thoralf

Direktlänk till inlägg 27 januari 2015

HYCKLERIETS OLIKA ANSIKTEN

Av Thoralf Alfsson - 27 januari 2015 20:53

Det finns många sorters hycklare! Journalister, före detta politiker, aktiva politiker, näringslivstoppar och professorer. Kort sagt det finns hycklare över allt.


Journalisternas skriverier om SD, oavsett om det gäller Jimmie Åkesson, Björn Söder, Richard Jomshof eller Mattias Karlsson har en stor portion av hyckleri. Alla journalister har egentligen för avsikt att smutskasta SD som parti inför väljarna men journalisterna låtsas rapportera om partiet. Dessutom hänvisar man till ”SD-källa” men aldrig någon gång framkommer det vem eller vilka dessa SD-källor är. Är det personer som lämnade av partiet för flera år sedan? Jag gissar att så är fallet. Bonnierägda Dagens Industri ger idag ett exempel på detta och menar att SD är ett korthus som håller på att falla ihop.


Sverigedemokraterna har aldrig någonsin varit så starka och enat parti som vi är just nu under Jimmie Åkesson sjukskrivning!


Jimmie Åkesson har också röstats fram av DSM som den viktigaste opinionsbildaren i Sverige under 2014. Han utklassade övriga totalt. Statsminister Stefan Löfven kom först på fjärde plats. Läs artikel

 

En annan känd hycklare fick idag rejält mothugg i Studio Ett. Nämligen Mona Sahlin. Hon tappade till och med fattningen och beskyllde motdebattören, en invandrare, för att vara en lögnare. Argumenten tog slut för Mona Sahlin när hon anklagades för att se IS-jihadister som offer, inte brottslingar.  Lyssna gärna på inslaget från Studio Ett.Jonas Sjöstedt framstår idag som en riktig hycklare när han inte har något problem med att hans systerparti, Syriza i Grekland, samarbetar med högerpopulister.


”Det är inte konstigare än att de samarbetar med vilket parti som helst?

– Det finns inget parti som har en politik som stämmer överens med Syrizas på alla punkter. Vem man än hade valt hade det funnits betydande olikheter.


Är du särskilt överseende eftersom det är ett vänsterparti som ingår i samarbetet? Norska Höyre har till exempel fått mycket kritik av er för sitt samarbete med Fremskrittspartiet.

– Jag tror det är klokt att vänta med kritiken tills vi ser vilken politik som regeringen tänker föra.”


Läs artikel från DN


På det lokala planet i Kalmar finns givetvis också hyckleriet på vänsterkanten. Vi har förstås Bertil Dahl (V) som sitter i majoriteten säljer ut kommunal verksamhet till privata aktörer och inför LOV.


Sverigedemokraten Paula Bieler (SD) skriver idag på SVT-opinion angående 70-årsdagen av befrielsen av Auschwitz. Paula Bielers far var jude.


”När min ena farbror berättar om bekanta som en gång lämnade Polen på grund av antisemitismen men idag återvänder, eftersom det är säkrare att bära kippa i Warszawa än i Malmö går något sönder inom mig.”


I Kalmar finns också Antidiskrimineringsbyrån Sydost som idag skriver om antisemitismen på debattsidan i Barometern med anledning av förra veckans Uppdrag granskning. Skribenterna Niklas Cedergren och Marie Hammarström glömmer givetvis bort att nämna att en majoritet av dessa hatbrott i Malmö begås av muslimer med rötterna i MENA-länderna. Vilket också framkom med eftertryck i programmet men som uppenbarligen företrädarna för Antidiskrimineringsbyrån missade fullständigt. Däremot lyckas de få med Björn Söder och därmed också Sverigedemokraterna i debattartikeln. Trots att Björn Söder och SD kan betecknas som pro-israel.  


Det avslöjar dock den vänsterslagsida som finns hos ansvariga på Antidiskrimineringsbyrån i Kalmar.

 

Läs debattartikel i Barometern.


Som avslutning ett nytt klipp med Pat Condell.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

27 januari 2015 21:21

Jag har hört mer än en gång att SD har ökat enbart för att dom har Jimmy Å.
Det är inte bara hyckleri,det är lögn,och det vet alla som är insatta.
Det äör invandringspolitiken som är kärnan till att SD ökar genom åren och nu när de andra partierna gör taffliga försök att få tillbaka väljare tror jag att svenskarna har blivit så irriterade på alla lögner att dom inte lämnar partiet oavsett ledare.

 
Ingen bild

Observer

27 januari 2015 21:33

Det stora problemet är att kommunister samt journalister tror sig dra bättre & klokare satsats än folk och tar på sig att dra den ÅT folk; SD är dumma.

Vad dom dock inte fattar är folk inte gillar sådant -Folk vill kunna få dra egna slutsatser!
Därför kommer kommunister ALLTID att vara en försvinnande liten minoritet. -Enda chansen för dem att bli stora är genom tvång & diktatur. Det är därför som de har sån förkärlek till detsamma.

 
Ingen bild

Quark

27 januari 2015 21:37

Det går rykten på nätet om att Syrzia i Grekland i själva verket är marionetter till Putin och Le Pen mobiliserade för att slita isär EU. I så fall är det spännande utveckling som följer. Smart plan i så fall... Detta kan sluta hur som helst.

 
Ingen bild

Pensionisten

27 januari 2015 21:42

Dom vet allihop att SD är på rätt väg! Deras snuskiga påhopp är av rädsla för att dom en gång får inse att dom hade jäkligt fel.
Att sprida propaganda genom licensbetalda TV-kanaler och genom tidningar med presstöd är ju enkelt med hjälp av V-folk och miljöpartister. Alliansen och sossarna börjar också få kalla fötter. Vill helst inte det ska hända men jag tror snart någon tokig jihadist spränger sig själv och tar med sig ett antal in i döden. "Givetvis hade detta inte hänt om inte SD hade varit så emot dom". Hör alla redan "dom godas" ord om vad som hänt.
Att hyckla och gå ut med rena lögner är det enda dom har att ta till.
Hoppas att sanningen kommer fram en dag och att dom ställs till svars! Blir både ledsen och förbannad på dessa personer!

 
Ingen bild

Christer

27 januari 2015 21:50

Pretty Boy Floyd har precis rätt. Det är på inget sätt (jo lite) några personers förtjänst att SD är Sveriges 3:e största parti idag. SD är endast en konsekvens av den förda invandringspolitiken. Men, och detta är viktigt - Nu har vi ett parti och en organisation som är avsedd att ta hand om detta. Då är det extremt viktigt att det är rätt personer som administrerar frågan. Splittring och osämja inom partiet skulle förstöra så mycket för så lång tid framåt. Detta får bara inte ske. Jag vill att varje förtroendevald skall känna det ansvar som vilar på dom från kanske en miljon människor. Vi måste som parti kunna hålla samman. Annars är det kört för Sverige!
Jomshof in, Söder ut, det var nog riktigt, men det viktigaste är att alla sitter still i båten. Minns hur det gick för NyD en gång i tiden, dom sprängdes inte, dom imploderade.

 
Ingen bild

Johan

27 januari 2015 23:16

Journalistkåren noterar i regel först av alla om det pågår stridigheter inom ett parti. Det märks på mängden tips från personer med insyn som har intresse av att en viss falangs åsikter kommer till uttryck. Typexemplet är väl fallet Juholt, där media överöstes av tips från insiders. Och självklart ska tidningar aldrig röja sina tipsare. Meddelarskyddet gäller. Några precisare uppgifter än "initierade källor inom partiet" osv ska inte anges, eftersom källorna i så fall riskerar att röjas. Och givetvis finns det ett flertal metoder att kontrollera substansen i de tips man får. Elementärt, min käre Thoralf.

Thoralf Alfsson

27 januari 2015 23:27

Johan

Jämför inte Sverigedemokraterna med Socialdemokraterna! Läs Partiledaren som klev in i kylan så förstår du vilket ruttet parti Socialdemokraterna är. Trots att Suhonen försöker hålla vissa ledande personer om ryggen framstår S som partiet där knivarna i ryggen duggar tätt.
Jag betvivlar starkt att journalisterna har några källor inom den inre kretsen inom SD. Journalisterna har ett så dåligt rykte inom SD att alla helst vill slippa dem.

Du får gärna redovisa ett flertal metoder för att kontrollera substansen i tips. Jag är nyfiken på dessa metoder.

 
Ingen bild

Calle

27 januari 2015 23:26

Thoralf, jag tror inte ens att det behöver finnas ngn. " SD-källa" för att dessa hyenor skall skriva sina " hittepå" historier.Det anger dom enbart för att artiklarna skall verka trovärdiga. Lätt att skriva- omöjligt att kolla.

Thoralf Alfsson

27 januari 2015 23:28

Calle

Instämmer! Lätt att skriva - omöjligt att kolla.

 
Ingen bild

Göta

28 januari 2015 00:45

Thoralf skriver i sitt fantastiska inlägg 24 januari: "Jag har gång på gång ställt mig frågan vad krävs det för att 7-klöverns politiker skall förändra sin naiva och förljugna syn på massinvandringen. Hur stora kostnader? Hur mycket brottslighet! Hur många upplopp i förorterna? Hur många brända bilar? Hur stor arbetslöshet bland invandrare? Hur stort bidragsberoende?"

Samma frågor har jag också ställt mig ett oändligt antal gånger. Lika många gånger har jag frågat mig följande:

Vad krävs för att 7-klövern och 7-klöverröstarna ska förändra sin naiva syn på islam och islamism? Hur många fler gruppvåldtäkter och hur många tusentals fler könsstympade muslimska flickor i Sverige, hur många islamistiska bombdåd i Europa och övriga världen (shia- och sunnimuslimernas bombdåd mot varandras moskéer och marknadsplatser i islamländerna med massor av civila offer är sedan länge så vanligt att svenska medier inte ens ids att nämna dem längre), hur många sönderbombade flickskolor och tillfångatagna sexslavar som i t ex Nigeria, hur många avkarvade huvuden ska IS-islamisterna trä upp på spetsiga stängsel eller spela fotboll med osv, osv, osv?

Islamisternas vansinnesdåd sprider sig och ökar ständigt i både antal och vidrig ABSURDITET, men 7-klöverpolitikerna och medierna reagerar knappast, utan fortsätter att stegvis NORMALISERA den ena absurditeten värre än den andra! Ovanstående uppräkning var bara några exempel.

Detta tillsammans med 7-klöverns och svenska mediers ständiga falska beskyllningar och lögner om SD, inte minst DN:s oerhört låga och tarvliga judisk-anknutna förtalskampanjer mot SD och Björn Söder under den senaste tiden, får mig att även ställa följande frågor:

Vad skulle 7-klövern tjäna på att Sverige blir en islamisk stat med sharialagar?
Vad skulle DN och övriga medier tjäna på att Sverige blir en islamisk stat med sharialagar?
Vad skulle judarna tjäna på att Sverige blir en islamisk stat med sharialagar?

 
Ingen bild

Haha-Första April igen?

28 januari 2015 03:20

FP vill skärpa krav på invandrare

Språkkrav för medborgarskap, försörjningskrav för anhöriginvandring och förändringar i las. Det föreslår en arbetsgrupp i Folkpartiet (FP) för att starkare koppla integrationspolitiken till arbetslinjen.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/fp-vill-skarpa-krav-pa-invandrare_4287321.svd

 
Svensson

Svensson

28 januari 2015 06:58

Det är den berömda svenska avundsjukan,när någon lyckas då hittar man på lögner och allt möjligt.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Stefan A.

28 januari 2015 07:25

I 8 år gjorde folkpartiet inget annat än att göra massinvandringen så kravlös som möjligt, nionde året kommer plötsligt "språktest" ..trovärdigt?..inte en chans, fyraprocentskräcken härjar, vem blir svarte petter av C,fp och KD? en eller två skall bort. Att i grunden förändra ett land till ett hårdare och våldsammare och segregerat samhälle, utan att fråga medborgarna har ett pris, 2018 eller tidigare är det dags att betala.

 
Ingen bild

Lena

28 januari 2015 08:40

Stark artikel idag, Thoralf, att få höra Mona (muslim)Sahlin nästan skrika fram sitt budskap, inbillar mig att hon fått kalla fötter. Så oerhört förnedrande för henne att få höra att kurder, assyrier, armenier, yazidier + några andra är kritikska mot Monas plan - det var underbart att höra! Står hon ensam med jihadisterna? Blir hon "Svarte Petter" i media nu?

 
Ingen bild

pg

28 januari 2015 10:19

Det finns flera orter i Sverige som har fler flyktingar än lokalt boende!

Kan aldrig fungera!

Begränsa mottagningen till nivåer som övriga nordiska länder har!

Om inte måste våra grannar betraktas som, jag vet inte vad!

Men de gör en klok lösning av ett olösligt problem.
ASYLHAVERIET I ett för SVT osedvanligt rättframt reportage får vi en inblick i det totala asylhaveri som är verkligheten för många svenskar på mindre orter i Sverige. Där öppnas nya asylboenden på löpande band av hugade “asylbaroner” som tecknar guldkantade avtal med Migrationsverket bakom ryggen på kommunpolitiker och ortsbor, utan hänsyn till hur många personer som bor i samhället eller vilka resurser som där finns i vård, skola, omsorg osv för att klara av att hantera de nyanlända.

 
Ingen bild

Ronny

28 januari 2015 11:12

Varför inga representanter i talarstolen från SD, när riksdagen den 27 och 28 jan. har interpellationsdebatt ang. Bostadsinbrott, Våldtäkter, Svenskar som krigar för terrororganisationer, Poliser nära medborgare. Mycket egendomligt............

Thoralf Alfsson

28 januari 2015 11:38

Ingen Interpellationsdebatt den 28 januari! Nej, det är inte egendomligt att man inte deltar i en interpellationsdebatt om partiet inte självt skrivit interpellationen. Ledamöterna i justitieutskottet kanske hade något annat att utföra under gårdagen.

 
Ingen bild

Christer

28 januari 2015 11:29

Hej Thoralf och alla Sverigevänner!
Jag har i mina kommentarer haft lite av ett mantra att påtala vikten av sammanhållning, och att kraftfullt stävja alla försök till splittring och sekterism. Detta är historiskt vanligt bland politiska partier som samlas kring oftast en fråga. Som i SD:s fall kring den alldeles för stora invandringen.
Men frågan är viktig, och har vuxit till en folkrörelse närmast, och med c:a en miljon sympatisörer. Detta får inte misslyckas, eftersom målet är så mycket viktigare än personerna bakom partiet. Hoppas att ledningen i partiet kan ta och förstå mindre motgångar, och hela tiden ha målet sikte. Se hela PK-Sverige som dräglar över varje tendens till osämja i SD.
Här tycker jag att du Thoralf gjorde något väldigt bra som inte blev bitter när du blev av med din riksdagsplats. Du kämpar på med kommunalpolitiken, och håller samtidigt liv i en av SD:s bästa bloggar! Dina fina natur/fågelbilder förstärker dessutom bilden i en sann Sverigevän. Tack ska du ha Thoralf!

Thoralf Alfsson

28 januari 2015 11:59

Tack Christer, det värmer!

Jag hoppas att vi alla har ett gemensamt mål om ett bättre Sverige. Och att det är viktigare än personlig vinning.

 
Ingen bild

Niklas R

28 januari 2015 11:47

Intressant att Mona Sahlin anser att det finns araber som kallas palestinier eller syrier som kallas kurder och att det finns något som kallas en kurdisk nation när hon inte ens erkänner att det finns en svensk nation eller svenskar.

Så den magiska frågan blir då, vad är en "kurdisk nation" för Mona Sahlin? Vilka är "kurderna" och vad har de som inte det svenska folket har som gör att hon kallar dem för en "nation" men inte ger svenskarna samma rätt?

 
Ingen bild

Ronny

28 januari 2015 12:08

Tack för svar Thoralf. Är inte så insatt i riksdagsarbetet..........

 
Ingen bild

Argus

28 januari 2015 12:28

Mona Sahlin hade hjälp av två "bisittare" men åkte ändå på storstryk.

 
Ingen bild

Lärare

28 januari 2015 13:47

Instämmer med Christer helt och fullt.
Har inte kunnat skrivit det bättre själv.

Att vi har Thoralf som håller oss uppe när det blåser, är en enorm trygghet.
Hans blogg läses av allt fler. Jag sprider den så gott jag kan. Blir förtvivlad när man hör att folk inte har tillgång till nätet, hur ska man annars få relevant info om läget i Sverige?

Så kom FP med språktestet igen, för "femtielfte" gången! Och det ska tydligen bli fortsatt invandring och t o m ännu värre, hans tal var rena rama "smörjan". Orkade inte lyssna klart.

Klart vi håller ihop, inget annat gäller.
Uppmanar alla medlemmar att ta med sig grannar, släktingar och arbetskamrater på SD-möten. Trevligare och gemytligare stämning kan man inte hitta.

 
Ingen bild

Tony

28 januari 2015 14:27

Visst är det tunnsått med framträdande politiker
i Sossepartiet, men nog måste väl ändå Mona Sahlin
vara en oerhörd belastning för partiet? Det är inte
frågan om hon är korkad, för det bekräftar hon själv
flera gånger under intervjun! Hon måste leva i sin
egen lilla värld, när hon tror att dessa hatiska
figurer går att omvända till lydiga medborgare?
Det handlar inte om några vilsna figurer från SSU
som råkat hamna i fel sällskap, dessa typer är
invaggade i ett sjukligt hat mot alla som inte vill
låta sig invaggas i deras Religion, och då tror hon
att bara hon lägger huvudet på sned och ler sitt
falska leende, så går det att omvända figurer som
är fullproppade med hat mot alla som inte gör som
Islamisterna vill? Sanslöst!

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

28 januari 2015 15:11

Om det finns lite stake i ledamöter från europeiska länder inom EU kommer dom att trycka på Stefan Löfven att han måste ta tag i invandringsproblemen i Sverige.
För att,det kan väl inte vara så att det råder samma medvetslöshet inom europaparlamentet som i sveriges regering.
Problem i Sverige stänker över till grannländer.

 
Ingen bild

Pensionisten

28 januari 2015 18:40

Ian har kommenterat Mona Muslim! Fick det på FB men jag vet inte var jag kan hitta originalet.
Han kan denne kloke man!

 
Ingen bild

AyC

28 januari 2015 21:00

Uppdrag Granskning ikväll ...
Rena kräkmedlet för Twittervänstern ...
Lögnerna sprack som troll i solsken ...

 
Ingen bild

Kurtan

28 januari 2015 21:10

Misstänker att det inte dröjer så länge förrän de nordiska länder kommer att ompröva Sveriges del i denna union.

Misstänker att de börjar inse att Sverige med vettvillingarna till politiker i 7-klövern har gjort Sverige till en överhängande säkerhetsrisk...

Kanske då kommer folk att inse galenskaperna på allvar...

 
Ingen bild

Tompa

28 januari 2015 21:19

Kommentarerna på Nya M facebooksida
https://www.facebook.com/moderaterna/posts/10152682522296156

Klockren kommentar om hyckleriet som sker

Igår var det 70-årsdagen....
Vidriga självgoda uppblåsa politiker stod och hycklade.
Först erkänner ni en terroriststat vars huvudsakliga mål är att utplåna Israel och dess invånare. Sedan står ni och fördömer hatet, fobin och trakasserierna.

Ni välkomnar ett öppet samhälle, som ligger till grunden för de flesta interna problem vi har i landet. Ännu värre blir det när ni ser DEM som offer???

Ni låtsas visa en empati och medömkan för de som slaktades i de Tyska lägren.
Sedan kommer de falska orden; "Vi får aldrig glömma, och det får inte ske igen"...
men det är ju just det som händer idag.
IS skär halsen av oskyldiga människor. Al-Quida spränger och organiserar attacker på människor som visar bilder på deras låtsaskompis.
Boco Haram utplånar 1000-tals människor, våldtar och begår lika vidriga handlingar som Nazisterna gjorde för 70 år sedan.
I Sverige skjuts det nästan dagligen. Skolor brinner, och unga kvinnor våldtas i mängder.
Detta händer dagligen.
Vad gör ni åt detta idag?
Ni välkomnar dessa människor och ser DEM som offer?

"Vi får aldrig glömma, det får inte ske igen".... Tomma innehållslösa ord.

 
Ingen bild

Maja Dacke

28 januari 2015 21:20

Styrkan måste komma inifrån - dvs från kommunerna där det finns starka politiker som inte dagtingar med sitt samvete och sunda förnuft. Det är ute bland folk i kommunerna som kraften till förändring ligger. Kommunfolk oavsett partifärg tillsammans, utanför regionens nickedockor, måste gå samman. Och sätta ner sina fötter i olydnad mot Stockholmsmaffian. ESV ... Riksrevisionen ...

Lättare sagt än gjort, eller hur, Thoralf? Tack för allt du gör!

 
Ingen bild

Hej!

28 januari 2015 21:43

...en kasse mat har aldrig varit billigare här i Sverige sägs det. Men vad hjälper det när man börjar fundera på vilka som inte kan dela den upplevelsen. Säkert en hel årskull ungdommar som lovades men berövades möjligheten att rösta 2015 för en vettig framtid. Istället severas en framtid i hopplös konkurens där låtsasjobben ersätts med den nya tidens slavarbete där tillgången just nu är det enda som är framtidssäkrat till nästa val. Minst 100 000 nya Svenskar om året intar de gamla bruksstäderna och skolorna där nedläggning och ut flyttning länge varit ett faktum och inte försvarats av våra folkvalda tidigare. Frälsningen kom nyligen från ovan då vidderna återupptäcktes och det skulle bevisas vara fullt(Reinfelt).
- Det är fullt med de premisser som gällt tidigare några andra pengar för fortsatt befolkning av landsbyggden eller bruksorterna har jag aldrig tidigare hört talas om.
...och vad gäller korthus i DI så kan säkert de flesta få bättre information i realtid.se och varför inte Tino Sanandaji:s senaste krönika.

 
Ingen bild

Hood

28 januari 2015 22:30

1:a priset i hyckleri,omvändelse under galgen,vända kappan efter vinden,etc,etc. Måste tilldelas folkpartiet,efter att ännu en gå ng ha dragit fram sin 4% räddande slogan -Språktest för invandrare-.Att de ryggradslösa veliga medlöparna i menlöshetens nickedockeparti bara nyter att dra fram ett gammalt förslag från 2002 (som det aldrig har knystats om efter valdagen)är inte förvånande. Jag tror att FP och de övriga allianspartierna inser att DÖ inte kommer att hålla utan att det blir ett nyval snart.Då gäller det att sno åt sig alla röster de kan på vilket sätt som helst.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se