thoralf

Direktlänk till inlägg 15 april 2013

BARA SVENSK

Av Thoralf Alfsson - 15 april 2013 21:52

 


Fosterlandsförnekarna skriver numera även skolböcker.


Det är givetvis bättre att vara invandrare och ha en släkting som suttit i fängelsen än att bara vara en vanlig svensk. Jag blir bara så trött när jag läser detta.


 


Idag är jag trött! Trött på både det ena och det andra. Jag kollade golfen inatt. Därför är jag också trött. Trött på datorer som krånglar. Trött på allt som måste göras! Idag saknar jag helt enkelt all energi!


SMHI piggar dock upp mig med en nyhet. Ännu ett vädertecken går klimatalarmisterna emot. SMHI skriver att man slagit ett nytt rekord med 396 stormfria dygn.


"Den 12 mars 2012 blåste storm WNW 26 m/s vid Bjuröklubb. Sedan dess har det inte varit någon storm i svenska kustfarvatten. Det innebär att när vi passerat den 12 april kommit upp i 396 stormfria dygn. Det är nytt rekord!"


I artikeln finns det dock inte ett ord om klimatförändringarna vilket alltid brukar vara fallet när det varit lite blåst och några hustak lättat i vinden.


Oväntat möte med en råbock.


    




 
 
Ingen bild

Fredde

15 april 2013 22:15

Stå på dig! Du gör en otrolig insats! Vi är många därute som inte kan visa vårt stöd öppet men vi finns!

 
Ingen bild

Henrik

15 april 2013 22:27

Jag har också sett detta i denna bok, min dotter har den nu i ettan.
Den ska scannas av innan den lämnas tillbaks för att kunna visa hur indoktrineringen börjar redan i första klass. Som tur är för min dotter så kan jag berätta sanningen för henne. Jag undrar om klassföreståndaren kommer ta upp något på utvecklingssamtalet vi ska ha snart.

Första läseboken i skolan handlar om knarkare, kriminella och de goda muslimerna. Hur sjukt har detta land blivit när jag måste sitta och förklara för en sjuåring vad knark är, denna kunskap inhämtar hon från en läsebok.
Mobbarna är svenskar.

 
Ingen bild

Mattias

15 april 2013 22:31

Precis som flickan som blev våldtagen. Hon vara BARA en svensk. Men det är inte rasism. Det är ANTIRASIM. Suck, djup suck...

 
Ingen bild

Kalle

15 april 2013 22:42

>Thoralf
Ta det lungt nu ett tag. Du gör ett enastående arbete för SD. Vart skulle vi medlemmar ta vägen på nätet om inte du fanns??? Lägg dig ned och vila nu ett tag. Vi förstår dig i sådant fall. Var rädd om dig vi behöver dig för SD. Vad vore SD utan dig...ingenting!!!

Din blogg behövs ännu mer än förut för SD centralt verkar ha tappat sugen/gnistan för sina medlemmar för länge sedan.

Ta kameran och ge dig av ut i skogarna runt Stockholm och koppla av i en också vacker natur.

 
Ingen bild

Magentan

15 april 2013 23:01

I en tidigare Thoralfs blogg den 13 april skrev jag en kritisk kommentar till Sanna Raymans ledarartikel i SvD dagen innan. Nu vill jag emellertid ge en eloge till Rayman för hennes intressanta artikel i dagens SvD, med titeln "ATT FÖROLÄMPA ALLA OCH IMPONERA PÅ INGEN". I slutet på artikeln får Rayman dessutom med ett kort, men viktigt konstaterande om Reinfeldts Moderater och deras sunnimuslimske riksdagsrepresentant Abdirizak Waberi.
Här kommer detta (plus lite till):

"S har uppenbarligen varit aktivt ointresserade av att se existerande värderingskrockar mellan IFiS (= Islamiska Förbundet) och rörelsen. Och inte bara S fungerar så här. Moderaterna har löst liknande frågetecken kring riksdagsledamoten tillika förre IFiS-ordföranden Abdirizak Waberi, med lite rask formalia – en underskriven ”kandidatförsäkran".

"– Omar har en profil som ingen annan har i vårt parti. Vi har inga på central nivå som är aktiva muslimer, sade Teres Lindberg, ledamot i S valberedning till Expressen 11/4. Den oförblommerade tokenismen är häpnadsväckande. Mustafa föreslogs alltså i egenskap av muslim för att partiet inte ”hade några”?"

"Förolämpningen är total, både gentemot Mustafa, men också gentemot alla muslimer som inte vill representeras av Mustafa och hans organisation. Väljarna är förmodligen inte så imponerade heller."

Läs hela artikeln här:
http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/att-forolampa-alla-och-imponera-pa-ingen_8085672.svd

 
Ingen bild

Magnus S

16 april 2013 02:05

Din blogg var den första jag började följa sen tillkom Kurtans. Det blev tomt då Kurt försvann. Hur blir det inte då om du skulle tröttna? Du Alf är en självklar del i min vardag/liv. Det känns som att du alltid har funnits och är en självklarhet/tvång att besöka varje dag när jag helst har tid att gå in på din blogg så är den där. Du har ett kall.

Krya på dig bäste Thoralf du är bäst.

 
Ingen bild

Magnus S

16 april 2013 02:11

Det är golfens fel att du är trött. Vem orkar se på sånt in på nattatimmen utan att bli le.. Hallå det är väl ingen sport!? :)

 
Ingen bild

Stefan A.

16 april 2013 06:01

Har man ingen faktagranskning av läroböcker, det är många, många gånger vanligare att man "flyr" till välfärden än från fängelse och tortyr,är nog ingen hemlighet för någon,utom de mest naiva,men det får man inte säga högt för då är man rasist,läroböcker skall innehålla fakta inte indoktrinerande politiskt korrekta påståenden.

 
Ingen bild

kalle

16 april 2013 06:06

jag är också så trött, på politiskt korrekta, fega, giriga, elaka, cyniska, korkade, svenskar som bara vill mig illa.

varför skall man offra sig och kämpa för Sverige och svenska folket och dess framtid när man bara får skit för det.

en dag kommer den mest pk.indoktrinerade korkade pk.svensk att vakna upp och då är allt försent
ibland tänker jag att låt det få gå åt helv-ete när dom vill ha det så. som bäddar får man ligga.
vill svenskarna bli 2a klassens medborgare i sitt egna land, så låt dom få det dåligt då.

 
Ingen bild

Observer

16 april 2013 06:48

Indoktrineringen fortsätter på alla nivåer och nu styr men barns uppfattningsvärld också åt det håll man vill.Raffinerat och uppenbarligen kopierat från samhällssystem med djupt odemokratiska värderingar.Sovjetbaltikum är ett i tiden närliggande exempel.Tyvärr lär inte det stora antal lärare som är produkter av en inte minst historielös skola ha någon som helt susning om sådan historia.Följden blir ett bisarrt utnyttjande av små barn.En riktigt olustig utveckling och definitivt inte värdigt ett land som i demokratins nammn så ofta slår sig för bröstet.

 
Ingen bild

Ludvig

16 april 2013 06:56

Vila dej Thoralf så du orkar fortsätta. För att få veta sanningen så går man in på din blogg varje dag. Det vill vi fortsätta med.

 
Svensson

Svensson

16 april 2013 07:04

Håller med dig Thoralf,ibland blir man så trött på allt elände man tvingas se.Man tror att ens egna regering ska hjälpa sitt egna folk,men vi ser något annat.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Sven Dacke

16 april 2013 07:32

Thoralf, du lider av PTSD

Posttraumatiskt stressyndrom, PTSD är en form av ångeststörning som kan uppkomma efter ett trauma, i synnerhet sådana som innefattat dödshot alternativt varit katastrofartade.

Orsaken är att du i ditt nuvarande arbete tvingas åhöra en massa svenskfientliga personer i Riksdagen, vissa helt galna.

Efter att ha följt ett antal Riksdagsdebatter på webben, har även jag börjat känna liknade symptom, senast i går där en som heter Borg, ljuger folket rätt upp i ansiktet.

Varför går det så dåligt även i Sverige trots att vi gör allt för att vräka in ny invandrare, och invandring är så lönsam, enligt alla ur 7 klövern. Var är bevisen på det.

Här är en länk till några som avslöjat orskaen till "eländet"

http://adderat.blogspot.se/

 
Ingen bild

Sven Dacke

16 april 2013 07:36

Thoralf.
Skulle du känna behov av kyrklig tröst tror jag Dag Sandahl på Öland vore en bra kontakt, kanske en tur med kameran och några ord med Dag i Högby.

Ni övriga kan läsa lite av hans funderingar om Islam och Sossesörjan.
http://bloggardag.blogspot.se/

 
Ingen bild

Stefan A.

16 april 2013 07:58

Det är en talande tystnad från de i vanliga fall i falsett skrikande ledar o kultursidorna i aftonslasken när det gäller omargate, mycket komiskt och avslöjande.....

 
Ingen bild

Sven Dacke

16 april 2013 08:01

"Stor framgång" för Lessebo efter uppdrag granskning

Nu skall tomma lägenheter hyras ut till Syrier och kommunen gör ett klipp.

http://www.smp.se/nyheter/lessebo/nu-ska-lessebohus-hyra-ut-lagenheter-till-asylsokande(3734234).gm

Jag tycker vi skall öka invandring med minst 200% för invandring är lönsamt enligt 7 klövern, så mera gör att hela Sverige blir en enorm framgångssaga. ( om man skall tro Rainfelt)

 
Ingen bild

Hulda mk1

16 april 2013 08:13

Thoralf...
Ibland måste man stänga av allt när det varit en intensiv jobbperiod. Någon enstaka dag där man stänger av allt, gör gott.

Indiktrinering av små barn, är nog det absolut vidrigaste som finns. På Avpixlat ser man ibland skrämmande videoklipp som Muslimska barn ser på.
Nazisterna gjorde likadant med Tyska barn/ungdommar och resultatet av det vet vi alla. Även i dagens Nordkorea skolas små, små barn in i kommunismens falska budskap och ledarkulten tränas in i deras små hjärnor.
Så att det i Sverige pågår liknande aktiviteter är tyvärr inte förvånande. Mångkulturens påstådda fördelar SKA präntas in i barnen. Vart är Sverige på väg..?

 
Ingen bild

E.H

16 april 2013 08:43

Häng ihop Thoralf!
Jag läser med stor uppskattning dina inlägg här. Och uppfattar det som att du gör ett enormt arbete inom politiken! Tillåt dig, om det krävs, några dagar ledigt för att ladda om. Det har du nog förtjänat.
Glöm inte bort att du är uppskattad!

 
Cavatus

Cavatus

16 april 2013 09:33

Jag blir alldeles förskräckt när jag läser texten ur läseboken. Får detta verkligen förekomma? Det är ju ett slags rasism, fast mot de egna, och då är det inga statsunderstödda organisationer som skriker i högan sky. Så lågt, så gement att smyga in det i lågstadiebarnens texter. Som lärare skulle jag ställa till ett j-a liv om detta, det kan ni skriva upp.

Men de pk-hjärntvättade (lärarna inkluderade) är som zombies. De är så avskalade av verklig moral och sunt förnuft att de t o m tycker att det är bra att stuka de små på detta sätt, att vingklippa dem på en egen identitet. De blir så att säga rotlösa flyktingar i sitt eget land, påhejade av makthavarna. Vad är det för samhälle som håller på att byggas upp egentligen?

http://www.korta.nu/flygblad

 
Ingen bild

HM

16 april 2013 09:45

Med ledning av kommentarena började jag, som själv varit bosatt i Stckholm stor del av mitt liv skulle tipsa en som ville hitta ett luftrum där om.

Jag seglade egentligen men var medlem i en klubb på en mycket vacker och rofylld del av staden. Där kunde man låna en av föreningens kajaker och i godan ro paddla runt i stadens vatten, runt Södermalm, Kungsholmen eller Djurgården. Det skulle jag tipsa om. T A - om du är intresserad maila klintehamnsbo@hotmail.com så ger jag närmare uppgifter.

 
Ingen bild

Da Capo

16 april 2013 10:10

Forskaren: "Boken strider mot äroplanen, 'Förstagluttarna' fastställer inte bara stereotyper, dess budskap står dessutom i strid med läroplanen menar forskaren Angerd Eilard, som skrivit en avhandling i ämnet."
– Jag skulle säga att den är direkt olämplig, säger Angerd Eilard.
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/forskaren-boken-strider-mot-laroplanen_2096485.svd
- - - - -
http://www.familjeliv.se/Forum-26-175/m61826671.html
- - - - -
ps Taskigt mörka bilder, Thoralf - inte är väl de tagna med nya fina kameran?

 
Ingen bild

Sven Dacke

16 april 2013 10:55

Konstigt att expertena på SVT inte hittar något motiv till bomberana i Boston.

I fria media skriver dom att man firar Patriots' Day vilket inte alla tydligen inte gillar. Och dom kopplingar som finns för Patrioter och Sept 11

http://en.wikipedia.org/wiki/Patriot_Day
http://en.wikipedia.org/wiki/Patriots'_Day




 
Ingen bild

Gubben o Gumman

16 april 2013 11:46

Ha extrema vänsterstolar som barnboksförfattare är synnerligen allvarligt mycket farliga människor för demokratin bra att det uppmärksammas.
Etniska svenskar är inte så mycket värda i dagens schizo Sverige förrutom vid skatteavdrag.

Igår när Sällström trimmade Borg så började fnoskel argumenten komma ganska snabbt vi som är så rika etc.

Vore bra om någon kunde leverera att ca 50 % av pensionsräddarna kommer i jobb till honom direkt från talarstolen.
Detta är en ganska vek kille och tappar snabbt styrpinnen om han får lite siffror i nyllet ang invandringen.
Var mycket synd att "Sälle" missade öppet mål där Sorg hade börjat svamla till det, detta bör Sorg få reda på vid varje möjlighet.

Han har mera ansvar för skattestölden än någon annan i regeringen han sitter ju med kunskapen om kostnaderna och säger käckt jag tror på invandring tro kan han göra i kyrkan i och med sysselsättningsgraden.

Avslutningsvis kan "den ofrivillige brandvakten konstatera att förra veckans garage/förådsbrand i Norrliden än inte är omskriven i lokaltidningarna

 
Ingen bild

Arvids kusin

16 april 2013 12:36

Vad är funktionell idioti?

************************************
Sedan gick de och fikade. Moa fick ta vad
hon ville. De firade att Moa skulle börja
skolan. Moa orkade inte äta upp allt.
Hon tog med sig en bakelse hem till Alva.
Alva [Myrdal?] åt så att hela hon blev gräddig.
**********************************
Jag började studera människor och deras agerande runtomkring mig redan i slutet av 50-talet. I mitten av 60-talet började det gå utför med svenska språket och den logiska förmågan - dagligen gavs det prov härpå i t.ex Dagens Nyheter. I början av nittiotalet började det stå klart för mig, att sunt förnuft och vanligt simpelt förstånd började bli bristvaror hos gemene man.
Höll folket på att somna?

Jag har sedermera tagit mig friheten att hävda att svenska folket lider av dumhet - till och med av idioti. Eftersom dumheten rimligen inte kan vara genetiskt betingad utan måste vara förorsakad, kan den kallas FUNKTIONELL DUMHET - en dumhet, som är initierad, inlärd, inprogrammerad av skola och samhälle. Dagis, skola och sk universitet/högskola är således de huvudaktörer som gör folket dummare än det har nedärvda förutsättningar att bli.

Helt klart är 'Förstaglutterna' ett idealiskt verktyg i den sociala ingenjörskonstens tjänst.

Jävligare, stupida texter har jag aldrig någonsin tidigare skådat!
Provläs själva! http://www.provlas.se/kom-och-las-forstagluttarna-b/

Läs än en gång Cavatus kommentar 09:33!

Skall de bli någon REVOLUTION eller STATSKUPP,
så att vi kan kasta av oss det härskande politikerpacket,
innan vi SVENSKA FOLK har blivit helt utvattnade
och överlämnade till ALLAH?

 
Ingen bild

s29

16 april 2013 14:01

Fruktansvärt! Hur lågt kan pk fjantarna sjunka? Kanske borde skolan upplysa barnen om att Sverige är ett framtida U-land istället.Tycker så synd om dagens barn,när jag själv var liten så gick allting framåt.Nu tvingas barnen ut i en hopplös framtid.Det tragikomiska är att pk fjantarnas egen avkomma också drabbas,men så långt kan val inte en marksistskalle tänka. Förstår din frustration Thoralf,själv så jobbar jag på att avsäga min TV licens vilket påbörjades den 5 februari!!!! Du kan skaffa dej lite avslappningsband att lyssna på. Och tack för ditt fantastiska arbete,känn dej dock ej tvungen att uppdatera varje dag.

 
Ingen bild

Stefan A.

16 april 2013 14:22

Var hemskt att lyssna på Ekeroth i dag när han försökte beskriva verkligheten för två flummande hermeliner från M i riksdagen, hemskt på så vis att de två M;en blev totalt avklädda, handlade om räddningstjänstens kvoteringar hit och dit, storstadsperspektivet lyser igenom hos M, klart Stockholm har råd att anställa slangputsare för att uppfylla regeringens krav på könsfördelning och mångfald, men många mindre kommuner kan tvingas dra ned på livsviktigare verksamhet för att uppfylla dårhuskraven, det är sant som det är sagt det är lätt att vara Sverigedemokrat, det är bara att beskriva verkligheten.

 
Ingen bild

Arne

16 april 2013 19:56


HÄR SER VI EN MYCKET VIKTIG UPPGIFT ATT TA HAND OM I FRAMTIDEN, NÄMLIGEN ATT FÅ STOPP PÅ DESSA SOM SVARTMÅLAR VÅRT EGET LAND!
....Dessa är landsförrädare!
DE SKADAR OSS OCH VÅRT LAND!

En viktig sak blir att ändra i lagen så att dessa kan åtalas och STÄLLAS TILL SVARS -Även retroaktivt.


Vi måste få stopp på dessa.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards