thoralf

Direktlänk till inlägg 22 september 2013

IPCC HÅLLER HOV I STOCKHOLM

Av Thoralf Alfsson - 22 september 2013 23:38

Den kommande veckan kommer vi översvämmas av klimatalarmister och jag förväntar mig rena klimathysterin i media. Idag har vi fått några smakprov på detta i media. Agenda hade ett inslag och på DN-debatt började man värma upp med Margot Wallström och Johan Rockström.


Läs vad klimatexperten Margot Wallström skriver på DN-debatt.


Margot Wallström är talesperson för organisationen Global Challengs Foundation.Frågan är på vilka meriter hon blivit talesperson. Nu är deras artikel inte ny. En liknande artikel med samma budskap fanns i SvD i mars men med en uppgift som inte nämns i dagens artikel.


Laszlo Szombatfalvy som  undertecknat artikeln har skänkt en halv miljard till stiftelsen eller rättare sagt han har startat stiftelsen och ”hostat upp” en halv miljard som start kapital i stiftelsen. Frågan är vad stiftelsen har för verksamhetsplan om man utser Margot Wallström som talesperson och klimatalarmisten Johan Rockström som ledande person i stiftelsen. Enligt min mening handlar det om en stiftelse som enbart skall lobba för klimatalarmismen.


När man ser att denna organisation har 500 miljoner kronor att handskas med blir man ganska betänksam. Nu tror jag inte att Margot Wallström och Johan Rockström jobbar ideelt för stiftelsen. De har säkert lockats med rejäla löner. Frågan är hur trovärdig forskaren Johan Rockström är när han låter sig anställas av denna stiftelse.


För 500 miljoner kan man hitta på många olika sätt att skrämma upp det svenska folket på! Undrar om även Pär Holmgren är med på ett hörn.


TCM tar också upp det stundande IPCC-mötet.

http://www.klimatupplysningen.se/2013/09/23/panik-infor-ipcc-lanseringen/


PS

Väldigt tråkigt att det är svårt att kommentera och att kommentarer försvinner. Jag har samma problem med nya blogginlägg som bara försvinner ut i den digitala världsrymden.

Jag har påpekat detta för ansvariga för bloggplatsen men inte fått något svar.


 
 
Lassekolja

Lassekolja

23 september 2013 00:06

Jaha, nu blir det mer påfrestande än vanligt att titta på TV-nyheter och lyssna på radio, särskilt på Studio1. Som underhållning kan ju Pär Holmgren spela hårdrock när flanen Ursula fjompar sig på scenen. Nu får väl Åsa R. en hel veckas utdragen org....oj då, det var nära ögat!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

23 september 2013 00:53

GCF känns lite som PSG i fotboll ihopköpt gäng
Sannolikt gör Margot Wallström det mesta för pengar

 
Ingen bild

Ulrica

23 september 2013 00:57

Det förvånar mig inte ett skvatt om även väder-Per är med och slurpar åt sig av slantarna klimathysterin drar in på sin "industri". Det blir väl kanske som med Socialdemokraten som sålde sitt privata flyktingboende för en kvarts miljard varpå han senare syntes på stan i sin Lamborghini. -Tråkigt.
Eller som med den hitills resultatlösa klimatkonferensen i köpenhamn dit delegaterna kom i egna jetplan och åkte 1.200 Limousine-körningar totalt.

Man mår illa över hur illa sådant här sköts & trovärdigheten är lika med noll för dessa bedrövliga pajaser (Se iskartorna tagna 2012 och 2013) Så ser ni också att det handlar om rena pajasfasonerna i syfte att ordna pengar.

 
Ingen bild

w-son

23 september 2013 02:27

Märkligt att svensk media som påstår sig vara både oberoende och objektiv inte tar upp den läckta rapporten som man gör i andra länder. Om detta kan man däremot läsa i både tysk och engelsk press:

"World's top climate scientists told to 'cover up' the fact that the Earth's temperature hasn't risen for the last 15 years"

- World's top climate scientists told to 'cover up' the fact that the Earth's temperature hasn't risen for the last 15 years
- Leaked United Nations report reveals the world's temperature hasn't risen for the last 15 years
- Politicians have raised concerns about the final draft
Fears that the findings will encourage deniers of man-made climate change


Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2425775/Climate-scientists-told-cover-fact-Earths-temperature-risen-15-years.html#ixzz2ffeisEZP

 
Ingen bild

UncleBob

23 september 2013 04:20

Kvalificerade nonsensspekulationer. En normalt funtad människa kan ju bara gapflabba åt Väder-Pers uttalanden i artikeln. Klimathysterin vet inga gränser när bomben släpps: "Vintrarna hos oss är väldigt känsliga och en påverkan i klimatet märks direkt" säger Stolle-Per och tillägger att just "i Götaland blir vintrarna kortare och snöfattigare".

Jävlar! Snacket om det "Globala klimatet" är nu nere på detaljnivå.
"Stockholmare kan få Skånevintrar" och "Umeå kan få Stockholmsvintrar". Ändå så breder istäcket över Antarktis ut sig.
Ridån går upp och alla kan se att Kejsaren är spritt språngande naken.
Varför ljuger den karln som en mytoman?

 
Ingen bild

Sven Dacke

23 september 2013 07:09

Har läst en del i samband med miljödebatten, bland annat följande

Den lilla istiden var en period med betydande nedkylning av klimatet cirka 1300–1900. Tre särskilt kalla perioder kan urskiljas: mitten av 1300-talet, cirka 1570–1710 och cirka 1790–1880

Edvard Walter Maunder har visat att lilla istiden kan ha ett samband med bristen på solfläckar. Detta kallas Maunders minimum. Energitillförseln från solen varierar med ca 0,1% som resultat av solfläckscykeln.

Alltså påverkar solen att det blir kallare i perioder

Den medeltida värmeperioden var en period på medeltiden mellan ungefär år 950 och 1250 då medeltemperaturen åtminstone i Europa var lika höga eller högre än nuvarande medeltemperaturer.

En reflektion är då hur är det med solens påverkan denna tid

Kanske man skulle fråga Per Holmgren om det?

 
Sven Dacke

Sven Dacke

23 september 2013 07:42

OT.

Från klimat till vad vi stoppar i oss.

Har i samband med "kexskandalen" saknat saklig information i PK media vad det hela egentligen handlar om.
Fick naturligtvis leta utanför vanliga mediavärlden.

Samtlig media går i dag upp i spinn och larmar om att "man" hittat bredspektrumantibiotikat kloramfenikol i Cloettas Kexchoklad och Sportlunch samt i Göteborgskex Smörgåsrån. Naturligtvis är det mycket, mycket allvarligt men jag frågar mig varför det exploderar i samtlig media just i dag när det har varit känt åtminstone sedan den 30 augusti 2013.

läs hela på länken

Hur var det föresten? Är SD för GMO, har för mig att jag hörde det en gång

http://goo.gl/SkOUHS

 
Ingen bild

dna03

23 september 2013 08:41

Påpekas ska väl att Global Challengs Foundation inte är någon non-profit. Från deras hemsida:

– I consider this to be a long term investment which can provide good returns, in particular in the form of reduced human suffering, Mr László Szombatfalvy says.

 
Ingen bild

vmm

23 september 2013 10:11

Vetenskapens värld i SVT2 ikväll handlar enligt tablån om det här: "I 25 år har forskarna varnat för klimatförändringar. Ändå fortsätter utsläppen av växthusgaser bara att öka. Varför tycks vi blunda inför det största hot mänskligheten ställts inför? Är det forskarna som inte vågat säga hur allvarligt läget är? "Vetenskapens värld" beger sig till Kina, där utsläppen växer som mest och undersöker hur det står till med vår egen klimatångest."

Vi har inte tillräcklig ångest och forskarna kanske är fega och inte vågar tala om hur illa läget är. Media i konspiration med forskare för att unanhålla oss Den Stora Sanningen. Foliehatt - på.

 
Ingen bild

Hulda mk1

23 september 2013 10:40

Man kan fundera över vilken mänsklig verksamhet som utlöste Inlandsisens försvinnande. Också vad som påverkade den "lilla Istiden" som var mellan c:a 1300 - 1900.
Speciellt Inlandsisens avsmältning måste vara en otroligt stor klimathändelse.
Trots att inga bilar, lastbilar, eller andra fordon fanns, hände detta...

Sedan har vi dagens hittils stora inrikeshändelse. Det finns tydligen minst en effektiv och förnuftig polis i Skåne...

 
Ingen bild

Håkan

23 september 2013 10:43

Många, även SD,are och sverigevänner är totalt ointresserade av klimatfrågan, men..
Om jag säger att du, just DU, betalar långt över 10.000:- av redan skattade pengar till klimatfrågan, varje år, så kanske det kan bli en ögonöppnare ( hoppas :-))

Klimatfrågan är även ett bevis på den totala censuren i Sverige, inte enbart i invandrarfrågan, utan i alla frågor som "vänster" (röd, grön eller blåa marxister ) lägger locket på och där alla SKA tycka lika ( glöm fakta och vetenskap ).

Precis som i invandrarfrågan är det MP och V som har tolkningsföreträde och resten av 7 partierna ekar budskap som är helt orimliga i en demokrati utan censur.

Det här filmklippet får representera hela 7 partigängets kunskapsnivå och hur det skulle vara utan censuren i Sverige.

http://www.youtube.com/watch?v=wuj_tlRRQdQ

Angående Laszlo Szombatfalvys halva miljard...
Undrar hur det gick med den halva miljard som MISTRA(*) "lånade ut" till Al Gore?
Man vill gärna tro att miljötrollen är sandalklädda, fattiga, hippies, men verkligheten är att vi pratar om organisationer med imponerande ekonomiska muskler, mycket beroende av, det jag började skriva om, nämligen, ointresset och därför, betalandet av extrema belopp, utan att ifrågasätta vad man betalar för.
Och då har jag inte ens nämnt industrialiseringen av naturområden med skattefinansierade väderkvarnar.

(*)STIFTELSEN FÖR MILJÖSTRATEGISK FORSKNING ( f.d löntagarfondspengar )

 
Ingen bild

Magentan

23 september 2013 12:44

(Fösöker för tredje gången få in en kommentar.)

Thoralfs inlagda artikel från Aftonblaskan, där Pär Holmgren varnade för att vi aldrig mer skulle få se någon snö i Götaland är alltså från år 2007!

Som vi minns hade Aftonblaskan och Pär Holmgren fel och vi har nu haft väldigt snörika vintrar i Götaland de senaste åren. Här i Västra Götaland började förra årets vinterkyla med barmark innan snön kom. I och med att det var barmark när kylan satte in, så frös nästan alla äckliga spanska skogssniglar ihjäl, så vi har tack och lov sluppit halka omkring på gräsmattor fulla av dessa otrevliga, slemmiga kryp denna fina sommar. Trots en hel del regn de senaste dagarna har jag inte sett till EN ENDA "mördarsnigel", och snart är det för kallt för dem. HÄRLIGT!

Ser fram mot en riktigt kall och skön vinter!

 
Ingen bild

Kalle

23 september 2013 13:19

Jag måste erkänna att jag också finns med i ett svenskt myndighetsregister...körkortsregisret!!!

Jag är chockad att jag finns med där och urförbenad. Jag kan väl få ha körkort ändå utan att vara med i något register som visar på min godkända kunskap att framföra ett fordon i trafik. Mycket tunga och avslöjande kunskaper om min anpassning till andra människor i trafiken.

Får andra rätt på det så kan de känna sig djupt kränkta av det. Därför vill jag inte vara med i det registret kan du Beatrice Ask hjälpa mig???

 
Ingen bild

Hulda mk1

23 september 2013 13:49

Kalle...
Samma här. Plus i flera andra register. Hur gör vi?
Grupptalan mot staten?
Detta måste få ett slut. Tänk vad "krängt" man kan bli.. ;-)

 
Lassekolja

Lassekolja

23 september 2013 14:24

Hjäääääälp! Hjälp mig snäääälla PK-etablissemang! Kan Ni inte även gå igång på att jag också finns i körkortsregistret? Jag känner mig lika kränkt som romerna gör av antiziganism! Maria Leissner, hjälp mig! Jag har drabbats av "antiregistramism" och känner mig så kränkt!

Betr. IPCC, den organisationen har lika stor trovärdighet i klimatfrågan, som Myt-Erik och Center-Annie har när dom vill fostra oss att älska att försörja alla pensionsräddande vinstlotter, som vill "kom(ma) hit". Jag säger: Här är fullt! Åk hem

http://www.status.st

 
Ingen bild

vmm

23 september 2013 15:52

När jag vaknade i morse till den här nyheten om romregistret så trodde jag först att det handlade om något slags barnregister. Jag kollade på Rapports morgonsändning och det var om 2-3-åriga romer som registrerats. Jag kollade på expressen.se och dom hade en bild och en rubrik med någon liten bebisflicka om att hon nu har blivit registrerad. Aftonbladets huvudrubrik var att det nu är precis som i nazityskland och på Rapport återigen så hörde jag att nu är det som i Tyskland 1942-1943. Nu utrotas alltså romer och det verkar vara särskilt inriktat mot småflickor. Om man får döma av mediarapporterna. Appropå alarmisthysterin som verkar gälla så måste jag säga att lite sans kan aldrig skada. Det gäller klimatet och det gäller faktiskt romerna. Jordens undergång är inte nära förestående (klimatet) och svenskarna 2013 är inte nazister 1942 som bygger gaskamrar för utrotande av romer. Slappna av. Don't panic.

Jag är helt övertygad om att romregistret inte handlar om att registrera 2-åriga bebisar och jag tror inte det här kommer att leda till gaskammare. Det är snudd på en förolämpning mot vår historia, som vi ska vårda ömt, att det här är samma sak som det nazisterna gjort som vi nu gör. Förolämpa inte dom romer och judar och homosexuella som dog i nazisternas tyranni genom att säga att det är "samma sak" nu. Det är det faen inte.

 
Ingen bild

Tony

23 september 2013 16:15

Hur många Svenskar har bytt ut sina fossila bränslen
mot mer miljövänlig uppvärming typ pellets eller
Jordvärme /luftvärme, det måste väl idag röra sig om
flera hundratusen, och ändå påstår klimatalarmisterna
att inget har hänt? Likadant med bilparken,vi har fått
bilar som halverat förbrukningen, det finns renare
bränslen, och enligt oljbolagen har förbrukningen av
fossila bränslen kraftigt sjunkit, ändå gapar dessa figurer
om att det görs för lite, allt för att skatterna ska höjas
och vanliga människor utarmas med deras skrämseltaktik!
Men två viktiga områden tiger dom om, politikernas resande
kors och tvärs i världen med flyg, vars nytta ingen känner
till, eller den omfattande cabotagetrafiken, som snart har
konkurerat ut den Svenska Åkeribranchen, där utländska åkare
kommer hit och kör inrikestrafik med sin skitiga Diesel med
kostnader som vida understiger vad högbeskattade svenska
åkerier kan erbjuda, allt i det heliga EU s namn.
Inte ens brott som begås av en del av dessa åkare har man
vett att ta betalt för, alla brott som begås av utländska
chaufförer bryr sig inte åklagarna om att åtgärda, hellre
låter man en inhemsk bransch gå i graven än att ställa något
som helst krav på oseriös konkurens.
Men detta lotsas inte våra miljötalibaner om, man bara
fortsätter och mala på om olika straffavgifter som ska
drabba den inhemska befolkningen!

 
Ingen bild

Hulda mk1

23 september 2013 16:29

Kalle, vmm o Lassekolja...
Frågan är varför just dessa människor registreras..? Den frågan vill säkert ingen myndighetsperson svara på.
Alla vet, men ingen vågar svara...

 
Ingen bild

Stefan A

23 september 2013 17:13

Media löper amok och sjuklöverpolitiker och myndiheter dansar lydigt efter deras pipa, skulle inte förvåna om det hela slutar med ett stort magplask.....

 
Ingen bild

Edward Ulfertz

23 september 2013 19:14

Eftersom svensk media bara kan hantera en nyhet i taget, så slår man upp rom-registret för att dölja det faktum att var tre "svenska" al-shababare som utförde attentatet i Nairobi. Det är ju en betydligt större skandal.

 
Ingen bild

Da Capo

23 september 2013 19:53

Missa inte den andra verkligheten, som kan bli din innan du vet ordet av.
Lyssna 28 minuter på UTFÖRSÄKRAD - berättelser från Nya Sverige - sjuklöverns och Fredrik Reinfeldts Nya Sverige 2013.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=965&artikel=5648249#

 
Ingen bild

Vita Nejlikan

23 september 2013 21:49


Det sk "ROM-registret" -Ytterligare en "FALSE FLAG Operation" från den nu djupt desperata PK-Eliten ?

Alla man har talat med om detta säger att det är självklart att polisen ska hålla koll på kriminella romer.
Därför är detta ett rejält skott i den egna foten för massmedia och PK-Eliten.

 
Agenda 21

Agenda 21

23 september 2013 22:06

Agenda 21 som FN framtagit, är ett mer eller mindre hemligt dolkument, som bl a går ut på att efter en klimatkatastrof, flytta människor till koncentrationsläger och/eller stora urbana städer.
Se kort dokumentär http://youtu.be/kUI541MJyV0
Dessa klimatalarmister är avlönade av FN, av tankesmedjor, av internationella bankkartellen.
Agenda 21 går under täckmanteln "hållbar utveckling".
Agenda 21 är som Kommunismen där du fråntas din egendom och där en Elit styr, detta p g a en klimatkatastrof.
En katastrof som kan vara iscensatt genom HAARP, chemtrails eller annan hemlig teknologisk utrustning.
Agenda 21 är ingen hemlighet. Eliten har en plan, sedan 80-talet, som utgår ifrån en klimatkatastrof.
WTF?

http://Www.youtu.be/kUI541MJyV0

 
Ingen bild

Vita nejlikan

23 september 2013 22:13

Till "Agenda21":

Det börjar bli otäckt med alla påhitt som uppdagats på senare tid.
Det visar på att vi är på väg mot en tid bortom förnuft. där galna lögnare får sätta dagordningen.

Återinför hospitalen där vi kan sätta dessa faliga galningar!

 
Ingen bild

Tommy

23 september 2013 22:50

Självklart slår kvällstidningarna till med krigsrubriker som ju emellanåt blir onyanserade. Oavsett känns det väl som direkt olämpligt och en stor skandal. Att jämföra och raljera med körkortsregistret och dra en parallell till det känns väl sådär. Är uppriktig nyfiken på Thoralfs reflektioner kring saken.

 
Ingen bild

Hulda mk1

23 september 2013 23:00

Tommy...
Efter att för många år sedan ha hört en företrädare för denna grupp högtidligt lova att ingen av gruppen någonsin gjort något brott, är min åsikt huggen i sten.
Deta var strax efteråt att jag personligen blivit drabbad...

 
Ingen bild

Tommy

23 september 2013 23:09

Hulda...
Det var modigt av en företrädare för en hel folkgrupp att lova det.
Det lät ju trovärdigt oavsett folkgrupp att kunna göra det.
Det var Bagdad-Bob klass i så fall...

 
Ingen bild

Kurtan

23 september 2013 23:12

Detta med zigenarregistret på kriminella samt deras familjeband skulle kunna vara en dimridå för att undanhålla för svenska folket (traditionell mörkning/pixling) av det faktum att även av Sverige finansierade jihadister medverkade i slakten i Kenya...

Även möjligen för att dra uppmärksamheten från kyrkoattacken i Pakistan av vänsterns favoriter...hmmm

Vem vet, men skumt är det med denna "storm i vattenglaset" samt skulle inta alls förvåna mig i dagens mediasverige...
MVH


 
Ingen bild

Tommy

23 september 2013 23:19

Tror knappast det är en jättelik mediakonspiration. Tyvärr är väl våld i Pakistan sådant som de flesta känner apati inför. Känns som det händer alltför ofta.
Blir dock nyfiken på insinuationer (eller har jag missat något) om svensk koppling till dådet i Kenya?

 
Ingen bild

Leon

23 september 2013 23:22

@ Kalle, Hulda mk1 & "koljan"
Vilka vedervärdigt raljerande inlägg ni åstadkommit med era jämförelser mellan register. Jag tror knappast att någon maskerad ogärningsman eller illasinnad myndighetsperson under hot påtvingat er körkort eller er ovetandes ifört er i körkortsregistret. Att jämföra detta med att bl a 842 barn mellan 2 och 13 år införts i ett register enbart på grund av etnicitet är att jämföra "äpplen och bananer"...och v i d r i g t !!

Folkmordens logiska(?)"kedja" någon beskrivits med anagramet CIDSE (översatt till svenska KIDSE). Detta står för Karaktärisera. Identifiera, Dehumanisera, Segregera och Eliminera. Alla folkmord som inträffat under det 20;e århundradet,de Armeniska, Kaldeiska och Grekiska folkmorden, Stalins terrorvälde, Förintelsen, röda kmerernas Kambosjanska "folksjälvmord, de Jugoslaviska inbördeskrigen, Rwanda har följt denna logik. Nu vill jag inte på något dra alltför stora "växlar" på likheterna mellan historiska händelser och "romlistan". Men det kan tyckas som i vart fall I-länken i kedjan nåtts. (Och får man tro de kommentarer som skrivits på Avpixlat under dagen skulle det knappast råda brist på "villiga" om kedjan löper ända till slutet)

 
Lassekolja

Lassekolja

23 september 2013 23:26

Nu har jag lyssnat och tittat på Rapport, Aktuellt och TV4-nyheterna. Samtliga tävlar om att verka mest indignerade över Polisens registister över "kringresande". Alla som blev intervjuade berättade om hur hemskt det var att vara registrerade. Man skulle genast hämta sina barn ur förskolan eftersom dom annars skulle......ja, jag vet inte vad dom menade. Usch vad hemskt att registrera barn.....förstår dom inte att små barn växer upp och blir stora? Det är så märkligt att när Polisen äntligen försöker kartlägga "brottsnära" personer, då är det inte bra, klarar dom inte upp brott får Polisen skäll för det o.s.v Det skulle f-n vara polis idag.
Jag är övertygad om att alla äldre, som blivit lurade och rånade av dessa "kringresande" är väldigt tacksamma att Polisen gör vad dom kan för att få stopp på viss brottslighet. "Ziggorna", som blev intervjuade ikväll kan ju börja med att hänga in "tjyvkjolarna" i garderoben men dom får väl inte plats där!?!
Ursäkta men jag blir så trött på denna ensidiga och Polisfientliga rapportering i svensk media!

http://www.status.st

 
Lassekolja

Lassekolja

23 september 2013 23:39

@Leon, Du verkar behöva lugna ner Dig en aning så Du kanske kan inse att åtminstone mitt inlägg om körkortsregistret var ironi.
Jag tycker det är mycket bra att Polisen registrerar "brottsnära" personer nu när möjligheten finns. Jag ser mesta möjliga registrering som en nödvändig och positiv anpassning till "Det nya mångkulturella Sverige"/Absurdistan!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Tommy

23 september 2013 23:39

@Lassekolja
Tycker du man ska registrera alla "brottsnära" personer? Det finns ju en och annan kriminell som får besök på fängelse och generna vidarebefordras? Från födseln? För vilka brott?

 
Ingen bild

Kalle

23 september 2013 23:49

>Leon

VAd du tycker sk**ter jag fullständigt i. Imorgon har du säkert något annat att klaga på när det gäller SVENSKA myndigheter.

Dra något gammalt över dig och kryp in i den smutigaste hörnan du kan hitta.

 
Lassekolja

Lassekolja

24 september 2013 00:04

@Tommy, jag anser att all, framför allt ny mångkulturell brottslighet skall kvävas till varje pris. "Det nya Sverige" håller på att göra mig vansinnig, förmodligen därför att jag är uppväxt på 40- & 50-talen, då Sverige var Sverige!!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

trorjaginte

24 september 2013 02:36

Leon
Tror du verkligen att svensk polis registrerar 2-åringar på grund av deras etnicitet. De är väl med i registret för att deras föräldrar har kopplingar i kriminella organisationer. Jag kan garantera dig att svensk polis har register på familjemedlemarna inom mc-gängen också

 
Ingen bild

Farbror Sven

24 september 2013 06:46

Vi som gillar SD finns säkert också reistrerade någonstans !

 
Ingen bild

Farbror Sven

24 september 2013 06:48

Förlåt , registrerade ska det va !

 
MetalHeadViking

MetalHeadViking

25 september 2013 18:50

Haha! Margot Wallström. Vilket spån!

http://detopaverkadesinnet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards