thoralf

Direktlänk till inlägg 28 september 2015

ISLAMISERING EN SOCIALDEMOKRATISK GRUNDVÄRDERING

Av Thoralf Alfsson - 28 september 2015 22:07

    


”Ryktas om att det har givits tillstånd att bygga moské i Karlskrona, smidigt!

Bara ge bort vårt land gratis till islam!

Islam vill ta över världen, och vi ska hjälpa dom ta över vårt land eller vad sysslar Sverige med? Galet! Nu räcker det!”

 

Ovanstående skrev Harley Johansson, socialdemokrat från Emmaboda på sin facebooksida. Harley Johansson är ersättare i kommunfullmäktige i Emmaboda. Knappast något tungt uppdrag för socialdemokraterna, ändå tvingas han nu lämna sitt förtroendeuppdrag. Han tvingas också lämna Socialdemokraterna.


Jag har svårt att se något problem med hans uttalande. Han beskriver ju faktiskt precis det som håller på att hända. Under september har mer än 20 000 personer sökt asyl i Sverige och en majoritet av dessa är sannolikt muslimer. Det är helt galet! Det är inte bara galet, det är fullständigt vansinnigt och socialdemokraterna bär ett tungt ansvar för att det får fortgå!”Lena Segerberg, ordförande för Socialdemokraterna i Kalmar län, tycker att det är rätt att politikern lämnar partiet.

– Det blev tydligt att han inte delar partiets grundvärderingar om människors lika värde oavsett religion, tro eller hudfärg. Då kan man inte debattera och diskutera, säger Lena Segerberg. ”


SVT Småland


Läs även artikel i Barometern.


Vad är det för fel på socialdemokraterna?

 

Tydligen är Socialdemokraternas grundvärdering att islam skall ta över Sverige och hela världen. Jag kan inte dra några andra slutsatser av vad det socialdemokratiska landstingsrådet Lena Segerberg säger. Det är minst sagt galet!


Jag är också fullständigt trött på att höra argumentet ”alla människors lika värde” oavsett vad det gäller. När man inte har något argument kan man alltid plocka fram ”alla människors lika värde”. Det vågar ingen ifrågasätta! Det är inte bara galet det är sjukt.


Idag kan du bli avskedad från vilket jobb som helst om du skriver kritiskt om islam på din facebooksida. Jag menar verkligen vilket jobb som helst. Jobbar du inom den offentliga sektorn får du verkligen passa dig. Men det är inte mycket bättre inom den privata sektorn det har jag fått vittnesmål om tidigare och ännu ett idag från en närstående.


Vi har inte bara fått en åsiktskorridor utan även ett mycket obehagligt åsiktsförtryck i samhället. Det har uppenbarligen gått mycket längre än jag kunde ana. Det börjar bli riktigt obehagligt med den förföljelse som pågår av oliktänkande. Det vill säga de som är kritiska till den förda invandringspolitiken. Om man dessutom är öppet kritisk till den mycket stora muslimska invandringen blir förföljelsen än värre.


Hur skall vi kunna stoppa islamiseringen av Sverige? När vi har sju partier som inte ens har förstått faran med islam.


 

 
 
Ingen bild

Cosmik Debris

28 september 2015 22:37

Läser med bestörtning hur Sverige kollapsar rakt framför ögon på oss. Nedan följer ett i det närmaste skolboksexempel på konsekvenser av den skadliga invandringen och oviljan att inse situationens allvar.

Hässleholms omsorgsförvaltning har akut kris. Man beskriver läget som en paniksituation och att fullmäktige inte begriper hur extremt allvarligt läget är. Enligt prognosen kommer omsorgsnämnden i år att gå back med 33,4 miljoner kronor. Omsorgsförvaltningen har räknat ut att det motsvarar en minskning med 247 platser – eller 324 årsarbetare.

http://www.nsk.se/2015/09/28/kraver-krisgrupp-till-omsorgens-ekonomi/

I samma tidning, samma dag kan man läsa att det skall öppnas ett asylboende för 128 personer i Tostarpsgården som ligger i Hässleholms kommun. 128 personer som ytterligare kommer att drabba en redan konkursfärdig omsorgsförvaltning.

http://www.nsk.se/2015/09/28/tostarpsgarden-blir-asylboende-for-128/

Hur i helvete tänker dessa politiker? Varför vågar INGEN säga STOPP? Jag är nu definitivt helt och fullt övertygad om att Sverige kollapsar inom senast ETT (1) år. Jag känner paniken och blir i det närmaste gråtfärdig av den extrema vanskötseln av det land jag växt upp i.

Må djävulen ta alla som av feghet inte stoppade detta i tid. Alla som bidragit till detta skall INTE ha några pensioner eller andra förmåner när staten konkursat.

Det är det lägsta av straff svenska folket skall kräva när statskonkursen är ett faktum.

Ps.
”Rinkabyfältet kan bli asylboende – plats för 10 000 personer”

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/skane/rinkabyfaltet-kan-bli-asylboende-plats-for-10-000-asylsokande

Stackars, stackars Kristianstad. Vad har kristianstadsborna gjort för att förtjäna detta? Fy för helvete vilket obehag jag skulle känt om detta hände i min stad. Detta vansinne som planeras i Kristianstad är otrygghet på steroider för bövelen.
Ds.

 
Ingen bild

Ban islam!

28 september 2015 22:48


In Syria, Let Them Fight It Out

Western governments would be mad to intervene in a war whose best outcome would be for both sides to lose.
By
Douglas Murray

June 24, 2013 3:39 p.m ET

The war in Syria has been a catastrophe for the Syrian people. But as the composition of the military opponents has become clearer—al Qaeda-linked Islamists dominating one side, Bashar Assad's forces and Hezbollah the other—it has become obvious that the window of opportunity for outside intervention is closed. We must now have in mind Henry Kissinger's famous remark during the Iran-Iraq war: It's too bad they both can't lose.

http://www.wsj.com/articles/SB10001424127887324577904578557193071973074

 
Ingen bild

Göta

28 september 2015 22:55

Det här om den stora FLYKTINGFÖRLÄGGNINGEN på Rinkabyfältet i Skåne, som Johan Westerholm beskriver på sin blogg Ledarsidorna, har tydligen missuppfattats en del.

Självklart är det INTE flyktingarna som ska bo i barackerna på Rinkabyfältet. Nej, nej, nej! Givetvis är det meningen att vi SVENSKAR ska placeras ut i dessa, i takt med att myndigheterna beslagtar våra hus och lägenheter för att dela ut till det barnrika muslimska MENA-folket som strömmar in här.

Eftersom alla flyktingar klart och tydligt gång på gång har deklarerat att det är i STORSTÄDERNA de absolut vill bo när de kommer hit, och eftersom våra myndigheter alltid i största möjliga utsträckning tillgodoser flyktingarnas önskemål, så blir det givetvis i Sveriges största stad, STOCKHOLM, som man kommer att inleda tömningen av svenskarnas hus och lägenheter.

I första vändan blir det stadsdelen SÖDERMALM som kommer att evakueras. Detta eftersom JUST I DENNA DEL av Stockholm bor de allra finaste människorna, som alltid visar upp den allra största förståelsen samt ömmar allra, allra mest för att de hitresta flyktingarna ska kunna bo så bra som möjligt. Detta fina, generösa Södermalmsfolk ställer naturligtvis med största glädje sina bostäder till förfogande.

Överst på evakueringsturlistan har man lagt in alla på Södermalm boende kulturarbetare av olika slag samt journalister, programledare och andra viktiga personer som på olika sätt är involverade i våra svenska radio- och TV-sändningar.

Det här tror jag blir bra. Bara det hela sätts igång utan dröjsmål. Det måste ju vara klart i god tid före jul, så alla evakuerade (före detta) Södermalmsbor hinner få upp julpyntet i sina baracker innan julafton. Vi får ju också tänka på att det inte kommer att bli så värst många år till som vi kan fira jul här i Sverige. Med den ständigt ökande takt som vi importerar muslimer, dröjer det inte länge förrän all form av julfirande förbjuds.

 
Ingen bild

Malte the Swede

28 september 2015 23:07


Invektiv som rasist fascist nazist främlingsfientlig
Floskler som allas lika värde
används som verbala tillhyggen för att tysta ner kritik mot islamifieringen av Sverige.

 
Ingen bild

kalle

28 september 2015 23:56

göta 22:55.
det kommer bli så!
alla bostadsrättsföreningar har lån i banker. krediter tas över av finansbolag från Saudi.
sedan kommer det ett brev till lägenhetsinnerhavarna att de måste lämna sin bostad. dom är vräkta föreningen är nu annan ägo. och politisk korrekt polis kommer bryta sig in och föra bort lägenhetsägaren. en kvadratpris på 90 000 kr i city gör att cash is king. och king är saudiprinsarna som redan köpt svensk maktelit.

 
Lassekolja

Lassekolja

28 september 2015 23:57

Ännu ett mer än vanligt relevant inlägg av Thoralf!
Lena Segerberg(Kalmarsosse) skriver:"Det blev tydligt att han inte delar partiets grundvärderingar om människors lika värde". Nej Lena men problemet är att det gör inte muslimerna heller, kan Du fatta det Lena?
Det komiska är att tjafset om "människors lika värde" slängs rakt ut i luften, i tid och otid, utan att vederbörande egentligen har en aning vad som avses! Björn Söder brukar tala om att "alla människor har samma människovärde", det är däremot ett mer korrekt begrepp. Det ska vara en Sverigedemokrat till att säga bra saker!

http://www.samtiden.se

 
Ingen bild

Göta

29 september 2015 00:06

Lars Berns blogg Anthropocene ska ni inte missa nu. Där finns två bra inlägg som man ska läsa.

Dagens, som har titeln:
"Leif Johansson och Marcus Storch lite mer respekt för demokratin please!"
http://antropocene.se/2015/september/leif-johansson-och-marcus-storch-lite-mer-respekt-for-demokratin-please.html

Gårdagens, som har titeln:
"Utan rädsla, ingen makt"
http://antropocene.se/2015/september/utan-radsla-ingen-makt.html

Glöm inte läsa kommentarerna också!

 
Ingen bild

Lena

29 september 2015 00:20

@Göta
Underbart skrivet, men gråten fastnar i halsen, jag är lika uppgiven som du emellanåt. Trots allt är hoppet det sista som överger en.

Vill också kommentera vad en kvinna skrev i det förra inlägget "inte min stadsminister". Någonting om att svetsar´n verkar helt omedveten om när han säger att 80 personer i världen äger 50% av världens alla tillgångar (minns inte exakt siffrorna nu men något i den storleken). Det märkliga är att hans uppdragsgivare tillhör de här 80 personerna... (Soros, Bilderbergare, den globala eliten m. m.)

Det där talet är säkert skrivet med tanke på att reta upp folk, för denna elit njuter av att reta upp folk. Och numera har man släppt helt på konceptet att allt ska vara hemligt. De agerar numera helt ogenerat och öppet (ex Soros).
Kanske är det den där partikeln ("the dark matter") från CERN som släppts ut i alla fall. Enl. vetenskapsmannen Stephen Hawking så kan den orsaka att människor förlorar sin kontroll och sans, att människor kan bli okontrollerat våldsamma. Och det verkar ju stämma, säkert kommer det att bli värre.

Så man undrar ju hur pass mycket the swede (=kålroten) svetsar´n egentligen förstår? Eller vad får han betalt för att spela "svarte petter"? Eliten garvar säkert läppen av sig.

Detta inflöde av muslimer som blivit lovade guld o gröna skogar är elitens sätt att utnyttja muslimer som "proxykrigare" mot vårt samhälle och förresten hela EU. Först ska vår nationella identitet bort, den står i vägen. (det är därför vi ska hålla fast vid kristendomen, eftersom den är en viktig del i vår identitet och har varit så i århundranden, oavsett om man tror/inte tror på gud så är kristendomen vårt arvegods). 
Ingen bild

Hulda mk1

29 september 2015 00:26

@Göta. Jo, du har rätt. Alla journalister och kulturkoftor från Stockholm ska placeras på Rinkabyfältet i bostadsmoduler. SVT,SR och Tv4 ska också utlokaliseras till Kristanstad. Globen skulle tydligen också bli flyktingförläggning och så också riksdagen. Den senare ska nu placeras i Karlsborg som nu äntligen på allvar får mobiliseras som Sveriges reservhuvudstad.
Alla fotbollsarenor och ishockeyarenor ska också tvingas inhysa asylsökande. Alla serier avslutas sista september..
Även EXPO,s lokaler och personalens hem kommer att tas i anspråk för asylsökande. För dessa och EXPO,s verksamhet har plats anvisats i Kiruna.
Genom EXPO har man också tillgång til Extremvänsterns adresslistor och dessa människor ska nu inhysas i norra Värmland.
Rödvin kan levereras varannan fredag med postbussen..
Deras innerstadslägenheter kommer att passa asylsökande alldeles utmärkt!

Skämt åsido, kan ingen säga STOPP nu? Hur går det nu i sommar om varje campingplats, varje hotellrum, varje stugby osv. tas i anspråk för invandrare? Ska turistindustrin slås ut..?

 
Ingen bild

jag

29 september 2015 01:05

@ cosmisk Debris. Vad har Kristianstadsborna gjort för att förtjäna detta? De flesta i Kristisnatad tillhör dem som VILL ha detta. De sa de tydligt ifrån i valet 2014. 86% av Kristianstads väljare, röstade för detta. Det är de 14% av Kristianstadborna vi kan tycka synd om. INTE de andra. De kan gott ha det. Likadant med 77% av Hässleholmarna. De kan gott ha det, de med. Det hjälper inte att komma efteråt och gnälla, Detta skulle de tänkt på liiiite tidigare.

 
Svensson

Svensson

29 september 2015 06:44

Får den Rödgröna regeringen pengar från muslimska länder,för att sprida islam i Sverige ?

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Stefan A.

29 september 2015 07:37

Hatsiten aftonbladet går i dag till attack mot SD, kan det ha någonting med morrondagens uppdrag granskning att göra? historien upprepar sig, när någonting sänds eller skrivs som kan gynna SD så kommer attacken i fulmedia, ledarskribenter suger sig fast vid järnrören som i en tutte och ingen blir imponerad.

Föreslår att alla som till äventyrs har någonting med postkodlotteriet att göra, fryser sina förbindelser med dessa då de försöker styra Svensk inrikespolitik genom att straffa företag som har kontakt med SD, det gäller för övrigt all verksamhet som försöker påverka Svensk politik med odemokratiska metoder, som sagts tidigare DDR dog inte med Östtyskland, utan flyttade bara norrut.

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

29 september 2015 08:29

Lena
Kanske är det den där partikeln ("the dark matter") från CERN som släppts ut i alla fall. Enl. vetenskapsmannen Stephen Hawking så kan den orsaka att människor förlorar sin kontroll och sans, att människor kan bli okontrollerat våldsamma. Och det verkar ju stämma, säkert kommer det att bli värre.

Detta är så Epic fel, att man häpnar. när du skriver sådant här så faller allt annat du skriver i molekyler. Ingen tar personer med uttalanden som detta seriöst. skärp dig.

Det finns ingen "dark matter materia vid cern" 5 sec googling så slipper du skämma ut dig.

Ingen levande eller död person idag vet vad darkmatter är, inte heller darkenergy. men Cosmos består till 94% av dessa (ingen vet)

Och att Steven Hawkins, skulle ha sagt vad du säger, är bara löjligt. Källa tack

Och jag kan bara anta att din kommentar kommer att bli. du bara hatar Mats, du älskar muslimer, du är förmodligen ledare av illuminati.

Skriver man så idiotiska saker på en blogg, så får man räkna med att man blir förlöjligad. Det har inget med dig att göra, det har med dina påståenden att göra. Det går faktiskt att bota okunskap, och villfarelser.

 
Ingen bild

PFEP

29 september 2015 08:33

Tja och när alla otrogna har nakkats under svärdet, kommer öknens sönar att utrota varandra i strider kring vem som är mest 'muslim'.

 
Ingen bild

Pensionisten

29 september 2015 09:21

Vem är farligast för Sveriges säkerhet?
Putin? Obama? Media eller svetsaren?
Tror inte dom vet vad dom håller på med.
Bedrövligt minst sagt!
Iaf så har solen stigit upp och visar sig idag också under dessa fina höstdagar. Den skiter i all ruttenhet och politik så det är ju positivt.

 
Ingen bild

Lasse

29 september 2015 09:43

Det skrivs och skrivs insändare om åsiktsfrihet och islam och annat som har med invandring att göra. Ingen ansvarig politiker verkar bry sej och det förändrar ingenting överhuvudtaget. Nu måste det till tuffare metoder, börja med att försöka konfrontera politiker och försök få deras åsikt om det åsiktsförtryck som nu råder i Sverige. Händer inget måste vi nog börja fundera över andra åtgärder.

 
Ingen bild

Hacke

29 september 2015 09:55

De som sitter och rycker i tåtarna måste vara väldigt nöjda med hur utvecklingen går som (flykting)tåget i stora delar av Europa och då inte minst i lydstaten nummer ett, Sverige. Här är alla i 7-partiet överens, från vänster till höger, om att välfärden och till slut nationalstaterna ska krossas till vilket pris som helst. Det forna välfärdslandet går på högsta fart mot sin totala upplösning på alla områden. Att det globala storkapitalet far fram på detta historiskt skoningslösa manér är knappast förvånande men att man lyckas lura med sig hela vänsterflanken under förespeglingen "godhet" är en gåta med vetskapen att det är vanligt medellöst folk som drabbas först och värst.
Och i mitten står vi sverigevänner och försöker mana till sans och balans utan att få minsta gehör utan tvärtom utmålas som det enda verkliga hotet och fienden. Det är minst sagt surrealistiskt. Det måste hända något radikalt och det fort för att fler ska vakna och väga upp vansinnet. Eller är det kanske redan försent?
Det ligger i farans riktning för ikväll ska vi ännu en gång kollektivt vaggas in än djupare i sömnen av statstevelevisionen i underhållningsjippot på temat godhet kontra skuld och skam. Och rollerna sitter naturligtvis som alltid helgjutna i pk-betongen.

 
Ingen bild

SM811

29 september 2015 09:57

Saudiarabien verkställer korsfästning av barn utifrån Koranvers
http://avpixlat.info/2015/09/29/wallstroms-sangkompis-saudiarabien-verkstaller-korsfastning-av-barn-utifran-koranvers/

 
Ingen bild

Lena

29 september 2015 10:00

@Mats profstroll
Du som vet allt, du kanske kan skriva lite för oss oupplysta människor hur saker och ting är. För ingen ska minsann få ha en annan uppfattning än vad du har va! Det är väl så jag har uppfattat dina "Epic" uttalanden.
Har inte tid just nu att leta efter just det uttalandet av Hawking men för den som är intresserad så finns massor av filmer som beskriver och tolkar vad CERNs forskning handlar om.

 
Ingen bild

Nils

29 september 2015 10:17

Allas lika värde låter mera som alla oliktänkandes lika låga värde.

Endast i fascismen har människor lika värde nämligen inget. Bara staten har ett värde. Att sätta en prislapp på en människa är kränkande för den människans värdighet oavsett att alla får samma pris.

 
Ingen bild

Hm

29 september 2015 11:06

@Mats
Nästan tragiskt att du inte förstår att Lena skämtar. Du skriver ofta dumma kommentarer här och den snälle(?) Thoralf låter det står kvar. Kan du inte använda din självinsikt ("...du bara hatar Mats, du älskar muslimer, du är förmodligen ledare av illuminati.") till någon slags självläkning? Det är inte riktigt friskt att angripa en kommentator på det sättet du gör.

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

29 september 2015 11:54

Hm
Hon skämtar inte, och det är problemet jag adresserar.
Det är ett religiös tänkande, när man inte har något stöd för det man säger. Då kan det jämställas med tro.

Lena borde kunna lätt påvisa att det hon säger stämmer.

Om du tycker jag skriver dumma kommentarer, motbevisa denna dumhet med fakta isof.
Eller tänker du köra, det tycker väl alla, det ser vem som helst, jag tycker inte som Mats, alltså är det dumt.

Islam är en uppsättning av dåliga idéer, och du tycker inte att man skall adressera dem. Alla korkade kommentarer och idéer skall adresseras eftersom dom görs officiella, vill man inte riskera kritik, skall man inte skriva alls.

Det är nästan tragiskt att du inte förstår, att Lena inte skämtar, hjälp henne istället med kunskap.

 
Ingen bild

Maja Dacke

29 september 2015 12:02

Cosmik Debris - 'Må djävulen ta dem som ...' skriver du. Men det har djävulen redan gjort!

Jag har i många år undrat över hur så många i huvudstadsområdet kan vara så blåsta å tänkandets vägnar. Förgiftat vatten, luft, mediciner (fritt knark)? Det är därifrån som galenskaperna kommer och sätter agendan för övriga befolkningen. Ännu har jag inte fått någon förklaring ... (Dvs alla är inte drabbade men alltför många.)

Redan på 1990-talet ingick sossarna en pakt (finns helt öppet på nätet) med muslimer i Sverige, att just muslimer skulle beredas positioner inom politik och förvaltning på alla nivåer - genom deras s k kristna broderskapsrörelse. Denna blev sedermera vid namnbytet mer eller mindre muslimsk. De har därmed haft ca 20 år att bereda marken ... om man inte ska gå längre tillbaka.

Palme lät sig förföras etc av starka judiska krafter i landet - mångkultur - och SAP backade upp med de muslimska. Reinfeldt tackade och tog emot ...

Det finns alltså många sossar i landet som missat detta och inte förstår att de stöder islam genom medlemskap och val. Samma gäller övriga väljare - även en del av dem som vaknat lite och håller på SD.

Vad kan vi upplysta göra åt detta? Ingenting annat än att försöka upplysa dem - om det öht är möjligt. Många är så inkrökta i sin uppfattning att det enda de kan säga är 'rasist' och vägra ta in något nytt som skrämmer. Jag har försökt men det är hopplöst hos vissa - inte ens ett litet frö kan sås hos dem.

I många år har jag sagt: Jag vill inte dö ovetande. Därför fortsätter jag att söka sanningen hur obehaglig den än är. Ju mer jag fått veta om det 'obehagliga' i tillvaron har haft den effekten på mig att jag istället för att bli skräckslagen förlikat mig med 'ödet' bit för bit.

Jag liksom de flesta andra på jorden är bara en liten flugskit på kartan - maktlös - men ju fler flugskitar desto större motkraft. Detta är det enda man kan räkna.

En vacker dag där jag bor och det högsta högtryck jag uppmätt de senaste fyra åren! Superfullmåne och högtryck ... ...

 
Ingen bild

World Traveller

29 september 2015 12:14

@Lasse

Du har helt rätt. Ingenting händer. Inte fan har invandringen och islamiseringen minskar i takt med att SD har ökat. Hela 7-klövern med media och EU bakom sig motarbetar svenska folket. Och likadant är det i nästan samtliga länder. Jag träffade två fransyskor två dagar innan Breiviks attentat och på fyllan sade de sig tillhöra en internationell organisation som infiltrerat varenda regering i väst för att genomföra en slags revolution tillsammans med sina vänner från Mellanöstern. Det är en lång historia men de fick för sig att jag hade åsikter liknande deras, och jag bara spelade med. Kanske hittade de inte på.
Vad vi kan och bör göra nu är att konfrontera varenda politiker, kommunala som riksdagspolitiker. Konfrontera dom med videokameror och kräva svar på båra frågor. Endast det kan få folk att vakna tror jag.

 
Ingen bild

?

29 september 2015 13:23


Om alla människor har samma värde,
Varför har inte alla svetsare samma lön?

 
Ingen bild

Pär Green

29 september 2015 13:26

Tål att upprepas dagligen!

Religion is like a penis

It’s okay to have one

It’s okay to be proud of it

HOWEVER

Do not pull it out in public

Do not push it on children

Do not write laws with it

Do not THINK with it

 
Ingen bild

KS

29 september 2015 13:44

Ja du Maja Dacke! Eftersom jag kommer från den kungliga huvudstaden men har flyttat därifrån för cirka tjugofem år, så har jag en liten förklaring till varför folk i detta område är så "blåsta". Nisse i Hökarängen och hans kompis Svenne banan vaknar på morgonen och slår på SVT/TV4 och ser där något av de märkliga soffprogrammen. Både du och jag vet att det är dagens första hjärntvätt. Och som har pågått sedan länge men accelererat med tiden. Sen är det dags att ta sig till jobben. Svenne åker pendeltåget, Nisse tar tunnelbanan. I de båda trafikmedlen ser det ut som vanligt. Många "utlänningar" som skall någonstans. Arbetet kanske? Nja....? 8 timmar på jobbet och sedan hem. Samma visa då. Det enda som dessa båda herrar märker, är att det möjligen är lite fler "utlänningar" än för tio år sedan. Naturligtvis har man köpt sig varsin tidning som du också vet vad det står för något i. Väl hemma är det lite mat, sedan TV igen. Vad visas? Det vet du också. Nu råkar det vara lönedags så avierna ligger i brevlådorna. Som vanligt. Inga extra avdrag eller ökad skatt. Ja, allt är som vanligt! Detta är bara ett litet försök att förklara beteendet. Får dom eller har dom ingen möjlighet att få någon information från annat håll, ja då kan man tro att folk är blåsta. Jag har dotter kvar i området så jag besöker det ibland. Nog märker jag skillnaden på pendeltågens och tunnelbanans passagerare, men bor du där kommer ökningen så sakta att konsekvensen blir att "allt är som vanligt" Frågan är alltså hur dessa människor skall få möjlighet att upptäcka att annan information finns????

 
Ingen bild

anders

29 september 2015 14:33

Ny skandal i SD. Kinnunen åtalas. Varför petades du från listan? Helt sjukt. Du borde varit kvar i Riksdagen.

 
Ingen bild

En ruggig profetia

29 september 2015 14:41


Smaka på det här!

Houari Boumediene, fd president i Algeriet, tal på den islamiska konferensen 1974:
Med våra kvinnors bördiga sköten kommer vi att erövra Europa och världen.
och fortsatte i FN:
Miljontals män kommer att lämna det södra halvklotet för att resa till det norra. De kommer inte som vänner. De kommer för att segra och erövra genom att befolka med sina söner. Det är kvinnornas livmoder som kommer att ge oss segern.

 
Ingen bild

Jan, SD-väljare

29 september 2015 14:46

Hej Thoralf

Det blir tungt att vända denna skuta politikerna tagit ut på ett stormigt hav. Men det är väl bara att kämpa på?

SD 2018

 
snoffsan

snoffsan

29 september 2015 15:14

Det är fruktansvärt skrämmande att det fortfarande finns människor runt omkring oss, som inte vill se, vägrar att öppna ögonen, som inte vill förstår vad islam kommer att göra med världen.
Vad behövs det mer för att vakna upp? En fruktansvärd katastrof på en fotbollsarena eller hockeyarena med över 10 000 oskyldiga människor som får sätta livet till ?
En lördag med mängder av människor i olika varuhus som sprängs i luften?
Tunnelbanan? Centralstationen när alla skall hem från sina arbeten?
En skola som står i ljusan låga, mängder av barn som får sätta livet till?
Varför vägrar människor att öppna sina ögon, varför vägrar dessa att inse vad som håller på att hända runt omkring oss?
Vad är ni rädda för ? Sanningen som den är? Eller att er lilla rosaskimrande bubbla är på väg att spricka? Att få samma ångest som vi andra, över vad som faktiskt händer?

Med brutalt våld mot svenska samhället kommer dessa tvinga människor att knäböja och förslava land efter land.
Tro inte att om du vägrar kommer kunna leva som svensk längre.Koranen säger att de som vägrar konvertera skall få ett erbjudande att bli slav istället åt dem, om du tackar nej,då säger det chop chop.

I går fick en familj sin lilla dotter nästan bortförd av två män, mörka i hyn. I somras jagades två flickor över gräsmattor och parker, där inga bilar tillåts att köra, även här beskrev flickorna mörka män. I båda fallen kom flickorna undan, med blotta förskräckelsen, vilket är tur. Men vad händer den dagen dessa inte gör detta? Googla

Inte en stavelse om alla dessa unga kvinnor som blir våldtagna idag. Kommer man skriva något om små flickor som blir brutalt våldtagna och mördade i framtiden. Det är väl bara en tidsfråga just nu.
Inte ens den trettonårige pojke som blev utsatt för en gruppvåldtäkt fick någon större plats i DDR media.

Tyskland uppmanar att hålla sina barn inne, eller under uppsikt, inte vara ute själva, kvinnor skall inte gå ensamma ute, helst i grupp. Googla.

En mycket skrämmande skildring från en kvinna finns att se här. Detta som väntar oss alla inom kort.

http://www.infowars.com/eyewitness-migrants-threatened-to-make-me-hostage-and-rape-me/

Om hoppet är ute att tro att svenskarna kommer att vakna upp? Gör er en egen uppfattning här.

http://www.youtube.com/watch?v=nvBT4xa_J_k&app=destop

Putin talade inför FN, han kunde inte bättre beskriva det som jag själv haft i tankarna i många år. Hur vår påtvingande ideologi söndrar sönder land efter land. Mycket läsvärd artikel.

http//www.friatider.se/putin-gav-assad-fortsatt-stod-infor-fns-generalforsamling

Tack Thoralf för att du kämpar, tack till oss alla andra att vi inte ger upp kampen om VÅR FRIHET.

http://7wm2zu47tu

 
Ingen bild

Cosmik Debris

29 september 2015 15:17

Merit Wager skriver:

“– Situationen var så eldfängd att jag aldrig tidigare varit med om något liknande . Det var en riktigt skrämmande stämning. Invånarna uttryckte oro för sina barn och barnbarn. Dessutom är man rädd för våldtäkter, eftersom nykomlingarna är unga män.”

”En annan stor fråga var varför Finland tar in unga män och inte kvinnor och barn. På nödinkvarteringen i Kouvola finns just nu ett hundratal asylsökande, varav endast ett tiotal kvinnor och fem barn. Resten är unga män.”

https://meritwager.wordpress.com/2015/09/29/finland-asylsokande-har-gatt-fran-fran-dorr-till-dorr-och-tiggt-pengar-mat-och-cigarretter/

Vi som betraktar detta enormt skadliga inflöde av muslimer som en invasion har givetvis rätt.

Det är en invasion som pågår!

 
Ingen bild

TB

29 september 2015 15:20

Den liberala Vänster forsätter förstöra Sverige och dem kristna traditioner som finns.

 
Ingen bild

Öppna era hjärtan!

29 september 2015 16:09


Öppna era hjärtan
Öppna era plånböcker
Öppna era hem
Nu kommer de
Jag går nu.

Och så gick han, avgick, tog med sin nya älskarinna och flög till en paradisö.

Bye bye Sweden!

 
Ingen bild

Clas

29 september 2015 17:46

Ja, sossarna måste vara sjuka i huvudet.

Man fryser ut personer som är medlemmar i SD och kastar ut dem ur facket med motiveringen att de inte delar fackets "värdegrund". Men inkräktare som anser att kvinnor är andra klassens medborgare och inte ska ha några rättigheter i samhället, som fördömmer homosexuella och vill kasta dessa i fängelse, vill driva ut alla judar ur landet och vissa vill t.o.m skära halsen av alla som inte frivilligt konverterar till islam. Dessa människor omhuldas av sossarna och delar tydligen deras värdegrund.

En mycket märklig inställning.

 
Ingen bild

Fredde

29 september 2015 18:45

Thomas Saari som är programledare för Ring P1 måste vara en av de mest ryggradslösa PK-tomtar som finns på radio. Stammar eller spelar dum när någon säger ngt politiskt okorrekt!

 
Ingen bild

vmm

29 september 2015 18:52

Ska ni se på insamlingsgalan i SVT ikväll? Jag hörde en intervju på radio idag med kvinnan som tagit initiativ till den (tror intervjun var i P4 Extra). Hon sa att det inte bara var en insamlingsgala utan en manifestation för alla människors lika värde "eftersom det finns ett parti idag i Sverige som inte tycker att alla människor är lika mycket värda". Undrar vilket parti hon syftar på? Socialdemokraterna kanske. En tre timmar lång direktsänd gala i SVT mot ett parti som man påstår inte tycker alla människor är lika mycket värda... det är public service det!

 
Ingen bild

Lena

29 september 2015 19:43

@Mats profftroll

Du kanske kan hjälpa mig med kunskap, skulle uppskattas faktiskt. Vad gäller CERN och det omtalade "gudspartikeln" som också kallas "the dark matter" är från början det som Higgs forskade på och hette då Higgspartikeln. Nu är det så att jag inte är en vetenskapsman så jag skulle ha svårt att förklara det men en sak vet jag att det är omtalat och tolkat på olika sätt.
Så vad är du ute efter, Mats? Ska inte jag få ha en egen uppfattning? Det är inte förbjudet att tro på gud, eller tycka att kristendomen är på många sätt OK, iaf om man jmr med andra religioner. Att du nu blir så upprörd över att jag har en åsikt om detta är svårt att begripa.
Därför kanske du kan förklara vad Hawking har sagt om detta. Att han har uttalat sig om det, det förstår man av filmerna, och jag har också hört att han sagt att, om man genomför detta experiment med dessa enorma turbiner där man pressa samman protoner i ljusets hastighet ska kunna påverka hela universum, vilket är som att öppna Pandoras ask, ingen vet vad som kommer inträffa. Det kan också innebära att det påverkar människors mentala tillstånd så att de får mer "utbrott" och hamnar i psykologisk obalans. En del personer har kritiserat Hawking och menar att han är matematiker och ska inte uttala sig alls i denna sak. Svårt att veta för en som inte är insatt.

Det kan också vara så att det hela är en stor bluff, de vill bara skrämmas.

Som sagt du kan gärna förklara sin inställning till detta.

 
Ingen bild

Zetor

29 september 2015 19:46

Om alla människor har samma värde ,varför får då inte alla pensionärer äldreförsörjningsstödet då ?

 
Ingen bild

Ludvig

29 september 2015 20:10

Det har verkligen gått långt i vårt land, man får inte säga sanningen.

 
thojuh

thojuh

29 september 2015 20:15

@ Realisten
Var tusan är du?
Skriv något nu innan jag går och lägger mej.

Du vet väl att gott skratt förlänger livet?

http://thojuh.se

 
Ingen bild

Skojet bara värre

29 september 2015 20:19


49 mord per dag i Sydafrika
Och för några årtionden så var Sydafrika prioritet nr för sossarna. Allt skulle ju bli så himmelskt bra. Se nedan hur det gick i VERKLIGHETEN:

Saxat från dagens SvD:
"Sydafrikas rykte som ett av världens mest kriminella länder fick inte en positiv skjuts på tisdagen. Färsk statistik visar att mordfrekvensen per dag i landet ökade med nästa fem procent under förra året, vilket innebär 49 mord per dag."

 
thojuh

thojuh

29 september 2015 20:50

@ Lena

zzzz?

http://thojuh.se

 
Ingen bild

Maja Dacke

29 september 2015 21:08

Tack, Cosmic D, för din länk till Merit Wager - och för alla andra kommer här en länk om hur man säkert bestämmer ålder i Finland.

https://meritwager.wordpress.com/2015/09/28/finland-i-tva-fall-av-tre-visar-sig-den-asylsokande-som-undersoks-vara-aldre-an-han-sagt-sig-vara/

 
Ingen bild

Observer

29 september 2015 21:29

.
"FLYKTINGKRISEN EN ENORM MÖJLIGHET FÖR SVERIGE"

..Går att läsa i etablerad media.
T.o.m IMF säger det.

Det som är märkligt är att på just detta är kommentarsfunktionen borttagen! -Fundera på varför.

Det här löjliga och genomskinliga med de sk "Flyktingarna" som varenda jävel vet är skojjare som kommit hit för att lura av oss pengar och inget annat, Eftersom de då skulle fått stanna o asyl redan nere i Turkiet, Grekland, Italien eller Makedonien.
A L L A med IQ som är över sitt skonummer V E T att det är så här!!!

Så snälla SD, Se till att det blir ett nyval, Tack!

 
Ingen bild

Maja Dacke

29 september 2015 21:38

Jodå. i kväll lusläser jag Merit Wagers berättelser från invasionen i Finland och den här kan ingen missa - om du vill veta mer om 'invadörernas' goda ekonomi. De hade också kunnat ta taxi Stockholm-Haparanda lika väl som från Torneå till Helsingfors.

https://meritwager.wordpress.com/2015/09/24/finland-en-taxiresa-pa-1400-euro-kanns-ingenstans/

 
Ingen bild

LudvigH

29 september 2015 21:39

Sossen ifråga uttalade sig för i allsindar inte om människor/individer utan endast om en religion/ideologi. Som kristen fundamentalist ser jag det som självklart att man ska få ogilla/missakta ideologier/religioner. Speciellt de som har mer än 100 000 000 dödsoffer på sitt samvete. (minst två ideologier i den kategorin...)

 
Ingen bild

Lena

29 september 2015 22:03

@thojuh
Va???? Förstår inte ett dyft. Somnade du? Natti, natti ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Söndag 16 dec 23:25

Jag vet inte om jag skall skratta eller gråta när jag ser EON:s reklamfilmer om deras projekt Simris. Nu är jag dock ganska övertygad om att många människor tyvärr tror på dessa reklamfilmer och litar på det som sägs i filmerna. Det finns i varje fal...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 15 dec 16:20

Jag fick igår ett mejl från en jurist med anledning av mitt blogginlägg med rubriken ”Parodi på svenskt rättsväsende”. Väldigt trevligt att även jurister läser min blogg och dessutom gör sig besväret att komma med fakta om hur praxis fung...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 15 dec 00:02

Lyssnat en del på så kallade experter i radio och TV som kommenterat att Stefan Löfven idag bara fick 116 röster för att få bilda regering medan 200 röstade emot det och 28 avstod ifrån att rösta. Ett riktigt nederlag för Löfven. Jag förstår att han ...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 13 dec 20:29


        Vårt svenska rättssystem har stora brister enligt min uppfattning. I flera avseenden är det en ”produkt” av naiva vänsterintressen som inte tror på att längre straff är rätt väg att gå. Jag har verkligen väldigt svårt att för...

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 12 dec 20:46


Den senaste veckan har vi bombarderats med domedagsprofetior angående konsekvenserna av klimatförändringarna i samband med FN:s klimattoppmöte COP24 i Katowice.   Public service har mer eller mindre dagligen försett oss med nya skrämmande förutsä...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 150 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se