thoralf

Direktlänk till inlägg 10 september 2015

MASSPSYKOS – SVERIGE TILLSAMMANS

Av Thoralf Alfsson - 10 september 2015 21:15

När "läkaren" Reinfeldt fick ta hand om patienten Sverige ordinerade han 8 mg godhetspiller att intagas varje morgon. När "läkaren" Reinfeldt fick nytt förtroende ordinerade han samma godhetspiller på 8 mg både morgon och kväll men patienten Sverige har inte tillfrisknat.


Nu har "läkaren" Löfven tagit över och ordinerar istället 16 mg godhetspiller på morgonen! Med förhoppningen att patienten skall tillfriskna!


Stefan Löfven har kallat till presskonferens om Sverige tillsammans! En benämning som krackelerar redan innan trycksvärtan hunnit torka. Sverige tillsammans innebär att två miljoner väljare ställs utanför Sverige! Ett hån mot två miljoner väljare, i huvudsak svenska väljare! Stefan Löfven och hans rådgivare måste ha tappat kompassen.


Lotta Gröning har faktiskt en mycket bra krönika om Stefan Löfvens misslyckade satsning på Sverige tillsammans. Rubriken på krönikan är utmanande ”Sverige tillsammans för de pk”. Den har många bra poänger!


Det är tragiskt att man i dessa dagar måste vända sig till andra länder för att man skall få reda på fakta och vad det är som driver alla dessa ”flyktingar” just till Sverige. Danska TV2 ger delvis svaret.




Igår var det även debatt i EU-parlamentet om den så kallade flyktingkrisen. Nigel Farage talade klarspråk som vanligt.




Den tyska kanalen ZDF har gjort ett reportage om islam i Tyskland. Ett skrämmande reportage men samtidigt är det samma sak som vi hör vittnesmål om i Sverige. Samma flathet tycks råda i Tyskland som i Sverige mot att muslimer tillåts praktisera sina sharialagar och parallellsamhällen utan åtgärd från myndigheterna. Situationen lär knappast bli bättre efter den senaste tidens flyktingströmmar.



Det är dags att säga ifrån i Sverige. I Sverige skall vi leva efter svenska lagar!


Kristina Winberg besökte nyligen den grekiska ön Kos. Hon har skrivit ner en del av sina upplevelser som har publicerats på Samtiden. Jag publicerar Kristina Winbergs text men även några av hennes foto från Kos.


"Jag kom nyligen tillbaka ifrån en resa till Kos, och det som en gång var en paradisö i Medelhavet har nu förvandlats till en ö av misär. Kos med sin population på 30 000 invånare har i år gett rum till lika många migranter som framförallt försöker ta sig vidare till Tyskland och Sverige.


 

Foto Kristina Winberg.


När jag frågade Polisen, myndigheterna och migranterna var de eniga i sin uppfattning om att situationen blivit totalt ohållbar. Parker har blivit avspärrade och de stränder som denna ö tidigare livnärde sig på via turismen har förstörts av sopor och avfall. Slagsmål, våld och brott har blivit en del av vardagen för lokalbefolkningen på Kos.


 

Foto Kristina Winberg.


Färden mellan Turkiet och Kos tar cirka 30 minuter och kostar mellan 13 000-23 000 svenska kronor. När jag pratade med två brittiska damer som delade ut förnödenheter fick jag höra historien om att de blivit slagna och hotade för att ha delat ut förnödenheter till kristna migranter – blåmärkena var fortfarande klart synliga på deras kroppar. De rykten om paradisländer i Europa som delar ut bidrag till asylsökande och permanenta uppehållstillstånd för de som påstår sig komma ifrån Syrien är en av de största dragkrafterna som motiverar många av migranterna att röra sig mot norra Europa. Det är oerhört oseriöst att påstå att den signalpolitik som Sverige skickar ut inte är en bidragande anledning till att folk är riskerar att drunkna i Medelhavet eller kvävas i en lastbil.


 

Foto Kristina Winberg.


En human invandringspolitik består inte av att ge de relativt få som lyckas komma till Sverige ett välkomnande i form av bidrag, boende och samhällsinsatser (som delvis finansieras av ett minskat humanitärt bistånd), för att sedan ge dem en eventuell chans på den allt mer krävande svenska arbetsmarknaden. För vissa slutar det helt enkelt i ett liv i det parallella samhället där fler utanförskapsområden växer fram. En bråkdel av den stora och växande summa pengar som varje år läggs på integration och migration hade kunnat rädda flera gånger mer liv om den spenderats på vaccin, mat och tillgång till rent vatten i de krigshärjade områdenas närområde.


 

Foto Kristina Winberg.


Situationen i Sverige är inte i närheten av den som för tillfället är rådande på Kos, vars innevånare nu är mycket oroliga. Deras tankar ligger på de 3 miljoner migranter som väntar vid Turkiets gräns på resan över. Och mina tankar går till de övriga partierna i Sveriges riksdag som tar från biståndet för att finansiera fortsatt massinvandring."


Kristina Winberg
EU-parlamentariker (SD)



PS


På lördag är det Emmaboda marknad och Sverigedemokraterna kommer givetvis var på plats med sitt tält och ett antal förtroendevalda lokalpolitiker. Kom och träffa våra politiker under lördagen.


Barometerns Anders Blank försökte hänga ut mig i dagens tidning! Det gick inget vidare! Artikeln var full av sakfel och inte en enda delning på Facebook. Måste blivit en stor besvikelse för Anders Blank.




 
 
Ingen bild

Göta

10 september 2015 22:04

Tack för bra information Thoralf, inte minst för din vidarebefordrade info från Kristina Winberg, en av SD:s två superduktiga ledamöter i EU-parlamentet.

 
Ingen bild

Göta

10 september 2015 22:21

Danska säkerhetstjänsten, Politiets Efterretningstjeneste (PET), varnar för att det kan finnas IS-JIHADISTER och andra muslimska EXTREMISTER med bland flyktingströmmarna.
Sådana små petitesser struntar givetvis vår Godhetsregering totalt i, liksom resten av DÖ-gänget. (Tydligen gör Tysklands förbundskansler Merkel också det, verkar det som numera.)
http://www.bt.dk/krimi/pet-advarer-der-kan-vaere-ekstremister-i-flygtninge-stroemmen

Stora USA vägrar ta emot fler än 1500 syriska flyktingar fram till oktober (alltså färre än vad lilla Sverige tar emot per vecka). 17000 hade FN har begärt att USA skulle ta emot. Detta vägrar Vita Huset bestämt, eftersom VARJE FLYKTING från Mellanöstern betraktas som en POTENTIELL TERRORIST och måste underkasta sig RIGORÖSA SÄKERHETSKONTROLLER.
Sådana små petitesser struntar givetvis vår Godhetsregering totalt i, liksom resten av DÖ-gänget - (och Migrationsverket också verkar det som).
http://www.svt.se/nyheter/utrikes/usa-vagrar-lyssna-pa-fn-s-vadjan-om-flyktinghjalp

 
Ingen bild

Åh Gudrun!

10 september 2015 22:22


Hur kan det komma sig att en hel nation med alla dess medier riksdag och regering engagerar sig med kampanjer penninginsamlingar demonstrationer och eldiga tal för en död pojke på en strand i en annan världsdel Turkiet men ingen bryr sig om en ung flicka som blev brutalt gruppvåldtagen av barbaraber mitt i centrala Stockholm?

Gudrun varför är du så tyst som din mus?

 
snoffsan

snoffsan

10 september 2015 22:37

Ja du Thoralf, inga trevliga bilder att titta på. Man tror inte det är sant, världen börjar ser ut som ett sopberg.
Länderna runt omkring oss börjar likna de länder som dessa påstå sig fly ifrån. Är detta framtidens människor som bär sig så illa åt?
Vill de verkligen att länder de kommer till skall bli en exakt spegelbild av de länder de lämnar, känner de sig mer hemma då?
Vuxna människor som skitar ner och förstör, ger sig på lokalbefolkning och förstör i deras städer och öar.
Vad skall vi förvänta oss utav dessa? framförallt vilken bild ger de oss om dem själva?
Tycka synd om dem ? För att man inte har bättre vett än så här?
Detta kommer slå hårt för turistnäringen i dessa länder, vars inkomster från just den är deras viktigaste inkomst.
Vem vill åka till ett sopberg och förstörd strand på sin semester? Vad har dessa länder att erbjuda som vi inte själva har längre?
Kaos, sopberg, våld, misshandel,vilket vi själva har. Räcker att ta sig in i en non go zone för att uppleva allt vad mångkultur innebär.Eller en sen kvällspromenad för en ung kvinna.
Gamla vågar knappt gå ut längre, risken att bli överfallen är större än någonsin.
Dessa som kommer hit, ger oss absolut ingenting, ingenting som jag behöver, inte landet för den delen heller.
Senaste dagarna har man fått läsa om flyktingar som kastar avföring på lokalbefolkning, misshandlat och rånat människor till de gränser de nått.
Man har även sett män gör fingret över halsen tecken, dessa män som tar sig hit är våldsamma män. Dessa kommer aldrig att tillföra något land i Europa med något som vi behöver.
Dessa hör inte hemma i ett civiliserat land överhuvudtaget.
Bidrag, höga bidrag och ett långt bekymmersfritt liv, har också gått att läsa på många alternativa tidningar. Inget om att hitta ett jobb och bygga sig ett tryggt liv, med familj i framtiden, bara bidrag, höga bidrag.
Dessa män som nu väller in över gränserna är farliga, våldtäkterna kommer att öka dramatiskt nu, där dessa får PUT. Fast det är inget hinder längre att begå våldtäkter under tiden heller, man får PUT i alla fall.
Dessa farliga män får göra som de vill i länderna, i alla fall i landet vi bor i, man kan mörda oskyldiga, man kan våldta och misshandla, precis allting kan dessa göra. Lagen verkar inte gälla dessa stackare. Det är ju synd om dem enligt DÖ diktaturen och DDR media, även kvinnokämparna tycker synd om dessa. I alla fall så länge dessa inte råkar själva ut för dem.
Men jag hoppas och tror, jag är en obotlig optimist, att nu vänder det, till vår fördel. Folk har nog börjat att inse med hjälp av alternativ media, att flyktingarna inte är några flyktingar. Utan aggressiva farliga män, med Iphone och selfiepinne, dyra kläder och välmående, skriker och kräver höga bidrag.
De har säkert tagit del av de ensamkommande medelålders barnen också, bilder cirkulerar på dessa tillsammans med äldre damer som tagit hand om dem. De är inga småbarn folket fått se, utan vuxna män, knappt någon under tjugofem år.
Dessa har börjat inse att hjälp på plats är bästa alternativet, innan landet går under. Och att vi slipper fler döda barn på stranden.
Bilderna ovan är Lövens värld, denna värld han och DÖ och tant Merkel strävar så hårt efter. Vad har dessa emot ett rent, vackert och tryggt land?
Äntligen börjar vinden svaja i vår vackra blå/gula flagga och för de SD politiker som kämpat i motvind.

http://7wm2zu47tn

 
Ingen bild

Morningstar

10 september 2015 23:10

Om du har Facebook så rekommenderar jag att du följer en annan klok kvinna, nämligen Lena Holfve. Följande ord skrev hon idag. Väl värda att begrunda.

Stora delar av Sverige förefaller befinna sig i en masspsykos, och folk har visat mig lokalpressens fokus, och det vore gott och väl om det nu var ensamkommande flyktingbarn på väg upp - men det är en armé.
Fram till nu har 75% av de som anlänt från Mellanöstern varit unga män, och nu är antalet 87% och kvinnor, barn, sjuka, gamla, handikappade förefaller befinna sig i lägren i Turkiet, Libanon, Jordanien. De är riktiga flyktingar, och Saudi har tre miljoner platser vid behov - står färdigt.
Ni har utan minsta tvivel ISIS-soldater på väg upp, och jag tror inte att de svenska männen har en sportmössa därför att de är så feminiserade, och vi har två generationer som är hjärntvättade med att "pojkar får inte slåss".
De vet inte ens hur man gör, i många fall. Värnpliktsvägran var i feminismens början också hett - då var man riktigt modern. Ni har inga män alls, som jag ser det, och de reagerar aldrig som normala män gör ute i världen så det blir som jag en gång skrev på 80-talet; feminismen blir vår död.
Svensken är också hjärntvättad med sånt som att vi "hjälpt" ute i världen, och 100 kändisar samlar nu in medel till ännu mer "FN-hjälp" varför självbilden är den att vi är goda, och oss kan inget ont hända. Miljoner människor, speciellt ISIS-soldater, hatar svenskar därför att vi hjälpt till att bomba Irak t.ex
Förutom panik lär hela PK-mänskligheten få en kraftig chock, som förlamar dem, då de ställs öga mot öga mot USA:s gerilla kallad ISIS. Efter den kommer NATO och "hjälper" samman med hjälpsamma FN - sen bryts uranet.
Skaffa pass, lämna landet, lämna städerna framförallt, sätt er långt in i skogen - helst utan allmänna vägar - lagra mat och vatten för nu ger man sig på Europa på precis samma sätt som man gjorde med Irak, Libyen, Syrien.
Drick inte en droppe alkohol för då känner ni fel. Det går mycket fort, och lyssna inte på våra 100 kändisar, och speciellt inte som det nu går intensiva rykten om att de är infiltrerade av underrättelsetjänster. Man ser också på deras hysteriska PK-uttalanden att de inte tänker själva ens - de rapar det som nån betalar dem för eller har tutat i dem.
Här är en man som vädjar att Europa ska vakna upp i tid, och det kan man ju hoppas på men så blir det inte. Treorna ska väck, det pågår en snabbevolution också, dumskallar och idioter ska bort och nu handlar det om materia.
FB är smockat med folk som anar hur illa det är men de flyttar inte på sig. De kan inte lämna sitt hus, sin bil, sina möbler, sina prylar. Invadera trygghetsnarkomaner är lätt förmodligen speciellt som de står med välkomstplakat vid gränsen för de är livrädda för att bli kallade för rasister - av våra 100 kändisar.
Dem behöver man inte bry sig om alls för de kommer framstå som totala idioter lite senare. Jag själv ämnar sluta lyssna på dem helt för de är bara hjärntvättade hjärntvättare och korrupta.

Lena delade även en länk till ett blogginlägg som förklarar mycket av det som pågår i Sverige och har pågått länge. Sedan minst 50-talet. Reinfeldt är bara ett av många kända namn som återkommer i inlägget.

http://www.herrlarssons.blogspot.com.cy/2015/09/en-essa-om-hur-sverige-erovrades_9.html

 
Lassekolja

Lassekolja

11 september 2015 00:14

TACK Thoralf för länken till Lottas krönika. Den var mycket läsvärd!
Betr. doktorerna Reinfeldt och Löfvén vill jag helllre kalla dom riktiga kvacksalvare. Dom har under lång tid ordinerat cyantabletter med resistenta vägg-& hårlöss åt Moder Svea. Hennes enda räddning är nu en intensivbehandling av Dr Åkesson med dropp, styrka >50%!!!
Kristina Winberg kan ses i morgon på SvT-Forum i debatt mot de galna kvinnorna Anna Hedh(S) och den ännu galnare SD-värverskan Cecilia Wikström kl.14:00-30 och på måndag kl.13:25-55 Repris även på torsdag den 17sept.kl.15:00-30

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

Cosmik Debris

11 september 2015 01:24

Bo Frank skriver på sin blogg:

"Det borde vara lika självklart att ta emot flyktingar som att tvingas ordna plats på särskilt boende för äldre."

Jag blir så in helvete upprörd över vad pellejönsen Frank säger att jag finner inga ord. Ilskan fullständigt väller över mig och är förlamande.

Det är kanske bäst så i nuläget.

Det skulle bara ha blivit invektiv!

Thoralf Alfsson

11 september 2015 06:49

Jag såg inlägget igår. Minst sagt virrigt och obalanserat

 
Ingen bild

Løksill

11 september 2015 02:33

Mycket intressant inlägg!
Säga vad man vill men irakiern Marwan El Mohammed verkar skärpt -inget skitsnack, rappa fakta, tycks ha koll på siffrorna. Ett föredöme för många politiker m.fl som uttalar sig på svensk TV. Honom borde man anställa :)

 
Ingen bild

Tor Rusk

11 september 2015 02:54

Vad tror Ni gott folk? 30% till Nyår? Eller går det fortare? "The sky is the limit".
Vem var det som sa DET nu igen? Var det en blivande statsminister?
Hybris?
Kanske.
Den som lever får se.
Men.
Fördubbling på 1 (ETT) år.
Borde bli ca 100% på ytterligare 2 år.
Jag vet. Så kan man inte räkna. Men erkänn, kul tanke. Utom för pressarbetare och 7-klöver-kommunister förstås. Måste nog erkänna: tycker inte det minsta synd om dom, Landsförrädarna. Framtidens dom blir nog hård.Norge hade sina Quislingar. Vi har våra. Vad var det Norge gjorde med sina? Någon som kommer ihåg? Eller är det en ledande fråga?

 
Ingen bild

Einstein

11 september 2015 05:47

http://mikaelstyrman.blogspot.se/2015/09/imponerande-mycket-propaganda-men-inte.html

 
Ingen bild

World Traveller

11 september 2015 06:09

Thoralf, försök printa ut denna artikeln på A3 papper elller större och sätt upp den som en bildserie i ert tält.

 
Ingen bild

märta

11 september 2015 06:33

Sover allt oftare dåligt pga av det osäkra läget som uppkommit och blir mer och mer kräkfärdig på hur media och regeringen vill förinta Sverige. Är dom verkligen så godtrogna och naiva ??? Har dom helt tappat allt sunt förnuft. ?? Funderar verkligen på om vi har ett Sverige kvar om ett år eller så?? En sak är dock säker Sverige kommer inte att vara sig likt om ett år! Har ju redan spårat ur fullständigt!
Svenskt "kalifat" någonstans alla!! ?? VART SKA VI?? UTVANDRING NU!!

 
Svensson

Svensson

11 september 2015 06:39

Regeringen skämmer ut Sverige,när dom försöker utnyttja massinvandringen för att få billig arbetskraft till Sverige,regeringen måste avgå.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Ludvig

11 september 2015 07:18

Intressant text och intressanta bilder. Som det ser ut att bli så kommer vi väl inte kunna ta emot vanliga turister när invandrarna ska bo i alla tänkbara utrymmen.

 
Ingen bild

Ibbe

11 september 2015 07:27

Jag har arbetet flera år inom psykiatrin. Bo Franks svängningar i flera frågor gör att man blir lite nyfiken. Hur mår han egentligen???

Thoralf Alfsson

11 september 2015 07:53

Ibbe

Du får gärna skicka ett utlåtande. Jag har nämligen tänkt citera hans blogginlägg senare idag.

 
Ingen bild

Malin

11 september 2015 07:36

Media tiger fortfarande om opinionsundersökningarna. En svensk variant på DDR. Ingen svensk gymnasist vad DDR var. Vilket fantastiskt land vi lever i.

 
Ingen bild

Stefan A.

11 september 2015 07:44

Undrar vad sjuklövern har för plan när de placerar tiotusentals personer på orter där det inte finns några jobb, som varit utflyttningsorter i 50 år utan att de gjort någonting för att förhindra det, där arbetslösheten bitit sig fast på 10-15 % (högre bland ungdomar), för inte så länge sedan var 4% hög arbetslöshet, vist man lägger stora summor på låtsasjobb och sysselsättning, men det är ingen lösning, dags sjuklövern tar sitt så populära "ansvar" nu, frågor som fulmedia borde ställa men som i stället bjuder på någon slags klang o jubelföreställning om att det skulle "rädda" utflyttningsorter, det är så svinaktigt dåligt så det inte är sant....

 
Ingen bild

Rune

11 september 2015 08:14

"MASSPSYKOS – SVERIGE TILLSAMMANS"
--------------
Ja, rena rama Maranata!

