thoralf

Direktlänk till inlägg 13 mars 2015

ISLAMS SJÄL ÄR SHARIA

Av Thoralf Alfsson - 13 mars 2015 23:32

Läste Aftonbladet på flyget hem till Kalmar ikväll. Anders Lindberg slår rekord i hyckleri.


”Att Moderaterna och näringslivet gullar med diktaturer kanske inte är något nytt.

Men att göra det med Saudiarabien är faktiskt över gränsen.”

 

 

Vilket parti satt vid makten när avtalet med Saudiarabien slöts? Socialdemokraterna! Anders Lindberg tycks glömma det mesta när det passar honom. Och det är väldigt ofta, för att inte säga dagligen när han skriver sina ledare.Erik Erfors som skriver i Expressen hade för någon dag sedan en ledarartikel om turerna runt Saudiavtalet som inleddes med följande konstaterande.”Otack är Sveriges lön. Först erkänner vi Palestina och höjer biståndet, därefter ställer sig landet på Saudiarabiens sida.”

 

Erik Erfors har ju förstått det mesta men ändå kan han inte dra de rätta slutsatserna.


”I resolutionen - som också Palestina står bakom - framhåller utrikesministrarna att Saudiarabiens konstitution vilar på sharia och att "sharia har garanterat mänskliga rättigheter och bevarat människors liv, ägodelar, ära och värdighet."”

 

Sharialagar är viktigare än något annat för en muslim och inom islam. Varför skall Sverige ge ett bistånd på 1 500 miljoner kronor till Palestina som höjer sharialagar över allt annat. Jag vägrar låta mina skattepengar användas till att upprätthålla sharialagar av terroristorganisationen Hamas som styr i Palestina.


Det som är än värre är att muslimer som söker sig till Sverige också vill leva efter sharialagar. Det tycks ännu inte gått upp för Erik Erfors och hans gelikar inom journalistkåren.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Tompa

13 mars 2015 23:49

Hoppas att du inte betalade för Aftonbladet bara

Trevlig helg

Thoralf Alfsson

14 mars 2015 00:31

Nej, skulle aldrig falla mig in att betala.

 
Lassekolja

Lassekolja

14 mars 2015 00:09

Bäste Thoralf! Det är inte ofta mina åsikter skiljer sig från Dina/SD´s men det händer. Nu har det hänt, jag anser att endast när inget annat land heller vill leverera till en tveksam handelspartner, skall ej heller vi göra det! I "Saudifallet" står en rad länder beredda att fylla det tomrum, som den "humanitära stormakten" är beredd att skapa. Glöm inte att vårt välstånd har ett pris, även om det krackelerar av andra skäl, också skapade av västvärldens mest naiva politiker.
När jag ändå är igång gäller skilda åsikter mellan mig och SD vad NATO-medlemskap beträffar. När Sverige saknar eget försvar måste vi kunna förlita oss på "någon annans", därför ser jag f.n inget alternativ till ett svenskt NATO-medlemskap, när vi nu har satt oss i rådande situation. Att i tyshet hoppas på att vi ändå skulle få hjälp anser iaf jag inte är OK.
Vad jag förstår utesluter inte ett NATO-medlemskap ett tätare samarbete även mellan de nordiska länderna.

http://www.status.st

 
Ingen bild

Hulda mk1

14 mars 2015 01:19

Ja, ingen journalist eller 7K-politiker kommer att fatta allvaret förrän den första halshuggningen eller steningen sker i något "utsatt område".

Håller också med Lassekolja om NATO. Med ett aggressivt och opolitligt Ryssland på nära håll är ett närmande till NATO nödvändigt. Detta gäller också vårt brödrafolk i Finland.

 
Ingen bild

Thomas Falk

14 mars 2015 02:26

@lassekolja. Som jag förstår det har den tidigare regeringen skurit ned försvaret närmast totalt för att kunna "tvinga" in oss i Nato. Att dom vill ha oss är dock tveksamt då deras statuer kräver militärutgifter på 3% av BNP, vilket få svenska politiker i dag verkar vara beredda att acceptera, då detta skulle innebära alltför många miljarder. Nu uppfyller visserligen inte alla NATO-länder 3%-målet utan ligger kanske på 2-3%, men inte ens det lär vi klara av. I slutet av kalla kriget hade Sverige 29 brigader, idag inte ens 2. Att nå upp till ens en miniminivå på Nato-standard är bara ett önsketänkande som okunniga politiker vill få oss att tro på. Till slut drar jag mig till minnes vad diktatorn Mao sa: Alla länder har en armé, antingen sin egen eller
någon annans.

