thoralf

Direktlänk till inlägg 11 september 2015

SATIR PÅ SVENSK MEDIA

Av Thoralf Alfsson - 11 september 2015 07:38

 
ANNONS
 
Ingen bild

Hacke

11 september 2015 08:32

Lysande och faktiskt bara en lätt skruvad variant på den verklighet jag tog del av på public serviceradion nu på morgonen. Efter en veckas intensivt kampanjande och lobbying för massinvandring skulle P1 Morgon nu göra en form av bokslut. In hade man kallat forskare från såväl de liberala som socialistiska lägren. Men det var inte mycket dom lyckades skrapa ihop av framgångar.
- Nå, sade programledaren i uppfordrande ton. Vad tror ni nu den massiva uppslutningen och engagemanget (källa på det tack) som svenska folket nu visar i flyktingfrågan?
Det enda den liberalmärkta forskaren lyckades klämma ur sig var att folkpartiet nu ändrat ställning kring tvångsmottagning ute i kommunerna. Men samtidigt gav han partiet en känga för överkänslighet och rädsla p g a sin vacklande position hos väljarkåren! Den alltid i dessa sammanhang tillförlitliga vänstersympatiserande "professorn" Marie Demker hade i princip inget att komma med och trodde detta bara hade högst tillfälliga och marginella förändringar i väljarkåren.
Naturligtvis inte ett ord om de opinionsundersökningar som visar svart på vitt att propagandan haft rakt motsatt effekt.
Således en helt vanlig morgon med Stasiradion som jag för övrigt bara ytterst sporadiskt klarar att lyssna på numera.
Desperationen fullkomligt strålar ur radion. Ska bli intressant att se vad etablissemangets nästa drag blir i sina ambitioner att med alla medel försöka kväsa folket.

 
Ingen bild

Guardian

11 september 2015 09:17

Jag uppmanar alla sverigevänner att läsa SDs budget!

 
Ingen bild

Hulda mk1

11 september 2015 09:25

Haha, den var bra!! Lite humor i allt elände är aldrig fel!
Nu pratas om den gigantiska ökningen av vägglöss i SR P1. Men exakt varför...nja, det är nog alldeles för känsligt...

 
staffan anderstig

staffan anderstig

11 september 2015 09:53

Det är inte ditt fel Alice,den var bra haha

http://facebook

 
Ingen bild

Gunnar

11 september 2015 10:14

Om detta ska föreställa humor så betackar jag mig.
Vilket lågvattenmärke från den annars så läsvärde Thoralf.

Thoralf Alfsson

11 september 2015 10:36

Gunnar

Jag misstänker att du aldrig sett detta klipp tidigare. Det finns minst ett 10-tal varianter på detta klipp. Kanske till och med ett hundratal.

Du hittar dem på nätet. Det är bara att söka!

 
Ingen bild

World Traveller

11 september 2015 10:26

Fy fan vad bra :-) Så jävla träffande. Undrar vad Wolodarski och Matsson och Helin säger när de ser filmsnutten. Det vore obetalbart att höra.

 
Ingen bild

ugglan

11 september 2015 10:27

Ligger mycket sanning i detta videoklipp.

 
Ingen bild

Nemo Saltat Sobrius

11 september 2015 10:43

Visserligen ett överanvänt klipp. Skjuter något över huvudet på oss som faktiskt kan tyska. Men en skådespelarprestation av Bruno Ganz utan like.

Däremot är det nog så här det låter och snurrar i PK-skallarna nu för tiden?

 
Ingen bild

Christer

11 september 2015 10:45

Videon finns i många versioner på nätet, tror dock inte att denna blir Wolodarskis favorit.
Jag vet inte om den nuvarande situationen är så strålande för någon part, varken inom 7-klövern och dom som står utanför. Sverige har satt sig i en jävla sits helt enkelt. Att skapa ett system där den ena vågskålen inte har ett tak (invandringen) och samtidigt tro att den andra vågskålen inte har en botten (statsfinanserna) är så urbota korkat! Tänk om man fick veta hur historiker skulle beskriva detta lands härdsmälta om hundra år.

Visst jag är glad över att kampanjen "Refugees Welcome" genomskådas av allt fler människor, och att det syns i opinionen.
Vill dock även påpeka vikten att hålla snygg standard både bland förtroendevalda och bland kommentarerna. Inga dumheter om kulsprutor på Öresundsbron eller dylikt tack. SD behöver ingen ytterligare smutskastning i PK-media. Politiskt behövs inget särskilt göras just nu, tillvaron är ett självspelande piano.
Problemen börjar nog den dag då Sverige är bankrutt, och då bidragen inte dimper ner i förorterna. Arga unga skäggiga män som upptäcker paradisets baksida. Bäva månde...

 
Ingen bild

World Traveller

11 september 2015 10:56

Gunnar, är du rädd för att höra sanningen? Och vad är det för fel med lite humor mitt i allt elände? Humor du vet, sånt som vissa grupper saknar helt och hållet. Pröva med att rita en humoristisk teckning om vissa och de går bärsärk direkt. Detta gäller även svenskar som brukar gå omkring i underliga kläder med ovårdat hår och skramla med nycklar.

 
Ingen bild

Alf

11 september 2015 11:11

Flykting och asylstatus på dem som flyr från Syrien skall omedelbart upphöra gälla så fort man passerat gränsen in till det närmast säkra landet där man kan ansöka om asyl. Fortsätter man ändå att resa ut ur det landet utan att först ha ansökt om asyl, så är man ej längre en flykting från nöd och krig utan en helt vanlig resande. Att tex benämna asylsökande Syrianer i Danmark och Sverige för flyktingar är befängt.

 
Ingen bild

Tomas

11 september 2015 11:15

Jätteviktigt med humoristiska speglingar på verkligheten. Risken är annars stor att man gräver ner sig i grubblerier och blir destruktiv. Situationen i Sverige är väldigt intressant ur ett historiskt perspektiv. Liknande elände hade alla östeuropeiska länder i knappt 50 år.

 
Ingen bild

Hulda mk1

11 september 2015 11:30

Annat aktuellt (tyvärr..) Idag skriver vi den 11 september. en dag alla normalt tänkande får obehag inför. I Sverige för att Anna Lindh avled av sina knivskador från attentatet av en invandrare.
För hela den demokratiska världen attentaten mot bla. WTC i New York. Där visade Islam vad som den religion kan inspirera till. en ohygglig dag som alla som upplevde den dagen minns.
Tyvärr har den Islaminspirerade terrorismen inre besegrats ännu. Sverige tar i dessa dagar emot tusen och åter tusen invandrare som säger sig fly från denna religion, andra vill hit för att bygga upp denna religion i Sverige, andra åker ut från Sverige för att kriga FÖR denna religion.
Mitt i detta kaos står sju riksdagspartier totalt handfallna...

 
Ingen bild

Sanningen?

11 september 2015 11:49

@World Traveller, vissa letar efter saker att säga något ofördelaktigt om. Saknar man dessutom humor är det upplagt för gnäll.

Skrattar gott åt de flesta av dessa klipp, fast de vandrat runt i åtminstone fem år.

 
Ingen bild

Gubben Svensk

11 september 2015 11:55

Ha, ha, vilken käftsmäll mot media!
Hoppas att någon journalist tog åt sig!

 
Ingen bild

Lena

11 september 2015 11:59

Från morgonsoffan;
Karin Pettersson på Aftonblaskan tycker att Sverige kan ta emot alla flyktigar, och att det var rätt att stänga ut SD från "överläggningarna" igår. De var iofs inga överläggningar utan info uppifrån från Löfven. Anders Björk M tyckte att Sd nu mer än någonsin blir martyrer. De är ju redan nu en av de största partierna. Då blev de andra mycket tysta, sådant ville de inte höra.....

http://annhelenarudberg2.blogspot.se/

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

11 september 2015 13:14

Det finns hundratals liknande om fotboll, politik och annat, men detta är helt klart den absolut bästa jag sett! Klockrent rakt igenom och mycket bra svenska i texterna!

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Gunnar

11 september 2015 13:17

@World Traveller & Thoralf.
Jag är inte rädd för att höra sanningen.
Det är för mig mer en fråga om att 'humorn' i klippet är simpel och idiotisk, fullt i klass med vissa multikulturella satirikers alster.
en nivå som jag menar att Thoralf inte hade behövt sänka sig till.
(Jo jag har sett klippet förr)
Vad är det för roligt med att lägga en svensk (även om den är träffande) text över ett filmklipp där talet (och ämnet!) handlar om någonting helt annat och talet är på ett språk som dessutom de flesta kanske förstår?
Plus att ju jämförelser med Hitler spelar en viss roll i debatten.
Lite fel alltså att associera till honom här tycker jag.

