thoralf

Direktlänk till inlägg 22 augusti 2015

SANNINGEN

Av Thoralf Alfsson - 22 augusti 2015 11:48

Precis som flera kommenterat i mitt tidigare blogginlägg är det tragikomiskt att läsa hur topparna i pk-etablissemanget ”fäktas” i sina försök att behålla sina vanföreställningar om samhällsutvecklingen. 


Novus vd Torbjörn Sjöström anser att Yougovs opinionsmätning aldrig skulle publicerats. Mätningen innehöll inte sanningen. Läs artikel.


”- Nej, dessa bör inte publiceras. Oavsett vad som sägs om förtroendet för ”gammelmedia” så litar man och tar till sig det som skrivs som en sanning.”

 

Torbjörn Sjöström tycka anse att Novus alltid presenterar sanningen i sina undersökningar. Jag kan berätta för Torbjörn att det finns inga sanna opinionsundersökningar. Sanningen får vi bara vart fjärde år på valdagen. Om vi nu inte får ett extra val!


Pressombudsmannen var också ute med ett hårresande uttalande i veckan.


”Pressombudsmannen Ola Sigvardsson är bekymrad över att svenskar vänder sig till sajter som drivs av politiska motiv i stället för journalistiska ambitioner.– Traditionell journalistik präglas av en vilja att förutsättningslöst söka efter sanningen och göra det så gott det går. De här andra sajterna kännetecknas av att de har en politisk agenda, säger Ola Sigvardsson."


Med en sådan pressombudsman förstår man att det är lönlöst att anmäla medias övertramp mot Sverigedemokraterna till pressombudsmannen. Ola Sigvardsson är väl medveten om att lönen i praktiken kommer från ”7-klövern” varje månad och han vill gärna behålla den.


LO vill att S och M skall samarbeta angående migrationsfrågor.


"Jag tycker att regeringen borde sätta sig ner med Moderaterna för att komma överens om en migrationspolitik, det skulle ge en bred överenskommelse som håller för framtiden", säger Baudin.

"Det viktiga är att få ordning och reda i mottagandet", säger LO:s vice ordförande Tobias Baudin.”


LO borde väl i första hand vända sig till sina medlemmar och fråga vad medlemmarna vill. Men så demokratiska är inte LO. Jag gissar att det är väldigt rädda för den sanning som medlemmarna i så fall skulle leverera.


Sanningen är nog den att Sverigedemokraterna på sikt har goda förutsättningar att ta över makten inom arbetarrörelsen och kapa banden till Socialdemokraterna. Sifo rapporterade ju igår att SD var störst bland arbetare ;-)


För Sverigedemokraterna vore det ett drömscenario om decemberöverenskommelsen, DÖ utvidgades till att även innehålla en urvattnad migrationsöverenskommelse. Då vore den ideologiska kollapsen fullständig inom både Socialdemokraterna och Moderaterna.


Nedanstående filmklipp får symbolisera hur väljarna just nu strömmar över till Sverigedemokraterna.

En aldrig sinande ström ;-)
 
ANNONS
 
Ingen bild

Kverulantus

22 augusti 2015 12:25

Hej Toralf!
Varför är du inte riksdagsman?
Det behövs fler som dig.
Jag sätter mitt hopp till dig.
Annars är Sverige tyvärr förlorat.
Du gör ett bra jobb och skulle kunna vara en av de som reformerar Sverige.
Det spåret som vi är inne på nu leder till katastrof.
Att vi skall behöva vänta på valet 2018 är kass.
Hur mycket skit kan inte nuvarande regering ställa till med fram tills dess?
Det kommer att svida när denna byken skall tvättas.

 
Ingen bild

Larry Hogman

22 augusti 2015 12:28

Jag undrar varför moderaten vill att regeringen och M ska komma överens om en gemensam migrationspolitik. Den är ju redan lönsam för Sverige. Rena vinstmaskinen.

 
Ingen bild

Pepparholm

22 augusti 2015 12:37

Det finns redan en överenskommelse mellan M och Mp. Mp ingår i regeringen så S måste ha accepterat. Är inte LO, Löfven och Batra nöjda med detta? Eller är det ytterligare en skendebatt för att inte grytan med väljare ska koka över?

 
Ingen bild

Kverulantus

22 augusti 2015 12:41

Ursäkta!
Thoralf skall det naturligtvis vara.
Jobba på!
Du vinner i slutspelet!

 
Ingen bild

Gw.larsson@yahoo.se

22 augusti 2015 12:42

Chock för S!
Enligt SVT text 2015-08-22 får SD rekordstöd i en ny SIFO-mätning.
S om för närvarande leder Sveriges regeringsarbeten är chockad över svenska folkets värderingar.
När chocken har släppt och tillnyktring skett borde S inse och förstå att stiga åt sidan och hjälpa till
att svenskar med svenska värderingar och svenska intressen tar hand om ledningen av vårt land.

 
Ingen bild

Kverulantus

22 augusti 2015 12:48

Pepparholm.
LO har fullständigt tappat greppet.
De är kvar bara för att de är finansierade av våra fackavgifter.
Thorvalsson borde skämmas.
Han är mest intresserad av hur Bulgariska romer skall kunna få A-kassa i Sverige.
Svenska arbetare skiter han fullständigt i.
Tror att han har problem med "värdegrunden".

 
Ingen bild

Tompa

22 augusti 2015 13:09

PO är verkligen ute och cyklar så som så många andra är ex Rikspolischef Dan Eliasson mfl. Jag ryser av obehag för såna personer

Filmklippet på slutet symboliserar nog mer invandringen till vårt land.

Titta på klippet på Fria Tider idag http://www.friatider.se/allahu-akbar-chockerande-bilder-fran-ungerskt-flyktinglager

Är det framtidens förskolelärare som är på ingång? Man blir ju livrädd när man ser vilka som med automatik får permanenta uppehållstillstånd i Sverige.

Svenssons kommer att få ett brutalt uppvaknande och då är det försent. Det kommer att bli slafsigt och blodigt i framtiden.

Alla varningstecken syns tydligt och alla röda lampor blinkar skrikande rött men 75% verkar inte vara intresserade av att själva ta reda på fakta.

 
Ingen bild

Kurtan

22 augusti 2015 13:32

Appropå "väljarfilmen"...
Tror mig sett ett par myror som gick runt i cirkel för att sedan krocka med varandra och därefter sätta fart i motsatt riktning...

Det måste ha varit några politiskt korrekta myror (likt 7-klövern och media), som var totalt vilsna i pannkakan...

Nej, då myrorna skötte sig utomordentligt, de har nämligen självbevarelsedriften kvar till skillnad från vissa "dödgrävare"!

"Ketchupeffekten" är in action! 
Ingen bild

M

22 augusti 2015 13:32

I sak är det svårt att inte hålla med Torbjörn Sjöström, för det är väl klart att media inte ska publicera ovetenskapliga undersökningar. Men mot bakgrund av YouGovs träffsäkerhet att bedöma SD:s opinionssiffror kan det ifrågasättas om undersökningsmetodiken verkligen är så ovetenskaplig. En lustifikation i sammanhanget är varför det helt plötsligt blivit så viktigt med "sanningen" för medierna. När Sandviken-rapporten basunerades ut var den då inte viktig. När Arena-gruppens undersökning visade på en vinst motsvarande 900 miljarder för invandringen var den inte viktig. När en annan undersökning visade på hur viktig invandringen var för den svenska exporten var den inte viktig. Sanningen tycks endast vara viktig i rätt sammanhang.

 
Ingen bild

Hood

22 augusti 2015 13:59

Jag upphör inte att förvånas av hur du hela tiden varje dag ibland flera gånger om dagen lyckas skriva så läsvärda, intressanta och "vassa" inlägg på din blogg. Beundransvärt. Skitsnacket om Yougovs mätning är ju självklart bara ännu en variant på "Surt sa räven om rönnbären",där kommer ju verkligheten snart att bita verklighetsförnekarna ordentligt i baken. Vad gäller regeringens eventuella migrationsöverenskommelse med moderaterna för att "få ordning på mottagandet" så kan jag inte se annat än att de är redan fullständigt överrens: -Släpp in allt och alla kosta vad det kosta vill-.Endast några få på ena handens fingrar lätträknade DÖ-riksdagsmänn har opponerat sig mot detta och tvingats till avbön eller utmobbning av kollegor. Det verkligt farliga hittar vi hos personer som börjar prata om att inskränka på tryck o yttrandefriheten.En pressombudsman (Ola Sigvardsson) och en chefredaktör (Peter Wolodarski) för en av Sveriges största dagstidningar som en gång i tiden ansågs leverera fakta och sanningar men som nu springer PK-elitens ärenden. Båda dessa (och många med dem) känner att kostymen börjar bli trång. Vi vet att Avpixlat med flera sidor baseras på servrar utomlands.Samtidigt vet vi att totalitära regimer som Kina Nordkorea Cuba har lyckats ta total kontroll över media och även internet.Kommer kulturmarxisterna tillsammans med vänstern och EU-federalisterna att lyckas med det i Sverige ?

 
Ingen bild

Lena

22 augusti 2015 14:58

SD- Den nya folkrörelsen
"Yrkespolitikernas hat mot SD har egentligen lite att göra med partiets politik och rötter som man säger. Hatet beror i första hand på att SD är på väg att kapa åt sig en högst anseenlig del av deras lukrativa födkrok".
Lars Bern
http://antropocene.se/2015/august/sd-den-nya-folkrorelsen.html#comment

 
Ingen bild

Christer

22 augusti 2015 15:03

Du pekar på en inte oväsentlig detalj Thoralf när du talar om att han vet vem som betalar hans lön. Jag brukar i mina mejl med olika pk-journalister också påtala att dom tycker som dom tycker, tack vare att lönen kommer den 25:e. Jag får i stort sett inga svar, trots att jag aldrig är ohövlig, håller en anständig ton, och försöker i stället att låta logiken i mina argument tala. Att "intresset aldrig ljuger" blir på något sett alltid för mycket för dom.

 
Ingen bild

OT

22 augusti 2015 15:06

Apropå "Crew on Paris-bound train barricaded themselves in their staffroom and locked the door as Kalashnikov-wielding terrorist went on the rampage – leaving PASSENGERS to take him down": http://www.dailymail.co.uk/news/article-3206426/U-S-Marines-armed-gunman-onboard-high-speed-train-Amsterdam-Paris.html

P.S: Stolt över att vara en Yxa och tackar alla yxor runt om i världen! You still make difference! "Sabaton - Purple Heart": https://www.youtube.com/watch?v=MrK3mWtx0EA

 
Ingen bild

joffe

22 augusti 2015 15:35

Uppriktigt sagt !

Finns det någon annan Sverigedemokrat ICKE i riksdagen som befrämjar Sverigedemokraternas ärende så mycket som Thoraöf Alfsson gjort och gör genom åren i sin välbesökta blogg? - Mitt personliga svar är NEJ.

Med hans historiskt och nationella nutida kunnande. dessutom i grafiska perspektiv belysande fakta borde han vara en given riksdagsman och ha en framträdande position i SDs ledning. Detta framfördes även av framlidne Stellan Bojerud. Varför ströks han från förra valets mandatlista?

Det är hög tid att SDs ledning tar del av hans blogg och inser att vid nästa valtillfälle ska Thoralf ha en framträdande roll på listan. Jag vet myicket väl att läsare av hans blogg, vilken jag trots boende utomlands, varje dag tar del av delar min uppfattning i detta sammanhang...

 
Ingen bild

OT

22 augusti 2015 15:51

I dessa tider är popularitet allt!

Snacka om att inneha svarte petter! Apropå, Löfven "Han Har Öppnat Pärleporten - Larz Kristuz": https://www.youtube.com/watch?v=UeIi_zaffj8

 
Lassekolja

Lassekolja

22 augusti 2015 15:57

@Hood skriver:"Jag upphör inte att förvånas av hur du hela tiden varje dag ibland flera gånger om dagen lyckas skriva så läsvärda, intressanta och "vassa" inlägg på din blogg. Beundransvärt."
Instämmer verkligen! Jag begriper inte heller hur Du hinner med, mycket bra jobbat Thoralf!!!
Väldigt mycket klokskap i kommentarerna här. Så mycket galenskap, som kommit i dagen med anledning av den senaste YouGov-mätningen, har jag nog aldrig sett tidigare. Sticker ut gör LO & PO. Thoralf, Du slår huve´t på spiken, LO skall tillvarataga medlemmarnas intresse, inget annat, och om dom nu tvunget vill "lägga näsan i blöt" i andra frågor bör även dessa gynna LO´s medlemmar och det gör sannerligen INTE fortsatt massinvandring! Pressombudsmannen skall, om jag fattat rätt, skydda journalisternas/medias roll samt yttrandefriheten, i vår representativa demokrati och inte tvärtom, som nu verkar ske. Att PO förknippar Avpixlat, Thoralf´s blogg m.fl sanningsförmedlare, med politisk agenda och Aftonbladet, Expressen, DN m.fl som opolitiska sanningssägare är inget mindre än löjeväckande.
Såg för övrigt AKB(Anna Kinberg Batra) i TV4. Allt var som vanligt, hon svarade på frågor som inte ställts och vice versa. "Vi måste bryta det nya utanförskapet och bla-bla-bla". Slutsats: Vi Sverigevänner har ingenting att frukta från det hållet heller utan väljarströmmen från M till SD kommer sannolikt att fortsätta!
Än en gång finns all anledning att tänka: Fortsätt Ni Ert "race", det tackar vi Sverigevänner för, eftersom det ger Moder Svea en liten chans att, på sikt, friskna till!

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

Tony

22 augusti 2015 16:22

Det märkliga med både Sossar LO och dom andra,
trots att SD går fram kraftigt överallt, så kör
dom på med samma argument och metoder som skändligen
har misslyckats hela tiden? Antingen får dom börja att
acceptera och tala med SD eller se sig omkörda på alla
områden!

 
Ingen bild

Tony

22 augusti 2015 16:31

Lustigt,när opinionsundersökningarna inte stämmer
med dom etablerades åsikter är det just detta
institut och deras mätmetoder som är fel?
Undrar om Valresultatet, när det går SD s väg också
kommer att kasseras??

 
Ingen bild

Pepparholm

22 augusti 2015 16:37

Länsstyrelsen har befogenhet att förbjuda rosastekta hamburgare i Landskrona. Men man kan inte förbjuda ockupanter av annans mark och att där bygga olagliga och sanitärt hälsovådliga kåkstäder. Det är något för M och S att samverka om och ge befogenheter utan att snegla på vänstermaffian. I morgon! Om ni inte vet hur ni ska göra, så kan ni fråga SD.

 
Ingen bild

Observer

22 augusti 2015 17:09

"SÅ SKALL LÖVEN STOPPA SD" skriker dagens rubriker!
-Alltså, de måste ju vara förståndshandikappade -På riktigt.
IRAK hade sin "Bagdad-Bob" som ju blev världskändis för sina tokiga förnekelser i tv som alla såg igenom. I Sverige 2015 är hela etablissemanget nu i precis samma klass som honom! -Helt jävla otroligt.
-Vilka idioter!
......Det är ju lika bra att slänga ut dem nu med en gång!!!
Går det verkligen inte att utlysa ett nyval här och nu? Dom är ju så inkapabla att det är väl inget att vänta med. Dom är ju totalkörd, Dom är ju slut redan -Uträknade.

 
Ingen bild

OT

22 augusti 2015 17:12

Jag är inte religiös men...

Må din vilja ske såsom i himelen ock uppå jorden!

"Sabaton - The Carolean´s Prayer": https://www.youtube.com/watch?v=-w_9TsNY9d0

 
Ingen bild

Jan, SD-väljare

22 augusti 2015 17:22

Svar till Tony

Folkomröstningar i Sverige är bara rådgivande. Vi får se vad regimen hittar på om valet inte blir som de önskar. Skulle inte förvåna mig om det kommer en debatt om att förbjuda SD.

 
Ingen bild

SM811

22 augusti 2015 17:35

Att blåsippans frön sprids av myror känner väl alla till.
http://www.lansstyrelsen.se/gotland/Sv/djur-och-natur/hotade-vaxter-och-djur/fridlysta-vaxter-och-djur/Pages/blasippa.aspx

 
Ingen bild

Rune

22 augusti 2015 17:55

Gw.larsson@yahoo.se skrev:
"När chocken har släppt och tillnyktring skett borde S inse och förstå att stiga åt sidan och hjälpa till"
------------------------
Om de inte har vett att stiga åt sidan bör vi alla, den femtonde, tåga till Stockholm och Rosenbad och kasta ut denna märkliga sk regering. Därefter bör anordnas nyval.

 
Ingen bild

Hood

22 augusti 2015 17:57

@Lassekolja. Både du och jag begriper nog varför Thoralf blev petad från riksdagen av SD toppen. Han med sin arbetskapacitet och sin förmåga att analysera och som jag skrev presentera läsvärd,intressanta och "vassa" inlägg, utgör ett hot mot toppen i SD(i min bok är han är vassare än 99% av partitoppen) Ingen vill väl bli av med jobbet? Jag tror dock att till nästa val kommer det att finnas plats för Thoralf i rksdagen.

 
Ingen bild

märta

22 augusti 2015 17:58

Skriv åtmonstone under denna petition om att vi vill att regeringen ska avgå!!
www.skrivunder.com- petition ( AVGÅ) eller åk upp den 15/9 utanför regeringen och protestera!! Vill ha omval nu!!!! Igår helst

 
Ingen bild

Tobbe S

22 augusti 2015 18:03

@Jan. När de ändrade i grundlagen för några (något?) tiotal år sedan införde de även beslutande folkomröstningar. Jag tror att EUR-valet var en beslutande folkomröstning.

 
Ingen bild

Göta

22 augusti 2015 18:57

Mitt i glädjen och lättnaden över att SD äntligen för första gången är största parti i en opinionsundersökning är jag samtidigt väldigt bekymrad.

Det har tagit för lång tid, och det kommer inte att räcka med att vara största parti. SD måste ha minst 50,1 procent, alltså egen majoritet, för att hinna ändra kurs och styra Titanic bort från slutkatastrofen innan den är ett faktum - och detta måste ske snarast. Sveriges sönderfall har redan gått så långt att det blir mycket svårt att reparera.

På Twitter beskriver "Kalle H" situationen på ett bra sätt med följande ord:
"Med nuvarande utveckling är det inte en statsminister som ska utses 2018.
Det är en konkursförvaltare."

 
Svensson

Svensson

22 augusti 2015 19:16

SVT måste ha mer inslag om människor som är kritiska till invandringen i Sverige, nu när halva befolkningen är emot massinvandringen,SVT ska ju låta alla olika grupper komma till tals i sina program.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Göta

22 augusti 2015 19:16

Filmklippet med myrorna ovan kan, som Thoralf skriver, symbolisera hur väljarna strömmar över till SD.

Men ett liknande filmklipp med en aldrig sinande ström finns också att skåda på Fria Tider. Där är det emellertid inte myror som har filmats utan utomeuropeiska invandrare som i tusentals just nu väller in över gränsen mellan Grekland och Makedonien för fortsatt färd till främst Tyskland och SVERIGE.

Dessa tusentals utgör dock endast en liten, liten bråkdel av alla miljoner som är på väg hit från Afrika och Mellanöstern inom en icke överskådlig framtid...

http://www.friatider.se/har-valler-invandrarna-i-makedonien

 
Ingen bild

Christer

22 augusti 2015 19:17

Tack Thoralf för din oförtröttlighet med din blogg. Den är ett viktigt andningshål i en tokig värld. Man har också blivit bekväm med (nästan) alla som kommenterar här. Man anar sköna personligheter, och sanna Sverigevänner bakom de flesta av signaturerna. Jag hoppas också på en tillnyktring i SD:s ledning inför nomineringen inför nästa val. Den enda förklaringen som fanns att utläsa var att "vissa" inte kommunicerade partiets politik på rätt sätt. Vilket jag tycker var ren bull-skit. Thoralfs blogg är på ren svenska, han säger som det är, och den som har problem med det bör söka sig till ett annat parti. Så Thoralf: Fortsätt på den inslagna vägen, kalla saker för dess rätta namn. En ros är en ros, en spade en spade, och snor är snor.

 
DecemberKartellen

DecemberKartellen

22 augusti 2015 19:49

Man häpnar - läs den utomordentliga granskningen av ETC-ägaren.

Kreativt användande av presstöd och el.


http://www.uvell.se/2015/08/14/bidragsentrepren%C3%B6r-etc-27958064Faktum är att bidrag och att slippa betala skatt är Ehrenebergs främst argument på hemsidan.

http://www.uvell.se

 
Ingen bild

Jan Eriksson

22 augusti 2015 20:40

-->Göta
Du ska inte skrämmas så. Nu blev jag riktigt rädd.

F ö borde SD lägga en motion i höst om ändring av vallagen så att det behövs 7% för en plats i riksdagen. Motivering: Det finns inget behov av så många partier som tycker likadant.

 
Ingen bild

Stefan A

22 augusti 2015 20:58

För tidigt sparka regeringen än, man skall låta MP höja skatten för sina kärnväljare i Stockholms innerstad först...

 
Ingen bild

Demokratur

22 augusti 2015 22:03

S+M=Sant... I sitt hat mot snart 25% av väljarkåren är dessa partier beredda att köra Sverige ner i avgrunden. Smaka på det. Våra makthavare är bredda att sänka landet. Är det verkligen vårt öde? Vad säger ni väljare? Det är verkligen ett avgörande ögonblick i landets historia. 2018 är sista chansen. Blir det fortsatt sjuklöver rekommenderar jag alla starkt att börja planerat för ett liv i annat, normalt och demokratiskt land. Detta landet är då att betrakta som förlorat.

 
Ingen bild

Lena

22 augusti 2015 23:01

@Göta
Jag såg på Sky News det som du talade om, migranterna från Syrien som väller in i tiotusentals mellan Grekland och Makedonien. Den engelske journalisten intervjuade några unga män. DET gjorde mig skrämd när man såg vilken typ av människor det är, den ena skulle till "swedish" eller Germany. Jag fasar över att Sverige ska behöva ta emot sådana gangsterungar. Vi med våra s k dialogpoiser, som inget kan göra, och som alltid förvarar DEM. Nu blir vi fångar i ett kriminellt helvevete.

 
Ingen bild

märta

22 augusti 2015 23:46

Det är bra med 25 % väljarstöd, men bekymrar mig fortfarande att 75 %
anser sig nöjda med förda politik!!
Hemskt. Vi måste jobba på här... avgrunden är nära. ..

 
Lassekolja

Lassekolja

23 augusti 2015 00:24

@Hood, nej Hood, jag förstår ärligt talat inte varför Thoralf inte fick vara med 2014. (Gäller även Therese Borg och ev. Kasselstrand.) Enda diffusa motiveringen jag har sett vid något tillfälle skulle vara att "Thoralf förmedlar inte SD´s politik på rätt sätt", en mycket märklig och för mig helt obegriplig "förklaring". Borde ej heller handla om personkemi, eftersom Thoralf i mitt tycke, det lilla jag känner honom, förefaller vara en ödmjuk person lätt att "ha att göra med".
Med tanke på Thoralf´s lojalitet med SD (trots en till synes motsträvig SD-ledning, som jag f.ö inte har något emot), vore det mycket märkligt om inte Thoralf finns på nästa Riksdagslista, oavsett när den upprättas!

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

Expropiationslag 2a kap 10 paragraf

23 augusti 2015 01:06

nu är dom på väg till Sverige

http://www.svt.se/nyheter/utrikes/flyktingarna-har-fatt-passera-gransen

nu får man se om 7 klöverns politiskt korrekta -folk öppnar sina hjärtan nu.

 
Ingen bild

Zetor

23 augusti 2015 08:40

Hur kan jag få reda på namnen på de 60 som jobbar på migverket i Högsby ? Någon som vet ?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se