thoralf

Direktlänk till inlägg 10 september 2018

KOMMENTARER PÅ BLOGGEN

Av Thoralf Alfsson - 10 september 2018 22:24

Hur många kommentarer som nedanstående tror ni jag får? 


Vilka tror ni skriver dessa kommentarer? Hur gamla tror ni att de är? Tror ni att jag fått höra kommentarer som denna under valrörelsen?


 


Varje gång jag skriver kritiskt om invandringen och i synnerhet om islam kommer dessa kommentarer.


Jag brukar bara radera dem. Men på förekommen anledning så publicerar jag några idag.


Visst är det fina människor och bildade människor som skriver den här typen av kommentarer. Det är enligt vissa på vänsterkanten Sveriges framtid! Jag har mött flera med den uppfattning i vår valstuga under de senaste fyra veckorna. Jag tror att dessa individer inte har någon framtid.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Gris

10 september 2018 22:36

Jag tror det är Johan Persson som trollar =)

 
Ingen bild

Bosse

10 september 2018 22:42

Får man gratulera till en plats i Sveriges Riksdag?

Thoralf Alfsson

10 september 2018 22:51

Jag har ingen plats i Sveriges riksdag!

 
Ingen bild

Jude

10 september 2018 22:45

Det här jag alltid trott dessa människor dom är bögar som skriver sådan skit,ja du dom förnekar sig aldrig bögar för detta är högar som skriver sånt skit.

 
Ingen bild

M Lind

10 september 2018 22:48

Det vulgära aggressiva och primitiva språkbruket avslöjar att det är någon arab eller arabkontaminerad pedofildyrkare som har skrivit det.

 
Ingen bild

Laglydig

10 september 2018 23:05

Sån där skit är man van vid efter en dryg vecka i valstugan... "Fuck you!", "Fuck SD", "SD suger" var några utrop jag fick höra. Medelålder: uppskattningsvis 15 år.

Intressant det där med att något valdistrikt rapporterat in Regionsvalsresultatet istället för Riksdagsresultatet. 140 röster mer till SD gav det 63:e mandatet till SD.

Var har jag hört siffran 63 förr? Låter riktigt bekant. Måste vara någon framtida riksdagsman som har det numret på någon valkretslista någonstans...

;)

 
Ingen bild

Laglydig

10 september 2018 23:14

Var riktigt nedstämd igår, men börjar se framtiden ann. I vår kommun hade vi fog för att anta att SD skulle både bli största parti och komma närmare 30 %. Det blev strax över 20 %...

Men vi Sverigevänner flyttar trots allt fram positionerna. Knepigt att oddsbolagen fortfarande har 1,50 gånger pengarna på Uffe och 3,35 på Steffe som statsminister.
Vet Betfair någonting som inte vi vet? Alltså att Uffe kommer att låta Jimmie få inflytande på politiken På Riktigt! Annars lär inte Uffe bli statsminister.

SD2022 (Om Sverige finns då...)

 
Ingen bild

Cosmik Debris

10 september 2018 23:15

Jens Ganman förklarar, och jag instämmer.

"Politiker som twittrat, instagrammat, Facebookat, tagit selfies, "manifesterat" och "stått upp" för än det ena, än det andra.

Detta i en tid när det svenska samhället har att hantera: terrordåd, handgranatskastningar, automatvapen, stenkastning på ambulanspersonal, hot mot personal på akutmottagningar, hedersvåld, balkongflickor, könsstympningar, bortgifta minderåriga, handel med barn, och ett framväxande parallellsamhälle av historiska proportioner."


Till alla som röstade på fortsatt ödeläggelse och islamisering av vårt land vill jag bara säga:

Klaga inte. Inte ett endaste litet pip vill jag höra!

https://tinyurl.com/yckg3ls7
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10155949285238251

 
Ingen bild

Tobbe S

10 september 2018 23:22

Varför ska man suga på den?

 
Ingen bild

Thomas

10 september 2018 23:23

Det verkar finnas bögar inom islam,trodde det var förbjudet.
Annars kanske det är Jonas eller Mark som behöver ombyte..

 
Ingen bild

Ny mandatställning efter miss: 144–142

10 september 2018 23:24

Plötsligt på måndagskvällen ändrades de preliminära mandatsiffrorna för Centerpartiet och Sverigedemokraterna på Valmyndighetens webbplats – och avståndet mellan de traditionella blocken i riksdagen vidgades till 144 – 142.
Enligt den preliminära mandatfördelningen hade Centerpartiet på måndagseftermiddagen 31 mandat, och Sverigedemokraterna 62 mandat. Några timmar senare hade C förlorat ett mandat till SD.
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/ny-mandatstallning-efter-miss-144-142

SD 63 mandat,då har du fortfarande chans till riksdagen TA

 
Ingen bild

Observer

11 september 2018 00:05

Efter allt man hört, Hur folk nu öppet börjat att prata om SD runt om fikaborden på arbetsplatser från norr till söder. När t.o.m Svärmor och många äldre man pratat med öppet säger sig ha bytt till SD och hur man på P3´s Karlavagnen hör horder av vanligt folk nu accepterar sd så är det V Ä L D I G T konstigt att inte det har fått genomslag i valet!

Ytterligt märkligt!

Nu skall ni se att det blir Annie Lööf som slutar som statsminister i kommande nya "Decemberöverenskommelsen 2.0"
...Minns mina ord.

 
Ingen bild

Observer

11 september 2018 00:09

Baserat på allt positivt man hört om SD de sista två åren borde den verkliga valsiffran legat mellan 28-38% för att korrelera med den upplevda positiviteten ute bland folk.

 
Ingen bild

Klm

11 september 2018 02:13

Hoppas du inte tog illa upp din jävla ruttna vildsvin!

Thoralf Alfsson

11 september 2018 06:56

Ditt IP-nummer

 
Ingen bild

Bo

11 september 2018 07:18

Lars Adaktusson (KD) är en frispråkig man. På sin facebooksida lägger han ut en artikel som Eskilstuna-Kuriren inte vill publicera. Så här börjar den: Liksom annan religiös extremism hotar islamismen att förgöra människor och samhällen. Inför detta faktum har det länge funnits en naivitet och en undfallenhet. Islamism motverkas inte genom identitetspolitik eller kulturrelativism – den motverkas genom konkreta, politiska åtgärder. Åtminstone i Kristdemokraternas Sverige.
För islamismen hotar vårt land. Terrordåden i Stockholm 2017 och 2010 förkroppsligar detta hot. Hedersförtrycket är inget påhitt. Judehatet är mer levande än på länge. Kristna konvertiter skräms till tystnad. Sverige har nära nog flest terroristresenärer i Europa…
Varför angrips inte Lars Adaktusson????

 
Ingen bild

brandmannen

11 september 2018 07:22

För det första känns det inte trovärdigt med valresultatet. För det andra skulle det funka med en allians mellan M, KD, L och SD. Egen majoritet.

 
Ingen bild

Iceman

11 september 2018 07:32

Det är kompetensregnets sedvanliga uttryckssätt. Lätt genitaliefixerade i alla lägen. Våld både i ord och handling.
Jag är så less och vill ha tillbaka vårt land!

 
Ingen bild

SM811

11 september 2018 07:56

Så här blir det när sju(k)klöverns politik genomförs.
Glädjande nyhet att C mister ett mandat till SD.
Påstås felräkning?? Hur många sådana finns i detta valet?

 
Ingen bild

Tony

11 september 2018 08:26

Nej vänsterslöddret har ingen framtid, för när Muslimerna utnyttjat dumskallarna tillräckligt och kommit fram till makten har dom inget värde och kastas på sophögen. fast det begriper dom inte!

 
Ingen bild

Leon

11 september 2018 08:30

Innan upprördheten (befogad förvisso) tar överhanden kanske det kan behövas lite reflektion över det egna språkbruket. I föregående tråd förekom en hel del nedsättande epitet som inte heller de hör hemma i en "vuxen" vokabulär. Att konsekvent omnämna politiska motståndare som "dvärgen", "alkiskärring" o s v är knappast vad man kan kalla "vuxet".
Och du "Klm", din infantila kommentar gör dig knappast till "hjälte", utom möjligen i dina egna ögon. Du har haft din "stund i ljuset" nu, kräla tillbaka ner i din håla igen.

 
Ingen bild

onkel sven

11 september 2018 08:33

En dagisdirektör i Ruda ondgör sej idag i reportaget om SD ,hur mycket har hon tjänat på invandringen kan man kanske undra !

 
Ingen bild

brandmannen

11 september 2018 08:38

Hoppas verkligen att det finns folk som kan kontrollera ett eventuellt valfusk. Det här resultatet känns inte trovärdigt utifrån hur snacket har gått. Var och varannan som jag pratade med innan valet skulle rösta SD.

 
Ingen bild

Leon

11 september 2018 08:55

@ brandmannen m fl

Häng in "offerkoftorna" i garderoben nu och se sanningen i vitögat. SD gjorde det bästa valresultatet hittills, även om det blev en "Fäldinare" (nådde inte ända fram). Vässa argumenten, ta fram riktiga fakta och "städa" retoriken så kommer ni längre nästa gång.

 
Ingen bild

Lars

11 september 2018 09:02

När man såg bilder på TV från Vänsterns valvaka och deras skrikande mot SD, så påmindes man om exakt samma uppträdande som de betedde sig på valmötena som SD bedrev.
Så jag tror med ganska stor säkerhet att påhoppen mot Dig härstammar från samma rötter som ovan beskrivits.

 
Ingen bild

brandmannen

11 september 2018 09:35

Leon

Det är riktigt att SD gjorde ett bra va mätt utifrån föregående val. Det finns dock signaler på misstänkt fusk och utifrån opinionsundersökningar borde SD blivit större. Har svenskarna rösta så här så är det inget tjafsa om men det är ingen offerkofta att undra och ifrågasätta.

 
Ingen bild

Hacke

11 september 2018 09:53

Jag kan bara tänka mig hur mycket skit du får ta Thoralf som den modige sanningssägare du är. Därför är mina förhoppningar extra stora att du får kröna din enträgna kamp för ett bättre Sverige med en riksdagsplats.

Kanske var det dubbelt bra att centern nu tappade ett mandat, inte bara för att det gick till sd, utan i kampen om makten. Nu blir det ännu svårare för Alliansen att bilda regering om man inte tar stöd av sd vilket inte är troligt med Annie och Björklund vid rodret. Trycket ökar nu mot Kristersson och Busch att lyssna på sd:s inviter om de inte ska bli stående med långa näsor när c och l tar det definitiva steget mot en mittenregering tillsammans med s och mp. Klarar moderaterna och även kd ytterligare ett sådant svek till mot sina väljare. Det lär bli mycket svårt att motivera.

Och jag gläds med kd:s framgångar. Inte minst när man tar del av Adaktussons nobbade inlägg i Eskilstunakuriren (tack för den signaturen ”Bo”). Ska bli intressant med honom i riksdagens talarstol den närmaste mandatperioden. Han kan bli ett välbehövligt komplement och understöd från en annan flank till sd:s folkhjältar i argumentationen.

 
Ingen bild

Skämt åsido!

11 september 2018 09:55

Borat (Sacha Baron Cohen) förklarar på ett genialiskt sätt sakernas tillstånd vad gäller invandrarmän från islamkontaminerade länder.
Varför tror ni att araben bakom de vulgära kommentarerna ovan sökt sig till Sverige?
Är det för att han älskar att åka skidor?
För att han törstar så mycket efter demokrati (ett ord som inte existerar på arabiska)?
Nej!
Araben har åkt hela vägen från Mellanöstern i hopp om att uppleva ett erotiskt äventyr på någon vacker blondin (Pamela Andersons) mage (träffande citat ur Borat-filmen).
Och vad får araben här?
I bästa fall en bedagad sockermamma, en Feministmedusa som Gudrun Schyman,
Inte undra då på araben blir frustrerad och förbaskad!

Här ett klipp med Borat:
https://www.bing.com/videos/search?q=borat+dating+service&view=detail&mid=85408F00A3A9DBA222A585408F00A3A9DBA222A5&FORM=VIRE
-

 
Ingen bild

Christer

11 september 2018 09:56

@ Leon 08:30
Jag håller med om det nedsättande språkbruket - Sluta med det!
Att ge meningsmotståndare nedvärderingar i form av sådana epitet är att sänka debatten, och framför allt värdet av sin egen replik. Jag kan förstå frustation och upprördhet, men inte att använda så lågt språkbruk. Det finns inga uppgifter från valrörelsen att förespråkare från SD stört andras valmöten, det är jag stolt över.
Visst, det känns lite tungt just nu. Men när man fått suga på fläskläppen en stund så inser man livet trots allt går vidare. SD går stärkta vidare, utgångsläget är faktiskt lite bättre, inte sämre. Men javisst, det hade gärna fått vara lite starkare!

 
Ingen bild

Hacke

11 september 2018 10:18

@Lars (igår 19:28)

Tidningen Nya Dagbladets webbplats släcktes ned av internetleverantören utan förklaring. Men Katerina Janouch har varit alert och sparat den aktuella artikeln och publicerar den nu på sin blogg.
http://katerinamagasin.se/

 
Ingen bild

Hacke

11 september 2018 10:36

Thoralf. Här en annan sanningssägare som fått sin minst sagt beskärda del av spott och spe bara för att han råkade avnjuta en lunch i "fel" sällskap (läs sd).
Skulle kunna tänka mig att om du läser hans senaste krönika, Tankar en valdag, så är det med ett stort mått av igenkännande men också av stolthet och förtröstan.
http://marcusbirro.blogg.se/

 
Ingen bild

Idioten

11 september 2018 10:56

Hej Thor Alf detta ip nummer är det som det avslöjhär vem som har denna dator.

ip:83.185.89.133 är detta samma sak där bor jag på denna adress???

 
Ingen bild

Folklig

11 september 2018 10:59

Ack ve ack ve. Jag är fortfarande lite sorgsen. Nu fortsätter arbetet att försöka rädda samhället. Tack för att du finns Thoralf! Fortsätt med det du gör och har gjort i tio år.

 
Ingen bild

Lasse

11 september 2018 11:05

Om du har IP-numret kan du då presentera Kim här på bloggen?

 
Ingen bild

Kryssen parti för parti i riksdagsvalet Kalmar län

11 september 2018 11:33

Sverigedemokraterna
Jimmie Åkesson 29,86 procent
Thoralf Alfsson 3,62 procent
Anne Oskarsson 0,81

Läs mer:
Följ själv kryssräkningen på valmyndighetens sida
Valmyndigheten
http://www.ostrasmaland.se/kalmar/nu-avgors-det-om-alfsson-sd-kommer-in-i-riksdagen/

https://data.val.se/val/val2018/slutresultat/R/rvalkrets/08/personroster.html
Denna länk ovan kan du väl ha på hemsidan

 
Ingen bild

Dennis Slotteborn

11 september 2018 11:54

Ja att du har malmöbor som läser bloggen är ju roligt. För ip adressen är från Malmö närmare bestämt Storgatan 39b.www.adressip.se. Må bäst Thoralf!

 
Ingen bild

Svensson

11 september 2018 11:54

Liksom många andra här så förstår inte heller jag hur valresultatet kunde bli så lågt för SD.
Jag träffar mycket folk genom mitt arbete, och som jag har uppfattat det så har nästan alla haft sympatier med SD.
Vi gick ju framåt dock, men det är svårt att känna riktig glädje.

 
Ingen bild

Lena1

11 september 2018 12:13

Jag är i alla fall mindre uppgiven idag än igår, anledningen är att MP åkte ur kommunfullmäktige med ett mandat, S förlorade två mandat och SD fick ytterligare två mandat.

Att MP åkte ut beror nog på deras förslag att vi svenskar inte ska åka bil för veckohandlandet utan köpa en lådcykel (va?) och transportera matvarorna i! Gode gud hur kan man komma på något sådant?

 
Ingen bild

Parvus

11 september 2018 12:24

Av klockslagen att döma var Klms (Kommunistiska Leninist-Marxisterna) promillenivå hög. Vissa borde ha alkolås på sina datorer. Då skulle de slippa skämmas dagen efter.

 
Ingen bild

Ryt till!

11 september 2018 12:27

Ärade kommentatorer
Neandertalare förvandlas inte till civiliserade människor bara för att man försöker prata med dem på ett snällt och civiliserat sätt. De uppfattar snällhet som svaghet och blir än mer aggressiva.
Se bara på valdebatten hur aggressivt neandertalarna Löfven, Lööf, Lövin gång på gång attackerade den snälla mannen Jimmie med fula och nedsättande ord som brun, rasist, främlingfientlig mm trots Jimmies upprepade vädjan till dem att uppträda civiliserat.
Hade Jimmie istället rutit åt dem något i stil med: det är ni som rasister som hatar Sverige och svenskarna, ni förnekar till och med existensen av svenskhet, satans faschistjävlar!
Då hade de krupit tillbaka och hållit sig i skinnet.
Tro mig!
Neandertalare förstår inte människospråk.

 
Ingen bild

Lena1

11 september 2018 12:37

Lars Bern kommenterar valresultatet.

Https://www.youtube.com/OY6kBisz9k

 
Ingen bild

Sverigevän

11 september 2018 12:51

@ Signaturen Leon
kritiserar andras språkbruk.
Är "infantil" finare språkbruk än "alkiskärring"?
Snacka om frånvaro av självinsikt!

 
Ingen bild

Martin

11 september 2018 14:20

Någon mer än jag som blir spyfärdig av att höra Johan utropa sig som ständig vinnare i Kalmars kommunval? Han sitter troligtvis säkert tills någon får lyfta bort honom vid 70 års ålder. Nej, jag ska flytta från Kalmar nu, men det beror inte bara på Johan Persson. Staden är inte vad den en gång varit tyvärr och det finns ingen framtid för Kalmar om man vill göra karriär.

 
Ingen bild

Kalmarit

11 september 2018 14:28

Känns i vanlig ordning som köpta botar.

 
Ingen bild

Staffan Sundqvist

11 september 2018 14:35

"Klm, din IP-adress kommer från Malmö, från en fastighet i hörnet Davidshallsgatan-Storgatan. Snart har jag mer exakta data....

 
Ingen bild

Sverigevän

11 september 2018 14:56

Nu kan väl YouGov och Sentio kastas i soptunnan. De andra lyckades betydligt bättre.

 
Ingen bild

Lena1

11 september 2018 15:15

En sann historia: min kusin har en italiensk pappa, som levt och jobbat i Sverige sedan mitten av 70-talet. Han har hela tiden behållit sitt italienska medborgarskap, men inför valet i år begärde han även svenskt medborgarskap. Detta gjorde han enbart för att få möjlighet att rösta på SD i Riksdagsvalet. Även han nya fru röstade SD (trots motstånd i början). De båda utlandsröstade från Italien (där de har en sommarstuga). Så imorgon när utlandsrösterna kommer räknas hoppas jag att SDs resultat ökar en del i alla fall. Tror att det kommer en hel del SD-röster från utlandet.

 
Ingen bild

Bo

11 september 2018 16:23

Om den italiensk pappa, som levt och jobbat i Sverige sedan mitten av 70-talet flyttar tillbaka till Italien är det dags att befria sig från det svensk medborgarskapet. Om han inte vill betala 25% skatt på sin pension i Italien, vill säga. S+MP+V höjde skatten i år från 20% till 25%. Detta får at solidarisera sig med dem som inte flyttade ut....

 
Stefan K

Stefan K

11 september 2018 16:25

Är det gott om homosexuella som skriver nedvärderande kommentarer eller är det bara den anonyma signaturen klm?

http://petterssonsblogg.se

Thoralf Alfsson

11 september 2018 17:01

Det är gott om kränkande kommentarer. Men vem som skriver dem är inte lätt att veta men det tycks vara många av den läggningen som har vissa önskningar.

 
Ingen bild

Boris

11 september 2018 16:53

@Sverigevän. Yougov är latent opålitliga. Sentio däremot är pålitliga men de gjorde inga mätningar de två sista veckorna innan valet och då skedde de stora förändringarna

 
Ingen bild

KLM

11 september 2018 17:24

Staffan Sundqvist du är en datanörd som inte har ett liv...Det är inte alltid invandrarens fel att din fru är otrogen med en muslim, eller att din syster fördrar invandare istället...Försöker du skrämma mig, finns det nån anledning att blir rädd för dig?Vill du veta vart jag bor?? Vart bor du Staffan Sundqvist ?

Thoralf Alfsson

11 september 2018 20:33

KLM

Det räcker med att du berättar vem du är och vad du heter.

Men det har du sannolikt inte "ryggrad" för att göra!

Du är en anonym fegis!

 
Ingen bild

Viveka

11 september 2018 17:59

Ang. valet.
Socialdemokraterna har ändrat väljarbas. Den finns nu ute bland förorternas klanröstare där det i vissa fall är 80 procent som röstar på S. Samt stor andel vänsterpartister. De svenska arbetarna och fotfolket flyr till SD och högerpartierna!
Situationen är katastrofal. Och Löfvén vill inte ens prata med företrädarna för den gamla valmanskåren (sina väljare) som nu flytt till SD.
https://www.svt.se/nyheter/val2018/rodgrona-tappar-stort-bland-arbetare.

 
Ingen bild

J B Doe

11 september 2018 18:13

@Leon
Du har rätt i att man bör undvika att ge sina motståndare fula namn.
Men ditt inlägg hade haft större tyngd om du inte avslutat med "kräla tillbaka ner i din håla igen".
Detta är ju bara ett annat sätt att kalla Klm för ett lägre stående kryp.

 
Ingen bild

Tony

11 september 2018 19:00

Litar inte ett dugg på socialister, dom är kapabla till vilka smutsigheter som helst bara dom får behålla makten.

 
Ingen bild

Gunnar Edlund

11 september 2018 21:13

@Bo
Så alla tyskar och danskar som har sommarstuga i Sverige skall säga upp sina tyska och danska medborgarskap?

Thoralf Alfsson

11 september 2018 21:20

Man behöver inte ha svenskt medborgarskap för att få ha en sommarstuga i Sverige.

Du måste till att börja med vara skriven i Sverige under ett antal år för att kunna få ett svenskt medborgarskap. Jag tror knappast att tyska och danska sommarstugeägare är skrivna i Sverige.

 
Ingen bild

Gunnar Edlund

11 september 2018 21:16

@KLM
Börjar du bli svettig nu? Dumt att använda sin hemdator för idiotkommentarer.

 
Ingen bild

Wem

11 september 2018 21:47

Det finns en uppsjö smörjobb i det offentliga som sossar och kommunister lagt beslag på.

Ta bara kommunförbundets styrelse ( se länk https://skl.se/tjanster/omskl/styrelseochberedningar.1249.html)
Tänk bara hur många ordföranden och ledamöter som getts till småpartierna i regeringsunderlaget. Och alliansen står bara med mössan i hand och beviljar detta forma av uppenbar korruption.

Skulle vara intressant att veta vad dessa kommunister och miljönissar har i ersättning. Det är not inga småbelopp.

 
Ingen bild

M Lind

11 september 2018 22:12

@KLM
Hur är det med dina kvinnliga familjemedlemmar, hederspascha?
Berätta för oss.
Har de ett fritt sexliv?
Får de dejta vem de vill?
Eller kastar du ner dem från balkongen?

 
Ingen bild

Göran

11 september 2018 22:20

Beklagar djupt att du får sådana kommentarer, Thoralf. Men det finns gott om UFO;n därute. Som lite motvikt kan jag berätta att jag för ett par år sedan skrev en kommentar här som kritiserade både ditt inlägg och ditt parti. Med påföljd att nästa dag hade besökarantalet på min blogg mångdubblats och jag blev kallad både Sverigefiende, niggerlover och muslimkramare. (Jag är absolut inte fiende till mitt eget land!) Ett par av dem skrev också att "vi vet var du bor".
Så... dina egna polare kanske inte alltid är så mycket bättre...? Virrpannor finns på båda sidor och även dessa har ju rätten att uttrycka sin åsikt. Så länge den inte kränker andra!

 
Tobbe S

Tobbe S

12 september 2018 00:13

Bråk i krubban

http://https://www.facebook.com/LucasSimonssons/videos/55

 
Ingen bild

Leon

12 september 2018 06:40

@ Sverigevän

Infantil är ett beskrivande verb som betyder barnslig. En i min mening relevant beskrivning av de "inlägg" Klm åstadkommit. Övriga exempel ("alkiskärring" m fl) är nedsättande och förminskande invektiv (i sig lika infantila som Klm;s utgjutelser). Däri ligger den sora skillnaden.

@ J B Doe

Intressant då hur du skulle tolka "Ryt till";s "neanderthalinlägg" (c a 14 inlägg före ditt) ovan. Detta går ju i sin helhet ut på att dehumanisera och nedvärdera politiska motståndare och beskriva dessa som kollektivt inte ens tillhörande den mänskliga arten. Var är din indignation över detta ?

 
Ingen bild

Ryt till!

12 september 2018 07:42

@ KLM
Du vill idka bögeri med Thoralf!
Är bögeri Halal i islam?

@ Leon
Vad är värst, att bli kallad 'taliban' eller 'alkiskärring'?

Är Akilov en människa eller en neanderthalare?

Är alla som har två öron och en näsa människor?

PS
Behandla inte andra som du själv vill bli behandlad.
Behandla andra som de behandlar dig.

 
Ingen bild

Leon

12 september 2018 09:08

@ Ryt till

1 Taliban är ett egendefinierat benämning som en extremistisk islamistgrupp använder. En person tillhörig denna grupp skulle nog se det som en komplimang att benämnas så. Som invektiv betecknande någon vars åsikter man ser som avvikande är det ett ganska grovt tillmäle.

2 Ja Akliov är en människa i det avseendet att han tillhör arten Homo sapiens (vilket för övrigt alla nu levande människor gör). Som individ är han dock en terrorist och mördare...men likväl människa (liksom Madsen, Breivik, Hitler, Stalin, Pol Pot är/var det)

3 Nej, alla försedda med öron och näsa är inte människor (Homo sapiens). Bland annat är våra närmaste nu levande "släktingar" inom piraterna försedda med dessa "attribut"

 
Ingen bild

Ryt till!

12 september 2018 11:25

@Leon
Om du identifierar dig med Akilov då tillhör ni båda samma art.
Bara så du vet!

 
Ingen bild

Gunnar Edlund

12 september 2018 11:40

@Leon
Du menar väl primaterna? "Piraterna" blir obegripligt

 
Ingen bild

Leon

12 september 2018 13:03

@ Ryt till

Förunderligt nog definierar jag även dig (med tvekan) som också tillhörig arten människa. Eller i vart fall någon form av högre primat.

@ Gunnar Edlund

Självklart. (Mobil skumpig pendelbuss och "autocorrect" är ingen optimal kombo)

 
Ingen bild

sarak

13 september 2018 00:33

Kommentarer säger väldigt mycket om människovärdet och intelligensen hos författaren.

 
Ingen bild

Emmigrant

13 september 2018 21:02

Individer som använder dylik vokabulär är helt enkelt en sämre sorts människor.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18 19
20
21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se