 
Ingen bild

Preppen

14 mars 2015 06:06

Landet Sverige höjde det årliga bidraget till Palestina från i miljard kronor till 1,5 miljarder. Statsbildningen ställde sig sedan på Saudiarabiens sida.
Försvaret får 500 miljoner i påslag per år.
Ju förr vi får ett nyval desto bättre

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

14 mars 2015 07:58

Annat ämne !
Angående våra skattepengar som slänggs i sjön !
Läs artikel i Expressen om "Etableringlotsarna" som Erik "Muslim" Ullenhag är pappa till !
Där kan man snacka om att skattepengar flyger sin kos !
Bra att Expressen rapporterar,sanningen måste ju någon gång sägas !
Som sagt ! Sverige är dårarnas paradis !
SD till makten är brottom !

 
Svensson

Svensson

14 mars 2015 08:03

Nu i efterhand förstår vi hur mycket alliansen och den Rödgröna regeringen stödjer islam.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Demokratur

14 mars 2015 08:10

Vill man förstöra en dag är det lämpligt att läsa Aftonbladet, Expressen eller ta del av socialist-Svt/SR. Vill man ha en bra dag så ägnar man densamma åt planering för ett resterande liv så långt bort från detta land som är möjligt.

 
Ingen bild

Bo

14 mars 2015 08:40

Så länge man bor i Sverige är det bara att bita i det sura äpplet och ekonomiskt stödja terrorismen. Det var länge sedan vi flyttade ut...

 
Ingen bild

Ludvig

14 mars 2015 09:12

Helt ofattbart att vi svenskar ska betala så mycket till Palestina, som inte ens erkänner Israel och tänker kasta alla judar i havet.

 
Ingen bild

Demokratur

14 mars 2015 09:25

Avis på Bo...

 
Ingen bild

Hacke

14 mars 2015 09:27

Med Anders Lindbergs extremagenda är det knappast förvånande att han numera är mer eller mindre daglig gäst som "expert" i nyhets- och samhällsprogrammen hos "oberoende" public service.

 
Stefan K

Stefan K

14 mars 2015 09:43

Apropå islam, gick Mauricio Rojas artikel närmast obemärkt förbi.
http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/olika-standpunkter-om-is-och-islam_4262245.svd
Man kanske förstår varför han är "persona non grata" i svensk politik?

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Lotta

14 mars 2015 10:06

I dagens Östran kan man läsa en insändare av bland andra Tobias Tobé och Beatrice Ask med rubriken: "Nu krävs krafttag mot terrorismen." Som man bäddar får man ligga är ett gammalt ordspråk som passar väl in. Inte nog med att vi skall betala för den sinnessjuka massinvandringen nu åker vi även på att betala för konsekvenserna av den.

http://www.ostrasmaland.se/insandare-debatt/nu-kravs-krafttag-mot-terrorismen/


 
Ingen bild

Lotta

14 mars 2015 12:06

Nu har polisen slutgiltigt konstaterat att moskébranden i Eskilstuna berodde på att en hög med kläder antänts inne i moskén: "Polisen har kommit fram till att branden startade i en hög med kläder som tillhörde besökare i moskén. I rummet med kläderna har det vistats barn när branden startade. En sakkunnig i brandutredningen menar att det finns underlag som talar för att branden startat genom ”lek med eld, anläggning eller våda”, enligt polisens uppgifter."

http://www.exponerat.net/polisen-moskebranden-inget-attentat/

Undrar hur det känns för de "godhjärtade" läs dumskallarna som gick man ur huse och kärleksbombade moskén? Begriper de ens att de blev behandlade som de dhimmies de är? De gick på allt vad de storljugande muslimerna sa. Det kallas visst takkiya. Finns det inte en brottsrubriceringen som skulle kunna passa in här? Kommer någon/några av muslimerna åtalas? Att massmedia skulle göra sitt jobb och ställa de muslimska lögnarna mot väggen håller jag för helt osannolikt.

 
Ingen bild

Lotta

14 mars 2015 12:23

Migga_X: "Försvaret får alltså 6,2 miljarder extra fram till 2020. Det är mindre än kostnaden för ensamkommande barn under ett endaste år."

 
Ingen bild

Göta

14 mars 2015 13:00

@ Lassekolja, 00:09

För en gångs skull håller jag definitivt inte med dig Lassekolja.
Jag rekommenderar dig (och övriga här) varmt att läsa de två senaste inläggen i Lars Berns blogg Anthropocene med rubrikerna:
"Fredsprojektet EU havererar snart"
"Löfven och Wallström i det militärindustriella komplexets klor?"

Jag länkar till artiklarna nedan och hoppas att det klarnar.

http://antropocene.se/2015/march/fredsprojektet-eu-havererar-snart.html
http://antropocene.se/2015/march/lofven-och-wallstrom-i-det-militarindustriella-komplexets-klor.html

 
Ingen bild

Stellan Bojerud

14 mars 2015 13:16

Enligt uppgift i DI har SAAB chans att sälja pansarvärnsroboten Bill 2 till Saudi. Till saken hör att det går inte att piska eller stena folk med pansarvärnsrobotar.

Pansarvärnsrobotar kan endast användas för ett ändamål, nämligen försvar mot en motståndare, som angriper med pansarfordon. För all del, det går att skjuta sönder en lastbil med en pansarvärnsrobot, men det är usel ekonomi. Det är som att skjuta en gök med luftvärnskanon.

 
Ingen bild

OT

14 mars 2015 15:23

Apropå "I have a dream"

"Now it's ISIS's turn to be the victims of atrocities. Iraqi forces 'take revenge with beheadings, mutilations and brutal executions by throwing people from buildings": http://www.dailymail.co.uk/news/article-2993300/Mutilated-beheaded-thrown-deaths-tall-buildings-time-pictures-claim-ISIS-fighters-subjected-wartime-atrocities-allegedly-carried-Iraqi-forces.html

P.S: "Inglorious Basterds Aldo Raine Speech": https://www.youtube.com/watch?v=3ft7kkXO98c

 
Lassekolja

Lassekolja

14 mars 2015 16:41

@Göta, låt mig erkänna att jag inte varken är kunnig eller särskilt intresserad av utrikespolitik. Jag blir tillräckligt sorgsen av inrikespolitiken, så att det räcker och blir över! Jag har läst "Din första/översta länk". Scenariet att avveckla NATO och att försöka integrera Ryssland i EU, den tanken är enl. min uppfattning, sedan länge körd. Den förutsätter ju att man kan vrida klockan tillbaka, vilket dessvärre inte är möjligt. Ingen hade varit gladare än jag om vi kunde "reducera tideräkningen" ett 50-tal år, Sverige var svenskt, Göteborgs ende chokladfärgade gentleman utgjorde ett exotiskt inslag i stadsbilden, hade röd uniform och jobbade som dörrvakt på ParkAvenueHotel på Avenyn. När han blåste i sin visselpipa kom omedelbart en ledig TAXI från TAXI-stationen vid Paley på motsatta sidan av Avenyn. Själv körde jag min första egna bil, stan´s snyggaste och mest välskötta Opel Rekord med vita däcksidor o.s.v Beatles utmanade Elvis om populariteten.....oj, nu svävade jag visst iväg.
Jag utgår från dagsläget och hävdar att något alternativ till ett NATO-medlemskap inte föreligger! Fråga Baltstaterna om dom ångrar att dom är medlemmar i NATO! Fråga Ukraina om dom ångrar att dom INTE är det!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Niklas R

14 mars 2015 17:01

@OT

Kan inte se hur man kan påstå att irakiska armén gör sig skyldiga till krigsbrott när de behandlar beväpnade terrorister/ kriminella som de gör. Eftersom IS inte är en nationell armé så omfattas inte deras kriminella medlemmar av varken Genevekonventionen eller andra internationella regler för beväpnad konflikt utan de faller under Iraks nationella lagar.
Säger deras lagar att de får göra så här med beväpnade upprorsmän eller kuppmakare så är det ett fall för den irakiska opinionen.

Personligen tycker jag inte synd om dem för fem öre, utan låt dem få lida precis som de låtit andra lida. Som man bäddar får man ligga.

 
Ingen bild

OT

14 mars 2015 17:26

@Niklas R: "Personligen tycker jag inte synd om dem för fem öre, utan låt dem få lida precis som de låtit andra lida. Som man bäddar får man ligga."

Amen! Eller skall det vara arme'n?

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

14 mars 2015 17:54

Nato-svamlet ovan är okunnigt. Den nation som blir medlem, avkrävs ett eget starkt försvar, vilket s/mp vägrar, precis som Alliansen. Nato är ingen krigs-socialbyrå för länder som inte kan/vill försvara sig kraftfullt med egna resurser. Sverige skall förbli neutralt, det har funkat i hundratals år. Snacket om Rysslands-hotet är USA-/EU-propaganda, det största hotet mot fred i världen.

 
Ingen bild

Hulda mk1

14 mars 2015 18:26

@Lassekolja. Håller fullt ut med dig om NATO. Ryssland kommer vara opålitligt under många år framöver.
Håller också med dig om att för 50 år sedan, då var Sverige svenskt. Idag släpas Moder Svea sakta med säkert till galgbacken av 7K...

 
Ingen bild

Göran

14 mars 2015 20:34

Hulda mk1,


Ska Moder Svea verkligen behöva stå ut med denna förnedring ?

 
Ingen bild

AnBeLi

14 mars 2015 21:06

Ludvig skriver: "Helt ofattbart att vi svenskar ska betala så mycket till Palestina, som inte ens erkänner Israel och tänker kasta alla judar i havet." Jag antar att du inte sverigedemokrat? Enligt er Björn Söder kan ju judar inte vara svenska. Det är kanske judarna i Israel du värnar om och inte judarna i Sverige?

För övrigt är det mycket sk*tsnack här.

 
Ingen bild

Kurtan

14 mars 2015 21:18

Appropå Ryssland,
Det största hotet idag är inte Ryssland utan våra egna politiker (SD undantagna), samt media som banar väg för kolonisering och totalt övertagande från... ja ni vet var...

Just nu har vi ett gäng "byfånar" som styr Sverige rakt åt helv-te!
MVH


Thoralf Alfsson

14 mars 2015 22:07

Absolut Kurtan!

 
Ingen bild

Tjolahopp

14 mars 2015 22:32

"AnBeLi, För övrigt är det mycket sk*tsnack här."

Absolut, du har ju fått uttala dig.

 
Ingen bild

xmaverickx

15 mars 2015 01:01

“Those who surrender freedom for security will not have, nor do they deserve, either one.” Benjamin Franklin
Med andra ord, om Sverige ger upp sin frihet och neutralitet (nåja), för säkerheten att bli medlem i Nato (omgrupperade nazister från 40-talet), som vill ha våra pengar och våra unga naiva män (fårskallar) att slåss i deras imperialistarmé, kommer vi varken att ha eller förtjäna varken frihet eller säkerhet, vilket vi har än så länge, NÅJA.

 
Ingen bild

Niklas R

15 mars 2015 13:55

@AnBeLi
Innan du tar dig rätten att prata för alla judar som bor i Sverige så kanske du ska fråga en om vederbörande ser sig som jude eller svensk.
Bara för att en etnisk grupp bor i ett land så behöver det inte betyda att de ser sig själva som den ursprungliga befolkningen. Fråga vilken boerättling som helst om denne ser sig som en boer eller zulu (en afrikansk etnisk grupp som kom till Sydafrika efter boerna).
Eller fråga en same om denne ser sig som svensk eller same?
Fråga en sverigefinländare om denne ser sig som svensk eller finne?

Jag kan fortsätta, men fattar du inte med dessa exempel så kommer nog aldrig polletten att trilla ner.

 
Nils Dacke

Nils Dacke

16 mars 2015 12:31

När företrädare för islam talar om mänskliga rättigheter(MR) skall ni vara mycket försiktiga eftersom de har en egen uppsättning MR som enligt Kairodekliarationen skall underställas sharia. Vad sharia säger om grundläggande MR kan ni läsa här https://islamunderslojan.wordpress.com/ i kapitel 8.

http://nilsdacke.blogspot.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se