thoralf

Direktlänk till inlägg 26 september 2018

DYSTER BILD AV SVERIGE

Av Thoralf Alfsson - 26 september 2018 09:22

 

 

Igår var jag på en lite längre intervju hos Barometern, en lite djupare intervju än brukligt. Huvudtemat var Sverigedemokraternas stora valframgångar i valet. Men det handlade också om utvecklingen i samhället, framtiden och visioner.


Jag är rädd för att jag gav en ganska dyster bild av framtiden. Ett samhälle som blir allt mer segregerat, en mångkulturell kollaps, ett otryggare samhälle för såväl unga som gamla. Helt enkelt en negativ samhällsutveckling som till väldigt stor del beror på den massinvandring som pågått under flera decennier och inneburit stora belastningar på välfärden och de flesta samhällsfunktioner. Resultatet kommer nu. Effekterna vid en kommande lågkonjunktur vågar jag knappast tänka på.


Jag hade hoppats att en betydligt större andel av befolkningen förstått effekterna av det mångkulturella samhället när de röstade i årets allmänna val. Men så blev inte fallet. Personligen tror jag att okunnigheten är väldigt stor ibland befolkningen om vad som pågår i våra invandrartäta områden. Hur olika religioner och kulturer dominerar och styr invandrargrupper och hur dessa grupper sakta men säkert bygger upp segregerade, parallella strukturer i sina enklaver med samhällets goda minne och under naiva och goda politikers aningslöshet.


I Kalmar härjar ungdomsgäng vid Baronen och Centralstation. Köpcentra tvingas nu anställa/hyra in ordningsvakter som patruller under dagtid. Jag såg till och med ordningsvakter vid Giraffens köpcenter under måndagen, något jag aldrig sett tidigare. Jag har fått information om att det behövs ordningsvakter vid flera av kommunens anläggningar och att fritt wifi är en orsak till att vissa ungdomsgrupper uppehåller sig vid dessa områden. Enligt uppgift skall kommunen tvingats ändra tillgången på fritt wifi för att komma runt problemen.

http://www.ostrasmaland.se/kalmar/vanligt-med-tjafs-och-brak-vid-stationen/


Busschaufförer har skrivit till mig om den stora otrygghet som de upplever i sitt arbete och då speciellt under helgerna. Vid Centralstation finns ordningsvakter som kan hjälpa dem när dessa grupper försöker åka grattis eller visar upp ”falska biljetter”. Men när väl bussen avgår från centralstationen så är busschauffören ensam med ungdomsgängen i bussen, vilket innebär en stor otrygghet då ilskan fortfarande kan vara stor när man tvingats betala en bussbiljett. Jag har fått skrämmande redogörelser från busschaufförer.


I samtliga fall som jag fått information om så handlar dessa ungdomsgäng om nästan enbart om invandrarungdomar och i många fall ensamkommande ungdomar som har svårt att respektera regler och lagar i vårt samhälle. En busschaufför ställde frågan till ett gäng varför de ljuger. Svaret blev ”Jo, i mitt hemland ljuger vi!”.


Media fortsätter i väldigt stor utsträckning att kalla dem för ungdomsgäng, det finns dock några undantag som faktiskt skriver invandrargäng, som har en liten svans av unga och minderåriga svenska tjejer. Jag har själv upplevt det vid vår valstuga under valrörelsen.


Det är väldigt många människor som kontaktar mig om olika saker som inte fungerar i samhället och det mesta har en koppling till massinvandringen på ett eller annat sätt. Det är nog helt normalt att bli dyster över samhällsutvecklingen när man översköljs av detta. Samtidigt ser man på den farsartade utvecklingen som pågår i riksdagen där Annie Lööf och Jan Björklunds agerande är sorgligt men de övriga partiledarna inom 7-klövern är inte mycket bättre.


De jobbar definitivt inte för Sveriges bästa utan det handlar bara om sina egna positioner. Nu har valdagen varit och de behöver sannolikt inte lyssna på väljarna förrän om fyra år igen. Då har troligen Sverige sjunkit ännu djupare ned i diverse statistik.

 
 
Ingen bild

Thomas

26 september 2018 09:50

100% klockren analys Thoralf.

 
Ingen bild

Ölänning

26 september 2018 09:56

Väl rutit! Men det behövs mer!

 
Ingen bild

Bo

26 september 2018 10:23

Jag bor i ett civiliserat, mycket tekniskt utvecklat land där man respekterar varandra, i Spanien.
När man stiger på bussen registrerar de nya busskortet via GPS var man stiger på. Samma sak när man stiger av. Man betalar för de sträcka man reser. Dessförinnan talade man om för chauffören vart man skulle resa. Det hände en gång att någon satt kvar i bussen, någon som borde stiga av. Då bromsade bussen in och passageraren slängdes av. Att ge sig på en busschaufför, nä den tanken finns bara inte. Bilbränder? Vadå? Varför accetperar ni SKITEN?

 
Ingen bild

Jag

26 september 2018 10:27

Du har så rätt, väldigt rätt. Är själv oerhört bekymrad och orolig över denna utveckling. Funderar skarpt på att emigrera! Är upprörd över sjuklövern och dess "omhändertagande" av oss Skattebetalare/Svenska Folket som de fullständigt nonchalerar!

 
Ingen bild

Christer

26 september 2018 10:31

Jag känner så väl igen mig i din dystra analys av läget i Sverige Thoralf. I bland kan jag känna skadeglädje över att så många är naiva och röstar på fortsatt inflöde av icke kompatibla invandrare. Men den känslan går fort över, oron tar fort överhanden. Vad kan man göra? Jag är glad över att du Thoralf orkar fortsätta ditt arbete med att beskriva det som sker.
Signaturen @ Observer hade i det förra blogginlägget (tis 25/9) en bra kommentar om konflikträdsla hos en stor del av befolkningen. Mycket bra skrivet, och det ger en bra förklaring till varför det ser ut som det gör i samhället idag.
Jag har själv åkt tåg/buss från Kalmar station, och upplevt otryggheten på plats. Kaxiga unga män från Mellanöstern, somaliska unga män som ligger påtända på golvet i vänthallen. Uppgivna busschaufförer som ser mellan fingrarna när dom kollar biljetterna samt alla övriga resenärer som alla är på sin vakt. De som iakttagit denna scenförändring av det offentliga rummet och samtidigt röstade för 7-klövern är bara värda förakt.

 
Ingen bild

Skatt

26 september 2018 11:42

Jag läser östrasmålan om Mickael Ländin. Han är en stor skit han tänker inte på undersköterskorna ett dugg. Han sitter och myser och pratar om att han fått 8000 tusen i månaden i löneförhöjning.
Vakter på MAXI dom har gått hela året. Det bästa man kan göra att sparka ut skiten

 
Ingen bild

Stig Rydmark

26 september 2018 11:52

Okunnigheten hos väldigt många väljare har vi rätt att anklaga SVT och
övriga media för, som avsiktligt undanhållit fakta från verkligheten.

 
Ingen bild

Friholt

26 september 2018 12:03

"Var och en av oss som är här idag är var för sig representanter för en bestämd kultur, en rik historia och folk som är bundna till varandra genom minnen, traditioner och värderingar som gör våra respektive hemland till något som inte finns någon annanstans på jorden", sade president Donald Trump i ett stort tal vid 73:e kongressen vid FN:s generalförsamling (UNGA) igår.

 
Ingen bild

SM811

26 september 2018 12:22

Din analys om Sverige och dess framtid är helt rätt.
Detta har alla Sverigevänner insett länge.
Hoppas att talmannen inte får ihop en ny regering utan att det blir ett extraval. Detta skulle med all tydlighet visa på sju(k)klöverns oförmåga att samarbeta.

 
Ingen bild

Hacke

26 september 2018 13:42

Sverige av idag är en dystopi. Men för att klä detta faktum i ord och siffror och dessutom föra det till torgs krävs öppna sinnen och väl utvecklad ryggrad. Den kombinationen besitter dessvärre enbart medlemmar av den enda verkliga opinionen i form av den Sverigevänliga folkrörelsens politiker och debattörer.
Det är inget att be om ursäkt för Thoralf. Tvärtom skall du vara stolt över att du är en av de främsta bland dessa föregångare och förebilder som en allt större del av befolkningen sätter sitt hopp och sin framtidstro till. Om inte för sin egen del så för sina barn och barnbarns skull.

Vi är också många som anser att för att möta denna dystopi och vända utvecklingen måste det svenska samhället göras om i grunden. Det är anpassat till ett helt annat Sverige än det politikerna på tvärs mot folkviljan fört oss fram till idag. Jag syftar då i första hand på det förödande och i totalt offentlighetsmörker fattade beslutet om att göra Sverige mångkulturellt.

En mjukstart i detta sanerings- och kvalitetssäkrande arbete kunde förslagsvis ske i själva demokratins hjärta, knapptryckarkompaniernas överbefolkade högborg:
https://www.expressen.se/ledare/ge-oss-farre-och-piggare-folkvalda-i-riksdagen/

 
Ingen bild

Lasse

26 september 2018 13:52

Har du möjlighet att ta fram brottsstatistik för Kalmar där ensamkommande har varit inblandade? Det handlar väl mest om våldtäkter, rån, misshandel(kniv), stölder. Misstänker att de dominerar statistiken inom vissa områden.

 
Ingen bild

Tor

26 september 2018 14:18

Charaderna inom politiken fortsätter. Internt möte inom Alliansen i morse och nu är man åter enade om SD. Ebbas uttalanden likt en dagslända som ändras från dag till dag är nog det mest patetiska. Den konstgjorda andningen fortsätter inom högern. Uffe blir mer hysterisk och sluddrig för varje dag som går.

Kalmar håller på att förfalla, det är dagens sanning.

 
Ingen bild

Wifi

26 september 2018 14:31

Det är inte Kalmar kommun som står
för gratis WIFI på Giraffen. Det är ICA Maxi. Centralstation ägs av Topax fastigheter.

Thoralf Alfsson

26 september 2018 15:05

Jag syftade på andra fastigheter som t.ex bibliotek och sportcentrum

 
Ingen bild

Tony

26 september 2018 15:41

Hade Svenska folket bett om att få denna utveckling innan
den sattes igång, utan att just att fråga folket?
Själv är jag väldigt besviken över att dom som gjort landet detta får fortsätta att förstöra det, men att få folk att vakna tycks vara svårt, man läser sina skittidningar och lyssnar SVT/ SR s lögner och undanhållande.

 
Ingen bild

Älskar det sköna

26 september 2018 15:41

Hatet mot det sköna!
De blodtörstiga feministnuckorna är i farten igen. Det som har retat gallfeber på dem den här gången är en reklambild som Internetleverantören Bahnhof använt sig av. I förgrunden av bilden syns en glad ung vacker tjej och en kille som tittar på henne med beundran. (Bredvid killen går en annan till synes mindre glad tjej). Detta kallar feministnuckorna för sexistiskt!
Byt ut den vackra tjejen mot en
Homofil
Bedagad tant
Halalpadda
och se om någon feministmedusa reagerar på samma sätt.
Fula feminister tål inte att se vackra kvinnor. Det är vad det handlar om.

 
Ingen bild

SM811

26 september 2018 15:42

Inte ens korrupta S vill ha honom längre.
http://soldatmamma.blogspot.com/2018/09/inte-ens-korrupta-s-vill-ha-honom-langre.html#comment-form

 
Ingen bild

Hotellreceptionisten

26 september 2018 15:59

Svenska turistguider är vilseledande.
De är inte uppdaterade med bilder av dagens Sverige.
Man ser inga bilder på utspökade kvinnor i svarta sopsäcksliknande eller bruna tältliknande utstyrsel eller kvinnor med pastellfärgade kläder i höga platåskor skramlande omkring med muggar i hand hej hej please please gimmi one krona please
Bilder som chockade turister möts av överallt på svenska gator och torg.

 
Ingen bild

OH

26 september 2018 16:04

Har sossarna glömt att Palme efter valförlusten 1976 sa att vi ska ge borgarna ett helvete.

 
Ingen bild

Fredde90210

26 september 2018 17:39

Känns "betryggande" just när man skickat ner sonen på studier i Kalmar. Fy fn för globalister och dess medlöpare.

 
Ingen bild

Friholt

26 september 2018 18:22

President Donald Trump talade i tisdags om globalism och nationell suveränitet i ett tal inför FN:s generalförsamling.

"Amerika kommer alltid att välja oberoende och samarbete framför global styrning, kontroll och dominans. Jag visar respekt för varje nations representanter i detta rum för att driva sina egna tullar, övertygelser och traditioner. Vi ber er bara att ni respekterar vår suveränitet i gengäld."

 
Ingen bild

Viveka

26 september 2018 18:32

Thoralf! Finns det verkligen inte några regler hur utskottsplatser skall fördelas, läste nu att Mp och V fått ordförandeposter.
Hur mycket skall vi tåla egentligen.Är ni inte arga?
Minns de flaggviftande politikerna och elefanten i rummet.
Det här är förföljelse av folkgrupp. Riktig mobbing. Hets mot folkgrupp. Finns inte tillämpliga lagar??? Kan vi inte reagera på något sätt? Någon? Jag är såå arg!

Thoralf Alfsson

26 september 2018 19:11

Är man i majoritet så bestämmer man allt i en demokrati.

 
Ingen bild

Jag

26 september 2018 18:33

Jag uppmärksammar att de "negativa" mot din sida hänger upp sig på detaljer. Detaljer där de inte ser helheten?!?! Konsekvensanalys existerar inte över huvud taget (?), vad som händer i grannkommun/-byn är oväsentligt mm mm. Följdeffekter? Det är för mig en gåta att "vi" har slutat tänka förnuftigt! Vi har människor som röstar av "gammal vana", läser msm och bara "går på"! Har vi varit så "omhuldade" att folk/gemene man eller kvinna bara existerar?

 
Ingen bild

Sätt nu åt sVt Jimmie och SD

26 september 2018 18:42

Jimmie Åkesson fick hård kritik när han sa att invandrare inte får jobb för att ”de passar inte in i Sverige”.

Nu slår justitiekanslern fast att SD-ledaren inte begick något brott.

JK har granskat ärendet efter flera anmälningar om hets mot folkgrupp.
"SVT:s avståndstagande ledde till kraftig kritik mot kanalen. SVT anmäldes också till Granskningsnämnden, bland annat av SD själva.

"Integrationspolitiken har handlat om att bara invandrarna får jobb löser sig allt. Det händer ju inte, det blir inte så. Man måste ställa sig frågan varför är det så svårt för de här människorna att få jobb —jo för de är inte svenskar, för de passar inte in i Sverige och då är det svårt att få jobb", är uttalandet från Jimmie Åkesson som nu har utretts av justitiekanslern, JK.

Efter att Annie Lööf reagerat fortsatte han:

– Då måste man ju få förutsättningar att bli just svensk. Man måste få förutsättningar att passa in i Sverige. "

https://www.expressen.se/nyheter/ingen-brottsutredning-efter-akessons-uttalande-i-svt-/

 
Ingen bild

SM811

26 september 2018 18:54

Thoralf, kan du förklara hur S och M kan lotta om ordförandeposterna i utskotten och där även 4% partiet MP fick ett.
SD hålls utanför. Hur går tillsättningen till?
Ren skandal att det 3:e största parti inte får en post.

Thoralf Alfsson

26 september 2018 19:15

Om det inte finns ett regelverk som styr tillsättning har majoriteten full rådighet över hur posterna tillsätts.

Skulle det vara så att ordförandeposternas hade reglerats enligt proportionellt valsätt skulle sannolikt SD haft tre ordförandeposter.

 
Ingen bild

SM811

26 september 2018 19:06

OT men intressant när en kom in i Riksdagen.
Somalisk MP-politiker i Borlänge gillar islamistiska hatsajter på Facebook
https://www.nyatider.nu/somalisk-mp-politiker-i-borlange-gillar-islamistiska-hatsajter-pa-facebook/

 
Ingen bild

Pelle

26 september 2018 19:12

Grattis! Kalmar har nu blivit det nya lill-Borås med ständiga polis-piketer i rullning! Tyvärr är polisen i Kalmar inte rustade eller har resurser för liknande och har länge haft skygglappar dessutom. Detta hade nog aldrig pampen Persson kunnat förutspå i sina framtidsutsikter där dörren öppnades mot MENA.

 
Ingen bild

SM811

26 september 2018 19:17

Finns det verkligen inga regler för hur utskottsplatser skall fördelas? Valet finns det regler hur många som skall komma in i Riksdagen. Platser i KF likaså. Kan vilka som helst gå samman och få majoritet och sedan bestämma utskottsplatser. Verkar helt korkat.

Thoralf Alfsson

26 september 2018 19:20

Kallas valtekniskt samarbete/samverkan och förekommer alltid när platser skall fördelas efter ett val.

Det finns ett regelverk för hur man använder så kallat proportionellt valsätt för att beräkna hus de olika grupper får platser i t.ex en nämnd.

Men när det gäller presidieplatser bestämmer majoriteten.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

26 september 2018 21:36

SD hade inga ordförandeposter, eller vice ordförandeposter förra perioden heller. Jag har lagt upp hur fördelningen då såg ut. Mest stack KD ut trots sitt väldigt svaga valresultat. Ser fram mot SD 51% då kan man ta alla poster.

 
Ingen bild

Lars Lille

26 september 2018 22:29

Har en bekant som bor i Kalmar. Det har försämrats markant sista åren berättar han.
Invandrargäng visar sitt fula tryne på många platser där nu.
Sist jag var i Kalmar (2013) var det okej men det har nog skenat iväg på 5 år. Sorgligt. Och Växjö som jag är mer hemma i är ännu värre.
Det var bättre för. Med allt.Sverige är tyvärr snart förlorat.
Globalismen skövlar allt i sin väg.Måtte Europa stå upp mer.
Ungern och Polen är ett föredöme i mångt och mycket.

 
Ingen bild

Robban

26 september 2018 22:41

Personligen så anser jag att sossars och alliansens behandling var helt förväntat!
När man har att höra med falska, ohederliga och skenheliga hycklare, så är det oerhört naivt att ge dom det dom vill ha och hoppas på deras goda vilja, för att få något tillbaka!
När dessa människor redan innan gick ut och sa att SD inte skulle få några presidieposter eller stöd för Björn Söder som tack!
Så skulle SD satt ned foten och sagt att "Andreas Norlén" är inte vår talman, lagt ned rösterna och tvingat fram ett nyval alt en officiell koalition mellan 7partiets medlemmar!
Har tyvärr börjat tappa hoppet! Det går antagligen inte ens att vända utvecklingen med 51%! Det kommer behövas betydligt hårdare nypor om vi ska ta oss ur det här!

 
Ingen bild

Allah är INTE störst

26 september 2018 22:57

Kommer Leila Ali-Elmi (Mp) att hålla sina anföranden i riksdagen på somaliska eller arabiska?

 
Ingen bild

Göta

26 september 2018 23:01

LÖFVENS MÅL ÄR ATT STÄNGA UTE 1,1 MILJONER SVENSKAR!!!
För att stänga ute SD och därmed SD:s 1,1 miljoner svenska väljare vill Löfven även på riksnivå använda sig av samma "pragmatiska samarbete" över blockgränserna med framför allt Centern, som hans parti gör i t ex Kalmar och på Öland, meddelar Fria Tider.
http://www.friatider.se/stefan-l-fven-mitt-m-l-r-att-st-nga

Jag tycker detta blir den bästa lösningen i nuvarande politiska läge. Med tanke på den stundande konjunkturnedgången och omhändertagandet av det rekordstora antalet invandrare och deras ännu större antal anhöriga samt gymnasieamnestins unga män och även deras anhöriga med flera, med flera den närmaste framtiden, så är det inte mer än rätt att de som har störst skuld till allt eländet, också får ansvara för följderna. Låt S+C+L+MP med hjälp av V visa hur totalt värdelösa de är på att på räta upp vad de själva har orsakat.

Det är ändå för sent nu att undvika följderna av 7-klöverns långvariga vansinnes-politik. Det har gått för långt. De har släppt in för många. Folket vaknar för sent, om de nu vaknar. Varför ska SD ge sig in i detta alltmer hopplösa läge? Kanske om SD fick absolut majoritet, dvs 51 procent, inom en nära framtid skulle det möjligtvis finnas en liten chans att rädda Sverige.

 
Ingen bild

Björn

26 september 2018 23:49

Håller med om din beskrivning av samhällsutvecklingen. Själv ansåg jag redan -95 att det fanns för många araber/invandrare i landet och såg då även en del av konsekvenserna av detta.

Idag tycker jag synd om alla småbarnsföräldrar. Vilken framtid ska dessa barn möta. De som är födda under 2000-talet kommer nog att tvingas arbeta tills de är över 70 år för att kunna få en dräglig pension (som det ser ut idag).

https://www.avanza.se/placera/redaktionellt/2018/09/26/har-ar-forslaget-om-hojd-pensionsalder.html

 
Ingen bild

oveg

27 september 2018 03:56

Thoralf, titta på den här länken - det är ju uppenbart att migrationen till Europa är styrd från högsta ort via FN och EU.

https://nyadagbladet.se/utrikes/sa-ska-fns-nya-migrationspakt-underlatta-migration-over-hela-varlden/

Jag gissar att våra folkvalda inte har mycket att sätta emot om de försökte, underförstått att de ser en oro för att det skulle ge sanktioner mot Sverige och den egna karriären som politiker. De ser ju hur stora statsmän som Viktor Orban och några till i det forna Östeuropa försöker hålla emot, men att EU centralt tar fram den stora hammaren för att få in dem i fållan.

Den ganska självklara lösningen på asylinflödet till Europa vore annars ett hyrt område utanför EU, ett "Safe Haven", direkt underställt Kommissionen och dit alla och envar som uttalar "jag söker asyl" sänds för skydd och utredning - att bara de av dem som beviljats asyl kommer vidare in i EU. Ungefär detta föreslog Tony Blair för minst femton år sedan, men förslaget föll i EU efter att främst Sverige, och jag vill minnas även Tyskland, intensivt lobbade mot det.

Men det är nog inte mycket att hoppas på för Sveriges del. Oppositionen (de som är mot asyleriet) borde ha fått betydligt fler mandat i det gångna valet.

 
Ingen bild

Lotta_1

27 september 2018 09:06

Lyssnade på Aktuellts 21-sändning igår kväll. Bla tog man upp Labours kongress där ytterligare en folkomröstning gällande Brexit togs upp och den i mitt tycke märkliga följdfrågan från Aktuelltstudion. ”Var det något annat speciellt man tog upp”?reporten på plats på kongressen tog då upp något gällande ”judiska grupperingar”, den ”judiska befolkningen”. Men är inte dessa personer britter eller är det ok att prata om den judiska grupperingen eller judiska befolkningen över allt utom i Sverige? Vad säger tex Jonas Sjöstedt eller valfri ängslig 7-klövernpolitiker, som ondgjorde sig över Björn Söders uttalande om samma grupp om det?

 
Ingen bild

Hacke

27 september 2018 09:30

Dick Erixon säger det alla borde ge uttryck för: ”Sverige är inte längre en demokrati”.
Inte minst de s k journalisterna som inte med ett ord vidrörde den för alla så uppenbart odemokratiska fördelningen av ordförandeposterna i riksdagens utskott.
Istället lyckades de gömma sig genom att göra stor sak av den smått löjeväckande "krona-klave-ceremoni” som man tvingades ta till vid ett tillfälle.
Om någon tvivlat på Sveriges status som demokratur borde väl detta apspel vara tillräckligt som ögonöppnare.
Men innerst inne vet jag. Det händer inte ett förbannat dugg där i tv-fåtöljerna hos det sovande folket när statstelevisionen serverar sin dagliga dos och variant av lobotomi.
https://samtiden.nu/2018/09/sverige-ar-inte-langre-en-demokrati/

 
Ingen bild

A

27 september 2018 09:57

https://juliacaesar.blog/2018/09/25/kent-andersen-islam-ar-opium-for-vanstern/
Men så kom en ny drog till Europa, och nu sitter vänstern fast i prästmakt, Guds hus, heliga texter och tro på Muhammed. Invandrarna är i färd med att genomföra en revolution för tro, kvinnohat, orättfärdighet, olikhet, rasism och en ny härskarklass – och vänstersidan älskar det. Pundare förstår nämligen aldrig att de har förlorat kontrollen.

När man studerar valresultaten från Sveriges muslimska kolonier finner man något djupt oroväckande: vänstern får upp till 90 procent av rösterna, och en liknande konsensus och anti-mångfald kan man bara hitta motsvarigheten till i kommunistiska diktaturer.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

27 september 2018 09:59

(Lägger upp igen.)

Så här såg den demokratiska fördelningen ut under gångna mandatperioden.
Till utskotten väljs ordföranden och viceordföranden bland riksdagsledamöterna, i regel med acklamation, och de brukar vara fördelade mellan statsbärande parti och opposition.

Utskottsorföranden: 17 st
C 1
FP 2
KD 2
M 3
MP 2
S 7

Vice ordföranden 17 st
C 2
FP 2
M 6
MP 1
S 6

Summa totalt
C 3
FP 4
KD 2
M 9
MP 3
S 13

Platserna räckte inte till åt SD, efter att de andra stora partierna fått vad de hade "rätt" till.

 
Ingen bild

Ante

27 september 2018 14:36

Kalmar sjunker längre och längre ner i myllan. Den enda som inte inser det är Johan Persson, var enda målsättning varit att öka folkmängden.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18 19
20
21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se