thoralf

Direktlänk till inlägg 5 juli 2018

TRÖTT PÅ ALLT HYCKLERI

Av Thoralf Alfsson - 5 juli 2018 23:15

Jag blir väldigt trött på allt hyckleri i Almedalen. Jag upplever det faktiskt som hyckleri i många olika avseenden. Jag blir ännu mer trött på journalisterna som inte uppmärksammar hyckleriet. Hyckleriet finns överallt. Hyckleriet står mig upp över öronen. Alla dessa människor som anammar det politiskt korrekta för att slippa ta debatten


Varför kan folk inte erkänna att de haft fel, tagit fel beslut, inte utvärderat de fakta som finns/fanns, anklagat människor helt felaktigt och så vidare. Nej, de står där med hackan i vädret och kommer med helt nya berättelser och påståenden. Jag undrar vilken moral de har? Hur är de funtade att under förra mandatperioden driva en politik och under nuvarande mandatperiod mer eller mindre driva den motsatta politiken. Vilka kappvändare och hycklare. Sedan vågar inte journalisterna ifrågasätta detta, utan de spelar med i det politiska spelet. Ett spel som bara har en motståndare, SD.


Det har varit mycket prat och uppmärksamhet över NMR:s närvaro i Visby. Många politiker från alla läger har uttalat sig väldigt kritiskt, även Mattias Karlsson från SD. Jag tror att nästan alla partiledare som talat i Almedalen har berört detta direkt eller indirekt i sina partiledartal.


Men när en gallerist från Kalmar sätter nazistsymboler på Sverigedemokraternas partimaterial och på en bild av Jimmie Åkesson och sedan publicerar det på sociala medier så är det uppenbart helt ok. Det fanns inget uppsåt enligt åklagaren   Mord, dråp eller vållande av annans död bestraffas alla på ett eller andra sättet av vårt rättsväsende, oavsett uppsåt.


Som avslutning några foto från dagen på en "fin" samling..


 

 

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

malle

5 juli 2018 23:35

USCH! Vilka hemska bilder du tagit Thoralf, nu lär jag få mardrömmar i natt :D

 
Ingen bild

FIFA

6 juli 2018 00:30

Man behöver ju inte stå och vifta med en Pride-flagga framför Nazisterna heller. Vem är så jävla korkad? Jo, rabiata batikhäxor. Gör som i Ryssland - förbjud bög-propagandan.

 
Ingen bild

World Traveller

6 juli 2018 01:29

Jag laeste pa Facebook att "ungdomar" (AFA och IS-anhangare) attackerat och kastat stenar pa SD-politiker i Visby. Om det stammer saa hoppas jag att ingen blev skadad. Detta uppmuntras ju av 7-klovern och media. "Etablissemanget" måste inse att "AFA hade en poäng eller två". Det skriver Isobel Hadley-Kamptz, veteran som ledarskribent på Expressen och Dagens Nyheter, på Twitter."

Sen ar jag overtygad om att polisen har infiltratorer i NMR och att det ar dessa som staller till scener och upplopp (i hopp om att misskreditera SD. Guilt by association).

Sverige har blivit en rutten shariastyrd STASI-stat.

 
Ingen bild

World Traveller

6 juli 2018 05:14

Har nu läst en massa artiklar om partidagarna i Almedalen. Det låter som om Sverige är fyllt till brädden med nazister som misshandlar folk och skrämmer slag på barn. Nationalismen (underförstått SD) hotar demokratin påstår 7-klövern och media. Men utan.nationalism hade vi inte haft demokrati. Utan nationalism hade ju ingen försvarat vårt land. I globalisternas värld ska man vara självisk och skita i andra. Militären och polisen ska endast finnas till för att skydda globalist/EU-eliten och deras allierade från mellanöstern. Det är inte en värld jag vill ha.

 
Ingen bild

Ibbe

6 juli 2018 06:40

Gapiga nazister är mycket värre än dödsskjutningar på öppen gata med automatvapen. Sådana är värderingarna i Almedalen och media. Hyckleriet är gränslöst. Rose’vinets fel?

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

6 juli 2018 07:11

Man hör åsikter från EU-kramare att det har gått för fort när man har godkänt dom östliga länderna som medlemmar.
Det är nog tur för övriga länder att dom länderna har hjälpt till med ett uppvaknande att se hur invandringen sänker hela Europa.
Nej,EU ska dela ut medaljer till framsyntheten.

 
Ingen bild

Lotta_1

6 juli 2018 07:53

Lövén lät som en predikant på väckelsemöte. Är det den berömda foliehatten Pascalidou håller över huvudet? Då har den fått ett ansikte.

 
Ingen bild

Iceman

6 juli 2018 08:19

Ang rabalder kring att Nordiska Motståndsrörelsen puttat omkull en kvinna: Jag läste att det var någon före detta propagandist på Veckans Affärer, som helt oprovocerat attackerade en tonårig kvinnlig deltagare, filmade henne på mkt nära håll, skrek tillmälen och skrek rakt i örat att flickan skulle säga sitt namn samt spottade i hennes ansikte.
Självklart vrider MSM det så att NMR framstår som aggressiva, när de endast försvarat en ung tjej mot en halvgalen vänsterhuligan.
Du har helt rätt, mycket hyckel och låtsaslekar är det i Almedalen! Hoppas att folk genomskådar cirkusen och röstar rätt 9 sept.


 
Ingen bild

Bajen666

6 juli 2018 08:26

Har väl inte mycket för den där Bard i vanliga fall, men i denna valrörelse är han en frisk fläkt.
När han mosade Eskil häromdagen var ju en riktig höjdare.

 
Ingen bild

Iceman

6 juli 2018 08:32

Förresten, det pågår valfusk. Svenskarna censureras från att se vissa filmer på Youtube. Innehållet är inte tillgängligt på Sveriges landsdomän!
Det är rena diktatursfasonerna! Medan 7-klövern talar högt och falskt om ”demokrati” så förtrycker de en fri debatt. Var är yttrandefriheten?
Det rör sig om livesändningar från Almedalen från ett av partierna som stället upp i höstens val, NMR.
Detta är inte värdigt ett land som kallar sig demokratiskt!

 
Ingen bild

Gustaf

6 juli 2018 08:39

O T. Hittade Rickard Fuchs bok i hyllan; Visst är det Härligt att vara Svensk.
Läste och tyckte det hjälpte lite under just dessa dagar.

 
Ingen bild

Tony

6 juli 2018 08:54

Mest beklämd blir jag av att höra superhycklaren Stefan Löfven stå och hålla brandtal över dom Nazister som vanliga människor noga avhåller sig från? Denne Fåntratt till statsminister har fyra års svikna vallöften från förra valet över sig, det enda löfte han hållit är det om höjda skatter. Men han fortsätter i gammal stil att utlova nya kostnadskrävande löften, givetvis mest till den importerade skaran. Och jag tror ta mig fan att många går på det.Otroligt

 
Ingen bild

Stefan A

6 juli 2018 09:47

De som höll käft, främst 2010, när Sverigedemokratiska politiska möten angreps i parti och minut kan hålla käften nu också....

Thoralf Alfsson

6 juli 2018 23:02

Precis det jag tagit upp flera gånger de senaste dagarna. Gustav Fridolins lilla tal vid Prideparaden i Visby var ett stort mått av hyckleri. Han tillhörde en av dem som höll käften!

 
Ingen bild

Ludvig

6 juli 2018 09:48

Man blir verkligen trött på att höra och se dem leka i sandlådan.

 
Ingen bild

Sven Dacke

6 juli 2018 10:29

Thoralf efterfrågade debatt om det tidigare, nu kommer den på SVT 2 an

12:40: Vetenskapsförnekelse och kunskapsresistens i klimatfrågan. Varför omsätts inte alltid kunskap i politisk handling, när tydliga politiska mål är uppsatta? Vilken roll spelar media i sammanhanget? Medverkande: Michael Gilek, professor i miljövetenskap Södertörns högskola, Patrik Kronqvist, ledarskribent Expressen, Matilda Ernkrans (S), riksdagens utbildningsutskott, m fl. Arrangör: Södertörns högskola

Thoralf Alfsson

6 juli 2018 23:04

Att Södertörns högskola skulle lyfta fram något annat än det politiskt korrekta är sannolikt otänkbart!

Vem av dessa skulle lyfta fram det?

 
Ingen bild

Sven Dacke

6 juli 2018 10:30

SVT 2:an i dag

14:30: SD och MP - politikens motpoler? Så skiljer sig Sverigedemokraterna och Miljöpartiet åt i synen på demokrati, kultur och värderingar. Ett samtal med Richard Jomshof (SD) och Amanda Lind (MP) på SVT:s scen. Programledare: Anders Holmberg.

 
Ingen bild

Niklas R

6 juli 2018 10:41

Vi är alla lika inför lagen. Men vissa är mer lika än andra. Visste ni inte det?!?

Sedan förstår jag inte varför alla ska förhålla sig till socialisterna i NMR?
Jag säger som kommunisterna, förbjud socialister!!

 
Ingen bild

Putte

6 juli 2018 10:48

Det är bara att hålla med om 7-klöverhyckleriet i Almedalen.
Nu står var och varannan 7-klöverpolitiker och gnäller om brottsligheten och de dagliga skjutningarna. Gängvåldtäkterna har ännu inte kommit upp på agendan, på riktigt. Nu ska det tas krafttag mot de kriminella gängen, påstår de.
Här hänger jag inte riktigt med. Är inte dessa 7-klöverpolitiker medvetna att det är de själva som är arkitekterna bakom samhällsutvecklingen vi ser idag. Fredrik Reinfeldt, Bengt Westerberg, Stefan Löfvén, Annie Lööf, Jan Björklund med anhang (de gröna khmererna) har på några årtionden helt medvetet lyckats förstöra Sverige. De har fattat beslut, efter beslut, efter beslut, som har lett fram till precis den utveckling vi ser idag. De öppna gränsernas politik ger detta resultat.
Vi har i praktiken ingen asylpolitik och inga regler som behöver följas. Det visade ju Löfvén med sitt 9000 utan asylskäl som får stanna. Detta är inte det första, utan flera liknande beslut har fattats av tidigare regeringar. Personer som har asylskäl får stanna, sedan är det de med ”asylliknande” skäl  och de som är särskilt ömmande fall.  m.m Det finns ingen hejd på hur många undantag som 7-klövern har hittat på. Sedan har vi alla de 10-tusentals som struntar i avvisningsbeslut och ”gömmer” sig i landet. Vad gör våra 7-klöverpolitiker? Följer de ”asyllagstiftningen”? Nej de beviljar socialbidrag, gratis tandvård och gratis sjukvård, till de som inte har asylskäl och inte har rätt att vistas i landet.
Nu hoppas Löfvén att han ska kunna klamra sig fast vid makten genom att lova pensionärerna 70 % av slutlönen i pension. Det blir enligt Löfvén ca 1000:-/månad mer än idag. Då vet jag inte hur de har räknat. Skulle jag få 70 % av min slutlön i pension, skulle de behöva höja min pension med drygt 11 000:-/månad. En sak som Löfvén och Magdalena Andersson talar tyst om är att denna fantastiska pensionsreform bara kommer att gälla de som går i pension om en så där 40-50 år. . 7-klövern har ju importerat 100-tusentals pensionsräddare, så varför inte höja pensionerna redan nu?

 
Ingen bild

Jag

6 juli 2018 11:02

Hyckleriet från sjuklövern visar inga gränser. Det ger avsmak i mun och huvud. sjuklövern har verkligen försatt Sverige och dess Medborgare på undantag - vadfanfårjag? - genom att, mot Medborgarnas vilja, massimportera MENA-individer med ALLA dessa konsekvenser - hög kriminalitet, vård, skola, omsorg, bostäder, bränder mm mm.
En röst på sjuklövern är en förlorad röst! En röst för fortsatt vanstyre av Sverige!

 
Ingen bild

fete

6 juli 2018 11:45

7-klövern är en samling ljugande yra höns som leds av en korkad obildad clown.....SD 2018

 
Ingen bild

Gute

6 juli 2018 11:47

LYSTRING!

Enligt Mattias Karlsson har en medlem i Ungsvenskarna blivit rånad och knivskuren ihop med Almedalsveckan torsdag/fredag.

Står inget i media?

 
Ingen bild

Pepparholm

6 juli 2018 12:33

Ett riktigt härligt skratt framför datorn när jag nyss läste Reklamprofessorn. Han säger att SD förutspår ett väldans ringande i kyrkklockor dagen efter valet. Därför bifogar man hörselproppar tillsammans med sina valsedlar.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

6 juli 2018 12:43

Är Alnmedalens kostnaden för skattebetalarna offentliga.
Det vore intressant att få reda på hur mycket skattepengar som har slösats bort från t.ex pensionärerna.
Om man även räknar in boende,löner,mat och allt annat så blir det säkert uppåt ett dussintals miljoner.

Thoralf Alfsson

6 juli 2018 23:08

Börja med att kolla det officiella programtidningen för att se vilka statliga aktörer som är på plats. Begär sedan ut alla kostnader de haft för Almedalsveckan. När du fått alla uppgifter och sammanställt dem får du gärna höra av dig till mig ;-)

 
Ingen bild

Stefan A

6 juli 2018 12:54

En orsak att åka till visby vore förstås att man får se kufarna från stockholm livs levande och att de inte är karikatyrer...

 
Ingen bild

Erika

6 juli 2018 13:01

Hej! Jag har sökt dig några gånger för en intervju om ditt besök i Almedalen i P4 Kalmar idag! Inga svar på telefonen. Hör gärna av dig om du ser det här i rappet. Mvh! erika.norberg@sverigesradio.se

 
Ingen bild

Ölandsbonde

6 juli 2018 15:14

Kan någon tipsa om hur jag ger pengar till Bernt Herlitz

Thoralf Alfsson

6 juli 2018 23:15

Facebook Nina Drakfors

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

6 juli 2018 15:42

Ibbe : Där slog du huvudet på spiken, lägg sedan till att combackade Moderatkvinnor säger att narkotikan är ett stort problem......
CCCP /SVT:S bidrag i frågan är att berätta att unga män dricker mindre....

Då måste ett gäng gapiga nynasister vara problem nummer 1, CCCP-TV/SVT berättade igår att organissatuionen är förbjuden i Finland , opartisk tv har vi fått höra om på seminarier från Almedalen i veckan, av helröda damer inom SVT/SR

Sveriges rätta problem bla med massor av kreativa kemikalieimortörer talar man tyst om så tyst tyst

Väl mött på valnatten

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

6 juli 2018 15:49

OT :Alexander Bard sa att Centerkvinnorna var "galna" vilket får stå för honom
Fast om han skulle ha rätt gäller det bara Centerkvinnorna, då om man ser till röstresultat,V,MP ,FI GIVETVIS BORTRÄKNADE (GODHETSKNARKARE) ?????????????

Ett bra tema för Opinion Live, var är du Belinda, tema körkort för att få DELTA I ALLMÄNNA VAL ????????

Lyssna gärna på Carl Schlyters slutsats nu när han lämnar MP .......

Hoppas ni lyssnade på Alf Svensson som släpats fram, godhet med andras pengar lyser starkt och klart måtte KD åka ur riksdagen denna gång.......

Åk hem till Jönköping med er clowner

 
Ingen bild

Lotta_1

6 juli 2018 16:04

Läser på Fria Tider: Migrationsdomstolen i Malmö har idag avgjort ett mål om uppehållstillstånd med stöd av regeringens nya lagstiftning om tillstånd för "ensamkommande" på grund av gymnasiestudier.” Den sökande fick avslag på sin ansökan eftersom han inte kunde göra sin identitet klar. MEN, den sökande kommer från Irak. Har Maria Ferm och de övriga asylvurmarma bakvägen lyckats ordna uppehållstillstånd för alla som kom 2015 dvs inte endast de 9000 vuxna asylbluffarna från Afghanistan? Hur många rör det sig om då och till vilken kostnad?

http://www.friatider.se/domstol-underk-nner-afghanamnestin-lagen-f-r-inte-till-mpas


 

 
Ingen bild

J B Doe

6 juli 2018 17:16

Usch ja, nationalism är det fulaste som finns. Utom under fotbols-VM, då det är okej att skruda sig i gul landslagströja (slutsåldes blixtsnabbt i Kalmar) eller t o m måla sig i nationalstatens färger. Oslagbart rekord i hyckleri!

 
Ingen bild

Observer

6 juli 2018 20:05

SD KOMMER ATT TA MAKTEN!

Det är bara frågan om det blir 2022 eller 2018.
Thoralf, Du måste övertala partiet internt att ni kan uppnå detta redan nu 2018, Det handlar då om att trampa på gasen med massiv marknadsföring. Även om det krävs lån för att genomföra det så vore det en vinst. Vi skulle spara 4 års förstörelse av landets ekonomi mm.

 
Ingen bild

Observer

6 juli 2018 20:07

Lyssnade på radion idag och inser att den Svenska kyrkan är helt infiltrerad av vänstermarxister som nu använder den som plattform. -På samma vis som SVT o SR.

De här elementen måste rökas ut efter ett maktövertagande.

 
Ingen bild

calle

6 juli 2018 20:15

hjärntvätten har skapat ett eget samhälle, där makteliten och deras supporters lever i en fatasivärld.

hjärntvätten pågår oavbrutet i 7 klöverns stasi media. nu senast sommarprataren som skapade en illution om att bara Svenska männ skadar kvinnor!
https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/1106372?programid=2071

snacka om att massinvandring av män med annan kvinnosyn har förändrat Sverige till en mardröm, men inte ett ord om vilket ursprung dessa våldsmänn har.

svenska tjejer hjärntvättas till att bli ihop med killar från mena länder, för då är det mångkultur och bra. trots att de behandlas som skit.

 
Ingen bild

Åse

6 juli 2018 20:38

Gür har varit ångt mer insatt än andra mycket länge, utan att höja rösten för ett stopp förrän i 11 timmen och nu pratar han om assimilation när det alldeles uppenbart är försent, det är infantilt att tala om assimilering nu, det är som om man i USA nu skulle börja säga att svarta skall bli vita, dvs omöjligt, därmed en massinvandringsförespråkare i mina ögon, i gott sällskap med nästan alla offentliga svenskar förstås.

https://detgodasamhallet.com/2018/07/06/domprosten-som-inte-hangt-med/comment-page-1/#comment-134107

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

6 juli 2018 21:05

Såg opinion ikväll. En präst ut sv.kyrkan står och propagerar för böneutrop. Sara Skyttedal ur KD försvarade rätten att slippa och att kyrkklockor inte går att jämföra med politiskt budskap som böneutrop är. Att få se en präst jämföra kyrkklockor med böneutrop. Vart är vi på väg?

 
Ingen bild

Lasse P

6 juli 2018 21:06

Vilken domare som tror på sverige att säga att man måste bevisa vem jag är. Mycket bra lagman i Skåne.

 
Ingen bild

Micke

6 juli 2018 21:53

Hm skulle vilja se hela händelseförloppet:)svt sänder inte opinion live imorgon:( är det möjligtvis någon annan som filmar?????

 
Ingen bild

Micke

6 juli 2018 22:02

? dom sa på aktuellt att svt inte sänder opinion live imorgon! men det står på nätet att dom gör det, vad är det som gäller någon som vet!!

 
Ingen bild

Lena1

6 juli 2018 23:37

Talet från Stefan Löfve´n igår: "..vårt samhälle ska ALDRIG acceptera att pensionärer går fattiga..." ska mar skratta eller gråta över hyckleriet?

Lyssnade även på Ebba Busch Thors tal idag (halva talet) vilket jag måste hylla henne för, det var riktigt bra och kom från en sund människa och presenterade KD,s programpunkter på ett gediget o äkta sätt.

Som sagt många av personerna som intervjuades idag har bara förstärkt känslan av SVT håller kvar på "mindcontrol", de vill bestämma över vad människor ska tänka, känna och hålla igång sin "verklighetsupplevelse", det är som du skrev Thoralf, allt är sig likt sedan förra gången.

 
Ingen bild

Lena1

7 juli 2018 00:02

Lyssnade på en intervju med den gamle KD-ledaren, Alf Svensson. Som en predikan från gamla tider, det handlar ju om "människovärdet" och för dt kan man ju ine diskutera om vad DET skulle kosta svenska pensionärer i reala summor, han har ju Gu`bevars sitt på det torra, och nu gällde det inte ekonomi utan "MÄNNISKOVÄRDET". Kanske fattigpensionär tänker på sitt eget MÄNNISKOVÄRDE!!! Hur mycket är DET VÄRT? Apropos hyckleri..

 
Ingen bild

Lena1

7 juli 2018 00:33

Thomas Gur kallade på ett möte utanför Visby domkyrka, då kommer domprosten ut och bestämmer att ringa i klockorna för att störa mötet, hansäger: "vi önskar inte politiska möten på kyrkans mark". men att Rosanna Dinamarca och Annie Lööf fick prata i kyrkan var OK (det kanske inte var politiskt eller?)
Även Yasri Kahn (MP killen som fick avgå för att han vägrade hälsa med hand på kvinnor) han fick förrätta muslims bön i domkyrkan!!??.

https://detgodasamhallet.com/2018/07/06/domprosten-so-inte-hangt-med/comment-page-1/#comment-13417

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

7 juli 2018 02:07

@Micke
Opinion ligger på svt play. Från fredagen med KD som jag hänvisade till.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

7 juli 2018 15:34

calle : Karma, det är deras samt framförallt deras mammors ev problem, om något går snett;men det skall vi väl inte hoppas, det gör inte trygg Hansa iallafall, "Han skall bor här inatt :=)(=:

Go girls Go

 

Thoralf Alfsson

9 juli 2018 21:24

Nej, jag skulle inte lita på allt. Det är givetvis vinklat som allt annat.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se