thoralf

Direktlänk till inlägg 30 januari 2015

SLUTPIXLAT TYSTNADE

Av Thoralf Alfsson - 30 januari 2015 00:45

I början av januari tröttnade jag på de återkommande påhoppen och beskyllningarna på sajten Slutpixlat. Med tanke på det stora antalet påhopp kan jag inte annat än beteckna dem som förtal.


Jag gjorde därför en polisanmälan av sajten och ansvariga. Jag anmälde även de som delat de mest ”kränkande” blogginläggen på sina facebooksidor. Min anmälan väckte en del uppmärksamhet bland vänstertroll och sajtens klientel. Men anmälan var uppenbarligen nyttig!


En effekt är att sedan den 11 januari har sajten inte uppdaterats. Snart tre veckor utan uppdatering! Uppenbarligen försvann modet helt och hållit hos de ansvariga på sajten som troligen rymt likt råttorna på ett sjunkande skepp.


Om de nu inte blev uppskrämda av attacken mot Charlie Hebdo. Men jag tror inte islamister kommer attackera sina "vänner" på Slutpixlat.


Polisen ser nog gärna att man får lite uppdateringar att jobba med på Slutpixlat.


Att stå för vad man skriver och de fejkade bilderna Slutpixlat lagt upp på sin sajt det vågar ingen stå för. Det är ynkligt och fruktansvärt fegt! Men det är ju så antirasister och vänstersympatisörer agerar! Anonymt och maskerade!

 
ANNONS
 
Svensson

Svensson

30 januari 2015 06:57

Det är förvånande hur vänstern stödjer den här lönedumpningspolitiken,där regeringen anser att människor med en annan hudfärg är sämre,när regeringen vill ge dessa som invandrar lägre löner än vad vi svenskar får för samma arbete,vänstern stödjer en rasism,men det tycks dom inte vara medvetna om.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

s

30 januari 2015 09:14

Bra Thoralf.
Man läser även att allt fler blir fällda som stört SD-möten.
Nu har invandringsfrågan kommit upp på 2:a plats. Snart 1:a plats.
http://www.dn.se/nyheter/politik/valjarna-bara-skolan-viktigare-an-integrationen/

 
Ingen bild

Hacke

30 januari 2015 09:15

Glädjande och fullt logiskt att godhetsprofeternas olika antirörelser dör sotdöden efter ett tag. Enda sättet för dom att hålla sig vid liv med sina lögner, hat- och hotverksamhet är när staten går in med stödpengar.
Och inte ens i demokraturen Sverige finner man anledning att göra det när det gäller de värsta avarterna. Alltid något sa han som...

 
Ingen bild

Pensionisten

30 januari 2015 09:34

Bra Thoralf! Finns väl fler antirasistiska utfall som borde anmälas!
Ha en bra helg Sverigevänner och framför allt du Thoralf!

 
Ingen bild

Niklas R

30 januari 2015 10:53

Bra jobbat Thoralf.
Dessa ynkliga parasiter skall stå för sina handlingar.

 
Ingen bild

Hacke

30 januari 2015 12:23

Detta är lite vid sidan om ämnet men förtjänar ändå att uppmärksammas.

Jag brukar alltid starta dagen med att knäppa på statsradions P1 Morgon för att informera mig om nyhetsläget genom deras återkommande Eko-sändningar. Det är inte den bästa starten på dagen vill jag lova då man vet att nyhetsurvalet är strikt redigerat ur ett extremt genus-/etno-/mångfalds-perspektiv hos den starkt kvinnodominerade redaktionen. I morse var det sällsynt lugnt på dessa fronter men jag fick ändå ett litet smakprov på deras torftiga utbud. Således fick jag veta att Annie Lööf vill ge mer pengar till kommunerna för flyktingmottagningen följt av de obligatoriska rapporterna från mellanösterns olika pesthärdar. Allt avrundat med en puff för lyssnarna att kunna följa Annie Lööfs tal under centerns Kommundagar på webben.
När jag fått nog av statsradions hjärntvätt knäppte jag över till den privata musikkanalen som också har nyhetssändningar varje timme.
Här fick jag veta bara genom de tre första inslagen att det varit skottlossning i Rissne i Stockholm där en man fått allvarliga skador i buken. Vidare hade en man anhållits misstänkt för mord i Örebro. Som tredje nyhet meddelades att en person hittats död i sin fastighet i Rättvik och att en förundersökning om mord hade inletts.

Detta är alltså numera helt irrelevanta händelser hos statsradion!!!Upprörd brukar jag alltid bli av svensk media men nu gjorde jag slag i saken och försökte nå någon ansvarig hos Eko-radaktionen för att få en förklaring till deras nyhetsvärdering. Men det visade sig som vanligt vara lättare sagt en gjort. Jag tröttnade efter flera försök och ständiga hänvisningar hit eller dit och efter att ha bollats runt mellan olika instanser för att slutligen få beskedet:
"Det finns ingen på plats".(!?)
Detta samtidigt som jag stirrade på deras hemsida som pryds av samlingsfotot på de över hundra medarbetarna som redaktionen består av!

Vet inte var jag fick den där ständigt återkommande känslan av att befinna mig i epicentrum av det forna Östblocket.

 
Ingen bild

Opinion

30 januari 2015 12:27

Intressanta listor och läsning. http://www.dsm.nu/jimmie2014.pdf

Åkesson Sveriges viktigaste opinionsbildare 2014.

O.T
Är det inte lite klent med opinionsundersökningar nu? Hittar bar 4 st för januari. Förra årets januariundersökningar var 8 st. Vill man inte längre betala för att se SD öka?

 
Ingen bild

ugglan

30 januari 2015 13:02

Skulle vara förbannat välgörande om vänsterfascisterna som driver Slutpixlat fick en fällande dom emot sig.

 
Ingen bild

Göran

30 januari 2015 13:54

På deras Facebook sida fortsätter hatet mot oliktänkande

 
Ingen bild

Gute

30 januari 2015 14:32

Peter Lundgren (SD) Transport MEP Awards 2015.

Peter är en riktig hjälte som vi ska vara stolta över, han har ett kompakt stöd inom åkeribranschen, i Sverige åtminstone.

http://www.mepawards.eu/shortlist (längst ner på sidan)

 
Ingen bild

AntiKomunist

30 januari 2015 14:40

Vänster partiet bör förbjudas i Sverige. Det är oacceptabelt att vi har ett parti som hyllar mördare som Stalin, Lenin och hatar judar.

 
Ingen bild

Christer

30 januari 2015 16:14

Sverigevänner! Det bästa med Thoralfs blogg är att man kan kommentera den. Eller skriva om nånting annat som hjärtat just för tillfället är fullt av. En stor behållning här är också att läsa övriga kommentarer. Sign. Hacke har ofta en härlig poäng i det han skriver. Så även idag.
Det som slår mig idag är hur FP, KD och nu även C nästan slår knut på sig för att komma med något om invandringen som eventuellt kan ge utdelning i opinionssiffrorna. Det vore på sin plats att ge uppskattning åt det parti som fick dom att öppna ögonen.
En annan detalj som saknas ur 7-klöverns senaste rapportering. Den Saudiske bloggaren som tilldömts 1000 piskrapp för att han skändat prästerskapet. Att ingen kan förklara att detta har ingenting med islam att göra!

 
Ingen bild

Hulda mk1

30 januari 2015 18:23

@Christer. Hjärtat mitt är fullt av följande: Marcus Birro äter lunch med två SD-politiker. Tokvänstern går i taket och skämmer ut sig rejält. Så också kvällspressen...
Tokvänsterns och medias inställning till demokrati, yttrandefrihet, allas lika värde, alla åsikters lika värde, mm. mm. lämnar mycket att önska...

 
thojuh

thojuh

30 januari 2015 18:26

Slutpixlat, ja du milde, vad är nu detta? Ska troligen föreställa någon slags satir på Avpixlat, men ser mer ut som något av rödgardisternas 15-års förening har skapat. Enligt sajten själv vill den tala om sanningen för menigheten. De argument som presenteras mot SD och Avpixlat är diverse dåligt hopklippta bildmontage och infantila påhopp på olika SD-företrädare. Frågan som uppstår är givetvis om någon har blivit övertygad om mångkulturens förträfflighet genom denna sajt, eller om det rent av får motsatt effekt på sina läsare.

http://thojuh.se

 
Ingen bild

Hacke

30 januari 2015 19:00

@Christer
Tack ska du ha, alltid roligt med lite uppskattning.

Ja, visst är det närmast underhållande att betrakta de små Allianspartiernas första stapplande försök att ta sig an verkligheten.
Men lilla Annie tycks ändå vara hopplöst förlorad med att få bukt med sin beröringsfobi för realiteter. Hennes enda "lösning" är att pumpa in ytterligare miljarder i det stora svarta hålet. Eller vad sägs om det till intet förpliktigande mantrat som hon upprepade i eftermiddagens Studio Ett:
- Nu är det verkligen upp till bevis för övriga länder i Europa att ta sitt ansvar.
Har vi hört den förut...?!

 
Ingen bild

Alf

30 januari 2015 19:05

Lite info om Avpixlat jag luskat fram.

En av personerna på Avpixlat med pseudonym Raffina Wall intervjuades av Östran den 11 april 2013.
http://www.ostrasmaland.se/article/vi-vill-vacka-debatt/ Detta är ej originalartikeln då den är borta.
Där säger hon "jag hade en blogg tidigare under mitt eget namn där jag ifrågasatte rasismen. Men när personer började ringa mitt i natten och hotade att ta livet av mina barn stängde jag den".
Längre ner i originalartikeln fanns kommentarer och där skrev hon ett inlägg undertecknat "Emmabodabon". Någon insatt i bloggvärlden kanske känner igen denna antirasistblogg från Emmaboda som stängdes efter hot.

Denna Raffina Wall hittade jag på bloggen Varghjärta
http://varghjarta.wordpress.com/
Där finns några inlägg av Raffina Wall i kommentarsfälten där det framgår tydligt att hon känner bloggaren mycket väl och vice versa. Bakom bloggen varghjärta finns en vänsterprofil som heter Thomas som haft en välkänd blogg på Aftonbladet under bloggnamnet Arrami. Att denne bloggare varghjärta drivs av ett djupt hat mot Jimmie Åkesson och SD står det inga tvivel om med bilder han lagt upp på sin blogg.

Fick ett svars mail från Slutpixlat av pesudonym Carl-John Jonstone-svensk.
IP numret info,
Provider Varberg energi
Hostname c-94-255-299-52.cust.bredband2.com

Slutpixlat använder bredband2 hos Varberg Energi Bredband. Antingen använder man ett adsl konto eller fiberkonto net@seaside vilket är för Varbergs stadsnät.
Thoralf Alfsson

30 januari 2015 19:48

Tack för informationen!

OBS

Informationen gäller Slutpixlat och inte Avpixlat

 
Ingen bild

Alf

30 januari 2015 19:32

Det skall stå lite info om Slutpixlat jag luskat fram. Inte Avpixlat

Thoralf Alfsson

30 januari 2015 19:47

Jag tror alla förstår att det gäller Slutpixlat.

 
Ingen bild

Alf

30 januari 2015 19:34

Snälla Thoralf kan du ändra till Slutpixlat där jag av misstag skrivit Avpixlat, vete fasen vad jag tänkte på

Thoralf Alfsson

30 januari 2015 19:50

Den person som du kallar Thomas.

Enligt vad jag vet kommer han från Ljungby och heter Thomas Alm Launy.

Är det någon som har uppgifter om honom tar jag gärna emot dem som kommentarer eller i mejl.

 
thojuh

thojuh

30 januari 2015 19:35

Vart vill dom komma? Vad vill Annie? Vilket samhälle ser dom framför sig. Om något. En så usel feg politiker som Annie är svårt att föreställa sig. Har du inte plats för assylanter på din egen bondgård bör du vara tyst, i annat fall sluta att berika oss vanliga svenskar son plågas varje dag. Av tiggeriet, våldtäkt, hemfridsbrott. Vi plågas varje dag av den här ockupationen, för man kan inte längre tala om invandring. Annie öppna ditt hjärta. Öppna inte Svenskarnas bankkonton. Vi avskyr DEJ:

http://thojuh.se

 
Thomas

Thomas

31 januari 2015 00:43

Okej herr Alfsson, vad är det du vill veta om mig? ;-)
Jag väger ca 90 kilogram. Har skostorlek 45. Att jag tillhör det röd-gröna lägret vet du redan.

Bedriver du någon form av register eller varför vill du veta mer om mig?

http://https://varghjarta.wordpress.com

Thoralf Alfsson

31 januari 2015 01:59

"Arrami54" har du fler alias?

Väldigt vad kvickt du hittade till min blogg.
Vilka alias har du haft på min blogg?

 
Thomas

Thomas

31 januari 2015 05:23

Men snälla, om du publicerar en länk till min blogg så ser jag det direkt under admin (referrers). Hur är det med it-kompetensen?
Jag förstår att det är illa då SD brukar vara landets effektivaste hillbilly-magnet. Fp individer som tillhör SD ligger ovanför de iq-nivåer som inte ligger längst ut på normalfördelningskurvan. Det är bara att studera SD i Ljungby. Snacka om rasistsamling! ;-)

Det enda alias jag använder är Varghjärta och är du bildad så vet var i den gamla svenska historien du finner detta ord.
...för övrigt är du knappt värd tiden.

http://https://varghjarta.wordpress.com

Thoralf Alfsson

31 januari 2015 10:01

Du glömde Arrami54!

Ditt hat mot SD visar du ju dessutom tydligt. Samma hat som Slutpixlat driver!

 
Ingen bild

S. Allan Komme Netar

31 januari 2015 15:43

Hej!

Bra att du anmälde dom. Man måste få skämta och driva med makthavare, vilket du varit i egenskap av riskdagsman. Men förtal är inte ok. Aldrig. Ägnar man sig åt förtal får man räkna med att få igen. Undrar om Slutpinkat tänkte på det? Jag hoppas dom svettas, våndas och ligger vakna på nätterna frunderandes över möjliga bortförklaringar. Men tyvärr kommer polisen nog att lägga ner utredningen. Inte för att polisen inte kan hitta de ansvariga för förtalet på Slutpinkat, inte alls, men väl med hävisning till att brott inte kan styrkas.

Din blogg är bra och ett nöje att läsa. Fortsätt skriva!


mvh
Sällankommenteraren

 
Ingen bild

S. Allan Komme Netar

31 januari 2015 15:56

Intressant det där med att Slutpinkats IP-adress härrär från Varberg. Företaget Interaktiv Säkerhet, som ägs av Schottenius & Partners AB, vars VD heter Klas Klättermus,nej jag skojar bara för han heter ju Klas Karlsson, är ett Varbergsbaserat företag. Om nån undrar så sköter Interaktiv Säkerhet modereringen på många svenska sajter där man kan kommentera. Man har då såklart tillgång till kommentatorers IP-adresser och i förekommande fall också de e-postadresser som användare använder sig av.

Alltså: Slutpinkat är baserat i Varberg och Slutpinkat är uttalat svenskfientliga. Interaktiv Säkerhet är baserat i Varberg och har som affärsidé att moderera kommentarer på Internet.

Slutsatsen får man dra själv, den tänker inte jag bjuda på. Men jo, jag bjuder på den, och den är så klart att det inte finns nån som helst koppling mellan det seriösa företaget Interaktiv Säkerhet och den goda mångkulturella och antirasistiska svenskhatarsajten Slutpinkat. Den som tror att en sådan koppling finns är galen. För så illa är det inte i dagens Sverige.

Mvh Sällankommenteraren

 
Ingen bild

David

16 augusti 2015 13:50

Slutpixlat har inte "flytt", de har bara bytt till Facebook som så många andra. Välkommen dit.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se