thoralf

Direktlänk till inlägg 30 juli 2018

DOMEN KOM I FREDAGS

Av Thoralf Alfsson - Måndag 30 juli 23:02

 


Zaid Abadan klarar sig undan från ett kortare fängelsestraff på en månad tack vare att han suttit häktad under drygt 40 dagar. I stället döms han endast till 30 dagsböter a 50 kronor. Han måste skratta åt det svenska rättsväsendet när han sätter sig i sin Ferrari för 1,8 miljoner kronor. 1 500 kronor i böter är väl knappast två tankningar till bilen. Enligt egen utsago så är han mångmiljonär och sjukpensionär med ca 170 000 kronor i årsinkomst per år enligt skattemyndigheten.


Zaid Abadan planerar uppenbarligen att flytta någon annanstans. Han kanske vill ha ett lyxigare boende. I varje fall så är hans hus i Lindsdal till salu hos Mäklarringen i Kalmar.

https://www.maklarringen.se/hus/kalmar/lindsdal/tvarhandsgrand-14-obj10988_1481488065


Hans kumpan, egyptiern Mohamed Zaki döms däremot till sex månaders fängelse för utpressning. Enligt domen är han folkpensionär och lever en stor del av livet i Egypten. Enligt domen verkar han flyga mellan Sverige och Egypten väldigt ofta. Undrar hur han får detta att gå ihop rent ekonomiskt, då det inte är gratis att flyga mellan Sverige och Egypten många gånger varje år.


Det skulle inte förvåna mig om dessa båda herrar lurar det svenska välfärdssamhället på väldigt mycket pengar varje år.


 
 
Ingen bild

Mt

Måndag 30 juli 23:34

Och så var man nyfiken på huset och det är borttaget från deras hemsida... undrar varför..

 
Ingen bild

Laglydig

Måndag 30 juli 23:41

Jag saknar ord!

Vissa "fattigpensionärer" tycks ha det bra!

 
Ingen bild

En som vet

Måndag 30 juli 23:43

Ja du Thor Alf sånt är livet, jag kan väl berätta lite för dig om vi träffas. Det är många som säger att han är tjallare åt polisen i Kalmar men det är bara en saga men man vet aldrig. Men jag tror att myndigheterna gör vad dom.

RÖSTA PÅ SVERIGEDEMOKRATERNA SÅ VI KAN ÄNDRA LAGEN PUNKT SLUT.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

Tisdag 31 juli 00:35

Jag är övertygad om att man har fått order om att hålla nere straffen, i möjligaste mån fria och inte granska bedrägerier/brott om det är invandrare från muslimska eller arabiska länder som är inblandade. Tvingas man göra det så är det högst motvilligt.

Har jag fel? Varför stoppas då inte det gigantiska problemet med bilmålvakter, bidragsfusk m.m.? Jag hävdar att det skulle gå att lösa "bilmålvaktsproblemet"under innevarande år, med ganska enkla metoder. Sedan är det problemet ur världen.

Problemet är då att vi får ett annat problem. Nämligen kravaller och våld

Med hot om våld får muslimer och araber sin vilja fram i Sverige. Svårare än så är det faktiskt inte.

Men ska vi ha det så?

 
Ingen bild

Niklas R

Tisdag 31 juli 00:44

Måste införa följande åtgärder.
Svenska medborgare ska inte få inneha andra medborgarskap. Införskaffas andra medborgarskap upphör med automatik det svenska. Utländska medborgare kan inte bli svenska medborgare såvida de inte säger upp sina andra medborgarskap.
Utländska medborgare som döms för brott med fängelse i straffskalan ska utvisas.

Detta är ett recept på ett självsanerande system.

 
Ingen bild

Thor

Tisdag 31 juli 01:31

Sjukpensionären är inte sjukare än att det går att kränga sig in i Ferrarin i alla fall. Varför har vederbörande till att börja med fått uppehållstillstånd i Sverige? Om farsgubben äger halva Beirut behövs väl ingen oro för förföljelse? Historien är ett utmärkt exempel på det äckliga sjuklöversamhället.

 
Ingen bild

Lasse

Tisdag 31 juli 07:36

Ziad Abadan har i minst 20 år gäckat polisen polisen i Kalmar, att han lever på knarkaffärer är väl uppenbart men att bevisa detta fullt ut har tydligen varit svårt.

 
Ingen bild

Lotta_1

Tisdag 31 juli 07:48

Kan man åka hem på semester till hemlandet kan man gott stanna där för alltid. Självklart skulle endast TUT beviljas, aldrig PUT. Exempelvis kan alla från Syrien nu återvända för att bygga upp sitt land igen.

 
Ingen bild

Thoralf

Tisdag 31 juli 10:01

Haha avundsjuk eller

 
Ingen bild

Tony

Tisdag 31 juli 10:33

Det blir mer och mer uppenbart att det är olika straffskalor
beroende på vem som ska dömas, som invandrad är straffen
direkt löjeväckande, som Svensk tas det i med hårdhandskarna
även om brotten är små. Ja Svensk rättskipning är ett stort
skämt. Ta dom tre Somaliska skitstövlar som våldtog och
förnedrade och förstörde underlivet på en 13 årig tjej
och för det får samhällstjänst och är ute och begår nya brott:

 
Ingen bild

Uppströms

Tisdag 31 juli 11:52

Hade inte varit möjligt för en svensk sjukpensionär att leva så, såvida man inte vunnit på euro-jackpott senare. Svensk sjukpensionsnivå är att likna vid ett andra klassen medborgarskap, vilket väl SD också torde vara medvetna om!

 
Ingen bild

Björn

Tisdag 31 juli 18:24

Då ska man veta att när det gäller dagsböter så är 30 db det lägsta antalet du kan dömas till och 50 kr är den lägsta summan. Antalet dagsböter ska motsvara brottets svårighetsgrad. 30 db brukar snattare få. 30 db x 50 kr är alltså det lägsta straffet du kan dömas till.

Ställ det i relation till trafikbrott. Ej använt bilbälte - 1500 kr i böter. Kört 5 km/h för fort på en 50 km/h väg - 2000 kr i böter.
När det gäller de allra flesta trafikbrotten har riksåklagaren fastställt bötesbelopp (fasta summor för de olika brotten) och där döms det därför inte ut några dagsböter.
Men allt är ju relativt.

 
Ingen bild

Nisse

Tisdag 31 juli 21:50

Man tar sig för pannan. En del invandrare saknar studiemotivation i Malmö.
Undrar om motivationen ökar om bidragen sänks för de som inte vill göra nåt.
Borde vara ett krav att alla måste se till att skaffa kunskap för att kunna få ett jobb.
Läs nedan.

Svårt utbilda bort arbetslösheten – många är inte studiemotiverade
Den andra lösningen på ”utmaningen” med hög arbetslöshet bland invandrare stavas utbildning. Men denna utmaning består inte endast i att ordna fram utbildningsplatser. Enligt Arbetsförmedlingen är det en annan faktor som bromsar – många av de bidragsförsörjda invandrarna saknar studiemotivation. ”Utbildning passar inte för alla” skriver Sydsvenskan (betalartikel 18-07-31) och Josef Lannemyr förtydligar:

– Är man inte motiverad att plugga så kommer man aldrig att få en gymnasieutbildning.

Vare sig Sydsvenskan eller Arbetsförmedlingen har några hypoteser om varför så många invandrare inte vill skaffa sig en utbildning som kan leda till att de kommer i egen försörjning. Inte heller presenteras några förslag på hur man kan öka denna motivation.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Måndag 15 okt 20:57

Jag har under många år haft ett motto på min blogg som säger ”Det är lätt att vara Sverigedemokrat, det är bara att hålla sig till sanningen”. Idag blir jag dock tvungen att revidera mitt motto till följande.   ”Det är inte lätt...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 15 okt 13:51

Kalibers redaktion som ingår i Sveriges Radio har gjort ett intressant reportage om Vetenskapsskolan som i praktiken är falskskyltad. I själva verket handlar det omen sunnimuslimsk friskola som skall följa islamisk lag.   ”Kaliber granskar ...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 14 okt 22:47

Helt otroligt uttalade av Mats Knutsson i kvällens Aktuelltsändning.   Angående att Annie Lööf skulle ”stödja Stefan Löfven som statsministerkandidat och att Annie Lööf skulle uppnå med det, är att fullfölja sitt viktigaste politiska mål ef...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 13 okt 19:51

Det viktigaste är att utestänga och isolera Sverigedemokraterna. Hur landet och nationalstaten Sverige utvecklas tycks vara av mindre betydelse för de partier som finns inom de politiskt korrekta partierna inom 7-klövern.   Det var tragiskt att l...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 11 okt 19:50

    Har länkat på Facebook till en 6 år gammal artikel från norsk TV2 som har fått ganska många delningar under dagen. Jag tyckte att artikeln trots sin ålder ändå var intressant då tidsperspektivet är närmare ett hundra år. Det handlar om att m...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 132 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se