thoralf

Direktlänk till inlägg 24 januari 2015

SIG SJÄLV NÄRMAST

Av Thoralf Alfsson - 24 januari 2015 11:56

Jag har under hela min tid som förtroendevald politiker förundrat mig över hur 7-klöverns politiker blundat för massinvandringen och dess konsekvenser. Jag har gång på gång ställt mig frågan vad krävs det för att 7-klöverns politiker skall förändra sin naiva och förljugna syn på massinvandringen. Hur stora kostnader? Hur mycket brottslighet! Hur många upplopp i förorterna? Hur många brända bilar? Hur stor arbetslöshet bland invandrare? Hur stort bidragsberoende?


Inte minst under mina fyra år i riksdagen såg och hörde jag många exempel på att det uppenbarligen inte finns några gränser i dessa avseende. De inpräntade budskapen kom som rinnande vatten från 7-klöverns ledamöter tillsammans med alla floskelfraser ifrån talarstolen såväl som i andra mindre officiella sammanhang. De få som vågade stiga utanför det inpissade området motades raskt tillbaka till den politiskt korrekta domänen. Eller så lämnade de ”invandringsscenen” helt och hållet och förpassades till den ”mörka” sidan.


 

Diagram från Affes Statistikblogg


Sverigedemokraterna har i val efter val gått framåt. Inte bara gått framåt vi har ökat med ca 100 procent i varje riksdagsval! I senaste valet var ökningen till och med högre än 100 procent. Dagens opinionssiffror tyder på att Sverigedemokraterna fortsätter att stärka sitt förtroende bland väljarna. Jag har under alla dessa år ställt mig frågan när partierna i 7-klövern kommer inse hur viktig massinvandringen egentligen är för väljarna.


Nu som först börjar det röra sig hos Allianspartierna. Men det beror inte på kostnaderna, brottslighet, upplopp, brända bilar, arbetslöshet eller antalet bidragstagare! Nej, det beror på de egna opinionssiffrorna! Nu har Kristdemokraterna börjat vända under galgen, Folkpartiet har också börjat vrida sig som en mask på en metkrok och vi kan säkert förvänta oss utspel från Jan Björklund. Även Moderaterna har nu börjat sin omvandling och röster höjs för att öppna tidigare stängda dörrar som endast Fredrik Reinfeldt haft nyckeln till.


Allianspartierna börjar uppenbarligen inse att utan förändring av sin invandringspolitik kan de glömma bort att komma tillbaka till makten 2018.

 

Svårast kommer denna omvandling bli för Annie Lööf och Centerpartiet. Det är ingen slump att det är så tyst från Annie Lööf i denna politiska fråga.


 


Annie Lööf kommer få stor användning för kompassen som hon viftade med i Almedalen! Centerpartiet har gått vilsne under hennes ledning!


De rödgröna partierna sitter just nu vid köttgrytorna och inser därmed inte behovet av en förändring när det gäller massinvandringen. Istället lovar Ylva Johansson (S), arbetsmarknadsminister att alla invandrare som får uppehållstillstånd skall ha ett arbete inom två år. Jag bara skakar på huvudet av flera anledningar. Det är hög tid att hon då presenterar en politik för detta. Skall hon ta jobben ifrån svenskar och ge till invandrare? Det är enda lösningen som kan fungera!


 


Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Vänsterpartiet kommer inte förändra sin politik förrän de förlorat valet 2018!


Socialdemokraterna i Norrköping utesluter en medlem som skrivit kritiskt om islam. Det råder inte yttrandefrihet inom S trots att Löfven "predikar" så gott han kan. Läs artikel.

 

De kommande åren fram till 2018 kommer vi sannolikt få se en förskjutning när det gäller migration och integration där Alliansen förändrar sin politik gradvis till en mer invandringskritisk hållning. Jag är dessutom fullständigt övertygad om att media kommer stödja Allianspartierna i denna strategi. Ingen i media kommer ifrågasätta detta speciellt hårt och göra jämförelser med SD. I debatter om invandring kommer vi i stort sett bara få se Allianspolitiker debattera mot rödgröna företrädare. Sverigedemokraterna kommer sannolikt utestängas från migrationsdebatten för att ge Allianspartierna ”politiska poänger” och extra uppmärksamhet i dessa frågor. Media kommer fulspela i väldigt stor utsträckning.


Men kom ihåg att all denna förändring endast beror på risken att ramla ur riksdagen och därmed inte kunna ta tillbaka regeringsmakten. Eller om man vill vara verklighetsnära. Det beror på risken att förlora den egna inkomsten. Alla är sig själv närmast när det kniper, även ledande politiker. De kanske till och med är de värsta hycklarna.


Det är den egna plånboken som styr omsvängningen i invandringspolitiken hos Alliansen, inte krissituationen i Sverige! 4-procentspärren styr politikerna.


PS


Läsvärt blogginlägg av Johan Westerholm om den nationella samordnaren Mona Sahlin. 


Julia Caesar söndagskrönika Monas jihad

 
ANNONS
 
Ingen bild

Martin

24 januari 2015 12:54

Jo, man har ju sett skriften på väggen. Det här är den taktik de tänker köra. Men jag tror att det blir svårt, det är helt enkelt för skruvat, särskilt ihop med DÖ.

 
Ingen bild

pg

24 januari 2015 13:22

Det råder ingen tvekan om att blir ett nyval!
Frågan är bara, blir det före eller efter midsommar?

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

24 januari 2015 13:27

Bra inlägg Thoralf ! Du har exakt hittat pudelns kärna.
Jag repeterar min förra kommentar som passar bättre här !
7-klövern pratar mycket om att invandrare måste få jobb snabbare.
Dom fattar ingenting !
Invandrare vill inte ha jobb,dom vill ha bidrag.
Sveriges bidragsregler till invandrare är den nya värlsreligionen som drar till sig fler anhängare än islam.
Denna religion försöker team Löfven motarbeta med att erbjuda jobb.
Det är som djävulsdyran för kristna.

 
Lotta

Lotta

24 januari 2015 14:17

Vet inte om någon tipsat om Kurdistan som läser lusen av Mona Sahlin:

http://avpixlat.info/2015/01/23/kurdisk-nationalist-laser-lusen-av-sveriges-terroristkramare/

http://www.statsskuld.com

 
Ingen bild

b-o-a

24 januari 2015 14:35

Med stor behållning har jag läst ditt inlägg Thoralf. Samma reflektion har infunnit sig hos mig när jag observerat att ett par andra partier börjat att närma sig sd-åsikter. De saknar dock trovärdighet. Annie Lööf kanske för tillfället är tyst därför att hon är upptagen med att käka på sin högra sko.

 
Ingen bild

Observer

24 januari 2015 15:47

....Som sagt......Follow The Money !

Det är allt man behöver göra för att totalt avslöja makt slash penningpsykopaterna.

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

24 januari 2015 16:24

Alla i sjuklövern sitter i det sjunkande skeppet Sverige och öser vatten för fullt, men vägrar ta emot den bottenplugg som Sverigedemokraterna erbjuder och som gör att vattenflödet till skeppet stoppar.

Självklart är det så att först när bottenpluggen sitter i kan man börja ösa vatten för att få skeppet på rätt köl igen.

Sen är det helt klart så att många aktiva politiker i åtminstone fem partier tycker precis likadant som Sverigedemokraterna i frågan om massinvandringen, men de vågar inte säga något för de är rädda att förlora sina löner och arvoden och ser bara till sin egen personliga ytterst kortsiktiga vinning.

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Farbror Fredde

24 januari 2015 16:43

Jag undrar om man redan ser verkning på turismen. I en tysk artikel stod det att det är billigare att semestra i Sverige i år än förra året, och i kommentarerna kunde man läsa: "Sverige är inte samma land som för 10 år sen", "alla stadskärnor känns som mellanöstern", "riktiga svenskar är trevliga, men som turist får man inte kontakt med dem". Lägg till att många vandrarhem mm har "lagts ner". Det finns redan så många turistovänliga saker i Sverige ändå, som många inte tänker på. Men turister som återkommer vet. Och f ö kommer de för att uppleva svensk kultur. Inte "svensk".

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

24 januari 2015 16:46

Politiker som går emot sin egen övertygelse vid omröstningar och först tänker på pengarna,kommer i konflikt med sig själv.
Dom kan liknas vid prostituerade som säljer kroppen för pengar.
De generösa villkoren till statsråden gör att dom inte bryr sig om att dom går emot sitt eget samvete och "horbeteendet" sprider sig i leden.
Rensa bort "slamporna" och rösta in partiet som ser samma problem i samhället som du själv ser.

 
Ingen bild

Göta

24 januari 2015 16:47

Ett fantastiskt inlägg Thoralf! Mycket Bra! Det slår nästan ditt avslöjande om nyhetsförmedlingen TT (Tidningarnas Telegrambyrå). Vad TT består av och vad TT EGENTLIGEN sysslar med:

http://thoralfalfsson.webblogg.se/2011/april/tt-sveriges-storsta-pk-filter.html

Det blir en delad första plats mellan ditt TT-avslöjande och dagens inlägg.

 
Ingen bild

Hulda mk1

24 januari 2015 16:53

Ett väldigt bra och viktigt blogginlägg. Tack Thoralf.
Det väcker många tankar.
Folkpartiets återkommande språkkrav för invandrare, varför går de aldrig vidare?
KD,s försiktiga ställningstagande, oseriöst. Endast till för att stoppa väljarflykten till SD.
Centern är så långt ut i det invandrarvänliga träsket att allt hopp är ute.
Moderaterna har vaknat efter valkatastrofen och massvandringen till SD. Men vågar de? Knappast.
De Rödgröna, hopplöst förlorade. Inte förrän de gemensamt får 2% i ett riksdagsval kommer de att tänka om. Uteslutningen vi kunde läsa om i inlägget visar tydligt på det. Islamister i regeringen är ett tydligt och skrämmande bevis...

Mona Sahlin, tillsatt på politiska grunder, inte pga. kompetens.
I samband med detta förvånar jag mig över att det bara finns ett EXPO och att de jagar invandringskritiska och varnar för dem, var och när de får tillfälle.
Var finns ett EXPO som varnar för vänsterextremism och Islamism? Som föreläser i skolor och på andra platser i samhället?

Exakt där går frontlinjen i samhället. Invandringskritiska röster kritiseras och kartläggs. Alla andra har fribrev. Fasansfullt... 
Ingen bild

J B Doe

24 januari 2015 17:12

Det är helt riktigt att sjuklövern inte kommer att ta minsta hänsyn till de negativa verkningarna av massinvandringen som Thoralf räknar upp ovan och att man nu av egoism eventuellt börjar strypa inflödet av invandrare.
En faktor som obönhörligen minskar inflödet är däremot tillgången på bostäder. När alla slott, herrgårdar och andra lokaler omvandlats till boenden för invandrare, svenskarnas fritidshus tvångsrekvirerats och efterlevande makar med hjälp av skatter jagats ut ur sina "för stora" lägenheter, kommer man att misslyckas med att bygga motsvarande ett nytt Örebro om året. Då, om inte förr, tvingas man stoppa vansinnet.

 
Ingen bild

Tony

24 januari 2015 17:18

När vi närmar oss 2018 har kanske även en del
av våra Mediala desinformatörer fått sluta och
får sälla sig till dom arbetssökande, eller kan
Ylva Johansson fixa nya jobb även till dem?
Ylva Johansson lekte ju själv företagare en kort
period som följd med miljonförluster som följd
men lyckades ändå att plocka ut miljonersättning
till sig själv?

 
Ingen bild

Lena

24 januari 2015 18:03

Det gör ont att titta på diagrammet över antal asylsökande per 1 miljon invånare i Europa, där Sverige inte bara utmärker sig - det är oerhört , vansinnigt sjuka siffror. Det är ju så sjukt att jag inte hittar ord!!
Glad ändå att du engagerar och anstränger dig, Thoralf, för att avslöja denna fruktansvärda bluff, detta hyckleri och mörkläggning av RENA FAKTA till svenska folket från politiker, media och andra etablissemang som vägrar ta reda på fakta innan de uttalar sig. Vem kan komma att anklaga SD för någonting? När det ser ut på det här viset?

Egentligen är det väl detta vansinne iscensatt uppifrån och det var länge sedan sunt förnuft fick regera. Tänker just nu t.ex.på Agendaprogramledaren Hubinette, som ställer frågor som "Vem har ansvar för romska tiggare här i Sverige etc. Eller när nya Public Service chefen, Stjärne nu ska bli mer "rasistisk", dvs anställa människor med viss, mörk hudfärg till Svt. Typ på annons: "Du som har mörk hudfärg, välkommen att söka hos oss på Svt". Denna agenda tror jag är iscensatt, maktens arrogans vet inte längre några gränser.

Men som sagt: Gudarna har alltid straffat hybris och arrogans. Jag tror att "the house of cards is coming down soon", snart börjar det rasa ordentligt!

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

24 januari 2015 18:35

Hörde inrikesministern om "borttappade pass" !
Dom säljs,men vet dom hela sanningen ?
Kan det inte också vara en "kalibrering av ålder" till en mer ekonomiskt lönsam ålder,för en genväg till pension ?
Jag har inte läst om det men i detta fantastiska land är det säkert möjligt

 
Ingen bild

Gute

24 januari 2015 20:26

Colo. teen who tried to help ISIS sentenced to 4 years in prison
Published January 23, 2015
Associated Press


DENVER – A 19-year-old suburban Denver woman who tried to go to Syria to help Islamic State militants was sentenced to four years in prison Friday, even as she tearfully told a judge that she never wanted to hurt anyone and has disavowed jihad.

Shannon Conley told the judge she was misled while pursuing Islam and learned only after her arrest about atrocities committed by the extremists she was taught to respect.
http://www.foxnews.com/us/2015/01/23/colo-1-year-old-who-tried-to-help-isis-sentenced-to-4-years-in-prison/?intcmp=trending

 
Ingen bild

Sifo SD 13,3%

25 januari 2015 04:10

http://www.gp.se/polopoly_fs/1.2610468.1422114184!/150123_Sifo_webb.pdf

http://privat.bahnhof.se/wb492673/

 
Svensson

Svensson

25 januari 2015 08:43

Sjuklöverpolitikerna utger sig för att vara duktiga och snälla,när dom gör av med svenskarnas skattepengar,sen passar dom även på,att fylla på sina egna plånböcker.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Pensionisten

25 januari 2015 09:20

Sista väljarbarometer har kommit! Undrar vilket område undersökningen skett? Verkar vara där inga flyktingförläggningar finns.
Fi på uppgång verkar sjukt men sossarnas bakgång verkar mer trovärdigt. SvD uppdragsgivare???????

 
Ingen bild

tant Gul

25 januari 2015 09:58

ALLT kan köpas!
Med sin tillgång till obegränsat med pengar kan idag vilken politiker som helst köpas av Saudimaffian.
En av dem dör - en annan inavlad brorsa eller kusin står på tur.
Har Saudimaffian hittat fredrikreinfelts hemsida?

http://www.sunnewsnetwork.ca/video/the-saudi-king-is-dead/4007250110001

 
Ingen bild

Trollfar

25 januari 2015 11:04

@Pensionisten, tat' lugnt, det är bara Sifo. Har aldrig haft rätt på den här sidan Karl XII.

 
Ingen bild

Lena

25 januari 2015 11:59

Läs gärna Julia Cesars senaste krönika om Svt satsningen "Fosterland", vilka som ligger bakom, en f d ordförande för KFML(r) i Malmö och även en palestinsk aktivist som var med om "kidnappningen" av den syrianske pojken som reportern Fredrik Önnevall tog på sig äran att på falska grunder, att smuggla till Sverige.
Det finns ingen hejd på dessa rödgardister som styr så stor delar av svt och annan media.

http://snaphanen.dk/2015/01/22/f-d-kmpl-rare-bakom-fosterland/

 
Ingen bild

pg

25 januari 2015 12:00

Kanske det börjar diskuteras lite?

Kostnaderna för migration och etablering ökar snabbt

2015-01-24

I tisdags höll finansminister Magdalena Andersson (S) en presskonferens om det ekonomiska läget, och i torsdags föredrog hon samma sak för oss i riksdagens finansutskott. Bilden nedan är från finansdepartementets bildserie.Förutom att den internationella konjunkturen är svag och att de svenska hushållen är mer pessimistiska än tidigare och konsumerar mindre (kanske av oro för att dagens regering ska höja skatterna?) så påverkas statsfinanserna allt mer av stigande kostnader för migration och etablering av nyanlända. För 2015 ökar kostnaderna netto med 1,7 miljarder, 2016 med 4,7 miljarder (varav man tar 3,3 miljarder från biståndsbudgeten). 2017 ökar kostnaderna med 7,7 miljarder (varav biståndsbudgeten får bekosta 2,3 miljarder). 2018 ökar kostnaderna med nära 10 miljarder mot budget. Dessa kostnader kan exempelvis jämföras med att Försvaret sägs behöva 3 miljarder extra kommande år, vilket anses vara svårt "med tanke på det statsfinansiella läget".

I Sverige klarar vi ofta att öppet och realistiskt diskutera "känsliga" samhällskostnader med koppling till utsatta grupper, såsom kostnader för sjukdom, funktionshinder, förtidspension, arbetslöshet eller kostnaderna för sjukvård eller pensioner. Här har inte minst Alliansen visat en styrka under sin regeringstid och lyckats vända en del olyckliga kostnadstrender, exempelvis för förtidspensioneringar och sjukskrivningar (även om de sistnämnda ökat lite igen de senaste åren). Kostnaderna för migration och integration, dvs kostnader med koppling till en annan utsatt grupp, flyktingar och andra nyanlända, verkar däremot närmast oantastbara, kostnaderna "bara finns" och får inte ifrågasättas. Vi måste bryta detta synsätt och granska även dessa snabbt stigande kostnader om vi värnar om skattebetalarnas pengar.

Man kan givetvis diskutera kostnaderna ur olika synvinklar. Det kan handla om villkoren för asyl och flyktingmottagande i sig (det som lite föraktfullt ibland kallas "volymer"), det kan handla om översyn av ersättningssystemen för nyanlända, mottagningens effektivitet, de inblandade myndigheternas förmåga, problemet med bostadsbristen och en diskussion om hur nyanlända snabbare blir självförsörjande. Politikerna kan givetvis välja olika angreppssätt men det avgörande är att i en demokrati måste alla samhällskostnader få diskuteras och ifrågasättas. Även de som handlar om migration och integration.

http://www.ericsoniubbhult.se/

 
Ingen bild

pg

25 januari 2015 12:38

Ibland blir man positivt förvånad!

Det var i slutet av 2014 som beskedet kom. Tokeryds herrgård skulle göras om till asylboende.
Bolaget Svasbo AB som köpte Tokeryds herrgård sa då att de tyckte att ett asylboende låg rätt i tiden.
I dag kan dock Jönköpings-Posten berätta att bygglovschefen Ulf Mattsson stoppar planerna på att göra om herrgården till asylboende.
– Ett hotell lämpar sig inte som flyktingboende där människor bor under en längre tid. Därför måste ägarna söka bygglov, säger Mattsson till JP.

Buller
Mattsson säger vidare till tidningen att det inte är troligt att man skulle få bygglov med tanke på att miljökontoret avråder på grund av för högt buller från flygplatsen, dessutom ställs det olika krav för hotell och flyktingboende.
Magnus Thelin och Niclas Gustafsson i bolaget Svasbo AB säger till JP att man nu i stället siktar in sig på att driva herrgården som ett vanligt hotell.
– Det är tråkigt att kommunen har den här hållningen och det blir en väldig uppförsbacke nu i början. Men så fort vi har fått vårt tillstånd kör vi igång hotellet, säger han.

http://www.jnytt.se/asylboendet-stoppas

 
Ingen bild

HM Gotland

25 januari 2015 13:17

En anhörig har ICA-kort och hon fick en kod i mail där denne om denne laddade upp den fick en påse morötter billigt. När sedan koden matats in på datan fick denne upp ett twitterinlägg på arabiska vilket när det översattes vara våldspredikan från någon Hamas-sympatisör. Det här låter nästan rubbat men kan detta ha någon slags samband med att ICA och migrationsverket slutit avtal???

Jag skall försöka få koden så alla kan titta men det blir först i kväll.

 
Ingen bild

Göta

25 januari 2015 13:22


Från SvD idag om Sifo-undersökningen: "SD ökar kraftigt i Stockholms län, från 6,5 procent i decembers väljarbarometer till 11,3 procent i januarimätningen. I hela riket får partiet 13,3 procent, som är en marginell ökning från valresultatet och decembermätningen."

I valet 2010 hade SD 3,17% i Stockholm och 2014 hade resultatet endast ökat till 6,64% för SD där.
Sifo-resultatet på 11,3% är alltså nästan en fördubbling för SD-Stockholm på 4 månader. Verkligen sensationellt! Har folket börjat vakna så smått i Stockholm också?

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/s-tappar-efter-stora-lyftet_4279091.svd

För övrigt ligger SD som vanligt lägre i Sifo-mätningen än i verkligheten. Korrigerat för Sifos felfaktor vid valet 2014 blir siffrorna följande enligt kommentator "Icefrontier" på Avpixlat:

SD - 16,7
V - 6,2
S - 29,6
MP - 6,2
C - 5,4
FP - 4,1
KD - 3,1
M - 26,4

 
Ingen bild

biran

25 januari 2015 13:36

Dom muslimska hjärnkirurgerna och raketforskarna är i farten och bjuder på årets höjdare. http://petterssonsblogg.se/2015/01/25/dum-dummare-islam/#more-117848

 
Ingen bild

Ibbe

25 januari 2015 15:04

Media fulspelar allaredan i den s.k invandringspolitiska debatten. Volymer av nyanlända, se Thoralfs bild, nämns inte alls. Belastningen på olika viktiga samhällsfunktioner, i princip alla, diskuteras överhuvudtaget inte o.s.v
Ordet, det magiska, som löser allt, är integration. Då spelar inga andra faktorer någon som helst roll. Faktaförnekandet är väl förankrat inte minst i de politiska och mediala kretsarna och samspelet är magnifikt i olika frågor. Ett annat lysande exempel är budskapet på sistone att terrororganisationen IS och kalifatetablering enligt regelverk i Koranen, inte har något med islam att göra. Vilken religion organisationen stödjer sig på vill dock inte de ovan nämnda grupperna berätta för oss som inte begriper något. Vad heter religionen?

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

25 januari 2015 17:02

De skyldiga till den kommande ekonomiska katastrofen är alliansen och den värsta boven är Fredrik Reinfeltd !
Det bedrägeri som han har stått för saknar motstyccke i Sverige.
Det Sverige behöver nu är hjälp av en god man och regeringen behöver gå i terapi för att bryta sitt lögnaktiga beteende.
Värst av allt är att press och medier inte står på folkets sida och underlåter att ställa politikerna mot väggen !

 
Ingen bild

pg

25 januari 2015 17:35

All denna "arbetskraftsinvandring" tycks ev. ha en uppgift som bödel!

Fakta: Brott och straff i Saudiarabien och IS
Saudiarabien och Islamiska staten, IS, utdömer nästan identiska straff för en rad olika brott, enligt en sammanställning som den oberoende sajten Middle East Eye gjort.
Straffsatserna från IS bygger på en lista som organisationen publicerade i mitten av december i fjol ”som en förklaring och en varning” till de som bor i områden som IS lagt under sig.

Blasfemi, homosexualitet, förräderi, mord
IS: Dödsstraff
Saudiarabien: Dödsstraff

Förtal, bruk av alkohol
IS: 80 piskrapp
Saudiarabien: Beslut av domare

Otrohet (om gift)
IS: Dödsstraff genom stening
Saudiarabien: Dödsstraff genom stening

Otrohet (om ogift)
IS: 100 piskrapp
Saudiarabien: 100 piskrapp

Stöld
IS: Amputering av hand
Saudiarabien: Amputering av höger hand

Rån
IS: Amputation av hand eller fot
Saudiarabien: Amputation
av hand eller fot

Rånmord
IS: Korsfästelse
Saudiarabien: Dödsstraff

http://www.dn.se/nyheter/varlden/saudierna-forsoker-ta-avstand-fran-is/

 
Ingen bild

Hm

25 januari 2015 17:37

Johan Westerholm är en märklig person. Han skriver nästan hela tiden bra saker men säger sig ändå vara socialdemokrat?? Riktiga analyser och inte alltid politiskt korrekt. Gåtfullt!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se