thoralf

Direktlänk till inlägg 10 januari 2015

DEMOSKOP

Av Thoralf Alfsson - 10 januari 2015 23:31

 


Många är idag lite besvikna på att dagens opinionsundersökning bara gav SD 14,4 procent. En ökning med endast 0,9 procentenheter. Samtidigt ökade S med hela 5,0 procentenheter men då skall man komma ihåg att V + MP minskade med 3,0 procentenheter tillsammans. Dessutom var undersökningsperioden mellan 30 december och 7 januari. Några effekter av terroristdådet i Frankrike finns alltså inte med i undersökningen.


Moderaterna minskade med 1,7 procentenheter men även C och FP minskade kraftigt medan KD klarade av att hålla ställningarna. Väljarna signalerar klart och tydligt vad de tycker om DÖ.


Nu skall alla komma ihåg den ”hatkampanj” som media bedrivit mot SD och Björn Söder i synnerhet under de senaste veckorna. Ändå växer vi och får vårt högsta stöd någonsin i Demoskop. Kom också ihåg att varje ny procentenhet innebär ytterligare ca 60 000 väljare som går över till SD. Jag är övertygad om att det blir fler i de kommande mätningarna.


Norska Sentio är ju annars det opinionsinstitut som prickat mest rätt i de två senaste valen 2010 och 2014. Därför avvaktar jag gärna Sentios mätning i januari. Den mätningen blir säkert väldigt intressant men den får vi vänta på några dagar.


Jag har fått lite bakgrundsfakta angående Sentios mätning i december där SD fick 17,5 procent. Rådata gav SD 18,1 procent.


Bryter man sedan ner det till olika regioner ser det riktigt trevligt ut för oss i Småland. Eller vad säger mina läsare. Inte långt ifrån största parti.


 

 
ANNONS
 
Ingen bild

SR-medarbetare uttrycker sig rasistiskt

10 januari 2015 23:56

Statlig svensk media blir allt mindre objektiv i sin rapportering samtidigt som den mer öppet uttrycker agendasättande journalistik. Även hat och hets bland dess medarbetare blir allt vanligare i sociala mediaer. Nu senast uttryckte en medarbetare för Sveriges Radio rasism mot forskaren och nationalekonomen Tino Sanandaji.

Behrang Kianzad, invandrare från Iran och medarbetare på Sveriges Radio, frilansjournalist samt verksam på Linnéuniversitetets journalistutbildning, uttryckte sig nyligen rasistiskt och nedsättande gentemot Sananadaji, som nyligen öppnat ett Twitterkonto där diskussionerna går heta.

Kianzad twittrade att Sanandaji är “en Onkel Tom” och är “dessvärre för ointelligent för att fatta det själv”.
http://avpixlat.info/2015/01/10/sr-medarbetare-uttrycker-sig-rasistiskt-och-idiotforklarar-tino-sanandaji/#more-138368

 
Ingen bild

Göta

11 januari 2015 00:05

Jag tror faktiskt att en stor del av förklaringen till SD:s alltför blygsamma uppgång i dagens Demoskop- och Sifo-undersökningar ligger i Björn Söders klantiga försök att förklara för DN-journalisten hur det fungerar med de fem erkända nationella minoriteterna i Sverige (judar, romer, samer, sverigefinnar och tornedalingar).

Det var inte enbart naivt (som Söder själv har erkänt) att hoppa rakt ned i mediemurvlarnas allra bästa rasist-fälla och ge dem största chansen att manipulera hans tydligen generöst detaljerade information till att tolkas som otäckt bruna rasistkommentarer. Det var definitivt något av det mest negativa för SD som åstadkommits under de senaste åren! Ett par av mina bekantingar (som hade viss potential att bli SD-väljare) konstaterade torrt och mycket bestämt efter att ha blivit översköljda av mediernas intensiva anti-Söder-propaganda under ett par dagar: "Där ser du, SD ÄR faktiskt ett rasistiskt parti! Det kan inte demonstreras tydligare än vad Björn Söder har gjort nu".

Inte vet jag vad som var anledningen till att Thoralf petades från riksdagslistan före valet, men en sak är klar: Det kan definitivt inte ha varit något värre än den blåsning som Söder gick på, och som till och med har fört upp Söder på Simon Wiesenthal-Centrets lista över de tio värsta antisemitiska händelserna i världen under 2014 - trots att SD är det mest judevänliga partiet i riksdagen. Att detta var en konstruerad propagandabluff från svensk bedrägerimedia blir nog ganska svårt att förklara för världen och även för den stora majoritet svenska väljare som fortfarande enbart får all sin information från våra starkt vänsterstyrda och SD-hatande TV-, radio- och tidningsmedier.

Kanske kan det möjligtvis åtminstone ha det goda med sig att SD-ledningen nu lugnar ner sig lite när det gäller att sparka ut gamla trogna och självuppoffrande SD-medarbetare för minsta lilla förflugna ord eller händelse som i regel förvrängts och förstorats tiofalt i medierna? Nu när de själva fått erfara hur lätt det är att trilla i den svenska murvelfällan.

Det skulle vara intressant att veta vem/vilka det är som har "tipsat" Wiesenthal-Centret. Det finns som bekant en del SD-hatande och till och med islamistkramande judar här i Sverige i "lämpliga" positioner som kan verka nog så seriösa och pålitliga för ett Center som är totalt ovetande om medieläget i vårt land.

 
Ingen bild

Sifo Januari SD 13,4%

11 januari 2015 00:07

1 075 personer intervjuades under perioden 7-8 januari.

V 5,6 (-0,3)
S 33,3 (+2,3)
MP 6,7 (+0,8)
SD 13,4 (+0,5)
C 6,7 (+0,6)
FP 5,0 (-0,7)
KD 3,4 (-0,3)
M 23,1 (-1,4)
http://privat.bahnhof.se/wb492673/

 
Ingen bild

Cosmik Debris

11 januari 2015 00:36

@SR-medarbetare uttrycker sig rasistiskt Lördag 10 jan 23:56

”Kianzad twittrade att Sanandaji är “en Onkel Tom” och är “dessvärre för ointelligent för att fatta det själv”.

Vad menas med Onkel Tom?
Svar: Någon som förråder sin egen grupp eller ras.


Vem förråder Tino?
Vilken grupp eller ras tillhör Behrang Kianzad?
Vilken grupp eller ras är det Tino är "Onkel Tom" eller ”husneger” hos?

Slutsats: Onkel Tom förutsätter att vi har ett ”vi och dom” tänkande.

Det blir ofta tumultartat ologiskt omedelbart när man granskar vänsterns intellektuella magplask.:-)

Vår store ledare fredrik reinfeldt har faktiskt uttryckt i klara ordalag att vi INTE skall ha ett ”vi och dom”. Det är förresten samme Store Ledare som hade den dåliga smaken att som motto välja det mest patetiska mottot Sverige någonsin skådat.

”Jag går sida vid sida med folket, vars förtroende jag bär”

Det mottot är rent löjeväckande och signalerar storhetsvansinne med emfas.

 
Ingen bild

carl

11 januari 2015 02:18

"Det finns som bekant en del SD-hatande och till och med islamistkramande judar här i Sverige i "lämpliga" positioner som kan verka nog så seriösa och pålitliga för ett Center som är totalt ovetande om medieläget i vårt land."

globala makteliten bla de som styr storbankerna vill väl skapa Kaoz i varje västland så alla med Judisk bakgrund skall tvingas att fly och bosätta sig i Israel. verktyget för detta är väl att få Islam att spridas i varje västland.
det kan ju förklara finanseringen av 2a väldskriget.

alla politiker styrs ju av bilderberggruppens beslut och Sveriges 7 klöver styrs ju av dessa.

 
Ingen bild

Odalbonde

11 januari 2015 06:40

Med tanke på hur mycket positivt man hör om SD, så är det förvånande att siffrorna inte är högre. Kan man lita på de senaste mätningarna? Vi väntar på Sentio som Thoralf sa.

 
Ingen bild

Tony

11 januari 2015 08:11

Ja så har då moderaterna fått sin nya ledare,som signalerar
att allt ska förbli som innan, massinvandringen ska fortsätta
likaså särbehandlingen av dom nya invånarna på Svenskarnas
bekostnad? Alltså om inte detta genererar nya väljare till SD
så vet inte jag vad som ska till, det måste bara vara så att
många Moderater inte ser någon framtid i sitt gamla parti,
fast lyssnar man till ungdomsförbundets ledare så är
Svansföringen fortfarande hög, men dom kommande op.-
undersökningarna kommer nog att få svansen att sänkas.

Sen kan jag inte förstå dom närmast euforiska hyllningarna
till en man som på två mandatperioder lyckats att sänka
ett utvecklat land ner till en nivå som liknar mer och mer
dom gamla östländerna, nämligen Fredrik Reinfeldt? För vad
har han lyckats med, förutom att ge dom som redan var
välbärgade ännu mer på kontot, han har lyckats att införa
högre skatteuttag på fattigpensionärer, han har gjort kraftiga
besparingar i vården, och framförallt i åldringsvården till
förmån för unga friska invandrare som det bara vräks medel över,
han har satt igång lånekarusellen så att landet behöver låna
miljarder varje vecka, och som lök på laxen har han lagt ner försvaret, så att vi idag står fullständigt nakna inför
angripare? Och en sådan ledare tokhyllar man? Hade den
mannen haft någon som helst skam i kroppen hade han gått i
frivillig landsflykt efter sina illgärningar här hemma!

 
Svensson

Svensson

11 januari 2015 08:44

Det är bara en tidsfråga innan SD är största parti i Sverige. Annars är något väldigt fel i vårat land.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Hulda mk1

11 januari 2015 09:05

@Thoralf. Grattis till framgången i Kalmar län! Denna blogg har säkert en stor del i denna framgång. Att det också finns en stor del SD-väljare bland de tveksamma vet vi alla och också varför...
Men, återigen: SD,s framgångssucce är ett tecken på ett Sverige i kris. Ett Sverige där många nu bävar för kommande Islamistattentat, där media och makthavare borde arbeta för landets bästa, men som istället vill fördärva det...

Snart dags för den första PEGIDA-demonstrationen i Sverige. Den borde gå rakt igenom något av landets mest "utsatta områden"...

 
Ingen bild

Observer

11 januari 2015 10:24

Det är ändå helt obegripligt hur S & M kan få väljare överhuvudtaget efter kuppen i december. Det går inte att förstå.
-Folk måste ju vara mer än lovligt oinsatta i politiken. För är så många så korkade så är det ju väldigt allvarligt.

 
Ingen bild

Göta

11 januari 2015 10:45

@ Hulda mk1
Jag skulle bli förvånad om en PEGIDA-demonstration i Sverige skulle samla så värst många människor - dvs mer än den sedvanliga vrålande och flaskkastande vänstermobben då förstås.

 
Ingen bild

Pensionisten

11 januari 2015 11:46

Snapphanen skulle alla läsa!
http://snaphanen.dk/2015/01/10/sondagskronika-islams-ratta-ansikte/

 
Ingen bild

Lärare

11 januari 2015 11:47

Jag är inte missnöjd så länge det går åt rätt håll, sakta men säkert!

Ja, Björn Söders uttalanden väckte en del irritation hos dem som inte läser annat än skvallerpressen. Kommer nog rätta till sig när de kommer underfund med vad han egentligen menade. Lite klumpigt och ogenomtänkt Björn!

Nu hör man inget annat än islamofobi i radio och tv dagarna i ända. "Höll på att kräkas", (Eliassons ordval ang Jimmie) när jag hörde Dan Eliassons uttalande i tv angående skydd för moskéerna i landet. Vilka är det som borde skyddas egentligen, JO, synagogorna och övriga trossamfund i landet. Inte minst våra kyrkor som visat sig vara mer utsatta än moskéerna.

Hur mår Jimmie? Någon som vet?
Väntar på Sentio!

 
Ingen bild

Lärare

11 januari 2015 11:54

I SvD tidning saknas SD:s stapel!
Kollade nyss.
Finns det endast 7 partier? Vilken koll har tidningen?

 
Ingen bild

WS

11 januari 2015 11:56

Grattis Småland, SD största parti kanske redan nästa mätning!!!

 
Stefan K

Stefan K

11 januari 2015 12:03

Demoskop hade i sin opinionsundersökning veckan innan valet en felprocent på 1,13 kontra det slutliga valresultatet.
14,4 gånger den felprocenten gör 16,27 och någonstans där tippar jag att SD ligger och de 1,8 procentenheter som skiljer hämtas troligen från S eller M eller bägge.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Tompa

11 januari 2015 12:42

Dessa undersökningar är inte värda smutsigt vatten ens. Sentio är de enda som man kan ta på allvar.

Dock håller jag med @ Göta Söndag 11 jan 00:05
Oerhört omdömeslöst av Söder att överhuvudtaget ge sig in i dessa diskussioner med en uttalad SD-hatande PK "journalist".

Att Söder har rätt i sak bryr sig inte de Aftonbladet läsande medelsvenssons inte sig om. Där tippade det nog tyvärr tillbaka massor av väljare som redan hade klivit över med ena foten till SD.

Lär något av detta och väg era ord på guldvåg framöver.

Apropå M stämman igår och avtackningen av Fredrik Reinfeldt. Att deltagarna står upp och applåderar honom säger lite om vilken verklighet en del människor lever i.

Sverige slits bokstavligen isär. Den slitningen har definitivt inte minskat under FR 8år vid makten, snarare tvärtom.

AKB sprattlar nu i Reinfeldts snören och återupprepar som en papegoja att det är viktigt att nyanlända snabbare kommer i jobb.
På frågan är hur skall ni PRAKTISKT lösa detta så är svaret att "det är viktigt att nyanlända snabbare kommer i jobb"

Detta med bakgrund att det inte finns jobb till alla redan idag och vi nu väntar in ytterligare flera hundratusentals människor som inte kan ett ord svenska. Många kan dessutom inte ens läsa eller skriva på sitt egna språk.

Detta kallas numera för en Utmaning vilket onekligen är ett understatemaint

I svallvågorna av Paris så är det väl judiska synagogor som behöver förstärkt skydd då judarna nu flyr både Malmö och Paris av en anledning som varken får skrivas eller sägas i landet tvärtom.

Framtiden ser onekligen mörk ut för våra barn och barnbarn.

 
Ingen bild

Tomas Olsson

11 januari 2015 12:46

Jag undrar vad det är för plattnackar som fortfarande hänger fast i gammelpartierna (som hatar Sverige) och vad som krävs för att de ska lyfta blicken, inse att de röstar på sina egna bödlar.

 
Ingen bild

Lena

11 januari 2015 13:08

De personer jag talat med som röstar S anser att det med DÖ ÄNTLIGEN skulle bli LUGN O RO i landet. Så tänker dom! S-folk vill ha "service" d v s de vill inte själva engagera sig och framför allt vill de inte TÄNKA TILL en stund. Nej service ska det va, som de betalar politikerna för att sköta!
Tror att för den sortens människor räcker det gott med engagemanget att rösta var 4:e år. Det måste bli avsevärt mycket sämre FÖR DEM också innan polletten trillar ner. Det är ju det här som är Reinfeldts trick - att splittra folket genom att försämra för vissa och förbättra för andra grupper. JAG LOVAR ER, DE SER INTE! Och även om de ibland känner något olustigt så blundar de hårt för att slippa.

Att siffrorna inte är bättre för SD trots allt som hänt? Antingen är siffrorna manipulerade, Sentio brukar väl visa 3-4% högre, så säg att det är 18% nu då (egentligen), det är inte så dåligt det heller! skulle i reella tal innebär 400.000 personer fler än vid valet för 4 månader sedan! Kan man begära mer?

@Göta som menar att det här bl.a beror på att Björn Söder gjorde bort sig när han började tala med media om skillnaden mellan stat och nation och att olika grupper faktiskt inte ser sig som svenskar (jag själv blev mäkta förvånad att samerna inte ser sig som svenskar). Den diskussionen verkar alldeles för avancerad för många, då blir det oroligt i sinnet, verkar farligt och som att gå utanför bekvämlighetszonen att tänka nya saker. Fast i sak hade nog Björn rätt. Men som sagt inte bli alltför avancerad inte - det är många som inte tål detta!

 
Ingen bild

Hulda mk1

11 januari 2015 13:16

@Göta. Ja, att det blir någon PEGIDA-demonstration där jag bor, är osannolikt. Men behovet finns, främst i Malmö. Men, som du så klokt skriver, vänstermobben skulle garanterat göra en "motdemonstration" och då indirekt stödja massmördarna i Paris.
Men med deras låga intelligens, skulle de inte fatta det...

 
Ingen bild

Lena

11 januari 2015 13:31

Vill bara tillägga på mitt förra inlägg ang. @Göta
Det är på inget sätt kritik mot dig Göta, som jag uppfattar som en omtänksam och varm person (och mycket engagerad). Mitt inlägg gällde bara hur jag ser den typen av människors reaktion, har själv råkat ut för det. Det är trist men så är sanningen.

Vad gäller tråden med Behrang Kianzad så förstår väl var och en vad detta egentligen handlar om! Beherang är avundsjuk på Tino Sanandaji som lyckats så otroligt väl i sin karriär utan hjälp från någon och som dessutom törs sticka ut hakan mot etablissemanget. Det är inte säkert att Tino röstar SD, men han har sagt tydligt och klart att han är upprörd och emot mörkläggning av fakta om invandringen, att svenska folket inte fått riktiga uppgifter! Att det är det här som motiverar honom, kanske också att han själv är invandrare och fick möjlighet till högskolestudier.
Och Behrang själv då? Vad har han gjort som är så märkligt? Racka ner på Tino som är en lysande stjärna! Så billigt, har han ingen självkritik?

 
Ingen bild

Lärare

11 januari 2015 13:48

Rätelse:

Inte stapeln fattas, men texten i kolumnen till höger där saknas SD!

 
Ingen bild

Lena

11 januari 2015 13:55

Tvingade mig att se programmet "stjärnorna på slottet" för att se efter lite närmare vem den där Özz Nujen är. Det övergår mitt förstånd hur han kan vara så populär bland svenskar. Tycker att han inte har några andra perspektiv än att han ÄR KURD, det genomsyrade hela programmet. Det är som om han ber om bekräftelse hela tiden.
Det framgick även att han är mycket nationalistisk eftersom han talade så mycket om Kurdistan och att de inte fick tala sitt språk för turkarna. Då tänkte jag så här: 1) han är själv nationalist men förvägrar svenskar att vara nationalistiska.
2) jag har rest en del i Turkiet, om du frågar en turk där, vad de anser om kurder så menar de att kurder är ett folk som hela tiden ska ha sina krav serverade på fat. Det finns även andra minoriteter i Turkiet, men de är stolta för det men begär inte att de ska få slippa lära sig turkiska språket, inte heller att de vill ha en egen bit av landet. Det sägs också att det finns turkiska ministrar med i nuvarande regering så de kan väl inte vara helt utan möjligheter...

Den tredje saken jag reagerade på: hur kan Helena Bergström låna ut sig till det här? Att komma med kommentarer som att oj, oj så hemskt, puttinuttnutt. Nej detta var svensk TV när den är som sämst.

 
Ingen bild

Johan

11 januari 2015 14:23

En kvalitetsförbättring vore om ett sk Röst-körkort infördes!

 
Ingen bild

Trollfar

11 januari 2015 14:33

@Lena, Tino har flera gånger deklarerat att han inte röstar på SD.

 
Ingen bild

Edward Ulfertz

11 januari 2015 15:12

Aftonbladet: "Moderatpolitiker säljer sig med sex"

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article10305033.ab

 
Ingen bild

Hacke

11 januari 2015 16:00

Tack Lena för den recensionen, då blev fortsättningen av programmet som jag befarade. Själv stängde jag av eländet efter fem minuter då Özz redan hunnit med att mästra kocken för konsistensen på linserna och telefonerat hem till mamma om hur rätten skulle tillredas.
Ett uppförandemanér alltför bekant från den invandrade nyadeln.
Kvoteringshysterin, här i form av paradoxen med en totalt humorbefriad komiker, höjer knappast kvalitén på det redan undermåliga och starkt vänsteranstrukna SVT-utbudet.

Grattis alla sverigevänner och inte minst dig Thoralf till de fina smålandssiffrorna som jag tror du är en stor anledning bakom.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

11 januari 2015 16:21

Lärare i Frankrike har tydligen problem med att tala om för barnen att morden i Paris är helt fel !
En del av barnen tycker att dom hade ju hädat Mohammed,så dom måsye dö !
Det säger en hel del om vilka problem vi har och kommer att få leva med.
Så indoktrinerade och så okunniga.Deras värderingar kommer från hemmet .

 
Ingen bild

Hulda mk1

11 januari 2015 16:23

Tittar nu på miljonprotesten i Paris och på andra platser i världen, bla. i Stockholm.
Folket har nu insett faran med Islamiseringen av Europa. Martin Schibbye intervjuas, men passar han verkligen in där?
Extremkommunister gillar väl inte demokrati och yttrandefrihet...

 
Niels Doc Erixon

Niels Doc Erixon

11 januari 2015 16:31

Hej Thoralf Alfsson. Jag har just delat länken från slutpixlat så nu väntar jag spänt på din anmälan :-)

God fortsättning

http://Kolla mig på facebook

Thoralf Alfsson

11 januari 2015 16:52

Om du vill vara så vänlig att uppge namn så skall jag ordna det. Men det är du väl för feg för att göra!

 
Ingen bild

Hulda mk1

11 januari 2015 16:34

Hittade nu en debattartikel av en journaliststudent på Nyheter 24.
Philip Krook heter denne yngling som producerat det mest politiskt korrekta dravel jag käst på länge. Han totalt kröker på ryggen inför Islam.
Mao. är hans karriär som kommande journalist säkrad i hela hans liv...

 
Ingen bild

Lärare

11 januari 2015 16:59

Ser att Richard Jomshof ska vara med i Agenda ikväll. Som vanligt vågar inte SVT släppa fram Sahlin ensam mot Jomshof. Nej, en hel arsenal, närmare bestäm fyra personer kommer bistå Sahlin. Man kan bara ana hur lite tid Jomshof får till att bemöta allt som slängs mot honom.

SD borde klaga på SVT:s uppläggning av programmet, blir ju helt uppenbart snedvridet vad gäller talartiden. Ja, vi får väl se hur den kommer att fördelas mellan deltagarna.

Programledaren kommer väl som vanlikgt avbryta Jomshof mitt i en mening om det blir för känsligt.

Jomshof är vass och en mycket klok person, vet att han har sanningen på sin sida så det kommer gå bra.

 
Ingen bild

tjolahopp

11 januari 2015 17:07

Akta er för att klicka på Erixsons länkar om ni inte vill bli registrerade.

 
Ingen bild

Lena

11 januari 2015 17:44

Ernman på twitter: "Läs ledaren på Dagens Industri( oberoende Sverigedemokratisk) Varför lägger människan sig i partipolitiken? Artikeln värd att läsa dock.

http://www.di.se/artiklar/2015/1/5/ledare-do-ar-oacceptabel/

 
Ingen bild

Olle

13 januari 2015 09:23

Europa har länge haft politiker som inte har jobbat för sina medborgare.

"Former President Wulff said Islam belongs to Germany. That is true. I also hold this opinion," Merkel said, referring to comments made by former German President Christain Wuff in 2010 that sparked nationwide debate."


Då blir det så här

http://rt.com/news/221955-pegida-dresden-crowds-protest/

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se