrorister.

 
Ingen bild

tant Gul

18 november 2014 17:16

Farbror Kolja!
"Die dummen Schweden" skall det vara - pluralis nominativ, svag adjektivböjning.

 
Ingen bild

SM811

18 november 2014 17:20

@Jama'at
Hoppas att det aldrig kommer att inträffa. Islam är inte förenligt med demokrati.

 
Ingen bild

Hulda mk1

18 november 2014 17:25

Fred och rättvisa. Givetvis på Muslimska villkor. Fred när alla är Muslimer och rättvisa endast mellan Muslimer, dvs Muslimska män.
Jämställdhet mellan könen, det är garanterat inte intressant...

 
Ingen bild

Sven

18 november 2014 17:37

Vad är det du inte fattar i klippet om terrorism?

Frågar är om Israel varit för snälla och tillåtande mot muslimerna för att skapa en grogrund för Hamas och palestinsk terrorism, eller har de varit för hårda...

Svår fråga,

Samma resonemang kan man applicera på Tyskland efter första världskriget, var omvärlden för snäll, generös och tillåtande mot Tyskland som banade vägen för Hitler, eller var det för hårda efterkrigskrav i samband med den ekonomiska nedgången i Europas ekonomi?

Vänligen
/Sven

 
Ingen bild

Lotta

18 november 2014 18:08

@Jama'at Khana

Finns det något land i världen där tillstånden som ni arbetar för råder idag? Om svaret är nej undrar jag varför ni tror att något som inte ens går åstadkomma i något enda land i världen där det endast bor muslimer skulle gå att genomföra i Sverige? Om svaret är ja undrar jag vad ni gör här om ni redan har ett mönsterland enligt era heliga principer någon annanstans på jorden?

 
Lassekolja

Lassekolja

18 november 2014 18:18

@tant Gul OK! Danke schön für dein Hinweis!(Hoppas det blev rätt nu!) Dina kunskaper imponerar! Är du tysk? Jag får väl erkänna att mina grammatiska kunskaper kunde varit bättre men har trots brister klarat mig bra tack vare att jag har läst tyska under fyra år i realskolan på 50-talet samt vistats i Tyskland ca femton "nettoår".

http://www.status.st

 
Ingen bild

Lena

18 november 2014 18:33

@ Jama´at Khama
Jag tror inte muslimerna är kompatibla med oss svenskar och inte är vi intresserade av ert falska tal fred o rättvisa heller, det är bara täckord för muslimsk dominans. Du verkar vara en översittare och svenskhatare som inte alls arbetar för fred o rättvisa. Vilken fred o rättvisa finns det i att expandera sin religion och införa sharialagar här i vårt land? Vi i Sverige och övht i större delen av Europa är/har alltid varit människor som hyllat FRIHETEN. Om du är avundsjuk på vår frihet kanske du ska åka hem igen och kämpa för det i ditt eget område. Ni araber är lika mycket översittare som amerikanerna är - och lika duktiga på att prata skit! Det är därför ni ständigt är i krig med mänskligheten!

 
Ingen bild

World Traveller

18 november 2014 18:52

Om man överhuvudtaget måste ha nån religion så är väl Buddhismen den fredligaste, men även buddhister krigar och begår brott. Jag tycker det är märkligt att vuxna människor tvunget måste ha sagoböcker som talar om vad de får och inte får göra. Ska det vara så svårt, att utan en bok, veta vad som är rätt och fel? Jag har läst bibeln och koranen. Bibeln är ganska intressant ur historiskt perspektiv. Man får veta lite om livet i Mellanöstern på gamla dar och där föddes en snubbe som hade bra ide'er om vad som var rätt och fel och han fick en liten fan-club som sedan blev en religion. Koranen har stulit mycket från bibeln men tagit bort alla delar om kärlek och tacksamhet och ersatt dom med påbud om att döda eller förslava icke-muslimer. Islam är väl för övrigt den enda religionen där man lovas att komma till himlen/paradiset om man mördar någon. Det är ju upp till var och en om man vill tro på dessa sagoböcker. Själv tycker jag livet är för kort och värdefullt för att slösas bort på sån dynga, såvida man inte läser det av historiskt intresse.

 
Ingen bild

Calle

18 november 2014 19:01

Denna video kunde varit gjord av 7-klövern med den slutsatsen.
Har ännu inte hört ngn. muslimsk organisation i Sverige som öppet och offentligt går ut och fördömer Isis handlande. Varför, om nu dessa inte är riktiga muslimer?

 
Ingen bild

Göta

18 november 2014 19:26


Äntligen börjar allmänheten ifrågasätta den högljudda och allt farligare vänsterextremism som TOTALT DOMINERAR våra svenska kulturarrangemang sedan lång tid tillbaka. Generöst understödda med våra skattepengar har de utan något som helst motstånd fått sprida sin propaganda, sina fula lögner och allt grövre hotelser mot politiskt oliktänkande.

Läs i Fria Tider hur en vänsterextrem, mångkulturell teatergrupp i Östergötland har satt upp en skattefinansierad teaterpjäs som hetsar mot polisen och påstår att svenska poliser "mördar och avrättar" människor.
"Att gå och se denna våldsglorifierande teaterpjäs, som bland annat skönmålar bilbränder och invandrarkriminalitet, har varit OBLIGATORISKT för hundratals unga skolelever. Det våldsglorifierande budskapet föll dock inte i god jord hos eleverna och många elever uppges ha försökt störa föreställningarna eller lämna dem i protest."

Självklart dök rasistkortet då snabbt upp i vanlig ordning från vänsterfolket...

Läs mer här:
http://www.friatider.se/skolelever-rasistanklagas-efter-protester-mot-vansterextrem-teaterforestallning



 
Ingen bild

tant Gul

18 november 2014 19:32

Farbror Kolja!
Ett 'stående uttryck' bör vara rättstavat, om man inte själv vill framstå som enfaldig = 'ein dummer Schwede' eller 'der dumme Schwede'. Okunnighet är ingen fjäder i hatten. inte i dessa dagar då all elementär kunskap finns tillgänglig på nätet.
WIKI skriver:
Die dummen Schweden, de enfaldiga svenskarna (även ibland omnämnt i den grammatiskt felaktiga formen die dumme Schweden), är ett svenskt uttryck på tyska för det mindervärdeskomplex som svenskar kan drabbas av i kontakter med utlandet.

Uttrycket är en faktoid och förekommer inte i tysktalande länder. Det kan i själva verket komma från det ungerska uttrycket buta svábok = dumma Schwaber, på tyska die dummen Schwaben, ett uttryck som verkligen finns och är i levande bruk. Det användes ursprungligen om donauschwaberna, en tysktalande minoritet utvandrad från Schwaben som levde i bland annat södra Ungern från 1700-talet fram till slutet av andra världsriget. Ett annat ursprung sägs kunna vara uttrycket "die dummen Dänen". Den tyske författaren Kurt Tucholsky stötte på uttrycket under sin tid i Sverige och skildrar det förundrat i ett kåseri i boken Glossen und Essays (1929). [intressant info i andra stycket]

 
Ingen bild

Göta

18 november 2014 19:36

Här kommer några sanningens ord från Lars Bern 1 aug 2014 från hans blogg Anthropocene:

"Det är tyvärr så att kommunismen, som är lika osmaklig som nazismen, har kommit på ett trick att smyga sig på oss igen. Man förklär sig till FEMINIST, MILJÖVÄN, ANTIRASIST, FREDSAKTIVIST OCH KRISTEN, för att ta några av de vanliga förklädnaderna. Man har infiltrerat och tagit över dessa rörelser, vilket det finns en massa vittnesmål om. Nu har man även lyckats få en av de sina vald till ärkebiskop i kyrkan."

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

18 november 2014 19:37

WT
Både Muslimer och kristna även judar har GT som bibel, alla har samma gud. Sedan är NT inte skrivet av apostlarna dom var inte heller samtida med Jesus skrivna minst 50-80 år efter hans död

Dom har i princip avfärdat att Jesus existerat överhuvudtaget, Noa , Moses och Adam-Eva är redan avpolletterade. Bibeln är inte historisk mer än att den skrevs för länge sedan, typ inget stämmer i den, det finns mycket bättre skrifter från den tiden som är mer ackurata.

Kristendomen går ut på The Rapture (vet inte vad det heter på Svenska) vilket betyder att när Jesus kommer tillbaka och dödar alla, som inte krupit till korset, hamnar i helvetet. Detta är vad kristna önskar och ser framemot.

 
Ingen bild

Sven

18 november 2014 19:48

@Göta

Vad hetsar du om?

Vänligen
Sven

 
Ingen bild

matspp

18 november 2014 20:50

@Svempa
Partnerskapet mellan SS och KGB.
http://www.axess.se/tv/program.aspx?id=4164

@Proffstroll
Fundera över de starka banden mellan SAP och SAPO.

 
Ingen bild

Tommy

18 november 2014 23:07

@World Traveller
Äntligen får jag hålla med dig. Att man 2014 kan tro på dessa sagor oavsett vilken religion de tillhör är ofattbart, åtminstone i länder där utbildningsnivån är i paritet med Europas länder.
Sedan är jag fortfarande med i svenska kyrkan(vilket jag kan vara kluven till). Ser det mestadels som bistånd till vårt kulturarv.

För övrigt kan man ju fundera på hur många det kristna USA har dödat i typ Afghanistan, Latinamerika och Irak.

Känns som det i vanlig ordning här är generalisering och svart/vitt-humor på hög nivå härinne. Underhållande.
Här är muslimerna roten till allt ont. På Nordfront.se står judarna för ondskan. Går du till talibanerna är det de kristna.

 
Ingen bild

Lena

18 november 2014 23:10

@Sven 19.48
Du kan väl själv läsa! Du behöver verkligen fundera ett steg längre. Självklart är vi oroliga över de "galna" vänstermänniskorna. Det finns, eller rättare sagt fanns en gång i tiden en mer sansad vänster som man kunde diskutera med. Denna vänster som finns nu är så arrogant är inte värt det. Vänstermänniskor är så arroganta och inbilska att de lönar sig föga att anstränga sig.

 
Lassekolja

Lassekolja

18 november 2014 23:18

@tant Gul, TACK för lektionen!
Efter ett helt arbetsliv med mycket umgänge med bl.a tyskar, har jag alltid gjort mig förstådd. Hur man blir bemött i ett främmande land tror jag handlar mer om respekt för varandra än om perfekt grammatik. Någon misstänkt enfald har iaf jag aldrig stött på. Som pensionär åker jag ner till Tyskland ungefär varannan sommar. Vi tar in på mysiga Gasthäuser, äter och dricker gott. Jag var ex.-vis med när muren föll för 25år sedan, verkligen ett minne för livet. Har för övrigt ramat in ett par bitar ur muren, som jag själv huggt ut! Helmuth Kohl är en av mina favoritpolitiker genom tiderna! Gillade även Gerhard Schröder trots att han var sosse men det är för all del skillnad på svenska och tyska både sossar och miljöpartister.

http://www.status.st

 
Ingen bild

Göta

19 november 2014 01:27

Ännu ett av otaliga exempel på vänsterns dominans inom kulturetablissemanget fick vi bekräftelse på i dagens kulturnyheter, som Avpixlat återger enligt följande:

"NU SKA MUSEERNA BLI MER POLITISKT KORREKTA"
Nästa offer för den absurda samtiden blir landets museer som nu ska bli bättre på att tolka historien utifrån kvinno- och HBTQ-perspektiv och vars personal ska bli mer mångkulturell.

Slutsatserna kommer från en ny rapport som Riksutställningar, en förvaltningsmyndighet under Kulturdepartementet, sammanställt. Mer mångkultur, kvinnor och HBTQ är domen."

http://avpixlat.info/2014/11/18/nu-ska-muserna-bli-mer-politiskt-korrekta/

 
Svensson

Svensson

19 november 2014 06:42

Stefan Löfven tycks söka nya samarbetspartners i arabländerna,skrämmande utveckling och väldigt osvenskt beteende.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Ludvig

19 november 2014 07:21

Efter att fått glädjas åt att förra regeringen fått dra sig tillbaka, så kommer omedelbart detta vansinniga beslut. Att erkänna en terroriststat. Stefan Löfven har nog hamnat i dåligt sällskap.

 
Ingen bild

Sven Dacke

19 november 2014 07:36

Kanske Lövens inträde i Bilderberg gruppen gav bestående men för Sverige och traditionell S politik

 
Ingen bild

Lotta

19 november 2014 10:23

Har inte skrivit så många inlägg sista tiden. När jag nu återkommer märker jag att stämningen mellan en del skribenter verkar ha blivit riktigt dålig. Kan vi inte försöka tänka efter lite innan vi hugger tag i tangentbordet för att hamra ner ett syrligt eller direkt otrevligt svar till någon?

 
Ingen bild

Pulver

19 november 2014 11:25

Då finns ej några statslösa palestinier mer, utvisning tack.

 
Ingen bild

KS

19 november 2014 11:59

Bra Lotta!

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

19 november 2014 16:29

Lotta, jag kan med all enkelhet förklara varför det blivit så. De som tidigare tog emot hatet och oförskämdheterna samt de dåligt genomtänkta påståenden och rent av fullblodslögnerna, skriver inte här längre, Av flera anledningar,

Thoralf, fick för sig att införa censur och inte vilken som helst, han klippte sönder texter och la in dom, ur kontext. Han är utkastad som riksdagspolitiker, vilket gör honom till en mycket ointressant person, med halv sanningar som hobby,

Så när vi "rationella idioter" är borta, vad skall man göra av hatet, hmm, finns det inga invandrare så blir det någon annan som skall hatas, och slutligen kommer ni att hata er själva.

 
Ingen bild

matspp

19 november 2014 21:19

@Proffstroll
Nu är det dags att du stänger av dej själv igen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards