thoralf

Direktlänk till inlägg 11 september 2015

FOLK OCH FÖRSVAR PÅ ÖLANDS SKÖRDEFEST

Av Thoralf Alfsson - 11 september 2015 15:01

 


Organisationen Folk och Försvar beskriver sig själva på följande vis.


”En öppen arena för fred, frihet och demokrati.”

 

Så öppen är dock knappast denna arena för fred, frihet och demokrati, det har vi Sverigedemokrater fått erfara vid ett antal tillfällen.


Nu har vi även fått ett exempel på lokalnivå. Den 26 september i samband med Ölands skördefest anordnar Folk och Försvar tillsammans med Länsstyrelsen, Försvaret, Hemvärnet, Borgholms kommun och Mörbylånga kommun ett arrangemang som man kallar ”Totalförsvar Öland” vid Stora Rör.


I programmet ingår ett antal uppvisningar under dagen med bland annat överflygning av JAS-plan men även en politisk del där Allan Widman (FP) och Åsa Lindestam (S) kommer debattera det säkerhetspolitiska läget och Sveriges försvarspolitik. Allan Widman är ordförande i försvarsutskottet och Åsa Lindestam är vice ordförande i riksdagen försvarsutskott. De lär säkert också ha ett antal lokalpolitiker med sig till Stora Rör.


När detta blev känt kontaktade jag arrangörerna och frågade om Sverigedemokraterna kunde få en möjlighet att delta genom att närvara med vårt lilla tält (3*3 meter) och informera besökarna om hur vi ser på det säkerhetspolitiska läget och försvaret av Sverige. Kontaktpersonen kunde inte ge ett direkt svar utan vi fick vänta till styrelsen för arrangemanget hade sitt sammanträde den 31 augusti.


Jag fick sedan nedanstående svar.


”Hej Thoralf!


Du ringde mig för någon vecka sedan och framförde önskemål om att få sätta upp ett tält och ha en kampanj under vår förevisnings/rekryteringsövning i Stora Rör den 26/9. Evenemanget genomförs av Totalförsvar Öland/ Stora Rörs Intresseförening i samarbete med Länsstyrelsen, Borgholms och Mörbylånga kommuner, Försvarsmakten och Folk och Försvar. Vi har beslutat att tacka nej till Din förfrågan/erbjudande.”


Jag blir beklämd över detta svar! Eftersom ingen motivering gavs i svaret så efterfrågade jag det och fick då följande svar.


”Hej igen Thoralf!

 

Syftet med evenemanget är att låta den breda allmänheten få kontakt med totalförsvarets olika delar. Detta i form av en förevisnings- och rekryteringsövning! Det är också en rättvisefråga. Skall ett parti beredas plats i området så bör alla övriga få samma möjlighet. Det ryms inte vare sig tids- eller platsmässigt.

Självfallet är ni liksom den breda allmänheten varmt välkomna att besöka evenemanget.”

 

Enligt min mening har redan De rödgröna och Alliansen beretts plats genom att de deltar i debatten. Sedan är det ju faktiskt de enskilda partiernas eget intresse att delta vid detta event. Om de inte visar intresse kan ju knappast vare sig vi eller arrangören belastas för detta. 


Tänk hur många gånger jag varit med om att 7-klöverns partier bjudits in till ett event eller debatt men där SD aldrig ens fått någon inbjudan.


Jag tycker att det är hemskt tråkigt att detta förhållningssätt fortfarande lever kvar trots att SD varit Sveriges största parti i några opinionsundersökningar!

 

PS

Jag har skickat ytterligare ett mejl till arrangörerna men de har valt att inte svara.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Christer

11 september 2015 15:18

Tråkigt men väntat! Bra att du för ut detta Thoralf!
Att dom inte begriper att ju mer dom mobbar SD, desto mer växer SD. Enkel matematik.

 
Ingen bild

Berra

11 september 2015 15:36

Den som väntar på något gott behöver inte vänta så länge. 2018 SD i topp.

 
Ingen bild

kalle

11 september 2015 15:44

skam över dom som skall försvara befolkningen i Sverige.
Svenska unga kvinnor mördas och våldtas på löpande band i Sverige. och politisk korrekta politiker gör ingenting. det enda dom gör är att öka riskerna så fler blir svenskar blir utsatta.

tag bor videoinslaget med ww2-skämtet. det kan skrämma bort nya läsare som nyss vaknat upp ur politisk korrekta dhimman. Och söker för första gången efter sanningsinfo på nätet.

 
Ingen bild

Grålle

11 september 2015 16:26

SD är väl också det enda parti som under förra mandatperioden pekade på att vårt försvar är undermåligt och behöver rustas upp. Detta fick dock inget gehör hos 7-klövern. Nu duger det att vara försvarsvänlig efter att ha kört det i botten och där bla högteknologiskt materiel saknar utbildad personal som kan hantera grejorna. Surt sa räven !

 
Ingen bild

Tony

11 september 2015 16:33

Blir nog ingen ordning på det förrän SD ensamt
får majoritet , dom partier som i hånfulla ordalag
avfärdade SD s förslag till ökade resurser för
försvaret, och som är dom som rustat ner försvarsmakten
tävlar idag om vem som ska ge mest till försvaret?
Enligt Reinfeldt var försvaret ett särintresse.
Demokrati i Sverige är ett stort skämt så länge
dom pösmunkar som styr idag får hålla på med sitt
trixande!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

11 september 2015 16:43

Henrik "Den Store Matematikern" Schyffert som gjort banbrytande uträkningar hur Sverige på ett enkelt sätt till en låg kostnad (12 000kr per person) räddar hela världen har tänkt till igen.

De nya tankar denne gigant på området framför är att om Sverige säljer ETT (1) JAS-plan betalar det notan för hela flyktinginvasionen.

Klart!

När pajasar som Schyffert tillåts vädra sina tankar och dessutom framhålls som någon slags ”tung” opinionsbildare är landet en komedi på sunt förnuft.

Skratta eller gråta?

 
Ingen bild

kalle

11 september 2015 16:50

medias fejk om Alans "pappa" var själv människosmugglare.


http://www.friatider.se/aylan-kurdis-pappa-har-lurat-hela-v-rlden-utpekas-som-m-nniskosmugglare

videolänk till tv kanal som gjort reportage

 
Ingen bild

Harry

11 september 2015 17:08

Danmark och Storbritannien säger nej till Junckers flyktingplan.
160.000 befinner sig i Ungern, Grekland och Italien.
Den danske integrationsministern:
"Vi kommer inte att ta emot en enda flykting av de 160 000 som fördelas nästa måndag. Det finns två skäl till detta — delvis för att vi juridiskt vägrat att göra det, delvis för att vi redan tagit emot vår andel av flyktingar".
Därmed står EU inför sin största kris någonsin!

 
Ingen bild

Observer

11 september 2015 17:34

".....De har valt att inte svara.."
-Men Släng dem i fängelse efter valet 2018!!!!!!!

 
Ingen bild

Pepparholm

11 september 2015 17:36

En sorglig och oförskämd information för alla dem som oavsett partitillhörighet lagt stora delar av sitt liv i olika uppgifter för att stärka vårt totalförsvar.

På den tiden när vi hade något totalförsvar. Med vart fjärde år återkommande ledningsövningar på högre, lägre och lokal nivå. Det ledde till en personkännedom och en förståelse över myndighetsgränser och mellan militärt och civilt försvar som i dag ersatts av misstro och byråkrati.

 
Ingen bild

Tobbe S

11 september 2015 18:02

Jag har en känsla av att "Folk och Försvar" kommer att få det väldigt svettigt efter nyalet eller valet 2018. Ett SD med tyngsta posterna i Försvarsberedning och utskott... kanske majoritet. Oj oj oj, kommer vi att få se massavhopp från "Folk och Försvar"? De tänker inte så långsiktigt de där pajsarna. Kan tänka mig att Nobelkommitén och kommer att få lite av rännskita då också.

 
Ingen bild

Parvus

11 september 2015 18:14

Här måste jag ge arrangörerna rätt. Inget annat politiskt parti kommer tydligen att sätta upp ett tält utan det politiska begränsar sig uppenbarligen till att två medlemmar ut försvarsutskottet "debatterar" eller vad man nu skall kalla det.
I ett annat sammanhang hade det varit intressant att höra SD:s syn på svensk säkerhetspolitik men det här var nog inte rätt tillfälle.

 
thojuh

thojuh

11 september 2015 18:37

Den där Schyffert verkar ju inte ha alla "hästar i stallet"
som kanske G.W skulle ha uttryckt det, men som röstvärvare
för SD gör sådana som han en stor nytta!

För varje lögn är det lättare att se sanningen och
sanningen är stt med 7-klövern blir Sverige en hemsk
land att leva i.

Hemsk för dom som betalar, dom som skymfas, och ett paradis
för resten!

http://thojuh.se

 
snoffsan

snoffsan

11 september 2015 18:48

Se det som en seger i stället Thoralf, dessa är nu mycket rädda för er och er sanning, att stå på plats och plocka sönder denna uppvisning bit för bit.
Men landet är väl fritt Thorlaf ? Vem kan hindra er att sätta upp ett tält i alla fall? Är marken privat ? Köpt av dessa ? Sätt upp tältet en liten bit utanför, detta kommer locka många att undra varför ni stå där och inte innanför.
Då kan ni förklara varför och dela ut den info ni fått av ovan nämnda.
Finns många sätt att trotsa lite, utnyttja er fantasi, låt inte denna stoppa er.
Nu börjar alternativ media komma fram med allt fler uppgifter om den lille pojkens riktiga öde lite varstans.
Tycker detta är fruktansvärt av DDR media att ha utnyttjat i sin kampanj att förfölja SD och dess väljare med.
Inte ett ord av sanning i den hatkampanjen.
En mamma som överlevde, men själv fick barn som dog berättar nu att pappan till den döde lille pojken var människosmugglare, det var till honom de betalt dyra pengar för resan.
Hon var också mycket upprörd av att han stod i media och ljög om vad som egentligen hände därute.
Hoppas detta nu kommer fram på ett eller annat sätt.
Själv kommer jag att skriva ut och dela ut så mycket jag kan den närmaste veckan. Detta måste få komma ut, hur DDR media ljugit och gjort insamlingar, till allt som bara varit en enda stor jättelögn.
Hoppas detta kommer får ringar på vattnet, och de som får denna info i brevlådan talar med andra om denna.
Måste få bli ett slut på DDR media nu, dessa har gått alltför långt.

http://7wm2zu47tn

 
Ingen bild

Hm

11 september 2015 18:49

Gillar skarpt att du är på den hela tiden. De skall inte ha en lugn stund utan ständigt få känna att agerar odemokratiskt.

 
thojuh

thojuh

11 september 2015 19:13

"Man kan inte begära att en träbock ska mjölka"

Citat från min gamla historielärare.

Kan appliceras på Löfven.

http://thojuh.se

 
Ingen bild

kalle

11 september 2015 19:42

Svensk kvinna som var politisk korrekt indoktrinerad ville hjälpa Eu.migranter blev snabbt offer för kanske sex-traffic. men räddades i sista sekund av annan ica kund.

http://nwt.se/kristinehamn/2015/09/11/forsokte-rova-bort-kvinna

trodde det bara kunde hända i hollywoodfilmer som taken 1 och taken 2. men utanför ica maxi mitt på dan.

 
Ingen bild

Observer

11 september 2015 19:48

EXPRESSEN
DN
AFTONBLADET
MF
Svarar inte på vad de avser göra efter 2018!!
,,,,,,,Egentligen VET vi v a d deras uppgift kommer att bli ;)

 
Ingen bild

Kalle

11 september 2015 20:34

insändare i Barometern skriv om att öppna sina hem!

http://www.barometern.se/reagera/tvinga-folk-att-oppna-sina-hjartan-och-hem/

riksdagen har ju ändrat lagarna sedan 1972 och till 2013, så fastighetsägare är

ju tvunga att överlämna rätten till sina hem enligt 2a kapitlet 10de paragrafen. se själva på

regimkansliet.


http://rkrattsbaser.gov.se/

1: tryck på författningsregister
2: skriv in ordet expropriationslag i sökrutan
3: tryck på gråa rutan [länk till fulltext]

där står bla i 2a kap:
10 § Även i annat fall än som avses i 1, 2, 3, 4, 5, 6, 6 a,
7, 7 a, 8 eller 9 § får expropriation ske för att tillgodose
behov av utrymme för byggnad, lokal eller annan anläggning
för verksamhet som staten, kommun, landsting eller
kommunalförbund har att tillgodose eller som annars är av
väsentlig betydelse för riket eller orten eller för viss
befolkningsgrupp. Lag (2010:832).undrar hur bostadsminister (S) Mehmet kaplan beordrar sitt departement att

tolkar lagarna, när han ser alla ständigt nya bostadslösa "asylsökande" frysa i

vintermörkret, och migrationsverket har använt alla möjliga lokaler redan ?


 
Ingen bild

World Traveller

11 september 2015 20:37

På tal om försvar, googla gärna Admiral Ace Lyons tal om Obama och Muslimska Brödraskapet. Finns på youtube.

 
Ingen bild

Gute

11 september 2015 21:29

Där kom nödropet om att allt är ofinansierat trots all propaganda, vilket redan är vida känt bland skattebetalarna.

Sverige överväger EIB-lån för flyktingar

http://www.di.se/artiklar/2015/9/11/sverige-overvager-eib-lan-for-flyktingar/?utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=share_from_di

Kommunisten Stefan Löfven står nu inför sin värsta kris hittills, samtidigt är han låst vid MP och V.
Mardröm är bara förnamnet, - för S måste tilläggas!

 
Ingen bild

Rätt att utesluta SD

11 september 2015 21:57

Självklart är rätt att utesluta dig och SD. Du syns alldeles för mycket och jag förstår att det ständigt lockar dig att synas men detta event ska vara fritt från partipolitik precis som Iron Man. Båda eventen är typiska idrotts/familje event och ska så förbli.

Thoralf Alfsson

11 september 2015 22:02

Jaha, fritt från politik när Allan Widman och Åsa Lindestam debatterar. Läs hela blogginlägget en gång till, så kanske du förstår att dessa är riksdagspolitiker

 
Ingen bild

kalle

11 september 2015 22:15

sd är ju med i försvarsutskottet. så det vore rätt att sd Kalmar finns med på eventet. utskottetet representanter har väl rätt att utse en ersättare att närvara på eventet.

Thoralf Alfsson

11 september 2015 23:34

Vår plan var att våra ledamöter i Försvarsutskottet skulle varit på plats i Stora Rör!

 
Ingen bild

Jepperdi

12 september 2015 02:03

Hoppas på bästa möjliga utgång imorgon. Sverige och Europa står inför mycket prövande tider nu och behöver ett starkt och enat SD mer än någonsin. Varken en liten ledarklick eller högerteoretiker får förstöra detta. SD är Sveriges enda hopp.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

12 september 2015 04:10

Den Schyffertska kommentaren i sin helhet. Det är en uppvisning i naivitet och ren och skär plågsam okunskap.

Schyffert har en plan. Ett JAS-plan!


Hur tycker du att vi gemensamt borde hjälpa till i den flyktingkris som pågår?

– Ska jag svarar på det, det här som ingen europeisk politiker har knäckt? Europa måste släppa in allihopa, det är det inget snack om. Folk tror att det här ett stort problem, men det är jättefå människor som ska in nånstans där det är gott om folk.

Det är inget problem att få plats med de här människorna. Det är inte tal om någon massinvandring. Ett jasplan kostar en miljard, om vi säljer ett sånt så har vi råd att ta emot de här människorna.

 
Ingen bild

OH

12 september 2015 07:34

Det var inte länge sedan DÖpolitikerna ansåg att försvaret var ett särintresse.

 
Svensson

Svensson

12 september 2015 08:16

Vi betalar och dom får,så ska regeringen bedriva sin lönedumpningspolitik.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Tony

12 september 2015 08:38

Henrik Schyffert blir nog försvarsminister ifall
Löfven ska ombilda sin regering, detta matematiska
snille Sysslar visst med komik, och tror visst att
det går att omsätta i politik. Har han tänkt på att
varje försålt Jas plan omgärdas av motkrav av i stort
sett samma värde som ett Jas plan kostar.
Sen är där väl ingen som förnekat att här inte finns
plats om man räknar till ytan, men var har denne pajas
tänkt att dom ska inhysas?
Ja utse Henrik Schyffert till försvarsminister, kanske
kan han dela den med fuskprofessorn Henrik Arnstad som
besitter lika stolliga ideer, och då blir ju regeringen
komplett, på idioter!

 
Lotta

Lotta

12 september 2015 12:34

Nu har vi kommit dit hän att det, i alla godhetsapostlarnas ögon stormrika landet Sverige måste låna pengar för att försörja alla som väller in över gränserna.

http://www.friatider.se/finansministern-lana-pengar-oka-invandringen

http://youtu.be/LPjzfGChGlE

 
Ingen bild

Jakob

12 september 2015 12:47

Var i Pride-tåget kommer du eller SD att vara?

Thoralf Alfsson

12 september 2015 13:15

Deltar inte i spektakel!

 
Ingen bild

Pensionisten

12 september 2015 13:43

Nu vädrar blaskorna och SVT efter nya strider mellan SD och SDU!
Finns på TextTV men inte det stora antalet som åker tåg till Sthlm.
Hoppas dom gamle och ungdomarna kan besinna sig och knäppa media på näsan.
Tack för ditt goda arbete med den här sidan!

 
Ingen bild

Clas

12 september 2015 13:54

Vill passa på och säga grattis till Jessica Ohlson som just har blivit vald till ny ordförande i SDU. Hot och trakasserier från Mattias Karlsson och hans mesiga hantlangare i SD toppen fick tydligen inte den verkan de hade förväntat sig. Heder åt alla SDU:are som inte vek sig för trycket från partiledningen utan röstade efter sin övertygelse.

 
Lotta

Lotta

12 september 2015 14:08

Ord och inga visor om orsaken bakom "flyktinögkrise.

Visste inte att det var lag på att delta i pridetåg? När infördes den?

http://youtu.be/-BDqzmG-rH8

 
Ingen bild

Tony

12 september 2015 14:43

Jacob:

Finns väl ingen lag på att deltaga i ett tåg
som innehåller massvis med inslag som i andra
sammanhang hade betraktats som förargelseväckande beteende?

 
Ingen bild

World Traveller

12 september 2015 15:32

EXPO lanserar en ny kampanj - Dissa svenska flaggan med en t-shirt. Skända svenska flaggan. Var onationell.

 
Ingen bild

Simon

12 september 2015 16:43

Visst deltog du i "spektaklet", Toralf. Stå bredvid och fotografera skulle jag nog kalla ett deltagande. Publiken är såklart en del av publika evenemang/manifestationer, tycker du inte?

Thoralf Alfsson

12 september 2015 18:01

Nej, den uppfattningen delar jag inte. Om du aktivt går med i Prideparaden så delar du också de värderingar och åsikter som Prideparaden står för. Du inte bara delar dem utan du deltar dessutom aktivt för att påverka andra människor i den riktningen.

Jag tror att många människor inte riktigt förstår vad de propagerar för genom att delta i Prideparaden. Vissa tjänstemän och företagare som gick i paraden såg knappast lyckliga ut och såg det uppenbarligen som en befrielse att komma fram till Larmtorget och därmed slippa jippot!

 
Svensson

Svensson

12 september 2015 17:32

Nu tycks pengarna ha tagit slut för regeringen,när regeringen överväger att ta ett lån,för att kunna finansiera invandringen.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Simon

12 september 2015 18:32

Ja, då tycker vi olika gällande deltagande. Eller drar olika gräns för hur hur vida cirklar ett "deltagande" sträcker sig. Och det är ok, att tycka olika.
Vad är det man som deltagare propagerar för med deltagande i Pride-tåget?

Thoralf Alfsson

12 september 2015 18:38

Simon

Jag tolkar det som du gick med i tåget och då blir jag förvånad över att du inte har den kunskapen.

 
Ingen bild

Zetor

12 september 2015 18:43

Bra svarat Thoralf ,18:38 !

 
Ingen bild

Simon

12 september 2015 18:57

Thoralf

Om jag gick med, vilket jag i o för sig inte sagt utan det är din gissning, så vet jag såklart vad jag skulle tycka att det uttryckte - eller "propagerade" för. Dels tror jag var och en hade en personlig anledning att gå med eller inte gå med. Vad det står för i stort står på hemsidan, det är inte så knepigt.

Fast jag ställde frågan till dig. Du menar att det står för det som står på hemsidan att det står för helt enkelt?

Thoralf Alfsson

12 september 2015 19:35

"Fast jag ställde frågan till dig. Du menar att det står för det som står på hemsidan att det står för helt enkelt?"

Jag vet inte om jag tolkar det rätt om du menar att det som står på hemsidan är för enkelt och generellt uttryckt?

Om du menar så håller jag med dig. För min egen del har jag vissa principer och värderingar som skulle kunna ifrågasättas om jag deltog. Det vill jag inte få påklistrat av t.ex Barometern på mig.

 
Ingen bild

Morningstar

12 september 2015 19:08

En ung syrisk tjej tar bladet från munnen. Alla som är positiva till medlemskap i NATO bör dock ägna 13 minuter av sina liv att se den här videon först.

https://www.youtube.com/watch?v=pHFnvFbThDE

 
Ingen bild

Lena

12 september 2015 20:02

Man kan förstå varför t ex Italien inte vill ta emot fler immigranter. Kolla vad afrikaner gjorde i somras i södra Italien.

https://www.youtube.com/watch?v=fX73ggsMNEI

 
Ingen bild

Jakob

12 september 2015 20:04

Synd att du då inte törs stå för dina värderingar angående ett deltagande i Pridetåget Fantastiskt vilken uppslutning det var, det är bra för Kalmar! Hoppas du törs deltaga nästa år!

Thoralf Alfsson

12 september 2015 20:28

Det är ju just det jag gör! Står för mina värderingar! Därför deltar jag inte!

Det är precis tvärtom. Det är politiskt korrekt att delta i Prideparaden. Då går man fri från alla frågor och behöver inte redovisa sina värderingar!

 
Ingen bild

Jakob

12 september 2015 20:31

Aha du har som princip att inte tycka om det som de flesta tycker är gott, så som människors lika värde och rättigheter? Eller vad är dina värderingar angående Pride?

Thoralf Alfsson

12 september 2015 20:52

Har ett litet barn rätt till en far och mor? Är det en rättighet?

 
Ingen bild

World Traveller

12 september 2015 20:59

Jakob, vem fan bryr sig om vilka sexvanor andra har? Det är väl deras ensak. Varför ska det manifesteras och marscheras och kyssas offentligt så att alla kan se det? Vad är poängen med det? Sen använder ju vänstern Pride och djurrättsrörelsen till sina egna dunkla syften.

 
Ingen bild

Jakob

12 september 2015 21:02

Ett barn har rätt till trygghet, kärlek och den omsorg som ett barn behöver. Jag ser inte att två föräldrar av samma kön skulle vara ett hinder för detta. Gör du?

Thoralf Alfsson

12 september 2015 21:20

Du svarar alltså Nej på båda frågorna!

 
Ingen bild

Sanningen?

12 september 2015 21:12

Låt dig inte provoceras? Släpp det.

Thoralf Alfsson

12 september 2015 21:21

Jag provoceras inte!

 
Ingen bild

Jakob

12 september 2015 21:22

Vad vill du säga Thoralf?

Thoralf Alfsson

12 september 2015 21:37

Barnperspektivet som du inte bryr dig om!

 
Ingen bild

Jakob

12 september 2015 21:49

Vilket barnperspektiv hänvisar du till? Finns inget barnperspektiv som styrker att ett barns behov av två föräldrar av olika kön.

Thoralf Alfsson

12 september 2015 22:05

Jo, grundläggande principer och värderingar som du inte har!

 
Ingen bild

Kurtan

12 september 2015 22:33

"Jacob,
Du skriver bl.a "Finns inget barnperspektiv som styrker att ett barns behov av två föräldrar av olika kön"...

Förutom det obestridliga faktum att utan två individer med olika kön så blir det helt enkelt inga barn alls! Åtminstone inte på naturlig väg!

Att tvinga på ett barn två föräldrar med samma kön anser jag, och troligtvis en majoritet av jordens befolkning, som barnmisshandel av det grövre slaget!

Den enda trösten i dekadensens "kråksång" är att de homosexuella inte får någon naturlig genetisk avkomma i någon större utsträckning (dvs manipulering) av naturliga "homofobiska" anledningar som går under beteckningen naturlagarna/befruktning...

Thoralf Alfsson

12 september 2015 23:12

"Förutom det obestridliga faktum att utan två individer med olika kön så blir det helt enkelt inga barn alls! Åtminstone inte på naturlig väg!"

Amen!

 
Ingen bild

En småländska

12 september 2015 23:20

Ang. Prideparaden, tycker det känns väldigt olustigt att barn deltar, de förstår inte vad det handlar om! Vuxna säger till dem att det handlar om jämlikhet, allas lika värde mm, men det handlar om vuxnas sexualitet! Det är lika illa när barn prackas på en religion, mår väldigt dåligt av att se barn ha burka t ex. Verkar inte som en del vuxna tänker alls, man följer bara med!

 
Ingen bild

Zetor

13 september 2015 08:17

Var igår tillsammans med hustrun på den lilla trevliga möckhults marknad i Möckhult utanför Oskarshamn ,träffade där en gammal arbetskamrat från tiden i Sydkraft ,halkade naturligtvis in på detta med invandring ,han drog jämförelsen med när smålänningarna emigrerade till Amerika , jag svarade att dom fick inget äldreförsörjningsstöd som är högre än vad vi gamla pensionärer har i pension då blev han lite fundersam , men bara lite ! OK ha en skön söndag alla rättrogna !

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se