Till sist så är ju faktiskt verkligheten i Sverige tillräckligt absurd. På ett sätt som inte den mest skicklige humorist/satiriker skulle kunna överträffa.

 
Ingen bild

Nimbus

11 september 2015 13:26

Chockerande nyhet på TEN News Sydney. Fadern till drunknade pojken var människosmugglare och körde båten. En överlevande kvinna talar med sin syster i Australien och hävdar det och talar om hur mkt priset för båtfärden var. Intervju med systern som översätter till engelska.

 
snoffsan

snoffsan

11 september 2015 13:37

Tack för den filmsnutten, fick mig ett gott skratt till kaffet. Med tanke på hur DDR media burit sig åt bara detta året sen DÖ diktaturen föddes, ser jag framför mig dessa i filmen.
Inget de skriver och hotar med, hjälper längre. Folk har vaknat lite till mans och söker nu själv svar på frågorna. Och insett ett och annat.
Läste på Fria Tider att USA nu helt plötsligt skall ta emot 10 000 syrier, blev rädd.
USA har STORA problem med sina skapade svarta ghetton, svarta som känner sig orättvist behandlade av de vita.
USA har knappt ingen socialhjälp, kan inte ens hjälpa de fattiga och de som lever i utanförskap idag.
Dessa lever i enorma ghetton i ett stort utanförskap, där våld och mord är vardagsmat.Dessa svarta har i stort sett ingen skolutbildning och alltså ingen framtid.
Non go zoner växer upp som svampar i USA, och de svarta ghettona växer så de knakar. Knark och vapen flödar, och gängkriminaliteten frodas.
Nu skall USA ta emot 10 000 syrier, förmodligen samma % män som väller in över Europas gränser.
Var någonstans skall USA placera dessa ? Kommer dessa få särbehandling som inte ens de svarta fått ? Kommer dessa få matkuponger som de svarta och klara sig själva ?
Vad händer med den svarta befolkningen om dessa nu får bra bostäder och sitt uppehälle betalt ?
Många utomstående tycker säkert att USA som ställt till krigen skall ta sitt ansvar - Visst kan hålla med. Men samtidigt har USA en tickande bomb av svarta som är bortglömda och lever i en fruktansvärd misär.
400 nya, utan papper och ID kom inatt med Stena Lines färja, förmodligen 400 nya män. Hormonstinna och våldsamma arga män. Sj erbjuder gratis biljetter och bryr sig inte heller om ID eller papper. Hur många fler av ovan nämnda finns på dessa tåg?
Att släppa in människor utan ID eller papper är rena rama vansinnet, att inte veta vem personen EGENTLIGEN är.
Undrar hur länge det dröjer innan lagen om att svenska kvinnor får utegångsförbud efter ett visst klockslag? Eller att man som i muslimernas non go zoner inte får gå ut själva utan ett koppel av män som vaktar varje steg de tar och får absolut inte prata med någon.
Jag hoppas innerligt att svenska kvinnor vaknar upp snart, i alla fall de med egna döttrar.
Det som händer utanför deras dörrar är nu på allvar, riktigt allvar.
Kvinnan i landet går en mycket mörk tid till mötes, med allt fler våldtäkter.

http://7wm2zu47tn

 
Ingen bild

Gunnar detta är också humor

11 september 2015 13:39

Hitler reacts to Sverigedemokraternas valfilm 2010

https://www.youtube.com/watch?v=V5bx4rUvcoo

 
Ingen bild

Cosmik Debris

11 september 2015 13:43

Den där Marie Demker dyker upp som gumman i lådan med jämna mellanrum när medborgarna skall uppfostras, vilseledas och desinformeras i regimmedia. Hennes make Ulf Bjereld är en lika god kålsupare och en ”skicklig” desinformatör. Ulf Bjereld är dessutom gammal kommunist och stor anhängare av Stalin, Lenin och Mao.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Ulf_Bjereld

Samma trio som alla vet mördade miljontals och åter miljontals människor i kommunismens tjänst.


Dessa desinformationskampanjer hamras systematiskt ut från ut från en våning i Göteborgs innerstad. Ett bostadsområde som för övrigt inte uppvisar ett endaste spår av den mångkultur som det "strävsamma" paret förordar och kräver av andra att acceptera.

Paret Demker/Bjereld är tillräckliga skäl för att avsluta sin TV-licens och kasta ut TV:n

Ring Radiotjänst idag!
0771-91 00 04

 
Ingen bild

Kalle

11 september 2015 13:47

""Våldtäktsmisstänkta flyktingbarn vill ha asyl"" lyder en betalartikel i Fria Tider.

IKEA-mördaren blev nekad asyl och mördade två stycken svenskar urskillningslöst.

VAd är det som händer med Sverige. Skall mord och våldtäckt ge asyl och uppehållstillstånd som belöning så att de kan stanna i sverige.

Vad i helsike är det för knasland som belönar brottslighet med asyl och upphållstillstånd.

Efter avtjänat straff KRÄVER nog de att få stanna i sverige av humanitära skäl. De får de också bergis. Sedan lever de här på bidrag.

De har nått sitt mål här i livet att tära på sveriges skattepengar. Både i fängelset och resterande liv.

Sverige som land är blåst så det bara skriker om det!!!

 
Fredrik

Fredrik

11 september 2015 13:50

Thoralf. Nät-etikett påkallar att man anger källan/ursprunget när man vet vem som har "producerat". Ser framemot att du fixar det.

http://www.6mannen.se

Thoralf Alfsson

11 september 2015 13:58

Fredrik

Du får gärna kolla med YouTube ;-)

 
Fredrik

Fredrik

11 september 2015 14:04

Jo, det är jag som har publicerat den där också... :-)
Plus den här - https://www.youtube.com/watch?v=yqvwCO6gekA och den här - https://www.youtube.com/watch?v=5V0TKYLn_3M . Jo, jag är tjatig.

http://www.6mannen.se

Thoralf Alfsson

11 september 2015 14:05

jaså, då får jag tacka för ett bra jobb!

 
Ingen bild

Hulda mk1

11 september 2015 14:28

@Cosmik Debris. Bjerelds förflutna väcker avsmak. Troligen finns sympatierna kvar, men klättringen på samhällsstegen tvingade fram ett partibyte...
Och, jo, kvinnan han äter frukost med, hon dyker upp med märkliga analyser både här och där...
Det ska bli skönt den dagen när alla från 68-vänstern sitter på "hemmet" och spelar bingo, så gott deras senila hjärnor förmår...

 
Ingen bild

ugglan

11 september 2015 14:29

Man får sig ett gott skratt åt dessa lustiga videoklipp. Mera av den här varan skulle uppskattas.

 
Ingen bild

RobertSt

11 september 2015 14:58

Å vad trött jag är på dessa feltextade versionerna med Bruno Ganz i 'Undergången'. Fast det kan ju bero på att jag talar tyska nästan flytande, då hör jag ju vad skådisarna säger och får liksom inte ihop det med textremsan.
Undrar hur många versioner på just de här scenerna med fejkad textremsa som det ha gjorts. Att inte filmbolaget protesterar. Fast det kanske de redan gjort....

 
Ingen bild

Cosmik Debris

11 september 2015 15:12

Denna bloggpost förtjänar att uppmärksammas.

”En dagstidning bombhotas - politikerna tiger”

”Gårdagens icke-nyhet i svenska riksmedier var ett bombhot. Gefle Dagblad”

”Det är tyst, så förfärande tyst. Sannolikt finns en rädsla för att händelsen skulle kunna utnyttjas av islamofobiska krafter.”

http://motpol.blogspot.se/2015/09/en-dagstidning-bombhotas-politikerna.html

Sveriges media är en vidrig och ondskefull institution. Denna händelse skulle SJÄLVKLART ha varit huvudnyhet i gårdagens nyhetssändningar.

Det var den INTE!

Vad måste hända innan SVT/SR m.m problematiserar och hederligt rapporterar om den muslimska invasionen och dess skadliga konsekvenser för Sverige?

Måste någon dö eller ett attentat ske först? Räcker det inte med att handgranater haglar i Malmö? Måste hela djävla landet först bli en krigszon?

Ytterligare ett skäl att genast avsluta sin TV-licens och kasta ut TV:n således. Det är inte acceptabelt det som pågår.

Finansieringen av detta kan du delvis stoppa genom att:

Ringa Radiotjänst idag!
0771-91 00 04

 
Ingen bild

Christer

11 september 2015 15:12

Hitlerklippet(Bruno Gantz heter skådisen) finns som sagt på Youtube i massor av versioner. Den bästa enligt mig är när Hitler får reda på att dom dragit in hans ICA-kort. Bästa manus!

Att beskriva den idioti som sker i vårt land dessa dagar är allt annat än roligt. Det finns hundra aspekter och infallsvinklar till dårskapen. Vet inte vad som är värst, vet inte hur man ska börja. Läser man kommentarerna så finns det mesta med, men jag tänker på Stefan Löfven(Röfven). När han ställer sig upp och förklarar att nu MÅSTE resten av EU ta sitt ansvar, och också ta emot flyktingar. Vem vänder han sig till? Vem tror på vad han säger? Bagdad Bob? Sanningen är att Europas ledare skiter fullständigt i vad han säger. Ingen lyssnar, ingen tror, utom en naiv skock kring MP och V. De övriga partierna, media och i stort sett hela svenska folket vet att detta är bara ett tomt spel för galleriet.
Löfven skulle lika gärna krävt att Putin skall gå i nästa Pride-parad, att IS skall sluta med sina "knivskärningar", eller att kineserna ska sluta äta hundar.
Alla får önska sig något, jag skulle önska mig en smula folkvett av etablissemanget. Men dom saknar all kontakt med sina rötter, dock får dom via opinionsundersökningar se att förnuftet finns hos en större och större del av befolkningen.

 
Ingen bild

World Traveller

11 september 2015 15:13

För fyra veckor sen när jag var hemma så låg en Stena Line färja i hamnen i Uddevalla. Det verkade lite märkligt. Jag sa till min fru 'att det kostar mycket pengar när en sån båt bara ligger still'. En artikel i Bohusläningen kom med en förklaring att det inte fanns tillräckligt med underlag för att hålla färjan i bruk. Nu läser jag på nyheterna:

www.sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6252803

att ''Hundratals på väg till Sverige till sjöss. Stena Line fraktar muslimer till Trelleborg och Göteborg och tänker utöka verksamheten till andra hamnar''.

Detta har alltså varit planerat en längre tid. Denna våg av ockupanter kommer inte som en överraskning för EU och våra styrande. De är med på det hela och det har förberetts en längre tid. Likaså tågen som nu går till Finland och ''flyktingar'' som säger att de kastar sig i vattnet om de tvingas stanna i Sverige, utan de MÅSTE till Finland. Detta är ju helt klart planerat så att de ska finnas strategiskt utplacerade överallt. Varför skulle flyktingar säga så? De vet ju inte ens var Finland ligger. Det är sjukt det som pågår.

 
Ingen bild

Tony

11 september 2015 16:46

Om SD kommer till makten har dom mycket att rätta
till, en viktig uppgift är att offentliggöra
Stasi arkiven, så att vi får klart vilka våra
landsförrädare är. Tror att en del av dem som styr
idag plus stora delar av Media och kultureliten
då kan börja att Svettas, för DDR försvann inte,
det flyttade bara över Östersjön till det som
idag benämns Absurdistan!

 
Ingen bild

Stefan A.

11 september 2015 17:06

Ja undrar vem som är fürern i stockholmsbunkern, Stjärne (svt) och Benkö (sr) kan man nog utesluta, de är bara nyttiga idioter åt de tre herrarna, man kanske kör i skift, byts om varje vecka med att desinformera Svenska folket, måste vara psykiskt påfrestande om man är behäftad med ett samvete, men det kanske man inte är....

 
Ingen bild

J B Doe

11 september 2015 18:42

Dagens Barometern har hela 24 (!) artiklar med anknytning till invandring och problem i världen orsakade av Islam.
Allt från ledarsidans "Det kan vara liberalt att tvinga kommuner" (med andra ord: svart = vitt) till "Förslag: Höj bidragen till nyanlända" eller insändaren " Tvinga folk att öppna sina hjärtan och hem".
Sammantaget blir detta rena hjärntvätten. Men jag undrar om inte det dagliga tjatet i alla medier gör folk utleda på hela den situation som våra styrande har satt oss i. SD:s opinionssiffror pekar på det.

 
Ingen bild

Morningstar

11 september 2015 19:57

Dan Park har blivit polisanmäld av Juridikfronten. Läs mer om det på Snaphanen.

 
Ingen bild

Lundabo58

12 september 2015 16:27

Det klippet är helt suveränt :-) ...men jag skulle önska att dom blurrade till det tyska talet lite, så man inte hör vad som sägs, för oss som kan tyska blir det annars lite distraherande.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se