 
Ingen bild

World Traveller

11 september 2015 08:45

Stena Line skeppar illegala immigranter fran Tyskland till Sverige nu. Nar jag var hemma i Sverige saag jag en Stena Line farja ligga i Uddevalla hamn. Gors den iordning for att haemta hit fler muslimer tro?

 
Ingen bild

Clas

11 september 2015 09:27

Stefan Löfven har uttalat sig angående krisen i saneringsbranschen där bostäder, bussar, tåg, båtar och flyg allt oftare måste saneras från vägglöss.

"Sverige ska vara ett öppet land och en humanitär stormakt. Även vägglöss har rätt att få en fristad här. Regeringen har därför avsatt ytterligare 3,8 miljarder för att integrera vägglössen i det svenska samhället."

 
Ingen bild

Sven Dacke

11 september 2015 09:36

Sosse politikern Åsa Regner säger på SVt att Romer skall hjälpas i hemlandet för då gör pengarnba mest nytta.


Låter som hon håller på att bli SD, men frågan är varför det inte gäller dom som kallas flyktingar

 
Ingen bild

Micke

11 september 2015 10:37

Hej, kanske någon här vet varför Lars Ekeroth ständigt tjatar om 'lyxflyktingar'? Om det innebär att det är en lyx att vara flykting, så kan det ju bara betyda att vi som inte är flyktningar och bor i ett neutralt land som Sverige har det oförskämt bra.

 
Ingen bild

Lena

11 september 2015 11:22

Mycket bra info om det mesta idag, tack för det Thoralf, vilken rubrik dessutom "Masspsykos-Sverige tillsammans". Vet inte om jag ska skratta eller gråta.

@ Morningstar
Jag läste Lena Holves blogg 2012. Hon är ojämn i med mina mått mätt, men har klarsyn också. Att feminismen blir vår död är kanske att ta i men framför allt är det propagandan och känslan av att vi har inte rätt att välja själva i Sverige som tar "död" på en. Skuld och skam som agendapolitikerna och fulmedia kör med som tar "död" på en eftersom det förstör relationer då en del verkligen går på propagandan. Det verkar som om det finns inte en tid för att reflektera om problemet med orättvisor som funnits mellan män o kvinnor i ex lönefrågor. Och i annat är det sådan hets. Nej feminister idag är mycket hatiska och den som inte håller med är EMOT dem och därmed dömda.

Jag tror också som Holve och många, många fler ex i USA där jag lyssnar på ex Alex Jones o andra, (USA är före oss i infoflödet i det mesta) som hela tiden hävdat att feminismen är en agenda för att få familjen, relationer mellan män o kvinnor att gå sönder. Det är klart att unga, omogna kvinnor och för den delen omogna o galna äldre kvinnor som nu får stöd av media går på smörjan. Om det har stått i tidningen - då är det SANT, då tycks många resonera.

Det fanns också mycket annat i ditt inlägg @ Morningstar som jag skulle vilja kommentera, men det får bli senare kanske.

 
Ingen bild

Hm

11 september 2015 12:17

Lotta Gröning får väl sägas höra till de mer sansade på den politiskt korrekta sida. Förvånade att denna krönika slank igenom filtret.

http://bloggar.expressen.se/lottagroning/2015/09/sverige-tillsammans-for-de-pk/

 
Ingen bild

Zetor

12 september 2015 08:45

Högsby Sparbank går idag ut med att dom startar en insamling till "flyktingkatastrofen" ,för varje krona som skänks lägger banken till lika mycket ,tänk om banken gjorde så om man eventuellt lyckats skaffa sej en liten buffert , nej då är räntan noll !

 
familjenkindvall@telia.com

familjenkindvall@telia.com

18 september 2015 18:46

off topic . jag som har jobbat ungefär 45 år och betalat ca 60 procent i skatt. har en liten ide , om jag nu skullle dryga ut min inkomst genom att sälja narkotika , då skulle jag förvisso troligtvis förstöra framtiden för ett antal människor. men mitt hjärta är troligtvis större än mitt förstånd ,men tanken är inte att sko mig själv,jag tänker nämligen låta vinsten gå oavkortat till röda korset.

http://besviken

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards