thoralf

Direktlänk till inlägg 22 september 2018

RÄTTSVÄSENDET I FÖRFALL

Av Thoralf Alfsson - 22 september 2018 09:37

Vi var nog många som reagerade på när domen kom från hovrätten angående attacken mot en synagoga i Göteborg. Flera palestinska män dömdes för attacken men hovrätten upphävde domen om utvisningen för en 22-årig palestinier. Det som upprört många är motivet till att stoppa utvisningen. Tidningen Världen idag skrev en artikel om domen igår.

 

”Att hovrätten beslutade att en av de palestinska män som attackerade synagogan i Göteborg ska få stanna i Sverige efter avtjänat straff skapar rubriker över hela världen. Nu rapporterar tidningen Inblick att en vänsterpartistisk nämndeman, med engagemang i starkt Israelkritiska grupper, deltog i beslutet.”


Världen idag hämtar sina uppgifter från den kristna tidningen Inblick. När man läser Inblicks artikel så häpnar jag över de fakta som läggs fram i artikeln.


”Hovrätten för Västra Sverige beslutade i onsdags för en vecka sedan att häva utvisningsbeslutet för en av de två palestinier som kastade brandbomber på den judiska synagogan i Göteborg för knappt ett år sedan. Den andre palestiniern, som är 24 år, fick tingsrättens dom på 2 års fängelse utan utvisning fastställd. Den 22-årige palestinier som fick fängelse i två år men tack vare hovrättens beslut slapp utvisning, är inneboende hos en 59-årig palestinsk kvinna som stod på Vänsterpartiets valsedel åren 2010 och 2014.
Den kvinnliga hyresvärden är även aktiv i den den palestinska föreningen Al Salam i Göteborg.
En av nämndemännen som deltog i beslutet, Gert Raiml, har en lång karriär i just Vänsterpartiet och har suttit med i styrelsen för Vänsterns internationella forum, som stöder ett antal marxistiska, starkt israelkritiska, organisationer (PPP, DFLP och FIDA) på de palestinska områdena.”

 

”En nyhetsnotis från Reuters som publicerades den 17 maj 1985 i den singaporianska tidningen Straits Times beskriver hur Gert Raiml hotat att förgifta Nestles produkter om han inte fick 700 000 schweiziska francs. Gert Raiml fick enligt Reuters 18 månader villkorligt fängelsestraff för sina hot.
Gert Raiml förnekar att han fick villkorligt fängelsestraff och att han skulle ha krävt pengar.
– Jag gjorde upp med Nestle, de slutade tillverka modersmjölksersättning och jag slutade hota dem, säger han som förklaring till nyhetsnotisen.


Den andra nämndemannen, Yvonne Persson, representerar Socialdemokraterna. Dessutom deltog tre jurister i beslutet.”

 

Varför är Gert Raiml nämndeman överhuvudtaget?

 
ANNONS
 
Ingen bild

Nina

22 september 2018 11:02

Du är helt kanon du drar ju ner byxorna på dina motståndare hela tiden du är otroligt skärpt och påläst,, hörde dig på Granskning Sverige med Nina drakfors från 2014 tror jag ang flykting boenden mm du har ju örn koll och du vet vad som kommer ske 2019 brakar det totalt när kostnaden kommer

 
Ingen bild

Niklas R

22 september 2018 11:06

"Varför är Gert Raiml nämndeman överhuvudtaget?"
Bra fråga.
En bättre fråga är varför inte hela målet görs om då han UPPENBARLIGEN är jävig i frågan. Detta är något som domstolens ordförande skulle veta.

 
Ingen bild

Vek

22 september 2018 11:28

Ja, då är det bevisat. Jimmie Åkesson är åter igen Alliansens lilla klähund - utan att få något i utbyte (som han själv sagt sig krävt). Det var sista gången SD fick min röst.

 
Ingen bild

Christer

22 september 2018 11:36

Hovrättadomen är bara en del av vänsterns bravader. Med lögner och förvrängningar försöker dom beskriva en verklighet som inte finns. Jag tänker på Jonas Sjöstedts rena lögn om Björn Söders påstående om att t.ex judar inte var svenskar. Det var i en intervju med Niklas Orrenius som Söder utvecklade resonemanget angående flera minoriteters etniska hemvist Tesen var att "det bestämmer dom själva". Vill man bejaka det svenska med språk, kultur, sedvänjor, klädsel och normer som visar att man vill tillhöra majoritetssamhället, så gör man det. Vill man däremot bejaka sin särart, så får man göra det. Söder sa inget om medborgarskap, bara att tillhörigheten bestämmer man själv.
Detta går att tydligt utläsa i intervjun med Söder. Jag tror att Sjöstedt är medveten om att han ljuger när han väljer att missförstå Björn Söder. Sjöstedt väljer lögnen.
Slutsatsen är att det går inte att lita på en vänsterpartist! Det handlar här inte om att inta en annan ståndpunkt, det är tillåtet inom politiken. Det handlar om att använda lögnen som ett legitimt redskap, och då blir också syftet smutsigt.
Jonas Sjöstedt kan nog inte bli upprörd över den friande Hovrättsdomen. Han blir nog snarast lättad över att rättvisa skipats. En sann vänsterpartist förstår helt enkelt inte frågan.

 
Ingen bild

SD i integritetsförfall

22 september 2018 11:43

SD har valt sida i talmansfrågan

UPPDATERAD 11:34 PUBLICERAD 11:04

SD kommer att rösta på Andreas Norlén (M) som talman. Därmed skulle han få posten med en betryggande majoritet av riksdagen.
https://www.dn.se/nyheter/politik/sd-har-valt-sida-i-talmansfragan/

Denna flathet är en skam.

 
Ingen bild

dick

22 september 2018 11:49

De andra i rätten måste också ha tyckt så, han kan ju inte själv ha beslutat det.

 
Ingen bild

Kalle

22 september 2018 11:58

Sverige är i fritt fall och har varit så i flera år. Förfallet kommer uppifrån från Riksdagen och regeringen!!!

""Ordet anständighet har kommit att bli centralt i eftervalsdiskussionerna. ”Alla anständiga partier måste ta ansvar” sa Stefan Löfven när kontrollräkningen av riksdagsvalet blev klar. Men det svenska etablissemanget och många av dess toppnamn är allt annat än anständiga, och något ansvar tar de verkligen inte. De ljuger och bedrar ett allt mer ansträngt land, där majoriteten av befolkningen fortfarande lever i förvissningen om att dessa inkompetenta politiker kommer att klara av att få ordning. Det svenska samhället har blivit oanständigt, och det är medborgarna som är dess offer, trots att 82% av dem själva sett till att hålla kvar de oanständiga politikerna som skapat kaos.""

Läs mer på Katerinas blogg:

http://katerinamagasin.se/ett-oanstandigt-samhalle/

 
Ingen bild

Tomas

22 september 2018 12:42

Skrämmande...
Vilka signaler sänder detta ut?

 
Ingen bild

Zumba

22 september 2018 13:35

Balkonger som byggs åt fel håll, hus som vittrar sönder, fasad som vitnar...
Vem ansvarar i Kalmar?

 
Ingen bild

SD i förfall-Detta vill man stödja!

22 september 2018 13:38

Andreas Norlén är jurist och har varit riksdagsledamot under tre mandatperioder. Han har också varit ordförande för konstitutionsutskottet och suttit i flera andra utskott.

Norlén har varit en varm anhängare av den så kallade Decemberöverenskommelsen, DÖ, som syftade till att stänga SD ute från allt politiskt inflytande.

Han har också uppmärksammats för att vara drivande i det förslag till grundlagsändring som kritiserats för att skapa ett A- och B-lag inom journalistiken, där bara vissa godkända stora medieaktörer skulle få tillgång till domstolarnas rättshandlingar. Alliansen som helhet drog senare tillbaka sitt stöd till förslaget.
https://samnytt.se/besked-fran-sd-stodjer-alliansens-talmanskandidat/

Tydligen fler som trivs runt köttgrytan!
Detta har jag inte röstat för!

Thoralf Alfsson

22 september 2018 15:24

Andreas Norlén kommer från Östergötland. I varje fall satt han tillsammans med mig på östgötabänken under förra mandatperioden, så jag träffade honom många gånger.
Lite spännande att han och Finn Bengtsson satt tillsammans, precis framför mig i plenisalen under mina fyra år i riksdagen

 
Ingen bild

Läktarexpert

22 september 2018 13:52

Det var långa citat. Du nämner inte uppgivet skäl till att det inte blev utvisning.

Thoralf Alfsson

22 september 2018 15:24

Det finns i artiklarna som jag länkar till.
Skälet är så dumt att jag knappt finner ord för det.

 
Ingen bild

Roland

22 september 2018 14:40

Jimmie Åkesson, avgå! Hur naiv får man bli?

Thoralf Alfsson

22 september 2018 15:25

Förklara lite mera. Skulle SD släppa fram en socialdemokratisk talman?

 
Ingen bild

Dumpa då V kommunisterna i knäet på borgarna

22 september 2018 14:42

Om dom inte aktivt stöder B Söder.
Då förstår jag bättre!

Om inte så får det vara för mig.
Dörrmattementaliteten inom SD riks tilltalar mig inte!

 
Ingen bild

Danne

22 september 2018 15:23

Jimmie Åkesson tänker alltså bli Ulf Kristerssons knähund i 4 år. Hur dum får man bli?

Thoralf Alfsson

22 september 2018 15:27

Vad får du det ifrån?

Tror du att SD har egen majoritet i riksdagen?

 
Ingen bild

Pizza

22 september 2018 16:17

SD skulle kräva något i utbyte för att rösta på Norlén, vad är utbytet?

Thoralf Alfsson

22 september 2018 18:17

Det kommer givetvis ingen tala om!

 
Ingen bild

Pepparholm

22 september 2018 16:49

Mitt i alla intriger och allt kaos bland de folkvalda så är det ett nöje att läsa Reklamprofessorn.
https://twitter.com/reklamprofessor?lang=en

 
Ingen bild

Christer

22 september 2018 16:58

Jag tycker att några kommentarer här tyder på okunnighet. Omröstningen till Riksdagens talman sker på måndag (24/9). Först då vet vi vad som sker. Att säga att Jimmie Åkesson är Kristerssons knähund mm är i detta läge bara dumt. SD:s val att stödja Alliansens talman är naturligtvis bara taktiskt, och måste ses över tiden. Ett av SD:s mål är att knipa andre vice talmansposten, detta kan vara en bra början.
Sedan handlar det om regeringsmakten. Rödgrönt eller Alliansen kan tyckas vara som att välja mellan pest och kolera. Min personliga åsikt är att Alliansen är snäppet bättre. Jag tror att SD har större chans att få gehör för några av sina hjärtefrågor hos dom. Sen skulle jag gärna se Löfvens nos gnuggad i kisset, och det tillsammans med Sjöstedts och Fridolins.

Thoralf Alfsson

22 september 2018 18:19

Om inte Alliansen inte stödjer Björn Söder som 2:e vice talman kan de sannolikt titta i stjärnorna efter statsministerposten. I synnerhet M och KD.

 
Ingen bild

Uhr

22 september 2018 17:01

Svart på vitt att SD är ett stödparti till moderaterna styrt ifrån Tel Aviv.

Thoralf Alfsson

22 september 2018 18:16

Idiot!

 
Ingen bild

Pim

22 september 2018 17:38

Tycker det verksr svagt av SD att stödja M-kandidaten när alliansen inte ens är beredda på att aktivt försvara praxis när den utmanas av gamla kommunister.

Hoppas verkligen SD tänkt längre än oss andra så de väljer att ta fighten i viktigare frågor, när detts trots allt bara handlar handlar om talmannen.

Det SD-sympatisörerna är rädda för är att SD ska bli ett passivt stödparti åt en minoritetsregering trots att de numera representerar 1,1 miljoner svenskar.

Thoralf Alfsson

22 september 2018 18:20

Du menar att SD skulle låta sossarnas kandidat till talman vinna?

 
Ingen bild

OH

22 september 2018 17:39

Bra av Åkesson. Nu får sossarna visa om dom regerar tillsammans med Vpk.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

22 september 2018 17:43

Eli Göndör i dagens Människor och tro:

"Islam är inte problemet. Det är muslimer som är problemet."

Det har jag sagt i flera år.

 
Ingen bild

Uhr

22 september 2018 18:33

@Thoralf
"Det kommer givetvis ingen tala om"

Vi vet ju redan svaret. SD kommer inte få några ministerposter i utskotten, inga statsrådsposter i en kommande Allians-regering och kommer inte få inflytande på något sätt med Alliansen. Är det ett "utbyte"? Alliansen har redan sagt att de kommer lägga ned rösterna om Björn Söder. "Han är inte vår kandidat".

Är det ett utbyte?

Thoralf Alfsson

22 september 2018 18:37

Det finns inga ministerposter i utskotten!

Hur ser det ut i Danmark? Hur många ministrar har Dansk Folkeparti? Hur mycket påverkar DF?

Svara på mina frågor.

 
Ingen bild

Uhr

22 september 2018 18:50

Presidieposter, ursäkta! Att rösta på Alliansens förslag är en sak. SD kräver mer än så har de sagt, bland annat ministerposter. SD kommer inte få något inflytande hos en Alliansregering, för det kommer aldrig kunna bli en sådan då L och C bestämt sagt nej till detta. C och L kommer inte heller stödja en regering med M och KD. SD måste inse att ni är dörrmatta åter igen! Tror ni på fullaste allvar att Uffe och Ebba vil ha något med SD att göra? SD har krävt samtal och inflytande för att stödja en Alliansregering och det kommer de inte få. Det kommer bli en regering med S, L och C med stöd av MP och V.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

22 september 2018 18:59

Muslimen Leila Ali-Elmi fick 1467 personröster. 1467 somalier i Göteborg fick alltså en helt egen riksdagsledamot.

Det blir alltså 348 ledamöter över till resterande 7 495 936 röstberättigade.

7495936/348 = 21 540

Något att fundera på?

 
Ingen bild

Magnus

22 september 2018 19:19

Thoralf, kommer du resa till Spanien i år? Kommer ihåg att du hade fina bilder därifrån förra året.

Thoralf Alfsson

22 september 2018 19:26

Det kan bli ganska snart.

 
Ingen bild

Pepparholm

22 september 2018 19:36

Macron låter som en centerpartist.
http://www.friatider.se/macron-vill-straffa-eu-l-nder-som-v-grar-tredje-v-rlden-invandring

 
Ingen bild

E

22 september 2018 19:46

Såg just på Postkodmiljonären en flash för Amnesty International, kanske dags för den organisationen att hjälpa oss ;-) :-P Och valet av talman, det ryktas om...vilket inte är genomröstat än, är väl det minst "onda" av SD ??? Ibland kanske man inte ser skogen för alla träd, men en missväxt granskog (Liknelse med S och V's förslag) är väl ändå inget alternativ???

 
Ingen bild

Läktarexpert

22 september 2018 20:15

SD ska lägga ner sina röster vid valet av statsminister. Låt svetsaren bli det och se vad alliansen gör inför budgeten.n

 
Ingen bild

Gunnar Edlund

22 september 2018 21:16

Alla ni här som klagar på SD:s stöd för Alliansens talmanskandidat ni tycker alltså att en S talman är bättre!
Verkar som ni inte fattar hur röstprocessen fungerar, man kan rösta för eller lägga ner sina röster, INTE rösta emot en kandidat!
Stöder SD inte Alliansen vinner S talmannen eftersom den sidan har ett mandat mer än Alliansen.

 
Ingen bild

m

22 september 2018 23:44


Eftersom "Allas lika värde" inte gäller SD så borde det heta
"Alla utom SDs lika värde"!

 
Ingen bild

l larsson

23 september 2018 00:32

Jag skulle bli väldigt förvånad om inte SD får fler än sina egna 62 röster på Björn Söder då det ska bli en sluten omröstning. Alliansen har ju dyrt och heligt lovat att inte samarbeta med SD så det får bli "under täcket". Detta för att vänsterblocket hotat med att gå ihop och rösta på V:s förslag. Det krävs dock ganska många Alliansröster så vi får se. Blir inte B Söder 2:e vice kan nog Ulf Kristersson känna sig rökt på statsministerposten. Tjänster o gentjänster

Thoralf Alfsson

23 september 2018 05:37

Det är dags att visa sina kort! Det gäller både de rödgröna och Alliansen. SD har visat sitt kort.

Kommer de rödgröna och Alliansen visa sina kort innan omröstningen.

 
Ingen bild

Björn

23 september 2018 03:25

En eloge till dig Toralf för att du ids svara på dumma frågor,

Thoralf Alfsson

23 september 2018 05:37

Tack, jag försöker i varje fall ibland.

 
Ingen bild

Bo

23 september 2018 07:56

Jag och Gert Rami är goda människor med en underbar människosyn. Med tanke på att alla människor är lika som bär borde den stackars 22-åringen genast släppas fri.

 
Ingen bild

SM811

23 september 2018 08:03

Paniken i S.
http://soldatmamma.blogspot.com/2018/09/paniken-i-s.html#comment-form

 
Ingen bild

Christer

23 september 2018 09:37

jag läser alltid alla kommentarer här. Tycker nog att okunnigheten om Riksdagens arbete är påfallande hos vissa. Det är inte valet av talman det hela handlar om, och det är inte heller valet av statsminister som är huvudsaken. Det handlar om att bilda en regering som skall få igenom sin politik under de närmsta 4 åren. Hur detta ska kunna ske förstår jag bara inte. Blocken kan inte regera utan stöd från SD. Talet om vågmästare gäller verkligen vid varje kommande omröstning i plenisalen. Det är bäddat för en salig röra.
Det bästa för Sverige (tror jag) skulle vara en koalition mellan S+M. Landet skulle kunna styras med stöd av SD, om bara de politiska förslagen är ansvarsfulla. Detta skulle vara det bästa för landet.
Frågan är om S+M vågar? Det kanske är så nära ett politiskt självmord man kan komma? Alla andra alternativ ser om möjligt ännu svårare ut. Talet om "hoppande majoriteter" tror jag ofelbart leder till ett snabbt extraval. Läget är klart knepigt!

 
Ingen bild

Hacke

23 september 2018 10:30

OT.
Som alltid när det gäller jämställdhet på riktigt lyser de s k feministerna med sin frånvaro.
Detta inlägg borde i rimlighetens namn varit skriven av någon av dessa annars så högljudda och privilegierade. Men säg vad som är rimligt och logiskt i den rörelsen.
Inte för att jag har mycket till övers asylbaroner men det här gör Jan Emanuel bra.
https://www.expressen.se/debatt/-alla-dessa-man-hur-tanker-var-feministiska-regering/

 
Ingen bild

SM811

23 september 2018 10:30

SVT:s ”mannen på gatan” om hög trygghet i skjutdrabbad Stockholmsförort var chef för vänsterorganisation
https://samnytt.se/svts-mannen-pa-gatan-om-hog-trygghet-i-skjutdrabbad-stockholmsforort-var-chef-for-vansterorganisation/

 
Ingen bild

Z

23 september 2018 10:31

I veckan sköts det vilt på gatorna mellan invandrargäng i Bagarmossen i södra Stockholm.

När SVT ska göra ett uppföljande reportage om hur invånarna upplever att tryggheten påverkats bedyrar ”Robin i Bagarmossen” att folk ändå känner sig trygga.
Att den intervjuade personen råkar vara chef för vänsterorganisationen
Skiftet, tidigare känd som Alliansfritt Sverige nämns inte.
https://samnytt.se/svts-mannen-pa-gatan-om-hog-trygghet-i-skjutdrabbad-stockholmsforort-var-chef-for-vansterorganisation/

I rapport häromkvällen upplystes vi om att skjutningarna minskat, ja antalet avlossade skott men antalet döda var samma. Övning ger färdighet?

Gruppen ”I allmänhetens tjänst”, som punktmarkerar SVT och SR avseende avsteg från Public Service-uppdragets skyldighet att förhålla sig saklig och opartisk, uppmärksammar händelsen och räknar också upp en lång rad andra tillfällen då SVT ”råkat” missa att berätta att en intervjuad person eller inbjuden debattör är politiskt aktiv på vänsterkanten.

 
Ingen bild

Lena1

23 september 2018 12:10

" Rättsväsendet i förfall" och förfall är så mycket mer i samhället. Rekommenderar alla att läsa Katerina Janouchs senaste krönika, "Ett anständigt samhälle".

"De sitter i riksdagen och babblar och pladdrar och leker att de är viktiga. De har skapat ett ohållbart samhälle men ändå leker de att detta är något de har kontroll över."

http://katerinamagasin.se/ett-oansandigt-samhalle/

Tänker vänta till senare att uttala mig om SD väljer att rösta på M,s talman.

 
Ingen bild

Per

23 september 2018 12:20

SD ska självklart lägga ned sina röster eller rösta nej på allt som inte ger dom utbyte (precis vad dom lovat men nu ändrat sig). I förlängningen är det såklart ett nyval man ska sikta in sig på. Inte på att bli Uffe Kristerssons knähund.

Ni som skriver att Alliansen passar SD bättre och har en mer restriktiv invandring. Menar ni allvar?

 
Ingen bild

GAIS

23 september 2018 12:55

Majoren och Rödluvan är mycket farligare för Sverige än V o MP ihop.

 
Ingen bild

Ricky

23 september 2018 12:59

SD kräver inga ministetposter i en kommande regering heller???

 
Ingen bild

Magnus

23 september 2018 13:45

Thoralf, skulle du tänka dig att skriva en bok om politiken i Sverige? Läser inte mycket böcker eller bloggar, men din blogg är extremt läsvärd.

Thoralf Alfsson

23 september 2018 13:53

Vem vet? Men då skulle det nog baseras mer på egna erfarenheter och upplevelser. Jag satt ju i riksdagen 2010-2014 och träffade många politiker från andra partier och jag bildade mig en uppfattning om dem.

Min blogg är dessutom som en dagbok. Jag läser ibland gamla blogginlägg och då kommer jag ihåg även detaljer från den tiden och det som jag inte skrev men som jag "ser" mellan raderna.

 
Ingen bild

Magnus

23 september 2018 13:50

OT:
Tiger Woods i slagläge för första segern på fem år.

Tror du han lyckas vinna ikväll?

 
Ingen bild

Viveka

23 september 2018 13:57

Thoralf! Hur många röster fick Björn Söder totalt i landet? Skulle va kul att veta hur populär han är bland väljarena (alltså jämfört med andra (SD-politiker). Man kan kanske inte räkna så, vissa står på många listor andra endat på någon lista. Men ändå kan man bilda sig en uppfattning om detta?

Thoralf Alfsson

23 september 2018 14:08

Du får en liten fingervisning i mitt blogginlägg.

http://thoralf.bloggplatsen.se/2018/09/16/11562818-sd-kryssen/

 
Ingen bild

Hoppalong

23 september 2018 14:50

Ricky, och AfS fick 0,31%. SD fick över 17%.

 
Ingen bild

Pepparholm

23 september 2018 16:15

Margot Wallström har som utrikesminister skämt ut Sverige över hela världen, utom i Palestina. Hon säger nu i Expressen att landets anseende skulle skadas om Björn Söder blir andre vice talman. Hon tycks helt ha tappat omdömet nu när hon snart blir avsatt.

 
Ingen bild

Robert

23 september 2018 17:01

Thoralf! Jag hoppas du fortsätter med politiken efter 65 år. Fortsätt kämpa! Du gör ett fantastiskt arbete. Jag kan inte förstå varför du blev petad i riksdagen.

 
Ingen bild

Skämt åsido

23 september 2018 17:18

Den normala mänskliga reaktionen när det skjuts vilt omkring en är att känna sig trygg, enligt SVT.

Islamska terrordåd är bevis på att islam är fredens religion, också enligt SVT.

 
Ingen bild

Robin

23 september 2018 17:24

Ser på nyheterna att Köpenhamn får hjälp med att stävja kriminaliteten.
Har Köpenhamn hamnat i samma dystra utveckling som Malmö, Göteborg och Stockholm?

 
Ingen bild

Niklas R

23 september 2018 17:28

@Pepparholm
Vi får väl ta någon morbid stolthet i vår snart före detta utrikesminister Wallström. Hon är ju en av få människor på denna planet som under de senaste 1400 åren lyckats med bragden att ena både judar och muslimer.

Båda dessa grupper anser, med djup övertygelse, att Margot Wallström är en idiot!

 
Ingen bild

Anti

23 september 2018 18:32

Tänk om vi bara haft möjligheten att avstå skatteinbetalningen.
(I Schweiz och USA t.ex så betalas skatten in manuellt en gång om året)
Då kunde vi betalt in till ett eget system istället.
SD+M-röstare lär stå för 90% av Svenska statens skatteunderlag.

 
Ingen bild

Stefan A

23 september 2018 21:15

Kommer alliansen sätta en kommunist som talman i morron tro...här väl aldrig hänt förr...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18 19
20
21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se