thoralf

Direktlänk till inlägg 7 september 2015

INFÖR HÅRDA GRÄNSKONTROLLER VID ÖRESUNDSBRON

Av Thoralf Alfsson - 7 september 2015 21:52

Dansk Folkepartis partiledare, Kristian Thulesen Dahl drar i sitt senaste veckobrev de rätta slutsatserna av Tysklands och Angela Merkels agerande de senaste dagarna.


Schengenavtalet har brutit samman!

 

”Hvis nogen skulle være det mindste i tvivl, så har denne weekend vist det klart: Schengen-samarbejdet og Dublin-forordningen er brudt endegyldigt sammen!”

 

”Og lørdag sagde den tyske kansler Merkel, at grænserne ville blive åbnet, så de mange migranter kunne komme til Tyskland. I realiteten har Tyskland dermed suspenderet såvel Schengen-samarbejdet, som Dublin-forordningen.”

 

”Idéen med Schengen dengang var, at der skulle være fri bevægelighed inden for EU, men at EUs ydre grænser så skulle sikres. Det er helt åbenlyst, at EUs ydre grænser er alt andet end sikret.”

 

Klarspråk av Kristian Thulesen Dahl. Det märkliga är att Tyskland egenmäktigat kan strunta i de avtal som de själva varit med om att skapa och instifta. EU:s yttre gräns är dessutom ett skämt! Följden av Tysklands agerande blir precis det som också Kristian Thulesen Dahl kommer fram till.


”Når nu Tyskland på denne måde suspenderer de fælles spilleregler, er forudsætningen for de fælles regler selvsagt væk. Derfor har Danmark lov til at genindføre den grænsekontrol, som mange danskere ønsker.”

 

Sverige borde dra samma slutsatser som Dansk Folkeparti i Danmark. Tyskland har brutit både Schengenavtalet och Dublinförordningen och därmed har Sverige ingen anledning att vara så ”plikttrogna” mot Schengenavtalet. Vi borde därmed införa hårdare gränskontroller mot framförallt Tyskland och Danmark.


Inför 100 procentiga gränskontroller vid Öresundsbron, för att stoppa asylsökande och skicka tillbaka dem till Danmark.


 


Ikväll har jag lyssnat på utrikeskorrespondenterna Cecilia Uddén och Beatrice Janzon i Kalmar. Det mesta har jag hört tidigare eftersom jag ofta lyssnar på P1. Udden rapporterar ju från Mellersta Östern och Janzon från Frankrike, Italien och Spanien i huvudsak.


Jag hoppas att de ca 300 som lyssnade gjorde den reflektion som jag gjorde. De flesta eller mer eller mindre alla ämnen som avhandlades hade islam som grund eller orsak. Cecilia Uddén var minst sagt dyster och negativ om utvecklingen i Mellersta Östern. Hon har fått revidera sin positiva uppfattning om arabiska våren.


Islam är skit!


 
 
Ingen bild

Niklas r

7 september 2015 22:25

Lustigt att Cissi är så negativ på föredraget när hon är så positiv och glad i araber och islam i radio.

 
Ingen bild

Christer

7 september 2015 22:48

Heder åt Danmark som inte släpper igenom vad som helst, utan vill skicka tillbaka till Tyskland som är "första " asylland. Vill Merkel vara ett modernt helgon för islam, må det vara hennes och Tysklands sak. Jag hoppas så innerligt att Schengensamarbetet havererar, och med den den fria rörligheten. Att Sverige återupprättar sina gränskontroller, och att debatten om att lämna EU tar ordentlig fart.
I den senaste Svenska känslostormen hoppas tokvänstern att stödet för en minskad invandring nu har självdött. Att SD har tynat bort till något som inte kommer att synas i opinionssiffrorna överhuvudtaget. Men så kommer det inte att bli! Denna vänster som tycker att det enda problemet med invandringen är att vissa inte tycker om den!
Men snart återgår allt till det normala, med mord, skjutningar, sprängningar, bilbränder, hedersmord, balkongflygningar, stenkastning mot utryckningsfordon, integrationen och situationen i skolan etc.
Slutklämmen som Cecilia Uddén tycks inse numera att "islam är skit" delas av många många många!

Thoralf Alfsson

7 september 2015 23:11

Det var min slutkläm!

 
Ingen bild

Demokratur

7 september 2015 22:51

Jag längtar till dagen när sjuklövern börjar expropriera tönt-svenskarnas egendom i den heliga massinvandringens namn :-D Ha, ha, ha, ha,ha

 
Ingen bild

Göta

7 september 2015 23:18

Tweet från Migga X, handläggare på Migrationsverket:

"Att jobba på Migrationsverket är som att jobba i
Tjernobyls kontrollrum och se den oundvikliga katastrofen.
Stackars er där utanför."!

 
Ingen bild

Lena

8 september 2015 00:26

Jag har läst någonstans de Amerikanska stadsskuldsväxlarna och obligationerna, som bl a Tysklands banker satsat på, bara är värda dasspapper idag. Obama har fört krig i 8-9 år och skulderna har ökat katastrofalt.
Vet Merkel något som vi inte vet? Kan EU, IMF och Tyskland verkligen få Grekland upp på fötter igen? Nog tvivlar i alla jag. Den enda vägen ut ur denna soppa är kriget???

Idag på Aktuellt fick faktiskt Jimmie Åkesson vara med under ca 5 sekunder, han sa att UNHCR är panka och kan inte hjälpa i flyktinglägren.

Det ser onekligen mörkt ut! Merkel som tydligen anklagas för att ha upphävt Schengenavtalet med sitt tal. Jag är säker på att den utveckling vi ser är s k "social ingeneering", d v s designat. Under krig är det lätt att "möblera om" ett och annat.

 
Ingen bild

Lena

8 september 2015 00:35

@Demokratur
Jag tycker du har en sjuk inställning! Du inser inte allvaret i situationen och djupet i den här tragedin. För övrigt är det inte bara Sverige och svenskarna som är förda bakom ljuset. Om du hade pluggat på lite om VARFÖR detta sker nu så skulle du ha förstått att denna utveckling har pågått länge, länge, steg för steg men sakta tidigare och omärkligt för de flesta. Det är först nu som saker går så otroligt fort att även en blind höna borde "se" vad som försegår. Vi är förda bakom ljuset och det är minsann inte första gången i världshistorien som det sker. Sluta upp med dina cyniska och föraktfulla kommentarer, de tjänar inget till!

 
Ingen bild

Lena

8 september 2015 00:45

Här kommer lite "kött på benen" till mitt tidigare inlägg om Obama som inte kan tänka sig att "öppna sitt hjärta", trots att han och Bush är själva källan till detta elände. Fuck Obama!

http://avpixlat.info/2015/09/08/usa-klargor-att-asylkaoset-förblir-europas-problem/

 
Ingen bild

Morningstar

8 september 2015 04:03

Paul Joseph Watson har några sanningens ord att säga om galenskapen.

https://www.youtube.com/watch?v=-BDqzmG-rH8

 
Ingen bild

Markus Lindt

8 september 2015 05:22

"expropriera tönt-svenskarnas egendom"

Det har redan länge skett. Det kallas beskattning. När dina skattepengar inte används för landets bästa utan för att finansiera dina fiender, då är det värre en stöld.

Det är krigföring mot det egna folket.

 
Ingen bild

HM Gotland

8 september 2015 06:05

Nog känns det i luften när man går ut och hämtar tidningen (i går uppsagd inspirerad av Marika Formgren) att hösten är på väg. Hela framsidan "Vi gör det tillsammans" och det är väl den arabiska våren man talar om. Känns som de PK nu satsar allt och riskerar stora problem i opinionen framöver när man drivit fram en situation man helt enkelt knappast kommer klara av att hantera.

Lyssnade på Gransknings Sveriges intervju av Julia Caesar men stängde av när intervjuaren tjatade och tjatade om angående familjen Bonnier. En bra sak gav lyssnandet och det är att vi nog inte skall ge upp hoppet om att Drrenius och Hamruds trakasserier kan komma att sluta i rätten.

 
Svensson

Svensson

8 september 2015 06:48

Det är dags att Sverige,börjar bygga stängsel runt vårat land,så som man gör i andra länder,det skulle även skapa en massa nya arbeten.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Demokratur

8 september 2015 07:35

@Lena

Du har rätt. Allt är förlorat. Jag ger upp. Lägger energin på min nya liv annorstädes.
Adjö....

 
Ingen bild

Bo

8 september 2015 07:37

Det går inte att ha hårda gränskontroller, hur skall man då få in handgranaterna och handeldvapen till Sverige?

Thoralf Alfsson

8 september 2015 08:51

Bo

Sverige får givetvis skapa legala vägar!

 
Ingen bild

Stefan A.

8 september 2015 08:32

Aktuellt försökte lansera fulmedias nya hjälte i går Rosling, gick sisådär, även han sågade att man tar 8 miljarder från andra fattiga och ger till asylbaronerna i Sverige, och det får man inte säga, vi gör båda delarna punkt slut, inga siffror tack... är det i Sverige tillåtna mantrat, å andra sidan verkar Rosling tro att det är den enda kostnaden för massinvandringen, han sågas förstås redan i dag av Tino Sanandaij,Tino är det ropande rösten i öknen av Svenska ekonomer, men de är väl rädda om sina jobb.

Ett hett tips är nog att Merkel och CDU flyger all världens väg vid nästa tyska val.

 
Ingen bild

Zetor

8 september 2015 09:22

Eftersom min hustru är född helt döv så kan jag inte säga upp prenumerationen på OT hur gärna jag än vill ,tidningen är för henne ett sätt att hänga med , familjesidorna bla .Annars är nästan 2500:- väl mycket för en tidning som vissa dagar bara har 5 blad !

 
Ingen bild

Hulda mk1

8 september 2015 11:45

@Zetor. Du har helt klart förmildrande skäl att fortsätta med OT. Låt din hustru läsa OT i lugn och ro, och sedan läser ni Thoralfs blogg gemensamt!

 
Ingen bild

Zetor

8 september 2015 12:39

Tack Hulda mk1!

 
Ingen bild

Jan Jansson

8 september 2015 14:51

Hela cirkusen med flyktingsmuggling är obegriplig. Alla håller med om att vi skall ha gränser från EU till resten av världen, men tydligen får inte Ungern upprätthålla dessa..? För då är de fascister utan like? Jag får inte ihop logiken. Självklart följer stängsel och bevakning med ansvaret att ha kontroll över gränsen?

Och lika självfallet skulle man tvinga båtarna att vända om i medelhavet och därmed reducera antalet dödsoffer, precis som Australien har eliminerat dödsfall för de som försöker ta sig illegalt till Australien.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards