thoralf

Direktlänk till inlägg 10 september 2015

SD 26,5 PROCENT I SENTIO

Av Thoralf Alfsson - 10 september 2015 10:36

SD största parti med råge.  Moderaterna nere under 20 procent! Fixat lite egen grafik ;-)


 


Hela mätningen för september månad – augustimätningen inom parentes


Vänsterpartiet 4,9 (7,5)
Socialdemokraterna 24,1 (23,5)
Miljöpartiet 6,7 (6,4)
Centerpartiet 6,6 (7,8)
Folkpartiet 4,1 (4,6)
Moderaterna 19,8 (21,1)
Kristdemokraterna 2,6 (2,0)

Sverigedemokraterna 26,5 (23,4)


Piratpartiet 1,3 (0,4)
Feministiskt Initiativ 2,7 (2,3)


Totalt har 1013 personer svarat i undersökningen från Nyheter Idag/Sentio mellan den 3 och 9 september. Mätningen är utförd med webbpanel.


Läs artikel med kommentarer på Nyheter idag.

 
 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

10 september 2015 10:59

Helt lysande och jag förstår inte varför gammelmedierna trodde att deras absurda snyftkampanjer dagarna i ända skulle missgynna Sverigedemokraterna på något sätt? Det blir ju tvärtom att människor ställer sig en massa frågor om t ex var ska alla bo, hur ska det fungera med skola, varför får inte Jimmie Åkesson vara med när det ska bli krissamtal, varför är det nästan bara unga arga män som kommer som flyktingar, varför har Danmark en helt annan hållning i frågan, var är alla kvinnor och barn, vad ska dessa flyktingar leva på i Sverige o s v.

Normalt tänkande människor drar då slutsatsen att det omöjligen kan fungera att alla ska flytta till Sverige och att det är bättre att hjälpa till på plats i närområdet.

http://karlskronabloggen.se

 
Asatemplet

Asatemplet

10 september 2015 11:10

Vi tågar på!

http://Asatemplet.wordpress.com

 
Ingen bild

Hulda mk1

10 september 2015 11:14

Ja, är det någon som är förvånad? Men dessa väljarsiffror har en mörk baksida.

Bilbränder, gängsskjutningar, gruppvåldtäkter, ensamkommande "barn", balkongflickor, hedersvåld, slöjor, burkor, vägglöss, flyktingbaroner, kommuner som går på sina knän pga. invandrare, batikhäxor som kräver större bostäder åt invandrare, nedbrända skolor, inbrott, skadegörelse, IKEA-morden, osv osv.

Denna lista kan göras betydligt längre, men bara detta räcker och blir över.

Att SD,s stöd växer och växer beror på svenskarnas oro över sitt land och vad det är på väg att bli. Politiker från sju partier och landets journalister borde fatta, men uppvaknandet kommer nog först efter valnatten 2018...

MEN... låt bli kommentarer om kulsprutor på Öresundsbron och annat trams. Media samlar i ladorna och all sk-t som de har kommer att explodera på löpsedlar och förstasidor, sista veckan före valet 2018. Tro mig...

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

10 september 2015 11:27

Stort tapp för vänsterpartiet? Hejdå KD!

Mainstream Media blandar ihop folks vilja att hjälpa flyktingar i nöd med att låta dom få kravlös( i alla fall från Svenska statens sida, men inte deras) försörjning livet ut.

 
Ingen bild

kalle

10 september 2015 11:39

Grattis Thoralf. Trägen vinner.

befolkningen i Sverige har vaknat upp ur Politisk korrekta dhimman. Sd ör Sverige största parti och växer.

 
snoffsan

snoffsan

10 september 2015 11:49

Jisses Amalia, så nära en hjärtinfarkt har jag nog inte varit på länge när jag såg siffrorna idag.
SD störst, mätningen gjord samtidigt som snyfthistorierna avlöst varandra som rena orkanerna i DDR media.
Äntligen börjar folk förstå att hjälp på plats är enda alternativet. Då slipper vi döda barn på stranden och folk som dör ute på havet.
Äntligen inser folk att människosmugglarna tjänar enorma pengar på galenskapen.
Äntligen inser folk att de som kommer hit inte är fattiga, då dessa lagt hundratusentals kronor på biljetter.
Hatkampanjen mot SD slog helt fel.
Grattis alla ni politiker som kämpat och fått stå ut med all vuxenmobbing.
Grattis alla oss andra.
En sådan dag, blå himmel och sol, vacker höstdag och vackra siffror.

http://7wm2zu47tn

 
Ingen bild

Hulda mk1

10 september 2015 11:59

Ja, var ska dessa flyktingar bo? Vilka jobb finns? Hur stor andel av barnen kommer att hamna i förortsgängen? Hur stor andel av alla kommer att ha ett riktigt jobb om tio år..?
OCH...hur många i flyktinglägren hade kunnat få en bättre tillvaro istället? Snart blir det vinter...

 
Ingen bild

ugglan

10 september 2015 12:16

Kul att det går bra för både Sverigedemokraterna och din blogg, som verkligen uppskattas.

 
Ingen bild

Karl

10 september 2015 12:20

Tack alla ni som kan tänka själv.

 
Ingen bild

World Traveller

10 september 2015 12:23

Undrar vad 7-klövern och media kommer att säga när nästa mord utfört av en ''flykting'' inträffar? Att de inte uttalar sig när svenska flickor blir gruppvåldtagna vet vi redan. Ska SD hållas utanför tills vi når över 50%? Vad händer sen? Vågar realisten och hans anhang svara på det?

 
Lotta

Lotta

10 september 2015 12:27

Varför vände de asylsökande tillbaka till Tyskland? Man ville inte på något vis i världen bli registrerad i Danmark. Varför? Danmark har ju skrivit på samma konventioner som Sverige. Det finns som jag ser det endast två möjliga anledningar till varför man inte ville söka asyl i Danmark.
1. Man var rädd att danska myndigheter inte skulle anse att de hade asylskäl.
2. Bidragen i Danmark anses för låga vilket innebär att det är av ekonomiska skäl de kommit hit vilket i nuläget inte är asylskäl.

Vad tror ni godhetsapostlar det beror på att de asylsökande inte ville registreras i Danmark?

http://youtu.be/LPjzfGChGlE

 
Lassekolja

Lassekolja

10 september 2015 12:38

STORT GRATTIS till Moder Svea! ! !
Mycket glädjande siffror! Trots MSM´s massiva intensivhjärntvätt, som statade med den ofullständiga och kraftigt vinklade historien om den lille gossen Aylan Kurdi på stranden.
Mattias Karlsson skrev ett mer både utförligt och sanningsenligt inlägg på sin facebooksida (hoppas inte Thoralf har något emot att jag upprepar den här):
"Mycket skrevs under gårdagen om den söte lille pojken Aylan och den fruktansvärda död som han mötte på Medelhavet. Ingen med hjärtat på det rätta stället kan undgå att beröras och sörja hans öde och ingen förälder kan undgå att känna den djupaste sympati och medlidande med hans far som på bara några mardrömslika ögonblick förlorade hela sin familj.

Då tragedin tyvärr omedelbart politiserades och då svenska medier var relativt återhållsamma med närmare information kring de händelseförlopp som ledde fram till tragedin, så bedömer jag att det kan finnas ett visst värde i att jag vidareförmedlar den bild som framträtt i brittiska, amerikanska och kanadensiska medier under gårdagskvällen.

Aylans far härstammade från Damaskus i Syrien. När inbördeskriget bröt ut blev de internflyktingar och hamnade så småningom i Kobane, nära den turkiska gränsen. När staden angreps av IS flydde familjen till Turkiet och fick en fristad i Istanbul. Efter att kurdiska styrkor besegrat IS vid Kobane återvände mamman och barnen till Syrien medan fadern stannade kvar i Turkiet.

När IS återigen angrep Kobane återförenades familjen i Turkiet. Efter att ha bott på olika platser i Istanbul sökte de sig till ett flyktingläger. Fadern trivdes dock inte i Turkiet och ville lämna landet. För Skynews berättar faderns syster, som är bosatt i Kanada, att det fanns planer på att ta familjen till Kanada. Enligt kanadensiska myndigheter gjordes dock aldrig någon sådan ansökan. Enligt systern berodde det bland annat på att familjen hade svårigheter att få flyktingdokument från FN och utresedokument från de turkiska myndigheterna.

Fadern hade problem med sina tänder och ansåg sig behöva tandimplantat. Faderns syster i Kanada hade samlat in pengar för detta ändamål. På grund av svårigheter med att föra över en så stor summa pengar, som skulle behövas för tandimplantaten, till Turkiet, så bestämde fadern, faderns syster och faderns pappa att familjen istället skulle ta sig till Europa för att försöka höja sin levnadsstandard och fixa faderns tänder.

Faderns syster ordnade fram pengar som användes för att betala människosmugglare. Det familjen fick i gengäld var en plats på en överbelamrad båt i dåligt skick. Ingen, inklusive barnen, fick flytvästar av människosmugglarna. Båten gav sig av mitt i natten i dåligt väder. På grund av de höga vågorna drabbades båtens kapten av panik och hoppade överbord efter att ha lämnat över rodret till fadern. Båten kapsjesade kort därefter och fadern försökte, men lyckades inte rädda någon i sin familj. Nu planerar fadern att återvända till Syrien för att begrava familjen där.

Ovanstående redogörelse är inte min, utan endast ett referat från medier såsom BBC, Skynews, Canadian press mfl. Jag kan således inte gå i god för att den stämmer. Om den stämmer så avviker den dock delvis ifrån den dramaturgi som förmedlades av svenska medier under gårdagen och skulle kunna anses öppna fler ingångar och perspektiv, än vad många svenska opinionsbildare och makthavare gav uttryck för under gårdagen, till de diskussioner av mer politisk karaktär, som lär följa i efterdyningarna av denna fruktansvärda tragedi.
Det jag tror att alla kan enas om är att den nuvarande situationen är ohållbar och att någon typ av åtgärd bör vidtas för att minimera risken för att fler barn skall gå samma öde till mötes som Aylan.
Må han vila i frid!"...skrev alltså Mattias Karlsson.
Mycket bra!!!
Får mig att tänka på det gamla uttrycket, som (för mig) myntades av SD´s gamle vice ordförande Jonas Åkerlund under SD´s sista RIKSÅRSMÖTE i Karlstad år 2008:
"Det lätt att vara Sverigedemokrat, det är bara att hela tiden hålla sig till sanningen!"

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

Fiona1177

10 september 2015 12:42

Ett varmt tack till dig Thoralf som har STOR del i dessa härliga siffror! Det ser ut som att SD har fått många nya sympatisörer från framför allt moderaterna vilka har tröttnat på den obefintliga oppositionen.

 
Ingen bild

Rune

10 september 2015 13:05

Har precis lyssnat på Lunchekot och om denna opinionsundersökning hade de inte ett enda ord.
Jag minns att i den förra från SENTIO då SD fick 25,2 var det väldigt surt av den kommenterande journalisten.

Thoralf Alfsson

10 september 2015 13:52

Gjorde samma reflektion!

Inte ens Aftonbladets mätning nämndes.

 
Ingen bild

Zetor

10 september 2015 13:10

He,he,he nu får väl HG Strömer i Högsby både stroke och hjärtinfarkt !

 
Ingen bild

Andreas

10 september 2015 13:18

Kurt Hansson frågade dig hur man ska "preppa" i din frågespalt. Du visste inte vad det betyder.

Kurt Hansson tror uppenbarligen att en gigantisk katastrof (tänk (post)-apokalyptiska filmer) är på nära förestående, och undrar hur man ska "preppa" (av engelskans "Prepare"=förbereda) för detta.

Thoralf Alfsson

10 september 2015 13:54

Då lärde jag mig något nytt.

 
Ingen bild

World Traveller

10 september 2015 13:38

Stora sammandrabbningar mellan afghaner och araber i Grekland tydligen. Det lär nog inte DDR-media rapportera. Ungerns arme' mobiliserar för att möta hotet från ''migranterna''.

 
Ingen bild

Lärare

10 september 2015 14:16

Grattis till oss!

Detta har vi väl "känt i luften" länge.
Spelar ingen roll hur de andra beter sig, den ena integrationsåtgärden efter den andra, spelar ingen roll längre.
Svenskarna har insett, att det enda oppositionspartier med en lösning på problemet heter SD!

Det enda vettiga är att kraftigt minska invandringen med minst 90% eller ännu mer. Helst totalstopp, Sverige har så det räcker och blir över.

Heja SD!

 
Ingen bild

Göta

10 september 2015 14:33

Härligt med Sentios nya siffror för SD! De visar att väljarna äntligen har BÖRJAT tänka själva och att de har BÖRJAT hämta sin information från internet. De alternativa sidorna på nätet speglar verkligheten i lilla Sverige och runt om i världen. Svenska nyhetstidningar samt radio- och TV sprider som bekant enbart vänsterpropaganda och mörkar eller förvränger alla nyheter som inte passar in i deras och TT:s propagandamönster. Detta är unikt i hela Europa.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

10 september 2015 14:34

Jag tror att man i den av Aftonbladet beställda undersökningen (Inizio) ”tryckt upp” Centern rejält. Detta sagt mot bakgrund att C går tillbaka i SENTIO. Som är den man kan lita på.

För makten är alla medel tillåtna.

 
Ingen bild

Väljare

10 september 2015 14:35

Thoralf. Kan du kommentera dagens artikel i Barometern där det framgår att du snor åt dig tjänsten som politisk sekreterare i SD lagom tills ditt feta riksdagsarvode upphör.
Det är lustigt att politiker alltid hittar sätt att sko sig och det oberoende av partitillbehörighet.

Thoralf Alfsson

10 september 2015 15:06

Nej, jag snor inget! Beslutet är tagit av SD:s kommunfullmäktigegrupp i Kalmar och jag deltog inte i beslutet på grund av jäv.

Om du tycker att SD inte skall ha samma ekonomiska ersättning och tjänster som andra partier i Kalmar får du väl tycka det. Jag anser det handlar om demokrati.

Om du anser att 18 756 kronor/månad är att "sko sig" så får det stå för dig.

 
Ingen bild

Tobbe S

10 september 2015 14:46

Ikväll blir det "Godhetspornografi" på trean.
Godhetsaposteln, i egen hög person, Robert Aschberg, kommer att leda väckelsemötet och till sin hjälp har han en trave kändisar. De här kändisarna brukar flockas som flugor kring en hästskit när de olika jippona, galorna och väckelsemötena hålls. För det är ju så att det här är billig marknadsföring för det egna artisteriet och jag törs slå vad om att inte en enda av dem har några nödställda boende hemma hos sig på Södermalm, Östermalm eller utefter Strandvägarna.
Jag bojkottar skiten!

 
Ingen bild

Göta

10 september 2015 14:51

200 NYA MOSKÉER TILL TYSKLAND!
Det rika Saudiarabien tar emot 0 (noll) av sina muslimska flyktingbröder, som nu istället i enorma skaror strömmar in till Europa. Men flyktingbröderna är inte helt bortglömda. Saudi har erbjudit sig att berika Merkels Tyskland med 200 nya moskéer.

Som tack för Tysklands effektiva spridning av islam kanske?
Då är det alltså bara för vår svenska regering och övriga i 7-klövern att vänta på ett motsvarande erbjudande om nya moskébyggen i Sverige.

Tyskland och Sverige är definitivt de länder som är absolut störst och bäst på att genomföra islamiseringen av Europa.

http://www.kimmoa.se/rn/visa?UID=7329547

http://www.faz.net/aktuell/politik/fluechtlingskrise/die-golfstaaten-schotten-sich-gegenueber-fluechtlingen-ab-13789932.html

 
Stefan K

Stefan K

10 september 2015 15:10

Dags att SD börjar värva duktigt folk så att de och Sverige står redo 2018.

Vi har bara sett början på asylkaoset och ändå ökat SD i varje mätning. Vänta bara.

Låt 7-klövern, journalisterna och kändisarna propagera. Vanligt folk är minst sagt trötta på eländet, det hör jag varje dag och som sagt...

... asylkaoset har bara börjat

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Tony

10 september 2015 15:21

Samma dag som detta kanonresultat presenteras
så fortsätter den dumdryge statsministern
att stänga ute SD från samtal om flyktingpolitiken,
vad 2-2,5 miljoner Svenskar tycker har ingen
betydelse för Stefan Löfven, han är både arrogant
och korkad! Ingen bra kombination!

 
Ingen bild

Micke

10 september 2015 15:34

Det är bara att gratulera till er. När ni fixar skolan som den en gång var, eliminerar vårdköerna, suddar ut arbetslösheten, ta bort risken att bli utförsäkrad, höjer bidragen till våra lokala bönder, satsar på äldreomsorgen och slåss för att motverka den miljöförstöring som bara blir värre. Om vi inte dör av kolmonoxidförgiftning så lär vi drunkna när polarisisen smälter. Fixar ni det så är jag såld!

 
Ingen bild

Bo

10 september 2015 15:40

Jag tror jag skall ta kontakt med gammelmedia och berätta att jag hyrt in fem lyxkryssare som normalt uppehåller sig i Mdelhavet. Dessa skall jag fylla med "flyktingar" från Afrika och tryggt transportera dem till Riksdagshuset i Stockholm.
Notan skickar jag till Migrationsverket, där granskar man inte räkningarna.
En sådan nyhet undanhåller man inte. Jag kommer att bli känd som en god människa!

 
Ingen bild

Jan Jansson

10 september 2015 16:12

Så det finns hopp, trots allt! Hurra! Nu får man hoppas att SD kan växa till lite över 50 %, eller kanske kan det räcka med 49%..? Mandatfördelningen är ju inte helt proportionell, som ni vet. Stora partier gynnas (statistiskt sett) på små partiers bekostnad.

Om nu KD åker ut, och kanske folkpartiet också (?) i nästa val, så kanske moderaterna kan ompröva sin ståndpunkt i flyktingfrågan, och bli stödparti till SD. I utbyte kan de få lite mer "moderat" ekomomisk politik i fråga om skatter m.m Så kanske räcker 26-30% i nästa val..? Hur som helst är jag glad för SD's framgång idag!

 
Ingen bild

Hulda mk1

10 september 2015 16:19

En bekant stannade till i förmiddags. Vi pratade en stund, det var runt ett år sedan sist. Efter en stund kom han in på invandringen. Han hade fått koll på alla sverigevänliga bloggar och var förb... på "gammelmedia".

Vreden sprider sig...

 
Ingen bild

Dille

10 september 2015 16:49

Ja Hulda, folk blir rädda för vad de ser i TV: Invasionen i Ungern - Folk bara väller in utan respekt för andra folks lagar om visering och pass. Samma sak i Danmark. Folk undrar vart det ska sluta.

I alla fall skulle SD få 96 mandat om det vore val idag. Fantastiskt att folk vaknar!
Och nu är SD större än summan av alla småpartierna ( c, v, mp, fp, kd) Folk inser nog hur lurade dom är, så dessa partier krymper nog ihop en bra bit till.

 
Ingen bild

Jan, SD-väljare

10 september 2015 17:22

Toppen! SD har verkligen kämpat genom åren. Alla uppoffringar år ut och år in lönar sig. Tack för ert idoga arbete!

I grunden handlar allt om någonting så enkelt som att vi måste kunna snacka med varandra i samhället även om vi tycker olika saker. Det går inte att ljuga, manipulera och förringa. Det blir bara mer elände av det.

 
Ingen bild

Ibbe

10 september 2015 17:51

Ikväll är det katastrofmöte mellan folk från SVT. SR och alla stora dags- och kvällstidningar ryktas det. Den senaste gemensamma aktionen i flyktingfrågan höll inte enligt opinionsundersökningarna och havererade totalt. Vad göra när folk inte regerar som vi vill är frågan? Spännande att se framöver vilka nya tokigheter som kläcks.

 
Ingen bild

PFEP

10 september 2015 17:53

Hej med er alla, att 'preppa'är inte nötvändigvis samma som att förbereda sig inför någon apokalyps, typ atomkrig eller någon komet.
Det går faktisk att med lite sunt förnuft att ha en beredskab om något oförutsett händer.
Tänk på att vad som finns på ICA/COOP räcker bara kring en vecka, om det inte fylls på.
Vad göra, tja det finns massor på nätet att forska i, men att ha långtidshållbar mat, pasta, ris och dylikt för några veckor till familjen, är inte just Nobelvetenskab.
Tänk till lite, det är för sent att storma affären dagen efter Ragnarök.

 
Ingen bild

Stefan

10 september 2015 18:13

Läste just på text-tv att Löfven anser att Danmark ska följa Dublinförordningen och registrera flyktingarna. Han säger sig vara "förvånad" över den danska statsministerns besked att de ger flyktingar fri lejd till Sverige. Jag antar att danskarna är förvånade att Tyskland inte registrerat dem och att tyskarna är förvånade att Österrike inte registrerade och de i sin tur förvånas över att Ungern inte gjorde det... Det hela liknar ju ett Svarte Petterspel och eftersom vi inte har något grannland med ännu mer generösa villkor för flyktingar så sitter vi nu med Svarte Petter... Man häpnar ju över Löfvens naivitet, han och övriga etablissemanget har ju hejat på flyktingarna på deras väg genom EU. Det är så dags att bli "förvånad" nu när flyktingströmmen nått hela vägen hit!

 
Ingen bild

M

10 september 2015 18:21

Men media och andra förståsigpåare har ju grötmyndigt förklarat att taket för SD går vid 10 %.

 
Ingen bild

Ibbe

10 september 2015 18:34

@Stefan
Ingenting förvånar längre därför att ingenting gäller längre. Överenskommelser och förordningar slaktas hej vilt i ngt slags godhetsnamn och Löve'n spelar dubbelspel, precis som Merkel.

 
Ingen bild

Ludvig

10 september 2015 18:35

Mycket glädjande!

 
Ingen bild

Zetor

10 september 2015 18:39

Lilla Berga i Högsby kommun med postnr 57940 har 34 familjer med utländska namn som varken har inkomst av tjänst eller kapital hur många som ingår i varje familj har jag ingen aning om eftersom man inte är vuxen förrän vid 18 år ! Är man med i Ratlibris personfakta så är man "svensk" men svensk utan jobb, ändå vill Löfven att kommunerna ska ta emot fler flyktingar !

 
Ingen bild

Observer

10 september 2015 18:50

EXPRESSEN
AFTONBLADET
DN
SVT
SR

Vad kommer n i att syssla med efter valet 2018 ?
-Sortera gem eller lämna Sverige för t.ex Afgahnistan?
Edra "Tjänster" lär knappast vara önskvärda längre.

 
Ingen bild

Per Walhart

10 september 2015 18:52

Är det någon som har en bild på Reinfeldt när han ser detta resultat. Jag är nästan beredd att pynta upp 1000:- för att få se hans min.

 
Ingen bild

Systemfel

10 september 2015 18:54

Sifo: Sd kan inte växa mera

Måndag 2 juni 2014 finns det en artikel

"Sverigedemokraterna har ju gått starkt framåt de senaste åren, men nu kan partiet ha slagit i taket. Enligt en undersökning från Sifo finns det knappt några väljare kvar som kan tänka sig att rösta på dem.

– Det här grundar sig på att de nästan har fördubblat sig sedan föregående val, så de har ju haft en väldigt stark framgång under den här mandatperioden. Men i våra siffror så ser vi inte att de kan öka så mycket ytterligare än de redan har gjort, utifrån den politiska profil som de just nu har, säger Toivo Sjörén, ansvarig för Sifos opinionsundersökningar.

Sedan valet 2010 har Sverigedemokraterna fortsatt att öka och har legat stadigt runt tio procent och ibland över det i opinionen. Men på senare tid har partiet stagnerat på den nivån och enligt SCB:s senaste stora väljarbarometer minskar man till och med och ligger på 8,1 procent.

Där kommer partiet förmodligen att stanna kvar om man får tro den väljarundersökning som marknadsundersökningsföretaget Sifo gjort. De frågade väljarna vilka partier man kan tänka sig att rösta på och vilka partier man identifierar sig med.

Av de väljare som inte röstat på Sverigedemokraterna är det bara tre procent som uppger att de är öppna för att rösta på partiet. Hos övriga partier ligger den siffran på mellan 8 och 15 procent, alltså uppemot fem gånger så högt. Det skulle kunna innebär att Sverigedemokraterna med dagens politik, alltså har slagit i taket. Man är i särklass det parti som har minst potential att växa."

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=91&artikel=5877880

 
Ingen bild

Tony

10 september 2015 18:57

När man har sett hur j...gt många av dessa så kallade
flyktingar burit sig åt nere i Grekland och Ungern och
på fler platser så mår man illa av Svensk naivitet.
Detta har man naturligtvis inte fått se DDR TV utan
i utländsk TV och Sociala Medier.
Tror inte för en sekund att någon som sägs ha flytt
för sitt liv kastar erbjuden mat, vandaliserar och
förstör där dom drar sig fram,till och med att
misshandla personer. När man visar sådant förakt
innan dom ens fått ett land att vistas i kan man
lätt räkna ut hur det blir i framtiden, när uppehåll
erhållits!

 
Ingen bild

Peter

10 september 2015 19:43

Sveriges statsskuld tickar på med 1000kr/min.
med ofattbara 1 370 195 600 SEK
http://www.statsskuld.com/

Vilket vansinne som väntar oss statsbankrutt!
Får väl glädjas åt SD 26,5 procent.

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

10 september 2015 19:50

Hittills ikväll har ingen av nyhetsredaktionerna nämnt SD,s resultat i Sentios eller Inzios mätningar!

Tror de att de kan tiga ihjäl SD?
Grattis Thoralf till en fantastisk blogg. Kikar in här varje dag.

 
claes-göran

claes-göran

10 september 2015 19:52

kolla på denna fina filmen jag gjort om sverigedemokraterna https://www.youtube.com/watch?v=NatjWGLi60A

http://https://classeslillablogg.wordpress.com

 
Ingen bild

AWSvensson

10 september 2015 20:13

http://www.smp.se/alvesta/s-ledamot-isolera-sd/

 
Ingen bild

Odalbonde

10 september 2015 20:33

Vad ska PK-maffian göra nu? Vänsterns värsta fiende är verkligheten.

 
Ingen bild

Ibbe

10 september 2015 20:52

SVT tiger som muren om de senaste opinionsundersökningsresultaten. Grattis till nya DDR-tv säger min gamle vän i forna DDR när jag ringer och informerar om den aktuella infon från svensk stats-tv. Tänk vad den benämningen påminner om STASI.

 
Ingen bild

Lena

10 september 2015 21:00

Mycket glädjande för alla Sverigevänner, vi kan vara ganska säkra på att i princip 1 av 4 stödjer SD. Då har SD fördubblat sitt stöd sedan valet -14! Har det hänt någon gång tidigare? Mycket beror nog på att folk ser SD som enda oppositionsparti och att de genomskådar medias mörkningar och lögner.

Vem är det som är intolerant, orättvis och fullkomligt uppåt väggarna galen? Löfvén och hans anhang förstårs!

Inte en enda människa jag träffat idag har nämnt flyktingkaoset. Tror verkligen många bokstavligen vänt ryggen till medias manipulationer. De som tror att "verkligheten" utspelar sig i vad media skriver är fel ute.

 
Ingen bild

Lena

10 september 2015 21:03

Tänk att Aktuellt tog upp den stora katastrofen i Japan först! Kors i taket! Är japanerna verkligen något folk som media behöver bry sig om???

 
Ingen bild

Stefan A.

10 september 2015 21:39

Sjuklövern försöker desperat att begrava deras gemensamma flyktingpolitik i EU-träsket, det är EU hit och EU dit, nej Sverige bestämmer fortfarande över sin egen invandringspolitik, försök inte smita undan, sjuklövern i allmänhet och regeringen i synnerhet skall jagas med blåslampa, landet måste ha en regering som klarar av att ta ansvar och kan styra, det håller inte att hela tiden skylla på EU.

 
Ingen bild

Tompa

10 september 2015 21:53

Grattis Thoralf
Ditt idogna grävande och arbete ligger till stor del bakom dessa siffror.

Nu hoppas jag också att Ulf Lundell håller sitt löfte till svenska folket att inte spela Öppna landskap något mer. Detta gällde ju iofs redan vid 20%.

Kan vi slippa alla låtar vid 30%? Deal Uffe?

 
Ingen bild

OT

10 september 2015 21:55

Apropå "SD största parti med högsta noteringen någonsin": http://nyheteridag.se/efter-flyktingkrisen-sd-storsta-parti-med-hogsta-noteringen-nagonsin/

"Now this is not the end. It is not even the beginning of the end. But it is, perhaps, the end of the beginning.": http://www.brainyquote.com/quotes/quotes/w/winstonchu163144.html

The political life will "Never Be The Same Again": https://www.youtube.com/watch?v=s_17a9WrsDE

Och som av en händelse råkar detta vara på dagen 70 år senare; då Vidkun Quisling dömdes till döden för landsförräderi! - "...Begreppet quisling är synonymt med förrädare och femtekolonnare...": http://www.svd.se/qusling-blev-begrepp--70-ar-sedan-dodsdomen

P.S: Media! Och andra som börjar på q - "Domens dag": https://www.youtube.com/watch?v=1lmuhv2w3no

 
Ingen bild

Gunnar

11 september 2015 00:01

Sverige tillsammans för de pk

http://bloggar.expressen.se/lottagroning/2015/09/sverige-tillsammans-for-de-pk/

 
Ingen bild

Roffe

16 januari 2016 16:30

HEHE

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards