thoralf

Direktlänk till inlägg 22 augusti 2016

POLISEN OCH BANKEN

Av Thoralf Alfsson - 22 augusti 2016 23:41

POLISEN

Under den senaste månaden har jag gjort flera polisanmälningar. Jag har anmält landshövding Stefan Carlsson och en tjänsteman på länsstyrelsen. Jag har även anmält något som jag uppfattar som ett hot. Den sista anmälan gjorde jag via telefon och 114 14. Jag var medveten om att detta kunde ta lite tid så jag var förberedd att få vänta i telefonen.


När jag ringde var det 158 före i kön! Någon beräknad väntetid uppgavs inte av det automatiska systemet som polisen har. Väntetiden blev ca 40 minuter. Tror ni detta påverkar hur många anmälningar som polisen får in? Framförallt när det gäller mindre brott.


Bemötande var dock väldigt bra när jag kom fram och det vill jag ge betyg 5 av 5 möjliga. Mycket bra!


Jag har i alla fall begärt att få en bekräftelse på min anmälan men det tycks som att polisens datasystem är överbelastat eller har brister. Jag har ännu inte fått någon bekräftelse på någon av anmälningarna. Det verkar som Dan Eliassons myndighet bara fungerar sämre och sämre för varje dag!


Det märkligaste är dock att polisen fortfarande inte hört av sig angående den explosion som inträffade vid min bostad för drygt en vecka sedan. Jag kommer kontakta polisen och ställa lite frågor.


BANKEN

 

 


Jag fick en mindre chock när jag idag skulle göra ett bankärende på Swedbank i Kalmar. De har byggt om sina lokaler. Jag undrade faktiskt om jag kommit till en bank? All självservice med bankomater och insättningsautomater är borttaget, nu kom man bara till en stor ödslig lokal. Innanför en glasvägg såg det ut som någon höll en utbildning. Jag måste sett ut som ett stort, stort frågetecken!


Jag upptäckte dock en dörr in till ”utbildningslokalen” där det stod en kvinna som såg ut att kunna vara anställd på banken. Kvinnan frågade vad jag hade för ärende och jag svarade en överföring av pengar. Och hon undrade omgående om jag inte kunde göra det på internetbanken. När jag upplyste om att det gällde ett dödsbo fick jag en kölapp med nummer 485. Då insåg jag att ”utbildningslokalen” inte var en utbildningslokal utan alla människor satt och väntade på sin tur att få komma fram till de två ståborden, där privatpersoner betjänades. Det var inga kursledare utan banktjänstekvinnor. Just då betjänades nummer 464. Jag upplystes om att jag säkert skulle hinna med något annat ärende på stan innan det blev min tur.


Jag gick till Stadium och köpte ett par långa shorts som jag skall använde när jag åker rullskidor. När jag kom tillbaka till Swedbank, ca 20 minuter senare betjänades nummer 471.


Jag satte mig då på gågatan utanför banken och ringde upp min privata bank, Lönneberga Sparbank för att öppna ett nytt fasträntekonto. Min bankkontakt var dock upptagen av en kund men hon ringde upp mig efter ca tre minuter. Vi ordande allt med nytt fasträntkonto och överföring av önskat sparbelopp ock så vidare per telefon och hon skickar de papper jag skall skriva under till mig i Kalmar. Vilken service! Det är inte första gången heller. När jag kom in på Swedbank igen betjänades nummer 476.


Klockan 14:14 var det äntligen nummer 485 och min tur hos Swedbank. 52 minuters väntetid för att utföra en banköverföring till två konton.


Swedbank i Kalmar vill att jag flyttar över alla mina bankaffärer till dem från Lönneberga sparbank eftersom jag bor i Kalmar. Jag har dock aldrig övervägt det och kommer definitivt inte att göra det efter dagens upplevelse och övningar. En liten bank är guld värd!


Jag är dock förvånad över att så många människor accepterar hur myndigheter och företag hela tiden försämrar den personliga servicen steg för steg.


Det finns väl bara ett statligt företag som förbättrat sin service de senaste decennierna! Systembolaget! Många minns säkert de långa köerna på bolaget när man handlade över disk. Hur många ungdomar eller personer under 30 år vet vad ”en halv böj” är får något idag?


 
ANNONS
 
Ingen bild

Cosmik Debris

22 augusti 2016 23:51

Tittade på kvällens Aktuellt hos bekanta (jag har ingen TV). Inslaget från Biskopsgården där fullt krig pågår gör att man blir både uppgiven och fullständigt rasande. Svenska folket måste för i helvete reagera på utplåningen av landet snart? Jag har bott på Hisingen en tid på 80-talet och vet hur det inte såg ut då. Det finns väl ingen frisk svensk som frivilligt bosätter sig i detta afrikanska/muslimska getto? En invandrare som intervjuas säger att han inte längre vågar bo kvar i Biskopsgården och vill flytta. Vart skall han flytta då? Jag bor etniskt rent och vill att lugnet bevaras – så här är han inte välkommen. Helt enligt principen ”Stämma i bäcken”

Under intervjun med polisens ”utsände” passerar den ena märkliga varelsen efter den andra förbi i bakgrunden insvepta i religiösa krigsmunderingar. Ingen är svensk. I en sekvens ser man en balkong där en voluminös muslimsk afrikansk mamma insnörpt i ett tygstycke försöker hålla ordning på sin kull som stirrar storögt ut i tomma intet. Det är för i helvete som att se ett inslag från något dysfunktionellt U-land.

INTE Sverige!

Väntar bara på ett inslag från något ”utanförskapsområde” där reportagebilen har en svans av skrattande afrikanska barn efter sig som tjoar och är fascinerade av ”järnmonstret”. Att sedan se afrikanska kvinnor som bär vattenflaskor på huvudet och barn som rullar cykelfälgar med pinnar är inte långt borta och kommer att fullända ödeläggelsen.

Precis som i Afrika!

Varför vill svenska politiker att landet skall köras i botten och bli ett U-land och på vems uppdrag gör det detta mot oss svenskar?

Svenska politiker har uppenbarligen valt väg.

Den vägen leder till helvetet!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

23 augusti 2016 00:02

Här hittar ni bilder på gripandena av gärningsmännen under WE Are STHLM.

Inte en enda svensk så långt ögat når.

http://goo.gl/KGHdLf

 
Ingen bild

Kenna Denna

23 augusti 2016 00:10

Från något till nåt annat.Det måste ju vara många som saknar den friska fläkten Ian Wachtmeister. Han har varit ett stöd för Jimmie. Kommer ihåg "sopa trappen uppifrån" lägg gärna in gammla bra länkar från Ian W som är bra!

https://www.youtube.com/watch?v=fmyAaBM_omM

 
Ingen bild

En småländska

23 augusti 2016 01:24

Så är det, inga kunder in på banken! Byt till ex Ålems sparbank, läste precis om en mindre sparbank tror det var i Långasjö, de har kontanter tom och sätter kunden i första rummet:-)

 
janne

janne

23 augusti 2016 04:46

Hej Thoralf! Jag måste bara berätta lite om banker,i mitten av
sjuttiotalet behövde jag låna lite pengar för att köpa ett hus
så jag gick in till den lokala banken som då hette Skånska banken
men där möttes jag av ett par gamla damer med silverfärgat hår,
framförde mitt ärende men det var kalla handen så jag gick hem
och ringde till Virserums Sparbank,kom ner så får vi prata lite,
när jag åkte hem var lånet klart och lönekontot överflyttat,
men då vaknade silverdamerna och anklagade mig för att vara osolidarisk mot bygden.Jag vill med detta visa att dom små bankerna är så mycket än dom stora med fina hus snorkig
personal och allmänt otrevliga.Jag är kund hos Virserums
Sparbank än i dag,är det något som behöver göras så blir
det via telefon eller dator det funkar alltid.Jag bor också
i Kalmar men byter aldrig bank för allt smör i Småland.

http://Janne

 
Ingen bild

Swedbank = Svekbank

23 augusti 2016 05:14

Swedbank och deras anknytna småbanker är ett skämt.

Sparbanken Skåne införde nyligen en avgift om 100 kr om man vill ta ut kontanter (eller sätta in) via bankkassan. Internetbanken kostar nu ockå pengar, liksom all annan "service" i banken.

Det måsta vara en riktig girigburk i Sparbanken Skånes ledning, gissade jag på. Jodå, där sitter en moderatledare vid namn Bo Lundgren. Mannan som konstans misslyckas med allt.

Sparbanken är inte längre en folkrörelse, även detta är en organisation som tagits över av oduglingar som vill ha livstidsförsörjning på ett enkelt sätt.

 
Ingen bild

X

23 augusti 2016 05:58

Att svensken accepterar alla försämringar är inget konstigt. Svensken är söndersossefierad.
De har lärt sig att böja sig för överheten.
Tvivlar på att det finns något som väcker svensken.

 
Ingen bild

Knaster

23 augusti 2016 05:59

Varför tillåter en tidning ( Eskilstuna-kuriren ) sådana inlägg? http://ekuriren.se/asikter/kronikor/1.4307382-myten-om-den-goda-svenska-kokulturen

 
Ingen bild

Friholt

23 augusti 2016 06:46

Beträffande säkerhet för politiker (exempelvis här igår) så har svd.se idag en artikel: "Politikers säkerhet skiljer sig åt i olika delar av landet".

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

23 augusti 2016 07:05

"Att mota Olle i grind"
Är mer aktuellt idag än någonsin.

Bara man ändrar till:
"Att mota Mohammed vid gräns"

EU-höjdarna tror fortfarande att mer samarbete (att göra länder mer och mer livegna) är lösningen.

Hur tycker du att EU fungerar ?

 
Ingen bild

Eva L.

23 augusti 2016 08:04

Dottern sommarjobbade på Stockholms "bästa" Systembolag på 80-talet. Hon blev mycket vältränad. Att lyfta varje dag över 1000 spritflaskor vägande nästan 1 kilo styck, inte att tala om antalet fulla ölbackar, från hyllorna till disken, krävde sin kvinna. Ett ton om dan, gör det om du kan, dagens gymungdom! Det hände roliga saker också, en kund blev så betuttad i henne att han försökte krypa över disken!
Angående svensken. Körde E 4:n genom Stockholm i torsdags em. Skylten visade 30 km/t då kröp köerna i 10 km/t. Skylten visade 50 km/t då kröp köerna i 30 km/t. Snacket är säkert samma som i Söderköping på sommartid när kanalbron öppnas. Kilometerlånga (ölandsbesökande)stockholmsbilar i köer, de är ju vana att köa. Och politikerna tror att köare slinker in i stan och handlar därför ingen förbifart. I Stockholm likadant snack? Faktum är att om det inte finns köer, har folk lättare att ta en paus. För de kan lätt komma tillbaka till vägen hem och inte som nu, stanna i kön och bevaka sin plats i den som den bästa reviren de har.
Jag själv körde hem på natten och då flöt trafiken i normal hastighet. Min fråga är: varför köar stockholmare (eller de i omgivningen) timvis varje dag på vägarna och godkänner detta? Är det nåt fel i huvudet på dem?

 
Ingen bild

Per

23 augusti 2016 09:02

Jag bytte från Swedbank till annan kontantförande bank samma dag som de meddelade att de kommer sluta med kontanthantering. Inte för att jag hanterar speciellt mycket kontanter genom banken, utan mest för principen om att en bank skall hantera kontanter, annars kan den lika gärna lägga ner.

Mitt lokala Swedbankkontor har gått från ett 3 våningskontor till ett mindre kyffe, något större än en husvagn efter borttagandet av kontanter. Så nedläggandet kan inte vara långt borta.

De slutade också med bankfack, så nu tvingas de med värdesaker ha dom hemma, dessutom hade de ett uttalat förbud mot att ha just värdesaker som pengar mm i bankfacken enligt släktingar som hade haft bankfack under lång tid innan borttagandet.

Frågan är om den minskade kontanthanteringen ökar eller minskar säkerheten för den lilla människan?


 
Ingen bild

Stefan A.

23 augusti 2016 09:05

Kommer också att lämna Swedbank, en bank, under olika namn, jag haft i alla år. Försökte få ett kortare lån med garanterad återbetalning, men det blev nej med motiveringen att det var väl ingen "affär" för dom, alltså att få tillbaka utlånade pengar är en dålig affär, levde i villfarelsen att det var det primära för en bank, att få tillbaka utlånade pengar, men nej en fin "affär" för dom är stora summor på mycket lång tid, helst amorteringsfria, men då tar man också stora risker, och det kan man göra genom att man vet att skattebetalarna måste gå in och rädda betalningssystemet. Hoppas nuvarande och kommande finansministrar har någon plan B för den kommande krisen, vill inte uppleva 90-talet en gång till under min levnad.

 
Ingen bild

Lewren

23 augusti 2016 09:07

Det pågår en klar agenda hos bankerna att få bort fysisk valuta. Detta enligt dem för att det är osäkert att hålla kontanter.

Jag köper inte detta argumentet för 5 jävla öre.

Ponera detta-
Om ingen längre kan hålla en endaste krona i sin plånbok, utan enbart har ett par siffror som hålls i en databas, innebär det att vi som tvingas leva under detta system inte är rikare än en slav.
Har jag pengarna i min plånbok är det jag som har beslutandeärtt om vart dessa ska hamna, men när pengar enbart är ett par siffror i en databas kan vad som helst hända.
Än värre, vad händer om vi får en vänster-extrem regering i framtiden när vi inte längre har fysiska pengar? Det kommer inte förvåna mig ett dugg om detta skulle användas emot människor som inte följer strömmen. "Tycker du att invandring är dåligt? Då straffar vi dig genom att låsa dina tillgångar (eller omfördela dem)" och det finns inte ett satans skit du kan göra åt det för ingen kommer vid det läget vilja eller kunna hantera fysiska sedlar och mynt!

Jag förstår att detta kan vara svårt för många av den äldre generationen, men om ni vill kämpa mot dessa galenskaper som banker och globalister försöker genomföra så ber jag er att titta nämre på kryptovalutor som Bitcoin. Det kräver att man lär sig lite nytt, men förstår man hur det fungerar och man använder det på rätt sätt så finns det ingen som kan ta pengarna ifrån en. Utöver detta väljer du som ägare av Bitcoin själv om och hur mycket du vill deklarera för staten.

Skulle det nu vara så att man inte orkar eller kan sätta sig in i kryptovaluta så finns alltid guld och silver. Personligen skulle jag aldrig neka en betalning i form av guld eller silver då det som bitcoin inte arbiträrt kan tryckas upp och därmed kraftigt står emot inflation.

 
Ingen bild

Hacke

23 augusti 2016 09:33

Ännu ett nödrop från poliser i vardagen. De börjar bli dagliga nu.
Sverige påminner alltmer om ett land av "brandkårsuttryckningar" på område efter område. Ingen långsiktighet och planering, bara akutinsatser och räddningsaktioner. Man får känslan av att det bara är en tidsfråga innan det mångkulturella utopibygget imploderar.

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/polisens-larm-vi-gar-pa-knana-nu?cmpid=del:pd:ny:20160823:polisens-larm-vi-gar-pa-knana-nu:nyh

 
Ingen bild

Henrik

23 augusti 2016 09:45

Jag har Häradssparbanken i Mönsterås. Allt fungerar hur bra som helst. Och inga avgifter på kort, internetbetalning eller annat.

 
Ingen bild

Pepparholm

23 augusti 2016 09:53

I Wikipedia står, att bankoktroj innebär att ett företag har tillstånd från regeringen att ta emot pengar från allmänheten genom inlåning.

Hur kan man då få behålla sin oktroj när man inte längre tar emot pengar eller hanterar pengar lika med mynt och sedlar?

 
Ingen bild

Christer

23 augusti 2016 10:03

Cosmic Debris 23.51 Jag såg med samma avsmak Aktuellt igår kväll. "Fan vad hemskt det blivit, nu flyttar jag härifrån"! Men vart ska ni flytta? Vi har hört de här så ofta nu när sprängningar/skjutningar ägt rum. Nu får det vara nog säger våra folkvalda, men är det någon stackars dåre som tror att det dysfunktionella Sverige någonsin kan komma till rätta med denna typ av brottslighet? - Upp med en hand!
Vad det gäller banker så har jag gjort samma resa som Thoralf och flera i tråden. Efter nästan 50 år som kund i Nordea stängde jag den dörren för gott. Det var lite emotionellt eftersom min pappa öppnade mitt första konto där. Pappa var socialdemokrat av den gamla sorten och misstrodde det privata bankväsendet. Han valde att vara kund i den dåvarande PK-Banken. Det betydde Post o Kreditbanken och hade staten som ägare. Idag står begreppet PK för något annat.

 
Ingen bild

Onkel Sven

23 augusti 2016 10:17

Swedbank i Högsby är väl mest till för att i samarbete med Migrationsverket serva asylsökande när dom kommer från migrationsverkets kontor i Högsby med sina A4 ark för att få ut ett Allkort så dom kan börja använda våra bankmedel ! Horribelt är bara förnamnet !

 
Ingen bild

Hulda mk1

23 augusti 2016 10:18

Försvinner kontanter i vårt betalsystem finns alltid Euro och annan valuta att ta till..

 
Ingen bild

Viveka

23 augusti 2016 11:25

Ha, ha, ha, när man läser det du skriver Thoralf + kommentarerna så kan ialla fall jag inte låta bi att skratta! Det hela är för dråpligt
(t ex Cosmic Drebis!). Men jag blir också glad för dej Thoralf för du ger dig inte, du kämpar på i ullstrumporna. Vi får väl alla försöka övertyga SD-ledningen om vilken förträfflig person Du är för SD:s opinionsbildning. Du förtjänar verkligen en riksdagsplats. Det kan man inte säga om alla SD:are i riksdagen, det finns en del som är väldigt tysta. Jag tror också det vore bra för partifreden om du kom in. Vi behöver alla sorter där t ex en sån som du och en sån som Kenth Ekeroth, ni kan båda säga ifrån. Jag tror absolut inte på partisplittring. Partiledningen borde stötta dej,i dagsläget är de alldeles för politiskt korrekta.

 
Ingen bild

Eric H

23 augusti 2016 11:26

En verklighesnära beskrivning av bankvärlden.
Människor agerande gentemot banker påminner om historien med grodan som stanna i det allt varmare vattnet
Bankerna vill ju inte längre ha med sina kunder att göra - bara med deras datorer.
Där jag bor finns INGEN bank kvar som hanterar kontanter, endast Forex.
Är kund i nägra utländska banker och hos dem är det då inga problem att träffa en människa!
Ett lokalt Sverigeproblem?

 
Ingen bild

N. Roheda

23 augusti 2016 12:39

Hej! När jag ringde 11414, skulle man klicka var man var & vilket ärende det gällde & till sist sa telefonsvararen att de skulle ringa upp. Detta tog 14min, sedan tog det 53 min innan jag blev uppringd av en "polis" som inte hade en aning om var brottet pågick..... Polisen är ingen polis, hade varit enklare att ta en bild & lägga på nätet brottslingen hade åkt fast direkt. Utan straff visserligen, Sverige, men ändå.

 
Ingen bild

Fredde

23 augusti 2016 13:08

De fyra storbankerna gick med 100 miljarder i vinst förra året, så nog har de råd att hålla en god service till sina kunder.

Men, i och med att de inte intresserar sig, så har jag minimalt med pengar hos dem, och har istället ett sparkapital på en alternativbank.
De ger fortfarande ränta, krona för krona, dag för dag.

Att Eliasson får fortsätta nedmontera polisen är för mig en fullkomlig gåta, finns det ingen som inser vad som händer??
Och sen Annie Lööf som vill att bilbrännare och stenkastare ska jobba av sitt straff hos polisen?!
Det faller direkt på att de nästan aldrig griper någon gärningsman...
Och varför ska de få fri insyn i polisens arbete? Det kommer ju sabotera ytterligare!

 
Ingen bild

Friholt

23 augusti 2016 13:55

@Eva L. 08,04
Jag är pensionär med råge och går 4 ggr i veckan på gym där jag varje gång lyfter sammanlagt 35 ton och dessutom "cyklar" 35 min vid varje tillfälle. Det är inte så mycket att snacka om i dessa dar, tycker jag.
Bilköerna i Stockholm? De var värre på 50-talet (om det nu ska va något att peka på i sammanhanget).

 
Ingen bild

Lena

23 augusti 2016 14:16

@Per Vet du inte att bankerna (o andra multistora företag också för den delen) vill göra sig av med en massa personal? Det är för att "bossarna" ska få högre löner och större bonusar, det är ingenting nytt. Det som sker nu är uträknat.
I USA jobbar en stor del av befolkningen 2 eller 3 jobb för att kunna betala sina räkningar. Deras löner är så otroligt låga och deras skatter (men bara för låg och -mellanklasserna är lika höga som här näst intill som här i Sverige). De rika o stora multinationella företagen betalar endast i snitt 10% i skatt.

Samma utveckling är att vänta här. Jag har själv jobbat i bank, Sthlm kom in via Manpower. Jag har sett en hel del och detta var för 14 år sedan. Förstår att landsortsborna blir brydda nu, men detta har pågått länge. Problemet är väl att ingen tror dig när du berättar, eller kanske de inte vill tro det.

 
Ingen bild

ruben

23 augusti 2016 17:05

Bra jobbat tycker jag. Personligen anser jag att hotet mot dej är det allvarligaste och borde föranleda största engagemanget från ordningsmakten. Det handlar om generell säkerhet för demokrati och enskilda människors rättigheter. Landshövdingens brott är att han använde tjänste-telefon att bekosta privata "nöjen". Att det dessutom var ett nöje, som kan försvaga förtroendet i "tjänsten" gör inte saken bättre.

 
Ingen bild

Lewren

23 augusti 2016 17:46

@Hulda mk1
Det må hända att där uppstår en diskrepans mellan när kronan avsätts som fysisk valuta och euron avsätts som fysisk valuta, men ditt förslag är i bästa fall bara en tillfällig lösning.
Förr eller senare kommer hela EU vara kontaktlöst. Det kommer förmodligen inte hända innan 2020, men skulle tippa på att vi ser ett övergripande kontaktlöst system vara på plats någon gång under 20-talet.

 
Ingen bild

Dumle

23 augusti 2016 21:01

Kan man inte polisanmäla dessa händelser via nätet?

 
Ingen bild

Ibbe

24 augusti 2016 09:59

Lider med alla poliser som sett och ser sin organisation förvandlas till ett rent skämt. Varför ringa och anmäla?

 
Ingen bild

Ludvig

24 augusti 2016 12:29

Vad man ska ha bankerna till nu för tiden vet jag inte, man känner sig inte välkommen och inte vill dom hjälpa till. Tyvärr måste man ha konto i det snart helt kontantlösa samhället. Men mindre banker har visst fort farande service.

 
Ingen bild

Kent

24 augusti 2016 18:57

Det blir sämre allt i detta land! Det finns inga jobb, inga bostäder, ingen service, ingen sjukvård, inga lärare, ingen vill bli polis...

 
Ingen bild

C Andersson

25 augusti 2016 15:27

Inget är längre märkligt. Att man ska byta ut våra sedlar må vara hänt. Men varför ska man byta ut mynten. Det har man inte gjort en enda gång sedan kronan infördes. Man ha inte bytt ut ett enda mynt. Man har tagit bort ett-, två-, fem-, tio-, tjugo- och femtio-öringar. Tagit bort eftersom valörerna har slopats. Inte bytt ut. Alla 1-, 2- och 5-kronor ska bytas ut. Tiokronorsmynten ska visst vara kvar. Trots eller kanske tack vare alla rysstior som cirkulerar. Vad kostar det att prägla nya mynt helt i onödan. Och bygga om alla automater. Är det ädelmetallen man vill åt.

Sedan när mynt och sedlar är borta så har vi lite ettor och nollor i en dator. Då kan vi snacka om osäkra fordringar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se