thoralf

Direktlänk till inlägg 6 januari 2016

NY VERSION PÅ INFOBLADET

Av Thoralf Alfsson - 6 januari 2016 20:30

  


Har tagit fram en ny version av infobladet där jag även har med statistik för oktober och november. Det dröjer innan jag har statistiken för kvartal 4, Danmark brukar alltid vara väldigt sena med sin statistik.


Nu har jag skickat ut infoblad till nästan 100 orter i Sverige. Allra mest har gått till Göteborgsområdet. Tomas i Göteborg har köpt 3 000st infoblad som han redan delat ut. Han har dessutom beställt ytterligare 2 500st av den beställning som levereras från tryckeriet den 11 januari. Ett stort tack till Tomas!


Lite feedback från kommentarerna hos Inte rasist men ;-) Tänk vad dessa personer suckar och deppar över den rödgröna regeringen och våra framgångar.


 

Visst är det roligt att läsa om deras bekymmer!


Priserna för infobladet är som tidigare och enligt nedan. Det innebär att priset är lägre än vad det kostar att ta fram bladen och kostnaden för att skicka ut dem.


Nya ”prislistan”.

10st  0 kronor

25st  0 kronor

125st  25 kronor

250st  50 kronor

500st  100 kronor


Den som vill ha mer än 500st infoblad får mejla mig för mer information om kostnaden.


Skicka mig ett mejl med adress och antal infoblad som önskas. Vill du stödja eller beställa 125st eller fler infoblad kan du antingen använd Swish till 072-5179099 eller sätta in pengar på följande konto.


Konto

Thoralf Alfsson

Clearing nr.  83931

Konto nr.  2530030291




Fick igår en ironisk efterlysning på mejl från Kenneth Sandberg. Tänkte delge den till läsarna av bloggen.


Vad har hänt med Niklas Orrenius? Var finns han..? Oerhört många undrar över tystnaden som "ekar" från den under många år så tongivande medarbetaren i era tidningar.

 

Som flerfaldigt belönad journalist – Guldspaden, Guldpennan, Stora journalistpriset, mm – för sin bevakning av Sverigedemokraternas och invandringspolitikens kritiker, borde han nu mer än någonsin känna sitt kall för "det öppna samhället" och ett generöst och humanitärt flyktingmottagande.

 

När nu inte bara SD utan hela det politiska etablissemanget (med undantag för Åsa Romson och Annie Lööf) unisont deklarerar vikten av att hejda de asylsökande från att komma till Sverige, är det Niklas Orrenius röst och penna som väldigt många i det "solidariska Sverige" sätter sitt hopp till. Åtminstone i rörelser som "Ingen människa är illegal", "Allt åt alla", Folkkampanjen för asylrätt" etc, samt bland "Godist"-volontärer i organisationer som Röda Korset, Rädda barnen och Svenska kyrkan. Få torde vara bättre skickade än Niklas Orrenius att fördöma den "selektering á la 30-talet", för att använda NO´s retorik, som nu blivit officiell i svensk politik – d v s att dela upp mänskligheten i de som finns här och har rätt att vara här i motsats till människor som inte är välkomna och inte får komma hit.




 
 
Ingen bild

Tompa

6 januari 2016 21:06

Detta är ju helt galet. Vad håller politikerna på med?

http://www.gd.se/gastrikland/gavle/ny-bostadside-for-asylsokande-kan-bli-verklighet-i-gavle-handlar-om-500-600-nya-lagenheter

 
Ingen bild

Stefan A.

6 januari 2016 21:44

Låter som desperate housewives(henor) irl. på irm, en annan likhet är att Nordkoreansk tv låter misstänkt lik svt, när de går igång på massinvandringens förträfflighet, vem som är förebild för vem är inte gått att veta...

 
Ingen bild

Observer

6 januari 2016 22:09

...Ho ho ho, Där sa dom det själv! ..De tycker sanningen är läskig.

Ja, Vad säger man !??

 
Ingen bild

Sanningen?

6 januari 2016 22:26

Våra kritiker är inte smartare än så.

 
Ingen bild

Skånepåg og konen

6 januari 2016 22:49

Kolya Kalugin

"Rigas tekniska universitet
Kölns polis har fått cirka 90 klagomål från kvinnor som på nyårsnatten utsattes för sexuella övergrepp från invandrare.
Detta kommer att vara Europas ny ansikten. Vad vi kommer att uppleva här är flera och flera incidenter av våltäkt, rån och trakasseriet från Muslimer från tredjevärlden. Varför är folk så förvånad förstå jag inte! Männen från arabvärlden har ingen respekt för kvinnor och deras rättigheter. Gång efter gång läser man om våld och våldtäkts incidenter och alla vet att de flesta görs av muslimer från tredjevärlden. Och Var är alla feminister? Är de så politiskkorrekta att de inte vill protestera eftersom de vill inte bli misstänkta för rasister? Både ekonomiskt och sociallt kommer Europa att betala en jätte högpris för sin liberala och oansvariga invandringspolitik."

Läs mera på:
http://se.sputniknews.com/varlden/20160106/989348/kvinnor-invandrare-koln.html#ixzz3wVEzoSZh

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 januari 2016 23:04

Ja, tänk vad det är synd om IRM-folket... Men om de nu inte gillar info-bladets fakta, bör de inte ta fram rätt fakta själva..? Men tänk om de kommer fram till samma som Thoralf. Hur gör de då...?

Och vad tycker de om övergreppen i bla. Köln? IRM är väl feminister, eller..?

 
Ingen bild

World Traveller

7 januari 2016 03:13

Thoralf kämpar på för att rädda vårt land men vad gör övriga SD-politiker? Har de blivit för fiiina för att kommunicera med vanligt folk? Jag vill se Thoralf i Riksdagen. Vi behöver en politiker med folklig förankring. Inte en massa brats som bara vill umgås med 7-klöverns Stureplanspolitiker

 
Ingen bild

Odalbonde

7 januari 2016 04:10

Vänsterns största fiende är verkligheten. Deras världsbild är i gungning. Likt en sluten sekt klamrar de sig fast vid alla fina ord, håller tal, publicerar vinklade alster och går i fackeltåg. Men ingenting hjälper. SD växer så det knakar. Ja visst det gör ont när knoppar brister.

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

7 januari 2016 04:13

Det har lossnat riktigt för dig Thoralf, kanske dags att ta semester, som du sa.

 
Ingen bild

AyC

7 januari 2016 04:29

Någon skribent jag verkligen saknar är Julia Caesar ...
Osynlig i flera månader ...
Någon som vet ???

 
Ingen bild

pelle

7 januari 2016 04:54

Sdu växer kraftigt,,,,,det borde väl du ha uppmärksammat det är framtiden,,,ta med dej björn söder o starta ett nytt ärligt sd utan karlsson,,,,,,vet inte hur många som har varit imot karlsson,,,,,jag röstar sd,,,men så fort nåt annat alternativ dyker upp så följer jag detta,,,,det ska vara folk som av idiella skäl vill hjälpa sverige,,,inte några som bara tänker på sitt uppehälle

Pelle motala

 
Ingen bild

Hacke

7 januari 2016 09:05

@AyC
Vem saknar inte Sveriges vassaste penna, Julia Caesar. Häromdagen fick vi Sverigevänner dock ett lugnande besked, om än i skymundan i Snaphanens kommentarsfält. Där gav hon själv besked om att hon nu var mitt uppe i praktiska bestyr men lovade att komma igen så snart detta var ordnat. Hon lät dessutom riktigt sugen på återkomsten i spalterna.
Såg för mitt inre att det där med praktiska bestyr handlade om att ordna ny och säkrare tillvaro från förföljarna och våldsbejakarna inom svensk Stasimedia som Expressen och DN.

Thoralf Alfsson

7 januari 2016 09:11

Kan nog bara bekräfta dina tolkningar enligt de uppgifter jag har.

 
Ingen bild

Fredde

7 januari 2016 09:26

Skrattar gott åt IRM´s suckande. På vilket sätt har de själva bidragit? Det är ju mest baktalande och suckande på deras sida.
Och de kritiserar att Alf sorterar på ovidkommande kommentarer här, men det går ju inte att kommentera alls på IRM´s sida...

Då är det skönt att få läsa den lysande grävande journalistiken som Alf gör, sökande efter den dolda sanningen som PK-media populistiskt så gärna mörkar.

 
Ingen bild

Lena

7 januari 2016 10:13

@pelle du kanske inte är helt fel ute????
Hanna Wigh: "partistyrelsen är bara en papperskonstruktion, de viktiga besluten tas på annat håll". Karlsson o Jomshof är inget man är stolt för.

http://www.friatider.se/sd-topparna-i-ordstrid-p-facebook

 
Ingen bild

Göta

7 januari 2016 12:13

Ang Lenas kommentar 10:13 med slutklämmen: "Karlsson o Jomshof är inget man är stolt för."

Jag är i alla fall oerhört stolt över vad både Karlsson och Jomshof har uträttat tidigare!

SD:s ursprungliga 4-klöver, Åkesson, Söder, Karlsson och Jomshof, har från början presterat oerhört mycket och med STOR HJÄLP av fantastiska och trogna medarbetare, som t.ex Thoralf, nått ända hit, trots alla årens förföljelser från Sveriges alla lögnaktiga och falska medier och svenskhatande 7-klöverpolitiker med sina olika fula svansar i släptåg.

Därför är jag väldigt besviken och oroad över vad som nu händer.
Ju större ett parti är, desto svårare är det givetvis att pussla ihop alla olika viljor och åsikter. Men snälla SD-ledningen, HÅLL SAMMAN OCH VAR RÄDDA OM ERA TROGNASTE OCH DUKTIGASTE MEDARBETARE!!!

Dessvärre tror jag inte min bön kommer att hörsammas. Det verkar tyvärr som att de starka viljor i spetsen av SD, som orkat fortsätta kampen ända hit, nu har börjat använda sig av en ny strategi. Denna strategi kommer nog tyvärr inte att tillräckligt snabbt ge partiet den där nödvändiga egna majoriteten. Däremot kommer SD säkert att bli största parti vid nästa val. Emellertid, kanske ett nybildat och något mer radikalt men SD-liknande parti kommer att lyckas nå över 4%-spärren inom en inte alltför avlägsen framtid och då, genom samarbete i riksdagen med SD i vissa MYCKET VIKTIGA FRÅGOR, hinna rädda Sverige.

 
Ingen bild

larjoh

7 januari 2016 12:15

Det är med intresse jag dagligen, sedan flera år tillbaka, besöker denna blogg som är mycket värdefull om man önskar få en saklig information om de kulturella och politiska förhållandena i samhället. Med mycket stor tacksamhet tar jag emot beskedet att bloggen fortsätter. Något annat skulle vara en stor besvikelse. Tyvärr saknas blogginlägg från företrädare från ledande SD-politiker, sedan Stellan Bojerud avlidit. Han var SD-politiker, som satte stort värde på Thoralf och bloggen. Är bloggen pestsmittad av SD:s maktelit? Vågar eller kan därför ingen ledande SD politiker medverka på den bästa SD bloggen i Sverige?
En viktig fråga är hur vi bloggbesökare kan få vår ”riksdagsman” återvald i nästa val, senast 2018? Vi finns över hela landet och är kanske 10000-tals personer som skulle ge Thoralf våra röster. Om SD skall vara ett demokratiskt parti är det medlemmarna i varje län respektive förening som bestämmer vem som representera dem i riksdagen och landsdagarna. Reglerna för nomineringarna hos SD måste därför snarast ändras i likhet med vad som gäller för andra politiska organisationer och folkrörelser. Thoralf bör vara första namn på en SD lista till riksdagen för Kalmar län. Om ej så kan man inte tala om en representativ demokrati. SD måste på initiativ från distrikten ändra sitt nomineringsförfarande till förtroendeuppdragen snarast möjligt. I annat fall sitter makteliten kvar med sina jag-sägare till representanter. Föreslag Toralf till Månadens hyllning i SD-Kuriren för bl.a Informationsbladet ”Flyktingpolitiken ”samt att det presenterades för läsarna. Thoralf behövs för riksdag och regering.

Thoralf Alfsson

7 januari 2016 12:23

Tack, det värmer mitt frusna hjärta.

 
Ingen bild

SM811

7 januari 2016 13:04

@larjoh
"Thoralf behövs för riksdag och regering."
Jepp.

 
Ingen bild

Demokratur

7 januari 2016 13:16

Man kan undra om alla som gnäller på SD och säger att om någon startar nytt parti så ska dom rösta på det. På vilket sätt gynnar det Sverige att den sverigevänliga rörelsen är splittrad i en massa småpartier utan inflytande?
Nu ska Sverige räddas och då är SD bästa möjligheten.
Att det sedan går att putsa på diamanten kan säkert stämma. Men låt oss då göra det inom SD.
Och vi som vill se Thoralf i riksdagen ska verka för det inom partiet.

 
Ingen bild

Sanningen?

7 januari 2016 13:51

@Demokratur, de som tidigare röstade på det numera insomnade SVP är mycket aktiva i att förstöra. De tycks inte fatta varför SVP lades ner.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

7 januari 2016 13:56

Följande 9 regler borde journalisterna jobba efter 1) journalisternas första förpliktelse är mot sanningen 2)journalisternas första lojalitet är till medborgarna 3)journalisternas disciplin är verifiering 4)Journalisten måste hålla sej fristående från dem som ska bevakas 5)Journalisten måste agera självständig bevakare av makten 6)Journalisten måste ge ett forum för öppen kritik och kompromiss 7)Journalisten måste sträva efter att göra det viktiga intressant och relevant 8)journalisten måste hålla nyheterna överblickbara och proportionerliga 9)Journalisten måste tillåtas följa sitt personliga samvete ! Hämtat ur den lilla veckotidningen Kvällsstunden .

 
Ingen bild

Lena

7 januari 2016 14:02

Du har rätt @Göta att vi kan vara stolta över Karlsson och Jomshof för allt de gjort tidigare och deras mod samt att Jomshof är en fantastisk talare som aldrig blir tråkig att lyssna till och som uttrycker alla gissel kring invandringsfrågan på ett tydligt och pedagogiskt sätt. Mer kan man inte önska. Jag menar inte att allt är fel med personerna, de har naturligtvis bra egenskaper också.
Men om det stämmer det som nu skett i toppskiktet, så anser jag att det är ett kardinalfel och det är bättre att stämma i bäcken... Om deras fasoner fortsätter kan de bli outhärdliga.

Och en sak till, jag har nog ändrat angående Hanna Wigh, har inte sett det förrän nu att hon har både ruter oc förnuft, och det krävs en hel del mot att gå emot högsta hönsen. Bra med en tjej som törs, det behövs i grabbgänget.

 
Ingen bild

SM811

7 januari 2016 14:23

Här har du Morgan frukterna av din massinvandring utan krav på de som kommer hit.
"Irakisk medborgare bakom nattens bombdåd i Stockholm – Tiotal skadade"
http://nyheteridag.se/tiotal-skadade-i-bombdad-nara-forskola-i-stockholm-misstankt-vill-ha-put-i-sverige/

 
Ingen bild

Bengt

7 januari 2016 14:36

Hej !!!

Utmärkt info du förser oss med, kan du inte lägga upp dem som nedladdningsbara Pdf:er, då kan vi själva ladda ner dem och sprida dom i bekantskapskretsen utan att belasta dig med tryckjobbet och kostnaderna

 
Ingen bild

pelle

7 januari 2016 14:47

Jag är den första som vill rädda sverige,,,,,,men hur tror du det ska gå till ?
Hör du något ifrån ledningen nu?dom sitter bara nöjda o smörjer kråset.
Dom skulle vara aktiva till tusen,,,gå ut på torg o ta fram fakta osv,,,
Att sd ökar beror på att dom andra partierna är en katastrof,o att det börjar gå upp för det svenska folket,för nu drabbar det dom genom ekonomi,brottslighet osv.

Men vad har sd ledningen gjort,,,,,joo,uteslutet en massa bra medarbetare som har sagt sanningen,o därigenom fredat sej ifrån det svenska mediadrevet.

Nää,rätt gubbar i ledningen så skulle sd styrt det här landet nu.

Att ett nytt sverigevänligt parti skulle ligga omkring 4% tror jag inte ett dugg på,,,,,ett parti med dom kända ansiktena som blivit uteslutna av sd ledningen skulle på allvar vara med o konkurrera med sd.

Helt seriöst vad tror du nuvarande ledning skulle kunna göra för att rädda sverige,,demokratur?

 
Ingen bild

Hans

7 januari 2016 14:50

Enl. bloggen snaphanen befinner sig Julia C utomlands ett par månader.

 
Ingen bild

Demokratur

7 januari 2016 16:14

@Pelle
Om Sd nu ligger på 25% så måste man ha gjort något rätt...
Vägen för ett nytt parti till dessa siffror är lååååånnnnngggg. Har vi den tiden? Alternativt 7 nya partier som aldrig kommer in i de beslutande församlingarna. Vilket inflytande ger det? För mig finns det bara ett realistiskt alternativ: SD.

 
Ingen bild

Göta

7 januari 2016 16:46

Efter tio (10) dagar i det rika Godhetslandet Sverige fick asylsökande Ghada från Syrien idag ett splitter nytt radhus i Vimmerby. Huset ska bebos av 6 personer (Ghada plus hennes familj får man förmoda). Gratis hyra plus gratis möbler och övriga hushållsredskap ingår, samt gratis skolgång av olika slag för barnen, samt i stort sett gratis läkarvård och tandvård till alla i familjen plus pengar till "nödvändiga" kläder och i-Phones naturligtvis, m m, m m, m m, som t ex flera gratis måltider för samtliga i hushållet varje dag. Måltider som består av betydligt nyttigare och lyxigare mat än till den stackars 92-åriga gamla svenska kvinnan i Sundsvalls kommun, som på nyårsafton fick nöja sig med 1 st uppskuren wienerkorv + två gamla torra potatisar i den inplastade s.k "matlådan" från Hemtjänsten (som hon dessutom fick betala 48 kr för)...

Men hon är tillhör ju förstås bara en av våra gamla sjuka, värdelösa tanter som är behäftade med den enorma defekten att vara svensk. Precis som våra stackars uteliggare som i alla år oftast har nekats natthärbergen inomhus även under de bistra dvinternätterna. Numera är det ju totalt omöjligt för de svenska uteliggarna att få minsta chans till en sängplats inomhus. Det är ju hundratusentals immigranter av olika slag från andra världsdelar samt ytterligare några tusentals hitresta rumänska tiggare som har ABSOLUT FÖRSTA PRIORITET till alla sådana faciliteter i Godhetslandet Sverige.


 
Ingen bild

Von Kätting

7 januari 2016 17:17

Poliskommissarie i Kalmar uttalar sej om
sextrakasserierna och jämför med Köln.

http://www.friatider.se/sextrakasserier-mot-stort-antal-ton-rstjejer-i-kalmar-under-ny-r-polisen-j-mf-r-med-h-ndelserna-i-k

 
Ingen bild

C Andersson

7 januari 2016 17:23

@larjoh och @Thoralf

Jag är rätt ny här både som läsare och kommentator. Jag vet inte så mycket även om namnet Thoralf inte är helt obekant. Jag kommenterade en hel de på avpixlat förut men tröttnade när jag blivit portad ett par tre gånger. Den sajten är ett märkligt ställe. Inte på grund av åsikterna som sådana hos dem som sköter sidan. Utan attityden och oförmågan att ta till sig saklig kritik. Det finns artiklar som håller hög klass. Andra gör det inte och noderatorerna ska vi inte tala om.
.
Jag tror att den här bloggen skulle må bra av gästskribenter. Jag skulle kunna tänka mig skriva om sådant som ligger mig varmt om hjärtat. Förutsatt att man inte måste vara sverigedemokrat.

Thoralf Alfsson

7 januari 2016 18:03

Jag har vid några tillfällen publicerat vad andra skrivit men det är inte särskilt ofta. Kanske någon gång per år.

Jag har inte för avsikt att förvandla bloggen till någon allmän anslagstavla.

Om några månader har jag drivit bloggen under 10år och jag har inga planer på att göra några förändringar. Utan planen är att i varje fall fortsätta fram till valet 2018 om inget oförutsett inträffar.

 
Ingen bild

tonton

7 januari 2016 17:55

Man kan inget annat än känna stor tillförsikt över Ditt, till synes outtröttliga, engagemang för Sverige och oss svenskar, trots evig motvind. Stor eloge till Dig.

 
Ingen bild

Observer

7 januari 2016 18:08

@ World Traveler & SD´s ledning -Hör upp!

DOMPTÖRERNA
Det är det som blir risken när man kommer upp sig. Politiker & Fackfolk skall och bör vara "OMUTBARA" gentemot folket.
...Verkligheten set annorlunda ut; Se bara på facken som fått dubbelt ansikte, Se er omkring själva där ni står!
Skrämmande många som nyss blivit befordrad till chef är ....(Trumvirvel)....FACKENGAGERAD PÅ ARBETSPLATSEN. Och med ett lönetillskott på kanske 15.000:- EXTRA per månad som denne ej vill förlora, så förvandlas denne för sina medarbetare engagerade människa till en lydig domptör åt arbetsgivaren.
Nu får arbetskompisarna inte längre hjälp av sin kompis -Han har börjat att hjälpa arbetsgivaren istället att hålla kompisarnas anspråk i schack.

Detta torde även gälla unga politiker som "får" komma in i finrummet.

Mitt tips till er: I finrummet "tar" man sig plats istället.
DÅ FÖRST är man värdig att FÅ representera folket!

 
Ingen bild

T

7 januari 2016 18:45

Lite läskigt med den S,k "tafsningen",,, läste precis att även Helsingfors hade drabbats och att flera personer vart misstänkta för att uppvigla till aktionen. Det känns väldigt olustigt då allt verkar samordnat i så pass många städer att det nästan förefaller vara en muslimsk mobiliseringsövning för en förestående attack av något slag. Känns rejält olustigt men dock inte överraskande.

 
Ingen bild

Pepparholm

8 januari 2016 17:20

Nu har Romson och Fridolin erkänt i DN, att de är naiva och verklighetsfrånvända. Den självkritiken satt långt inne. Huvuddelen av väljarna har vetat om det ända sedan Per Gahrton var språkrör. Men statsministern har ännu inte fattat.

När kommer kravet från SD på deras avgång? Det är så tyst. Vad är ni rädda för? Nu när de erkänt så borde oppositionspartiet driva med kraft.

 
Ingen bild

L

9 januari 2016 08:20

Jag hittar inte mejladressen!? Den bör står med i artikeln

Thoralf Alfsson

9 januari 2016 08:30

Finns i högermarginalen på bloggen

 
Ingen bild

L

9 januari 2016 09:26

Ok. Såg nu! Vill påpeka att högerspalten inte syns om man använder mobilversionen. En beställning kommer snart

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards