thoralf

Direktlänk till inlägg 29 juli 2016

IDAG KALMAR MARKNAD

Av Thoralf Alfsson - 29 juli 2016 07:21

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Hacke

29 juli 2016 08:43

Det är inte många ställen man vill vara på i dagens Sverige. Vart man går, vart man tittar, vad man hör och vad man gör så nog fa´n är man till kvävningsgränsen omgiven av invällare. Ja, det ser fullkomligt nattsvart ut i dubbel bemärkelse.
Men en plats jag definitivt skulle vilja vara på i helgen är sd:s tält i Kalmar. Att då dessutom kanske få skaka hand med Sverigekämpen nummer ett och den som fört den grävande journalistiken till en ny nivå skulle naturligtvis kännas oerhört hedrande.
Lycka till i helgen och må ni alla känna suget från den folkrörelse det inte går att ta miste på hos vanligt folk. Sd är och förblir det enda verkliga alternativet och hoppet i dagens Sverige.

 
Ingen bild

Lena

29 juli 2016 11:11

De senaste inläggen på bloggen har varit ett uttryck för vad som sker i Kalmartrakten med det massiva inflöde av migranter som inte delar vårt synsätt och skapar problem och de som ska sköta detta mörklägger så att vi, folket inte ska få veta.

Här en video som förklarar VAD som satt igång alla dessa krig i mellanöstern och skapat detta kaos som under en längre tid skadar våra nationer i Europa.

I denna video berätta Senator Richard Black, sanningsenligt vad som föregått alla krig de senaste 15 åren och vad inställningen hos USAs utrikesminister Kerry idag tycker - fasansfullt. För alla som vill förstå varför kriget i Syrien och Libyen började.

Senatorn uttrycker många viktiga sanningar ex att US högsta beslutande har nu gått "full circle" från att försöka stoppa al Qaida till att numera stödja dem, förse dem med vapen och finansiera dem. (ca 36 min in). Och det är många av de stora länderna i Europa som varit US behjälpliga ex Frankrike och England för att förstöra landet Syrien.
Senatorn frågar sig: "Were have we come in this country", vad har det blivit av oss?

Slutsatsen: Om Assad faller kommer Lebanon och Jordanien snart att falla därefter. Sedan kommer Turkiet att få in massor av bomber från al Qaida-grupperingar. Sedan står Europa på tur (Fru Merkel verkar ju vilja ha MER at attacker när hon välkomnar fler migranter. Och utrikesminister Kerry har nyligen uttryckt att US måste HJÄLPA de MODERATA REBELLERNA!!!! Det är fullständigt galet och om det inte blir stopp på det här så är vi på självmordskurs. Det som vi sett hitintills är "peanuts".

http://www.youtube.com/watch?v=WrKteSrZJbY

 
Ingen bild

crille

29 juli 2016 14:11

Synd man inte kan få med sig familjen till Kalmar i helgen. Skaka hand med en sverige vän.
De skyr inga medel med pengar kommunerna. Vi har haft en somalisk kvinna som granne i huset. Inget att ha, för de talar ju inte tyst. Iallafall så har det vari tyst en längre tid. Hyresvärden gick till slut in. Hon har flyttat, lägenheten förstörd. Socialen, som betalar för lägenheten får städa upp efter kvinnan o en total renovering. Jag har ju sagt till honom att inte hyra ut till såna. Men pengar styr

 
Ingen bild

Maja Dacke

29 juli 2016 14:34

Igår var en väninna och jag på ett trevligt ställe med många mer eller mindre turistande folk, barnfamiljer där ungarna lekte och hade mysigt. Tänk, jag märkte inga svartinhöljda kvinnor där! Möjligen ett par vithövdade som försvann i mängden. Dock några med svart hår som inte dolde detta.
Inga främmande språk som hördes.
Jag hade annat för mig så jag gjorde ingen noggrannare undersökning. Men det verkade vara en svensk oas och kändes gott för psyket.
(Jag vet att det brukar finnas lite utländsk inblandning vid andra tillfällen - men inte märkbart igår.)
Var jag befann mig? Vill inte avslöja för Migrationsverket ... ...

 
Ingen bild

Brev till MSB

29 juli 2016 14:48


MSB gick nyligen ut och varnade för farlig desinformation från främmande makter.
Apropå det vill vi härmed uppmärksamma MSB på den farliga desinformation som den svenska staten; regering, majoritet av riksdag och myndigheter sprider/ i flera decennier har spridit genom svensk media, främst SVT och SR.

Nedan några exempel

”Ensamkommande flyktingbarn”
Det visar sig gång efter annan att dessa är varken flyktingar eller barn. Genom att beteckna vuxna mordiska terrorister och farliga sexualbrottslingar som flyktingbarn
erbjuds dessa en gräddfil att få tillstånd att komma in i landet
samtidigt som de i förväg beviljas straffrihet för de allvarliga brott de senare begår.

”Islam är fredens religion”
Svenska folket vaggas in i tron att islam är fredens religion och att islamska terrorister helt enkelt har missförstått islams fredliga budskap.

Olika bortförklaringsmodeller för islamsk terrorism
Eftersom islam påstås vara ”fredens religion” måste andra bortförklaringar hittas på, och här har det hittats på en hel del som
utanförskap, rasism, kolonialism, kapitalism, brist på fritidsgårdar, vapenlagar i USA, fransk utrikespolitik mm, även den sk globala uppvärmningen har åberopats som förklaring till islamsk terrorism, detta gissel som har plågat mänskligheten i mer än 1400 år.

Muslimska terrorister framställs som offer för allt det där.

”Slöja är kvinnans självval”
Miljoner slavinnor som lever under islams förtryck riskerar att bli hedersmördade om de råkar visa upp en hårtest. Här får vi höra gång efter annan att det är kvinnorna själva som har valt slöjan.

”Invandringen behövs för ekonomin, vi klarar oss inte annars”
Varför skulle just Sverige behöva massinvandringen från efterblivna länder när Finland och Japan kan gott klara sig dessförutan? I flera decennier har vi fått höra detta från politiker och media både till höger och vänster. Lustigt nog samtidigt som de ropar på hjälp från andra länder i Europa att dela på ”bördan”!

”Mångkulturalism är berikande”
All historisk erfarenhet samt dagens rådande situation i världen vittnar om att mångkulturalism är farligt, det leder till inbördeskrig. Om mångkulturalism är bra varför flyr de då från de mångkulturella ”paradisen” i Balkan, Mellanöstern, Afrikas horn mm.

”Högutbildade syrier”
Sanningen är att majoriteten av de som kommer till Sverige från mellanöstern och Afrika är lågutbildade och analfabeter. Det har avslöjats åtskilliga fall med falska läkarlegitimationer och andra yrken bland dessa invandrare.

”Det finns gott om plats i Sverige för invandringen”
Var någonstans, i skogen, på kalfjället? Det är tjugo års väntetid till en bostad i Stockholm, om man inte är miljonär förstås. Landet är fullt med hemlösa som sover i parker och under broar. Har ni någonsin varit ute på stan i Stockholm och sett hur det ser ut?

Dessa är bara några exempel på den ytterst farliga desinformation som den svenska staten, dess myndigheter samt svensk media har spridit och fortsätter sprida i landet. Listan kan göras längre, för att inte tala om all mörkläggning och undanhållande av viktig information och viktiga fakta för folket som t ex
antalet muslimer i landet, sunni respektive shia?
antalet analfabeter?
eller att islam är en pedofilkult grundad av en pedofil och våldtäktsman.

Vi ser redan idag de ödesdigra konsekvenserna av den statliga desinformationen. Sverige har på kort tid förvandlats från ett i stort sett homogent fredligt land till ett splittrat och otryggt samhälle med kravaller, gängbrottslighet, terrorism och starka motsättningar mellan olika grupper. Ett land på randen till kaos och i förlängningen …..
det värsta har vi inte sett än,
Bevare!

Kontaktuppgifter till MSB
Tel: #31#0771240240
registrator@msb.se
Mikael.Tofvesson@msb.se

Mejla gärna, revidera fritt.

 
Ingen bild

Joho

29 juli 2016 14:59

Jag tycker att allt började när USA under falska förespeglingar invaderade Irak efter det kom allt i snabb takt .

 
Ingen bild

Onkel Sven

29 juli 2016 17:20

Innan dom tog livet av Saddam så var det lugnt i Irak ,hur många har blivit dödade därefter ?

 
Ingen bild

Pepparholm

29 juli 2016 18:12

Jag läste i dag, att Säpo varnar för att oseriösa städföretag kan vara en fara för spioneri mot verksamhetsstället. Jag vill nog påstå, att sådanaföretag är mycket seriösa planerade sett från uppdragsgivarens krav.

Då vill jag minnas, att förr så krävdes det säkerhetskontroll av städföretag som skulle ha uppdrag hos skyddsklassade företag. Även av konsulter, vilket Thoralf säkert vet som arbetat i ÅF.

Nu tycks det inte vara någon ordning alls. Det är EUs krav på upphandling som gäller och de flesta upphandlingar kan överklagas i oändlighet. I varje fall i Sverige. I andra länder tycks man ta EUs regler med en klackspark och gynna de egna. T ex att Volvo fick inte köpa Scania men VW/MAN får köpa Scania.

Vi hade Civilförsvarsstyrelsen. Många kritiserade. Men de skötte sitt jobb seriöst med syfte att klara landet i kris och krig i samverkan med försvaret och övriga.

Landshövdingen i Kalmar, Eric Krönmark, var tillika Civilbefälhavare i Sydsverige - sju län till i höjd med Jönköping. Mycket trovärdig!!!

Nu har vi MSB, Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap. Bara namnet är svulstigt. Det som man stundom kan läsa i media är inte trovärdigt och visar brist på kunskap om verkliga problem i en kaossituation. Då är inte genusfrågan viktigast!!!

Det är sorgligt att behöva konstatera, att det var bättre förr.

 
Ingen bild

Repslagare

29 juli 2016 18:37

Seger för somalier!

http://www.dagensjuridik.se/2016/07/kvinna-vinner-mot-migrationsverket-far-bevislattnad-om-identitet

Hela 10 till som ska rädda våra pensioner.

.>Lena. Mycket bra skrivet.

 
Ingen bild

crille

29 juli 2016 19:10

Har tänkt på en sak. Om nu inte de där amerikanerna hade tagit livet av Saddam Hussein. Hade det varit som det är nu. Visst var han diktator, men det var nog ordning då. Bara liten tanke

 
Ingen bild

Malte the Swede

30 juli 2016 02:02

Fascinerande att det är så många som fortfarande begråter historiens värsta bödel Saddam Hussein som i fyra decennier orsakade miljoner människor död och lidande genom de krig, utrensningar och folkmord som han drog igång.
Hörreni knäppskallar
Saddam är död stendöd!
Islamiseringen av Sverige beror inte på Saddam utan på att majoriteten av de naiva röstberättigade här röstade på naiva politiker som inte förstår faran med islam.
Förutom att begråta Saddam
Vad har ni för idéer och förslag om hur man kan återställa ordningen i landet och göra Sverige åter svenskt? Låt höra!

 
Ingen bild

Lena

30 juli 2016 09:54

@Malte the Swede
Det är nog ingen som begråter Saddam men ingen kan förneka att utvecklingen sedan USAs arme annekterade Irak endast har skapat kaos och destabilisering. Dessutom gick USA olagligt in, då Bush påstod att de hade kärnvapen. Men vår egen Blix som fick tillträde att besöka de fabriker det var tal om konstaterade att det inget fanns. Vilket visade sig sant.
Det finns en lista av länder som USAs ledning ville gå in och destabilisera, det är redovisat av general Wesly Clark.

Så vilka är USAs ledning att bestämma över andra länders ledningar? Jag anser att de leker Gud. Men det är säkert snarare Satan de dyrkar.

Likadant med Libyen, det annekterade honom i "bakhåll" då USA och även Blair bara några månader innan hade skakat hand med honom. Libyen var Afrikas fattigaste land när Gadaffi tog makten och det rikaste när han skändligen lynchades av andra libyska stammar. Vad är det för ett land nu? I totalt kaos, precis som amerikanerna planerat.

Men Assad i Syrien har de inte lyckats knäck, trots massiva insatser från ISIS legosoldater+ Saudi Arabiska+ USA+ England+ Frankrike varit där och släppt sina bomber.
Assad ÄR VALD AV FOLKET, ca 80% stödjer honom, även många sunnier stödjer honom. Varför? För att de vill leva i Syrien, precis som de gjort i alla århundranden.

D v s de har samma känsla för sitt hemland som många SD-are faktiskt har för vårt kära Sverige som vi vill all framgång.

De som ingår i ISIS är många västerländska idioter som drömmer om ett storkalifat där alla muslimer ska äras. Det är en falsk och vanmäktig mardröm, inget annat. De som initierade detta var Saudi och USA har varit behjälplig med att förse dem med vapen, finanser och logistik etc för att få bort Assad.

Och nu frågar sig alla VARFÖR? Vad har USAs ledning för plan sedan?
De vill destabilisera hela regioner för att de galna Wall Street gossarna ska kunna handla upp länder och landområden billigt. det sker ju redan, se på Grekland. Och dessutom kan Wall Street miljardärerna nu handla upp mindre företag billigt, för att låna kostar ju i stort sett ingen ränta.

Men vem ska betala? Hm, det får var och en räkna ut själva.

 
Ingen bild

Malte the Swede

30 juli 2016 20:46

'Kaoset och destabiliseringen' beror på den arabisk- muslimska kolonialismen av Mellanöstern och Afrika redan på 600-t och 700-t, dvs långt innan USA fanns i sinnevärlden, och den pågående expansionen av det islamiska imperiet mot Europa och Sverige idag.

 
Ingen bild

Lena

31 juli 2016 11:58

@Malte the Swede End of discussion!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se