thoralf

Direktlänk till inlägg 28 september 2012

VANSINNIGA VECKAN

Av Thoralf Alfsson - 28 september 2012 09:20

Lyssna på detta inslag så förstår ni säkert vad som väntar i Sverige när muslimerna börjar höja sina röster. Uppenbarligen anser de nu vara tillräckligt många för att ställa krav.


OMRÖSTNING!


Till höger i marginalen finns nu en omröstning om SD skall skriva en motion i riksdagen om att förbjuda böneutrop från moskéer i Sverige. Lyssna på P1-Morgons debatt och rösta sedan.


SD i Botkyrka säger nej till böneutrop. Läs artikel.


<br" alt="" />uality':'high','flashvars':'playlist=http%3a%2f%2fsverigesradio.se%2fapi%2fradio%2fradio.aspx%3ftype%3ddb%26id%3d4171230%26codingformat%3d.m4a%26metafile%3dasx%26preview%3ddb%26isembedplayer%3dtrue','pluginurl':'http://get.adobe.com/se/flashplayer/','src':'http://sverigesradio.se/api/flash/player_embed.swf?8'},'name':'flash','object_html':'Lyssna: Ska man till\u00e5ta b\u00f6neutrop i Sverige?','hspace':null,'vspace':null,'align':null,'bgc
olor':null}">


Sedan har vi ju även haft Tintin-affären. Internet översvämmas av karikatyrer och skämtteckningar här kommer ett par som är ganska talande.


 


 

 
ANNONS
 
Cavatus

Cavatus

28 september 2012 10:41

Jag tror faktiskt att böneutrop och denna debatt kan ge SD oerhört många väljarsympatier.

Läs även Per Bauhns krönika om respekt eller rädsla. En mycket bra text som borde ha skrivits för flera år sedan:

http://www.barometern.se/kronika/respekt-eller-radsla(3447100).gm

http://www.korta.nu/flygblad

 
Ingen bild

Tobias

28 september 2012 11:30

Önskar att någon kunde "tjuvkoppla" högtalarna att skråla ut AC/DC:s HIGHWAY TO HELL inför fredagsbönen...

Jag undrar hur det överhuvudtaget kan undgå någon tänkande människa att svenskarna är de eviga förlorarna på denna kolonisation. Ibland frågar sig "de goda" vad Sverige egentligen hade varit utan mångkulturens rikedom? Det ska jag säga; Sverige hade varit ett land där svenskarna obehindrat hade kunnat vårda och utveckla sin kultur på sina egna villkor. Numera är det en ständig anpassning till kolonisatörerna, som brölar högljutt om sina "rättigheter" så fort koloniseringen tappar en smula fart. Vad vinner vi svenskar på ständiga eftergifter och anpassningar? Varje "förhandlingsläge" innebär ju bara sämre villkor för oss än vad vi hade haft utan alla dessa kravmaskiner här (som vi dessutom betalat astronomiska summor för att ta hand om). Sveriges mångkulturella politik är ett bondfångeri av rent bibliska proportioner, och vi är förlorarna...

 
Ingen bild

Sven Dacke

28 september 2012 11:31

Om alla Muslimer samlades i något av dom länder där det redan är huvudreligion skulle vi slippa detta som nu sliter sönder Sverige i små bitar och förstör Sverige som land totalt.Men det kanske är detta som är meningen!


http://sv.wikipedia.org/wiki/Islam

eller kanske det är detta som påbörjats
http://sv.wikipedia.org/wiki/Harmagedon

 
Ingen bild

Lärare

28 september 2012 11:54

Men snälla nån! Vi kan väl inte godta detta i Sverige! Nu måste SD ta upp detta snarast.

Förbjud böneutropen!
Förbjud bönerummen i skolor och andra offentliga byggnader!
Stoppa nu omedelbart byggandet av flera moskéer i Sverige!
Ut med information till svenska folket vad som sker i landet. De flesta svenskar "sover"!

 
Ingen bild

AWSvensson

28 september 2012 12:04

Vansinniga veckan,inte skiljer sig denna veckan mot övriga, lite annan vinkling på idiotin bara.

 
Ingen bild

Olandstoken

28 september 2012 12:13

@cavatus även jag tror att böneutrop kommer ge SD väldigt mycket röster då vem som helst kan bli galen att höra det galandet 5 ggr om dagen , många tycker glassbilen är störande så vad blir det inte med en böneutropare.

SD bör rösta ja till detta för till slut kommer den svenska befolkningen reagera i tysthet och rösta rätt.

 
Ingen bild

Magentan

28 september 2012 12:25

... Och så kommer jag med mitt gamla vanliga tjat (som egentligen borde stå under Thoralfs föregående inlägg om medias mörkande och manipulerande med SD:s kostnadssiffror för massinvandringen, men som jag inte hann få dit i tid.):

Det finns endast ETT (1) sätt för SD att nå fram med sin information till hela det svenska folket:
Ett välskrivet utskick till samtliga hushåll, kortfattat men tydligt med begripliga, belysande staplar och diagram om VERKLIGHETEN i Sverige och den svenska befolkningens påtvingade uppoffringar och kostnader för denna verklighet, jämfört med övriga Norden/Europa.
Man kan då också passa på att avslöja och förklara åtminstone några av de grövsta lögnerna och snedvridningarna visavi SD, som ständigt levereras av massmedia i allmänhet och SVT samt TV4 i synnerhet.

FÖRE valet 2014 kommer SD ALDRIG att få ett såpass normalt bemötande i våra medier att SD kan nå ut till folket på samma sätt som övriga partier - långt därifrån. Man kommer inte att sky NÅGRA SOM HELST MEDEL i sina försök att utestänga SD. Ju mer vi närmar oss valet desto värre kommer det att bli. Så det för övriga partier normala sättet att nå väljarna (nämligen via media) kan SD-ledningen helt bortse från.

Vilket bemötande SD kommer att få EFTER valet beror på valutgången. Jag vet inte hur hög procentsiffra som krävs för att nyansera mediernas och övriga etablissemangets förljugna bild av SD och dess väljare som "rasistiska, lågutbildade unga svenska män från landsbygden", men åtminstone bör denna siffra ligga en bra bit över 10%-nivån.

 
Ingen bild

Stefan

28 september 2012 12:49

Huruvida SD ska motionera om ett förbud mot böneutrop är en svår fråga. Själv tycker jag inte att böneutrop hör hemma i Sverige och jag har inte mycket till övers för islam över huvud taget. Men, nu har vi religionsfrihet vilket är en bra princip om man som de flesta av oss ser religion som en privat angelägenhet. Om SD motionerar mot böneutrop kommer alla andra partier rösta mot motionen per automatik. Den logiken har vi tyvärr i Riksdagen, motionen i sig är mindre viktig än avsändaren. Med det i åtanke borde kanske SD motionera för att göra böneutrop obligatoriska 5 gånger varje dag, inte bara från minareter utan i alla radio och TV-kanaler också. Med Riksdagens omvända logik så borde ju detta röstas ner och röster höjas för att totalförbjuda böneutrop...

 
Ingen bild

S-E Karlsson

28 september 2012 12:52

Just det Magentan, något jag tjatat om i vår kommunförening för SD !
Något som du säger ,lättfattligt med mycket info om olika kostnader ,
skulle nog inte bli så dyrt !

 
Ingen bild

S-E Karlsson

28 september 2012 13:12

Vänsterpartist i Mönsterås i tårar !
Gråter man över att någon tycker att Sverige och svenskarna ska komma i första hand , då är det nog något som är vaj i planeten !

 
Ingen bild

Skånepåg

28 september 2012 13:21

Aftonbladet hade i går en omröstning om man ansåg att ljudet från kyrkklockor och utrop från minaret var störande. Man "vågade" inte sära på dessa två helt olika företelser utan klumpade ihop dessa vid omröstningen. Det ena är rent "musikaliskt" och en del av vårt kulturarv, det andra är ett vedervärdigt "entonigt brölande" som manar till underkastelse. Mitt förakt för Aftonbladet stiger kontinuerligt och nu har jag gjort min sista snabbkoll på denna avskyvärda nätblaska.

 
Ingen bild

Edward Ulfertz

28 september 2012 13:52

Vi monterar treglasfönster, vi sätter upp bullerplank, vi utlokaliserar motortävlingsbanor, vi dB-mäter rockkonserter, vi planterar gräs mellan spårvagnsspåren, vi utvecklar tystare bildäck.

Ska vi då tillåta böneutrop från 04:30 till 20:39 i bostadskvarter?

 
Ingen bild

Hulda

28 september 2012 14:49

Om man ställer sig utanför denna moskee med rejäla hörselkåpor, är det rasism?
Om många gör det en fredag, som en tyst protest, är det rasism?
Om man skruvar ur proppen, är det rasism?

 
Ingen bild

Lärare

28 september 2012 15:02

Tack Magentan!

Vi är inte ensamma om förslaget. Träffade folk idag som undrar varför inte de får ngt "blad" vad SD vill driva för politik.
De visste inte mycket om partiet.

Kan väl inte kosta så mycket att trycka upp lite info, alla får hjälpa till att dela ut.

Stefan!
Du har ju en poäng där faktiskt! Men vilket lidande för alla grannar som måste utstå oljudet innan avvecklingen. Kanske kan man ljudisolera husen, staten betalar.

 
Ingen bild

Tony

28 september 2012 15:08

Skånepåg: Ja det stämmer att kyrkklockor tillhör vårt kulturarv,
Kyrkklockor kallar inte bara till Gudstjänst, dom följer med
när två människor förenas, eller när en individ har slutat sitt jordeliv och följs till sista vilan, dessutom är klockringning vackert,vilket man knappast kan säga om böneutroparnas jämrande!

 
Ingen bild

Inte-en-till

28 september 2012 15:25

Jag var i Turkiet över helgen och upplevde böneutrop i verkligheten för första gången. Efter den upplevelsen vet jag helt säkert: ALDRIG I SVERIGE!

Varför kan inte alla leva efter den enkla devisen "man ska ta seden dit man kommer"? Då blir det naturligt med böneutrop i Turkiet (och andra muslimska länder), men de tillåts inte i Sverige. Det är ett begripligt och respektfullt förhållningssätt till andra kulturer.

Snart även i Göteborg:

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.1078513-boneutrop-aven-i-goteborg-

C-riksdagsman protesterar:

http://www.newsmill.se/artikel/2012/09/28/d-rf-r-b-r-vi-inte-till-ta-minaretutrop-i-sverige

UPP TILL KAMP!

 
Ingen bild

Tony

28 september 2012 15:28

Vi har religionsfrihet, ja så uttrycker sig pk maffian
när någon klagar över Islam! Javisst, men vi har ju även
åsiktsfrihet? Men den naggas i kanten varje dag, och ofta
av samma personer som gapar om religionsfrihet!

 
Ingen bild

Hulda

28 september 2012 15:30

Staffan Danielson har en intressant artikel på Newsmill. Tyvärr är möjligheten till kommentar borttagen.
MEN, för att vara helt trovärdig för hela Centerpartiet bör vi också veta att Annie Lööf står bakom den.
Med tanke på hennes drömmar om 30 miljoner invandrare i en snar framtid är hennes stöd till Danielssons inlägg tveksamt..

Nej, bättre att få in Staffan Danielsson i SD. Han verkar vara förnuftig.

 
Svensson

Svensson

28 september 2012 17:49

En regering som byter ut våran religion, det blir bara sjukare.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Hasse Eriksson

28 september 2012 17:58

Magentan har helt rätt! SD måste göra ett utskick under 2013. inte under valåret! SD 2014.

 
Ingen bild

Hasse Eriksson

28 september 2012 18:15

Jimmie är mycket duktig, men han behöver också ha en kvinna med sig / vid sin sida, när han är ute och träffar folket =blivande väljare. Då kan den kvinnan vinna dessa kvinnoröster som vi nu saknar, låt oss stjäla denna ide från miljöfascisterna=miljöpartiet. Jimmie är ju alltid vår partiledare, men vi måste vinna kvinnorna / flickorna för vår sak, därför skall det alltid /när det finns tillfälle finnas en SD Kvinna som hjälper Jimmie. SD 2014.

 
Ingen bild

Carl Ericson

28 september 2012 18:41

Förstår inte hur detta kan vara möjligt i detta land.
Denna dårskap kommer bita tillbaks rejält, många människors liv i vårt land
förändras drastiskt, utflyttninng av kompetens på hög nivå försvinner snabbt.
Man orkar inte mer. Jag har bara en förhoppning att det finns en högre makt som straffar dessa
förrädare rejält.

 
Ingen bild

Magentan

28 september 2012 19:15

@ Hasse Eriksson - Om "en kvinna jämte Jimmie"
Exakt detta har jag också föreslagit ett par gånger på Thoralfs gamla blogg. Sista (eller senaste) gången jag föreslog detta var den 11 maj i år och då skrev jag så här:
Egentligen behöver jag inte instämma i att det skulle vara bra att komplettera partiledarposten med en kvinna som Therese Borg, eftersom jag själv kom med ett litet trevande förslag om just detta i en kommentar i Thoralfs blogg den 7 februari @10:12:08
Citat från detta:
"Jag har funderat på en sak som jag vill testa här på Thoralfs blogg.
SD framställs ju ofta som ett kvinnofientligt parti i media och av 7-klövern. Vad tror ni om att låta en kvinna dela SD:s ledarpost med Jimmie Åkesson?
Givetvis inte så där på en gång. Det krävs åtminstone ett par års "specialutbildning" för denna mycket grannlaga uppgift.
En sådan sensation tror jag faktiskt inte ens massmedia skulle ignorera."

Själv har jag helt klart för mig vilken kvinna som skulle passa bäst. Detta har jag bla.a deklarerat i Thoralfs blogg den 19 mars i år. Då skrev jag följande:

"Therese Borg imponerade verkligen STORT i SVT:s Debattprogram härom kvällen!
Klart och TYDLIGT (så att ALLA kunde höra och uppfatta henne) samt mycket bestämt deklarerade hon sina (och SD:s) åsikter i en viktig fråga som samtliga övriga partier har lagt på is i decennier.
Det var också helt underbart att höra henne direkt klippa av det till leda uttjatade rasist-dravlet om SD, som hennes motståndare naturligtvis tog för givet att de som vanligt skulle få dominera hela debatten med. Trots att den stackars Kurdo Baksi drog till med sitt infantila sandlåde-uttryck "Skade-Demokraterna" misslyckades han totalt att få Therese ur fattningen. Härligt Therese!!!
Allra bäst var Therese nog i "Eftersnack", när hon med all rätt skarpt tillrättavisade Vänsterpartisten Christina Höj Larsen, efter att denna självbelåtet väntade sig få erkännande för att hon "ingen gång i debatten hade sagt att Therese och SD är rasister".
Då kom Therese med årets bästa replik: (Citat) "Menar du att du på något sätt skulle framstå som speciell för att du inte kallar oss för rasister? Varför skulle du ens komma på tanken till att börja med? Nu hamnar du på sidospåret igen. Skulle jag vara tacksam för att du inte belägger mig med en lögn?"

Så otroligt bra! PRECIS SÅ ska man bemöta alla dessa, vars enda syften är att sprida ut sina falska vrångbilder om SD. Det har blivit så självklart numera att man kan häva ur sig precis vad som helst om SD, medan SD:s representanter i stort sett nöjer sig med att endast ducka. Men det lyckas alltså inte med Therese! Där har till med Jimmie Åkesson en del att lära av henne!"

 
Ingen bild

Rune

28 september 2012 20:21

Håller med Magentan!
Det behöver varken bli dyrt eller svårt att sprida information. SD kan producera en pdf-fil på 2 A4-sidor med fakta som var och en kan skriva ut med sina hemdatorers skrivare för spridning i sin omgivning. Ett sådant faktablad kan man till en billig penning producera varje månad. Varför tar ingen i partiet tag i detta?

 
Ingen bild

Stefan

28 september 2012 21:13

Så rätt det Du skriver, Tobias

 
Ingen bild

Magentan

28 september 2012 22:50

Usch, nu poppar mitt dåliga samvete upp igen för att jag envisas med att lobba för att Therese Borg ska dela ordförandeposten med Jimmie Åkesson. Det är oerhört krävande att vara ledare för ett så utsatt parti som SD, där alla våra medier (i synnerhet radio och TV) plus hela kulturetablissemanget samt vissa politiker verkligen anstränger sig för att trakasserar och beljuger partiet och på så sätt motiverar och uppmuntrar vandaler och ligister till våldshandlingar som i värsta fall kan få katastrofala följder.

Det är högst olämpligt att utsätta en småbarnsmamma som Therese för detta. Att Jimmie Åkesson står ut och kan behålla sitt lugn är minst sagt beundransvärt.

 
Ingen bild

Magentan

28 september 2012 22:52

"... för att trakassera och beljuga ..."
ska det vara så klart.

 
Ingen bild

OT

29 september 2012 00:25

Vem trodde i sin vildaste fantasi att Monthy Pythons sjuka humor skulle bli verklighet!?

SD presenterar att 120 miljarder kan sparas och sjukklövern fortsätter förneka att - the parrot is dead - "The Parrot Sketch": http://www.youtube.com/watch?v=npjOSLCR2hE

Den svenska sjukklöver politiken är numera rena parodin och skulle platsat i en såpopera av rang så denna låten är tillägnad Sveriges alla Kalle Anka politiker - "Highway to Hell": http://www.youtube.com/watch?v=VftocVO93uE

 
Ingen bild

Magnus S

29 september 2012 00:36

The Parrot Sketch.@

En alldeles vanlig invandringsdebatt i Sverige idag i svt. Klockrent. Fattas bara att Belinda är där och avbryte John Cleese (jimmie).

 
Ingen bild

Magnus S

29 september 2012 00:56

Samt att en särskilt noga utvald läktare av pk-folk sitter och hurrar och buar på beställning. Papegojan lever. Den rörde ju på sig när jag slog på buren.

 
Ingen bild

OT

29 september 2012 01:08

Dags att starta en ny religion i religionfrihetens namn?

Eddie Meduza - De ska va gött o supa pöjka: http://www.youtube.com/watch?v=rEMPiI3KBMY

Den nya religionens grundsatser:

1) Eddie Meduza's är den perfekta människan som vi alla skall eftersträva att likna

2) Vi skall supa på allmänplats

3) Vi skall skråla och sjunga högt på allmän plats

4) Speciella rum s.k barer måste införas på alla arbetsplatser och i skolor så att vi kan praktisera vår religion fritt

5) Framförandet av fordon i berusat tillstånd är en del av vår religion

6) Vi skall vara undantagna alkoholskatten, ty den är en hädelse

7) Vi skall vara undantagna tobaksskatten, ty den är en hädelse

8) Alla våldsbrott som begås under religionsutövandet skall anses som förmildrande

9) Midsommar är en helig högtid och varje icke troende som upptäcks på en plats inom en radie av 1km från en midsommarstång, dömes till...

Referens - Flying Spaghetti Monster: https://sv.wikipedia.org/wiki/Det_flygande_spaghettimonstret

 
Ingen bild

Magnus S

29 september 2012 01:10

Sista inlägget inatt, säg nej till böneutrop i Sverige;

http://namninsamling.se/index.php

 
Ingen bild

OT

29 september 2012 01:26

Jag glömde säga att Eddie Meduza också är vår heliga profet - Sju Idioter: http://www.youtube.com/watch?v=_h_m0dpQsxE

Alla som skämtar om vår heliga profet Eddie Meduza får finna sig i konsekvenserna som blir när tiotusentals i ren Delirium tremens går bärsärk i tron att en rosa elefant jagar dem.

 
Ingen bild

Magnus S

29 september 2012 01:30

Jag testar igen;

http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=6915

 
Ingen bild

World Travell

29 september 2012 07:11

Jag ser pa nyheterna att en av de storsta kritikerna mot EU, Tjeckiens President Vaclav Klaus har blivit beskjuten.

Jag haller ocksa pa att laesa en bok jag kan rekommendera till alla. 'Stasiland' av Anna Funder.

Nagra klipp:

In East Germany, information ran in a closed circuit between the government and its press outlets. As the government controlled the newspapers, magazines and television, training as a journalist was effectively training as a government spokesperson. Access to books was restricted. Censorship was a constant pressure on writers, and a given for readers, who learnt to read between the lines.

Svensk media i ett notskal.

At the end, the Stasi had 97.000 employees - more than enough to oversee a country of seventeen million people. But it also had over 173.000 informers among the population.

EXPO utbildar nu 150.000 fackligt anstallda till att spionera pa sina arbetskamrater och rapportera om de "hyser framlingsfientliga asikter" eller "ar kritiska till invandring och islam" eller om de roestar pa Sverigedemokraterna.

Nagot att taenka pa gott folk. Kop garna boken och laes sjalva.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

29 september 2012 08:19

Jajamen, 45 flyktingar till Påskallavik , info till allmänheten kommer efter att beslutet om mottagande tagits ! Man kan verkligen undra om röven och hjärnan har bytt plats i ivern att visa sin humanitet ! Vi blir mer och mer överkörda !

 
Ingen bild

Hulda

29 september 2012 08:33

OT... Ja, vem kan klaga på Eddie Meduzas kvinnosyn om man jämför med en religion som nu vill sprida sitt medeltida budskap med högtalare.
Han hade vad jag vet aldrig någon sångtext om förpubertala småflickor, tex.....
Så jag hakar på! Men vart ska vi ha templet?
Det har under sommaren funnits en utställning om denne Profet i Tidaholm, så där finns säkert heliga ting att samlas runt.

 
Ingen bild

Tony

29 september 2012 09:40

Man upphör aldrig att förvånas över dom skenheliga
kommunisterna! Bland dom största nyheterna i Rapport igår
var att Jonas Sjöstedt var upprörd över vinsterna för
privata företag inom vårdsektorn,och vill förbjuda
dessa. Men det gällde naturligtvis inom sjuk och
åldringsvård, inte ett ljud om dom företagare som tjänar
miljonbelopp på flyktingindustrin, och till och med tycker
sig ha gjort klassresor på detta område.
Jag tror ingen är tillfreds med om någon tjänar fantasibelopp
och sen flyttar pengarna till lågskatte länder, men vi har
myndigheter som ska se efter att det går rätt till!
Sen är det ett måste, hur svårt det än är att inse för en
kommunist, att företag måste få tjäna pengar för att kunna
existera. Enligt kommunister ska inga företag få gå med vinst,
ja förstås förutom inom flyktingindustrin då!

 
Ingen bild

Ursus

29 september 2012 09:58

Religionsfriheten innebär inget annat än att staten inte kan förbjuda TRO. Du får tro på Allah, Gud, Spaghettimonstret eller små gröna män om du så vill, men religionsfriheten säger inte ett jävla dyft om att alla aspekter från din religion skall kunna påtvingas samhället. Det är ganska självklart, förvisso, eftersom religionsfrihet även betyder att människor har rätt att vara fria från religion.

 
Ingen bild

Ludvig

29 september 2012 15:11

Om det blir böneutrop så blir det intressant att se vad de närboende tycker om detta vrålande. I detta land är vi ju inte vana vid att bli påtvingade en religion.

 
Ingen bild

OT

29 september 2012 17:59

@Ursus

Förr sa jag alltid ELFA akbar!!! Numera är det endast Eddie akbar som gäller!!!

P.S: "Can I Play with Madness": http://www.youtube.com/watch?v=g-_p6pwm1s8

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25 26 27 28 29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se