thoralf

Direktlänk till inlägg 22 april 2015

UPPDRAG GRANSKNING OM JIHAD

Av Thoralf Alfsson - 22 april 2015 23:41

Läs nedanstående text från följande länk.


Kan man lita på en muslims ord?
Svar nej. Flera hadither återger att Muhammed sagt att löften inte behöver hållas, om man senare anser sig kunna dra fördel av ett löftesbrott. ( se Sahih Muslim Book 015 nr 4058 )

Detta kompletteras av citat från Al Ghazali (1056-1111), som anses som en av islams största filosofer. Han utvecklade begreppet ”Taqija”, som på arabiska betyder ’försiktighet’. I detta fall innebär det rent konkret att muslimer har rätt att ljuga för ”otrogna”, om det gagnar den ljugande muslimen eller islams sak.
”Nu och då är det din plikt att ljuga…vi bör ljuga, när sanningen leder till obehagliga resultat, men säga sanningen när den leder till goda resultat.”


Min egen uppfattning efter att jag sett Uppdrag granskning är att flera personer utnyttjade denna möjlighet att ljuga. Jag är dock inte förvånad!

 
ANNONS
 
Lassekolja

Lassekolja

23 april 2015 00:36

Ännu ett intressant UG, som med SD-glasögon bekräftar ett och annat. När jag ser fullvuxna(iaf "visuellt") män i nattsärk mitt på ljusa dagen, förstår jag varför många invandrare inte kan försörja sig. Vem anställer någon, som klär sig för maskerad? Den som prioriterar muslimsk särk istf att göra rätt för sig, passar helt enkelt inte i ett välfärdsland, där arbete prioriteras minst 40tim./vecka! Lika sant som att islam är omöjligt i en jämställd demokrati! Varför begriper endast 49 av 349 Riksdagsledamöter innebörden av detta axiom?
Framtiden ser inte alldeles ljus ut för våra barn och barnbarn i Sverige!
SD 2018!!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

pg

23 april 2015 01:19

Religion av alla former är fantasier och orsak till krig!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

23 april 2015 02:33

Sven-Johan Dahlstrand som intervjuades i UG måste vara något av det mest odugliga och helt uppenbart beordrade lakej som synts i en TV-ruta. Finns där någon koppling till EXPO? Den inövade mediokra retoriken och det intellektuella bortfallet skvallrade om det. Att den pellejönsen lyder givna order om att ”gjuta olja” på vågorna är skamligt i en rättsstat. Man skönmålar därmed en muslimsk terrorgrupp som halshugger och lemlästar människor i tiotusental och jämför den med Finska vinterkriget. Undrar vad Finländarna anser om den jämförelsen?

Att muslimers ödeläggelse av landet skall döljas till varje pris blir glasklart efter UG:s genomgång av det muslimska hotet i Göteborg. Magnus Ranstorp var hederlig och modig nog att erkänna att just så är fallet. Att det delas ut miljoner och åter miljoner till muslimska politiska föreningar vars agenda man inte har en aning om är vämjeligt och tenderar landsförräderi. Inte uteslutet att vapen har inköpts för dessa bidrag.

Anders Ygemans ”det kunde jag aldrig drömma om” vittnar om vilka halvfigurer som styr landet. Inkompetensen bland politiker har aldrig varit så plågsamt uppenbar som i dessa dagar. Man klarar eller vill inte förhålla sig till det faktum att islam är en politisk ideologi med långtgående medeltida politiska ambitioner.

Vi har pensionärer och sjuka som står i kö för vård och som inte har de välbärgade korrumperade politikernas gräddfil till 1a: klassens vård där köer är ett okänt fenomen. Då öser man miljoner över muslimska politiska föreningar vars ambition är att krossa samhället och avskaffa demokratin?

Att det pågår omstörtande verksamhet i de flest moskéer är det nog ingen förutom EXPO som längre betvivlar. Vad som sägs och planeras i dessa skattefinansierade muslimska politiska lokaler är sannolikt inga vackra ord om det land som skänkt dem ”skydd” undan ”förföljelse”

Lojaliteten bland muslimer är med andra muslimer Det lär snart det sovande folket bli varse när den kritiska massan muslimer är uppnådd. Jag tror vi snart är där! Vi måste ta i problemet med muslimer omedelbart annars är det adjöss med Sverige. Jag minns de högtidliga löftena från någon imam om att inga böneutrop skulle ske eller ens behövdes i Göteborg. Detta sagt innan moskén fick bygglov.

Alla vet hur mycket de löftena var värda!

Vi kommer inom de närmaste åren med det enorma inflödet av muslimer att ställas inför ovillkorliga krav på att t.ex skolan skall anpassas till muslimer. Och dessa krav kommer lika självklart konflikträdda och ynkryggade regimer att gå till mötes. Därför hotet om våld annars blir dem övermäktigt. Man kommer således att överge ett sekulärt skolsystem och acceptera medeltida, djurrättsvidriga och antidemokratiska vidskepligheter. Att man dessutom är bered att offra jämställdheten mellan könen borde till och med få en och annan Fi:are att gå i taket.Men så icke!

Jag har sagt det förut men upprepar det gärna. Det är inte islam som är det stora hotet, det är muslimer. Varför? Jo, därför att islam är helt ofarlig och endast en politisk ideologi fram tills den praktiseras. Och vilka praktiserar den?

Skriv svaret här:..............

Man sitter på sin kammare och kokar av ilska när man ser att de som är satta att styra landet fullt medvetet skapar ruskiga förutsättningar för inbördeskrig eller ett genomsegregerat samhälle där tilliten mellan människor är utraderad. Detta samhälle blir inget harmoniskt samhälle utan kommer att präglas av våld och konflikter.

Min rätt att slippa islam i mitt land Sverige är oerhört mycket större än muslimers rätta att utöva den.

PS.
Det blev en lång post inatt men jag är så in i helvete förbannad och måste skriva av mig annars somnar jag inte :-( Hoppas ni orkar läsa!

 
Ingen bild

DecemberKartellen

23 april 2015 06:06

Bara en tidsfråga innan SD:s blåsippa införlivas i 7-klöversbuketten.
http://www.harrydaposten.se/2015/04/hindasbor-mot-asylboende/

Har inte SD förstått att anledningen till att många röstar på partiet,
är för att de är de enda som vill bromsa JA NI VET VAD.

Det här är självstympningspolitik.
_____________

Sverigedemokraternas Calle Johansson var där. SD välkomnar boendet i Härryda kommun men tycker att det ska ligga i Mölnlycke där det är närmare till de skolor barnen ska gå i.

 
Svensson

Svensson

23 april 2015 06:42

Det är märkligt att regeringen,tillåter människor i Sverige ha såna här åsikter,när man hetsar mot andra folkgrupper.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

OH

23 april 2015 06:56

Om man tänker på vad en hel del politiker lovade före valet synes många anslutit sig till dessa muslimers budord.

 
Ingen bild

KS

23 april 2015 08:10

Cosmic Debris: Utmärkt skrivet! Jag förstår din förtvivlan. Känner likadant själv (ibland) Jag hoppas du somnade efter väl förättat värv..

 
Ingen bild

Matts

23 april 2015 08:11

Vart är SD på väg??

http://www.friatider.se/ortsbor-tar-strid-mot-sd-om-asylboende

 
Ingen bild

Tony

23 april 2015 08:13

Cosmik Debris:

Delar din upprördhet över att Sverige idag styrs
av en samling som närmast kan betecknas som
mentala krymplingar, som fullt medvetet kör landet
i fördärvet. Domen över dessa dårar måste bli hård
från kommande generationer, men även över vi som
lever idag och låter det ske!

 
Ingen bild

SM811

23 april 2015 08:50

@Matts
Det bästa stället är att förlägga boende på Södermalm, Lidingö osv där befolkningen bor i sina "isolat". Då kanske de ändrar sig. Är det så att Hindås också är ett "isolat".

 
Ingen bild

Zanna

23 april 2015 08:52

SD borde absolut inte stödja illegal flyktingverksamhet.Man blir ju
fundersam över vart de är på väg när man läser denna artikeln som
hänvisas till.SD borde stå upp för sina viktiga frågor och inte
börja följa John.Illegala flyktingar ska inte belasta landets skattesystem.Vi har en bra utlänningslag i Sverige,vi bör följa
den.och jag håller helt med Zulmay Afzali i det han säger att Sverige måste agera nu,och att alla som söker asyl i landet måste
kontrolleras noga och kunna visa upp äkta id handlingar,och detta för landets och folkets säkerhet.Sveriges gränser måste stängas för alla obehöriga.

 
Ingen bild

Lärare

23 april 2015 09:41

Håller med C D!
Man blir så förb... att även jag har svårt att sova ibland.
Något måste göras snabbt!

Nu igen på TV! Dom kan köra programmen i repris, samma ältande om flyktingarna. MEN, dom har ju själva satt sig i båtarna! Signaler måste utgå till deras hemländer att hit göre sig ingen besvär att komma, blir hemskickad på första bästa sätt!

Kent Ekeroth är på G igen! Härligt, den killen skräder inte orden. Så ska SD agera, raka puckar, säg precis som det är och vad vi måste göra snabbt, om vi ska ha något Sverige kvar.

Inga uteslutningar, vi måste börja VÅGA PRATA klarspråk, utan att riskera bli föremål för medlemsutskottet.

SD! Vi röstar på partiet för att vi vill ha en förändring vad gäller invandringen. Då måste ni leverera politiken ut till folket!!! OMEDELBART!!!

Totalstopp är det som gäller nu.

 
Ingen bild

Peter

23 april 2015 09:52

Nej och åter nej, religioner orsakar inte krig.
Men olikheter och propagandahets leder till osämja.
Jesus uppmanar oss att inte döda, medan Muhammed bar svärd, dödade och våldtog, hade flera fruar.
Elefanten i rummet gällande varför Sverige har extreminvandring står inte att finna i naiva och okunniga politiker.
Våra politiker är som vindflöjlar som sätter upp fingret varthän det blåser. Och det blåser kulturmarxistiska vindar, och media agerar domare och bödel på samma gång. Media och lobbyister styrs av den internationella bankmaffian, den s k kazarklanen. Dessa internationella kazarer vill söndra nationer, och detta gör de genom att se till att muslimer i miljoner tar sig till Sverige. Muslimer och Islam är m a o bara en effekt av att Sveriges politik styrs utifrån, av mäktiga och destruktiva krafter.
Gomorron!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se