thoralf

Direktlänk till inlägg 6 september 2015

VÄRT ATT LYSSNA PÅ

Av Thoralf Alfsson - 6 september 2015 20:27

Kände ikväll ett starkt behov av att få frisk luft, trots ihållande kraftigt regn och blåst tog jag en långpromenad. Det kändes som en reningsprocess att bli riktigt blöt men samtidigt fri från all propaganda som msm producerat under dagen. Eller berodde det på att jag under promenaden även lyssnade på samtalet mellan Marika Formgren, Gunnar Sandelin, Ingrid Carlqvist och Radio Länsman.


Ett mycket trevligt samtal mellan dessa personer som även lockade fram ett och annat befriande skratt. Jag tycker att den som har möjlighet att lyssna på samtalet. Marika Formgren avslutar med att ge några råd som jag hoppas alla tar till sig.



Första intervjun med Julia Caesar!


 
 
Ingen bild

Gigolo

6 september 2015 20:40

Har lyssnat" KANON" Respekt till alla medverkande

 
Ingen bild

Martin

6 september 2015 20:57

Jag håller med, det här var bra. Och då tycker jag faktiskt direkt illa om RLM sedan de har vänt ryggen åt till exempel Hanna som de tidigare krusade. RLM ger intryck av makten framför allt, jag tycker mycket illa om den attityden. Men det här var helt ok, för att vara RLM.

 
Ingen bild

Hacke

6 september 2015 21:02

Jag ägnade också eftermiddagen åt detta trevliga samtal. På det hela taget känns det trots MSM:s intensifierade propaganda (har inte orkat lyssna på radio eller se på tv på flera dagar nu) som om vinden vänt ordentligt. Först Julia Caesars fantastiska vändning till 10-0 i kampen mot fulmedia, sedan Radio länsmans allt proffsigare produktion och flera bra videproduktioner som Arga Blatten o d. Lägg därtill höga besöksiffror på bloggar med inte minst ditt eget rekord Thoralf. Och så sd:s ständiga framgångar i opinionsmätningarna på toppen av allt.
Jag tror inte det spelar någon roll hur propagandamaskineriet går för högtryck - svensken vänder dom ryggen i allt högre utsträckning idag för att förhoppningsvis aldrig återvända.

 
Ingen bild

Från Hitler-argumentet till död pojke-argumentet

6 september 2015 23:05


Vedervärdigt att exploatera döda barn i propagandasyfte

Hitler dödade alla judar, därför ska vi tömma Mellanöstern och Afrika på människor och flytta hit dem, inklusive alla jihadister förstås! Annars är vi rasister, fascister, nazister.
I flera decennier har detta simpla argument förts med framgång på SVT och andra svenska medier.
Nu när argumentet har urvattnats av idel upprepning och alltfler börjar vakna till insikt om vad som är i görningen lanserar svenska medier med SVT i spetsen en bild av en död pojke på en strand i Turkiet som argument för samma ändamål; islamifiera Sverige medels fri invandring.
Att exploatera barn i propagandasyfte är inget nytt fenomen, så gott som alla diktatorer i modern historia Mao, Kim, Saddam, Qaddaffi m fl, har använt sig av barn på olika sätt i sin politiska propaganda. Och det är inte första gången som SVT och andra svenska medier gör det heller. Snyfthistorier med sk apatiska barn och utvisningshotade barnfamiljer som saknar asylskäl är vardagsmat på tv. Men med att exploatera döda barn nås ett nytt lågvattenmärke i islamiseringspropagandan.
Att det inte är humanismen som ligger bakom exploateringen av den drunknade pojkens bild är lätt att genomskåda för varje förnuftig människa. När SVT i samband med visningen av pojkens bild bjuder in ett antal självutnämnda godhetsapostlar, däribland Sveriges ärkebiskopinna som utnyttjar tillfället för att avslöja sin antidemokratiska läggning och förorda inskränkningar i yttrandefriheten: "nu får det vara slut på snacket om antal och volymer", utan att bli emotsagd är det uppenbart att det är fråga om politisk propaganda.
Och varför skulle just denna pojke exponeras när tusentals barn runtom i världen förolyckas varje dag i drunkningsolyckor, bränder, våld, misshandel mm?

 
Ingen bild

Rune

6 september 2015 23:06

Martin, vem är Hanna som de tidigare krusade?

 
Ingen bild

Demokratur

6 september 2015 23:10

Sverige äcklar mig. Ett vidrigt land förgiftat av liberaler och vänsterparasiter. Men gärna, inför fri invandring. Låt landet gå under. Inget skulle glädja mig mer. Svenskar är ryggradslösa, oikofoba ynkryggar som inte förtjänar annt öde

 
Ingen bild

Lena

6 september 2015 23:34

@Hacke
Jag tittade på Aktuellt och Agenda därefter, kan intyga att du inget missat något, orkade inte ens se färdigt på Agenda. Reagerar på att det är helt skilda världar vi lever i, de som är s k "antirasister" och vi som läser alternativa bloggar.

 
Ingen bild

vad sker i bakgrunden

7 september 2015 01:12

Ole Dammegård fick ju fly Sverige för han berättade om sanning som inte var godkänd av globala makteliten, så han kar nog rätt i vad han säger. han säger ju att media får uppdrag att få folks uppmärksamhet åt ett annat håll, samtidigt som makteliten genomför nån större händelse som de inte vill att folk skall upptäcka.

att media nu förmedlar flykting kampanj är en täckmantel för annat som sker, men vad har makteliten nu som skall döljas och få folk att följa flykting kaozet.

Så frågan är: VAD SKER I DET FÖRDOLDA NU?

makteliten vill nog att sverigevänliga skall lägga all sin kraft på motstånd mot massinvandringen som nu har ökat på kort tid. så 7 klövern kan jobba i fred med de dolda planerna.

är det en global finanskris på gång?
skall det ske ett angrepp mot ryssland?
skall ryssland angripa nordiska länderna?

mystiskt att de globala bankirerna alltid väljer ut Tyskland och Sverige som startar upp elände i Europa. vilket utvalt folk vill att germanier skall utrota sig själva.

 
Ingen bild

Kalle

7 september 2015 01:36

""Den syriska operativa hävdar mer än 4.000 hemliga ISIS beväpnade män hade smugglats in västvärlden - gömda bland oskyldiga flyktingar.

ISIS smugglare, som är i 30-årsåldern med trimmade kolsvart skägg avslöjade den pågående hemliga verksamhet är en fullständig framgång.

"Vänta bara," sa han och log.""

Framtiden!!?? Har sverige bågon försvarsberedskap för att bekämpa dessa insmugglade IS-krigare???

Eller är det att dela ut mat och kläder till dessa och hälsa dem välkommna???

http://www.express.co.uk/news/world/555434/Islamic-State-ISIS-Smuggler-THOUSANDS-Extremists-into-Europe-Refugees

 
Svensson

Svensson

7 september 2015 06:30

Det är dags att vi svenskar säger stopp för den här massinvandringen som förstör vårat land,så som medborgarna gör i andra länder.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Hulda mk1

7 september 2015 08:18

@Kalle. Det du skriver om, oroar mig rejält. OK, alla asylsökande kommer hit utan vapen, men det smugglas vapen med lätthet hit från sydöstra Europa.

För egen del är risken otroligt liten att drabbas av ett terroristattentat, men för de som bor eller jobbar i större städer finns en risk. Det kollas inga väskor i tunnelbanan, på bussar eller på spårvagnar... Inga metallbågar och inga leg,kontroller där eller in på alla köpcentrum eller skolor mm mm...
Om bara en halv procent av de "nyanlända" har mörka avsikter räcker det för att skaka om Sverige i grunden...

"Godhetsonanister" har ett stort ansvar på sina axlar när (inte om) det händer något någonstans...

 
Ingen bild

Tony

7 september 2015 09:04

Det Svenska propagandamaskineriet går för högvarv,
det ena snyftreportaget värre än det andra presenteras.
Den lille döda pojken vid Medelhavets strand visas
gång efter annan, för att vi riktigt ska känna skam,
men det är inte vi som dödat honom, det är inte vi som
som tagit beslut om att ge sig ut i bräckliga farkoster,
det har hans föräldrar gjort, enbart för att skaffa sig
gratis vård och försörjning här i landet! Däremot har dom
som ojar sig mest ett ansvar för att man sänder ut dessa
signaler till omvärlden om att vi är en humanitär stormakt
där det mesta kan fås gratis utan motprestation.Och till
dom som har ansvar för detta räknar jag Hela DÖ nicks
gänget, det skämt som kallas Media som ljuger och skarvar
värre än Munchhausen. Det är för Jävligt att SVT kan vräka
ur sig att på det möte där Stefan Löfven talade skulle
15000 personer befunnit sig, och på en översiktsbild kan
vem som helst se att det är på sin höjd 2-3000

 
Ingen bild

Niklas R

7 september 2015 09:14

För de som tvivlar på att det finns goda muslimer, jihadister, med bland flyktingarna så är det bara att titta på de videos som finns. De män som vägrar befatta sig med kristna symboler, som hindrar andra muslimer från att ta emot de kristna symbolerna i form av mat och vatten, de är jihadister, goda muslimer. Allahs soldater i kriget mot de otrogna.

 
Ingen bild

Lärare

7 september 2015 09:34

Ha Ha Ha!!!
"Flyktingar" flyr från danska polisen, - de vill till Sverige!
Flyktingar, knappast! Vem tror på det?
Det är ingen flykt de gör när de reser genom hela Europa för att ta sig till Sverige, det är en resa!
Dags att stänga gränserna nu.

Svenska medier har fått "hybris", rapporterar hela dagarna i ända om flyktingkatastrofen. Norge undrar vad vi håller på med i Sverige.

Vidhåller att OM vi ska dela på ansvaret, kan Sverige återsända många 100 000 tals s k flyktingar till andra länder! Vi har fyllt kvoten med råge för länge sen. Samhället fungerar inte längre, skolor, hälsocentraler m fl ropar på hjälp.
Alla äldreboenden som stängs och renoveras för att bjuda berikarna på en lyxtillvaro, är en skrämmande utveckling. Stackars svenska pensionärer som slängs ut. Är detta tacken för ett strävsamt liv?

Svenskar reagera!

 
Ingen bild

Maja Dacke

7 september 2015 10:02

Jodå, ni som undrar: många falska flaggor vajar allt häftigare för att ingen ska lägga märke till det som sker i bakgrunden. Det finns sajter som redan hintar vad som är på gång: världsekonomin som utgångspunkt ...

Någonstans läste jag att USD egentligen inte är värd en bråkdel av det som påstås, USAs statsskuld har dubblerats på kort tid ...

Det amerikanska folket är sedan länge (via nätet) mycket oroligt: Vem ska hämtas till de 800 Fema Camps som byggts upp? Bara i Alaska kan man 'husera' 2 milj. Och kemikalierna etc som droppar ner över alla de amerikanska barnen ...

Vi har sett hur Haarp har verkat - bl a i Kina flera ggr. Det har inte varit 'naturliga' explosioner enligt undersökare - en liten riktad atombomb, sas det bl a.

Visste ni att Neapel nyligen drabbades av en plötslig hagelskur, där haglen var stora som tennisbollar och ställde till skador? Jag som inte alls bevakar omgivningarna via svensk MSM vet inte vad som sagts där, tar däremot info från utländska mediesajter. Med Internet borde alla svenskar söka utrikes - och många gör det.

Vad kan vi vänta oss i Sverige/Norden? Det beror väl på egentligen, men vi vet ju vilka som styr och vad som redan är på gång. Men med tanke på världsekonomin där den svenska ingår och med tanke på dem som 'kastar kronor omkring sig' utan förnuft ...

Jag har länge läst råden att ta ut sina sparpengar och hamstra torrmat och 'värmesaker'. Samtidigt har jag tänkt: Pengarna räcker inte i evighet och blir värdelösa när inget finns att köpa. De som har en täppa att odla i kan klara vintern och sedan odla en del - om de har något att så. (Sterila fröer från Monsanto ger en GMO-skörd och inte fler.)

OK, detta är endast början på den tragiska, alltför tragiska, historien och jag förstår att många inte kan eller vill eller vågar ta den till sig.

Men det finns andra som besöker Thoralf och är på samma tankelinje som jag - har jag förstått. Och ingen av oss har makten och härligheten att ställa till rätta ... ...

 
Ingen bild

Tony

7 september 2015 10:13

kan verkligen dom som är så angelägna om att vi ska
släppa in alla dem som dräller in över gränserna känna
sig nöjda med att det faktiskt ändå bara är en rännil
som kommer hit, att dom verkligt stora mängderna, och
dom verkligt fattiga blir kvar nere i kriget eller dess
närhet? Hjälp människorna i deras närhet där det behövs,
det förhindrar också sådana skitstövlar som kastar mat
och hjälp som dom erbjöds nere i Österike. Att bete sig
illa ska inte belönas med medborgarskap, dom är inga
flyktingar, dom är resenärer som genast borde resa hem
igen!

 
Ingen bild

Från pk angrepp till död pojke angrepp

7 september 2015 10:18

Först så angriper ni den kompetenta mediakåren (pk maffian?), sedan angriper ni (indirekt) bilden på Aylan, den döda pojken.
Nu har ni dömt ut hela den svenska journalist och mediakåren,ca. 20.000 personer så därför undrar jag:Vem ska ha rätt att yttra sig?

Thoralf Alfsson

7 september 2015 10:41

Ingen hindrar mediekåren att yttra sig, de har alla förutsättningarna för det. Sedan är det upp till var och en att bedöma deras arbete. Det är demokrati och yttrandefrihet.

Röster på sociala medier väcker idag frågan om 3-åringen flyttades efter att han drunknat och bilden på så vis delvis är arrangerad! Kan det finnas någon sanning i detta? Jag undrar.

 
Cavatus

Cavatus

7 september 2015 10:19

Hallå! Se hit! Granskning Sverige har fått en exklusiv intervju med Julia Caesar. Gå till juliacaesar.info för att lyssna på hennes version och hur hon fullständigt desavouerar journalistkåren!

Och jag kan garantera: hon har skinn på näsan och står pall drevet. Hon kommer att bli tuvan som stjälper medielasset. Jag lovar!!

http://juliacaesar.info

 
Lassekolja

Lassekolja

7 september 2015 10:33

Väldigt många bra kommentarer på detta Thoralfs inlägg! För mig själv nickar jag mer och mer instämmande men vill särskilt lyfta fram "Från Hitler-argument till död pojkeargument". I flera dagar har jag väntat på att åtminstone någon nyhetsförmedlare skall närma sig sanningen bakom tragedin med den lille uppspolade pojken, men (förstås, inte oväntat) förgäves. Har tidigare skrivit till TV4 och SR(Sveriges Radio) men ingen svarar. Efter att ha sett SvT´s Agenda igår kväll blev jag åter så upprörd att jag skrev följande:

"Hej redaktörer hos Rapport, Aktuellt och Agenda!

Alla blir vi rörda av bilden på den uppspolade lille pojken på stranden men det finns ju en anledning till varför detta tragiska, att även hans mor och bror förolyckades. Hela familjen befann sig sedan en tid i säkerhet i Turkiet. Den tandlöse pappan behövde fixa sina tänder i Europa och därför tog han med sig familjen i en dålig båt och så gick det som det gick.
Se här ett vittnesmål av Aylans faster, som bor i Kanada:

http://www.exponerat.net/ar-detta-sanningen-om-den-drunknade-lilla-pojken-pa-stranden/

Det är inte första gången, som svensk publikservicemedia inte berättar hela sanningen. Jag har alltid betalat min "Radio- & TV-avgift" och kommer förmodligen att göra så under de åren som återstår men när förtroendet sviker känns det inte bra.
Nu undrar jag, tänker Ni berätta ovanst. för lyssnare och tittare eller passar sanningen inte in i Sveriges Television´s uppdrag i den "Fria och oberoende televisionen"?
Jag är tacksam för ett kort och uppriktigt svar på min undran!

Med vänlig hälsning
namn+hemort (pensionär)"

Att SvT svarar är förmodligen att förvänta sig för mycket!?!
Även jag anser det förkastligt att sprida politisk propaganda med hjälp av döda barn, som faktiskt dött i onödan.

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

Göta

7 september 2015 10:53

EN LÄTT AVSLÖJAD LÖGN FRÅN SVT OCH AFTONBLADET!
15.000 personer på Medborgarplatsen igår, påstår vår svenska ljugmedia.
Denna länk visar starten från Vasaloppet med EXAKT 14.716 personer:

http://korta.nu/Vasalopp

Så ser alltså ca 15.000 personer ut. Jämför det med bilden nedan från lilla Medborgarplatsen där det finns MAXIMALT 2000 personer:

http://sv.tinypic.com/view.php?pic=b4hx11&s=8#.Ve1BK5eumzg

Enligt ljugmedia ska det alltså finnas ca tusen personer i varje ruta på denna bild. I verkligheten finns där MAX 130 per ruta = MAX 2000 sammanlagt.

AKTUELLA FRÅGOR
Den översta bilden visar alltså 15.000 personer. Under gårdagen tog Tyskland och Angela Merkel emot 20.000 nya muslimer från Mellanöstern. I stort sett enbart män. Deras kvinnor och barn kommer senare.
20.000 på en dag! Hur många får stanna kvar i Tyskland efter asylprövningarna? Vart tar de som nekas vägen? Till Sverige?
Och hur många tusen kommer direkt till Sverige denna vecka? Och nästa vecka? Och nästa, och nästa, och nästa...

Thoralf Alfsson

7 september 2015 12:03

Tack Göta

Jag använder bilderna i ett blogginlägg jag just nu skrivit.

 
Ingen bild

Da Capo

7 september 2015 13:31

@ "vad sker i bakgrunden", Kalle, Maja Dacke, alla ni andra, inte minst ni som "inte hade en aning".
------------------------
Här den ultimata, stundom hårresande och absolut obligatoriska videon, "Everything is a rich man's trick", som på 200 minuter framgångsrikt avslöjar vad som med största sannolikhet har skett i det fördolda under de senaste knappa 100 åren - och, även vad vi har att vänta i nutid och framtid, om vi inte.....

Filmens upphovsman Francis R Conolly är en Julia Ceasars like.
avslöjande, genomborrande, sanningssägande, modig, må vara att hans perspektiv är ofantligt - 400 miljoner initialt döda vid nästa världskonflikt (https://morklaggning.wordpress.com/2015/09/05/ferlineri/)..

--------------
Everything is a rich man's trick

https://youtu.be/U1Qt6a-vaNM

 
Ingen bild

Elfyma

7 september 2015 13:40

Ja Thoralf, vi var nog väldigt många som i går kväll hade ett starkt behov av "frisk luft" för att slippa den mördande snyftpropagandan från medias professionella gråterskor.
Vad passar då bättre än att titta på den eminente Lars Molins filmer på DVD ?
Filmen "Midvinterduell" handlar om den lille mannens kamp mot etablissemanget, symboliserat av en mjölkpall.
Filmen fick otaliga internationella pris för sitt enkla men starka symbolspråk som gick in i hjärteroten även hos sydeuropeér som aldrig sett en mjölkpall eller en plogbil.
Lars Molin var något så ovanligt som en socialist med humor.

 
Ingen bild

Hanna Lindholm

14 september 2015 00:18

''Jag håller med, det här var bra. Och då tycker jag faktiskt direkt illa om RLM sedan de har vänt ryggen åt till exempel Hanna som de tidigare krusade. RLM ger intryck av makten framför allt, jag tycker mycket illa om den attityden. Men det här var helt ok, för att vara RLM.''

Va? På vilket sätt har RLM vänt ryggen åt mig? Märkligt uttalande.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards