thoralf

Direktlänk till inlägg 24 augusti 2015

S HAR INTE FÖRSTÅTT

Av Thoralf Alfsson - 24 augusti 2015 11:15


”Vi har bjudit in migrationsminister Morgan Johansson till studion för att debattera med Sverigedemokraterna om flyktingpolitiken men han har tackat nej, inledde programledare Anna Hedenmo debatten med att säga.

David Oscarsson, redaktör på Agenda, är besviken över att ministern inte ställde upp.

– Han sa bara att han avböjde medverkan. Det hade ju varit roligt om Morgan Johansson kommit hit eftersom han är ytterst ansvarig för de här frågorna och att det är en viktig debatt. Det syntes ju en del reaktioner i sociala medier också på att han inte dök upp.”


Stig-Björn Ljunggren försöker i SVT förklara det med att socialdemokraterna inte vill debattera på "bortaplan". Jag undrar då om socialdemokraterna kommer debattera invandring någon gång överhuvudtaget då det alltid kommer vara "bortaplan" för dem.


 

Stig-Björn Ljunggren och Richard Jomshof.   Foto Thoralf Alfsson


Socialdemokraterna har uppenbarligen inte förstått att Sverigedemokraterna är på väg att bli Sveriges största parti. Utan s-ministrarna agerar fortfarande som de äger spelplanen. Den tid då s-ministrar kunde välja när och mot vem det debatterar är förbi.


Efter att jag sett och hört Morgan Johansson i riksdagen under fyra år är jag dock inte det minsta förvånad över hans feghet. Han kan stå i riksdagens talarstol och kasta ur sig den ena oförskämdheten efter den andra mot SD-politiker men den taktiken fungerar inte i SVT och det är han medveten om. För att vinna en debatt krävs det mer än uttjatade floskler och oförskämdheter. Undrar om Morgan Johansson har debatterat mot en ledande Sverigedemokrat utanför riksdagen någon gång?


Morgan Johansson är inget annat än en feg liten ynkrygg som inte vågar ta debatten med Richard Jomshof. Socialdemokraterna och ansvarig minister för migration, Morgan Johansson har nämligen inga svar på de frågor som ställs i denna debatt.


På ledarsidan i Östra Småland skojar man med sina läsare idag. Med rubriken ”Recept mot högerextremism” försöker tidningens ledarsida, båda att jämställa Sverigedemokraterna med högerextremism och förslag för att motverka SD. Ledarskribenten misslyckas kapitalt! När jag kom till sista stycket och sista meningen förstod jag att det inte fanns ett enda förslag i ”receptet”. Det är väl där förklaringen ligger på att Morgan Johansson avböjde att debattera mot Richard Jomshof. Receptet saknas helt enkelt.


 

Henrik Rydström.          Foto Thoralf Alfsson


Den förre KFF-spelaren Henrik Rydström ger sig in i debatten om tiggare. Henrik Rydström talade ju för några år sedan på 1:a maj i Kalmar. Nu kritiserar han det socialdemokratiska kommunalrådet Dzenita Abaza för hennes uttalande om att inte ge pengar till tiggare och att kommunen skall avveckla tiggarcampingen vid Salveområdet. Henrik Rydström tycker att det är dags att göra revolution. Skall bli intressant att se om Dzenita Abaza bemöter insändaren i ett genmäle eller om hon avstår debatt, precis som Morgan Johansson.


Så fort någon inom Socialdemokraterna går utanför pk-ramen är ”ordningspoliserna” framme, oavsett om det gäller en lokalpolitiker med invandrarbakgrund som Dzenita Abaza eller en socialdemokratisk minister som Morgan Johansson.


PS


Vad har fått Adidas att supporta SD? Märkligt att inte detta lyfts fram i media och av vänsterjournalister. Nu väntar jag på pk-attacker mot Adidas men framförallt uppmaningar till köpbojkotter av Adidas produkter. Henrik Rydström kunde kanske gå i spetsen för en sådan kampanj? Jag väntar!


Bara namnet på skon borde få vänstern att se rött ;-)

Pharrell Supershell Superstar shoes


http://www.adidas.se/pharrell-supershell-superstar-shoes/S83352.html


Ett stort tack till en anonym välgörare för dessa skor!


    

 
 
Ingen bild

Observer

24 augusti 2015 11:47

VARNING: Etablissemanget kommer nu att escalera försöken att förbjuda fri internetmedia!
Hörde nyss på radion att man nu kommer att ta kraftag mot det sk "Näthatet" ...D.v.s Det fria ordet.
Detta blir alltså deras stratergi; Att kväsa!
Om inte det skulle fungera så k o m m e r man g a r a n t e r a t!!! Att stoppa valet 2018.

Det är inte en slump att man nu bygger upp olika institut, organisationer liknande det som Löven invigde istället för att fördöma dådet på Ikea i Västerås.

Detta måste SD vara ytterst uppmärksamma på.

 
Ingen bild

Observer

24 augusti 2015 11:52YTTRANDEFRIHET = NÄTHAT


Vänstermarxisterna inom etablissemanget hittar på en negativ värdering, Klistrar sedan på den via media -För att till sist förbjuda den. Det är så dom här tomtarna gör för att styra landet trots att de bara är några procent stora!

 
Ingen bild

Alf

24 augusti 2015 11:57

Regeringen har i och med att man vägrar debattera invandringen med Sverigedemokraterna fullständigt kapitulerat. Sverigedemokraterna äger nu frågan totalt.

 
Ingen bild

Hacke

24 augusti 2015 11:59

Morgan Johansson är en av många i den ovärdiga skaran av ministrar vårt land tvingas dras med. Jag ska aldrig glömma hans oförskämdheter och arrogans i talarstolen när han talade om sd och hans ängsligt flackande blick över plenisalen när han sökte bekräftelse från den övriga mobben. Som en omogen skolpojk fullt i klass med gelikar som Ullenhag, Fridolin m fl. Att han backar ur när det blir skarpt läge är helt i linje med en tvättäkta ynkrygg. Han är en stor skam för Sverige vars avtryck i politiken i bästa fall blir knähundens.

 
Ingen bild

Demokratur

24 augusti 2015 12:01

Hoppas innerligt att sosseriet tynar bort och att man slipper se alla arroganta sossar.

 
Ingen bild

Niklas R

24 augusti 2015 12:01

Tror sossarna bestämde sig för "Aldrig igen!!" efter det att Mona Sahlin blev sågad jäms med fotknölarna när hon försökte debattera migrationspolitik med SD i TV.

 
Ingen bild

Kalle

24 augusti 2015 12:55

S (S)miter när det hetar till och inga flo(s)kler räcker till mot den verkliga sanningen.

Sverige är inte (S)verige längre!!!

(S)+(M) har förvaltat ett sverige som nu är på dekis!!!

 
Ingen bild

Hulda mk1

24 augusti 2015 12:58

Jag och alla andra skattebetalare betalar Morgan johanssons alltför höga lön. Då är det hans förb... plikt att stå till svars för det han uträttar.
Men sossarna vet att de förlorar hur de än gör i en debatt mot SD om invandringen. Troligen mer om de deltar och mindre om de avstår...

Christina Höj-Larsen hjälpte tack vare naivitet och arrogans SD till ytterligare sympatisörer i tusental med sin medverkan i gårdagens Agenda...
Att det inte fanns någon annan från S eller MP att debattera i Agenda visar på paniken över SD,s framgångar i regeringen..

Snygga skor förresten!! Alltid retar de någon ;-)

 
Ingen bild

Gigolo

24 augusti 2015 14:33

Nu har har jag fått veta sanningen om att Morgan Johansson inte kunde debattera med Jomshof
För att Ullenhag hade tagit med sig pallen sedan han mötte Åkesson

 
Ingen bild

Tony

24 augusti 2015 14:42

Problemet för Sossarna är att dom inte har några
argument att komma med som håller. Dom är bara
stora i näbben när dom får stå oemotsagda och
slänga ur sig oförskämdheter som rasister och
Islamofober om SD, men ju större SD blir desto fler
är det som dom öser dumheter över.

Varför väljer SVT kommunisten Höj Larsen att debattera
Med Jomshof? Kommunisterna är väl inte med i regeringen?
(Det är illa nog med dom katastrofer där finns)
Som en papegoja tuggar hon enbart om dom floskler som
Svenska folket hört till leda. Sen blir det enbart
tragiskt att höra en anhängare till det mest bloddrypande
samhällssystem som någonsin funnits, stå och älta om
medmänsklighet. Har kommunister ingen som helst skam
i kroppen?
Morgan Johansson ger mesproppen ett ansikte, genom
att fegt utebli från en debatt han inte kunde vinna,
och det visste han om innan!

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

24 augusti 2015 14:44

Två rabiata kommunister som motståndare i studion, vänsterfruntimret Höj och ärkerödingen Hedenmo. Blir ständigt förundrad över SD-topparnas tålmodighet. Varför frågar dom aldrig programledarna "vem har ordet?" och "kan jag få tala till punkt utan att bli avbruten?"

 
Ingen bild

Inbe

24 augusti 2015 14:51

Rylander ska naturligtvis erbjuda boende för romer( ziegenare) på Boholmarna där han själv bor. Grannarna lär jubla, Det blir ju lungt och städat

 
Ingen bild

Gute

24 augusti 2015 15:16

Morgan Johansson visste att det hade varit ett politiskt självmord att debattera mot den helskärpta och pålästa Jomshof.

Förr eller senare är han dock tvungen att ställa upp och ta smällen.
Jag är fullständigt övertygad om att Morgan själv inte tror på det han förmedlar till väljarna, han är utsedd till den mest omöjliga posten i regeringen. Dock bra lön och förmåner inför pensionen.

Men att försöka ljuga inför väljarna kommer att stå regeringen dyrt, efter bedrägeriet med DÖ är toleransen obefintlig!

 
Ingen bild

Näthatet

24 augusti 2015 15:19

Det som det nu handlar om är att barn hatar, kränker och hotar andra barn. Detta vill man stävja då det anses ofint. Vad man glömmer bort är hur det skulle bli om lyckades. Kulturministern går i spetsen för att barn ska lära sig tänka mer kreativt?, istället för att kasta skit på sina jämnåriga.

MEN...Om man nu skulle lyckas med det. Hur skulle det då gå med vuxna politikers rätt att kränka SD-anhängare? Bara som ETT exempel när statsministern betecknar oss som neofascister. För det har minsann historikerns som skrev en bok sagt. Ska vi inte ha den goda mobbningen av oliktänkande längre?

Låt barnen hata, hota och kränka på. En vacker dag blir de jordklotsmedborgare och kan riva ned vad andra byggt upp. Bra med träning i unga år.

 
Ingen bild

Bo

24 augusti 2015 15:21

Bra att Christina Höj-Larsen ställde upp. Frågan är vilken som skulle göra bort sig mest, kommunisten Christina eller socialdemokraten Morgan?

 
Ingen bild

Grålle

24 augusti 2015 15:41

Sitter och funderar på om Sverige någonsin har haft en sämre regering än de tomtar som styr nu. Det var väl några borgerliga konstellationer på 90-talet som var ganska svaga, men den här skocken tar definitivt priset. Skall dom verkligen sitta hela mandatperioden, ja tydligen eftersom alliansen avsäger sig allt regerande och att SD får egen majoritet är väl att hoppas alltför mycket?! Det blir några mörka år framöver i den svenska historien.

 
Ingen bild

hans

24 augusti 2015 17:18

Rydström som är "rik" och bor i ett välmående område utanför staden, enligt den information han ger, kan väl avsätta ett område av sin tomt för lite husvagnar och sådant då. Han verkar ju onekligen tycka det är en bra ide. Han kommer bli superpoppis bland grannarna tror jag. Put up or shut up!

Att Morgan Johansson inte vill komma till Agenda det förstår jag. Vem vill bli förnedrad på bästa sändningstid i statstelevisionen? Han har inget att säga emot mer än att stå och prata om känslor och allmänt önsketänkande. Då är det lika bra att inte dyka upp. `Det funkade ju inte så bra för vänsterdonnan heller, det hade inte gått bättre för Morgan.

Skillnaden mellan SD och de övriga framstår som mer tydlig. Den ena ser världen som den är, övriga ser världen som de önskar att den vore.

 
Ingen bild

Pär Green

24 augusti 2015 17:30

Med politiska meningsfränder som Christina Höj-Larsen, är det inte värt att offra tid, annat än för reklam i PK-media!

 
Ingen bild

johannes

24 augusti 2015 17:37

Ponera att SD får möjlighet att bestämma nivån på invandring av framör allt flyktingar. SD har sagt att målet är att minska invandringen med minst 90%. Kan någon me insikt i hur de tänkter tala om hur det ska ske. Hur ska Sverige förhålla sig till FNs konventioner, Vi har 1951 års flykingkonvention, FNs konvention om barns rättigheter. , 1954 års New York-konvention om statslösa personers rättsliga ställning, Lag om den europeiska konventionen angående skydd för de mänskliga rättigheterna och de grundläggande friheterna. Sen finns flera nationella lagar som styr flykting och invandringspolitiken.

Vilka lagar skall tas bort? hur ska Sverige undgå skampålen internationellt om vi bestämmer att inte följa de internationella konventionerna?

Jag undrar men får inga svar. thoralf, du måste ju veta. Du som är så klok

Thoralf Alfsson

24 augusti 2015 18:58

Du kanske kan tala om ifall Finland skrivit på samma konventioner?

 
Ingen bild

Stefan A.

24 augusti 2015 17:51

Ja du Morgan "Juholtarn" Johansson du kan gömma dej, men inte hur länge som helst, Sverigedemokraterna försvinner inte vi är här för att stanna, och har man över en miljon per år i lön så duger det inte att krypa under en sten, utan då får man stå för det man gör....

 
Svensson

Svensson

24 augusti 2015 18:42

Det är tur att man i utlandet följer vad som händer i Sverige,försöker regeringen ägna sig åt odemokratiska metoder, så kommer det kritiseras i utlandet. Till slut kan dom i utlandet bli så arga på regeringen,så dom inför sanktioner mot Sverige.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
thojuh

thojuh

24 augusti 2015 18:58

Jag trodde att Ullenhag var det absoluta bottenmärket för vad en migrationsminister ska vara, men Morgan Johansson (årets trygghetsambassadör 2014) visar nu att det går att sjunka ännu djupare.

Dessa två figurer med en närmast fjollig/feministisk framtoning, helt utan ryggrad eller mod för mej att må väldigt illa.

Att man helt tappat styrning och kontroll över invällningen blir äntligen klart för allt fler.

Det är inte klokt att man på SVT kör ett inslag om att invällare känner sej otrygga (lasermannen)direkt efter debatten.

Det med tanke på den hemska tid Sverige fått uppleva nästan varje dag. Sverige är idag ett land som brutalt våldtas av främmande element, varje dag.

Dom ansvariga bör ställas inför rätta!

http://thojuh.se

 
thojuh

thojuh

24 augusti 2015 19:23

Sverige står inte vid skampålen men väl vid fånpålen, Europas byfånar som blint och i idioti följer alla vansinniga påbud som kommer utifrån.

Normala länder där politiker gör vad dom ska: nämligen skydda och ta till vara folkets bästa, Hela Norden, alla våra grannländer gör så, Sverige är det extrema undantaget som tillåter en extrem invällning och som står där med lång näsa och Svarte Petter i hand.

Så Johannes vi behöver inte ändra några lagar, men en Finländare som minister, någon med mod i stället för dom sköldpaddor som vi har och har haft vore en välsignelse för Sverige.

http://thojuh.se

 
Ingen bild

Zetor

24 augusti 2015 19:57

Det är många år sedan som det sas att endast 5% av de asylsökande var riktiga flyktingar !

 
Ingen bild

Urak

24 augusti 2015 20:39

Programledaren "är glad att säga välkommen" till Höj-Larsen och "på den här sidan har vi...".
Uselt och fruktansvärt fult gjort som vanligt av Stasi-tv. Tur man inte har en tv längre så man slipper sponsra vansinnet!

 
Ingen bild

johannes

24 augusti 2015 21:19

Så vitt jag kan se efter en snabb googling är att finland följer FNs och EUs konventioner för mänskliga rättigheter och andra internationella åtaganden.

Men nu slingrar du dig ifrån frågan. Vad har SD för konkreta lösningar på att komma ifrån Sveriges internationella åtaganden. FInns det eller finns det inget svar från SD.

Thoralf Alfsson

24 augusti 2015 21:50

Vi kan börja med att ta det bästa från Danmark och Finland och sedan krydda det lite till. Så att Finland och Danmark blir mer attraktivt än Sverige.

 
Ingen bild

johannes

24 augusti 2015 21:28

#thojuh
Om jag tolkar dig snällt så betyder det att du är för den politik som sverige har nu angående imigration och invandring.

Eller menar du att Sveriges Riksdag ska bryta mot sina egna lagar. Det är ju en intressant inställning. Du gillar anarki. du är en vänsterextremist. fy på dig.

Thoralf Alfsson

24 augusti 2015 21:52

Huruvida vi ger generösa bidrag eller minskar dessa kraftigt har inget med några egna lagar att göra.

 
Ingen bild

Lars johansson

24 augusti 2015 21:47

Jag högaktarThoralf som orkar driva motståndet mot de "mörka krafter " som hotar Sverige.Jag definierar mörka och odemokratiska krafter som de vänsterkrafter som inte tål att bli emotsagda,inte tåla att andra får ha sin yttrandrefrihet att säga och tycka vad de vill.

 
Ingen bild

OlofdeGothia

24 augusti 2015 21:50

Socialdemokratin har alltid varit maktfullkomlig.
När de var i majoritet var de de dryga och dikterade villkoren för övrig svensk befolkning.
Nu för tiden har de inte majoritet och helt plötsligt bejakar de minoriteter.
Vad är det som driver socialdemokrater?
Det är endast makt för egna syften.
Då också att den socialistiska "adeln" ska leva på svenskarnas bekostnad.
När de kommer till korta skickar de fram en medioker professor som Bjereld. Han som förklenar den svenska arbetarklassen. En skym fmot vare svensk som enträget arbetar dagligen.
Socialismen har snart gjort sitt idet svenska samhället och blir endast en spillra i marginalen.

 
Ingen bild

Jonas Nordh

24 augusti 2015 22:11

Du får nog ta och uppdatera bilden från Facebook;)

Thoralf Alfsson

24 augusti 2015 22:17

Hurså?

 
Ingen bild

Göta

24 augusti 2015 22:39

Fråga till Thoralf:
Snälla, jag behöver info om hur man ska bära sig åt för att länka till något av dina äldre blogginlägg. Till exempel till ditt inlägg av den 9 april 2015 med det förnämliga stolpdiagrammet om "Asylsökande och beslut Norden 2014".

Jag länkar ofta och utan några som helst problem från olika sajter, men från din blogg går det bara att länka det för dagen aktuella inlägget, inte något gammalt. Tråkigt nog, eftersom det finns mycket här som verkligen är värt att sprida.

Vad gör jag för fel?Thoralf Alfsson

24 augusti 2015 23:17

Klicka på rubriken till det inlägg du länka. Klicka på URL och sedan använder du bara Ctrl+C för att kopiera länken/URL och sedan klistrar du in den med Ctrl+V

Den kan se ut enligt nedan.


http://thoralf.bloggplatsen.se/2015/08/22/11164891-sanningen/

 
Ingen bild

Christer

24 augusti 2015 23:22

Bland alla stolpskott som kommenterat SD:s framfart i opinionen, och som har svaren kan även räknas in Östra Smålands Anne-Marie Lindgren. Hon har skådat ljuset i dagens tidning, och pladdrar sig genom det som hänt S de de senaste åren, och som kan lastas över på SD. Slutklämmen är att S "måste återta sin roll som ett parti för jämlikhet och minskade klyftor" Ja,vad ska man säga? Kan man vara mer offside i debatten än så? Kanske, kanske, Göran Greider gör ett försök i dagens Metro (precis som Henrik Rydström) att skyffla all skuld på det kapitalistiska systemet och förorda en "revolution", Greider mot bankväsendet, och Rydström mot - ja mot kanske allting. Han var något oklar på den punkten.
Det som förenar dessa tre nämnda personer är den "rätta värdegrunden" och att dom besitter "det goda hatet". Dom riskerar inte en tegelsten genom sovrumsfönstret om natten. Det förtjänar bara dom som "sått draksådd".

 
Lassekolja

Lassekolja

24 augusti 2015 23:46

@Johannes, att signalera ut över världen att i Sverige kan man, efter mycket strikt prövning, enbart tilldelas TUT(Tillfälligt UppehållsTillstånd). För s.k ensamkommande flyktingbarn gäller mycket noggrann ålderskontroll. Ev. återförening med familj kommer ej att ske i Sverige. Svenskt medborgarskap med möjlighet att återkallas, kan endast erhållas efter >10 års prövotid.
SD har säkerligen fler åtgärder i sitt register, som ej bryter mot några konventioner.
Johannes, ser Du verkligen inte att Sverige håller på att gå sönder? Om nej, tipsa mig gärna hur jag kan tänka bort all sorg jag känner inför mina barnbarns framtid i Sverige.
TACK på förhand Johannes!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Hulda mk1

24 augusti 2015 23:51

Avpixlat: "Det här är inte Sverige".. Hur har det blivit såhär... Hur i h-e har det blivit såhär...
Ansvar måste utkrävas! Att fega ur så som Morgan Johansson gjorde igår duger inte...

 
Ingen bild

Blåsipppan

25 augusti 2015 00:55

Är man minister i regeringen så har man en skyldighet att ställa upp i svenskarnas television. Så ser jag på det. Annars är det tjänstefel.

 
Ingen bild

Jonas Nordh

25 augusti 2015 08:59

När jag tittade hade SD 97 000 gillare.

Thoralf Alfsson

25 augusti 2015 09:42

Bilden är ett år gammal. Jag vill vissa blommornas likhet med skorna.

 
dajevlar

dajevlar

25 augusti 2015 10:49

Antar att många läst denna (140 sidor) där Riksrevisionen svart på vitt visar hur dåligt har blivit sämre eftersom inga planer finns (eller utförs helt fel). Dessutom varnar man faktiskt för framtiden. (Alla politiker bör ha läst den, och då undrar man hur de isåfall inte kan vara mycket oroliga!)

Läs: http://www.riksrevisionen.se/PageFiles/22578/RiR2015-17_Etabl%20%20integration_Anpassad.pdf

http://www.riksrevisionen.se/PageFiles/22578/RiR20

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se