thoralf

Direktlänk till inlägg 27 september 2018

VIKTIGAST ATT UTESTÄNGA SD

Av Thoralf Alfsson - 27 september 2018 10:36

   


Uppenbarligen är det viktigaste för flera partier i Kalmar läns landsting att utestänga SD. Det fick Socialdemokraterna, Centerpartiet och Liberalerna att överge blockpolitiken. Socialdemokraterna kastade bort Vänsterpartiet ut till vänster och Centerpartiet och Liberalerna övergav Alliansen utan de minsta betänkligheter. Väljarna kan känna sig totallurade!


https://www.svtplay.se/video/19449284/lokala-nyheter-smaland/svt-nyheter-smaland-26-sep-19-55-2?info=visa&start=auto&tab=2018


Lyssna på inslaget. Det handlar inte om att dessa tre partier har någon samsyn utan endast om att utestänga och isolera Sverigedemokraterna från inflyttande. Att sedan tidigare vänner i Vänsterpartiet, Moderaterna och Kristdemokraterna åker med ut i kylan av bara farten tycks inte bekymra dem det minsta.


Gör reportern/journalisten sitt jobb i inslaget? Ställer han de rätta frågorna?


Mitt entydiga svar är NEJ.


En riktig journalist hade givetvis ställt frågan varför SD inte skall få något inflyttande.


En riktig journalist hade dessutom inte nöjt sig med svar/floskler som SD:s rötter eller att SD inte står för alla människors lika värde, vilket är totalt fel.


En riktig journalist hade ställt frågor om vad som är så totalt fel med Sverigedemokraternas politik på sjukvårdsområdet så att partiet inte skall få det minsta inflytande.


En riktig journalist hade krävt att få riktiga svar!

 

Inslaget är i grund och botten en uppvisning i hur media är i symbios med de politiska partierna som har makten inom 7-klövern. Media vågar inte ifrågasätta genom att ställa de lite mer svårare frågorna. Definitivt inte en lokaljournalist som vill ha karriärvägarna öppna.


 
ANNONS
 
Ingen bild

SM811

27 september 2018 10:58

Samma är det för partiledarna i sju(k)klövern.
Viktigaste frågan som hela tiden ältas
är hur de skall utestänga SD.

 
Ingen bild

World Traveller

27 september 2018 11:05

Man kan ju undra hur Sverigedemokrater kommer att behandlas om 4-5 ar. Faar vi overhuvudtaget arbeta och aega bostaeder da?

 
Ingen bild

Lena1

27 september 2018 11:13

Tycker precis det @Göta 23.01 igår skrev på förra inlägget. Det är ingen idé för SD att gå in i det här, låt de som ställt till allt ta rätt på det för svenska folket är inte särskilt vaket.

Kung Steffe tycker det är ok med blocköverskridande samarbete, bara han får vara statsminister och att SD hålls utanför.
Tycker också att SD ska sluta med att vara så beskedliga, de borde bli mer opålitliga. Varför ska just de vara de mest renhåriga när ingen annan är det? Känner att ett inbördeskrig har tagit ett steg närmare verkligheten. För det är just invandrare som röstat på Steffe, och av de lilla antal gammalsossar har ingen som jag hör tyckt att steffe är bäst.

 
Ingen bild

Lena1

27 september 2018 11:15

Kan rekommendera alla att läsa Julia Caesars senaste krönika om vilka vänstern egentligen är.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

27 september 2018 11:18

På tal om media. Har någon sett någon nyhet/notis om att MP saknar representation i hela 88 kommuner? En ökning med 60 st sedan sist.

 
Ingen bild

Lena1

27 september 2018 11:31

Är Sverige en Demokrati? Landets tredje parti, SD, fick se småpartier inta utskottsplatser. Så alla kommer nu låtsas som att SD inte finns. Oj, oj så mentalt sjuka folk är i det här landet är. Det är iskyla som gäller och sedan låtsasmjukhet när det filmas i tv.

https://samtiden.nu/2018/09/sverige-ar-inte-langre-en-demokrati/

 
Ingen bild

Mats

27 september 2018 11:32

Läs också på https://uvell.se om Vänsterpartiets senaste ordföranden om deras absoluta lojalitet till komunismen. Hemska avslöjanden!

 
Ingen bild

Lena1

27 september 2018 11:34

Nej det räcker tydligen inte att dra ner byxorna på de etablerade partierna och MSM, de låtsas fortfarande som ingenting.
Tycker också att det är bättre att inte förvänta sig att M skulle vara något att hålla i hand, de valde ju en kommunist till 2:a talman istf Björn Söder - det ska vi aldrig förlåta.

 
Ingen bild

Iceman

27 september 2018 11:41

I demokraturen Sverige är medias uppgift enbart att likrikta och indoktrinera folket och se till att alla följer den marxistiska Värdegrunden. Demokratin är efter detta val stendöd.
1,1 miljoner svenskar har i praktiken fråntagits sin rösträtt! Varför protesterar inte folk? Det borde vara stora demonstrationer där vi kräver vårt demokratiska Sverige tillbaka! Där resultatet av ett val respekteras och valfusk omintetgörs!

 
Ingen bild

Friholt

27 september 2018 11:44

Kalmar-sjuklövern tycks agera på samma sätt som deras förebilder på Helgeandsholmen. Majoriteten beter sig som fjortisar och resten har inte kommit in i målbrottet.

 
Ingen bild

Friholt

27 september 2018 11:57

@Lena1 11:15 Och varför inte också läsa Rebecca Weidemo Uvells senaste inlägg i den saken? Där är det pang på rödbetan, kan man säga.

 
Ingen bild

Åke D.

27 september 2018 11:59

Socialisten Björklund kallar sig Liberal.
Men sedan de visat sig att han bistår Expo med kontanter,
tillhör han extrem-västern.
Lierar sig gärna med MP och kommunisterna.

 
Ingen bild

En småländska

27 september 2018 12:43

Vi är bortom vägs ände, som Lars Åberg skriver i "Landet där vad som helst kan hända". Varje dag händer nåt nytt, makt korrumperar och skapar helt nya konstellationer. Men vad vill de med sin politik? Ingen vet, bara att de hatar SD som tagit väljare från alla håll, och nu anses oanständiga.

 
Ingen bild

Gunnar

27 september 2018 12:46

På tal om Vänstern & Islam, rekommenderar jag starkt Julia Caesars översättning av Kent Andersens artikel ”Islam är opium för vänstern”

https://juliacaesar.blog/2018/09/25/kent-andersen-islam-ar-opium-for-vanstern/#more-6853

Gunnar

 
Ingen bild

World Traveller

27 september 2018 13:01

Invandringen kommer att oka dramatiskt de narmaste aren. Om ni flyger via Heathrow kan ni se personal ikladda jackor eller vaestar med texten IOM pa ryggen. De flesta ar araber. Det ar FN's International Organisation for Migration. EU, med hjalp av svenska MSB, har byggt transitlaeger i Afrika.
Laes foljande laenkar och bli forfaerade:
https://nyadagbladet.se/utrikes/sa-ska-fns-nya-migrationspakt-underlatta-migration-over-hela-varlden/

http://ec.europa.eu/transparency/regdoc/rep/1/2018/SV/COM-2018-167-F1-SV-MAIN-PART-1.PDF

 
Ingen bild

Pepparholm

27 september 2018 13:24

När jag lyssnat på denna intervju så måste jag söka i Expressen på nätet och ännu en gång läsa Lotta Grönings krönika: ”Vi som röstade kan se oss förpassade till soptunnan”.

Tyvärr så kan man nu mera inte vänta sig annat än förakt för andras mening från centerpartister och liberaler. Fotsoldaterna lär av sina ledare Annie och Jan. Ingen törs opponera. Annie Lööf som enligt Birger Schlaugs krönika också i Expressen dessutom är invald i den Trilaterala Kommissionen som är en global privat elitorganisation utan insyn. Med uppgift att påverka regeringar.

På samma sätt inom SVT/SR. Den här intervjun är som Thoralf skriver en ynkedom som journalistiskt alster. Men Hanna på Gärdet är säkert nöjd så det blir en extra kaka till redaktionskaffet. Man kan ännu en tid glömma hotet som i Danmark med 20% nedskärningar.

 
Ingen bild

Ibbe

27 september 2018 13:34

Inkompetens är en åkomma under snabb spridning i medierna viket Thoralf A. riktigt påpekar.

 
Ingen bild

SM811

27 september 2018 14:07

Annie Lööf avslöjas som hemlig medlem i globalistiska Trilaterala kommissionen
https://samnytt.se/annie-loof-avslojas-som-hemlig-medlem-i-globalistiska-trilaterala-kommissionen/

 
Ingen bild

Rufus

27 september 2018 14:34

Uffe fortsätter spela teater om regeringsbildningen. Han ska regera med stöd av Steffe. Lyssna på Bert Karlssons senaste klipp. Denna teori är fullständigt verklighetsfrånvänd. Alltså, detta är pinsamt på ALLA plan.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

27 september 2018 14:37

Fredrika Bremer-förbundet och Rättviseförmedlingen vill tydligen att bokstaveringsalfabetet uppdateras så det ”bättre ska spegla Sverige”. Det nya alfabetet man föreslår innehåller namn som Emir, Khaled, Laila, Pippi, Tyra, Xena, Zelda och Ängel.

Fredrika Bremer om muslimer och araber:

”Araberna ligga i oupphörlig fejd med varandra, stam emot stam, by emot by, och den starkare stammen, den större byn ödelägger så småningom den mindre… Shiiter och Sunniter äro bittra fiender”

”För att kunna bo här med någon trygghet måste européer bilda en koloni, stark nog för att med vapen i hand försvara sig mot dylika gräshoppståg och hålla araberna i respekt”

”Araberna duga ej härtill. Man kan ej lita på deras arbete, ej heller på deras trohet mot de kristna”

”de muslimska miljöer som hon ser :kvinnorna i dessa hem lever som haremsdamer, de saknar alla högre intressen och de har degraderats till prydnader och könsvarelser. Ytterst lägger hon ansvaret på Muhammed själv”

https://tinyurl.com/ybdrjgsp
https://www.svenskaakademien.se/sites/default/files/fredrika_bremer.pdf

 
Ingen bild

TT

27 september 2018 14:40

"Centerpartiets ledare Annie Lööf är medlem i den globalistiska elitorganisationen Trilaterala kommissionen. Det hävdar MP-veteranerna Birger Schlaug och MaLou Lindholm på Expressen Debatt på torsdagen."

Från Fria Tider!

 
Ingen bild

Anders

27 september 2018 15:07

Europa kristnades från toppen och ner medelst mord, tortyr och total utplåning av alla gamla sedvänjor, kunskap och heliga platser och föremål. Kungar och elit ville ha ett lydigt folk som vände andra kinden till och som nöjde sig med sin belöning efter döden. Charlesmagne kallade 4500 germanska hövdingar till ett fredsmöte och de kom alla obeväpnade som germansk vana och heder bjöd, Charlesmgne förrådde alla sina europeiska bröder för den nya universala härskarmodellen kristendom-han tvångsdöpte alla 4500 tyskarna innan han lät halshugga allihop. Den norske kungen som kristnade Norge gick till väga ungefär likadant, utstuderad utdragen tortyr och död för alla som bjöd motstånd tvingade folket till att kalla sig kristna. Politisk korrekthet krävde att man gick i kyrkan på Söndagar och kallade sig goda kristna; att inte göra så innebar en säker död. Européer blev dock aldrig fullt ut härskade av kristendomen...jämlikhet, yttrandefrihet, demokrati är i våra gener...även om många tror sig vara kristnade är de flesta svenskar och eruopéer fortfarande kvar i vårt eget folks pre-kristendom tankesätt. Kommunismen infördes av eliten som ett nytt verktyg att tämja folket och den har då lyckats bättre än kristendomen, det kan väl aldrig ha hänt förr att ett folk gått så helhjärtat in för sin egen utplåning som européer gör till följd av decennier av kommunist-propaganda. När vårt folk är utplånat via utavling eller ett kommande folkmord, vilka folk i världen kommer då att hålla frihet, demokrati lika högt som vi? Antagligen inga, och finansindustrin och politikerindustrin kommer att ha sitt efterlängtade slavfolk att leva som kungar av, obestritt. Intet nytt under solen. Politikerna flyttar inte miljoner av tredje världens folk till Europa av naivitet eller för att vara snälla, de gör det för att skaffa sig ett lättstyrt folk att leva gott av, och vi låter det hända.

 
Ingen bild

Niklas R

27 september 2018 15:38

Detta säger en hel del om den värdegrund dessa partier sällar sig till och vad människors lika värde egentligen betyder.

 
Ingen bild

A

27 september 2018 16:52

För övrigt är Robinson fri tills vidare, förhandlingarna är uppskjutna IGEN, till den 23 oktober.
En enorm folkfest utbröt när R kom ut från domstolen, och den pågår ännu (kl. 14.30)

Info för intresserade på t.ex tommytrial.com samt https://mobile.twitter.com/ezralevant och den som jag tror bäst lyckades följa R under hans snigelfärd från domstolen genom folkhavet var titan tv https://m.youtube.com/watch?v=65a_IOfSKpU som bl.a fångade R pratandes i en megafon.

 
Ingen bild

Pim

27 september 2018 16:58

Nu har vi varken storpartier eller majoritetsregeringar - då är det ytterst märkligt att väljare accepterar att deras företrädare tycker det är viktigare med vilka man inte samtalar med än att faktiskt få igenom sina vallöften.

Förhandling och samtal är en nödvändighet oavsett vilka man ”vill” samarbeta med. Resultaten måste väl rimligtvis väga tyngre än med vilka partier man får igenom sin politik med.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

27 september 2018 17:10

Den lilla vovven viftade på sin svans och röstade nej till Löfven. Väntade flämtande på sin belöning. Men det blev en spark i röven.

SD tillämpar en felaktig strategi om hur de ska, och inte ska, rösta. Som jag tidigare skrivit skulle de ha lagt ned sina röster vid statsministervalet.
1. Löfven blir vald och har att bilda regering.
Tror inte några från alliansen byter sida i det läget.
2. Bjuder alliansen på något av värde inför budgetförhandlingarna? Knappast.
3. SD röstar först för sin egen budget och sedan på alliansens (om de vågar lägga fram en gemensam). Då blir läget som förra året och S föreslår väl en ny DÖ så han kan regera i 4 år till. Kanske utlyser han Extra val.

Med sceneriet ovan finns det bara vinst för SD. Man ska sluta vifta på svansen och inbilla sig att man får något inflytande. Motståndet mot SD är så massivt ett sådant kan bli från 7-klövern och hela mediaapparaten. Liksom från en stor majoritet av väljarkåren.

Det bästa som kan hända för SD är Extra val. Troligen tappar alliansen väljare för att de för 14:e gången väljer att inte ta regeringsmakten.
SD lär bli större och få mer i bidrag och de andra mindre.

Det är helt fantastiskt att se hur statsministern ser sig som en valets vinnare när hans S fått den lägsta röstandelen på över 100 år! Som det nu ser ut kommer han, tack vare SD, att få chansen att bilda regering med även C+L och då lär den funka till nästa val. "I dessa bekymmerstyngda tider behöver vi hålla ihop och ta oss an utmaningarna tillsammans".
Vilka djävla utmaningar? Är det SD´s fel att landet håller på att gå i putten? Skulle allt vara hompity-dompity om inte SD fanns?

Oss emellan gjorde SD ett riktigt uselt val. Sett till hur samhällsutvecklingen har varit de senaste fyra åren så är +4,5% verkligen dåligt.

Thoralf Alfsson

27 september 2018 22:22

Det var väl svenska folket som röstade. Det var svenska folket som röstade uselt!

 
Ingen bild

Friholt

27 september 2018 18:37

@Anders 15:07 Väldigt bra skrivet. Du använder breda penseldrag, men ändå fångar du några väsentliga historieförändringar.
Nu, i vår tid, ändras just nu vår historia rakt framför ögonen på oss och snart, för att citera Kristina "tyar jag inte längre" och blir historia.

 
Ingen bild

onkel sven

27 september 2018 19:02

Skönt att slippa höra Löfvens tjafs om att det är vårt ansvar , Sverige är rikt , vi måste hjälpa ! Valet har täppt till truten på honom !

 
Ingen bild

Vax

27 september 2018 19:10

https://www.nyatider.nu/eu-oppnar-for-sanktioner-mot-ett-for-konservativt-ungern/
EU skriver: Regeringen Orbán utgör med sin nuvarande politik ett allvarligt och systematiskt hot mot demokratin, rättssäkerheten och de grundläggande rättigheterna i Ungern. Vi måste försvara ungrarna, då deras rättigheter undermineras av landets regering.”

Nigel Farage skräder inte orden han rådde Ungern att gå med i Brexitklubben

Gert Wilders kommentar: Ungern är förebilden för alla EU-länder, och Orban en hjälte som förtjänar Nobelpriset.

Även SD lämnade sitt stöd till Orban.

 
Ingen bild

Observer

27 september 2018 20:39

@World Traveller mf

De kommunistiska infiltratörerna (Senast UD som Carl Bildt kritiserade utmärkt) i de Svenska institutionella organisationerna och den dåliga behandlingen av väljarnas vilja kommer vad jag tror i förlängningen leda till att endast en statskupp/militärkupp kommer vara enda sättet för de miljoner väljare som undertrycks av dessa proffsaktivister.
Tyvärr.

 
Ingen bild

Observer

27 september 2018 20:42

Oproffessionella val, institutioner, public service kommer leda Sverige bort från demokrati.

 
Ingen bild

Obderver

27 september 2018 20:46

Reportern på bilden har ett TYPISKT VÄNSERUTSEENDE tycker jag! -Vidrigt!

 
Ingen bild

M

27 september 2018 22:36

Värdegrundsfascismen kopplar allt hårdare grepp om landet.

 
Ingen bild

World Traveller

27 september 2018 23:50

Anders, Observer och M har tyvarr raett i sina kommentarer. Alla myndigheter ar starkt infiltrerade av aktivister som aldrig kommer att slaeppa makten ifran sig. Och det var givetvis ett enormt valfusk i ar. Datorn kraschade.... Visst. Och som av en slump aendrades SD's siffror efter det. Det aer laettare att fa folk att tro pa en stor logn an en liten.

 
Ingen bild

Pepparholm

28 september 2018 08:30

Klanen TCO tar ställning mot SD. Ordförande Eva Nordmark talar om hur medlemmarna ska rösta.

 
Ingen bild

SM811

28 september 2018 09:31

Mycket bra jämförelse.
Hur skulle socialdemokraterna känna sig om de fick 17% och mobbades ut?
http://katerinamagasin.se/hur-skulle-socialdemokraterna-kanna-sig-om-de-fick-17-och-mobbades-ut/

 
Ingen bild

Eric H

28 september 2018 10:02

När jag läser rubriken:
"VIKTIGAST ATT UTESTÄNGA SD"
ler man bara lite snett...
Helt enig, det ju även vad som pågår i Riksdagen. I Sandlådan alltså. Hur länge ska småttingarna slåss med spadarna?
"Hindra sd, på alla sätt" är viktigare än Sveriges framtid!
I vår ingenjörsvärld kallas ju detta suboptimering..
Väljarna är inte att gratulera.

För att backa lite, till tiden före valet är det en fråga som jag aldrig hörde nämligen:

"Hur ser du på och hoppas att Sverige ser ut om trettio år?"

Hörde den aldrig ställas, kan det vara för att svaret skulle vara för avslöjande? För avslöjande för hela sjupartiet?
Anser fö att valdebatterna innan valen och alla utfrågningar var totalt ointressanta..

 
Ingen bild

SM811

28 september 2018 10:09

– Nu är det skarpt läge och då aktualiseras detta för väljarna, säger statsvetaren Cecilia Garme till tv-kanalen.
76 procent av M-väljare vill samarbeta med SD
http://www.friatider.se/76-procent-av-m-v-ljare-vill-samarbeta-med-sd
JÅ kan lugnt luta sig tillbaka och se hur vinden vänder sig till hans fördel.

 
Ingen bild

Pepparholm

28 september 2018 11:27

Vi vet sedan tidigare att Margot Wallström lämnar obehag, ilska och dyra bidrag efter sig i utrikespolitiken. Nu vet i att hon dessutom lämnar efter sig ett departement med illojala tjänstemän tillsatta genom vänskapskorruption. Har vi någon gång haft en sämre utrikesminister?
https://ledarsidorna.se/2018/09/tva-av-undertecknarna-av-uds-vardegrundsupprop-handplockades-av-den-politiska-ledningen/

 
Ingen bild

!

28 september 2018 12:39

Enligt värdegrundsfascisterna
"AllaHs lika värde" gäller terrorister, våldtäktsmän och pedofiler men inte Sverigevänner!

 
Ingen bild

Morgan

28 september 2018 13:05

Ulf Kristersson kommer aldrig bli statsminister!

 
Ingen bild

Mes

28 september 2018 13:23

"Ända in i kaklet" säger UK. Varför är han fortfarande inte statsminister???

 
Ingen bild

GP

28 september 2018 13:46

Uffe måste vara underbegåvad liksom övriga Alliansen som tror S ska bli stödparti.

 
Ingen bild

Tony

28 september 2018 15:43

Det är bara att konstatera en sak ATT SVERIGE ÄR EN demokrati är bara skitsnack , det får vi bekräftat varje dag, här får minoriteter
maktpositioner medan landets tredje största parti hålls utanför.'

Men dom som har röstat fram katastroferna igen kommer nog fan att bli varse att dom som förstört landet är just dom som dom röstat fram igen. Svensken borde stå under förmyndarskap!

 
Ingen bild

Tony

28 september 2018 15:46

Klart som fan när ett parti som SD kan berätta om hur Sverige missköts så blir dom farliga för dem som misskött landet!

 
Ingen bild

Tony

28 september 2018 16:48

Pepparholm:
Nej via har heller aldrig haft en sämre regering, likt förbannat
är det denna regering som folket gett förnyat förtroende, nåja med en hel del valfusk plus importerad valboskap, men ändå?

 
Ingen bild

Sissi

28 september 2018 19:48

@Anders 15.07
Har du referens till att Norge kristnades på det sätt du skriver?
Och gärna också till dina andra uppgifter...

 
Ingen bild

Molle

28 september 2018 22:19

Sverige har framtiden bakom sig.

 
Ingen bild

VW Golf

29 september 2018 13:30

Uffe säger i intervju med Expressen idag: "jag ska utreda alla, precis alla vägar, att bilda en Alliansregering."

Ingår SD då i den utredningen? Annars är Uffe körd. Är han dum på riktigt?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18 19
20
21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se