thoralf

Direktlänk till inlägg 20 augusti 2016

7-KLÖVERNS VISION EN VERKLIGHET I HÖGSBY

Av Thoralf Alfsson - 20 augusti 2016 20:30

 


Migrationsverket har slagit klorna i lilla Högsby kommun som ligger i Kalmar län. 7-klöverns politiker var överlyckliga när Migrationsverket byggde kontor och egna lokaler för ett antal år sedan i den lilla kommunen med bara 5 800 invånare. 7-klöverns politiker hoppades på ett antal nya jobb i kommunen men räknade uppenbarligen inte med en stor inflyttning av flyttingar.


 


Sedan 2002 har antalet invånare med svensk bakgrund minskat med hela 1 088 personer fram till 2015. Däremot har antalet personer med utländsk bakgrund under samma period ökat med hela 645 personer. Här kan vi verkligen tala om ett befolkningsutbyte! Nu har snart var fjärde person i Högsby utländsk bakgrund. För några decennier sedan fanns det bara lite finnar och en och annan grek eller jugoslav i Högsby kommun.


Frikyrkornas lokaler övertas av islam och blir moskéer! Undrar om 7-klöverns politiker fortfarande är överlyckliga över det nya Högsby!


Och det kommer bara bli än värre i Högsby. Det är bara att titta på utvecklingen av etableringsersättningen i den lilla kommunen. Efter två år går kostnaden över till kommunen från Försäkringskassan.


 


Om 7-klöverns politiker ändå inte förstår att Högsby kommun står inför stora "utmaningar" bör de titta och granska statistiken från Arbetsförmedlingen. Reagerar de inte på dessa siffror så anser jag att de är hjärndöda eller fullständigt inkompetenta!


 


Om inte staten går in med stora bidrag årligen till Högsby kommun kommer välfärden, skola, omsorg och vården fullständigt krackelera i den lilla kommunen. 

 

Vi står inför en systemkollaps!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Gigolo

20 augusti 2016 20:45

Och här i Alvesta ser det lika "mörkt" ut För här är var FEMTE invånare inte svensk`` Över 500 invandrare utan "jobb"

 
Ingen bild

X

20 augusti 2016 21:13

Vad vi bevittnar är ett folkmord iscensatt av de som röstade igenom "det mångkulturella Sverige" 1975 med Palme i spetsen.
Och svensken tiger bara denne får se på Allsång på Skansen och annan dynga som DDR-TV spyr ur sig.
Irreparabel skada har tillfogats fosterlandet av vänstern och liberalerna.
Med bröd och skådespel åt folket genomför PK folkutbytet.
Men jag tror jag vet vart jag ska ta vägen.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

20 augusti 2016 21:21

Har du också börjat att använda "UTMANING" Thoralf ?
Jag är sååå trött på att höra ordet utmaning från hela 7-klövern när orden ska vara PROBLEM,KAOS,KRIS,KATASTROF.
Saker ska nämnas vid rätta namn annars har "dom goda" lyckats i sitt uppsåt.

Thoralf Alfsson

20 augusti 2016 21:48

Det skall uppfattas som ironi!

Det är ett ord som jag retar mig extremt mycket på!

 
Ingen bild

SDare

20 augusti 2016 21:29

Tyvärr ser det likadant ut i många småorter. Var i Skånska Tomelilla idag och kunde bara konstatera att det trots solsken såg mycket, mycket mörkt ut

 
Ingen bild

S-E Karlsson

20 augusti 2016 21:32

Nu kanske SD-s belackare ända från 2004 ser att SD hade rätt , då skrattade man åt oss i SD ! Fy faen !

 
Ingen bild

carl

20 augusti 2016 21:47

alliansen hjärntvättade i media att invandrarna skapade Sveriges välstånd, med influenser och startade företag. därför måste vi ha fortsatt invandring.

under palme-tiden lockades kommunister hit som valboskap. sedan carl bildt-tiden lockas mest muslimer hit som valboskap.

därmed visar 7 klövern att muslimerna skall få influera och utforma framtidens Svenska samhälle!

 
Ingen bild

carl

20 augusti 2016 21:50

troligen påverkas 7 klöverns politik av vad Svenska makteliten får höra på bilderbergmöten. här deltagarlistor

http://www.bilderbergmeetings.org/participants.html

 
Ingen bild

Carina Fr

20 augusti 2016 21:58

Tack Thoralf för ditt mod, din uthållighet och kunskap det är sådana som du som gör att vi småföretagare orkar och håller ut ett tag till.

 
Ingen bild

Fredde

20 augusti 2016 22:05

Över 40 anmälningar av sexuella övergrepp på We are Sthlm, och ingen, INGEN i Pk-media törs säga vilka det är som står bakom de kriminella handlingarna!
Det kommer att sprida sig till alla orter där "berikarna" finns!

 
Ingen bild

carl

20 augusti 2016 22:10

kan nån förklara hur banksystemet fungerar!

verkar som det krävs ständigt nya lån för att hålla systemet igång. därav lånar Svenska staten av banker för att finansera massinvandringen

om man googlar på "Kommuner och landsting skall bilda egen sparbank" så skriver White tv lite om hur det fungerar, men är det så.

så Svenska riksbanken är som delstaten North Dakota som har egen bank. Stefan Yngves säger ju i tv att de måste skapa mer pengar på penningmarknaden.

så Massinvandringen är ett ekonomiskt verktyg för att skapa lånebehov. dom asylsökande som kommer hit tomhänta måste köpa allt till hushållet, kläder, bilar, turist resor till hemlandet mm.

för att skapa flyktingströmmar behövs konflikter. och samtidigt får vapenindustrin sälja mer.

slutresultatet är orter som Högsby

 
Ingen bild

tonton

20 augusti 2016 22:43

Rätt åt Reinfeld-klövern. "Så man sår får man skörda" -Vad trodde idioterna...

 
Ingen bild

OT

20 augusti 2016 23:12

Vad göra annat än håååna dessa Kalle Anka politiker som snart finns överallt (snart kallas de uislingar) - ”Highway to Hell!”: https://www.youtube.com/watch?v=VftocVO93uE

 
Ingen bild

Nisse

21 augusti 2016 00:23

I lilla Virserum har man skickat ut till de som bor i kommunens lägenheter
att det skall vara tyst i trappuppgångarna efter kl 22 samt att man inte får
kissa eller bajsa i dessa trappuppgångar. Det har det väl aldrig varit problem
med tidigare. Undrar vilka det är som inte hinner till toaletten........

Thoralf Alfsson

21 augusti 2016 00:44

Du har ingen kopia på detta brev? I så fall får du gärna skicka det till mig.

Hultsfred Bostäder?

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

21 augusti 2016 00:45

Tack Thoralf, för att du övergått till invällarbegreppet *FLYTTINGAR*. Förklara gärna - och ofta - varför du övergått till att använda detta korrekta begrepp.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

21 augusti 2016 04:39

Jag har tjatat om det förut , sänd efter Ratsit personfakta över er kommun och postnummer så kan ni se vad de tjänar som skor sej på invandrarindustrin och hur många invandrare som kanske aldrig kommer i arbete ! Alltså Sverige kör sej själv i avgrunden !

 
Ingen bild

S-E Karlsson

21 augusti 2016 04:41

De flesta som jobbar på Mig-verket i Högsby bor väl inte ens i Högsby kommun !

 
Ingen bild

Bo

21 augusti 2016 07:35

Tag det inte så allvarligt! Det är ju bara en utmaning!

 
Ingen bild

Boris

21 augusti 2016 07:40

Dagens ledarsidorna.se är läsvärt. Ord och inga visor. Det enda jag saknar är repatriering.

 
Ingen bild

Tony

21 augusti 2016 09:01

Alltså får SD rätt även här, dom har länge varnat för
att landet står inför en systemkollaps, och det ska
börja någonstans , Högsby blir då premiär ort och kommer
snabbt att följas av ort efter ort. Katastrofregeringar
är ett milt uttryck på dom två senaste regeringarna, tror
att medvetna samhällsförstörare passar bättre, dom gör
detta med berott mod!

 
Ingen bild

crille

21 augusti 2016 09:23

Såg på nyheterna igår att det är svårt för studenterna att få bostad. Tusental står utan runt om i landet. Allt har gått till flyktingar. Undra vem det var som tänkte till när de tog allt till flyktingar. Hoppas de sover gott om natten

 
Ingen bild

Lotta_1

21 augusti 2016 11:33

Den absolut största tankevurpan 7-klövernpolitikerna, massmedia och alla andra multikultiivrare stått för är att se alla som kommit hit, kommer att komma hit eller inte ens är här än som svenskar. Tror de själva på att människor födda i ett annat land i en helt annan kultur någonsin kan bli svenska? De inbillade sig att eftersom nativiteten i Sverige och övriga Europa är så låg måste det flytta hit massor av människor för att klara vår välfärd. När hörde ni senast några politiska förslag för att stimulera svenskar att skaffa fler barn? Den bästa grupp man kunde hitta som föder mångdubbelt fler barn än européer är muslimer. Att dessa individer kommer från dysfunktionella länder, där demokrati är en total utopi begrep de inte. Det visar väl inte minst "den arabiska våren" som 7-klövern och andra blåögda, naiva dumskallar prisade så högt trots varningar från SD. Enda fungerande sättet att styra dessa klansamhällen med kusingiften som mer regel än undantag är genom en stenhård diktator. När diktatorn har fallit ser man resultatet som i Irak, Libyen, Egypten osv. Ingen men normal hjärnfunktion kan väl med facit i hand påstå att det blivit demokrati och välstånd i dessa länder efter att deras respektive diktator fallit? Faller Assad kommer samma utveckling ske i Syrien.

När det gäller sextrakasserierna under We are Stockholm hade det igår morse anmälts 40 st, dvs dubbelt så många som under förra året. Enligt en reporter på plats var det i stort sett endast svenska tjejer och utländska män i publiken. Hur skall Zara Larsson och Sven Melander bortförklara det?

http://www.friatider.se/polisen-minst-dubbelt-sa-manga-sexofredanden-pa-arets-we-are-sthlm

Som avslutning kan jag inte låta bli att ta upp ett citat från Kalmars kommunalråd Dzenita Abaza som uttalar sig i tiggerifrågan:

"– Kommunerna skriker efter hjälp. Jag vet inte om detta är rätt eller fel men frågan måste samordnas så att alla kommuner gör lika mycket eller inget alls."

Man tar sig för pannan. "Gör inget alls". Tror kommunalrådet på fullt allvar att det löser problemen? Är det så våra politiker löser sina självpåtagna "utmaningar"? Utmaningar är väl förresten något positivt och det finns absolut inget positivt med utvecklingen i Sverige, snarare tvärt om.

http://www.ostrasmaland.se/kalmar/tiggeriutspel-delar-s-toppen/

 
Ingen bild

Christer

21 augusti 2016 11:47

Johan Westerholm på Ledarsidorna håller idag "Den fiktive statsministerns sommartal 2017". En lysande och mycket genomtänkt text, ganska lång att läsa, men genomtänkt som sagt. De flesta Sverigevänner skriver nog under om det mesta han säger och föreslår. Men min tveksamhet gäller Westerholms politiska hemvist, han är socialdemokrat och tror på en kursändring i det partiet, något som aldrig kommer att ske. Stefan Löfven skall hålla sitt sommartal idag, och han kommer inte att läsa Westerholms "fiktiva" sommartal, vare sig före eller efter. S skiter i logik, dom vill bara vinna nästa val med politiska partier som saknar all verklighetsförankring. S är dömda till sotdöden som statsbärande parti.
Hur framtiden blir tror jag ingen riktigt vet. Men blir SD största parti 2018 kan en koalition mellan S + M bli verklighet. Överlevnaden för den regeringen blir avhängig av hur mycket av SD:s politik man kan törs leverera. Beroende på valresultat kan även en regering mellan M + SD bli verklighet, vilket skulle kunna bli en framgång. Hur som helst, så är socialdemokraternas 100-åriga saga snart till ända. Oförmågan att kunna läsa av verkligheten blev deras undergång.

 
Ingen bild

dajevlar

21 augusti 2016 12:39

All officiell statistik över hur många 'flyttingar' det finns i Sverige måste tas med en nypa salt. Ingen vet hur många extra som kommit hit. Troligen handlar det om hundratusentals som inte finns i några register, kanske fler.

En utmaning är idag ett annat ord för 'jobbig påfrestning utan chans till lösning'.

 
Ingen bild

w-son

21 augusti 2016 13:41

@carl. Lördag 20 aug 22:10

Ett par korta och pedagogiska videor som med svensk text förklarar hur pengar skapas av privata banker från tomma intet:

"Hur skapas pengar - "experterna" talar ut"
https://www.youtube.com/watch?v=X-xKzKFNRj4

"Michael Kumhof - Banker skapar pengar ur tomma intet"
https://www.youtube.com/watch?v=pR0sUwxnIAE

Betydligt mer djupgående information angående det globala banksystemet (samt annan info hur vår värld egentligen styrs) kan man få genom att läsa/ta del av föreläsningar/ diskussioner av bl.a G. Edward Griffin. Några exempel här nedan på videor där han deltar.
Griffin har bl a skrivit boken "The Creature from Jekyll Island", där han ingående och med relevanta dokument beskriver hur och vilka som bildade USA:s centralbank "Federal Reserve System" (Fed), som namnet till trots inte är statligt utan ägs av några superrika privatbanker.

"G Edward Griffin discusses the global banking scam, the global economic collapse"
https://www.youtube.com/watch?v=nCFLUT-SNxc

"The Quigley Formula - G. Edward Griffin lecture"
https://www.youtube.com/watch?v=ynVqPnMQ2sI

"G. Edward Griffin: How Socialism, Communism, Fascism are All the Same"
https://www.youtube.com/watch?v=005cahIsSXE

"The Creature From Jekyll Island (by G. Edward Griffin)"
https://www.youtube.com/watch?v=lu_VqX6J93k

 
Ingen bild

w-son

21 augusti 2016 13:47

@carl. Lördag 20 aug 22:10
Glömde. Två svenska bloggare som tar upp och skriver bra denna typ av frågeställning, dvs globaliseringen är:
Peter Krabbe (sök under fliken "Globalismen"
https://peterkrabbe.wordpress.com
samt Lars Bern på bloggen Anthropocene (titta under fliken "Ekonomi":
https://anthropocene.live

 
Stefan K

Stefan K

21 augusti 2016 14:21

Jag måste rätta dig lite Thoralf.

Vi står inte inför en systemkollaps, vi befinner oss mitt i den.

Detta kunde Stefan Löfven konstatera när han idag erkände att den svenska skola som för 2-3 decennier sedan tillhörde världens bästa, nu befinner sig i fritt fall.

Härlig framtid som väntar kommande generationer.

Nu är den gemene svensken så urbota okunnig om verkligheten att man inte begriper detta, eller ens bryr sig. Dokusåpor och nya bantningstips verkar intressera mer.

Om SD kunde presentera siffror och statistik, utan över- och underdrifter, och lägga fram dessa i kommande debatter, lär mycket kunna vinnas.

Förklarar man också för de invandrare som etablerat sig i Sverige och som vill något med sina och familjernas liv, finns här en väljarpotential som heter duga. Ty även etablerade invandrarfamiljer är förlorar i detta allt annat än lustiga spel.

Ändå vet vi att kommande år blir långt värre än det vi befinner oss i. När kostnaden för förra årets kaos växlas över från staten till kommunerna lär inte bara Högsby och Hultsfred drabbas hårt.

Ska bli väldigt intressant att se kommunledningarna försöka förklara denna kollaps i valrörelsen 2018, till vilken jag längtar allt mer.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

SM811

21 augusti 2016 15:19

Här ser man ytterligare vad sju(k)klövern har ställt till med.
"Här tas flyktingbarn om hand på We are Sthlm"
http://www.friatider.se/har-tas-flyktingbarn-om-hand-pa-we-are-sthlm

 
Ingen bild

carl

21 augusti 2016 15:24

rille 09.23 asylsökande får även studera om de har uppehållstillstånd. SVT har gjort tv interjuver med 2 av dom,nu får de hjälp in på läkar och tandläkarutbidlningar. och med nya lagen så måste kommuner skaffa bostad åt dom! kanske dom får både studemedel,bidragsdelen och etableringsstöd

W-son tack för länkarna. har frågat några pk-ekonomer, men dom ser ut som fågelholkar när man frågar. skall kolla länkarna, detta blir lärorikt.

helt övertygad om att de amerikanska storbankerna har lurat på 7 klöver politikerna massinvandringen. nu får svenska staten låna i evigheter för att försörja alla asylsökande. landets alla tillgångar tas väl i pant.

svenska ursprungsbefolkningen blir utstötta fattighjon

de flesta ministrar i båda blocket har ju fått lobbytjänster på de amerikanska bankerna. bara googla och se

 
Ingen bild

carl

21 augusti 2016 16:03

SM811, man se We are Sthlm på instagram. kolla övre högra videon. vilket hel-vete. hjärntvättade svenska tjejer och ensamkommande ihop packade som sillar.

https://www.instagram.com/wearesthlm/

vem är det som planerat detta? kallergi-planen i 2016 års version
likadant i skolorna, inte konstigt det är kaoz

 
Ingen bild

Lotta_1

21 augusti 2016 16:57

Med facit i hand efter den explosionsartade ökningen av sextrakasserier på årets festivaler har jag ett tips till Dan Eliasson. Res runt i landet till samtliga HVB-hem och flyktingförläggningar och upplys de boende hur man uppträder i ett civiliserat land. Det borde ju inte vara mer rasistiskt eller generaliserande än att trycka upp en massa tafsband med svensk text, eller?

 
Ingen bild

Nisse

21 augusti 2016 18:53

Hej Thoralf. Ja, det utskicket ska tydligen komma från Hultsfreds Bostäder.
Ska se om det går att få tag i en lapp.
Stort tack för allt ditt arbete med denna blogg.

 
Ingen bild

Quo vadis Sverige?!

21 augusti 2016 23:24


Stockholm City ikväll
Horder av killgäng; afghaner, araber, negrer jagar kors och tvärs efter villebråd.

Kista Centrum
Inte en enda svensk på Food Court. Somaliska och arabiska halalpaddor i svartgråbruna tältliknande utstyrsel dräller omkring med stora barnvagnar och barnskaror i släp.

En på samma gång deprimerande och skrämmande syn.
Hur blev det så här, när, vem/ vilka ville ha det så?!
Sveriges öde är beseglat.

 
Ingen bild

Sven

22 augusti 2016 02:20

Vem är det som hotar dig efter 6 år i fängelset. Nåt namn vore bra

 
Ingen bild

Anders Westergren

22 augusti 2016 03:53

Signaturen X har skrivit precis det jag hade tänkt skriva, d.v.s en analys mitt i prick. Svenskarna sover fortfarande framför intelligens- befriade "Mello", meningslös sport och förvrängda nyheter på televippan.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

22 augusti 2016 10:34

Jo och ikväll är det väl Lotta på Liseberg ,all för att få svenskarna att glömma !

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se