thoralf

Direktlänk till inlägg 9 februari 2013

VÄNSTERNS FOTSOLDATER PÅ PLATS

Av Thoralf Alfsson - 9 februari 2013 16:00

 


Sverigedemokraterna firar sitt 25 års jubileum under lördagen i Stockholm. Dagen började med ett framtidsseminarium i riksdagens 2:a kammarsal. Där först Björn Söder pratade lite historia om utvecklingen och angav en hel del intressanta siffror över utvecklingen och dagens situation. Under januari ökade antalet medlemmar i partiet med närmare 700 personer om jag uppfattade siffran riktigt, därmed skulle vi vara närmare 8600 medlemmar. Med samma tillströmning de närmaste månaderna kan vi nå 10 000 medlemmar under april månad ;-)


Några siffror som de journalister som var på plats inte kommer att nämna tänkta jag istället kommentera. Sverigedemokraternas tidiga historia använder sig media väldigt ofta av för att smutskasta oss men faktum är att endast 3 procent av partiets medlemmar från tiden 1988-1995 finns kvar i partiet. Räknar man ända fram till 2001 så finns bara ca 8 procent medlemmar kvar från den tiden.


En annan siffra som du aldrig får se i svensk media är utvecklingen av medlemmar som utländsk bakgrund. 2006 hade ca 13 procent utländsk bakgrund av medlemmarna, idag har denna siffra vuxit till 20 procent. Med andra ord var femte medlem har utländsk bakgrund. Därmed borde varje försök att kalla partiet för rasistiskt falla platt till marken.


Tyvärr blundar både Åsa Linderborg och hennes ”fotsoldater” för denna siffra. De demonstrerade för övrigt på Mynttorget idag.


 


Jag kan bara konstatera efter att sett den lilla samlingen att det är en skara som håller på att dö ut. Sorry Åsa Linderborg! Dina falska krönikor biter uppenbarligen inte ens på dina egna ”fotsoldater” och ännu mindre på det svenska folket och allra minst på LO-medlemmar.


Jimmie Åkesson pratade mycket om de utmaningar vi har framför oss. Men det är utmaningar som är enbart positiva om vi jämför med t.ex vad Annie Lööf och Centerpartiet står inför.


 


Ett mål inför valet är att neutralisera Miljöpartiet genom att Sverigedemokraterna skall bli så stora att det kvittar åt vilket håll som Miljöpartiet söker sig. Ett fult realistiskt mål inte minst med tanke på att klimatalarmisterna håller på att tappa mark. Här gäller det att vi Sverigedemokrater är aktiva och ”slår undan benen” för klimatalarmisterna och deras argument. Inte minst den energipolitik med tusentals vindkraftverk som de vill införa i vårt land.


Jimmie Åkesson lyfte givetvis också fram vår kriminalpolitik och berättade om hur irriterad statsministern blev under partiledardebatten då Jimmie hävdade att moderaterna kopierade SD:s politik på området.


Det Jimmie Åkesson ville att vi skall lyfta fram som nästa stora fråga är självklart EU-politiken! Inte minst med tanke på att det är EU-val nästa år men givetvis också på grund av partiets negativa inställning till EU:s utveckling. Vi skall kräva omförhandling av vårt avtal med EU och sedan ha en folkomröstning om ett nytt avtal.


PS

Expo:s journalist ville ställa frågor om "fotsoldater". Jag hänvisade honom till Åsa Linderborg om han ville prata om "fotsoldater" men han hade svårt med fattningsförmågan då han fortsatte ställa samma fråga om och om igen. Jag pratar inte med Expo, det finns liksom ingen anledning!


DN


Samtidigt fortsätter alla tokigheter i vårt land, inte bara i vårt land utan nu även utomlands. Det vore fullständigt ologiskt om inte vore opinionssiffror ökar än mer. Den som har något att tänka med förstår logiken eller snarare det ologiska i 7-klöverns politik. Här kommer några exempel från dagen.


 


Läs artikel och förundras över detta vansinne!


 


Läs artikel om SD:s "valarbetare".

 
 
Svensson

Svensson

9 februari 2013 16:29

Det är lika bra att du börjar gilla Sverigedemokraterna.För dom är Sveriges framtid.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

mullis

9 februari 2013 16:44

känns bra att vara medlem i SD
känns bra att vara Sverigevän

 
Ingen bild

B Johansson

9 februari 2013 16:48

Tack Thoralf och alla andra i partiet som gör ett fantastiskt och ovärderligt arbete för att Sverige skall vara och förbli det fina land som vi alla önskar. Glädjande är att så många med utländsk bakgrund stöder SD. Hoppas att den fina utvecklingen fortsätter så att SD kan påverka politiken i rätt riktning ännu mer framöver.

 
Ingen bild

Ludvig

9 februari 2013 17:23

Mycket intressant läsning. Tack!

 
Ingen bild

Pelle

9 februari 2013 17:32

Tänk om det fanns fler som dig, då skulle SD växa explosionsartat! Alltid lika intressant att läsa din blogg. Jag är sedan en månad medlem i SD, då mer som passiv, mer för att visa mitt stöd, inte för att bli aktiv inom partiet. Jag räknar med att vara medlem återstoden av mitt liv och hoppas att hela min familj på sikt kommer att gå samma väg. SD är det bästa som hänt Sverige sedan 1960-talet, då Sverige började sin bana utför, nu i allt accelererande takt. Från den dagen SD får inflytande tar det säkert 50 år innan Sverige är ur det, så det är enormt långa ledtider. Skolan är ett bra exempel, om du ändrar politik idag, så märks det på allvar först 30-40 år senare, men SD är här och de kommer växa, men folket är trögrörligt, det tar tid att få folket att vakna, bara att nöta på, själv ger jag en slant då och då :-), många bäckar små....

 
Ingen bild

MakingBacon

9 februari 2013 17:33

Om SD nu har så många medlemmar med invandrarbakgrund, skulle ni inte kunna samla så många om möjligt av dem till motdemonstrationer när det är hatdemonstrationer mot SD? Det skulle var intressant att se det nyhetsinslaget där Sverigedemokrater på bruten svenska låter sig intervjuas varför de motdemonstrerar.

 
Ingen bild

AWSvensson

9 februari 2013 17:55

Till skillnad mot flera partier i riksdagen så tillhör framtiden Sverigedemokraterna , snöbollen är satt i rullning,here we come.

 
Ingen bild

oxå kvinna

9 februari 2013 18:09

Apropå näthatet.
Som man ropar får man svar. Men det diskuterar man aldrig.

 
Ingen bild

Pär Green

9 februari 2013 18:24

Angående "hat" så har kulturen gått i första ledet!
"Hata Göteborg" var tydligen helt ok!
Idrotten har del av "hat", publiken inom idrotten, hatar domaren och motståndalaget! Men ingen reagerar!

 
Ingen bild

Rune

9 februari 2013 18:30

Bra att du hänvisar till Åsa Linderborg när Expo tjatar. Expo har ju för längesedan visat att de inte är intresserade av någon seriös debatt.
Det är mycket mera intressant att svara på frågor från någon som är seriöst intresserad av svaren. Även om denne är kritisk.

 
Ingen bild

Hacke

9 februari 2013 19:14

Tack Thoralf för att du alltid håller oss informerade på ett intressant och underhållande sätt om vad som händer och sker i det politiska skeendet inom och omkring sd, Sveriges hopp och framtid.

 
Tobbes Medieblogg

Tobbes Medieblogg

9 februari 2013 19:41

Idag publiceras ytterligare en hatkrönika från Markku Ahonen, som förstås som vanligt riktas mot Thoralf:
http://tobbesmedieblogg.blogspot.se/2013/02/ahonen-hatar-vidare.html

http://tobbesmedieblogg.blogspot.se

 
Ingen bild

Hulda

9 februari 2013 19:47

Undrar hur stort SD är om 25 år. Det anser jag är helt beroende på alla andra partier i riksdagen och hur de sköter invandringspolitiken och kampen mot brottsligheten...

Vet någon vad Åsa Linderborgs "Fotsoldater " demonstrerade för/mot? Vet de det själva??

Vad gäller Arbetsförmedlingens tillfälliga filial i Addia Abeba (och deras jakt efter utbildade hjärnkirurger), så undrar jag om det är möjligt att få fram kompetensnivån på de som är på väg till Sverige.
Eller blir det hemligstämplat...

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

9 februari 2013 19:54

Ja, de där "fotsoldaterna" från vänsterextremistiska organisationer och gammelmedier tycks ha minskat rejält senaste åren. Såg ungefär samma vy från en annan av mina vänner på Facebook tidigare idag och tänkte då att det är konstigt att de ens orkar fortsätta med detta.

Minns när SD hade landsdagar i Karlskrona för en del år sedan och då var det mångdubbelt fler antidemokrater här och ett helt enormt polisuppbåd.

Förhoppningsvis har dessa antidemokrater snart insett det meningslösa i att fortsätta med dessa totalt meningslösa "demonstrationer" mot ett folkvalt demokratiskt parti.

http://www.karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Lieberman

9 februari 2013 20:03

Gilla som oss annars jäääääääääääääääääääääävlar!!!!!!!!!!!!!!

 
Ingen bild

Edward Ulfertz

9 februari 2013 20:15

@Lieberman
Du måste skriva "Obs ironi!" efter dina inlägg för det finns galningar därute som tar det på allvar.

 
Ingen bild

Pär Green

9 februari 2013 20:18

#Lieberman

Det är just Din typ av kommentarer som inte behövs!
SD går vidare, trots din "barnsliga" kommentar!
Innan du, skriver tänk en gång till!

 
Ingen bild

Rune

9 februari 2013 20:19

Glädjande om Vänsterns "Fotsoldater" minskar. Det beror förmodligen på att de etablerade mediernas hatbild av SD håller på att krackelera. Fram träder den verkliga bilden av SD och då finns det ju inte så mycket kvar att hata.
Det är bara "Fotsoldaternas" generaler som framhärdar in i det sista.

 
Ingen bild

Pär Green

9 februari 2013 20:20

#Lieberman
Är Du ett troll?

 
Nalli

Nalli

9 februari 2013 20:40

@Thoralf Alfsson
Bra svarat Thoralf Alfsson
” Expo:s journalist ville ställa frågor om "fotsoldater". Jag hänvisade honom till Åsa Linderborg ”

” SOMALIA. Den svenska Arbetsförmedlingen kommer att öppna ett kontor i Etiopien”

Grattis alla arbetslösa Ungdomar i Sverige, Nu är endast SD 2014 som gäller om NI vill ha ett arbete.

http://spmk

 
Ingen bild

Hulda

9 februari 2013 20:58

Tittar på Melodifestivalen nu. Alla får sin låt. Nyss dagisbarnen..
Sean Banan bjöd på show...
Som Svensk anser jag att låtarna ska sjungas på Svenska. Men man får acceptera Engelska, tyvärr.
Men Sean Banan, vad sjöng han på? Ja, inte var det riktig Svenska...

 
Ingen bild

Lieberman

9 februari 2013 21:00

Ironi?? Vad i mitt inlägg skulle tyda på det? Och hur tolkar ni mitt inlägg? Jag skre endast ett inlägg i affekt. Kanske är det mitt användarnamn som får er att reagera som ni gör? Har det judiska namnet Lieberman något med eran skeva syn på inläggets komplexa status att göra?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

9 februari 2013 21:03

AW (fotsoldaten)Svensson pratar om snöbollar vi andra politiska expertjournalister pratar om ångvälten.
I hytten har Jimmy Åkesson just fått i tvåans växel.
Här pratar vi alltså inte stryka skjortor
SD blir Sveriges största parti i framtiden, vilken djävla cirkus det skall bli på valnatten.

Så en fråga till den vise Sverigevännen, om SD inte accepterar någon statsminsterkandidat blir det nyval då Åsa kan kanske ta reda på det

Vänsterns förmoda internord fotsoldat, kämpar man förtvivlat i radio tv o press för att tillskriva Thor-alf, patetiskt
Tydligen försökte en plattfot från Expo nyligen.
Ett riktigt rallyface in action således.

Gubben o Gumman skriver som politiska expertjournalister utan kopppling till Alfsson SD elle Inte rasist men ..... jävligt seg

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

9 februari 2013 21:06

Lieberman : Byt nick till Liberoman

 
Ingen bild

Solidus

9 februari 2013 21:12

Bästa Lieberman, vi som följer Thoralfs blogg håller en vuxen nivå på samtalen så ditt inlägg tidigare var sas lite malplacerat.

Sverigedemokraterna är det enda parti som öppet deklarerat att den antisemitism som pågår i Malmö etc skall lyftas fram så att dessa övergrepp som skett skall tas på fullaste allvar och tydliggöra detta genom att visa vem det är som står bakom dessa övergrepp.

Din grammatik är fortfarande lite för låg i detta sällskap så du skall inte dricka för mycket rödvin.

 
Ingen bild

Solidus

9 februari 2013 21:15

Det enda undantaget på vuxen nivå ibland är Gubben o. Gumman men det är en härlig pralin att smaka på då man läser deras "smörgåsbord". ;-)

 
Ingen bild

SM811

9 februari 2013 21:19

Förlägg SFI i Somalia. Klarar de inte att läsa och prata svenska får de inte åka vidare. Sedan skall de lära sig svenska seder och lagar. Därefter skall de skriva på ett kontrakt att de skall följa svenska lagar och om de begår brott blir det utvisning. Då kanske det inte blir så många som kommer hit.

 
Ingen bild

Hulda

9 februari 2013 21:29

SM811...
Klokt skrivet! De bör givetvis också lämna slöjor och bhurkor innan de går på planet. (Vem betalar biljetten.. anar det värsta..)

 
Ingen bild

Glad Väljare

9 februari 2013 21:47


G R A T T I S . !!!


Nu har HUMMERKNIVSVÄNSTERN gjort sitt. Den saken är HELT klar!!

De har vänt sig m o t sitt eget land, Agerat m o t vårt gemensamma intresse i landet.
De har grisat färdigt, den saken är säker!

G U D S Å S K Ö N T !

SD är det parti som jobbar F Ö R vårt allas bästa i landet, DET är skillnad det. ...Och det ser Svensken också.
Inte minst när så JUBELIDIOTISKA ting som när de öppnar en Arbetsförmedling i Afrika -När vi har sån ungdomsarbetslöshet här i Sverige redan!
...Haha, Ja ni beöver då inga valarbetare inför det här valet, Det ordnar sig på det allra bästa vis ändå!

Än än gång GRATTIS !

 
Ingen bild

Edward Ulfertz

9 februari 2013 22:22

@Hulda
Jag såg också Melodifestivalen.

Jag har tidigare inte haft så höga tankar om Jean Banan och hans rump-humor, men han steg ett par grader i min aktning.
Det var ett fartfyllt uppträdande och en låt som fastnade.

Han bjöd verkligen på sig själv. Att hänga i luften med blöjor och vingar, sånt kräver lite självironi.
Personligen gillar jag inte rap-sång, men det är ju sånt ungdomen gillar nuförtiden.
Och rappande passar betydligt bättre i schlagerfestivalen än i Luciafirandet i kyrkan.

Dessutom uppträdde han väldigt chevalereskt mot Louise Hoofsten i slutet av showen.

Visserligen är jag emot reklam riktad mot barn, men hans låt kommer att sjungas av många dagisbarn, och många grammofonskivor kommer att köpas av deras föräldrar. Det är väl det som är meningen med schlagerfestivalen?

Om det däremot är en låt som, rent taktiskt sett, ska skickas vidare till den internationella publiken kan ju diskuteras.
Men vi kan ju skicka den, så slipper vi arrangemanget nästa år.

 
Ingen bild

Stundtahl

9 februari 2013 22:32


AF förmedlar i Afrika....ojdå!
-Förutom biståndsslöseriet finner vi tydligen ännu ett ”samhällsorgan” som söker nå förbättrat världsrekord i Svensk dumhet.
Internationell uppmärksamhet lär nog fortsatt fråga sig hur det står till med hälsan i denna perifera nation!?

 
Ingen bild

Lars

9 februari 2013 23:35

Har själv beskådat Mello på plats i Göteborg. Normalt hade publiken viftat med blå-gula ballonger men nu fanns det bara PK-orange ballonger för hela slanten.
I en mellanakt stort uppträdande med arabmusik och Alladin tema och harembeslöjade damer.
Knappast en slump att det blir så här......
Och sedan en bananfjant..........

 
Ingen bild

Magnus S

10 februari 2013 00:02

Bananen sa väl ikväll att svenska flaggan var grågul..

Förra året var det än värre då var alla manliga dansare araber och de kvinnliga blonda och storbystade i bakgrunden. Bananen sjöng han Kung av Sverige. Ikväll höll han upp en tecknad skylt på en storbröstad blondin.

 
Ingen bild

Lieberman

10 februari 2013 00:11

@Solidus
Så du har något emot att jag inmundigar Yatir Forest och tittar på dekadensen i melodifestivalen? Du kanske ringde och röstade på Sean Banan? Vi kanske har med en vänster extremist att göra som försöker förstöra den Israeliska gemnskapen vi byggt upp inom detta parti?

 
Ingen bild

Vicke

10 februari 2013 00:48

Men det här med förtroendevalda invandrare i partiet har ju visat sig inte vara helt oproblematiskt att hantera. Det har vi ju ett exempel från i Syddistriktet för några år sedan. Men där pengar finns med i spelet, där brukar det också finnas en bra ursäkt för det mesta här i världen.

 
Ingen bild

Vänsterns fotsoldater levererar

10 februari 2013 01:30

Hundratals hotbrev över hela landet

Det var i förra veckan som den socialdemokratiska val- och kampanjarbetaren greps i Göteborg. Han är misstänkt för att ha skickat ett stort antal hotbrev till både kända och okända personer. Flera brev handlar om rena döds- och våldtäktshot. Han har också utgett sig för att vara det moderata kommunalrådet Jonas Ransgård som skickat breven, vilket gör brottet extra allvarligt.

När GP talade med honom i går sade han att han har erkänt allt för polisen. Något som även Sandholm bekräftar.

- De brott han är delgiven för, olaga hot, har han erkänt. Men det finns ett antal brottspunkter som jag inte vill gå in på eftersom utredningen fortsätter.
Hur många brev det handlar om vill inte Anders Sandholm säga. Enligt uppgifter till GP kan det röra sig om hundratals brev med varierande innehåll och ton.
- Det finns anledning för oss att tro att det finns fler målsäganden i det här ärendet. Det är en omfattande utredning och det handlar inte bara om Göteborg, utan det är spritt över landet, säger Anders Sandholm.
http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.1100721-hundratals-hotbrev-over-hela-landet

 
Ingen bild

Sven Dacke

10 februari 2013 07:39

När ni ser Muslimen Gina Diravi stå och leda Melodifestivaölen i skinnklänning, en ovanlig klädsel för Muslimska kvinnor, så kan ni läsa orsaken, som har varit publicerat tidigare.
Allt är sanktionerat för "sakens skull" och vad saken är kan ni fundera vidare på

000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Som artonåring började hon blogga i vanlig dagboksform, och via videoklipp gjorde små sketcher (bilden), som är fullständigt talanglösa, inspelade hemma på toaletten.
Videoklippen blev populära, ofattbart nog, och Expressen, vem annars, kallade henne för ”Sveriges nya komikerstjärnskott” och hon fick webb-tv-pris på Kristallengalan. Men alla uppskattade inte videoklippen, många hatade dem och Gina Dirawi fick kritik från alla håll, och mordhotades av muslimer. Gina Dirawi hade redan före detta fått ett par mordhot, men inte berättat om dem för sina föräldrar, och inte tänkt tanken att polisanmäla. De senare hoten var på grund av hennes videobloggande.
Kommentarer om att Gina borde dö och begravas, att hon var en hora och telefonsamtal hem. En gång när Ginas pappa plötsligt gick in på toaletten för att prata med någon hörde Gina hur han sade:

- ”Om någon rör min dotter ska ni få se vad som händer. Hon gör en bra grej! Ni fattar inte vad hon gör för er muslimer, ni måste förstå det, ni måste förstå hur det här samhället fungerar!” Så kom han ut från toaletten. Han pussade mig och sade: ”Kom älskling, ingen kommer att få röra dig.” Jag såg att han var röd i ögonen, berättar Gina.

http://www.exponerat.info/gina-dirawi-mo...rdhotad-av-muslimer/

 
Ingen bild

Fred

10 februari 2013 07:49

Vad vill du komma?? Vad är syftet med ditt inlägg??

 
Ingen bild

Hacke

10 februari 2013 10:02

Hur mycket utvandring tål Sverige?
Ett ämne som uppmärksammades i P1:s Gommorron världen.
Inte sedan i slutet på 1800-talet har utvandringen varit så stor som nu. Det handlar i huvudsak om unga i sina bästa år och pensionärer som väljer en bättre tillvaro. Finns ingen forskning eller siffror vad detta betyder i kalla siffror (naturligtvis) men det krävs knappast någon fickräknare för att förstå att det handlar om en omfattande dränering av landets resurser.
Sätter man det i relation till dagens invällning av historiska dimensioner av analfabeter från främmande kulturer så blir det en ekvation som vilken regering i världen som helst hade satt till alla klutar för att hejda - utom den svenska som bara skruvar upp takten.
Senare i samma program ifrågasätter en av alla dessa tyckarpaneler om det ska vara "tillåtet" att som Billström börja tala om minskade volymer i dessa sammanhang!?
Utvandringen av svenskar med självbevarelsedrift lär knappast minska.

 
Ingen bild

Danmark skickar tillbaka ensamma flyktingbarn

10 februari 2013 10:17

Ensamkommande flyktingbarn ska skickas tillbaka till sina hemländer. Det innebär en ny, hårt kritiserad dansk lag som Folketinget antog i går med knapp marginal.

Förra året kom 529 flyktingbarn ensamma till Danmark, en femdubbling på två år. Nu vill danska regeringen med stöd av Dansk Folkeparti och Kristdemokraterna stoppa dem med en ny lag. De flesta av barnen får asyl. Den nya lagen drabbar dem som inte får asyl men som tidigare ändå har fått stanna om de danska myndigheterna inte har kunnat spåra deras familjer.

Afghanska barn kommer framöver att skickas till mottagningscenter i Afghanistans huvudstad Kabul. Planer finns också på att upprätta center i andra länder som till exempel Somalia.

Mottagningscentren ska finansieras av Danmark och Norge men drivas av internationella eller lokala organisationer.
Norge driver redan nu ett mottagningscenter och enligt norska regeringen har antal ensamkommande flyktingbarn till Norge minskat drastiskt sedan det öppnade.
http://www.sydsvenskan.se/varlden/danmark-skickar-tillbaka-ensamma-flyktingbarn/

Detta bör även Sverige haka på,så SD driv frågan hårt.

 
Ingen bild

Tallbarr

10 februari 2013 14:50

Här kan man läsa om Jan Guillou och hatet mot SD:

http://bojkottaaftonbladet.wordpress.com/2013/02/10/jan-guillou-och-aftonbladet-sprider-nathat/

 
Ingen bild

s29

11 februari 2013 16:46

Nu börjar7-klövern bli desperata. Raggar valboskap i Etiopien.

 
Ingen bild

eddykarlsson@hotmail.se

11 februari 2013 18:44

Vindkraftverken eller egentligen borde man skriva vind "kraftverken", för några kraftverk är det sannerligen inte. Jag rekommenderar alla att kolla in Wendelstein 7-X. De duktiga ingenjörerna där kommer garanterat att fixa energi så det räcker och blir över. Sen kan väl miljömupparna ta och snygga upp i naturen genom att på ett miljövänligt sätt riva alla förfulande och meningslösa vindsnurror.

 
Ingen bild

Heiki Peiko

11 februari 2013 22:38

@s29
Håller med dig. Boskapen ska mjölkas.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards