thoralf

Direktlänk till inlägg 23 januari 2016

GS GRÄVER VIDARE

Av Thoralf Alfsson - 23 januari 2016 22:37

 
 
Ingen bild

Morningstar

24 januari 2016 02:23

Julia Caesar har äntligen kommit tillbaka med en ny krönika efter nära 5 månaders uppehåll.

http://snaphanen.dk/2016/01/24/julia-caesar-en-vecka-i-september/

 
Ingen bild

Cosmik Debris

24 januari 2016 02:26

Om moderaterna är taktiska fäller man pajasregeringen så fort som möjligt. Det går inte att ha islamisten kaplan, bah kuhnke och ministrar som man inte ens kan uttala namnet på i en svensk regering.

Om Löfvens pajasministär får fortsätta kommer SD att lagom till sommaren att passera 35% På dessa nivåer är SD:s marginaler magnifika. Ett 40-procentigt ras innebär t.ex att man hamnar på 21 %! Det begriper självklart Moderaterna. Om SD tillåts öka till dessa nivåer är det fullkomligt kört för Moderaterna 2018. Det begriper självklart också Moderaterna.

Fäll pajasregeringen NU och pensionera kaplan i Turkiet. Där verkar han trivas!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

24 januari 2016 02:45

Lyssna på detta.
http://www.arbetarbladet.se/gastrikland/gavle/nya-socialnamndsordforanden-delade-rasistiska-sidor-pa-facebook

Moderaten Jan Rust blir konfronterad av Arbetarbladets obehagliga politiska redaktör Jenny Wennberg med att ha delat länkar på Facebook från Samtiden och Fria Tider.

”delat länkar från Samtiden och Fria Tider”?

Det är en vidrig journalist som använder sitt uppdrag som lokal politiska redaktör för att förnedra och skrämma politiker. Jan Rust går i hennes fälla och gör en pudel och lovar bot och bättring. Det är mycket fegt agerat av Jan Rust.

Han borde istället ha frågat den överlägsna och mästrande journalisten:

- Jag läser vad jag vill och delar vad jag vill. Var det något annat?

Att pudla var det sämsta han kunde göra.

 
Ingen bild

Observer

24 januari 2016 03:13

Äntligen börjar det att hända saker:

ANGELA MERKEL Åtalas/Stäms av ett antal advokater ..Läs nedan:

"– Som tysk förbundskansler får man inte gå utanför sitt politiska mandat, vare sig genom att överskrida vad som är lagligt eller gå längre än de maktbefogenheter som man fått av sina väljare genom parlamentet, säger Clemens Antweiler, advokat från Düsseldorf, som står bakom stämningsansökan."

Bra! -Låt dem få betala för vad de gjort!!!

 
Ingen bild

Fredde

24 januari 2016 09:39

Jag lyssnade på denna igår (och fler från Granskning Sverige) och blev förbluffad över hur mycket det ljugs och mörkas. Om det överhuvudtaget blir något som liknar ett svar...
Jag visste ju att det var illa, men trodde inte det var SÅ illa!

 
Ingen bild

Tony

24 januari 2016 09:59

Om inte Svensken vaknar upp nu, och ser vad dessa obehagliga
journalister sysslar med, så gör dom det aldrig. Sluta köp
skiten som kommer ut från Bonnierkoncernen.

Något man kan undra över är hur två opinionsundersökningar
med några dagars mellan rum kan ha så vitt skilda resultat?
Där det skiljer mer än 10 % för SD mellan Sifo och Yougov,
Det föreligger tydligen friseringar av resultaten, frågan
är från vem? Yougovs mätning ligger nästan samma som Sentios,
Sifo däremot avviker kraftigt, att M
skulle ha ökat över 2 % förefaller otroligt med den fega
politik dom för under A. K . Batras ledning!

 
Ingen bild

Owe F LIDGREN

24 januari 2016 10:59

Något av en "våt filt" vilar över nyhetsrapporteringen i svenska media. "Obekväma" sanningar skall till varje pris undanhållas mediakonsumenterna. Detta är en ganska otäck kultur som frodas. Allt som kan äventyra och störa den egenskapande samhällsbilden.

Den egna politiska agendan skall trixas, vinklas och fixas till en oigenkännnlighet.Vissa media som exempelvis DN drar sig heller inte för att "slira på lamellerna" när det gäller att frisera sanning och fakta.

Andra som exempelvis KvP väljer helt sonika att inte rapportera om obekväma händelser. Andra kvällstidningar drar sig inte för att i samverkan med researchgruppen och den skattefinansierade åsiktsbyrån EXPO ( med dess kopplingar till AFA), hänga ut anonyma kommentatorer på nätet.

Allt detta förväntar man sig att folk skall betala för. Och vem f*n vill stå och betala för att få sig tillrättalagda nyheter sig serverade. Inte undertecknad i alla fall !

Det finns journalister som haft civilkurage att opponera mot det som pågår. Dessa personer har förpassats till den mediala ´frysboxen'. Och blivit av med både jobb och andra uppdrag.

Någonstans i allt detta kan man finna orsaken till krisen inom tidningsbranschen med sjunkande upplagor och annonsintäkter.
Och framgångarna för alternativa media.

Man måste ställa sig frågan till varför det blivit på det här sättet ? - Det vill säga att vi har media vars rapportering och journalistik allmänheten inte kan ha förtroende för.

Många hävdar att vi nu kan se frukterna av den infiltration av vänsteraktivister som ägt rum på redaktionerna under tiotals år.
Nu sitter dom där.I många fall i chefsbefattningar och bestämmer vad som "skall släppas ut".

En vändning kommer. Men det blir först när ägarna ser att tidningarnas resultat rasar ytterligare.

 
Ingen bild

Pär Green

24 januari 2016 12:07

Hur kan detta vara möjligt?

Föreläsning om tuberkulos i Norden fyller föreläsningssalen. Utan tvekan är TB en reell, problematisk sjukdom med hundratals fall per år i de Skandinaviska länderna. Finland har däremot en bråkdel av antalet fall i jämförelse. Är förklaringen lägre invandring eller finns annat svar?


http://vardforbundetbloggen.se/biomedicinskaanalytikerbloggen/tuberkulos-i-norden/

 
Ingen bild

Vaken

24 januari 2016 13:21

Nu stämmer en grupp jurister Frau Merkel till förvaltningsdomstolen i Karlsruhe för att grundlagsstridigt och enväldigt fattat beslutet att öppna landets gränser för alla asylsökanden som önskar komma till Tyskland .........Intressant frågeställning huruvida Frau Merkel har kört över det demokratiska systemet och på så sätt hindrat parlamentet från att pröva frågan om att öppna landets gränser på vid gavel.....Resultatet har vi ju sett och följderna har ekat över världen.... En utredning i tyska inrikesministeriet gör dessutom klart att varje medlemsstat inom EU enligt Dublin III-förordningen har rätt att avvisa asylsökanden till ett tredje, säkert EU-land...vilket vi visste...

Bravo Clemes Altweiler! En eloge för detta initiativ!!

http://www.friatider.se/merkel-st-ms-f-r-invandringspolitiken







 
Ingen bild

S-E Karlsson

24 januari 2016 14:21

Viktig information : Hälften av Fågelfors samhälles hushåll har under förmiddagen fått infobladet Ny invandringspolitik övriga får vänta på morgondagen ! Ha en skön söndag !

 
Ingen bild

undrande

24 januari 2016 14:36

När kommer det någon info om Kinnunen-fallet?

 
Ingen bild

uno

24 januari 2016 16:03

NI SVENSKAR ÄR HELT KLART SINNESSJUKA

http://www.pi-news.net/?p=500236

Schweden ist uns immer um „eine Armlänge“ voraus. Das Land, das unter Tränen bekanntgab, dass es nun genug Kulturfremde aufgenommen habe, um die Grenzen schließen zu können/müssen, bildet nun diese „Refugees“ an Waffen aus, damit die Integration besser gelingen kann. Der schwedische Staat fördert und finanziert Schützen-Kurse der „Schutzsuchenden“, die angeblich vor Krieg und Bomben geflohen sind. Der Andrang ist groß, über 50 Sniper-Refugees sind bereits aktiv.

http://www.pi-news.net/2016/01/schweden-bildet-refugees-an-
waffen-aus/#more-500236

 
Ingen bild

tant Gul

24 januari 2016 16:17

KTASTROF!!!
Nya socialnämndsordföranden delade rasistiska sidor på Facebook.

Herre gud - denne fähund hör inte hemma i politiken.
Han skall gräva diken eller sopa rönnstenen och inye sitta och bestämma över människor. Är NyaSverige något annat än en
idiotamstalt?
aäar anaäa

 
Ingen bild

Cosmik Debris

24 januari 2016 16:51

Detta måste vara samma Jenny Wennberg som jag skrivit om i en tidigare kommentar. Det går INTE att bättre beskriva vad som menas med åsiktskorridoren.

Hon ÄR åsiktskorridoren!

"Ann-Sofies berättelse om sexofredande invandrare censurerades av tidning"

http://www.friatider.se/lokaltidning-censurerade-ann-sofie

 
Ingen bild

Lotta

24 januari 2016 21:55

Det är så man blir spyfärdig. Någon som sett kvällens Agenda? Allt handlar om sk flyktingar och ensamkommande "flyktingbarn" och vilka åtgärder politikerna kommer ta till för att dessa skall få jobb och boende. Men för helvete, rent ut sagt, svenska folket då? Finns vi inte längre? Hur många svenska arbetslösa finns det inte? När skall det satsas så de får jobb? Alla bostadslösa svenskar, när skall de få ett eget hem? Det vidrigaste var inslaget från Lessebo. En afghan som "flytt" hit då har socialtjänsten 48 timmar på sig att ordna boende åt honom. När det gäller våra gamla och sjuka skickas döende hem och andra gamlingar få gå till domstol för att strida för sin rätt till en plats på ett boende när de är för sjuka för att klara av att bo hemma. Vad är rättvisan i det? Ge oss det svenska folket vårt land tillbaka.

 
Ingen bild

Suzie

25 januari 2016 00:34

@Lotta
En blind gammal dam runt 90 år blev utan sin kopp te på em pga hemtjänsten inte längre hade tid att koka en kopp te åt henne (det tog 5 min att göra en kopp te). Den blinda gamla damen var tvungen att gå till domstol för att få sin kopp te,hon fick rätt till slut och hemtjänsten ålades att koka en kopp te åt henne.
Sverige måste vara det mest äldrefientliga landet i världen,där man behandlar gamla och hjälplösa på ett utstuderat grymt och omänskligt sätt.Den grovt kriminella svenskfolk-fientliga anti-feministiska Löfven regeringen måste avsättas snarast.

 
Ingen bild

Observer

25 januari 2016 07:40

..Mina vänner

..Visst läser även ni: "Bråk på asylboende"


...V a r e n d a dag i lokaltidningarna!!

o första tanken: Skulle man bråka om man räddats från Auschwitz?
-Nä!
Och om de kommer från krig, Varför har de inga mitellor, Gips eller bandage när de kommer?!


Är det BARA privatpersoner i Sverige som drar slutsatsen att det inte står rätt till?
Våra förtroendevalda drar tydligen inte samma slutsatser som folket!

 
Ingen bild

Demokratur

26 januari 2016 06:11

Att Merkels mission är att förstöra Tyskland och Europa står klart. Frågan är om hon agerar på eget bevåg eller går i andras ledband?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards