thoralf

Direktlänk till inlägg 17 augusti 2015

MINNET ÄR KORT

Av Thoralf Alfsson - 17 augusti 2015 00:21

När en moské brann för ett halvår sedan stod ministrar och partiledare i kö för att få komma med sina uttalanden. När två människor mördas på IKEA är samma personer helt tysta. De väntade inte på vare sig polisutredning eller andra fakta innan de vädrade sina åsikter.


Alice Bah Kuhnke, minister med ansvar för trossamfund.

”Vi ska inte ha utrymme för islamofobi. Det får inte ske i vårt land. Människor ska kunna känna sig trygga i moskéer och synagogor.”


Morgan Johansson, justitieminister

”Vårt land måste stå upp mot främlingsfientlighet och islamofobi och för grundläggande mänskliga rättigheter.”


Anders Ygeman, inrikesminister

”Vi vet inte motivet, men min första tanke är att det är ett hatbrott”


Gustav Fridolin, utbildningsminister

”Det kräver en aktiv politik mot islamofobi och annan rasism, inte minst i skolan”


Jonas Sjöstedt, partiledare Vänsterpartiet kommunisterna

”det är svårt att inte koppla samman detta med den hets som finns mot muslimer i Sverige”


Alla citaten kommer från en artikel samma dag som branden inträffade i moskén. Listan kan göras betydligt längre med Beatrice Ask, Emma Henriksson, Erik Ullenhag o.s.v


Det fanns dock de som var villiga att gå ännu längre! Som t.ex Villy Silberstein

”Denna typ av hatbrott äger inte rum i ett vakuum utan utgör en konsekvens av den antimuslimska propaganda som sprids i olika miljöer och som underblåses av Sverigedemokraterna.”



Det var inget attentat utan sannolikt barns lek med eld enligt polisen.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20463090.ab

 
 
Ingen bild

Göta

17 augusti 2015 01:18

MED SVERIGES VANSINNIGA, OKONTROLLERADE MASSINVANDRING sedan flera decennier tillbaka, utan krav på pass eller andra godkända ID-dokument (hela 90 PROCENT saknar pass eller gällande ID-handlingar) har vi nu HUNDRATUSENTALS personer i landet, som vi inte har en aning om vilka de är, varifrån de egentligen kommer, deras psykiska hälsa eller eventuellt tidigare begångna brott.
Hur många mördare och våldtäktsmän finns bland dessa?

VARFÖR LÅTER MAN ASYLSÖKARE, VARS IDENTITET, BAKGRUND OCH PSYKISKA STATUS MAN INTE HAR EN ANING OM, RÖRA SIG FRITT I VÅRT ÖPPNA SAMHÄLLE?
Detta har jag funderat över i många år, och samma fråga ställer Mats Dagerlind den 11 aug, dagen efter IKEA-morden, i sin Avpixlat-artikel med rubriken "IKEA-morden borde bli en asylpolitisk tankeställare" .

Nedan citerar jag några mycket viktiga textstycken från Dagerlinds artikel, som jag helt håller med honom om:

"...De två asylsökande eritreanerna var inhysta på ett boende i Arboga, närmare 6 mil från IKEA-varuhuset i Västerås där brotten begicks. De hade inga ledsagare med sig. Ingen på boendet visste antagligen var de befann sig, än mindre hade boendets personal varskott polis i Västerås och ansvariga på IKEA-varuhuset att de hade besök av presumtivt livsfarliga asylsökare att vänta. [...]
För mig framstår det som närmast självklart att personer som släpps in i Sverige med okänd identitet (9 av 10 saknar ID-handlingar) inte obevakat borde tillåtas en obegränsad rörelsefrihet. Tills dess man med någorlunda säkerhet har utrett att en asylsökare inte är kriminellt belastad, krigsförbrytare, terrorist eller krigstraumatiserad och psykiskt instabil bör restriktioner gälla.
En stats främsta uppgift är att garantera sina medborgares trygghet och säkerhet. I Sverige har staten abdikerat från det ansvaret. De organiserade invandrarkriminella gängen tar över hela bostadsområden, skjuter vilt omkring sig på gator och torg och kastar nu även handgranater. Åldringar rånas i sina hem och vid bankomater av hitresta ligor. Andra gränsöverskridande ligor plundrar sommarstugor, villor och båthamnar. Tusentals utländska tiggare slår upp olagliga läger. Listan kan göras lång. Lägg till det obefintlig bevakning av landets gränser och ett avskaffat militärt försvar."

http://avpixlat.info/2015/08/11/ikea-morden-borde-bli-en-asylpolitisk-tankestallare/

------------------------------------------------

YTTERLIGARE TVÅ ASYLSÖKANDE HÄKTADE FÖR MORD!
Några få dagar efteråt, den 15 aug, kan man i Göteborgs-Posten under rubriken "Unga pojkar häktade för Bergsjömord", läsa följande:
"Polisen anser sig vara på god väg att klara upp mordet på en 54-årig man i Bergsjön i juni. Två ynglingar sitter häktade för dådet. De kan vara 16 och 19 år gamla. De båda männen, på sannolika skäl misstänkta för mordet, är båda asylsökande. ..."

GP-artikeln finns här:
http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.2802606-unga-pojkar-haktade-for-bergsjomord

 
Blåsippan

Blåsippan

17 augusti 2015 02:16

OT@

Nu bryter Leif Boork pk-barriärerna på twitter men tar ändå avstånd från SD!?? Jaja, ändå en början att någon profil vågar prata ur skägget.

http://https://twitter.com/LBoork

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

17 augusti 2015 02:27

Glöm inte bort statsministerpapegojan Löfvens totalt ogrundade utfall, i s m muslimorsakade fritös-branden i källarmosken i Eskilstuna:

"– Det är avskyvärt, ett avskyvärt dåd. Vi kommer aldrig någonsin tolerera den här typen av brott. Människor som ska utöva sin religion ska ha rätten att göra det.

– I dag känner jag en stor sympati och empati för de drabbade, säger Stefan Löfven."

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6055414

 
Ingen bild

Cosmik Debris

17 augusti 2015 03:00

Anders Ygeman uttalar sig om den påstått anlagda branden på ett asylboende.

”Det är fegt och vedervärdigt”

Anders Ygeman är TYST som den minsta av möss om blodbadet på IKEA i Västerås.

”INTE ETT ORD FRÅN DEN MANNENS LÄPPAR”
https://www.google.com/search?q=anders+ygeman+IKEA&ie=utf-8&oe=utf-8


På IKEA har en 55-årig kvinna och hennes son blivit brutalt slaktade av en asylsökare som just fått ett utvisningsbeslut. Att utvisas till det ”odemokratiska” ITALIEN! Där han för övrigt redan har uppehållstillstånd. Anders Ygeman är föraktfull mot den svenska familj som drabbats av denna katastrof. Tydligen anser han att blodbadet på IKEA inte är angeläget för regeringen att fördöma eller kommentera. Då är det viktigare att fördöma ett pojkstreck på ett asylboende.

Om det överhuvudtaget finns externa förövare vet vi nämligen inte i nuläget.

Oförmågan att fatta rätt beslut eller att vara konsekvent i frågor där invandrare är inblandade är beröringsskräcken plågsamt uppenbar och allt är en uppvisning i inkompetens.


Vi har en regering som INTE kan regera överhuvudtaget. Den är proppfull av inkvoterade leksaksministrar vars enda merit är hudfärgen, ursprunget, könet eller åldern.

Då går det som det går!

Undrar hur länge?

 
Ingen bild

Odalbonde

17 augusti 2015 04:39

Politikerna säger bara vad de tror andra i PK-dammen ska säga. När SD i raketfart gick över 20 % i opinionsmätningarna svängde flera ledarskribenter och plötsligt publicerades saker som var omöjliga att läsa om innan valet. Vi behöver några fler toppnoteringar i opinionen nu så att även politiker törs ta bladet från munnen. Med SD i tiden!

 
Ingen bild

tonton

17 augusti 2015 06:23

Det är skillnad på folk å folk, den tigande finansiären allmogen vs den terroriserande nyadeln...

 
Ingen bild

Hulda mk1

17 augusti 2015 06:31

Visst gör fria medier på nätet skillnad. Expressen har nu en artikel med foto och namn på den misstänkte mannen som misstänks för mord på sin flickvän i Vårgårda...
Det hade aldrig blivit någon artikel med den misstänktes namn och foto, om inte fria medier funnits på nätet...

 
Ingen bild

Fredde

17 augusti 2015 06:41

Nu går drevet mot Leif Boork angående hans tweet om tiggare. Direkt är aftonblaskan på Leifs chef och frågar om dom inte har regler på förbudet mot sådana uttalanden ( läs fel åsikt ). Chefen svarar - vi har demokrati men jag ska prata med Leif. Hoppas dom inte pudlar pga att drevet går. Men troligtvis gör dom en pudel efter lunch och rättar in sig i leden.

 
Svensson

Svensson

17 augusti 2015 06:46

Dom visar tydligt vilka dom stödjer och inte stödjer,det här får det svenska folket att bli rasande.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Demokratur

17 augusti 2015 06:55

Svenskar i allmänhet, och deras politiska företrädare i synnerhet, är patetiska hycklare. Inget att ha.

 
Ingen bild

Ludvig

17 augusti 2015 07:06

Ynkligt att ingen vågar uttala sig när två människor dödats, men hade så bråttom att uttala sig när endast materiella skador uppstod.

 
Ingen bild

Dille

17 augusti 2015 07:36

Tack för ett utmärkt inlägg!
Kan inte låta bli att tänka på hon i Aftonbladet kultur som idag tar heder och ära av Niclas Svensson därför att han skulle vara dålig på källkritik. Dålig på källkritik
privat!!!!

Men Villy Silberstein och alla andra kommunister och rödskägg då? Är det någon som hört ett knyst i media om deras dåliga källkritik angående moskébranden? Eller regeringens hjärnspöken?
Var det inte dålig källkritik i media som tillät sig att publicera deras fantasier och hets mot oss svenskar?

 
Ingen bild

Gute

17 augusti 2015 07:42

Stefan Löfven vädjar till svenska folket att stoppa näthatet och väga orden för ett vänligare samhällsklimat.........
Ja det låter ju behagligt.

- MEN, Stefan Löfven och Magdalena Andersson står i media på bästa sändningstid och kallar oss SD-väljare för det djupt kränkande (nyfascister). Det ska de be om ursäkt för.
Är det nånting jag inte tål så är det hycklare och lögnare, framförallt inte från en Statsminister!

 
Ingen bild

Jan Eriksson

17 augusti 2015 07:53

-> Thoralf
Du jämför lite äpplen och päron. I fråga om branden i den somaliska rekryteringslokalen i Eskilstuna gick hela mediasverige igång på uppgiften att någon kastat in en brinnande flaska bensin i lokalen. Det hela gavs då karaktären av ett rasistiskt attentat. Självklart var SD ansvariga för detta dåd, eftersom de som parti "hetsade mot invandrare".
DN´s ledare kommer jag aldrig att glömma, ett direkt utpekande av SD som ansvariga. Ingen ursäkt har givits.

Morden på IKEA betraktas som mord, och inte som ett politiskt betingat sådant mot någon särskild grupp i samhället. Snarare som ett dåd av en på något sätt förvirrad människa. Vi vet ännu inget om mördarens avsikt. En sak vet vi helt säkert i alla fall. Han skulle aldrig ha varit i Sverige överhuvudtaget. Att han var här beror helt och hållet på flatheten med att se till att människor utan vistelserätt i landet avlägsnas härifrån. Men sådana saker är svåra att verkställa. Här ställer hela, hela mediakåren och alla politiker inom 7-klövern upp på att lagen inte ska tillämpas. Ja, man går t o m så långt att bjuda på vård, mediciner och tandvård för femtiolappen till dessa som illegalt vistas i Sverige. Skolgång till barnen och försörjningsstöd är andra förmåner. Rösträtt har de också i kommun- och landstingsval. Kyrkan och Röda korset + ett otal andra ställer också upp på att skydda lalgbrytarna.

En fri och objektiv press borde kasta sig över denna händelse.
Hur kunde mördaren vistas här utan att fångas av polisen? Får polisen överhuvudtaget fånga lagöverträdare (REVA)?
Var har han bott? (Säg för fan inte att han bott på ett asylboende hela tiden. Då blir jag tokig.)
Hur har han försörjt sig? Jobbat svart? Fått pengar av godhetsknarkare?
Vilka har möjliggort för honom att vara här? Vilka är de!

En bättre jämförelse är att se på hur statsministern reste till Göteborg med blommor där några nysvenskar skjöts ihjäl. I och med att han inte åkte till Västerås tog han ställning till att det är av mycket större intresse för nationen att sörja och beklaga dessa göteborgares död, än två svenkskars på IKEA i Västerås.

Det är beklämmande att läsa om hur svenskarna hade "otur" som råkade vara på "fel plats vid fel tillfälle". Otur!
Den enda som var på fel plats var mördaren. Han skulle överhuvudtaget inte ha varit i landet överhuvudtaget.

 
Ingen bild

Irene

17 augusti 2015 08:48

God morgon Thoralf och alla Sverigevänner.I dag ska ni läsa Julia Caesar på Snaphanen DK.

 
Ingen bild

SM811

17 augusti 2015 08:49

Det är inte bara i Sverige som de PK vill bo i sina isolat så långt bort från mångkulturen som de bara kan.
"Politiskt korrekta bor sällan mångkulturellt"
http://www.friatider.se/politiskt-korrekta-bor-s-llan-m-ngkulturellt

 
Ingen bild

Lena

17 augusti 2015 09:13

Citat från Löfvéns tal igår i Vasaparken:
"Vi ser en ökad polarisering i vår offentliga debatt, där människor visar oförståelse, ovilja och allt oftare hat mot varandra. Och vi ser avskyvärda attacker mot tiggare och asylboenden".

Men det är ju sig själv han talar om... Vilken pajas denna man är.

 
Lotta

Lotta

17 augusti 2015 09:16

Man undrar hur de godhetsmarinerade dumskallarna som kärleksbombade moskén i Eskilstuna efter rasistfascistislamofobdådet kände sig när det senare visade sig vara självförvållat? Skämdes de över sin naiva godtrogenhet? De köpte de storljugande muslimernas sagor med hull och hår. Varför ställde ingen några kritiska frågor till imamen som ståendes på ett tak basunerade ut sina lögner via megafon?

http://youtu.be/LPjzfGChGlE

 
Lotta

Lotta

17 augusti 2015 09:43

Missa inte Julia Caesars senaste krönika omtillståndet i det sjuka landet Sverige:

http://snaphanen.dk/2015/08/17/julia-caesar-sveriges-morka-krafter/

http://youtu.be/LPjzfGChGlE

 
Ingen bild

Hulda mk1

17 augusti 2015 09:50

Ja, det är märkligt med hur media och politiker från 7 partier hanterar katastrofer på olika sätt...
Det sker efter samma mall gång efter gång.
Tydligen har asylboendet där IKEA-mördaren märkligt nog fanns kvar, trots tidigare utvisningsbeslut blivit "kärleksbombat".

Har någon/några "kärleksbombat" de anhöriga till IKEA-offren (utöver deras närmaste) där de plågas av sorg och förtvivlan?
Har någon politiker (utöver Jimmie Åkesson) uttalat stöd för de anhöriga?
Har någon journalist frågat sig varför gärningsmannen fortfarande vistas i Sverige, trots tidigare utvisningsbeslut?

Läs också den alltid lysande Julia Caesars krönika hos Snaphanen. Mycket tragiskt och tänkvärt...

(Snart skriver nog media att kvinnan och hennes son med berått mod kastade sig på den kniv, 36-åringen höll i sin hand... ingen skulle bli förvånad..)

 
Ingen bild

Hulda mk1

17 augusti 2015 10:13

Annat högaktuellt. Lyssnar på SR P1 nu. "I lagens namn". Där debatterar regeringens Anders Ygeman mot "oppositionens" Beatrice Ask om grov brottslighet.
Men Ask är inte SD,s talesperson i detta allvarliga ämne. Skäms Sveriges Radio!!

 
Ingen bild

Lärare

17 augusti 2015 10:22

Håller helt med Göta och de övriga inläggen.
Här släpps allt möjligt "drägg" in, utan ngn som helst kontroll. Resultatet såg vi på IKEA! Hur många fler potentiella mördare går lösa, det vet vi ju inte.

Sverige är sjukt, mycket sjukt.
Medicinen heter SD!
Varför kommer det inga opinionsundersökningar?

Vem man än talar med "på stan" säger de att: -"NU FÅR DET BANNE MIG VARA SLUT MED DENNA MASSIMPORT AV BROTTSLINGAR OCH MÖRDARE UT MED PACKET OMEDELBART"!

 
Ingen bild

Christer

17 augusti 2015 10:26

Som flera kommentarer på Thoralfs blogg pekat på, är det naturligtvis Migrationsverket som har det yttersta ansvaret för knivmordet på Ikea. Det går en röd tråd genom hela verksamheten inom migrationen i Sverige. Nämligen inkompetens parat med en naiv välvilja med fromma förhoppningar.
Naturligtvis hade hela etablissemanget visat empati och medkänsla med de mördade om det bara hade kunnat ge nån form av credit tillbaka. Men dom vet så jävla väl att varje yttring skulle slå tillbaka på den katastrofala integrationen. Att vara tyst, är egentligen samma sak. En förbannad sits helt enkelt.
Som en gammal f.d sosse så lyssnade jag på Löfvens sommartal igår. Maken till tunn, utslätad soppa, full med floskler och intet förpliktande önskemål om politikens inriktning har man inte hört på länge. Det enda konkreta var något om yrkeshögskolor. Hela talet var en lektion i politisk korrekthet, och det är väl det enda man kan leverera numera. Mest tragikomiskt var de stackars satar som applåderade galenskapen på plats i Vasaparken.

 
Ingen bild

Christer

17 augusti 2015 10:36

@ Hulda mk1. Jag har tänkt i samma banor om att polisen/media snart fabricerar rena lögner om händelseförlopp i fråga om svåra brott. Och med såna som den nya Rikspolischefen är nog allt möjligt.
Drar mig till minnes en historia från den amerikanska södern: En svart man hittades död i ett dike, kroppen var genomborrad med inte mindre än 87 kulor. Polischefen tittade på liket en stund, sen sa han "det var det jävligaste självmord jag nånsin sett!"

 
Ingen bild

Skånepåg och konen

17 augusti 2015 10:54


Sverige är inte längre ett fungerande land, utan världens största ”mentalsjukhus”och där patienterna tagit makten.

 
Ingen bild

Argus

17 augusti 2015 11:44

Varsågod, en one-liner till hågade; Barn sätter eld på moské, politiker sätter eld på Sverige.

 
snoffsan

snoffsan

17 augusti 2015 11:45

Läste lite snabbt igenom Lövens tal, detta gör mig mörkrädd. Han påstår att människor utan papper direkt skall utvisas från landet, men nio av tio har inga papper,skall bara en av dessa tio få komma in i landet i framtiden?
Han säger också att Romer inte kommer att få bygga tältstäder, på privat mark, eller någon annanstans, och att det skall bli lättare avhysta, innebär detta att kommunerna blir tvingade att ge dessa en bit mark att bo på, så att det helt plötsligt blir lagligt? Eller skall dessa bli inhysta på hotell, gå före i bostadskön? För Löven förbjöd inte tiggeriet, detta innebär att dessa kommer att finnas kvar i landet.
Han säger också att papperslösa i landet skall skickas hem omgående, innebär detta Romer också? Dessa kan ju i dagens läge inte bli avhysta när de tagit sommarstugor i besittning, just p g a dessa inte har några ID eller papper som styrker deras identitet, för som polisen säger, man kan inte åtala eller avhysa någon som inte finns.
Att Löven inte vet vad ordet fascism innebär, men kallar gärna andra för just detta, är också skrämmande, en politiker som inte har koll på vad fascism är.
Han säger att fler och fler människor i landet känner sig obekväma med den stora förändring som sker, men om vi skulle ha en annan åsikt kring detta , kommer politiker och även media slå ner som hökar på de personer. Vi får helt enkelt inte ha en annan åsikt än den politiker och media målar upp i framtiden.
Detta är inte riktigt klokt, att Löven själv står och anklagar människor för just fascister, när han nu helt klart har förklarat landet fascistiskt, med hot och skrämsel, från politiker och media.
Att Lövens tal har en dubbelnatur, där han sa en sak och kommer göra något helt annat, förstod den som läste mellan raderna. Skulle Löven införa något utav detta han lovade, skulle han själv bli hängd i hans nya vapendragare media.
Nu har vi också fått svart på vitt, att media går DÖ diktaturens
ärenden, och inte är media för svenska folket.
Detta med rasism har gått så långt, inte bara i landet, att politiker och rättsväsende är bakbundna, ropar någon rasist, hoppar alla högt. Men hur skall man kunna följa lagar, om den kriminella skriker rasist så fort han åker fast? Oavsett hudfärg och ras, skall alla vara lika inför lagen. Bara för att du är svart, har du rätt att göra som du vill?
Läste med bestörtning om en polis i USA, som lät sig bli rånad på sitt vapen, misshandlad så svårt att han föll ihop på gatan och blev medvetslös, folk runt honom stod och tog kort på han. Polismannen vågade inte skjuta mot männen, som båda var afrikaner, då han var rädd för att bli kallad just rasist och starta nytt gatlopp. Han visste inte om dessa var beväpnade. Fria Tider.

Ordet rasist, har missbrukats på det grövsta sätt senaste tiden. Att detta ord har tappat sin betydelse. Idag betyder rasist precis allting, så fort någon känner sig kränkt, oavsett kriminell eller inte, blir man avhyst är landet rasistiskt, får man inte det man anser sig ha rätt till, används ordet rasist.
Kanske vi svenskar som betalar kan börja använda detta ord också, när vi anser att vi inte får det som vi har rätt till ? Vi är ju ändå en grupp människor bland andra grupper i landet, varför skall den ena få mer än den andra, bara för ordet rasist används så flitigt.

http://7wm2zu47tn

 
Ingen bild

hummelstadskarin

17 augusti 2015 11:47

Har ni tänkt på hur arg Willy Silberstein är? Han är ju svensk, varför avskyr han svenskar?

 
Ingen bild

Stefan A

17 augusti 2015 13:08

Märkligt...att pressen från och rädslan för fulmedia är så gigantisk att de känner pressen att leverera uttalanden och riskerar att framstå som en idiot inför allmänheten framför att t.ex säga nej, inga kommentarer innan vi vet vad som hänt, men det gäller ju förstås inte alla brott, det visar inte minst ikea-morden...

 
Ingen bild

Zetor

17 augusti 2015 18:01

Hitler hade väl muslimer som SS-soldater om jag inte har läst fel .

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards