thoralf

Direktlänk till inlägg 3 januari 2014

AFA FINNS INTE I KALMAR

Av Thoralf Alfsson - 3 januari 2014 17:54

 

Dagens klotter inte så långt från min bostad.


Begåvningsreserven på vänsterkanten har ännu en gång visat hur duktiga man är med att under nattetid och i skydd av mörkret gör sina odemokratiska aktioner.


Givetvis kommer AFA i Stockholm säga att de inte ligger bakom detta klotter. Barometern och Östran kommer förstås lyssna på dessa talespersoner utan vare sig namn eller ansikte. Trovärdigheten är stor för AFA hos den lokala vänsterjournalistkåren när man lyfter fram deras dementier.


När det klottras hakkors på Södermalmsmoskén i Stockholm blir det stora rubriker i rikspressen. När en muslim åtalas för dödshot mot riksdagsledamöter från Sverigedemokraterna mörklägger samma rikspress nyheten. Hyckleri!


AFA och vänsterextremister tycks ha fått fribrev av Peter Wolodarski, Jan Helin och Tomas Mattsson när det gäller att visa på vilka brott dessa begår. Idag ser man exempel på detta varje vecka och under det kommande supervalåret kommer vi nog kunna räkna med dagliga mörkläggningar av det våld, hot och vandaliseringar som jag och mina partivänner kommer att få utstå under valrörelserna.


Vi skall heller inte glömma bort TT, Tidningarnas Telegrambyrå som är något av det obehagligaste som finns inom svensk nyhetsmedia. TT-hyckleri!


Allmänheten litar på allt från TT men ingen vet vem som står bakom TT.

 

Vid min bostad.


 

 

 


Sverige åt alla! Finns det fortfarande något som heter landsföräderi i Sveriges rikes lag?


 
 
Ingen bild

Hulda mk1

3 januari 2014 18:28

Att AFA finns i Kalmar ser vi tydligt. Att hitta spår av deras nattliga verksamhet verkar tyvärr vara lätt. Men att hitta någon med IQ över skostorleken bland AFA-vänster-fascisterna, det är BETYDLIGT svårare...

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

3 januari 2014 19:06

All skit riktad mot invandrare eller musslimer kan ni kallt räkna med att vänstern ligger bakom detta valår.

Att journalisterna inte vill förstå det är ju för att det är deras polare, dementin som skrevs i Barometern från Afa är så djävla naiv så att journalisten skulle få sparken på grått papper , måste vara svenskt rekord i att inte kolla källan.

Finns det ingen som helst heder inom Gota Media ?

 
Ingen bild

PG

3 januari 2014 19:18

Tragiskt att det kan se ut som du visar!

Men, håll ut och gläds åt kommande valresultat!
SD kommer att vara i med i kommande regering!

 
Ingen bild

biran

3 januari 2014 19:43

Sluta nu en gång för alla att kalla kräken i slaskmedia för journalister. De är på sin höjd mediaanställda knähundar och inget annat.

 
Ingen bild

Olandstoken

3 januari 2014 19:47

@ Gubben o Gumman , det värsta är väl inte Barometern utan Polisen som inte kunde[ville] göra något för afa sagt att de inte hade något att göra med detta.
Dessa A:n var på 80:talet beteckningen punkare nyttjade dvs anarkister och då var de riktigt kul att se på , nu är det hjärndött drägg som borde varit en fläck på ett lakan.

 
Ingen bild

pg

3 januari 2014 20:27

När skall media ge fullständiga uppgifter om efterlysningar om brottslingar?

Medias upplysning om efterlysning för en 12-åring, stämmer överens med 98% av alla "män" i Sverige! 180 cm lång!
Men med polisen:s efterlysning: Med sydeuropeiskt utseende, försvinner ett stort antal oskyldiga!
Media har medvetet utlämnat 90% av alla svenskar till detta dåd!

 
Ingen bild

Exilenskalman

3 januari 2014 20:52

"Allt åt alla"-devisen var nåt min son, då nio år gammal, tyckte lät bra. Tänk om man bara kunde få vad man ville ha utan att betala. Efter en stunds resonerande när jag hade förklarat att tanken ju var god men att nån måste arbeta för att göra alla de där sakerna och att då vissa inte alls skulle hjälpa till att göra saker utan bara "skulle ha" insåg han att det kanske inte var någon bra idé. En nioårig grabb är alltså betydligt smartare än det här drägget som springer och skriker, hotar, kastar sten och klottrar...

Försök vända på devisen och säg "Iran åt alla", eller "Syrien åt alla". Då hade man i bästa fall blivit utskrattad.

 
Ingen bild

Lotta

3 januari 2014 20:55

Sverige åt alla kör ju "Äkta svensk" också med.

 
Ingen bild

Herr Kanin

3 januari 2014 20:58

Landsförräderi stavas med två r, pucko.

 
Ingen bild

Observer

3 januari 2014 20:58

Thoralfs bilder visar på en variant på hjärndöd.Tidningarna i Kalmar är intressanta eftersom de numera ingår i samma koncern,Gotakoncernen.Numera "missar" man helt upplagd information.Frågan är varför?Efter att ha fått se ett antal av Gotakocernens tidningar den senaste tiden,Östran ,Barometern samt Ölandsbladet kan man med fog påstå att det finns en "riggning" beträffande viss information vilken tydligen ska undanhållas allmänheten.Ett bra exempel på detta är den demonstration som hölls i Kalmar nyligen.Att stockholmsproffsdemonstranter fanns på plats,från AFA och Linje 17 lyckades man tiga ihjäl,eller så hade man undermålig research.Detta var och är kanske anledningen till att man så servilt i Barometern och Östran köpte AFA:s påståenden runt de hat-och hotaffischer som fanns i samband med demonstrationen.Tyvärr ser svensk mediarapportering ut så här.Utländska medier har en annorlunda rapportering över vad som sker i landet.Det räcker så bra med att läsa tidningar i våra nordiska grannländer.Det rekommenderas.

 
Ingen bild

Lotta

3 januari 2014 21:09

@Herr Kanin

Är det enda du kan kommentera? Jösses är du frisk människa?

 
Ingen bild

Essendon

3 januari 2014 21:12

Bonnier som kontrollerar större delen av Svensk media inkl. Expressen och TV4, har fått sitt anseende ordentligt nedsvärtat under den senaste tiden p.g.a klantigheter!

 
Stefan K

Stefan K

3 januari 2014 21:38

Kanske dags att låta utländsk media granska det som extremvänstern ägnar sig åt. Vår s.k oberoende media klarar inte uppgiften, eller så vill de inte. Det räcker nog att kontakta redaktionerna i våra grannländer för att få oss ärligare nyheter till handa.

I Linköping satsar kommunen 100 000 för att fler ska ägna sig åt graffitimålning. Vet ej om ovan visat klotter går under den satsningen, men de som inte får plats på utstakade graffitiväggar, lär väl knappast stanna hemma hos pappa och mamma på kvällar och nätter.
http://www.svt.se/nyheter/regionalt/ostnytt/linkoping-ska-ge-plats-at-graffiti

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Helene

3 januari 2014 21:41

AFA=All Fascist Assholes

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

3 januari 2014 21:47

Essedon : Sverige är (vänster) reglerat till 203% inom alla områden, hur i glödheta h-vete en familj få kontrollera nästan all press i landet 25% hade varit mycket bara det.
Så placerar man 80% kommunister inom media redaktioner
Pengar och makt är tryggat, Svenne Banan betalar notan i sin hjärntvättade värld.
Hur länge skall denna våldtäkt på Sverige få fortgå ?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

3 januari 2014 21:48

"Kan en familj"

 
Ingen bild

Dumle

3 januari 2014 22:04

Att nazister skulle klottra hakkors på en moské är så orimligt att även dagens särskolemässiga journalistkår borde inse detta. Nationalsocialismen och islam har ett gemensamt mål i rörelsernas antisemitism. Hitler samarbetade intimt med muslimska företrädare och hade t.o.m ett islamistisk förband inom SS under krigets slutskede. Varför skulle nazister tycka illa om islam? Troligen har svenska muslimer klottrat själva och försöker nu göra sig till offer igen. Vi har sett det förr.

 
Ingen bild

Systemfel

3 januari 2014 22:19

Mein Kamp är en storsäljare i Mellaöstern

 
Ingen bild

Mats (ateist)

3 januari 2014 22:23

Lotta.. i den andra tråden var du själv för någon timme sedan språk polis. med anledning av särskrivning. Du tyckte att det var obildat när man råkade trycka (space), men ditt eget stavfel skylldes på tjockafingrar och självgodheten att inte läsa igenom vad du skriver. Och helt plötslig ifråga sätter du andra språk poliser ???

 
Ingen bild

Skånepåg

3 januari 2014 22:30

@ Mats (ateist)

Din egen särskrivning av vad du kallar för "språk polis" vad kallar du då det.

 
Ingen bild

Lotta

3 januari 2014 22:50

@Mats (ateist)
"Råkade" du komma åt space två gånger i ditt inlägg ovan?

 
Ingen bild

Mats (ateist)

3 januari 2014 22:51

Jag kan bättra mig, jag kan erkänna att jag är lite lat när det gäller sådant. Det var ett tag sedan man hade svenska, skriver inte heller så fantastisk mycket saker, när man är hantverkare. men jag skulle inte klaga på andra heller.

Tycker bara illa om självgodhet, där av kommentaren.

Som boxarn sa till sin motståndare. Du har ju knutit skorna fel.

 
Ingen bild

Lotta

3 januari 2014 22:53

@Mats (Ateist) Rättar mig själv: Tre (3) feltryckningar av space och en ihopskrivning.

 
Ingen bild

Jonas Nordh

3 januari 2014 22:56

Utmärkt tillfälle för Markku Ahunen, "Mats (ateist)" och "äkta svensk" att ta avstånd från AFA.

 
Ingen bild

Nemesisdivina

3 januari 2014 23:01

@Dumle: Ologiskt att nazister skulle klottra på en moské, i synnerhet som samma sprayflaska användes till AFA-klotter på samma moské. Det hade varit mer logiskt med hakkors på en synagoga, men AFA lär ju inte vara kända för någon högre intelligens.

Det nämns om muslimska SS-divisioner: De var tre stycken: 13 Hanschar-Kroatische, 21. Skanderbeg och 22. Kama-

Muftin av Jerusalem Haj-Amin El Husseini var Himmlers favorit under 2VK, och bidrog aktivt till skapandet av dessa divisioner. Så pass att han utnämndes till SS-Gruppenführer (Generallöjtnant). Han flydde till Palestina efter kriget, och blev aldrig ställd inför krigsrätt. I stället blev han en av de tongivande i utvecklingen av det muslimska brödraskapet.

 
Ingen bild

Mats (ateist)

3 januari 2014 23:09

Har väl aldrig sagt att jag har något med AFA att göra. Jag är bara en motpol till alla dumma idéer, ni 10 Thor-alver kommer upp med, från gång till gång, håller även med på några. dock få, men ändå. Tycker alla sådana grupper, vänster/höger, kan ta och hoppa från någon bro.

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

3 januari 2014 23:18

@ dumle

"Att nazister skulle klottra hakkors på en moské är så orimligt att även dagens särskolemässiga journalistkår borde inse detta. Nationalsocialismen och islam har ett gemensamt mål i rörelsernas antisemitism."

Perfekt uttryckt!

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Teppas

3 januari 2014 23:39

"Våga vägra vardagsrasism även känt som sd/svp" AFA skulle ALDRIG kalla vare sig Thoralf, SD eller SvP för vardagsrasister. Det är andra som ligger bakom klottret.

 
Ingen bild

Jonas Nordh

3 januari 2014 23:44

@Mats (ateist)

Inte sagt heller, men då skulle du åtminstonde hålla dig till bloggämnet, din rumpetumpnisse!

 
Ingen bild

Mats (ateist)

3 januari 2014 23:53

Jag svarade på din fråga. Jonas. dricker du ??

 
Ingen bild

Jonas Nordh

3 januari 2014 23:58

Mats

Nej, jag dricker inte.

 
Ingen bild

Blåsippan

4 januari 2014 00:40

Ot@

Är i Götet på pojkhockeyturnering. Vår grupp har spelat i Angered. Inte många svenskar i Angered. Knappt en enda svensk att skåda när man besöker köpcentrat. I vägg med ishallen pågår det fotbollsturnering. Ikväll var det storslagsmål ooch spelarna fick inte gå ut till omklädningsrummet för deras säkerhet s skull. Imorn ska vi spela utanför Partille. Det ska visst vara lika illa där. Längtar hem..

 
Ingen bild

Överberikad

4 januari 2014 01:25

Stå på dig Thoralf och starkt jobbat hittills!

 
Ingen bild

OT

4 januari 2014 01:32

AFA <=> Sturmabteilung (SA): http://sv.wikipedia.org/wiki/Sturmabteilung

Jag förstår att AFA är förbannade då deras åsikter har möt ordentligt mostånd från sunt förnuft, sedan den 6 juni 1944.

AFA = interNational Bolshevism: https://en.wikipedia.org/wiki/National_Bolshevism

Således AFA & Nazism, två sidor av samma mynt.

P.S Vissa saker går igen, de byter bara namn för undvika upptäckt.

 
Ingen bild

OT

4 januari 2014 01:43

Apropå bananer, är detta årets bok?

"Paul Collier: Exodus – Immigration and Multiculturalism in the 21st Century, 312 s., Penguin, udg. 3. okt. 2013.

Måske er der en tilsvarende umulig treenighed forbundet med den frie bevægelighed af mennesker. Det kan vise sig ikke-bæredygtigt at kombinere høj indvandring med en multikulturel politik, der begrænser assimilering, samtidig med opretholdelse af generøse velfærdsydelser. Beviserne, der peger mod en sådan uforenelighed er foreløbig spredte, men vær opmærksom på forargede afvisninger; samfundsforskere er ikke fri for fordomsfulde overbevisninger. (p. 264)"

P.S Tacka http://www.snaphanen.dk

 
Ingen bild

OT

4 januari 2014 02:06

Så här inpå sommaren... För Thoralf i tiden.

Emil i Lönneberga - Idas Sommarvisa: http://www.youtube.com/watch?v=ym4HGUDbKbY

"Väljaren skall inte tro det blir frihet
Ifall inte väljaren sätter fart
på Sverige och gör lite röstande
då kommer friheten snart

väljaren kan göra så att livet det blommar
så att SD gör hela Sverige fritt
och nu så har friheten börjat
väljarna i Sverige har röstat in SD i riksdagen

SD ställer många frågor i riksdagen
så där så det hoppar och far
SD ger fullt med belägg som stämmer
Och sjuklövern har inte en chans

bloggare gör allmänheten informerad
om "små" frågor här och där
bloggare gör framtiden möjlig om möjligt
för vi gör den alldeles fri

Och sanningen säger SD åt folket
för det tycker SD att dom är berättigade till
och andra små tråkiga saker
som ej passar när barna är små

och SD påpekar svåra ställen
där barna kan råka i spinn
då blir föräldrarna fulla med info
och sjuklövern blir fulla med spring"

 
Ingen bild

Stellan Bojerud

4 januari 2014 02:29

Nemesisdivina

Fredag 3 jan 23:01

@Dumle: Ologiskt att nazister skulle klottra på en moské, i synnerhet som samma sprayflaska användes till AFA-klotter på samma moské. Det hade varit mer logiskt med hakkors på en synagoga, men AFA lär ju inte vara kända för någon högre intelligens.

Det nämns om muslimska SS-divisioner: De var tre stycken: 13 Handschar-Kroatische, 21. Skanderbeg och 22. Kama.

Muftin av Jerusalem Haj-Amin El Husseini var Himmlers favorit under 2VK, och bidrog aktivt till skapandet av dessa divisioner. Så pass att han utnämndes till SS-Gruppenführer (Generallöjtnant). Han flydde till Palestina efter kriget, och blev aldrig ställd inför krigsrätt. I stället blev han en av de tongivande i utvecklingen av det muslimska brödraskapet.

KOMMENTAR: Det fanns fler muslimska SS-förband. Idel-Ural, Osttürkmenische o s v. Tyskarnas problem var dels att så få av de muslimska frivilliga hade utbildning och var lämpliga som befäl, dels även att produktionen av vapen och annan krigsmateriel inte räckte till för att utrusta de muslimska SS-förbanden fullt ut.

För att öka andelen befälslämpliga muslimer lät stormuftin SS-generallöjtnant Haj Amin Al Husseini inrätta en SS-koranskola, för att lära ut hur nära islam och nazismen var förbundna.

Av de muslimska SS-divisionerna var det endast 13.SS-div Handschar från Bosnien-Herzegovina (bestod mest av kroater), som blev fulltalig. 21.SS-div Skanderbeg från Albanien och 22.SS-div Kama från Kroatien var ofullständiga då Tyskland bröt samman våren 1945.

Stormuftin greps 1945 i Schweiz och utlämnades till Frankrike. Dömdes i Jugoslavien för krigsförbrytelse, men britterna tillsåg att han kunde resa till Egypten. Detta för att ett fängslande av honom kunde leda till oroligheter i Palestina.

Efter ett liv av hets mot judar avled han omsider i Libanon.

 
Ingen bild

OT

4 januari 2014 02:37

Så här inpå superval året bör vi vänta oss en hel del... För Thoralf i tiden.

"Över hela denna jord - oh yeah oh yeah
Sker katastrofer, terror, mord - å ack o ve
Men vi som tror på media har ändå ryggen fri
För roten till all världens ondska är inte vi
Nej, det är Sverigedemokraternas fel - Sverigedemokraternas fel..." - Grotesco - Det är bögarnas fel: https://www.youtube.com/watch?v=T1lvMJ-l0_A

 
Ingen bild

B.Johansson

4 januari 2014 03:36

Har inte tidigare riktat min uppmärksamhet åt ditt håll..då jag ej tyckt att du och dina "foliehattar" varit mödan värt...2014 blir det nog annorlunda...

 
Ingen bild

OT

4 januari 2014 04:38

@B.Johansson

Bra att du ändrar fokus. Kanske du lär dig något.

 
Ingen bild

OT

4 januari 2014 05:19

@B.Johansson Lektion 1.

Hör moder Svea och beundra hennes form, still going strong.

Nancy Sinatra - These Boots Are Made for Walkin': http://www.youtube.com/watch?v=SbyAZQ45uww

 
Ingen bild

Observer

4 januari 2014 08:17

@Stellan Bojerud
Hitlers beundran för islam finns dokumenterad i flera sammanhang.Bl.a uttalar han flera gånger denna religions överlägsenhet i jämförelse med kristendomen.För den goda sakens skull konverterade nazisterna därför de underlägsna,enligt deras rasteorier,slaverna till närmast arier.Himmlers argumentation för den slaviska der Handschar gick på samma terma.Nazism och islam idoelogiskt hand i hand.Vem/vilka sprayar på vännernas moske´dörrar?Dagens fråga till svenska,historiskt okunniga, journalister.Tyvärr är den nog för avancerad.

 
Ingen bild

Observer

4 januari 2014 08:28

Nu förväntar vi detta:
Eftersom Expressens journalister inte har kännedom om Waffendivision der Handschar ,är namnet att betrakta som en efterhandskonstruktion för att hänga ut islam ,meddelar Thomas Matsson,ansvarig utgivare för tidningen.

 
Ingen bild

Nyhetspojken

4 januari 2014 09:32

Kan lika gärna vara Thoralfs fotsoldater som fått tag på en sprayburk, precis som i fallet med lapparna inför manifestationen. Skulle förvåna mig mycket om inte Thoralf vet och känner vem som gjort det, finns ingen gräns för vad SD-folk kan hitta på för att påvisa sin "offerstatus".

 
Ingen bild

Thoralf A

4 januari 2014 09:39

Nyhetspojken

Det finns uppenbarligen inga gränser för hur dumma vissa personer kan vara.

 
Ingen bild

AKA

4 januari 2014 09:48

Tänk om vänstern någon gång kunde visa upp lite relevant kritik istället för tramset om offer, främlingsfientlighet o.s.v

Dock är det lite för mycket begärt av nyhetspojken A.K.A ökänd sossebloggare i Kalmar.

 
Ingen bild

World Traveller

4 januari 2014 10:01

@ Bo Johansson

Du är varmt välkommen att debattera här. Vi kan alla lära oss något av varandra. Hoppas bara du kan avhålla dig från personliga påhopp.

 
Ingen bild

World Traveller

4 januari 2014 10:07

Äktasvensk, du svarade aldrig på punkterna jag skrev ner som jag tycker vore önskvärt i Sverige. Det skulle vara kul att höra dina argument varför mina åsikter är fel. Argument utan att skrika rasist menar jag. Men det kanske är lite för svårt?

 
Ingen bild

Skattebetalare

4 januari 2014 10:54

Det är Den Svenskhatande Elitens egna barn som ligger bakom AFA och annan terrorverksamhet. Därför skyddas dom i bla media.

 
Ingen bild

Hulda mk1

4 januari 2014 11:11

Skattebetalare..
Jo, så kan det vara. Tokiga Vänstrextrema fantasier kan bero på föräldratrots. Se tex. på den Vänsterterrorist som skottskadades i Göteborg 2001. Pappan var då överläkare.
I ett TV program intervjuades terroristen efter det kroppsliga tillfrisknandet.
Det mentala tillståndet hade dessvärre blivit ännu sämre. Han spydde ut sitt hat mot samhället.
Det kan vara en ide att nu under våren samla in information om Vänsterextremisternas föräldrar. Detektiverna på Flaschback brukar kunna hitta det mesta.
Det finns säkert många kopplingar långt in i samhällstoppen...

 
Ingen bild

Magentan

4 januari 2014 11:46

Till alla som tror att svenska nazister är positivt inställda till muslimer:

Glöm det! De politiska förhållanden som rådde under WW2 gäller inte längre. Bekymra er inte så mycket över svenska nazister över huvud taget! Det finns ett så litet fåtal av dem att de numera är försumbara, men de som finns här har inget till övers för vare sig muslimer eller judar. Däremot är muslimerna, dvs. de islamistiska (s.k. troende) muslimerna, till viss del välvilligt inställda till nazister, eftersom nazisterna, liksom de själva, fortfarande vill utrota judarna.

Under WW2 hjälpte kommunisterna judarna. Numera hjälper kommunisterna istället de islamistiska (troende) muslimerna (detta gäller även de kommunister som kallar sig för miljöpartister eller sossar), och har därför vänt sig MOT judarna.
Eftersom muslimerna i Sverige har viss nytta av detta, håller de god min i elakt spel. Beträffande islamistiska (troende) muslimer, så är det emellertid enbart Allah och Mohammed som gäller, så de har inget som helst till övers för några icke-muslimer (varken kommunister eller andra) hur mycket dessa än fjäskar och gör sig till för dem.

 
Ingen bild

Niklas R

4 januari 2014 12:02

@Mangentan

Det är mer eller mindre en myt att kommunisterna hjälpte judarna. Sanningen är att kommunisterna på sin höjd var likgiltiga inför judarnas problem och de aktivt undanhöll information om vad som pågick i koncentrationslägrerna under hela kriget. Speciellt efter det att Tyskland anföll 1941.
Efter detta så var det viktigaste för Stalin att framhålla vilket offer Sovjetunion var för det tyska påhoppet och all propaganda gick inför att måla upp denna bild. Synd om Sovjet som står helt ensamma, stygga tyskar. Den var så intensiv att ryssar även idag tycker att de är offer för andra världskriget och vill inte lyssna när man påpekar att de var lika goda kålsupare som Tyskland då de anföll Polen, Estland, Lettland, Litauen och Finland 1939, samt ockuperade tre samt delar av det fjärde under ett och ett halvt år. Denna tid räknas dock inte av ryssarna som del av andra världskriget utan det startade den 22 juni 1941.

 
Ingen bild

Farbror Sven

4 januari 2014 12:11

Den ene efter den andre tycks finna sitt förnuft , fast problemet kvarstår hos "Nyhetspojken " !

 
Ingen bild

Maja Dacke

4 januari 2014 12:15

OT, du fick mig att kolla wikipedia och ...

"National Bolshevism is a political movement that combines elements of extreme nationalism (especially Russian nationalism) and Bolshevism.[1] It is often anti-capitalist in tone, and sympathetic towards certain nationalist forms of communism and socialism. Nevertheless, National Bolshevism is separate and distinct from National communism.

Today, Russia is considered to be the center of National Bolshevism, and almost all of the National Bolshevik parties and organizations in the world are connected to it. Amongst the leading practitioners and theorists of National Bolshevism are Aleksandr Dugin and Eduard Limonov, who leads the unregistered and banned National Bolshevik Party (NBP) in Russia.[2]

Influenced heavily by the idea of geopolitics, current Russian National Bolshevik movements propose a merger between Russia, Europe and parts of Asia, in a union to be known as Eurasia."

Lägg märke till den sista utgången! Det framgick inte vilka delar av Asien som dessa nationalbolsjeviker ville skapa en union med. Men jag har hört om Eurasia i andra sammanhang ...

Någon som kan klargöra frågan närmare?

 
Ingen bild

Kurtan

4 januari 2014 12:27


Beträffande "Sverige åt alla" enligt AFA och tydligen 7-klövern.

En fråga/svar som jag saknar i "debatten" om invandring till Sverige är följande:

Hur länge (år) anser 7-klöver partierna att Sverige skall ta emot i runda slängar 100 000 personer/år?

Detta med tanke på att flyktingar med all sannorlikhet är något som inte kommer att minska i antal i världen, snarare öka, under överskådlig tid?!

Är inte denna politik att likna vid att mitt i vintern öppna fönstret på vid gavel och tro/inbilla sig att det gör att det blir varmare UTE?! Dvs helt vansinnigt?!

Hur länge? Hur många?

Inser inte dessa politiker att Sveriges kollaps blir oundviklig med denna politik?!
Detta beteende liknar jag vid japansk "Seppuku" dvs självmord, fast helt utan "Bushido" (heder)!!!
MVH

 
Ingen bild

Hulda mk1

4 januari 2014 12:37

Niklas R...
Det finns fler bevis på Stalins svek mot Judar. När Judarna reste sig mot Nazisterna i Polens huvudstad Warschawa (stavning?) dröjde Stalins trupper utanför staden tills striderna var över och Judarna dödats eller kapitulerat.
Ett cyniskt spel då hans trupper kunde se på hur Judar och Nazister dödade varandra och Stalin slapp problem med militanta Judar när han sedan satte upp en kommunistisk lydregim i Polen efter WW2.
Stalin och Hitlers uppgörelse och uppdelning av östra Europa 1939 och Nazisternas militära samarbete med Sovjetunionen under 1930-talet är också ett intressant och dystert skede under vår historia...
Så att Israels Judar har lärt sig att det är bättre att vara "hammaren" än att vara "spiken" är fullt förståeligt...

 
Ingen bild

Lotta

4 januari 2014 12:51

Ett kapell där man målat hakkors. Liten notis helt utan bilder. Varför slås inte det upp lika stort som gårdagens händelse med hakkors på en moské?

http://www.dn.se/sthlm/hakkors-malat-pa-kapell/

 
Ingen bild

World Traveller

4 januari 2014 13:01

@ Kurtan

De ''goda'' vill ju öka invandringen markant, och gör det också.

 
Ingen bild

PG

4 januari 2014 13:10

AFA är tydligen verksamma lite överallt!

http://www.svenskakyrkan.se/sofia

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/vasterbottensnytt/asele-kyrka-nedklottrad-med-hakkors

Varför inte bara bränna ner bönehusen?

 
Ingen bild

pg

4 januari 2014 15:13

Och nu är översteprästen orolig för SD:s ökning i kyrkovalet!
Hon uttalar sig i nyheterna!
Tydligen är kyrkan inte till för SD!

 
Ingen bild

Stina i Stockholm

4 januari 2014 15:30

Ännu ett i raden bevis för att media måste regleras.

 
Ingen bild

Hulda mk1

4 januari 2014 15:57

ja, finns inte Översteprästinnan i STASI,s tyvärr brända arkiv, ska jag äta upp en sko...

 
Ingen bild

World Traveller

4 januari 2014 16:58

Det råder ingen som helst tvekan att Antje Jackelen tillhörde STASI på ''den gamla goda tiden''.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

4 januari 2014 17:13

@Hulda Mk I

Du blandar ihop upproret i Warsawaghettot 1943 med Polska Motståndsrörelsens stora uppror Aug-Okt 1944.

Ändå inte mindre cyniskt gentemot den Polska Motståndsrörelsen.

 
Ingen bild

Hulda mk1

4 januari 2014 17:43

Nemo saltat sobrius..
Ok. Tillhör den sorten som erkänner mina fel.

 
Ingen bild

Berndt

4 januari 2014 18:13


ALLA SOM INTE FÖRETRÄDER SVENSKAR OCH DERAS INTRESSEN -SKALL SPARKAS!!!
-->Thoralf: Gör processen kort med alla idioter som INTE företräder Sverige när ni kommit till makten!

--> Gör även processen kort med de äckliga & oproffessionella journalisterna samt SVT tillika TT.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

4 januari 2014 18:38

Ingen fara det är bara som jag som är insnöade på historia kan sådant. :)

 
Ingen bild

Magentan

4 januari 2014 18:43

@ Niklas R
Mitt inlägg gäller förhållandena här i Sverige. Svenska kommunister hjälpte judarna under kriget. Jag föddes under kriget (så gammal är jag), och jag hade nära släktingar som var kommunister. De var involverade i att hjälpa judar. Vi hade även judiska flyktingar som bodde hemma hos oss och som vi höll kontakt med även efter kriget, efter att de hade flyttat tillbaka hem igen till sitt eget land.

 
Ingen bild

pg

4 januari 2014 19:20

Svenska kyrkans nyvalda ärkebiskop Antje Jackelén är oroad över Sverigedemokraternas framgångar på senare tid. Det säger hon i Ekots Lördagsintervju i dag. I Lunds stift, där Antje Jackelén är biskop i dag, fördubblade Sverigedemokraterna sitt resultat i höstens kyrkoval och fick tio procent av rösterna.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5748297

Skall SD brinna i h-vetet?

 
Ingen bild

pg

4 januari 2014 19:22

Delar av Sverigedemokraternas (SD) program rimmar inte väl med en kristen människosyn. Det sade den nyvalda ärkebiskopen för Svenska kyrkan, Antje Jackelén, i Ekots lördagsintervju.

Hon oroar sig med anledning av SD:s starka resultat i kyrkovalet.

http://www.dn.se/nyheter/sverige/arkebiskopen-oroas-av-sd-politik/

 
Ingen bild

Hulda mk1

4 januari 2014 19:22

Appropå Ekots Lördagsintervju med Antje Jackelin. Visst får man hata Islam och vara stolt över det. Hon tycker inte det, men hon bestämmer inte över någon mer än sig själv.
Vad vi tänker på och vad vi tycker kan ingen religiös ledare bestämma...

 
Ingen bild

pg

4 januari 2014 19:29

Känns bra att ha lämnat denna fantasi! Gick ur bönehuset på 70-talaet!

Ärkebiskopen oroas av SD-politik
Delar av Sverigedemokraternas (SD) program rimmar inte väl med en kristen människosyn. Det sade den nyvalda ärkebiskopen för Svenska kyrkan, Antje Jackelén, i Ekots lördagsintervju.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/arkebiskopen-oroas-av-sd-politik_8868114.svd

 
Ingen bild

Hulda mk1

4 januari 2014 19:30

Nemo saltat sobrius...Ganska "insnöad" själv :-) Den värld jag växte upp i, var väldigt präglad av Andra Världskriget. 60 och 70-talets Sverige, och hela Europa till Murens fall var en produkt av detta fasansfulla krig.

 
Ingen bild

Hulda mk1

4 januari 2014 19:38

pg... Jag är kvar i "bönehuset". Det kändes skönt att lägga en SD-valsedel i valurnan i höstens Kyrkoval.
Ännu bättre känns den handlingen idag efter Ekots Lördagsintervju med Antje Jackelin...

 
Ingen bild

pg

4 januari 2014 19:58

Hulda mk1 Lördag 4 jan 19:38

Känns skönt!
Du eller någon annan i SD är inte välkommen till detta bönehus!
Hur har du tänkt nu?

Själv är helt ointresserad av bönehus, men gillar SD!

 
Ingen bild

Observer

4 januari 2014 20:23

Ärkebiskopen tycker tydligen att avtappningen av medborgare som lämnar kyrkan inte går tillräckligt fort.F.ö borde hennes bakgrund kollas ytterligare.Den nyligen pensionerade prästen Dag Sandahl ställde ju i sin blogg för en tid sedan ett antal intrikata frågor runt ärkebiskopen och hennes tidigare kontakter.Några svar på dessa frågor har inte kyrkans ledning levererat.Vem vill vara medlem i en sådan förening?

 
Ingen bild

Tomas

4 januari 2014 20:26

Trist att se hur vänstern använder sig av terror (ärekränkning, förtal, uppvigling etc.) för att tysta meningsmotståndare. Det är bara att hoppas att du orkar kämpa på, Thoralf.

 
Ingen bild

Sven Dacke

4 januari 2014 20:52

Känns bra att jag lämnade Svenska Kyrka för flera år sedan när jag insåg vd som var på gång, samtidigt lite ledsamt

 
Ingen bild

Niklas R

4 januari 2014 21:02

@Magentan

Ok, men kanske bättre att säga att svenskar hjälpte judar. Finska kommunister slogs tillsammans med andra finnar i Finska armén mot Röda armén, men det betyder inte att kommunisterna slogs mot Sovjetunionen.

 
Ingen bild

Hulda mk1

4 januari 2014 21:10

Mitt medlemsskap i Svenska Kyrkan beror på min barndoms kyrka där många jag har känt, nu vilar. Men visst har också jag en gräns. Men den har inte inträffat än...

 
Ingen bild

pg

4 januari 2014 21:57

Thoralf och SD är förmodligen medvetna om att de motarbetas ifrån alla håll! Och kyrkan är ett gammalt knep! Vem misstänker prästen?
Hoppas verkligen att SD lyckas stå emot alla fula knep.


 
Ingen bild

En som avstår brun smörja

7 januari 2014 01:48

"Begåvningsreserven på vänsterkanten har ännu en gång visat hur duktiga man är med att under nattetid och i skydd av mörkret gör sina odemokratiska aktioner"

Ungefär som nazisterna i SvP gör i Nybro och Emmaboda. De nazisterna som du inte tar det minsta avstånd ifrån, Thoralf.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards