thoralf

Direktlänk till inlägg 13 augusti 2016

HOTAD

Av Thoralf Alfsson - 13 augusti 2016 22:00

En person med utländsk bakgrund som har dömts för gruppvåldtäkt har ringt och hotade mig. Jag fick en vecka på mig att ta bort namnuppgifter i ett gammalt blogginlägg. Annars …….


Jag hade en kvinnlig kusin på besök som lyssnade till samtalet och som upplevde det som mycket obehagligt och otäckt. Med tanke på personens brottsregister som bland annat innehåller olaga hot, övergrepp i rättssak, misshandel, våldtäkt, gruppvåldtäkt och därmed flera fängelsestraff måste jag ta det på största allvar.


Det som dock förvånar mig är att denna kriminella person har fått en sekretessmarkering i folkbokföringen. Något som han själv underströk i samband med sitt hotfulla samtal. Det verkar dessutom stämma för han verkar numera inte längre finnas på sajter som hitta.se eller ratsit.se


Han finns med andra ord inte längre. Ingen kan kolla var han bor, framförallt inte brottsoffren eller de som vittnat mot honom i rättegångar. Det är faktiskt oroande då han sannolikt kommit ut i samhället efter det senaste fängelsestraffet.


Enligt sakkunniga på området är det ganska vanligt att kriminella utnyttjar möjligheten till en sekretessmarkering i folkbokföringen för att dölja sin identitet och bostadsort och vad det mer kan innebära hos olika myndigheter. Som kriminell och med fängelse i bagaget skall det vara väldigt enkelt att få en sekretessmarkering i folkbokföringen. Det är bara att ange att personen är hotad av andra kriminella i sin ansökan till Skatteverket.


Men jag är inte förvånad. Samhället och pk-journalisterna bryr sig ju mer om gärningsmannen än vad de gör om brottsoffren idag. Alla minns väl hur rikspolischef Dan Eliasson ojade sig över knivmördaren i Mölndals bakgrund, dessutom i direktsänd TV.


Det nya Sverige! Men det är ju det här samhället och utvecklingen som 87 procent av väljarkåren har röstat för och uppenbarligen vill ha!


PS

Nu förväntar jag mig givetvis att ”Inte rasist men” kommer skriva även om de hot jag utsätts för!


 
 
Ingen bild

Fredde

13 augusti 2016 22:45

Jag är tyvärr inte förvånad. Det gullas alldeles för mycket med kriminella i Sverige, och det är inte de utsatta som anses som offer, utan de som begår brotten...

Stå på dig Thoralf, spela in samtal om det är möjligt, visa vad som skrivs och sägs.
Till slut borde ju någon begripa att det är fel!

 
Ingen bild

Lotta_1

13 augusti 2016 22:54

Att hota någon är ju olagligt. Borde vara skäl nog att lyfta bort den skyddade identiteten. Det kan aldrig vara lagskrivarens avsikt att skydda en brottsling? Utvisning borde vara regel för dessa missanpassade individer som genom sina kriminella handlingar gång på gång visat att de inte kan vistas i ett civiliserat land.

 
Ingen bild

ruben

13 augusti 2016 23:07

Då vet du vem det är eftersom denne måste berätta vilket namn han vill ha bort. Finns det någon annan väg än att polisanmäla personen? Röstigenkänning är väl bra fysiskt bevis om telefonsamtalet är inspelat? Det kan bli väldigt exakt. Ja det är obehagligt. Att de dessutom får sekretessmarkering är ofta en felaktig eftergift av myndigheterna och motverkar brottsförebyggande i längden. Hotar de någon till livet, så är de inte inställda på att avsluta sin brottsliga bana och skall förstås inte ha sekretess. Så att öppet deklarera är nog det bästa, för de riktiga trollen hatar ljus och spricker i ljuset.

 
Ingen bild

crille

13 augusti 2016 23:24

Som jag sa innan i en kommentar, så är det hårda ord här idag. Kan inte folk bara ta det lugnt på semestern. Dan Eliasson är visst hemma igen och tycker att de klarade sommaren bra.
Det är ett ruttet samhälle vad det verkar. Be dig att kämpa på är väl onödigt. Är det så att de kriminella tar över helt

 
Ingen bild

Vakttornet

13 augusti 2016 23:26


Arabiseringen av Sverige

Även Nordiska muséet på Djurgården välkomnar besökare med arabisk text på en stor skylt upphängd i fasaden.

Direktiv från högre ort?!

 
Ingen bild

Elin

13 augusti 2016 23:43

Vilken service det här samhället ger till kriminella! Ta bara den här sajten hitta.se. Världens bästa service för inbrotstjuvarna och åldringsrånare! Där får man enkelt reda på hur många vuxna personer som bor i ett hushåll. Sedan är det bara att spana och kolla att dessa försvunnit till jobbet på morgonen och gå in och länsa bostaden. Eller ta reda på adresser till gamla ensamboende personer och sedan lura sig in hos dem.
Det finns ingen trygghet kvar i Sverige, bara för de kriminella. De har ett paradis.

 
Ingen bild

C Andersson

13 augusti 2016 23:47

Finn felen - det finns minst två.

"Laila Freivalds (S) – den enda som avgått två gånger. 2000 som justitieminister efter en lägenhetsaffär och 2006 som utrikesminister på grund av försök att stänga en sajt med Muhammedkarikatyrer."

"Utrikesminister Laila Freivalds (S) avgår en andra gång under skandalliknande omständigheter, efter mer än ett års kritik rörande hanteringen av tsunamikatastrofen. Droppen som fick bägaren att rinna över var dock hennes roll i stängningen av Sverigedemokraternas hemsidor i samband med krisen med Muhammed-teckningarna."

 
Ingen bild

Lewren

13 augusti 2016 23:59

Mycket obehaligt och beklagligt, jag hoppas du har möjlighet till skydd av något slag.

Det du säger "Samhället och pk-journalisterna bryr sig ju mer om gärningsmannen än vad de gör om brottsoffren idag" är dock inget nytt. Denna retorik har iaf funnits både inom polis och skola sedan början på slutet på 80/början på 90-talet.

 
Ingen bild

World Traveller

14 augusti 2016 00:19

Att vissa snackar skit om mig bryr jag mig inte om men hot tar jag på allvar och försöker alltid neutralisera dom så fort som möjligt. Hot är vänsterns signum har jag märkt men i detta faller rör det sig tydligen om en nolla från Mellanöstern av hans brottsregister att dömma.

 
Ingen bild

OT

14 augusti 2016 00:25

Helt apropå, vadå?

"Election Fraud: Is Britain Finally Waking Up To The Disaster Of Multiculturalism?": https://www.youtube.com/watch?v=FPqzZDLuKIM

 
Ingen bild

Thomas H

14 augusti 2016 00:32


Den tidigare dömde personen ifråga här har väl möjlighet nu när han blivit släppt att börja ett nytt liv, byta namn, flytta till annan ort, dra ett sträck över det förflutna och leva ett normalt hederligt liv, om han så vill.
Men han verkar fortfarande vara fast i det kriminella tänkandet.
Tragiskt.
Man undrar är det rätt att låta en sådan person gå fri i samhället överhuvudtaget?!

 
Ingen bild

Q

14 augusti 2016 00:52


Åkte Aida Hadzialic fast på sin första fyllekörning?!
Maximal otur i så fall.

En eloge till polisen som satte dit henne.

Dan Eliasson kan inte vara glad över att hans personal sätter dit en medlem i den regering han röstat på.

 
Ingen bild

UncleBob

14 augusti 2016 01:45

Ja den där fulbloggen IRM kännar man till. Jag minns när de började sin verksamhet. Då var det Henrik Johansson och "Niklas" som båda hade gått en "utbildning" i Expo´s regi. De trollade lika mycket då som nu och receptet var lika fjantigt som nu. Genom att upprepa "rasistepitet" och medvetet "missförstå" vad någon skrivit har de trakasserat vanligt hederligt folk som inte anser deras metoder som "journalistik".

Ungefär som att stå och gapa och skrika "luften är fri" framför en meningsmotstånadare och sen spela förorättad och "krengt" när man får mothugg. Att skärmdumpa någons facebookinlägg och ta det hela ur sitt sammanhang är liksom deras livsluft. Det är bara fjanterier och lögner kombinerat med argumentationsfel. Hur media kan plocka upp skiten de sprider på sin fulblogg som något intressant är och förblir en gåta.
Henko på IRM har en psykologisk hangup på SD. Tragisk kille det där, bygga hela sin existens på att motarbeta ett parti som bara växer och växer.

 
Ingen bild

Odalbonde

14 augusti 2016 01:54

Heja Thoralf!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

14 augusti 2016 02:05

Tråkigt att du hotas för dina politiska åsikters skull. Med dan ”Katastrofen” eliasson som polischef kommer det inte att bli nådigt för dem som inte inrättar sig i ledet – så därifrån kommer sannolikt ingen hjälp och stöd.

Hur kan denne katastrof tillåtas fortsätta att ödelägga myndighet efter myndighet? Han har troligtvis hållhakar och komprometterande material på den politiska eliten likt J. Edgar Hoover. Någon annan förklaring finns inte då människan är komplett oduglig och galen.

Den rattonyktre Aida Hadzialic framställs nu som ett ”politiskt underbarn” och SvD visar minsann att det inte bara är Aida som kör onykter över Öresundsbron.

Fråga 1: Vad spelar det för roll hur många som kör på fyllan? Legitimerar det hennes fyllekörning? Svar: Nej!

Fråga 2: ”politiskt underbarn”? Vad har människan gjort förutom att inneha ministerposten i egenskap av att tillhöra en minoritet? Svar: Inte ett endaste dugg. Det behövs nämligen inte om du tillhör en ”minoritet”!

 
Ingen bild

malmobon

14 augusti 2016 02:38

Kolla på Skatteverket eller Kronofogden. Finns säkert kvar.
Anmäl honom.

 
Ingen bild

Hebbe

14 augusti 2016 05:03

Hoppas gammelmedia tar upp detta. Det brukar räcka att belysa hot för att de inte ska bli verklighet. Sen måste ju givetvis detta polisanmälas så aset hamnar bakom lås och bom, igen. Men det blir väl inte riktigt så i dagens Sverige.....

 
Ingen bild

S-E Karlsson

14 augusti 2016 06:09

På beskrivningen så låter det som en person vars mentalitet absolut inte passar i vårt kära Sverige ,vad har en sån person tillfört Sverige ? Nej närmsta gräns och tillbaka till det land han kom från ! Vi har nog av såna som aldrig kommer att jobba för vårt land !

 
Ingen bild

X

14 augusti 2016 06:25

Märkligt egentligen att vederbörande kräk vill få sitt namn borttaget.
I skitlandet Sverige är det ju en merit att vara kriminell. Särskilt om man är icke-europe.
Om 15 år är kalifatet på plats.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

14 augusti 2016 07:46

Som jag tidigare har skrivit !
Våra pk-politiker har inte förmågan att förstå vad konsekvensen av deras beslut blir.
Det börjar att bli bråttom att lämna EU.
EU är roten till kaoset i Europa .
Det var EU som provocerade Putin att gå in i Ukraina men det finns inte många i "eliten" som erkänner det.

 
Ingen bild

Fredde

14 augusti 2016 08:16

Ser att IRM försöker misstolka och misskreditera Thoralf och SD, gång på gång.
Det vantolkas och beskylls för än det ena, än det andra, men av någon konstig anledning finns det ingen möjlighet att kommentera deras inlägg?!

Är det ren feghet, törs man inte stå för sina påståenden? Jag kan inte tolka det på något annat sätt.

Men, den dag Henriks egen dotter blir gruppvåldtagen av dessa välutbildade nysvenskar lär även han vakna, och förstå vad som händer där ute i verkligheten. Han ser förmodligen inte det när han sitter vid sin dator och hittar på nya korkade inlägg.

 
Ingen bild

Nils

14 augusti 2016 08:19

Pretty Boy Floyd
EU som styrs indirekt av USA
If you wanna be Uncle Sams bitch then you had to pay the price

 
Ingen bild

C Andersson

14 augusti 2016 08:53

Appropå fyllekörning. Nolltolerans i Aftonbladet:

http://boom.aftonbladet.se/sthlm-panda-dold-kamera-avslojar-skandalforsoket-som-lurar-alkolaset/

 
Ingen bild

Ban islam

14 augusti 2016 10:48


Turkiet legaliserar pedofili

Erdogan, Turkiets Khomeini, och hans regim fortsätter sina ansträngningar för att islamisera landet för fullt.
Nu har man beslutat att slopa åldersgränsen för sex med barn i enlighet med islams föreskrifter i de oheliga böckerna och islamgrundaren Muhammeds egna pedofiliska förehavanden med barn.
Erdogan kan nu lagligt skaffa sig en ny fru i barnaålder som hans förebild Muhammed gjorde när han som 53-åring gifte sig med Aisha som bara var sex år gammal.

Förbjud pedofilkulten islam, Nu!


——————–
Limerick av Boris Johnson om Turkiets diktator Erdogan

There was a young fellow from Ankara
Who was a terrific wankerer.
Till he sowed his wild oats
With the help of a goat
But he didn’t even stop to thankera.

 
Ingen bild

Tobbe S

14 augusti 2016 11:50

Spela in hotsamtalet. Lägg ut hotet (hoten) nå nätet tillsammans med namn. De där kräken, för kräk är vad det är, avskyr att dras fram i ljuset. Sedan ska du naturligtvis förbereda dig på lämpligt vis. En stor schäfer är ett bra skydd.

 
Ingen bild

Hulda mk1

14 augusti 2016 11:53

Det är fruktansvärt när en utländsk dömd brottsling har mage att hota en svensk förtroendevald politiker. Varför finns han kvar i Sverige, en utvisning efter avtjänat straff borde ha skett...

Turkiet närmar sig mer och mer en muslimskt styrd diktatur. En riktad svensk turistbojkott borde införas omgående..

 
Ingen bild

Matilda

14 augusti 2016 12:09

Det är märkligt i Sverige. De som hotar och begår brott mot andra skyddas, inte tvärt om.
Se bara Flashbacks ägare Jan Axelsson som hänger ut allt från bloggare, handikappade till politiker och uppmanar till olaga hot och att folk ska skjutas. m.m - även han är skyddad.

 
Ingen bild

Pensionär

14 augusti 2016 12:12

Det som händer nu är att laglösheten breder ut sig, folks frihet beskärs, skatter höjs, att välfärden försämras kraftigt, att många fler röstar på SD, och att svenskar får allt färre bostadsområden att rikta sitt ”white flight”-beteende till, bort från alla nya No Go-zoner. Så på längre sikt kommer vi att fly landet istället. Och de driftigaste flyr först med sina familjer. Kvar blir till slut socialfallen, och islamisterna, utan någon som försörjer dem.

 
Ingen bild

Chrille

14 augusti 2016 13:53

Du lär inte få hjälp från polisen, Thoralf. Idag skriver en polis(som även är aktiv miljöpartist) i Expressen att han inte vill verka som polis med SD i regeringsställning.
Länkar inte till skittidningen, utan man får söka sig dit.

Återigen kommer polisen med utspel som gör att man helt tappar förtroendet för myndigheten.

Thoralf Alfsson

14 augusti 2016 14:21

Polisen är miljöpartist och då kan man knappast förvänta sig något annat.

 
Ingen bild

Spela in mobilsamtal på ett enkelt sätt utan appar

14 augusti 2016 13:58Spela in mobilsamtal.

Ett enkelt sätt att spela in samtal från mobiltelefon eller hemtelefon! Öronsnäckan är en kombinerad mikrofon och hörlur. Mikrofonen sitter på baksidan av snäckan och fångar upp ljudet från högtalaren på din telefon när du håller den mot örat. Anslut bara TP8 till valfri inspelningsenhet med 3,5 mm mikrofoningång (dator, bandspelare, diktafon o.s.v.) och ditt samtal kan enkelt ”bandas” vid behov.
Sladdlängd 1,5 m med 3,5 mm monokontakt. Inget batteri krävs. Lev inkl tre gummiproppar (S/M/L).
349kr
https://www.teknikmagasinet.se/produkter/ljud-o-bild/diktafoner/olympus-tp8-telefon-pickup

 
Ingen bild

Köp här-Inspelningsutrustning

14 augusti 2016 14:01

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1250727

 
Ingen bild

Lewren

14 augusti 2016 14:17

@Pensionär
Helt korrekt.

 
Ingen bild

Lena

14 augusti 2016 14:34

Fruktansvärt att bli hotad, Thoraf, jag har inget bra råd annat än att vara uppmärksam o försiktig. Men som sagt de andra råden här kanske också är viktiga. Att vara/visa rädsla är ett dåligt alternativ. Att dra fram saker i ljuset kostar men vi som fortfarande har kvar moraliska principer och vill följa dem måste genomgå denna skärseld.

I övrigt tror jag @Pensionär 12.12 beskriver situationen väl, det är ett system som fallerar alltmer, de som inte har råd att flytta blir kvar. Så dessa "flyktingbarn som lever i sus o dus o får allt de pekar på, deras tid är också utmätt. De används nu för att skada folket och samhället och unga människor (o alla godhetsivrare som är mer än hjärntvättade) ställer upp för de TROR ATT DE GÖR GOTT, men sanningen är att de inte kan tänka längre än näsan räcker.

Lyssna på länken från igår som @Suzie bif. Den handlar om KGB spionen Yuri nånting (minns inte efternamnet) som hoppade av till USA. Det som han sa för 25 år sedan är realitet idag. Förstår mycket väl att få har lyssnat på den intervjun. Men någon som mer träffsäkert säger och förutspå utvecklingen får man leta efter. Han har ju själv levt den i USSR innan han hoppade av. Han teori; DEMORALISERINGSPROCESSEN pågår i 15-20 och det är i skolorna som det startar för att få för att få 1:a generationen hjärntvättade kommer ut o blir vuxna. Vi har väl minst 3 sådana generationer numera, minst två iallafall? När det är etablerat kommer DESTABILISERINGSPROCESSEN, det tar upp till 5 år, sedan kommer KRISERNA, där är vi nu i Sverige. Efter det kommer NORMALISERINGSPROCESSEN, alla ledarna talar om för alla som lever här, vad vi ska tycka, vad vi ska tänka, hur vi ska göra etc. Ingen frihet kvar. De har blivit slavägare och befolkningen är totalt förslavade som det var under Stalintiden.

 
Clas

Clas

14 augusti 2016 14:53

Den här afghanska idioten borde ha utvisats redan 2008 efter den första våldtäkten i Karlskrona. Han hade då redan ett långt straffregister bakom sig med bl.a misshandel och bedrägerier. Att han inte ens blev utvisad efter den synnerligen grova och otäcka gruppvåldtäkten i Mariannelund i december 2011 är en ren skandal. Allt tyder på att han var den pådrivande då 11 afghanska asylanter våldtog en ung svensk kvinna.

För den som inte vet vem den här idioten är kan läsa om "gruppvåldtäkten i Mariannelund" på t.ex Flashback. R.B var då 25 år och står som huvudman i rättegången.

http://www.flashback.org.p36382194

 
Ingen bild

Mia K

14 augusti 2016 17:36

Hej Toralf! Det är märkliga regler i kungariket Sverige som möjliggör att kriminella utraderar sig i offentliga register! Detta straffar brottsoffren direkt och här kunde motion från SD förändra dagens regelverk!

 
Ingen bild

Staffan Sundqvist

14 augusti 2016 18:07

Lägg ut det blogginlägget där han figurerar igen. Har missat det.

Thoralf Alfsson

14 augusti 2016 18:36

Det är mer än fyra år gammalt.

 
Ingen bild

Pepparholm

14 augusti 2016 18:50

Överheten i olika former svänger sig alltid med övergripande floskler om allas lika värde, personlig integritet, barnkonventionen, FN- och EU-beslut o s v. Sådant som tydligen bara gäller i Sverige.

SD borde kräva ett riksdagsbeslut att man på motsvarande sätt tar ett principbeslut, att i Sverige så är brottsoffer är alltid viktigare än brottslingen. Den principen ska vara överordnad alla andra påfund.

 
Ingen bild

Lotta_1

14 augusti 2016 21:08

Har mycket svårt att tro att den hotande själv suttit och lusläst på bloggen för att hitta artikeln som skrevs för 4 år sedan. Frågan är vem eller vilka som informerat brottslingen? Finns det inget i lagboken som täcker det? Dvs att informera en kriminell individ som sedan hotar för att få bort informationen? Medhjälp av något slag? Hoppas det finns någon lagkunnig bland skrivarna som kan upplysa om det finns.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 18 juli 22:54

Jag är förundrad över att en så stor andel av Sveriges befolkning fortfarande tänker rösta på något av partierna inom 7-klövern. Jag tror att detta till stor del grundar sig i att många svenskar hellre blundar och håller för öronen än tar reda på vad...

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 18 juli 09:24

  Brandflyg på Mallorca                                                                Foto Thoralf Alfsson   När man läser hur regeringen, ministrar och myndigheter hanterat frågan om helikoptrar och flyg för brandbekämpning blir man minst sa...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 16 juli 22:57


I förra veckan briserade en mycket obehaglig historia i media. En lantbrukare hade gravt vanvårdat sina djur. Bilderna som publicerades var bedrövliga och de berörda och chockade många människor väldigt starkt. Men vem lantbrukaren var nämndes aldrig...

FYI

Av Thoralf Alfsson - Måndag 16 juli 11:25


Det skrivs en del dumheter just nu på sociala medier.   Från SD:s folder Migration.     ...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 16 juli 00:05

Idag var jag på Guldfågeln arena och såg matchen mellan Kalmar FF och Djurgården. KFF förlorade med 0-1 men det var rättvist. KFF gjorde ingen bra match.   Det som störde mig allra mest var en person som satt bakom mig. Personen sitter alltid där...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 077 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se