thoralf

Direktlänk till inlägg 3 januari 2018

ULV I FÅRAKLÄDER

Av Thoralf Alfsson - 3 januari 2018 22:46

Det kan gå käpprätt åt skogen sa moderatledaren Ulf Kristersson häromdagen. Han syftade på integrationen av nyanlända i Sverige. Samtidigt lovade han att aldrig samarbeta med SD. Ett rakt och klart besked som jag hoppas att SD förhåller sig till. Det kommer utan tvekan locka tillbaka väljare från M till SD.


Moderaterna är en del av problemet! Moderaterna har i allra högsta grad varit med och skapat problemen genom Alliansens migrationspolitik. Och Ulf Kristersson har ingått i toppen på Moderaterna under flera decennier. Läs på Wikipedia.


”Under 2008 var Kristersson ordförande i Moderaternas migrations- och integrationspolitiska arbetsgrupp och inför valet 2010 var han ordförande i Alliansens familjepolitiska arbetsgrupp. Han var även moderaternas talesperson i social- och familjepolitiska frågor.”

 

Givetvis var Ulf Kristersson en av de ministrar som låg bakom uppgörelsen mellan Alliansen och Miljöpartiet 2011. En uppgörelse som syftade till att straffa SD och alla som röstade in SD i riksdagen.


Ulf Kristersson är ulv i fårakläder!

 

(Ulv i fårakläder. (idiomatiskt) något som vid första anblick verkar oskuldsfullt och ofarligt men vid närmare granskning visar sig vara mer bekymmersamt och oroande än vad man tidigare kunnat ana.) 

 

Jag hoppas verkligen att SD kartlägger Ulf Kristersson och vad han har sysslat med under sina år i riksdagen och i regeringen. Vad han sagt och vad han skrivit och vilka beslut han varit med och fattat. Sedan skall det presenteras för svenska folket under valrörelsen.


Nu börjar statistiken komma för 2017. Jag kommer allt eftersom den blir tillgänglig presentera den på bloggen.

Först ut var migrationsverket med en del av sin statistik. Under 2017 beviljades 135 500 personer uppehållstillstånd i Sverige. Den näst högsta siffran någonsin.


Under de senaste åren har vi hört både ministrar, journalister och andra debattörer säga att klarade vi krisen och asylströmmarna 1992 så klara den humanitära stormakten Sverige även dagens höga invandring till Sverige.


 


Den som studerar ovanstående diagram förstår säkert att dessa pk-ministrar, pk-journalister och pk-debattörer vet inte vad de pratar om. På 90-talet handlade det om ett enskilt år eller två med en väldigt hög invandring med många uppehållstillstånd.


Sedan Fredrik Reinfeldt blev statsminister 2006 har vi haft invandring till vårt land motsvarande ett balkankrig varje år och mer därtill. Under 12 år i följd har vi haft en invandring som är betydligt högre än det högsta året 90-talet.


”I dag har invandringen nått sådan omfattning att man med en lätt glidning i begreppen kan påstå att Sverige är det enda land i världen som frivilligt bekostar sin egen kolonisering." 


Ulf Kristersson säger att det kan gå käpprätt åt skogen. Det har redan gått käpprätt åt skogen det finns det mängder av exempel på. Inte minst videoklipp från t.ex Malmö. För att inte tala om alla mord, skjutningar, våldtäkter, gruppvåldtäkter och annan kriminalitet. Det värsta är att det inte kommer bli bättre med 7-klövern vid makten. Sverige behöver ingen ulv i fårakläder!


Det är dags att SD visar vad vi vill förändra i samhället! 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ingvar

4 januari 2018 00:29

Ulf Kristersson är en riktigt ful fisk tillika psykopat skulle jag tro. Hans lik i garderoben med lägenhetsaffärer, Kinaresor och utförsäkringar av svårt cancersjuka, samtidigt som ett vurmande för invandring, säger allt om den mannen. Han satt i partitoppen då överenskommelsen med MP slöts. Han vill också ta makten utan SD's hjälp. Hur ska det gå till? Får vi honom som statsminister, så kan vi nog räkna med att klara oss själva utan statens hjälp så att säga, precis det Reinfeldt skrev om i sin bok "Det sovande folket".

"Lita inte på staten, tro inte att staten ska hjälpa dig".

Kristersson är en klon av Fredrik Reinfeldt.

 
Ingen bild

Affe Giraff

4 januari 2018 00:30

SD ska heller inte alliera sig med något parti innan valet.

Bra att Kristersson är tydlig med vad han vill.

 
Ingen bild

joffe

4 januari 2018 00:43


Thoralf Alfsson du är en mycket skicklig analytiker skribent och allmänt förnuftig människa. Jag har nog dagligen följt din blogg så länge jag minns och då boende utomlands sedan 35 år då jag genomskådade svensk politik.
SD borde nu använda din förmåga i högsta grad inför valkampanjen och du är värd en hög befattning inom partiet pga dina allsidiga vettiga synpunkter. GOTT NYTT VALÅR!
 
Ingen bild

jag

4 januari 2018 05:51

Min förhoppning inför valrörelsen är också att SD kör på för fullt med all information som finns angående invandringen. Det finns ingen anledning att hålla tillbaka. Det är nu eller aldrig.

 
Ingen bild

Boris

4 januari 2018 06:50

Jag ger mig fanken på att det var Reinfeldt och Kristersson som regisserade den palatskupp som fällde AKB efter att hon börjat prata om att man inte kunde bortse från SD.

 
Ingen bild

Hacke

4 januari 2018 08:42

Som alltid är dina grafiska presentationer dramatiskt avslöjande.
Något sd-ledningen borde ta efter, inte minst nu inför valet.

Och ingen med minsta självbevarelsedrift intakt borde lita på någon som haft samröre med landsförrädaren Reinfeldt. Allra minst de som villigt agerade som hans högra hand under värsta härjningsperioden.

 
Ingen bild

Gustaf

4 januari 2018 08:56

Ja Sverigedemokraterna har nog inget att förlora numera.
Kör på med tungt medialt artilleri.
Aldrig en röst på Kristersson och alternativ finns inte.

 
Ingen bild

surapelle

4 januari 2018 10:13

Karln måste vara dum i huvet att uttala sig på det sättet. Kan gynna SD att moderater som är tveksamma röstar på det säkra annars kan man få en hel dos Centerpolitik vilket gud bevare oss från.

 
Ingen bild

calle

4 januari 2018 10:14

ca 100 000-140 000 nya personer som få integration i Sverige, alltså en ny stad som Västerås varje år, som troligen kommer bli försörja resten av livet. på 10 år 1 miljon nya

detta är ju folkmord på etniska Svenskar

 
Ingen bild

Tony

4 januari 2018 10:49

Liera er aldrig men Ulf Kristersson, han var med under
Psykopatens tid och har stor del i den förstörelse av
landet som pågått och pågår.

 
Ingen bild

Niklas R

4 januari 2018 11:19

Moderaterna hade en chans att ta sitt förnuft tillfånga men så valde de istället Uffe till partiledare.

Uppenbarligen så har inte partiledningen alla hästarna hemma i stallet. Så nu kommer M att börja falla i opinionsmätningarna igen. De trodde felaktigt att det var AKB stela framträdanden som fick partiet att falla i opinionsmätningarna, inte deras politik.

En liten notis: Ulv i fårakläder kommer från Bibeln där Jesus varnar för falska profeter som kommer som ulvar i fårakläder och som lovar gott men deras eftermäle är bara ondska.

 
Ingen bild

Stig

4 januari 2018 11:22

Ulf "Ulven" Kristersson kommer snart att genomskådas som den tasspelare han i grun och botten är. Det går inte att dölja sitt förflutna i ett informationssamhälle där dessutom alternativa medier och Facebook har ett stort inflytande.

 
Ingen bild

Lena1

4 januari 2018 11:35

Detta inlägg var det bästa jag läst på länge, din analys är glasklar. Har också känt att det är nåt skumt med "ulven" och nu har du klätt det med ord och visat med migrationsstatistik för 2017! Tack för det! Hur svårt kan det vara att förstå vad som hänt? Vi andra förstår bara genom att öppna ögonen.

I övrigt håller jag med den @joffe skriver ovan.

Nu är det bara för SD att köra för egen maskin, moderaterna och socialdemokraterna har visat var de står och de behövs inget mer att förstå om deras "förstånd".

 
Ingen bild

Thor

4 januari 2018 12:48

Kristersson har med sitt förflutna visat att han är en person utan ryggrad. Lakej åt landsförrädaren nr1.

 
Ingen bild

Uppgiven

4 januari 2018 13:54

Ulf Kristersson måste väl vara ett skolexempel på en landsförrädare.
Han vet att det han beslutar förstör nationen och framhärdar ändå...
Men å andra sidan så röstar ju tönt-svensken fram sådana så...
RIP, Sverige...

 
Ingen bild

calle

4 januari 2018 13:54

ett del-resultat av allians mot Sverige, "500 ensamkommande barn" får bo på Scandic hotell

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=96&artikel=6282510

tänk att socialtjänstlagen kan missbrukas så

 
Ingen bild

Tony

4 januari 2018 17:17

Tror inte heller att Ulf Kristoffersson och hans parti
ökat så mycket, det är ett led i opinions institutens
strategi att hålla uppe Sossarnas och Moderaternas siffror
för att på så vis få folk att inte våga rösta på SD, men det
är bara att konstatera SD är det enda parti som hållit fast
i vad dom lovat, och dom har inte varit med att förstöra landet!

 
Ingen bild

Affe Giraff

4 januari 2018 20:23

@ jag. Precis. Allt fokus på invandringens kostnader och konsekvenser.

 
Ingen bild

Tove

5 januari 2018 14:07

Det är skrämmande hur lika Ulven och Landsförrädaren är.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se