thoralf

Direktlänk till inlägg 22 oktober 2017

VILKA ÄR AVSKUMMEN?

Av Thoralf Alfsson - 22 oktober 2017 23:13

 

Artikel på Östra Smålands webbsida.


Ja, vilka är avskummen. Vilka är de värsta avskummen? Är det Anders Borg? Är det Martin Timell? Båda tycks ju gilla att visa upp sitt kön enligt media. Eller är det de tre landslagsspelarna i fotboll som skickat penisbilder? Eller är det Lasse Kronér? Alla mer eller mindre politiskt korrekta vita män. Det är bara att välja.


UPPDATERING. 
 
Ingen bild

Cosmik Debris

22 oktober 2017 23:31

Varför är det så tyst om muslimen Behrang Miri, tror ni? Är det för att han är muslim och inte är svensk? Den vedervärdiga mannen är eller har varit programledare på Barnkanalen. Om han fortfarande jobbar på SVT ska han sparkas ända hem till Iran. Här i vårt land har monstret inget att göra.

"Jag jobbade som koordinator åt Behrang Miri under ett halvår och aldrig i mitt yrkesverksamma liv mått så dåligt som under den tiden. Behrang är manipulativ, hänsynslös, paranoid och en mästare på att bryta ner de kvinnor i sin närhet till tusen bitar samtidigt som han njuter av det. "

”Fler och fler kvinnor kliver fram och vittnar om övergrepp, om misshandel, om situationer där han utsatt dem för våld och vrede.”

Manuela Fredriksson på Facebook om muslimen Behrang Miri
http://tinyurl.com/yamwavas
https://www.facebook.com/escobarbie/posts/10155505948432696

Bild på den otäcka muslimen och en fullkomligt bisarr text.

http://tinyurl.com/yc5uofz7
http://sthlm.agendajamlikhet.se/blogg/post/behrang-miri

Ps. Glöm nu inte bort mitt i all uppståndelsen att gruppvåldtäkterna INTE begås av Martin Timell och Lasse Kronér

Julia Caesar: Visselblåsaren och bedrägeriet
http://tinyurl.com/yapyfg84
https://juliacaesar.blog/2017/10/22/visselblasaren-och-bedrageriet/

 
Ingen bild

en småländska

22 oktober 2017 23:44

Jamen i Uppsala fick en SD-tjej inte vara med och berätta om vad hon utsatts för, är vissa utsatta mer värda än andra? Då faller ju hela allas lika värde-principen som ett korthus. Som många innan mig påtalat, var var engagemanget mot sexuella trakasserier/övergrepp innan dessa män blev utpekade?

 
Ingen bild

Ett muslimskt försök till terrordåd

23 oktober 2017 00:22

Brandfarlig vätska har hittats hemma hos den 21-årige man som misstänks för attacken mot en krog i Ängelholm, enligt uppgifter till Aftonbladet.
I den ryggsäck han hade på sig vid attentatet fanns pamfletter med religiöst material.

https://imgs.aftonbladet-cdn.se/v2/images/d53bc783-3342-4961-be11-d682119bf498?fit=crop&h=1467&w=1100&s=364a8b246c51cbb67ea1801683a1a8c2c2aa0dd1

 
Ingen bild

O.N.

23 oktober 2017 01:16

De största avskummen är de som både misshandlar och gruppvåldtar, och de är sällan eller aldrig svenskar.

 
Ingen bild

Martin

23 oktober 2017 01:18

Nu förväntar vi oss samma artikel fast med "ras" eller "ursprungsland" eller dylikt istället för kön.

 
Ingen bild

Björn

23 oktober 2017 01:36

När det gäller Martin Timell så verkar det som att han har samarbetsproblem med både män och kvinnor. Men att män blir trakasserade, det blir det aldrig någon kampanj av.
När det gäller kampanjen "metoo" känns det som ytterligare en I mängden. I bland undrar man hur många det är som tjänar pengar på dessa kampanjer. Och politikerna är snabba att hänga på. Här kan man ta några gratispoäng, utan att behöva anstränga sig allt för mycket.
Vem minns inte "glöm inte Pela och Fadime". Då skulle politikerna ta krafttag mot hedersförtrycket. Vad har hänt. Hur många kvinnor har inte dött sedan dess. Hur många yngre kvinnor/flickor har inte tvångs gifts sedan dess. Håll igång kampanjen, så behöver våra politiker inte fokusera på de verkliga problemen som finns I landet.
Och hur kommer det sig att det mestadels är vita Svenska män som hängs ut, med både bild och namn. Hur ofta har vi fått se bild och namn på alla dessa våldtäcksmän som härjat de senaste åren.

 
Ingen bild

Friholt

23 oktober 2017 06:43

Det är ju faktiskt kvinnorna som fött fram oss män till 100 %. Det är också kvinnorna som i stort sett har uppfostrat oss som barn och genom de flesta av våra tonår. Nu undrar jag:
Vad har dom gjort för fel?

 
Ingen bild

Ludvig

23 oktober 2017 07:18

De allra värsta avskummen nämns aldrig, lustigt.

 
Ingen bild

Bruno

23 oktober 2017 08:56

Svinblaskorna förnekar sig ej. Dreven går mot andra men sina egna sexistiska svin skyddar dom. Denna häxjakt börjar bli osmaklig mycket är säkert sant men de som inte har nåt att komma med hittar säkert på.

 
esteige@gmail.com

esteige@gmail.com

23 oktober 2017 08:57

Apropå Liselottes uttalande:"Låt inte de här avskummen svärta ned ert kön". Som vit cis-man, för övrigt ett nytt ord som Wiki förklarade, har hon helt rätt, men hur? För min är vit, men färg och kulturer varierar☺

https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Cisperson

http://Sven-Erik

 
Ingen bild

S-E Karlsson

23 oktober 2017 09:06

När blir galan för METOO ?

 
Ingen bild

Gränsjägare -87

23 oktober 2017 09:24

Det senaste draget från PK-träsket, att genom rikskampanjen "metoo" försöka förminska övergrepp och våldtäkter begångna av en på oss påtvingad våldskultur.
Hur stort är det att gräva fram händelser mer än ett decennium gamla där någon etnisk svensk man klappat någon på baken? Det är väl bara kvällsbladspersonal som platsar i jämförelse med vad som skett under sommarfestivaler på sistone begångna av denna "berikande kultur" vi tvingats på.
Vad 4-5 helyllesvenskar avslöjats med att ha gjort under en 10-15 års period efter mycket gräv hinner dessa berikare med på en halvkväll under en festival, och då med betydligt grövre övergrepp.
Snacka om att ELEFANTEN mitt i rummet är bra på att gömma sig!

 
Ingen bild

Gustaf

23 oktober 2017 09:26

Läs/sök på Katarina Magasin. Finns lite vett och sans.

 
Ingen bild

C Andersson

23 oktober 2017 09:33

Jag kommer osökt att tänka på hijab-upproret!

 
Ingen bild

Gränsjägare -87

23 oktober 2017 10:02

Ironiskt att de för att dra den svenske vite mannen i smutsen är tvungna att offra några "egna" från PK-sfären. Det är klart, kan ju inte vara lätt hitta någon vanlig hederlig svensk man med vettig kvinnosyn att slå ned på..

 
Ingen bild

Dumle

23 oktober 2017 10:24

95,6 procent av överfallsvåldtäkter begås av män med utländsk härkomst. Svenska män med två inrikes födda föräldrar har bara begått 4,4 procent av överfallsvåldtäkter de senaste fem åren

"Det är ofattbara 541 gånger större risk att en algerisk man begår överfallsvåldtäkt än att en svensk man [gör det]", hävdar rapporten.

Enligt studien begås 90 procent av gruppvåldtäkter av män med utomeuropeisk härkomst och var fjärde våldtäktsman som agerat i grupp är afghan.

http://www.friatider.se/ny-unders-kning-om-sexbrott-956-procent-av-verfallsv-ldt-kter-beg-s-av-invandrare

 
Ingen bild

Viveka

23 oktober 2017 10:59


Sexuella övergrepp kan självklart aldrig accepteras. Som själv utsatt för många år sen kan jag ändå tycka att detta börjar likna en häxjakt mot männen. Jag är rädd att denna kampanj kommer att leda till beröringsskräck. Rena våldsdåd eller tvång eller direkta sexuella övergrepp kan inte tillåtas. Men sen undrar jag var gränsen går? Alla gråzoner? Är det tillåtet att flörta? Får man klappa någon på axeln? Får man bjuda hem någon utan att detta tas för en sexuell invit? Kan man säga att någon är vacker eller fin utan att bli anklagad? En kyss utan att fråga först, som på film t ex? Hur är det med kollektiva sexuella anspelningar, vanligt t ex på Pridefestivaler där det visas både rumpa och snopp? Kan detta tas för ett sexuellt ofredande? Det sker ju på offentlig plats. Skall man dömas retroaktivt för det som idag anses som icke acceptabelt men som var norm tidigare? Jmf med t ex n-ordet som idag betecknas som rasistiskt men som tidigare var normalt språkbruk. Förutom detta diskuteras dessutom 30-åriga preskriptionstider. Frågorna måste diskuteras för att leda fram till rimliga ståndpunkter.

 
Ingen bild

SM811

23 oktober 2017 11:02

Nu vill jag se en hashtagg "#I also" som syftar på alla som kallar kvinnor för
horor
svennehora
jag skall knolla din mamma
mm
Men det kommer aldrig att hända för det inriktar sig mot fel personer tycker de PK?
SD 2018

 
Ingen bild

Niklas R

23 oktober 2017 11:19

@Dumle
Och jag är VÄLDIGT nyfiken på vad dessa "svenska män" har för namn. Något säger mig att det inte är speciellt vanligt att de heter Adam, Göran eller Peter. Utan de heter nog något närmare - Mohammed, Ahmed eller Mehmet.

För om det är något som studier i utlandet visar så är det att vissa tredje och fjärde generationens invandrargrupper är lika brottsbenägna eller mer brottsbenägna än första och andra generationen.

 
Ingen bild

F Wallin

23 oktober 2017 12:43

Nymoralismens fula tryne skymtar fram bakom kapmanjen, Det ser man eftersom man i vanlig ordning utelämnar de viktigaste sexförbrytarna. Man lyfter fram vita Svenska män med namn o bild som kanske tafsade på någon i en badtunna för 10 år sedan. -Invarndrare som nyligt gruppvåldtagit pixlas nogsamt. Samtidigt orkestreras kampanjer mot yttrandefriheten. Sambandet är klart.

Borta är toplessmodet och tjejer som vågade vara tjejer. Borta med vinden är kvinnofrigörelsen.

Nu inträder vi i en viktorians era åter. Men nu med angiverianda och censur.

 
Ingen bild

World Traveller

23 oktober 2017 12:57

Gransjaegare 87
Din kommentar ar exakt vad det handlar om. For att hitta nagra svenska maen som har tafsat pa svenska kvinnor och behandlat dem illa var de tvungna att offra nagra av sina egna. For godhetsapostlarnas (vansterns) kvinnosyn och manniskosyn ar likvardig med islamisternas.

 
Ingen bild

Tony

23 oktober 2017 12:57

Visst är det underligt säger jag,att tafs kampanjen kan få flera hundra kvinnor att gå ut på gator och torg och demonstrera mot detta. Men inte en enda demonstration har förekommit mot alla
Gruppvåldtäkter eller andra våldtäkter?

 
Ingen bild

Hacke

23 oktober 2017 13:29

Den här pseudokampanjen skapad av det feministiska pk-/medieetablissemanget passar vännerna i den politiska eliten som hand i handsken.
Inget är absurt nog för att politikerna inte ska gå all in på dessa föreställningar och slippa ta tag i de verkliga problem man själva skapat under decennier. Men frågan är hur länge dessa dimridåer kan fungera som alibi för en tilltagande verklighet som genom detta och andra låtsasprojekt frodas bättre än någonsin.
Den eviga frågan blir bara alltmer aktuell; När f-n vaknar trögfattarna?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

23 oktober 2017 14:40

Ny sexbrottsstudie: 90% av gruppvåldtäkter i Sverige begås av män med utomeuropeisk härkomst

http://tinyurl.com/yb8sx88g
http://katerinamagasin.se/ny-sexbrottsstudie-90-av-gruppvaldtakter-i-sverige-begas-av-man-med-utomeuropeisk-harkomst/

 
Ingen bild

Cosmik Debris

23 oktober 2017 14:47

Vad är värst; att få ett sex-sms från Lasse Kronér eller att bli våldtagen av åtta somalier i ett soprum?

 
Ingen bild

Gustaf

23 oktober 2017 15:18

Se inslaget #Trögfattares Förening Oberoende Förnuft.#
Ni känner igen dessa pros-yter. Lööf i förgrunden.

 
Ingen bild

Observer

23 oktober 2017 15:21

@ World Traveller
Att vänstern med Soros i spetsen även satt igång ME TOO kampanjen är att de riktar in sig, Precis som de använder värdegrunderna, på något behjärtansvärt. -De får med sig folk snabbt, Det blir pöbelmentalitet, Urholkad rättsäkerhet, Lagar kan överridas iför den goda sakens skull -MEN i samma veva passar vänstern på att skruva åt t.ex yttrandefriheten etc.
Det bevisas av att bara vita män hängdes ut som gjort något för 10 År sedan! De flesta våldsamma våldtäkter som enl statistik gjorts av utlänningar tas inte med -Varför?
Det är mer vettigt att kvinnorna polisanmäler varje sextrakasseri omgående istället hädanefter så behövs ingen gatupöbel. Lagar skall gälla inte uppiskade känslor.

 
Ingen bild

Observer

23 oktober 2017 15:29

Man blir bara så jävla less på att det alltid skall vara nån baktanke med en sådan här kampanj, Ja, Eller värdegrund (Givetvis!!! Alltid från vänsterhåll)
..Så kryper det ,som ALLTID fram, att den vinklar in sig på som i det här fallet på vanliga vita män o gärna för 10+ år sedan (Dessa är minst representerad i våldtäkter o hedersvåld!)

VÄNSTERN SÅ DÅLIGA ATT DE MÅSTE KAPA ANDRAS FRÅGOR FÖR ATT HA NÅN POLITIK

 
Ingen bild

Ulrika

23 oktober 2017 15:57

Hetsiga känslostormar kring misstänkta i medier är ingenting önskvärt. Tänk om denna hets får fotfäste och det inte handlar om Martin Timell utan om någon som kallblodigt slagit ihjäl någon kvinna nyligt, ut med bild och namn på fejjan och jakten på den misstänkte kan börja. Observera att jag sade misstänkte. Hela Stockholm går man ur huse i jakten, så slutar det med att man har ihjäl denne och det dessutom visar sig vara fel person?

Sedan, Tänk på alla vanliga trevliga karlar som skulle sluta upp med att hålla upp dörren, vara gentlemen! Vem skulle våga vara det?

Nej, låt lag och ordning gälla.

 
Ingen bild

O´ Hyra

23 oktober 2017 16:18

Inget vettigt kommer att bli resultatet av manifestationerna.
Elefanterna trampar ostört med förödelse i sitt spår.

Upplägget påminner om IKEA-morden i Västerås, utförda av en neger.
Reaktionen där var närmast noll från regeringen.
Senare, morden i Trollhättan, utförda av vit man.
Stor uppståndelse och Löfven tar regeringsplanet...

 
Ingen bild

Hasse Pannband

23 oktober 2017 16:46

Första häxan bränd.
Timell får sparken från TV-4.

 
Ingen bild

Fjantistan

23 oktober 2017 16:51

PK-adeln skademinimerar...
Bara fokus på vita, medelålders män...
Vi som har gärna vet ju hur det förhåller sig.
Skulle vara intressant med etnisk profilering på gärningsmännen.
Men i DDR 2.0 kommer det aldrig att inträffa.
Bara att hitta ny boplats alltså.

 
Ingen bild

DecemberKartellen

23 oktober 2017 17:13

Vi har ju onekligen problem med sexbrott i det här landet.
Och med detta i åtanke är det märkligt att man förra veckan på
TV 4:s morgonnyheter visar upp en så kallad sexinformationsbok
till nyanlända.

Ambitionen från författaren är tydligen att boken ska nå ut i alla klassrum. (Hjälp säger jag, indoktrineringen ska börja tidigt – ALLT ÄR NORMALT).

Tror nog att många satte kaffet i vrångstrupen denna morgon.

Och sedan har vi den omdisskutterade Broschyren från RFSL en skattefinansierad produkt. Det är ju roligt att se att våra
skattepengar används till något vettigt. NOT.

Både boken och broschyren till NYANLÄNDA mer eller mindre signalerar att det här är det fritt fram – bara ta för sig.
Ungefär: I nöd och när du har lust.
När ska vansinnet ta slut?

Länk till film om boken på morgonnyheterna och broschyren.
Vi måste framstå som märkliga för omvärden.
https://vimeo.com/239360367


 
Ingen bild

Hasse Pannband

23 oktober 2017 17:18

Korsord:
Tjänade 325 tusen per månad – kräver avkall på välfärden.

Tips 6 bokstäver, börjar på A slutar på T.

 
Ingen bild

Hasse Pannband

23 oktober 2017 17:19

7 bokstäver, ursäkta.

 
Ingen bild

Hasse Pannband

23 oktober 2017 18:00

Yrke inte person.

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

23 oktober 2017 18:10

Det ena behöver inte utesluta det andra, Avskum finns bland sv. män också. Droga ner sina offer t.ex är inte så ovanligt bland sv. män. Men att det är Mena män som står för de flesta övergreppen på kvinnor borde Metoo också belysa men det passar inte deras agenda. Hör en hel del av den yngre generationen...

 
Ingen bild

crille

23 oktober 2017 18:21

Som jag sa här hemma. För sambon är lika förbannad som vi andra här. Nåja! Som jag sa, det här är bara ett nytt sätt att svärta ner den vita mannen. Så enkelt är det. Ett nytt sätt så vi ska glömma allt som händer på sommaren, ni vet med festivaler o så. De är genom tänkta de där.

 
Ingen bild

OH

23 oktober 2017 19:12

Mot bakgrund av hur regeringen hanterar sitt uppdrag är det väl dags att inrätta en förmyndarregering tills nästa val.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

23 oktober 2017 20:41

Tony : Dom är helblåsta

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

23 oktober 2017 20:45

Hasse Pannband : Undrar vad Sveriges journalister gör om M Timell tar livet av sej i denna moderna häxprocess?

 
Ingen bild

Bo Strandgren

23 oktober 2017 21:33

Vad har hänt med Sverige?
Kulturmarxismen går verkligen "All in" med att införa kommunism i landet.
Det ena galnare än det andra. Åsiktskorridor, Jakt på arbetsplatser på oliktänkande. Och nu Svenska män.
Den Svenska kvinnan får nu klara sig själv. Aldrig mer skall jag ställa upp och vara charmant och chantil.
Detta är verkligen inte klokt. Det är som en ond dröm jämfört med när jag var ung på 50-talet.
Jag vill inte vara kvar i detta helvetesland mer.

 
Ingen bild

Stefan A

23 oktober 2017 22:29

24-taggaren, han med rävpälsen eller om det är varg, han som hävdar att det inte finns några kvinnor i SD, trots att det bevisligen finns ett kvinnoförbund ser ut att komma undan, det var väl antagligen "fel" offer för att passa de som drevar i den här jakten....

 
Ingen bild

Morgan

23 oktober 2017 22:35

Det skrivs inget om svarta män eller skäggbarn som tafsar. Detta handlar enbart om att fälla det svenska patriarkatet. Feministerna skålar i skumpa just nu!

 
Ingen bild

Observer

23 oktober 2017 22:36

Nu när vänstern vet hur vansinnigt effektiv värdegrund och Me too är. Säg; kan de då inte även använda dessa som modernt strejkvapen?

Vi skulle ju ha dubbla löner inom 2 månader!

 
Ingen bild

BJ

24 oktober 2017 06:59

Otroligt hur snabbt det går att skapa total hysteri bland människor
i vilket ämne som helst.
Det finns alltid några som utnyttjar det för att ge igen för nån gammal
oförätt och inte nödvändigtvis inom samma ämne.
Så tro inte på allt som skrivs.

 
Ingen bild

C Andersson

24 oktober 2017 16:48

Alice Teodorescu och Göteborgs-Posten är sansade i debatten. Det är mer än man kan säga om Expressen, Aftonbladet och public service.

http://www.gp.se/ledare/teodorescu-samtyckeslag-ett-slag-i-luften-1.4758691

Försök förstå att jag tycker illa om alla partier som är för en finansiering av SVT med skattemedel.

Thoralf Alfsson

24 oktober 2017 16:51

Anser du att vi skall ha public service?

 
Ingen bild

C Andersson

26 oktober 2017 11:15

Nu vill man tillsätta en kommission. Eftersom drevet går på nätet måste det väl bli en trollkommission. Trollkommissioner hade vi vid häxjakterna på 1600-talet.

Jo Thoralf. Nog vill jag ha public service. Men inte som den ser ut i dag. Men det tycks brännas under fötterna på en del på SVT. VD tiger och JH svamlar. JH har ett förflutet på AB. Det skulle behövas lite namn på SVT.

Det är besvärande att de utpekade blir dömda utan rättegång. Hur försvarar man sig mot mobben.

Nu har turen kommit till riksdagen. Där ar många av kvinnorna som blivit utsatta för ofredanden. Hur var det på din tid Thoralf? Anmälningar poppar upp efter 10-12 år.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Måndag 10 dec 21:17

I eftermiddag tittade jag på statsminister Stefan Löfvens presskonferens. Statsministern verkade inte speciellt besviken på att förhandlingarna med Lööf och Björklund misslyckades. Men jag reagerade på en sak i statsministerns inledning av presskonfe...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 10 dec 13:07

    Ledarsidorna skriver idag om Mehmet Kaplan. Man kan väl lugnt säga att Mehmet Kaplan hållit sig under radarn sedan han fick avgå som bostadsminister i Stefan Löfvens regering 2016, efter alla hans resor till Turkiet.   https://ledarsido...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 9 dec 10:39

Jag har alltid varit intresserad av statistik och alltid ansett att statistik är ett väldigt bra argument i debatter. Att kunna hänvisa till statistik från en statlig myndighet eller en offentlig verksamhet är mer eller mindre omöjlig att förneka, äv...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 8 dec 19:49

När jag läser domen mot 22-åringen som nu dömts för 21 olika brott blir jag väldigt fundersam. Personen finns sedan tidigare i 9 avsnitt i brottsregistret. Dessutom var han en av de åtalade vid rättegången efter den stora branden i Berga centrum 2011...

Av Thoralf Alfsson - Fredag 7 dec 21:26

Fredagens upplaga av lokaltidningarna Barometern och Östra Småland avslöjar med all tydlighet hur olika tidningarna rapporterar om lokal brottslighet. Barometerns läsare förs bakom ljuset men Östra Smålands läsare ges små fingervisare om vilka brotts...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 149 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Oktober 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se