thoralf

Direktlänk till inlägg 30 april 2014

INTE ETT ENDA NAPP

Av Thoralf Alfsson - 30 april 2014 00:04

Efter att jag läst de lokala tidningarna Barometern och Östran idag kan jag konstatera att Östran försöker nyansera debatten genom att även nämna de siffror på kostnaderna för invandringen och sedan även citera flera av de rabiata ledamöterna från 7-klövern. Östran nämner inte ens den olämpliga kommentar som Lars Rosén uttryckte i slutet av debatten.


Anders Blank på Barometern grundar hela sin artikel på denna kommentar. Trots att han närvarade under hela debatten lyssnade han inte på de ledamöter som påpekade att det inte handlade om 5 barn utan om 5 nya platser. Vilket i sin tur kan innebära betydligt fler än fem barn. Enligt Anders Blank hade inte Nasim Malik aldrig blivit så kränkt någon gång. Uppenbarligen inte ens när han anmälde SAS för att ha fått en skinksmörgås.


Jag tror inte dessa rabiata ledamöter från Kalmars kommunfullmäktige är något fenomen bara i Kalmar. Det ser nog likadant ut i många kommuner när de får mothugg.


Jag kan inte annat än att börja tänka på den artikel som fanns i Barometern igår om Nybro kommuns försök att få faddrar till de invandrare som kommer till Nybro.


Individ och familjenämndens ordförande konstaterar att intresset är obefintligt.


”Vi har inte fått ett enda napp”

 

Inte en enda privatperson har alltså visat intresse för detta inom Nybro kommun. Det märkliga är ju att inte ens en enda politiker i Nybro därmed anmält sitt intresse. De politiker som så gärna pratar sig så varma för invandringen. Inte ens vänsterpartisten Kaj Raving eller kommunisten Johan Karlsson som alltid demonstrerar mot SD och kallar sig för antirasist har anmält sig som faddrar. Vilket hyckleri!


Det är uppenbarligen väldigt lätt att prata vitt och brett om sin solidaritet och alla människors lika värde och kräva att alla som söker asyl i Sverige skall få permanenta uppehållstillstånd. Dessutom att svenska skattebetalare skall stå för notan. Men när det själva har chansen att bli fadder för någon invandrare från Afghanistan, Somalia eller Syrien då lyser de minsann med sin frånvaro. Jäkla hycklare och bluffmakare.


Jag är dessutom övertygad om att vare sig Jan-Ingemar Lundström (M), Jonas Lövgren (M), Bertil Dahl (V), Bengt Kronblad (S), bara för att nämna några från Kalmar kommunfullmäktige skulle bli faddrar i Kalmar frivilligt.


Men det kanske skulle vara en praxis att alla politiker som förespråkar massinvandringen också skulle bli tvungna att vara faddrar åt flera invandrare. Då skulle sannolikt intresset minska drastiskt.


 


UPPDATERING


Sverigedemokraterna startade valrörelsen i EP-valet i samband med vårtalet på Långholmen i Stockholm. Under innevarande vecka på fredag samt lördag så besöker Sverigedemokraternas partiledare,  Jimmie Åkesson, Kalmar län tillsammans med toppkandidaten Kristina Winberg. Sverigedemokraterna kommer att anordna torgmöten i samtliga kommuner där turnén stannar till och vi vill därför informera om var och när dessa äger rum.


Kalmar

Plats: Larmtorget

Datum och tid: Fredagen den 2 maj kl 14.00-15.00


Oskarshamn

Plats: Utanför Flanaden (mot MQ/Görans foto)

Datum och tid: Fredagen den 2 maj kl 16.00-17.00


Västervik

Plats: Spötorget

Datum och tid: Fredagen den 2 maj kl 18.00-19.00


Vimmerby

Plats: Stora torget

Datum och tid: Lördagen den 3 maj kl 11.00-12.00


Våra förhoppningar är att dessa torgmöten kan genomföras utan störande av mötesfriheten.

 
ANNONS
 
Lassekolja

Lassekolja

30 april 2014 00:42

Bara att än en gång konstatera: 7-klövern´s i Stat & Kommun starkaste gren: H Y C K L E R I ! ! !
Intet nytt under solen!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Kom nu Pucko så går vi

30 april 2014 03:30

Bra Thor-Alf bara klä av dessa hycklare som stjäl skattepengar från skatteslavarna och fördelar dom på lycksökare
Innte en enda Nybrobo är intresserad ringer det några klockor i skallen på ansvariga näääää

 
Ingen bild

Sven Dacke

30 april 2014 06:37

Vi har en exakt parallel i Växjö

Kommunen lockar med ersättning
VÄXJÖ 2011-03-29 | Uppdaterad 2011-03-29

Nyanlända invandrare erbjuds en fadder eller fadderfamilj.
På papperet.
I själva verket har intresset för fadderuppdrag varit – noll.

( Kommentar, förslaget var även uppe i kommunfullmäktige och ingen i församlingen var heller intresserad att ställa upp, inte ens Bo Frank som älskar mångkultur)Foto: Lennart Ernstsson

Benny Johansson (M)

-Jag tycker att det är förvånansvärt, säger Benny Johansson (M), ordförande i nämnden för arbete och välfärd.
Växjö kommun har under ett par år erbjudit nyanlända invandrare en fadder eller fadderfamilj genom volontärbyrån.
Tanken är att de som kommer till Växjö ska få en ökad chans till integration och att få extra stöd och hjälp för att klara vardagslivet i Sverige.
Men ingen frivillig har hört av sig för att ”visa intresse eller engagemang”. Det framgår av en utredning som kommunen gjort.

Läs hela och även kommentarerna.
Politiker är inte bara politiker, dom är även hycklare av stora mått.

http://goo.gl/7XTC3u

 
Svensson

Svensson

30 april 2014 06:56

Märkligt att dom som brinner för det här, nu är så tysta ?

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Stefan A

30 april 2014 07:12

Så är det, man vill bara vara "god" med käften och med skattebetalarnas pengar, något eget besvär vill man inte ha. Har hört på nätet hur det kan gå till på komm. sammanträden när massinvandringen ifrågasätts, utbryter rena maranatamötet med tungotalande och allt, främst från batikhäxor.

 
Ingen bild

Sven Dacke

30 april 2014 07:34

Hela tiden får vi invandringskeptiker höra.

Invandring berikar och utan invandrare stannar vården och liknande floskler.

För några dagar sedan gjorde jag ett av mina besök i Nettobutiken i Araby området i Växjö. Ett välkänt område med ett rykte, där polis och ansvariga politiker har olika uppfattning vad som händer, om illegala gäng styr området eller ej.

Men det var inte detta inlägget skulle handla om, utan den stora andelen äldre invandrare i området.
Politiker påstår att invandring behövs för att ”svensken” blir äldre och vi måste ha utomeuropeiska invandrare för att rädda bland annat vården.

Men blir inte invandrare äldre dom med, och massor av människor i denna grupp som inte kan ett ord av vårat språk, verkar vara i pensionsålder, och hur kan dom då bidra till något annat än att hålla upp vår BNP som i dag hålls på en konstgjort hög nivå genom konsumtion på lånade pengar. Och vem skall rädda vården när dagens stora grupper av invandrare blir äldre . Är det någon som tänkt på det ?

 
Ingen bild

Sven Dacke

30 april 2014 08:07

Senaste nytt från Växjö och Araby, där polisen och politikerna inbjuder till diskusson om problemen i Araby som finns eller inte finns.
Kanske SD Växjö kommer att vara med??????????

Växjö
Medborgare bjuds in för att diskutera situationen på Arabyområdet i Växjö
Medborgarna i Växjö kommer att bjudas in till ett medborgarforum för att bland annat diskutera situationen på Araby-området. Det här bestämdes på mötet mellan kommunledningen och polisen i går eftermiddag.

Publicerat kl 07:41
DELA
Anledningen till mötet var det öppna brev som kommunledningen skrev till länspolismästare Jarl Holmström för två veckor sedan, där de beskrev Araby som ett problemområde med prostitution, öppen droghandel och beväpnade gängledare och där de efterlyste mer polisiär närvaro i området.

Mötet i går beskrivs som konstruktivt av Jarl Holmström och enligt honom ska polisen och kommunen bland annat bli bättre på att informera varandra framöver och det ska göra att polisen lättare ska kunna prioritera sina insatser området.

Medborgarforumet ska hållas den 3 juni.

Martina Svensson
martina.svensson@sverigesradio.se

 
Ingen bild

Markku Ahonen

30 april 2014 08:38

Herregud, ALF har gjort det igen. Ett oerhört förvirrat blogginlägg som vanligt och partiledningens beslut om en petning från riksdagslistan blir än mer begriplig.

 
Stefan K

Stefan K

30 april 2014 09:00

Lyssnade på Stefan Löfven när han utfrågades i Go'morron Sverige idag.
Löftet om att Sverige ska EU:s lägsta arbetslöshet 2020 kvarstår. Låter väl visserligen som en bra utgångspunkt, men...

...som programledaren mycket riktigt uttryckte det. "På 6 år ska ni alltså skapa 165 000 nya jobb".
Dock borde han fullföljt frågan med fler funderingar, för...

...ska Stefan Löfven minska den svenska arbetslösheten är det för de arbetslösa svenskarna dessa 165 000 jobb ska skapas. Ha då i åtanke att Löfven inte sagt ett ord om en minskad arbetskraftsinvandring eller om att dra ned vårt flyktingmottagande till nivåer som hans företrädare Ingvar Carlsson gjord 1989.
60 - 70 000 asylsökande väntas till Sverige i år och därefter kommer deras familjer att anlända inom kort. Självklart ska också de sättas i arbete och tillsammans med alla arbetskraftsinvandrare som anländer till både hög- och lågutbildade yrkesområden lär det då behövas ytterligare 100 000 nya jobb, så...

...de 165 000 nya jobben Stefan Löfven tvingas skapa på 6 år är väl i själva verket 265 000 för att inte arbetslösheten ska ligga kvar på samma oacceptabla nivå.
Med tanke på att sossarna tänker bjuda in Mp till regeringen, så lär Löfven förmodligen tvingas ta fram ytterligare 100 000-tals nya jobb. Med Miljöpartiets krav på öppna gränser finns nämligen bara en väg att gå. Antingen raseras hela vår välfärd på ett sätt vi hittills inte skådat, eller så måste alla som anländer tvingas försörja sig själva och då lär just 100 000-tals nya jobb skapas under de kommande 6 åren.

Vad har detta med artikeln att göra? Kanske något, men framför allt är detta något jag hoppas Jimmie Åkesson pressar Löfven på kommande söndag när Agenda anordnar en partiledardebatt i SVT och inte minst är detta något jag hoppas Åkesson pressar Löfven på vid alla tillfällen.

Ska Löfven fixa arbetslösheten genom att skapa 165 000 nya jobb för de som redan finns i Sverige, eller ämnar sossarna och Miljöpartiet fortsätta på Alliansens inslagna linje och lämna arbetslösa svenskar i sticket och skapa förutsättningar för att arbetslösa utlänningar får jobb i Sverige? Löfvens löfte om EU:s lägsta arbetslöshet 2020 glömmer vi inte.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Lundabo58

30 april 2014 09:00

@ Markku Ahonen

Ja, Thoralf har gjort det igen, skrivit till vanligt folk på vanligt folks sätt, utan pk-filter. För mig var blogginlägget inte det minsta förvirrande.

...dessutom var väl inlägget delvis riktat till Dig, för du har väl inte heller anmält dig som fadder?


Ps
Det borde även vara praxis för framträdande mediaaktörer som förespråkar massinvandring att göra sig tillgängliga som faddrar.

 
Ingen bild

Rune

30 april 2014 09:20

På sex år lär det ju komma minst 600 000 nya invandrare. Då behövs 600 000 nya jobb plus de 165 000 som Löfven talar om.
Alltså 765 000 nya jobb på sex år. Klarar verkligen sossarna och Löfven detta? Är det någon som tror det?

 
Ingen bild

Den Allsmäktige

30 april 2014 10:15

@ Rune
Nej, där tar du fel. Du vet ju att dom inte jobbar. Däremot kan 165000 personer nyanställas för att ta hand om de nya svenskarna.
Enkelt!

 
Ingen bild

Onkel Sven

30 april 2014 10:15

H G strömer har häromdagen hälsat välkommen till familjen Amid från Syrien . Strömer kommer nu att bo granne med Amin så att dom riktigt kan rå om varandra !

 
Björn Söderberg

Björn Söderberg

30 april 2014 10:19

Inte för detta ingår här egentligen men måste bara dela detta

Falskspel
Av Jocke - Idag 09:41
Jag bara undrar vrf ger sig politikerna ut nu när kylan har nästan övergått till värme o sol? Var var dem när det var svinkallt ute och EU-migranterna och hemlösa satt och försökte få ihopa pengar för att överleva kylan...

Nej det är ett fullt spel som körs nu av dem o det gäller alla partier.
Har tappat tron på demokrati och medmänsklighet ifrån partierna.
Jag är själv en av dem många tusen som inte har ett eget boende utan är i klorna på socialen pga att jag inte fick hjälp av socialen. Pga det blev jag vräkt.

Satt och prata med en som oxå var o bli vräkt pga att soc inte ville hjälpa han. Dem sa att dem skulle hjälpa han efter han blivit vräkt, trodde dem arbeta för att förebygga vräkningar men tydligen så är inte verkligheten sådan.....

Det är det enda som får mig att skämmas för att vara svensk .

Jag önska att dem personer som sitter i sina hem (medans det är så många som inte har nåt hem) fick prova på hur det är o vara hemlös utan nåt som helst nätverk eller pengar på fickan....
Dem skulle inte klara en vecka på gatan...

Hemlöshet är ingen sjukdom det är ett problem på politisk nivå

De här skulle man stoppa i halsen på våra politiker och se vad dom säger. Skamligt säger jag fredrik Reinfeldt Men som sagt imigrationen är tydligen viktigare

http://Barrkis

 
Ingen bild

Hacke

30 april 2014 10:27

"Inget napp" visar med all önskvärd tydlighet att politikeretablissemangets flykting-/invandringspolitik har i princip noll förankring hos folket.
Att politikerna inte ens själva ställer upp visar lika tydligt prov på deras stinkande hyckleri på området.

Varför Ahonen inte kan avhålla sig från att vara här inne och slira är märkligt. Lite cred ska han dock ha för att han öppet avslöjar sina tillkortakommande kring läsförståelse och därmed svårigheter att ens kunna tillgodogöra sig tämligen basal information.

 
Ingen bild

nonchalera

30 april 2014 10:46

@Hacke, mycket bättre om du nonchalerar vissa.

 
Ingen bild

Mats (ateist)

30 april 2014 11:40

Rune.

Nästa år föds det 10% homosexuella, så om 10år är det 100% homosexuella, då om man räknar som du finns det ingen chans att skapa nya svenskar. Svaret du ger mig, kan du använda på din egen kommentar.

 
Ingen bild

Hulda mk1

30 april 2014 11:50

@Lundabo
Markku Ahonen har säkert hand om ett stort antal invandrare. Fadderverksamhet, ekonomiskt stöd till alla dessa, letar säkert också efter billiga flygbiljetter till deras hemländer och svartslaktar nog också enligt Halal.
Minst detta måste ju Markku göra, med tanke på hans hat och kritik mot oss andra här...
För inte ens han kastar väl sten i glashus, eller?

 
Ingen bild

Tony

30 april 2014 13:18

Fram till första punkt, har den förnumstige Ahonen rätt,
att Alfsson gjort det igen, Det vill säga klätt av hycklarna
in på bara kroppen. I denne Marko Ahonen borde det väl finnas
en självklar kandidat till att bli fadder? Men han är väl
en exakt lika stor hycklare som journalister och politiker i
7 klövern, det är hela tiden dom som inte bett om denna
mångkultur som ska offra sig, aldrig dom själva!
Det bästa sättet att stänga igen truten på dessa hycklare
är att gå och rösta i båda valen, och då förstås rösta på SD!

 
Ingen bild

Magentan

30 april 2014 13:36


SD:s REKLAMFILM PLOCKAS BORT FRÅN BIOGRAFERNA PGA ARGA BIOBESÖKARE
Hörde nu på lunchekot i radio P1 att SF-biograferna måste ta bort SD:s reklamfilm på sina biografer, då personalen på dessa hade fått otrevliga samtal och mail m m från arga och "upprörda" biobesökare och därför kände sig så hotade att SD-filmen inte kan visas på biograferna!

Alltså ytterligare ett bevis på det felaktiga i SD-ledningens fåfänga förhoppningar att det skulle finnas något annat spridningssätt än DIREKTREKLAM TILL HUSHÅLLEN för deras del.

I vårt svenska indoktrinerade PK-samhälle med alla hysteriska anti-SD-hjärntvättare (från våldsamma vänsterextremister och SSU-are till "liberala" Folkpartist-fanatiker) är alla normala vägar STÄNGDA för SD. Det hårt PK-styrda "DDR-Sverige" är bevisligen inte alls det öppna samhälle som övriga EU-länder har.

 
Ingen bild

bonnläpp

30 april 2014 14:00

@Magentan, viktigt att påminna SD är att utskicket måste märkas samhällsinformation. Om det går som reklam kanske hälften slängs innan det når adressaten. Om det går som samhällsinformation är brevbäraren skyldig att lägga det i alla lådor, även de som det står ej reklam på.

 
Ingen bild

Ludvig

30 april 2014 14:06

Markku Ahonen är en stor tillgång , varje gång han skriver så blir det pluspoäng till SD.

 
Ingen bild

Mattias

30 april 2014 14:54

@bonnläpp
Eller så kan man skriva ut en sån här till sin brevlåda och slippa all propaganda.
http://u4504919.fsdata.se/wp-content/uploads/2010/12/sd_nej_tack_2.jpg

 
Ingen bild

tant Gul citerar

30 april 2014 15:08

Moderattopp i Skåne får diktera vad media ska skriva

Det är något ruttet i Skåne och så fort man följer lukten hittar man alltid en moderat starke man i slutet av doftspåret. Just denna gång är det Hässleholmpolitikern Pär Palmgren som har varit i farten och måltavlan är tidningen Norra Skåne.

På tidningen har den granskande journalisten Berit Önell har haft fräckheten att göra… sitt jobb. I en rad artiklar har hon lyft fram problem med Hässleholms kommun där Palmgren är kommunstyrelsens ordförande. Istället för att tacka för granskningen och komma med lösningar på problemen gick Palmgren till attack mot tidningen med ett brev. Brevet skickades till chefredaktören, styrelseordföranden samt publicerades i tidningens insändarsida med följande innehåll:

””Norra Skåne har under lång tid misstänkliggjort i princip allt som sker i kommunens namn. Politiker, anställda och delar av näringslivet hängs ut med rubriker som är både insinuanta och lögnaktiga. Tidningen är en väldigt destruktiv kraft i vår kommun och man borde ta sig en allvarlig funderare på om man överhuvudtaget har något ansvar för att förmedla en positiv bild av Hässleholms kommun. Jag hoppas på en mer seriös bevakning från Norra Skånes sida i framtiden.

Vi har alltså en lokalpolitiker som hävdar att den fria pressen är en destruktiv kraft. En tidning med ryggrad hade självklart avfärdat detta. Men det är inte vad Norra Skåne har gjort.

Mimmi Karlsson Bernfalk som är chefsredaktör säger istället rätt ut till Ödnell att hon blir omplacerad efter påtryckningar av Norra Skånes styrelse. Detta tilltag har fått nyhetschefen Anders Kauranen att sluta med orden:

”Jag kan inte vara chef på en tidning där kommunalråden bestämmer vem det är som ska granska kommunen."

Det är just denna integritet en chef ska visa när maktfullkomliga lokalpolitiker försöker diktera vad tidningar ska skriva.

http://alliansfrittsverige.nu/aktuellt/2014/04/moderattopp-i-skane-far-diktera-vad-media-ska-skriva
-----------------------------------------------------------
Kanske har 'makten' i Kalmar klagat hos SD-toppen?

 
Ingen bild

bonnläpp

30 april 2014 15:12

@Mattias, samhällsinformation levereras till din brevlåda vare sig du vill eller ej. T.ex valsedlar.

 
Ingen bild

pg

30 april 2014 15:29

Mattias Onsdag 30 april 14:54

"Eller så kan man skriva ut en sån här till sin brevlåda och slippa all propaganda."

Varför förtydliga ett behov som inte förekommer?
Jag har aldrig fått någon rasistisk information från SD!
Och det gäller i samtliga media!
Men det förekommer som felaktig fakta ifrån en mängd andra!
Föreslår att du även läser på vad SD säger och skriver.

 
Ingen bild

Rune

30 april 2014 15:31

Den allsmäktige
har en viss poäng med sitt svar till mig. Men även om 165 000 får jobb med att vårda 600 000 nytillkomna så blir ju fortfarande dessa nytillkomna arbetslösa.
Men vad "Mats (ateist)" skruvade inlägg beträffar så får han reda ut själv vad han menar.

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

30 april 2014 16:42

Thorvald!
Du är ett ljus i mörkret. Vi behöver många fler modiga som dig. Du är ett föredöme!
Kramar ifrån en som beundrar dig och ditt civilkurage.

P.s Vem är denne Marku Ahonen? En stalker?

 
Ingen bild

Onkel Sven

30 april 2014 16:48

Thoralf ska det va , men det var vackert skrivet !

 
Ingen bild

Blåsippan

30 april 2014 17:18

DuGamlaDuFria@

Ahonen är en fd bloggare (journalist?) på Östran som fick gå allra först då blaskan gick back då läsare tröttnat att läsa lögnerna och vinklingarna om tillståndet i Sverige. Då fortsatte han med sitt dravel på sin fulblogg där hatet och svenskföraktet dryper längs väggarna. En mycket obehaglig figur som säkert var mobbare när han gick i skolan. Men det sista är endast en gissning från min sida. Ungefär så skulle jag vilja beskriva Marku Ahonen. Tror även han lirat boll i Lindsdal däe han nickat målstolpen några gånger för mycket.

 
Ingen bild

troll

30 april 2014 17:29

Här är läsning för Mattias, BC och ett antal till.
http://www.exponerat.net/insandare-i-molndalsposten-angaende-folkets-hus-portning-av-sd/

 
Ingen bild

Pepparholm

30 april 2014 17:30

Jag brukar inte läsa bloggen exponerat. Men när jag nu öppnade, så fann jag en hänvisning till en insändare i Mölndalsposten. Skriven av Ilona Michalowski. Läkare med rötter i Kazakstan och medlem i SD. Hon är arg för att hon är portad från Folkets Hus. En mycket skarp och saklig insändare helt i klass med Thoralfs arbete på östra sidan. Hur tänker SD centralt utnyttja henne i valarbetet?

 
Ingen bild

Anki

30 april 2014 17:43

Åååååh så UNDERBART!!!
Detta visar verkligen kommunisternas "solidaritet". D.v.s INGEN!
-När de måste betala eller ställa upp själva.

SD 7.6% i IPSOS

THORALF! Du måste få partiet att trycka upp infoblad till befolkningen. ..Finns ingen annan utväg nu.

 
Ingen bild

Lotta

30 april 2014 17:54

Om Nybro kommun vidgar sitt sökområde till grannkommunen Emmaboda så borde Ahonen stå först i ledet för att erbjuda sina tjänster som fadder, eller hur Ahonen? Visst är du villig att ställa upp som fadder?

 
Ingen bild

J

30 april 2014 17:57

Känns det bra idag? Att du hängde ut två människor i Kalmar, som visade sig vara oskyldiga. Jag har sagt det förr, men lite jävla sunt förnuft krävs om man är riksdagsman Thoralf. Dina anhängare jublar var du än skriver och tar det för sanningar, men du har ett ansvar.

 
Ingen bild

Thoralf A

30 april 2014 18:09

J

Vem har jag nu hängt ut utan att fråga dig om lov?

 
Ingen bild

troll

30 april 2014 18:32

Bättre att du ställer frågan direkt till Ahonen. Han syns bakom J.

 
Ingen bild

Blåsippan

30 april 2014 18:35

Och du J bölar åt allt Thoralf skriver för du kan inte läsa och ta in (läs tänka) samtidigt. Där har du skillnaden på dig och oss andra.

 
Ingen bild

Gute

30 april 2014 18:39

Ha en trevlig Valborgsmässoafton kära Sverigevänner!

SF Bio stoppar reklamfilm p.g.a hot från extremister trots ingånget avtal, filmen visar trevliga och kloka politiker från Sverigedemokraterna i 20 sekunder......jag brukar sällan skriva otrevligheter men jag måste göra ett undantag ikväll, tack för det era nyttiga idioter!!

https://www.youtube.com/watch?v=MzxmDY6_nbI

 
Ingen bild

"Titta vi köper reklamplats"

30 april 2014 19:30

Magentan : Detta är bara början nu skall vänsterhoten hagla.
Det goda organiserade hatet styr i Sverige, det är synd om Svenne.
Mest synd är det om SD:s partiledning som inte förstår hur man skall nå ut till folk, trots att brevlådan uppfanns för 100 års sedan och kommunistförtrycket för 200 år sedan

Filmen i sig är hellöjlig totalt tandlös, och säger inte skvatt mer än att vi är livrädda för PK Sverige.

Så kommer Björn Söder stå och klia sej i huvudet och beklaga sej över att Sverige är odemokratiskt i TV så har man blåst 4 informationsår och ett val åt helvete

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

30 april 2014 19:51

Läste någon kommentar på Helsingborgs Dagblad (som kors i taket tillåter kommentarer till "artikeln" om Jimmies besök) att de drygt tiotal demokratiföraktarna som protesterade troligen inte var från Helsingborg utan några kringresande som vill väcka uppmärksamhet och tyvärr får den i gammelmedier. Inte ett ord om innehållet i Jimmies eller Peters tal utan bara om dessa "protester" trots att 300 åhörare lyssnade och applåderade.

Det kringresande sällskapet (plus kanske enstaka lokala "förmågor") har dock nog svårt att hänga med i Jimmies tempo med fem städer varje dag just nu! Samma dag som Kalmar är det dessförinnan tal i Ronneby klockan 10.00 och i Karlskrona 11.30 Det ska bli intressant att se om antidemokraterna dyker upp i Karlskrona, där det normalt sett aldrig är några "störningar" vid Sverigedemokraternas möten.

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Mattias

30 april 2014 19:55

@Thoralf
Det vill nog till att Åkesson tar med sig stora högtalare om han ska höras. Motdemonstrationerna ser ut att locka mycket folk. Hoppas folk har vett att sköta sig.

 
Ingen bild

Blåsippan

30 april 2014 20:49

Motdemonstranter vad är det? Politiska extremister som inte vågar låta vanligt folk höra meningsmotståndare på demokratiska villkor? Varför inte låta var och en säga sitt och sedan tolkar folk efter eget huvud? Vart faan är Sverige på väg? Vad är det med demokrati som inte begrips?

 
Ingen bild

Putte

30 april 2014 22:15

Konstigt att multikultmupparna är helt tomma på verkliga argument. Samma gamla lögnaktiga floskler och samma gamla rop om rasism. Det är allt de har att komma med. "Vargen kommer" om och om igen.

 
Ingen bild

Hulda mk1

30 april 2014 22:18

@Blåsippan
Man skriver ofta Högerextremister och "Motdemonstranter". Fast de är ju våldsamma vänsterextremister.
Men då många av landets journalister har kontakter bland och sympatiserar med dessa grupper kan de beskriva dem "mildare" och alltid missbruka orden "Nazist", Främlingsfientlig" och "Rasist"...

 
Ingen bild

Hulda mk1

30 april 2014 22:25

Om jag hade min bil parkerad i centrala Jönköping, skulle jag flytta dem bums. Vänsterextremister är knappast aktsamma om privat egendom. Och, några stenar kan ju hamna fel...

 
Christopher Dywik (KD)

Christopher Dywik (KD)

1 maj 2014 21:35

Även om jag inte håller med dig i sakfrågan så kan jag faktiskt delvis hålla med dig Toralf. Det är tråkigt att rapporteringen i en sånn här viktig fråga allt för ofta totalt överskuggas av nån dum kommentar...

Och givetvis ska man som politiker och förtroendevald föregå med gott exempel och ställa upp som fadder för en asyslökande. Man ska leva som man lär.

Jag har själv varit fadder åt en asylsökande kille ifrån Uzbekistan (som jag fortfarande har kontakt med) och kan varmt rekommendera det.


/Christopher Dywik, Gruppledare (KD) Kalmar

http://dywik2014.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se