thoralf

Direktlänk till inlägg 28 juli 2017

BISARRT

Av Thoralf Alfsson - 28 juli 2017 22:58

Det är bisarrt när jag betänker hur ministrar som har ansvaret för rikets säkerhet missköter sitt förtroendeuppdrag men ändå belönas istället för att straffas. Den ena får sitta kvar och den andra belönas med ett uppdrag som gruppledare i riksdagen. Anders Ygeman får gå tillbaka till riksdagen som att ingenting hänt. Det är bisarrt!


Vad Anna Johansson belönas med har ännu ej framkommit men det blir säkert något trevligt. Kanske landshövding med 100 000 kronor/månad i lön.


Idag har jag också noterat hur svensk media lobbar för att Peter Hultqvist skall få sitta kvar som försvarsminister. SVT har tillsammans med Novus gjort opinionsundersökningar där de hävdar att svenska folket vill ha Peter Hultqvist kvar. Jag är övertygad om att en majoritet av det svenska folket inte ens vet vem Peter Hultqvist är! Men en majoritet vill ändå ha honom kvar enligt SVT.


När jag sedan tänker på den förföljelse som Kent Ekeroth fått utstå på grund av en i sammanhanget bagatellartad incident i en krogkö känns det hela riktigt bisarrt, när jag tänker på hur andra satt rikets säkerhet på spel istället belönas med nya uppdrag inom politiken.


Det är bisarrt på riktigt!

 
 
Ingen bild

Veritas

28 juli 2017 23:13

Är det säkerhetsklassade uppgifter som läckt är det än mer bisarrt, då hantering av sådant material brukar kräva säkerhetsklassade anställningar. Sanslöst!
Nåja, det är bättre packet får ett år till, så dom kan fortsätta göra bort sig.
SD 2018 >>>>>>>>>>>

 
Ingen bild

Mats

28 juli 2017 23:32

Håller med PK vansinnet fortsätter, faktaresistenta och hjärntvättade är etablissemanget.

 
Ingen bild

Hacke

29 juli 2017 00:17

Det är rent skamligt hur debatten, pådriven av media, redan innan krutröken lagt sig nu kommit att handla om allt annat än sakfrågan; tre (minst) ministrars grava misskötsel av sitt uppdrag och som därigenom försatt landet och dess folk för mycket stor fara.

Kattrakandet är i full gång och snart handlar det väl endast om taktiskt rävspel och att det i slutändan är Alliansen som är bovarna i dramat. Trots att den för en enda gång skull bara skött sin självklara demokratiska uppgift som opposition.

Det är vidrigt att nu höra kommentarer kring den huvudansvarige för detta historiska debacle i termer som; ”Löfven är smart”, ”Han går stärkt ur denna kris”, ”Löfven är som bäst när han är arg” o s v. Det kan bara vara möjligt i en demokratur av Sveriges kaliber med en regimmedia som inte står totalitära stater efter.

Att Sverige är sjukt visste vi. Men den fulla vidden av sjukan hade aldrig kommit i dagen om inte sd gjort entré på den politiska arenan. Oj vilken nytta denna vår nya rekordväxande folkrörelse har gjort på kort tid, trots att man med alla till buds stående medel och fula trix hållits utanför allt vad formellt inflytande heter. Eller kanske just därför. Det måste vara livsfarligt för såväl den enskilde politikern som för ett parti att hamna i lag med någon del av det svenska politiska etablissemanget.

Så min önskan och vädjan till sd-eldning. Ta inte i dem med tång utan vänta tills ni får inflytande på riktigt - helst egen majoritet. Jag börjar faktiskt mer och mer tro på att det är möjligt och först då kan återuppbyggnaden av det idag genomruttna schabraket Sverige ta sin efterlängtade början.

 
Ingen bild

Systemfel

29 juli 2017 00:26

Ygeman ska vara gruppledae för S, å där förhandla med bl.a Alliansen som sagt de ska rikta ett misstroendevotum mot honom..... jag får inte detta att gå ihop

 
Ingen bild

Lotta_1

29 juli 2017 00:32

Tittar på Aktuellt om oroligheter i Venezuela där folk flyr till grannlandet Colombia. Varför gör inte alla från Mellanöstern och Afrika likadant, dvs flyr till ett grannland? Kan det bero på andra orsaker än att de flyr för sitt liv?

 
Ingen bild

OT

29 juli 2017 00:57

Bissart. Eller De Ja Vu!?

”Mark Steyn on IT…”: https://www.youtube.com/watch?v=x1FNO4NOuBA

Snacka om att bränna broar! ”Svetsar hjältarnas - Theme Song (Burning Bridges)”: https://www.youtube.com/watch?v=kgeIINs1TrQ

Krig är inte vackert (fastän somliga tycker det). Apropå kvinnorna på ”Söder” - ”The Animals comes - And the women says We Gotta Get Out Of This Place”: https://www.youtube.com/watch?v=wJVpihgwE18

P.S: Det är tydligen inte bara Sozzarna som outsourcar…

 
Ingen bild

Thor

29 juli 2017 01:19

En vapenvägrare som försvarsminister. En provokation eller kanske ett hemligt vapen? Den ryska generalstaben lär ju skratta ihjäl sig när de får veta

Thoralf Alfsson

29 juli 2017 07:09

Alliansen hade "Tomhylsan" som försvarsminister

 
Ingen bild

B Johansson

29 juli 2017 01:28

SD bör ta fasta på Löfvens sätt att bagatellisera sina ministrars sätt att hantera Sveriges och svenskars säkerhet. Jämfört med det är Ekeroths kroggräl försumbart.
Även om den politiska domen mot Kent står fast är det ju inget att bry sig om, om man nu skall resonera som föredömet, vår statsminister.
Kents tydliga röst i rättsfrågor behövs mer än någonsin.

 
Ingen bild

Lennart

29 juli 2017 02:05

En vapenvägrare som efter tre månaders vapenfri tjänst sparkas ut som oduglig! HJÄLP!!!!

 
Ingen bild

Totte

29 juli 2017 03:23

Vad jag inte begriper i denna härva med Tansportgate är följande fråga som INGEN hitintills har ställt:
Vad var syftet med att outsoursa denna verksamhet?
Var det för att spara pengar som behöver dras in i mängder för att finansiera den oerhört kostsamma invandringen?

 
Ingen bild

Tony

29 juli 2017 06:41

Det märkliga med den undersökningen är att var färdig
redan klockan 6 i går morse, och var sen första nyhet
under hela dagen? Det var trots allt dagen innan som
Löfven hade pressträff,det måste ha varit nattjobb på
SVT som har så svårt att dölja var dom har sina
sympatier, vilket Svenska folket inte har med att göra
Speciellt när man säger sig vara neutral, Falsk marknadsföring?

 
Ingen bild

pernod

29 juli 2017 06:46

Ja hade Kent varit sosse så hade han hade fått ställa upp i media och berätta om hur det känns att var utsatt för HATET. Sen hade han kanske blivit landshövding eller ambassadör. Han hade suttit i TV-soffor dygnet runt.

 
Ingen bild

Gustaf

29 juli 2017 07:01

SDS idag 29 juli söndag. Läs Huvudledaren det verkar som det finns någon som kan har vaknat på rätt sida och skriver om haveriet, d.v.s vår regering.
Vakna gott folk!

 
Ingen bild

calle

29 juli 2017 07:29

nån i toppen maktpyramiden vill verkligen krossa Sverige och Svenskarna, hjärntvätten med Svenska 7 klövern har verkligen lyckats. detta med IT skandalen släpptes kanske för att dölja nåt annat prjekt som inte får komma till almmänhetens kännedom

varför bjuds främmande makt in och anställs för att ta över polisen ?
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/gavleborg/anstalld-hos-polisen-tvingas-sluta-uppfyller-inte-sakerhetskraven

 
Ingen bild

Jan

29 juli 2017 07:59

Så ser det ut i svensk demokrati av idag. En massa lagstadgade förmåner som undergräver landet. Såg att SDs Wiechel driver frågan om återinförandet av ämbetsmannaansvaret. Det är dags för lite ordning och reda i svensk demokrati.

 
Ingen bild

arne

29 juli 2017 08:07

Hallå där. Tycker att sd normalt har en god filosofi. Men delar inte uppfattningen att någon som blivit fälld för våldsbrott inte kan vara en representant för sd. Kent tror jag kan tillföra mycket. Kan inte en person blivit fälld vara representativ? Så om Kent gjort ngt för 20 år sedan skulle han ändå vara satt i kylskåpet? Tycker sd inte representerar svenska folket därav alla skall väl alla ha en andra chans? Jag tycker att synpunkterna borde ha större innehåll än historien. Men inte hos sd. synd för Kent.

 
Ingen bild

Me

29 juli 2017 08:26

Sverige skulle verkligen behöva en svensk Donald Trump som sjasar ut etablissemanget inom den politiska sumpen. Vidare skulle han, som Trump gör i USA, gå efter den djupa staten (deep state), det vill säga olika ämbeten och myndigheter, som idag inte själva vet vilken funktion de har.

Men tyvärr kan man inte hoppas att folket gör som i USA, det vill säga att välja det som är bäst för dem själva. Svenskarna får höra från lögnmassmedier, att om de röstar på ”fel parti”, då är de nasister. Alltså sätter de korset på sossarna för att man ska vara duktig. Och sossarna låter de gröna terroristerna få utlopp för sina vilda vanföreställningar.

Alltså har vi, efter mycket arbete, äntligen fått en kultur i Sverige som Reinfeldt kan vara stolt över - våldtäktskulturen, vi har dagliga skjutningar, det har blivit lättare att få tag på knark i städerna – också tack vare att poliserna har försvunnit från gatorna, bilisterna från MENA har inför en ny trafikstandard med nya regler som gör det blir mer spännande på gatorna. Vad vill man mer? Vill man tillbaka till 60-talet, eller? Ja, faktiskt.

 
Ingen bild

C.H

29 juli 2017 08:32

Läste Håkan Hakelius i Expressen idag.Skynda innan artikeln försvinner.Det bästa jag läst på länge.

 
Ingen bild

C.H

29 juli 2017 08:44

Edit: Johan Hakelius naturligtvis....

 
Ingen bild

Bo

29 juli 2017 09:23

Svenska Dagbladet ska betala 18.000 kronor till SD-toppen Kent Ekeroth för deras publiceringar ur den så kallade järnrörsfilmen.

 
Ingen bild

OP

29 juli 2017 09:43

Calle@ jag har också börjat tänka så, varför uppdagades skandalen just nu, och av DN,
samma sak gäller de få ggr man konsumerar public service. Man anar en agenda

 
Ingen bild

Fred

29 juli 2017 09:47

Ygeman blir gruppledare, vilket visar på att Löfven inte tycker att han begått något fel.
Ännu ett bevis på att vår nya adel inte behöver ta ansvar för sina handlingar.

 
Ingen bild

Christer

29 juli 2017 10:44

Det som var mest skrämmande i Transportgate var inte outsoursningen som sådan, utan det var att det fick och kunde ske. Detta var toppen på ett isberg, där nedmonteringen av Sverige är det centrala verksamheten. Outsoursning är i sig inget hot, även om det i detta fallet också betydde grava säkerhetsrisker. Synen på vårt försvar har förbättrats de senaste åren. Minns ni landsförrädaren Reinfeldt som betraktade försvaret som ett "särintresse" bland alla övriga. Den enda myndighet som skulle ges ökade resurser oavsett var Migrationsverket, tyckte Reinfeldt. Att ett land kunde vara så urbota korkat att man i sin iver t.om sålde ut ubåtshamnen på Gotland. Nu vill man köpa tillbaka den, men priset har 3-dubblats.
Det allvarligaste i hela denna soppa är syftet bakom Transportgate, nämligen att man ville spara pengar för att kunna härbärgera flera somalier i våra utanförskapsområden. Några ser kopplingen, medan flertalet förstår den inte. Jag tror att det i förlängningen innebär att Sverige går mot ett tvåpartisystem inom 5-10 år. På den ena sidan alla Sverigevännerna med ett parti som heter Sverige Domokraterna. På den andra sidan ett parti som består av hela etablissemangets olika partier, påhejat av SAF, LO, Advokatsamfundet, MSM, AFA med fan o hans moster. För att förvilla det ytterligare kallas detta parti för Demokratiska Sverige.

 
Ingen bild

Pepparholm

29 juli 2017 11:17

Dagens skratt: Enligt Nyheter Idag så har Vänsterpartiet outsourcat sitt medlemsregister till amerikanska riskkapitalbolag.

 
Ingen bild

Lena

29 juli 2017 11:22

Transportgate är mycket värre än att vara bisarrt. Här har vi en stadsminister (s k) som så fort han öppnar munnen talar om att det "ska vara ordning och reda". Men i verkligheten är det precis TVÄRTOM! Man har inverterat allt som händer. Försök att se HELA BILDEN. Att MSM nu vänder på sanningen och berömmer Löfven för att han är så bra när han är arg, vad säger det om MSM?
Som sagt det är mycket värre än bisarrt, det här är förfalskning, förvridning av skeendet, mörkande, och inte minst vanskötsel av både landet Sverige och av deras arbetsåtaganden.
Detta måste komma ut mer till allmänheten under året. De ska vet vilket parti de röstar för. De ska inte var okunniga om saken.

 
Ingen bild

Lena

29 juli 2017 12:21

Krönikören på Samtiden, Mohamed Omar, är en lärd man må jag säga. I hans senaste krönika " Idén om Europa formades i kampen mot islam", är synnerligen intressant ur historiskt perspektiv.

Första gången som order européer beläggs i skrift är efter slaget i Poitier år 732, Sydfrankrike, då Karl Martell slog tillbaka mot jihadister (=muslimer som vill utöka sitt landområde).

Muslimerna har tidigare gjort många anfall mot kristenheten. kalifen Omar intog Jerusalem år 637, och först fyra århundrande senare började korstågen.
Påven har bett om ursäkt för korstågen, när ska Erdogan be om ursäkt för alla krigshärjningar inom Europas gränser?

https/samtiden.nu/2017/07/iden-om-europa-formade-i-kampen-mot-islam-2/

 
Ingen bild

Lena

29 juli 2017 12:31

Dick Erixon har en läsvärd krönika. han frågar sig om den oansvarighetskultur som utvecklats, kommer att utvärderas?

Hur ska detta ske i en korrupt stadsförvaltning där generaldirektören inte dras sig för att sätta sig över landets lagar. Viktigt för svenska folket att få besked före valet!

 
Ingen bild

Morgan

29 juli 2017 12:35

Mycket är bisarrt i Sverige. Angående Kent Ekeroth är det bisarrt att sd med största säkerhet kommer utesluta honom. Sd är omoget som parti som behandlar sina medlemmar som skit. Heder åt Löfven som står upp för sina ministrar när huvudfeket ligger på Transsportsstyreksen. Sd riks är lika oseriösa med sina läckta mail som blir avslöjade hela tiden. Vem är IT ansvarig inom sd den personen borde uteslutas.

 
Ingen bild

Göta

29 juli 2017 12:42

Veritas skrev 23:13: "...det är bättre packet får ett år till, så dom kan fortsätta göra bort sig."

Men en stor del av det bisarra är ju att sossarna och övriga 7-klövern kan göra bort sig hur mycket som helst, hur många gånger som helst och hur länge som helst, utan att tillräckligt många bland det sovande folket vaknar och fattar läget. Med mediernas benägna hjälp sover svenskarna vidare. Detta har ju pågått i decennier nu.

Liksom Hacke skriver 00:17 så är också min önskan att SD-ledningen inte ska ta
i vårt falska politiska etablissemang med tång ens, "utan vänta tills SD får inflytande på riktigt - helst egen majoritet". Frågan är bara om inte 7-klövern hinner totalförstöra Sverige innan dess.

När man tar del av det hjärntvättade folkets egna infantila uttalanden i tidningar och radio/TV (typ Ring P1), så orkar man ju bara gråta åt eländet. Det är så oerhört sorgligt att majoriteten svenskar inte ens VILL fatta, trots alla dagliga larm om ökande, våldtäkter, skjutningar, bilbränder, äldrerån, inbrott, misshandlingar med eller utan dödliga följder och allt fler islamstyrda s.k "utanförskapsområden" etc. etc. Ständigt bara mer och mer och mer... Samtidigt påstår våra vänsterstyrda medier ihärdigt att vi enligt deras "seriösa undersökningar" ALDRIG HAR VARIT TRYGGARE. Kan det bli mer bisarrt?

 
Ingen bild

@arne

29 juli 2017 12:43

"Så om Kent gjort ngt för 20 år sedan skulle han ändå vara satt i kylskåpet?"
Nej,det hade han inte blivit.Det är dessa återkommande snedsteg gjorda på fyllan i nutid som tyvärr spiller över och solkar ner SD som ett seriöst riksdagsparti.

 
Ingen bild

Tänk om han kommit ut som SDare

29 juli 2017 12:57

Sällan har popmusiken varit så politisk som nu.
Men Håkan Hellström, vad säger han? Annah Björk väntar på svar i en värld som brister.

Alla artister måste kanske inte ha politik på agendan.

Inte ens 2017.

Men om man är Sveriges största artist med landets största megafon i sin hand. Om man har den samlade uppmärksamheten från över 70 000 människor under tre timmar två dagar i rad. Då är det lika mycket ett aktivt val säga något, som att inte säga någonting om världsläget, om flyktingbåtarna på Medelhavet, om ensamkommande barn som inte får stanna i Sverige eller om normaliseringen av rasismen.

Spelar det nån roll?

I dag gör Håkan Hellström sommaren komplett när han kliver upp på Ullevi, kanske för sista gången.

Då är valet hans
http://www.gp.se/n%C3%B6je/h%C3%A5kan-hellstr%C3%B6m/i-kv%C3%A4ll-%C3%A4r-valet-h%C3%A5kans-1.4486708

 
Ingen bild

Cosmik Debris

29 juli 2017 13:38

@Christer Lördag 29 juli 10:44

Precis och exakt :-)

 
Ingen bild

Pepparholm

29 juli 2017 13:51

Jag visste inte att statsministern utnämner gruppledare i riksdagen.

Thoralf Alfsson

29 juli 2017 13:56

Du har en poäng där! Men han är ju även naiv partiledare ;-)

 
Ingen bild

Cosmiik Debris

29 juli 2017 14:16

"Regeringen kan inte tvinga kommunerna att höja sina avgifter så att hemtjänsten blir dyrare. Men man kan pressa på och det gör regeringen genom att man samtidigt minskar statsbidragen till kommunerna med lika mycket som avgiftshöjningarna ger i ökade inkomster för kommunerna. På årsbasis handlar det om 148 miljoner."

https://www.svd.se/regeringen-gor-hemtjanst-dyrare

Man har sannolikt "sparat" minst 148 miljoner på outsourcingen av svenska folkets personuppgifter till främmande makt eller kriminella grupperingar.

Tror in att insparade miljoner kommer att användas till att kompensera pensionärer för höjda avgifter inom hemtjänsten?

NIX.

Dessa småsummor kommer att i ett nafs försvinna ner i det gigantiska slukhål som kallas invandring och integration. Att importera ytterligare några hundra somalier räcker nog ”besparingen” till. Somalier (80% av dem befinner sig i arbetslöshet) har anledning att jubla.

Det har inte pensionärer.

 
Ingen bild

Gustaf

29 juli 2017 16:07

Skriver inte Jimmie Åkesson eller Mattias Carlsson här på denna blogg ?


Thoralf Alfsson

29 juli 2017 17:38

Nej.

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

29 juli 2017 16:52

I historieböckerna kommer S benämnas "De Naiva"! Reinfeldt var inte naiv det han gjorde skedde med ett uppsåt.

 
Ingen bild

OT

29 juli 2017 17:58

“At least six of Europe’s most senior national leaders have no children at all… Their world ends with them. It’s hard to avoid a sense that much of Europe is already dead or dying without knowing it.” [1]

En av dessa ledare är vår statsminister.

“Money is important, but it’s never the most important thing,” he said. “The future belongs to people with children, not with things. Things rust and break. But every child is a universe of possibility that reaches into eternity, connecting our memories and our hopes in a sign of God’s love across the generations.” [1]

En regel som borde läggas i grundlagen borde vara - ”En riksdagsledamot/statsminister är ej valbar om denne inte har en biologisk avkomma”

[1] ”Philly Archbishop: Europe’s Future Has the Face of…”: http://www.breitbart.com/london/2017/07/28/philly-archbishop-europes-future-has-the-face-of-young-muslim-immigrants/

P.S: ”The Offspring - Pretty Fly (For a White Guy)”: https://www.youtube.com/watch?v=AltMeuPkWRs

 
Ingen bild

OT

29 juli 2017 20:59

Liksom en av alla dem som gjort tjänst hos Svea; har jag också svurit att "vi skall gå hand i hand genom livet du och jag": https://www.youtube.com/watch?v=BCiXKdatuRs

Men först skall jag göra något som yxorna inte gör. Skicka iväg min familj till en bättre plats. Där sozzar o andra sjuklöverpolitiker ej har en plats och kan förstöra.

Snicky, snack, snart blir jag lack, kanske rent utav rent elak.

 
Ingen bild

Korpen

29 juli 2017 21:38

Fast det är viss skillnad när det gäller Ekeroth som faktiskt varit våldsam på offentlig plats.

Thoralf Alfsson

29 juli 2017 21:53

Så du tycker att ett litet tjafs i en krogkö är värre än att sätta rikets säkerhet i fara.

Kan du inte försöka tänka efter en gång till?

 
Ingen bild

Veritas

29 juli 2017 22:05

Var väl någon polisman som polisanmälde regeringen efter terrordådet i Stockholm.
Det är kanske dags för en till anmälan. För Obehörig befattning med hemlig uppgift?, max straff 4 års fängelse!!
https://sv.wikipedia.org/wiki/Obeh%C3%B6rig_befattning_med_hemlig_uppgift

 
Ingen bild

Tors Hammare

29 juli 2017 22:28

@ Thoralf
"Det är bisarrt när jag betänker hur ministrar som har ansvaret för rikets säkerhet missköter sitt förtroendeuppdrag men ändå belönas istället för att straffas"
Detta är normen i vårat moderna samhälle, gärningsmännen sätts på piedestal, brottsoffren typ svenska folket straffas. Liksom våldtäktsmän, misshandlare, rånare, mördare om dom tillhör nya Adeln. Fel åsikt, fel etnisk tillhörighet fel parti, fel allting +anti pk = tvärtom.

 
Ingen bild

Tors Hammare

29 juli 2017 22:29

@ Veritas
Bra tanka men den Lagen gäller inte i detta fallet .....

 
Ingen bild

s29

30 juli 2017 01:08

Pernod; Hade Kent varit Sosse så hade hade han givetvis varit Stadsminister.Han har mer Balls and Brains än hela det lättköpta och korruopta sossegänget tillsamans.

 
Ingen bild

Underlord

30 juli 2017 02:40

Sätter man denna skandal i kontrast med den förda invandringspolitiken där tusentals islamister, kriminella, våldtäktsmän tillåts komma in i Sverige. Ja då har jag svårt att se denna "skandal" skulle äventyrar rikets säkerhet.

Thoralf Alfsson

30 juli 2017 08:15

Sant!

 
Ingen bild

Onkel Sven

30 juli 2017 09:13

Det är inte bara ministrar som ska ha skäll ,tänk på alla kommunfullmäktige i Sverige , hur många av dem som sitter där vet egentligen vad dom röstar på/för .

 
Ingen bild

Uefa

2 augusti 2017 12:03

Rikets säkerhet utsätts för risker och hackning dagligen, liksom poliser läcker som ett såll till media. Transportstyrelsen är en piss i Mississippi i jämförelse, så det hela är bara patetiskt!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 18 juli 22:54

Jag är förundrad över att en så stor andel av Sveriges befolkning fortfarande tänker rösta på något av partierna inom 7-klövern. Jag tror att detta till stor del grundar sig i att många svenskar hellre blundar och håller för öronen än tar reda på vad...

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 18 juli 09:24

  Brandflyg på Mallorca                                                                Foto Thoralf Alfsson   När man läser hur regeringen, ministrar och myndigheter hanterat frågan om helikoptrar och flyg för brandbekämpning blir man minst sa...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 16 juli 22:57


I förra veckan briserade en mycket obehaglig historia i media. En lantbrukare hade gravt vanvårdat sina djur. Bilderna som publicerades var bedrövliga och de berörda och chockade många människor väldigt starkt. Men vem lantbrukaren var nämndes aldrig...

FYI

Av Thoralf Alfsson - Måndag 16 juli 11:25


Det skrivs en del dumheter just nu på sociala medier.   Från SD:s folder Migration.     ...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 16 juli 00:05

Idag var jag på Guldfågeln arena och såg matchen mellan Kalmar FF och Djurgården. KFF förlorade med 0-1 men det var rättvist. KFF gjorde ingen bra match.   Det som störde mig allra mest var en person som satt bakom mig. Personen sitter alltid där...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 077 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se