thoralf

Direktlänk till inlägg 28 januari 2015

VALJULBORD

Av Thoralf Alfsson - 28 januari 2015 22:11

Kvällens Uppdrag granskning visar upp det splittrade samhälle som Sverigedemokraterna varnat för år efter år. I ett mer homogent samhälle inträffar inte dessa motsättningar och konflikter oavsett vad som händer i andra delar av världen.


Ansvaret för den negativa utvecklingen har politiker och inte minst journalister med sina politiskt korrekta artiklar som förvränger verkligheten.


Smålandsnytt har varit på besök i Byxelkrok med anledning av att det snart finns fler asylsökande än fast boende på orten. Två personer intervjuas i inslaget båda är positiva till invasionen. Att ICA-handlaren är positiv är kanske inte så konstigt med tanke på att det endast bor 130 personer i Byxelkrok. Läs artikel.Kom att tänka på en händelse under valet 2010 med anknytning till ICA i Byxelkrok. ICA-handlaren är med stor sannolikhet även socialdemokrat! När jag under valrörelsen åkte runt och kollade förröstningslokaler såg det ut enligt nedanstående foto hos ICA-handlaren i Byxelkrok. Helt sanslöst och regelvidrigt!


   

S-märkt ”valjulbord” hos ICA i Byxelkrok under förtidsröstning 2010.   Foto Thoralf Alfsson


Följande paragraf finns i vallagen.


"3 § På ett röstmottagningsställe eller i ett utrymme intill detta får det inte förekomma propaganda eller annat som syftar till att påverka eller hindra väljarna i deras val."


Man kanfråga sig hur Länsstyrelsen sköter utbildningen av de som har hand om förröstningslokaler. Undrar vilken ersättning de får för detta "jobb"?Smålandsnytt har även varit på besök i Hultsfred där man vill införa begränsningar när det gäller antalet asylsökande. Hultsfred kommun har just nu 80 asylsökande per 1000 invånare. Om man skulle översätta det på t.ex Kalmar kommun skulle det innebära 5 120 asylsökande. Stockholms kommun skulle ha ca 72 000 asylsökande varav ca 9 000 asylsökande skulle placeras på Södermalm.


Skulle vara intressant att se hur man skulle reagera i huvudstaden och på Södermalm. Inte minst det goda folket på Södermalm. Läs artikel


 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Göran

28 januari 2015 23:46

Det blir nog annat ljud i skällan när ICA-handlarn upptäcker hur mycket varor som passerar bredvid kassan.

 
Ingen bild

Köp inte hus här

29 januari 2015 00:48

Flest asylsökande per invånare

De här 40 kommunerna har flest asylsökande per invånare (statistiken gäller 13 januari 2015):

Ljusnarsberg
Norberg
Hultsfred
Uppvidinge
Laxå
Östra Göinge
Borgholm
Filipstad
Valdemarsvik
Lessebo
osv
http://www.svt.se/nyheter/regionalt/ostnytt/bert-bestammer-over-sveriges-asylmottagning

 
Svensson

Svensson

29 januari 2015 07:24

Blir ett land tillräckligt splittrat, då kan man inte kalla det för ett land längre. Då blir det som det är på många ställen i Usa,ett stort getto.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Tony

29 januari 2015 07:49

Annat Ämne:

I Radions P1 Söndag sändes ett program om Gudrun Schyman
på Österlen, bland annat handlade det om det klena intresse
som Österlenborna visat för Feministiskt intiativ.

Med i programmet var också två andra damer från detta
parti, nämligen Lena Ivarsson och Jenny Ahlström, och
dessa figurer kläckte ur sig följande,
"uppenbarligen är där inget fel på partiet, utan det
är hos Österlenborna som felet ligger"
"Dom två ser sig som en elit som kommit från Stockholm
för att ingjuta intelligens på den östskånska vischan"

Vidare säger Jenny Ahlström
", Här händer inte nånting! Inget av högt kulturellt eller
språkligt värde. Folket bara äter och bajsar,
Det finns inget som pirrar till i hjärnan, hjärnan
aktiveras inte så mycket, dom håller bara på med spaden,
och det har dom gjort i många hundra år" ??????

Tja, vad säger man? Gäller detta månne även Gudrun,
hon har ju varit Österlenbo i många år?
Då är det väl därför det är så tjockt med Stockholmare
på somrarna, för att dom ska ingjuta förstånd i
lokalbefolkningen, jag trodde det var för att dom
trivdes så bra här nere?
Undrar om dessa två hönshjärnor räknar med att få
fler väljare till FI med dessa intelligenta uttalanden?
Inslaget ligger fortfarande kvar på Radions P1

 
Ingen bild

Pepparholm

29 januari 2015 08:02

Ytterligare ett ansikte i hycklerisamlingen. Reinfeldt har öppnat sitt hjärta för sig själv och bildat bolag. Då slipper han att få avdrag på avgångspengarna från staten genom att låta bolaget fakturera uppdragen och sedan låta pengarna ligga och förräntas. En ny politikerpraxis efter Persson.

 
Ingen bild

Stefan A.

29 januari 2015 08:15

En som tjänar pengar på massinvandringen och en pensionär som ej skall konkurera på arbetsmarknaden med de relativt unga männen som kommer och därmed inte tror sig ekonomiskt drabbad av massinvandringen, media vet vilka man skall fråga. Pensionärer och unga utan egen arbetsinkomst och livserfarenhet samt offentliganställda med tillsvidareanställning som tror sig skyddade av (än så länge) LAS är mest positiva till massinvandringen. FP o KD använder nu invandrare som brickor i ett syniskt röstköparspel, först sjunger man under 8 år med Reinfeldt kör, sedan ändrar man sig, SD har hela tiden varit skeptisk till massinvandringen, säger sig själv vem som är mest trovärdig.

Skynda och fynda, Enskede bostadsrätt 19 kvadrat lite drygt 4 X 4,5 meter dvs. ett ordinärt rum, ynka 995 000 kr, blir säkert inga problem med banken, det blir det däremot om du vill låna samma summa för att starta företag, då krävs både hängslen, svångrem och borgenärer och vanligen blir det ett nej ändå, borde vara tvärtom, men typiskt för ett land på dekis... hur länge kan det fortsätta så här?

 
Ingen bild

Hacke

29 januari 2015 08:59

Mannen som jämför flyktinginvasionen med turist- och sommarboendeströmmen under sommaren säger allt.
Mot dumhet och svensk media kämpar även gudarna förgäves.

 
Ingen bild

Göta

29 januari 2015 09:55


Uppdrag Granskning får nu hård kritik för att de pekade ut syrianer och assyrier som islamofober i sitt program igår, där t.ex en ung kvinna i Södertälje säger:

"Jag har något emot muslimer på grund av det som händer i vårt land. Det har pågått jättelänge men ingen kan sätta stopp. DE HAR JU DÖDAT HÄLFTEN AV VÅRT FOLK!"

"En stor del av reportaget utspelas i Södertälje, en stad som domineras av assyrier och syrianer – kristna folkgrupper med ursprung från Mellanöstern. Bland annat beskrivs hur rutor har krossats hos såväl somaliska föreningen som palestinska föreningen i staden och hur muslimer trakasseras på gatan och får stenar och ägg kastade mot sina bostäder."
(Läs mer på Fria Tider)
http://www.friatider.se/syrianer-rasar-mot-uppdrag-granskning

Va! Är det alltså inte de hemska, rasistiska och islamofoba pursvenskarna som är allra värst på att trakassera muslimerna i Sverige när allt kommer omkring!??? Är det inte SD:are och andra invandringskritiska grupper som eldar upp moskéerna i Sverige!???

Kan det verkligen vara så att Sverige under de senaste 20-30 åren genom vår okontrollerade och hela tiden ökande vansinnesinvandring OAVBRUTET ÖSER IN EXAKT SAMMA PROBLEMATIK som orsakar alla inbördeskrig i Mellanöstern och stora delar av Afrika?

Kan det verkligen vara så? Inte kan väl svenska folket vara så korkade att de år efter år röstar på att slå rekord efter rekord i att vara bäst i västvärlden på detta vansinne?
(Betrakta stapeldiagram i Thoralfs inlägg "Sig själv närmast", 24 januari.)

 
Ingen bild

Fiona1177

29 januari 2015 09:55

Då det i vår kommer att byggas en jättemoské 100 m från mitt hus, så är jag mer intresserad av kommuner som har LÄGST antal invandrare, inte högst. Det är mycket här redan nu och mer lär det ju då bli. Så det kanske börjar bli dags att röra på sig. Hur är det på Öland, tro?

 
Ingen bild

Torparen

29 januari 2015 10:29

Jag "poströstade" i Byxelkrokshallen 2014. Allt var i god ordning.

Asylsökarna bor inte direkt i Byxelkrok. De bor borta i Hälludden:
http://www.halludden.nu/index.html
Avståndet Hälludden-Byxelkrok är väl 7-8 km. Utefter hela Holmvägen åretruntbor nog inte fler än 8 personer. Kanske fler nu för att ge service åt de nyanlända svenskarna. Bussförbindelse finns bara under sommaren.

Alrik Nilsson är ett unikum.


 
Ingen bild

Tomas Olsson

29 januari 2015 11:24

Jag vet inte vad som är jävligast; massinvandringen eller alla femtekolonnare vi har i den svenska nationen. Till exempel ICA-handlare som bara ser "dollar-tecken" i ögonen när det blir tal om asyl-mottagning, eller våra kära jurister som saliverar likt en rabiessmittad hund vid tanken på alla sköna stålar som rullar in vid asylärenden.

Var finns folkgemenskapen?

 
Ingen bild

Trollfar

29 januari 2015 12:08

Göran Hägglund avgår. Lämnar det sjunkande skeppet med fet pension till det är dags att trilla av pinn.

 
Ingen bild

Lena

29 januari 2015 12:08

"Va! Är det alltså inte de hemska, rasistiska och islamofobiska pursvenskarna som är värst på att trakassera muslimer när allt kommer omkring!??? Är det inte Sd:are och andra invandringskritiska grupper som eldar upp moskéerna i Sverige!???"
Tycker det är bra att UG tog upp detta på agendan - därför att när det aldrig kommer upp på riksnyheterna samt att det ständigt insinueras att det är folk som röstar på SD som är de skyldiga - ja då tror ju många okunniga och ej insatta svenskar det. Nu kom äntligen en annan vinkel på det på bästa sändningstid.

Ett annat intressant fenomen är att FP och KD nu börja prata lite som Sd om hur man ska LÖSA en del problem med den stora migrationen, ex om anhöriginvandringen. Det om något är väl bevis på att de etablerade politikerna är väl medvetna om problemet men har inte tordats tala om det under Reinfeldts tid som Alliansledare. Intressant!
Bara det att Björklund vägrar debattera med den där Metso på Aktuellt, hon som svalt med hull o hår hela migrationsdebatten om det "godas" förträfflighet. Det visar att det finns olika röster inom FP också och att de fruktar SD,s framgångar.

 
Ingen bild

OH

29 januari 2015 15:16

Jag läser i Fria Tider att Reinfeldt och Batra sänt ännu en semesterfirare till Syrien.

 
Ingen bild

Christer

29 januari 2015 15:54

Jag har röstat SD de senaste 3 riksdagsvalen. Det har varit en process där jag hela tiden har lärt mig olika saker. Att jag valde SD första gången var att jag instinktivt kände att något var så fel med den stora invandringen.
När man började läsa och förstå, så insåg jag undan för undan vilket fantastiskt land Sverige faktiskt var. Man hade varit "hemmablind" helt enkelt. Man insåg inte under sin uppväxt vad tidigare generationer skapat åt oss. Ju mer man insåg, desto större Sverigevän blev jag.
Att våra etablerade partier saknade denna insikt blir i dessa dagar ännu tydligare, då flera småpartier börjar ansluta sig till SD:s synsätt. Det är så dags nu!
Den politiska 7-klövern har på det grövsta underlåtit sig att tillvarata sitt lands och sin befolknings intresse. Kanske dom börjar vakna nu?
Men det är en senkommen upptäckt, som mest är en fruktan över att ett nyval ändå kan komma när som helst. Bäst att passa på att försöka "fiska lite röster".
Men folk är inte dumma, de flesta av SD:s sympatisörer inser nog att det är säkrast att hålla sig till originalet, om det skulle komma till ett extraval.
Det var den stora invandringen som fick mig att välja SD första gången 2006. Under resans gång har jag upptäckt att SD:s syn på försvarsfrågan, synen på kriminaliteten, familjepolitiken också väl sammanfaller med vad jag själv anser.
Jag har personligen ingen gudstro, men jag är medlem i Svenska Kyrkan. Är glad och stolt över vårt sekulära samhälle. Och ju mer vi lär oss om islam, desto mer tveksam blir man till den religionen. Även på denna punkt sammanfaller min syn med SD.
Tack för ordet!

 
Ingen bild

Observer

29 januari 2015 17:27

.....Som vanligt: "Follow the Money" !!!
Så lurar det snart någon girig profitör bakom kulissen.

 
Ingen bild

Göta

29 januari 2015 19:18

Läs Fria Tiders artikel om kändisprofessorn Hans Roslings attack mot Löfven. Svenska pengar som skulle ge vaccin åt världens fattiga går istället till bidrag för illegala lyxinvandrare.

"Löfven (S) tar pengar från de allra fattigaste i världen för att finansiera dyr flyktingmottagning."

http://www.friatider.se/hans-rosling-rasar-mot-regeringen-tar-pengar-fr-n-de-fattigaste-f-r-att-finansiera-dyr

 
Ingen bild

WS

29 januari 2015 20:18

Lyssna pa Jomshoffs lysande anforande:

http://www.riksdagen.se/sv/Debatter--beslut/Ovriga-debatter/Ovrigt/O
vrig-debatt/?did=H2C120150120zz1#/pos

 
Stefan K

Stefan K

29 januari 2015 20:39

Klart ICA-handlaren är positiv.
http://www.svd.se/naringsliv/sa-kan-ica-kort-hjalpa-utsatta-flyktingar_4230265.svd
De nya svenskarna gör hans dagar till glansdagar, men ICA-handlaren i Gusum var inte lika begeistrad.
http://www.svt.se/nyheter/regionalt/ostnytt/sma-orter-far-ta-emot-flest-asylsokande

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

tigerone

30 januari 2015 07:34

När Ica handlaren får konkurens och det får han snart när de öppnar en egen affär med bistånd i från arbetsförmedlingen.
Bara i ett litet samhälle som jag bor i finns det tre affärer med varor i från mellanöstern , har svårt att se att detta bidrar med något positivt till vår handelsbalans. I värsta fall blir Ica handlaren tvungen att slå igen när han utsätts för osund konkurens då den andra affären finansieras via bidrag.

 
Ingen bild

Maja Dacke

30 januari 2015 15:02

Göta (och ni andra), det där med vaccin är lite dubbelt ... Vem står bakom massvaccinering i världen, särskilt i Afrika? Samma person/er står bakom Hans Rosling. Någon skrev: Follow the money! Just det, gör det och se vad som ligger bakom Rosling vilda skrik. Har du/ni glömt vad som hände här efter massvaccineringen mot svinpesten - med skador etc. Och vad som följer när unga svenska flickor växer upp - om de nu gör det - och de blivit infertila pga det så populära vaccinet ...

Även på denna sajt finns det många som inte är helt underrättade om sakers tillstånd i världen, tycks det. Jag ska inte kompromettera Thoralf genom att skriva fler sanningar, men det finns samband och sammanhang som kan sökas på nätet. Och de är inte ljusa vare sig för svenska folket eller andra europeer ...

... ...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se