thoralf

Direktlänk till inlägg 7 juli 2018

F! HATET

Av Thoralf Alfsson - 7 juli 2018 09:35

   

Foto Thoralf Alfsson                                   Foto Mika Kotanen


Jag blev minst sagt förvånad när jag gick förbi Donnersplats strax efter klockan 11:00 i torsdags när Feministiskt Initiativ höll torgmöte med Gudrun Schyman och Rosanna Dinamarca i spetsen. På scenen stod en kvinna och sjöng och från högtalarna flödade texten ut.


””De jävlarna ska skjutas
De jävlarna ska skjutas
De jävlarna ska skjutas
De jävlarna ska skjutas”

 

Det kändes lite makabert med tanke på den debatt om hat och hot som varit mycket intensiv under Almedalsveckan. Eftersom det var väldigt mycket folk på Donnersplats hade jag förväntat mig att få läsa något om detta och det hat som uppenbarligen spreds från Feministiskt initiativs scen men jag har inte sett en stavelse om detta i media eller på sociala medier.


Är jag den enda som reagerade på detta? Eller har F! frisedel i media?


PS

Är det någon som vet vem kvinnan (sångerskan) är på den vänstra bilden så tar jag gärna emot information.


UPPDATERING


Kvinnan heter Anja Erika Svensson och sjunger om att våldtäktsmän skall skjutas. Undrar om det är F!:s kriminalpolitik? F! vill väl att de inte ens skall utvisas från Sverige om de är utländska medborgare.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Idioten

7 juli 2018 09:53

De jävlarna ska skjutas, det är väl dom själva som ska skjutas den uppfattning har jag.

Snart tar väl Stefan Röven efter.
Detta packet, vad sänder de för mening till alla barnfamiljer som står och lyssna.

Jo dom säger RÖSTA PÅ SVERIGEDEMOKRATERNA.

Bara sjung på vi vinner i höst.

Thoralf Alfsson

7 juli 2018 10:21

Min uppfattning är att ingen skall skjutas.

 
Ingen bild

Idrott

7 juli 2018 10:00

Jag undra vad Gudrun lukta på, jag tror att Rosanna har lagt en riktigt stor BRAK SKIT.
Nu hoppas jag att inte det luktar i telefonen.

 
Ingen bild

Albin

7 juli 2018 10:07

Sångerskan är ganska lik Malena Ernman känt SD hatare. Skönt annars att denna gamla alkoholiserade kommunist inte kommer in i riksdan.

 
Ingen bild

SM811

7 juli 2018 10:07

De PK klassar detta som det "goda" hatet och då är det tillåtet?
SD 2018 för Sveriges framtid.

 
Ingen bild

Egon

7 juli 2018 10:10

Fetflatornas våta dröm.
Alla i Fi vill mörda en vit man.
Afrikanska invällare välkomnas dock med handhjärta.
Sverige har blivit sjukt.
Att du orkar vara där Thoralf.
Det beundrar jag.

 
Ingen bild

Bajen666

7 juli 2018 10:22

Väldigt likt Malena Ernman, visst den kvinnan extrem..men F!..nja.

Thoralf Alfsson

7 juli 2018 12:00

Det är inte Ernman!

 
Ingen bild

Ölandsbonde

7 juli 2018 10:35


Är det pengarna som styr 7-klövern?
Alla har de med emfas förklarat sitt avståndstagande till SD. Aja, baja, inte röra.
Ändå ägnar de väldigt mycket tid till att atackera SD och även till att skrämma för dem.
Varför?
Utifrån deras syn på demokrati kan väl SD få 49% utan att få något som helst inflytande. Så varför berättar de inte istället, för oss som ska välja om ett par månader, hur de vill lösa landets problem?

Kan det vara pengar som styr deras önskan att SD ska minska och helst försvinna?

I dagsläget har SD ca 50 platser i riksdagen och för dessa får de ett årligt bidrag på ca 15 miljoner i partistöd. Sedan tillkommer bidrag till partikanslierna. Hur mycket vet jag inte men det räcker nog till en 3-4 anställda.

Om vi utgår från att SD ökar till 100 ledamöter i höst så medför det ett rejält ekonomiskt tillskott vilket är bra. Ännu bättre är att pengarna tas från 7-klöverpartier!

 
Ingen bild

Iceman

7 juli 2018 10:43

Det är skillnad på det Goda hatet. Bekänner man sig till PK så får man i princip bete sig hursomhelst. Som jag ser det är det dessa sk ”goda” människor som är de verkligt onda idag! De har rättsväsende, media, utbildningsväsendet osv i sin hand och det är de som sätter dagordningen och bestämmer vilken bild av verkligheten som ska presenteras för svenska folket.
Ibland avslöjar de sig som i denna sång och visar sina rätta ansikten, med en sång om dödligt våld. Vad hände med ”Allas lika värde”?

 
Ingen bild

Don Sabelotodo

7 juli 2018 11:35

Det kan vara en "artist" som heter Annika Norlin och låten "Allt som är ditt".
Förfärlig människa och förfärlig låt i vilket fall.

 
Ingen bild

Hacke

7 juli 2018 12:04

OT

Idag ser vi fram emot två storevenemang på en och samma dag. Först kvartsfinalen i fotbolls-VM och ett landslag med betoning på lag under kvalificerad och pk-befriad ledning. Efter det tal av blivande landsfadern Jimmie Åkesson.
Allmän flaggdag för båda händelserna anser jag.


Och så detta eviga skandalbolag public service.
Inte nog med att vi nu alla ska tvingas betala för hjärntvätten i form av tvångsskatt. Kolossens över 3 500 vänsterpolitruker anser tydligen att man har rätt till sommarlov, precis som alla andra barn.
Redan i slutet på maj drar sommartablåerna igång med nedläggning av i princip alla program och med återkomst till hösten. T o m nyhetsredaktioner halverar sändningstiden under hela sommaren, inte någon vanlig semester där inte. Tablåerna är under denna tid istället överfulla av gamla repriser och repriser av repriser.
Ponera att en tidning gjorde på samma sätt. Under de tre sommarmånaderna var sida upp och sida ner fyllda med gamla artiklar (som oftast var dåliga redan vid första publiceringen). Vem skulle köpa en sådan undermålig produkt? Dessutom till ordinarie pris!
Det finns många anledningar att göra om och helst kraftigt reducera public service-uppdraget efter decennier av gravt missbruk.
Jämfört med den politiska misshandeln är detta kanske inte ett så stort problem men illa nog som aldrig berörs och återspeglar ett ökänt mönster hos stora statliga kolosser.
Ett annat problem är den försämrade utvecklingen rent tekniskt med återkommande avbrott och missöden inte minst i samband med direktsändningar, enkla presskonferenser och annan basal verksamhet som tidigare genomfördes utan strul. Jag misstänker på goda grunder att detta har sin orsak i bolagets sjukliga prioriteringar när det gäller kvoteringar och därmed ofrånkomligt kvalitetssänkningar. Deras nära samarbete med Rättviseförmedlingen (sic) är ett kvitto på detta så gott som något.
Som om det inte räckte med de visuella bevis på denna hysteri som ständigt tvingas på oss via rutan.
Missfostret public service bör ligga högt upp på dagordningen för total makeover den vackra dag då nya folkrörelsepartiet tar över.

 
Ingen bild

Apa

7 juli 2018 12:34

Det är ett mycket sjukt samhälle detta!

 
Ingen bild

Funtaren

7 juli 2018 13:20

Osmaklig må låten vara men enl artikel nedan har den inget med politik att göra utan behandlar reaktionen när en närstående blir våldtagen. Om nu artikeln ger rätt intryck...

https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/Kv8mby/jag-ar-ju-rafeminist

Thoralf Alfsson

7 juli 2018 14:15

Ska man tolka det som att F! vill avrätta våldtäktsmän?

 
Ingen bild

Kalle stropp

7 juli 2018 13:54

http://swedetab.herokuapp.com/tabs/1903

Texten handlar om en våldtäkt.

Thoralf Alfsson

7 juli 2018 14:16

Ska man tolka det som att F! vill avrätta våldtäktsmän genom arkebusering?

 
Ingen bild

Stefan A

7 juli 2018 14:16

Ahaa... kommunisten till höger kommer att återuppstå i kommunisten till vänster parti, tänkte väl det man kan kanske inte få riksdagspension livet ut vid 44 numera och nått måste hon försörja sig med......

 
Ingen bild

Lars Josefsson

7 juli 2018 14:27

Var det möjligen detta Du hörde?

https://www.youtube.com/watch?v=CtpLvfnDKtI

 
Ingen bild

Funtaren

7 juli 2018 14:33

Den frågan bör du inte ställa till mig utan till fi. Jag skulle personligen, utifrån artikeln, inte tolka det så, tycker det är ganska uppenbart att det handlar om den initiala reaktionen i den akuta situationen att en älskad nyss blivit våldtagen. Men som sagt den enda som kan ge klara svar om intentionen är naturligtvis författaren.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

7 juli 2018 14:52

Haha, fy vad amatörmässigt och haltande i sången. Men där är väl proggen som har slagit över. Man pratsjunger ett budskap och någon plinkar taffligt i bakgrunden.

Det är ju intressant och se vad för verklighetsbild dessa människor har. En svensk motsvarighet till "Trump Derangement Syndrome".

Men som vanligt är det lättare att hitta på åsikter/ståndpunkter motståndaren har så att det finns något att argumentera emot.

 
Ingen bild

Mats

7 juli 2018 15:00

Alla partier vill skärpa straffen för våldtäkt. Dock är det inget parti som officiellt vill ha dödsstraff på våldtäkt. Däremot driver FI en sådan retorik.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

7 juli 2018 15:24

"Kvinnan heter Anja Erika Svensson och sjunger om att våldtäktsmän skall skjutas."

Då blir det, enligt F!, många afghaner, somalier och afrikaner som ska skjutas.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

7 juli 2018 15:40

Var inte för hårda mot "gosemysieflickorna", det här är snälla damer som viger sitt liv åt att alla skall ha det bra i Sverige, kärlek gäller.
Var glada att dom bekantar sej sedan länge med Gotland, en jättefin ö ute i Östersjön, med härliga Fårö, utmärkt plats att bo Ingemar Bergman håller säkert med om detta från sin himmel ?

:=)(=:

 
Ingen bild

K

7 juli 2018 15:49

I dag är det Lördag och Rosanna skulle väl ha lämnat Gotland vi det här laget?

”Egentligen skulle Rossana Dinamarca ha lämnat Almedalen på söndag men nu väljer hon alltså att resa därifrån redan på torsdag.”
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/rossana-dinamarca-lamnar-almedalen-i-fortid-pa-grund-av-nmr

 
Ingen bild

Bajen666

7 juli 2018 16:59

En 44-årig tant står och ger folk fingret helt otroligt, eftersom hon själv inte skäms över sitt uppträdande så får väl jag skämmas på hennes vägnar.

 
Ingen bild

Pepparholm

7 juli 2018 17:10

När man läser Uvell.se och hennes ”Avvecklingslista” så inser man att en ny regering har mycket att göra. Många höjdare får gå till Arbetsförmedlingen. Stora summor kan omfördelas till pensionärer och sjukvård.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

7 juli 2018 18:45

"PostNord slutar köra ut paket på adresser i Malmö: "För farligt""

Så har det alltid varit. Eller?

 
Ingen bild

Ölandsbonde

7 juli 2018 19:22

Vill ni hjälpa Bernt Herlitz så Swisha din donation till nummer 076-822 61 22 för att hjälpa Bernt med rättegångskostnaderna.

 
Ingen bild

Observer

7 juli 2018 20:08

Så agerar Socialgrupp 3,5.

 
Ingen bild

Fredrik

7 juli 2018 21:04

wow, vilket tufft finger hon hade där rossanna, Fi ett parti för barn.

 
Ingen bild

Tony

7 juli 2018 21:15

SVT har mycket märkligheter för sig, efter Jimmie Åkessons tal så skulle det analyseras, då tar man in en redaktör för tidningen Gnistan,
en kommunist långt ute på vänsterkanten??
Man undrar ju var var Mats Knutsson, han har ju kommenterat alla andras tal??

Thoralf Alfsson

7 juli 2018 22:00

Han hade förstås åkt hem från Visby

 
Ingen bild

Stefan A

7 juli 2018 21:16

Man kunde tro att det var hon med håret Medusan i miljöpartiet som coachade Svenska landslaget i dag...bensinen var slut...

 
Ingen bild

TomasPLZ

7 juli 2018 21:48

När man hör och ser såna människor då vill man bara rösta på SD.

 
Ingen bild

jaså

7 juli 2018 22:00

Låten handlar om en känsla som kvinnor kan känna när dom blivit våldtagna,enligt beskrivningen av låten och kompositören. Jag förmodar att du aldrig blivit våldtagen Thoralf och då kanske du heller inte ska uttala dig om det!
Sen kan jag ju tycka att döda är fel.

Thoralf Alfsson

7 juli 2018 23:07

Har Anja Erika Svensson blivit våldtagen? Om hon inte blivit det kanske hon inte heller skall uttala sig om det!

 
Ingen bild

Laglydig

7 juli 2018 22:21

@Tony
Lördag 7 juli 21:15

Nej, Mats Knutsson har inte åkt hem från Visby. Han kommenterade Jimmies tal i Rapport 19:30, precis efter talet var avslutat.

 
Ingen bild

Nisse

7 juli 2018 22:23

En annan sak man tar sig för pannan om var hon från FI som debatterade mot Rickard Jomshof i Opinion Live idag.
En sån idiot. Tur att Rickard kunde hålla sig och kunde bemöta hennes påhopp och idiotiska åsikter på ett lugnt och sansat sätt. Det gjorde han bra.

Thoralf Alfsson

7 juli 2018 23:05

Han gjorde det kanonbra! Våra toppolitiker har rutin på att bemöta rabiata politiska motståndare.

 
Ingen bild

Lena1

7 juli 2018 22:27

Annelie Nordström, tidigare ordförande för ett Lo-förbund, numera riksdagskandidat för FI var med på Opinion Live för att debattera jämställdhet mot Rickard Jomshof. Där lyste hatet igenom som ett bra exempel, hon började med att kalla Jomshof för fascist sedan i hysteriska ordalag berätta om en farsa som gav hennes mamma stryk???? Vi som lyssnade förstod ingenting! Hur kan SVT släppa fram en sådan person att debattera? Dessutom, va kandidera till riksdagen???? Hon kan ju inte ens tala i normal samtalston.

Thoralf Alfsson

7 juli 2018 23:04

F! hatet

 
Ingen bild

Laglydig

7 juli 2018 22:35

Just nu:
SVT1: Fotboll
SVT2: Eid al-fitr

Om man är svensk och inte intresserad av fotboll (bra match av Ryssland!) så erbjuds alltså en muslimsk bönehögtid i den andra kanalen!

Vad FAN är det här???

 
Ingen bild

calle

7 juli 2018 23:32

ikea mord i tyskland, Merkel förbjuder på samma sätt som 7 klövern förbjöd media i Sverige.

https://gellerreport.com/2018/07/migrant-beheads-merkel.html/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

om det nu är sant

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

8 juli 2018 00:09

Tony: Flamman var det nog, en typiskt regi från opartiska SVT/CCCP-TV
Gannerat med "Dicken", blev så himla bra, men var var "Fritids-knutssson(numera TUI) , Hemma Lottie ?

 
Ingen bild

Lena1

8 juli 2018 00:16

I Jimmie Åkessons tal ikväll sa han att han håller fullständigt med Löfvén när han deklarerar att valet kommer att handla om välfärden!!! Precis vad jag anser, om och nu när SD,s framgångar gör att S lovar än det ena än det andra om hur BRA det ska bli för oss medborgare i framtiden om S får styra.
Bra av Åkesson att påminna om det, för oss som inte tillhör det övre skiktet i samhället så förstår vi mycket väl att det är inte S eller de andra i 7K som kommer att satsa på oss, det är SD so kommer att satsa på folket och inte på alla andra länders folk.

 
Ingen bild

Molle

8 juli 2018 00:25

Ja ja, att skjuta våldtäktsmän menar hon ju vita män.
För när det gäller alla råa våldtäkter begångna av nysvenskar då hörs inte fi alls...dessa rabiata kvinnor.

Gälllande Rosanna så vill hon bara berätta att lärt sig räkna till ETT

 
Ingen bild

Tony

8 juli 2018 07:06

Är ni säkra på att hon som sjunger inte är syster till Malena Ernman, hon är väldigt lik och har samma insnöade åsikter?

 
Ingen bild

Alexander

8 juli 2018 15:27

Vilka konstiga människor FI.

 
Ingen bild

Ludvig

8 juli 2018 17:27

Bevare oss för F!. Det vore allvarligt om dom kom in i riksdagen.

 
Ingen bild

Emma

8 juli 2018 18:50

Dinamarca hade för något/några år sedan en t-shirt med samma tryck på sig i riksdagen som hon fick skit för.

 
Mikael Stenmarker

Mikael Stenmarker

8 juli 2018 19:05

Lyssnade på den där låten av gruppen Säkert, och herre min skapare vilken dynga. Tjejen svajar i sången som en pendel på ett trasigt piano. Texten är ett lyriskt haveri och på det hela anser jag det vara ren pur dynga och bland det sämsta jag hört sen Branting dog!

http://sverigeeuropavarlden.wordpress.com

 
Ingen bild

Hera

10 juli 2018 14:11

Fi är inte särskilt relevanta längre, det är därför man inte får läsa om deras hat och trams så mycket längre. Sorteras in bland hasbeens som Piratpartiet, Junilistan och Ny Demokrati.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se